Info
x
Nasul
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 01:32
De la: tielenti, la data 2010-01-01 14:58:15De la: manole_sorin, la data 2009-12-27 14:53:41un lingau asta e NASHU....UN CAP PATRAT CARE FACE PARTE DIN JOCU LUI ...BASE..Cer scuze ,RADU RÂSNIȚA nu-l pupa pe G...zar ci îl SCUIPA în C.r de la 1 mm S-au intalnit Bator cu Fefeleaga , sa-mi faca mie praf in batatura !! Voi la ce va intreceti ba , mocofaniada de iarna ?? Si cine-i primu` ??
Raporteaza abuz de limbaj |
|
lelly 3 mesaje Membru din: 14/03/2010 Oras: Arad |
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 18:57
De la: tumaria, la data 2009-03-28 00:35:57 Raporteaza abuz de limbaj |
|
lelly 3 mesaje Membru din: 14/03/2010 Oras: Arad |
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 19:10
Nasul, este emisiunea mea favorita! De ce?! Pentru ca spune fara frica lucrurilor pe nume, pentru ca are curajul sa atace pe oricine ,pentru ca are un caracter deosebit,o coloana vertebrala !!!
|
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 20:57
Cel mai tare documentar-reconstituire al Revoluției din decembrie '89 !!!! Numai la asta mă uit !!!
Nota 10 !! ZEEECEEE !!!
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 15:02
De la: lelly, la data 2010-03-15 19:10:59Nasul, este emisiunea mea favorita! De ce?! Pentru ca spune fara frica lucrurilor pe nume, pentru ca are curajul sa atace pe oricine ,pentru ca are un caracter deosebit,o coloana vertebrala !!! NASUL DIN ITALIA..............da,da,da
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Martie 2010, ora 23:42
De la: obgabor53, la data 2009-10-21 15:14:11Este un personaj jalnic. Aservit puterii lui băsescu...Este exemplul clasic, ce ar trebuii predat la școala de gazetărie, cum nu se face presă.Linge în dreapta - stânga.Aseară a fost deplorabil cum lingea la Vladim...de a trebuit să schimb postul...Dacă prostia omenească ar durea...Este în posesia "adevărului absolut", el știe cel mai bine totul...fără el lumea stă pe loc...sper din tot sufletul să ajungă cât mai repede la locul potrivit...la coșul de gunoi al istoriei presei. Gaby me da' dupe poze lu' dumneta io crede ca maga beute multe palinka de pruni .igaz ? che d'aia zice lucru urite de dom' nashu ! sia !
Raporteaza abuz de limbaj
si electronica !
|
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 25 Martie 2010, ora 14:01
De la: 9am045616, la data 2010-03-16 15:02:00Si nasul si nashul sunt Ok. Mie-mi place si-l urmaresc atunci cand nu-s pe forum seara.De la: lelly, la data 2010-03-15 19:10:59Nasul, este emisiunea mea favorita! De ce?! Pentru ca spune fara frica lucrurilor pe nume, pentru ca are curajul sa atace pe oricine ,pentru ca are un caracter deosebit,o coloana vertebrala !!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 163 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sf Gheorghe |
Postat pe: 26 Martie 2010, ora 10:15
me da' dupe poze lu' dumneta io crede ca maga beute multe palinka de pruni .igaz ?
che d'aia zice lucru urite de dom' nashu ! sia ! Dacă poza mea î-ți sugerează că sunt un bețivan nu ai decât să crezi ce vrei, dar după părerea mea ar fi mai înțelept să-ți torni un pahar de pălincă și citește cele de mai jos și meditează nu știu dacă o să ajută la ceva în mintea restrânsă de materie cenușie lipsită de oxigen dar poate-poate . Rusine pentru mass-media manelizata din Romania ! Presa din Franta a inceput sa ne catalogheze tigani acum 15 ani. Presa din Italia nu ne scoate din tigani, iar elvetienii ne spun ciori si corbi. Norvegienii se plang ca sunt victime ale inselaciunilor din partea tiganilor romani, care le vand cupru pe post de aur. Toate aceste natiuni au insa un numitor comun: presa locala, ziaristii din aceste tari, isi apara conationalii, aratand cu degetul Romania, natiune care in proportie de 70 % ajunge in Europa sa se identifice cu sintagma de "Tzigania" sau tara tiganilor europeni. Cum s-a ajuns aici? Nu discutam despre impotenta diplomatiei romanesti, care si-a facut o traditie din a fi una din cele mai, nu slabe, ci fricoase, lipsite de reactie diplomatii europene, care nu face mai nimic sa apere pozitia romanilor in lume (in Elvetia ciorile de romani sunt striviti in presa de o saptamana si nu exista inca nici o reactie oficiala a MAE, ca doar de aia platim taxe si impozite), ci discutam despre faptul ca, in Romania, este poate singura situatie in care mass-media nu numai ca nu ia apararea romanilor, care tind sa fie identificati cu etnia rroma, insa promoveaza o Romanie manelista. Discutam cu un prieten, manager la o companie elvetiana din Romania, care, pe marginea atacurilor la adresa romanilor din Elvetia, mi-a transmis aceste lucruri : "Draga Iulian, Vad si remarc, pe buna dreptate, ca romanii sunt supusi unui tir de acuzatii ingrijoratoare in Elvetia. Sincer este prima oara cand in tara mea, conationalii mei se pronunta cu asemenea agresivitate la adresa unei natiuni europene! Insa, hai sa vedem cum s-a ajuns aici. Eu, stii bine, lucrez si locuiesc in Romania de 5 ani. Dragule, sunt socat de faptul ca, in presa romana, nici macar un singur ziar nu a scris editoriale de atitudine fata de linsajul mediatic la care sunteti supusi in Elvetia. Sunt surprins sa vad ca oficialii din politica voastra externa se fac ca nu vad si ca nu aud, si nu se declara, oficial, macar ingrijorati de escaladarea acestor lucruri la adresa romanilor in presa elvetiana. Pai daca voi nu va aparati, cine sa va apere ? Stii de exemplu faptul ca, au existat luari de pozitie din partea presei germane, adica au ajuns ziaristii nemti sa-i apere pe romani, in vreme ce ziaristii vostrii nu spun nimic ? Pentru un elvetian este o chestiune ciudata, pe care o poate elucida doar traind in tara voastra. Pentru ca, sa ma ierti insa, programele voastre TV abunda de productii centrate pe imaginea tiganilor. De Revelion am vazut o chestiune groteasca: am vazut cum niste valori istorice ale romanilor erau jucate de catre niste celebritati locale, carora voi le spuneti manelisti. Fetita mea, invata la scoala germana din Bucuresti, iar colegii ei, discuta in pauze despre aventurile unei printese din filmul Inima de Tigan. In ziarele voastre, nuntile, divorturile si viata tiganilor fac cap de afis, astfel incat intreaga imagine a tarii este construita in jurul lor ! Cum vreti sa nu fiti identificati cu ei ; adica,cultura voastra ca popor deja este asimilata de cultura tiganilor romani si cred ca este un eveniment unic, in care o etnie fara civilizatie sa domine un intreg popor si aici ma refer la faptul ca, vina o poarta mass-media care este centrata si preocupata sa faca audienta, exacerband la maximum imaginea tiganilor. Astfel, in mod firesc tara voastra a ajuns sa fie asimilata cu locul de bastina al tiganilor europeni." Sinuosul drum al lebedei din Austria catre gratarele faraoancelor si magraonilor a trecut invariabil prin presa romana. Iata ca aceasta goana dupa audienta, care implica scoaterea in prim-plan al non-valorilor, al manelistilor, au adus Romania la stadiul de cultura facuta sub coviltirul carutei. Mega-productii gen Inima de Tigan sau Regina, nu trebuie sa uitam ca au avut audienta maxima de exemplu in ziua alegerilor, atunci cand ROMANII [ nu rromii ] nu fost mai preocupati sa nu rateze episodul respectiv, decat sa isi exercite dreptul la vot. Am facut aceasta paralela pentru ca, in cursul acestei dimineti am discutat telefonic cu Ambasadorul Romaniei la Berna. Domnul Sava s-a declarat incantat de faptul ca sunt preocupat de imaginea romanilor in Elvetia si sincer mi s-a parut a fi un diplomat, care este plin de intentii bune, insa este cam legat de maini si de picioare. Asta pentru ca, dansul mi-a spus ca a informat MAE despre ceea ce se intampla in presa elvetiana la adresa romanilor [s-au lipit ostentativ afise infatisand ciorile de romani inclusiv pe strazile oraselor elvetiene ] si asteapta o reactie a oficialilor romani. Insa, interesante sunt cifrele avansate de domnia sa, care ne demonstreaza faptul ca Elvetia chiar era ultima tara din Europa care avea dreptul sa ne catalogheze drept ciori si sa discute, despre un referendum care sa interzica cetatenilor romani, dreptul la libera circulatie pe teritoriul tarii lor. Astfel, pe piata muncii din Elvetia exista circa 750,000 de muncitori straini, in aceasta tara posibilitatea de a muncii la negru fiind redusa. Din acesti 750,000 de muncitori straini din Elvetia, doar putin peste 3,900 sunt romani, adica sub un procent, astfel incat prezenta romanilor este extrem de redusa. Insa, din acesti 3,900 de romani care muncesc in Elvetia, si din cauza carora nu mai au loc sa respire elvetienii, in proportie de 90 % sunt oameni de o inalta probitate profesionala si morala : manageri MBA, profesori, medici adica romani care reprezinta cu cinste tara noastra. Este evident astfel faptul ca, cel putin in cazul acestor atacuri xenofobe din presa elvetia, MAE trebuia sa intervina, pentru ca romanii se simt efectiv abandonati de toata lumea, adevarati fii ai ploii. Un profesor roman care preda la catedra unei universtitatii din Berna imi spunea : "Am invatat la Oxford, predau de peste 20 de ani, insa nu am crezut ca o sa apuc ziua in care, la curs, studentii sa ma intrebe daca nu cumva si eu am rude tigani in familie ! Nimeni nu ne apara, nici presa romana, nici autoritatile romane, nimeni, astfel incat nu ne mai ramane decat sa ne punem cenusa in cap, sau sa renuntam pur si simplu sa mai declaram ca suntem romani ! Inainte de '89 eram priviti cu simpatie aici, noi romanii, eram considerati oameni eminenti, insa in numai 20 de ani, am ajuns sa primim in bloc eticheta de tigani. Si cum sa nu o faca, daca in presa romana nimeni nu vorbeste de romanii de succes, de romanii inteligenti, si asta pentru ca ziarul se vinde numai daca il are pe prima pagina pe Guta, Adrian Minune, etc. Eu refuz sa ma las manelizat, insa asta se pare ca este echivalent cu a renunta sa ma mai consider roman. Tara mea se cheama Romania, nu RRomania!" |
|
|
|
|
Postat pe: 26 Martie 2010, ora 18:06
Domnule Gabor , o super sinteză făcută de amicul dumitale !!!
Dar , oare nu are el dreptate ??? Oare nu peste tot în cică "presa"... de scandal , nu e plin de țigănisme ??? Oare nu a devenit la modă să vorbești "vanghelizat" ??? Dă bine pe sticlă , " se râde lumea" !!! Eu nu zic să nu le acordăm atenție țiganilor , dar atenția cuvenită !! "Vreți atenție ?? Mergeți la muncă , nu la cerșit !! Vreți atentție ?? Trimiteți-vă odraslele la școală , nu la muncă sau jmanglelă !!! Vreți atenție ?? FIȚI OAMENI !!!..." A fi om înseamnă a respecta legile și tu, ca restul mapamondului !!! A fi om înseamnă a-ți ajuta confratele, vecinul , ca restul mapamondului !!! A fi om înseamnă a-ți respecta familia (părinții , copii , rudele ) A fi om înseamnă ... să GÂNDEȘTI înainte de a face , a vorbi.... Și ăsta ar putea fi un subiect la Nașul : "Integrarea țiganilor".............. dar secundar !! Stimă și respect !!
|
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 12:02
Poate aveți ceva dreptate, dar confrații noștri nu s-au născut pentru muncă...
Oare nu peste tot în cică "presa"... de scandal , nu e plin de țigănisme ??? mă întrebați. Sincer, nu. Este drept că și cehi, polonezi, maghiarii au problemele lor cu țiganii, dar acolo nu se numesc rromi ca să-mi fie rușină de unde sunt Domnule îmi pare rău dar încet încet Eu nu-mi mai iubesc țara. Trebuie să fie așa, din moment ce nu-mi vine decât să vorbesc urât despre ea. Să-i spun vorbe grele în fiecare oră, în fiecare dimineață, când întârzii cât pot de mult întâlnirea cu oamenii, locurile, serviciile, televiziunea, pâinea, mirosurile, mașinile, culorile, limba ei. Am obosit de țara asta. Am obosit de țara în care cei care conduc mă cred prost și-mi spun omul simplu, de pe stradă, omul căruia se simt datori să-i explice cum stau treburile, într-un limbaj gângav, analfabet, ca acela folosit de adulții inculți, pentru a răspunde gângurelilor unui bebeluș. Am obosit de țara care-mi spune că orice speranță are rădăcini firave și că orice opțiune sinceră, onestă se dovedește a fi cretină. Am obosit ca din patru în patru ani să aleg prost, împreună cu alte 22 de milioane de locuitori, de oricare parte a baricadei am fi. Am obosit să sper că cel care se numește șef de guvern sau președinte de țară sau măcelar sau avocat sau cântăreț chiar se pricepe la ceea ce diploma, votul, discursul spun că se pricepe. Am obosit să văd că patroni de firme de salubrizare își dau cu părerea despre expoziții de artă, că pe Wikipedia Mircea Badea este actor român, că Monica Tatoiu sau incultul de Radu Morar are răspuns pentru orice de la încălzirea globală, la cum nu trebuie să renunți la speranța de a avea orgasm. Am obosit ca, la douăzeci de ani de la Revoluție, să-i înjur tot pe Iliescu, Năstase, Văcăroiu, Șerban Mihăilescu, Viorel Hrebenciuc, Talpeș, Mitrea, WCTudor, Voiculescu, Adrian Păunescu etc. Am obosit, de fapt, să nu am încredere în nimic și nimeni. Și veniți sămi spuneți: În ce privește - A fi om înseamnă a respecta legile și tu, ca restul mapamondului !!!- Când încălcăm legile, primim amenda, când procedam corect - plătim impozite. Asta este România A fi om înseamnă a-ți ajuta confratele, vecinul , ca restul mapamondului !!! Suntem in criza, dar vom fi afectați cu mult mai puțin decât vecinii noștri. Conform declarațiilor oficialilor Băncii Naționale, criza pare a se fi sfârșit fără a fi început. A fi om înseamnă a-ți respecta familia (părinții , copii , rudele ) Este de ajuns să deschizi televizorul la ora 16 la ANRENA 1 sau 17 PRO tv . A fi om înseamnă ... să GÂNDEȘTI înainte de a face , a vorbi....Asta trimiteți vă rog lu Nașul Morar DAR ÎN CE PRIVEȘTE PE INTELECTUALUL ACESTA: . eu nu spun ori cine poate avea o părere, dacă asta este constructivă dar frate dragă de ce strici totul vorbind prostii nu știu ce vârstă aveți,dar cred că nu trăiți în realitatea românească dacă spuneți că deplasatul de morar are viziune clară despre realitățile României - și că nemernicul ce a făcut ? a deschis ochii multor Romani si a si reusit sa il ajute pe presedinte in campania electorala .Bravo lui , il felicit ca merita toata stima mea asta este o jignire adusă întregului popor, mă rog cei care astăzi blestemă clipa dar atunci au votat rău Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 14:06
Me gabore me , io nem todom ce naibii indrugi tu aiciea !! Vorbim romanum sau ne facem che noi sintem romanumi .... și voi nu !! Te-a jignit ? Eu beau coca-cola cu frișcă ! Mâine ploo !!
Decând am pisici pe curte nu-mi mai ploo-n beci În rest , mami a făcut varză cu carne , ceea ce-ți doresc și vouă ! Nu-mi merge televizoru' dar mi-am reparat pana de pe spate-stânga , unde mai pui că i-a dat și.un pumn în gură ... cam atît ! Inopot , tu o poți ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 21:13
De la: camioneros70, la data 2010-03-26 18:06:44Domnule Gabor , o super sinteză făcută de amicul dumitale !!!hai sa ne radem
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 21:14
De la: camioneros70, la data 2010-04-01 14:06:06Me gabore me , io nem todom ce naibii indrugi tu aiciea !! Vorbim romanum sau ne facem che noi sintem romanumi .... și voi nu !! Te-a jignit ? Eu beau coca-cola cu frișcă ! Mâine ploo !!ozone,n-am bani de bilet,fekete kukio,ia da-le adi prin piciaio.numa' oleaca,nu mult ca se-nvata si cer mereu
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 01:11
De la: florinpreda999, la data 2010-04-02 21:13:09Ce aveti domne sunt si ei tot oameni dar vazuti de la 1 km,tot asa cum vezi o turma de vaci de la 1 km si cand trece pe langa tine observi ca sunt doar boi. se duc si ei la munca la cules de portofele ,e munca foarte grea dar si banoasa.De la: camioneros70, la data 2010-03-26 18:06:44Domnule Gabor , o super sinteză făcută de amicul dumitale !!!hai sa ne radem Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 01:18
UITASEM de subiectul Nasu, pai nasu-i tare acum s-a facut rau de tot si-l scuipa mereu in prora de la 2 mm . pe unul.
|
kevin39 2 mesaje Membru din: 11/12/2009 |
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 12:04
SI EU AM AVUT ACEEASI PARERE K SI TINE,DAR A VENIT PROBA CONTRARIE CARE M-A SCARBIT!
|
bunicul 12 mesaje Membru din: 25/03/2010 |
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 12:39
De la: lelly, la data 2010-03-15 18:57:40Nu merita sa-ti pierzi timpul ascultand un asmenea individ .De la: tumaria, la data 2009-03-28 00:35:57 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 18:10
UNUL DIN MULTII IMBECILI care acum castiga si el bani ,precum DAN DIACONESCU DINRECT DIN PIEPTANAREA UNORA SI GURACASCA SE UITA LA EL ,ASTFEL ADUCANDU-I AUDIENTA.
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 14:18
Me gabore me , io nem todom ce naibii indrugi tu aiciea !! Vorbim romanum sau ne facem che noi sintem romanumi .... și voi nu !! Te-a jignit ? Eu beau coca-cola cu frișcă ! Mâine ploo !!
Decând am pisici pe curte nu-mi mai ploo-n beci În rest , mami a făcut varză cu carne , ceea ce-ți doresc și vouă ! Nu-mi merge televizoru' dar mi-am reparat pana de pe spate-stânga , unde mai pui că i-a dat și.un pumn în gură ... cam atît ! Inopot , tu o poți Cu cât încerci și ai vrea să-ți bați joc de mine dragule, cu atât mai mult demonstrezi, ce materie cenușie ți s-a strâns sus acolo în partea dorsală a capului dumitale, unde de obicei oamenii normali au minte cel puțin așa spune o vorbă din bătrâni. Ori cum diferența dintre mine și Dumneavoastră este că eu totuși pot să mă exprim într-o limbă străină, și zic că mă descurc destul de bine că Dumneavoastră vă place cea ce este la ora actuală în România, numai că Vorbim romanum sau ne facem che noi sintem romanumi îmi pare bine dar mie să știți că nu-mi place și cea ce am scris acolo nu indrugi cum spuneți Dumneavoastră, de fiecare dată accentuezi și în fața elevilor și studenților mei, că Europa și secolul douăzeci și unu va fi sfârșitul tâmpeniilor, acumulate de învățămintele lui nea Nicu Ceaușescu și a savantei de doi clase, care au reușit să rescrie istoria româniei și a Europei Trist dar adevărat. Și uite că sunt încă adepți subdezvoltați care nici măcar limba maternă, nu sunt în stare s-o stăpânească Ori cum ne merităm soarta pentru că trăim într-o țară care este România este o țară de poveste. O țară în care nimic nu este ceea ce pare a fi. Credeti-ne, pe cuvânt. La noi, în România: - Salariile cresc, scăzând. - Pensiile sunt tot mai mari, fiind reduse. - Medicamentele gratuite trebuie cumpărate. - La robinet, apa caldă curge rece, iar apa potabilă nu e bună de băut. - Trăim în frig plătind tot mai multă căldură. - Plătim asistența medicală gratuită. - Avem un președinte care spune mereu adevărul dar fiecare promisiune a lui se dovedește a fi o minciună. Culmea, la fel se întâmplă și cu primul ministru. - Premierul știe totdeauna ce vrea "românul" fără să-l întrebe niciodată. - Banii țării sunt tot mai putini și avem tot mai multi miliardari. - Poporul primește tot mai mult iar numărul săracilor sporește în fiecare zi. - Cel mai performant guvern ales de parlament este acela care tocmai fusese destituit pentru incompetență. - Fiecare ministru jură azi, cu mâna pe biblie, că dorește binele poporului și de a doua zi pornește un program menit să-l distrugă. - Salariile profesorilor au crescut cu 50%, prin reducerea cu 15%. - Într-un singur an au fost create 200.000 locuri de muncă și ca urmare numărul șomerilor a crescut cu 300.000. - Este garantată libertatea de exprimare a cetățeanului datorită efortului serviciilor speciale de a le asculta, în fiecare clipă, telefonul. - Libertatea presei este sfântă, de aceea ajung în stare de faliment tot mai multe ziare antiguvernamentale. - S-a redus cu peste 60% numărul taxelor și impozitelor, dar plătim cu 20% mai mult taxe și impozite. - S-au desființat peste 100 agenții guvernamentale, prin creșterea numărului angajaților în plată al acestora cu circa 10%. - Cabinetul premierului a fost micșorat, desființat chiar, prin angajarea în plus a câtorva zeci de consilieri personali ai primului-ministru. - Constituția este respectată de guvernanți prin încălcarea fiecărui paragraf al ei, sub îndrumarea atentă a primului ministru care este doctor în drept constituțional. Din nou, culmea, la fel procedează și președintele. - Legile cele mai bune în România sunt cele care nemulțumesc pe toată lumea. - Avem și o instituție denumită Direcția Națională Anticorupție care a obținut rezultate remarcabile în lupta împotriva corupților, fără să fie condamnat vreun corupt. Ca urmare, fără nici un corupt, am devenit țara cea mai coruptă din Europa. - Deși 60% din alegătorii cu drept de vot au optat pentru un președinte sau altul, adevăratul șef al statului a fost desemnat de "flacăra violet". - O campanie electorală de câteva sute de milioane de euro a fost plătită cu numai circa cinci milioane. - Am fost o țară fără premier două luni, având concomitent în funcție trei prim-miniștri: unul demis, unul interimar și unul desemnat. - Împrumuturile externe împovărătoare, menite să scoată țara din criză, adâncesc și mai grav criza. - Avem o armată tot mai puternică cu o dotare tot mai precară. - Am intrat în Uniunea Europeană, trăim mai bine dar o ducem de două ori mai prost. - Speranța de viață este tot mai mare prin creșterea fără precedent a mortalității. - Școala este gratuiă pentru toți copiii, plătindu-se taxe scolare tot mai mari. - Pentru copiii preșcolari s-au inființat mai multe grădinițe datorită reducerii drastice a numărului celor existente. - Analfabeții nu numai că pot citi, ei chiar învață legea circulației și obțin permisul de conducere. - Turismul a cunoscut o creștere nemaiîntâlnită, ca urmare a scăderii numărului turiștilor cu peste 50% față de anul precedent. - S-au luat măsuri hotărâte de întărire a economiei prin desființarea a câte 20.000 de intreprinderi lunar. - Deși, prin străduința guvernului, se produc annual 10 pâini pe cap de locuitor, fiecare cetățean are asigurată cel puțin o pâine în fiecare zi. - Agricultura noastră poate hrăni 80 de milioane de oameni, ca urmare peste 80% din mâncarea zilnică a românului este adusă din alte țări. - Petrolul produs de noi este cel mai ieftin din lume. Cum reușim? Îl plătim cu prețul cel mai mare din Europa. Cu gazele se întâmplă la fel. - Construim în fiecare an sute de kilometri de autostradă și ca urmare avem autostrăzi tot mai puține. - Și gropile din carosabil devin tot mai numeroase întrucât le astupăm continuu cu asfalt. - Oricare altă țară cu atâtea minuni adunate laolată ar fi dispărut demult. Noi existăm. Mai sunt și alte minuni în țara asta. În România, minunile nu se sfârșesc niciodată. Și asta fiindcă și noi, românii, suntem un popor de poveste. Alegem mereu și mereu conducătorii cei mai capabili de minunății. Poveste adevărată, scrisă de un cetățean adevărat al acestei țări adevărate. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 14:35
De la: obgabor53, la data 2010-04-06 14:18:03Me gabore me , io nem todom ce naibii indrugi tu aiciea !! Vorbim romanum sau ne facem che noi sintem romanumi .... și voi nu !! Te-a jignit ? Eu beau coca-cola cu frișcă ! Mâine ploo !! Nu intelege la tine io mei Gabor !!1 Pot se spune ca am inteles che esti profesor !! Și în "pledoariile" tale preșcolare susții OBIECTIVISMUL ???? Eu așa am învățat la școală !! Că un profesor , indiferent de convingerile lui politice , "emană" elevilor săi obiectivitate !! ... La tine nu e cazul , însă !!! Tu deștept - profesor ! Eu un prost - care nu ințelege asta profesor vreau binele tuturor , mai ales românilor !!! Ce pot să-ți urez profesorașule : Iubește-te mult PS. Dacă erai un "creere" tu , renunțai la pasajul ăla unde ne explici clar că tu predai ...!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 08:04
nu te-ai gândit, că asta este nivelul tău de cultură...păcat
|
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 08:10
Nu intelege la tine io mei Gabor !!1
Pot se spune ca am inteles che esti profesor !! Și în "pledoariile" tale preșcolare susții OBIECTIVISMUL ???? Eu așa am învățat la școală !! Că un profesor , indiferent de convingerile lui politice , "emană" elevilor săi obiectivitate !! ... La tine nu e cazul , însă !!! Tu deștept - profesor ! Eu un prost - care nu ințelege asta profesor vreau binele tuturor , mai ales românilor !!! Ce pot să-ți urez profesorașule : Iubește-te mult u intelege la tine io mei Gabor !!1 Pot se spune ca am inteles che esti profesor !! Și în "pledoariile" tale preșcolare susții OBIECTIVISMUL ???? Eu așa am învățat la școală !! Că un profesor , indiferent de convingerile lui politice , "emană" elevilor săi obiectivitate !! ... La tine nu e cazul , însă !!! Tu deștept - profesor ! Eu un prost - care nu ințelege asta profesor vreau binele tuturor , mai ales românilor !!! Ce pot să-ți urez profesorașule : Iubește-te mult PS. Dacă erai un "creere" tu , renunțai la pasajul ăla unde ne explici clar că tu predai ...!! PS. Dacă erai un "creere" tu , renunțai la pasajul ăla unde ne explici clar că tu predai ...!! Da îți răspund, pentru că diferența dintre mine și tine este oricum înțelepciunea. Suntem la câteva zile de sărbătoarea cea mai sacră, a creștinismului, Învierea Domnului...Iubirea aproapelui Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 4462 mesaje Membru din: 27/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 08:15
sunt jenante argumentele cu care-si sustin unii convingerile politice...
"base e conducatorul iubit, cel mai cel, si cine nu zice la fel e parameci, omida, are creierii spalati si e ungur" asa ajungi sa-ti fie si tie jena de conationalitate... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 08:59
Nu intelege la tine io mei Gabor !!1
Pot se spune ca am inteles che esti profesor !! Și în "pledoariile" tale preșcolare susții OBIECTIVISMUL ???? Eu așa am învățat la școală !! Că un profesor , indiferent de convingerile lui politice , "emană" elevilor săi obiectivitate !! ... La tine nu e cazul , însă !!! Tu deștept - profesor ! Eu un prost - care nu ințelege asta profesor vreau binele tuturor , mai ales românilor !!! Ce pot să-ți urez profesorașule : Iubește-te mult PS. Dacă erai un "creere" tu , renunțai la pasajul ăla unde ne explici clar că tu predai ...!! PS. Dacă erai un "creere" tu , renunțai la pasajul ăla unde ne explici clar că tu predai ...!! Da îți răspund, pentru că diferența dintre mine și tine este oricum înțelepciunea. Suntem la câteva zile de sărbătoarea cea mai sacră, a creștinismului, Învierea Domnului...care ne învață să iubim aproapele cu toate că nu suntem de același religie, dar suntem creștini cu toți, convinși, dar că eu sunt reformat, nu deformat ca tine, care nu iești în stare să ieși din tiparele naționalismului exacerbat. și să construiești o propoziție în limba ta maternă în afară de idiotismul, de românism împins până la margini diferența dintre tine și Hitler sau Binladen este = O. Da pentru că creierul tău este spălată ai făcut școala în timpul geniului Carpaților când învățământul românesc scotea pe bandă istorici care nu știau altceva decât să facă din istoria neamului o poveste cât mai frumoasă. Nu este obligatoriu să fi mândru de istoria neamului tău Americanul , neamțul, dar nici măcar ungurul nu este. Ungurii sărbătoresc ziua națională, ziua când au suferit cea mai grea înfrângere armată Dacă ți- am sugerat meseria, asta a fost să înțelegi, că ar trebuii să înveți câte ceva de la mine apropo românule cu ce drept nu mă recunoști pe mine cetățean a acestui țări? Și pe mine poți liniștit să mă trimiți și la grădiniță să predau, că am ce preda pe când matale mai pune mâna și citește nota patru, repetenție cum iești și în viață . |
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 16:04
De la: camioneros70, la data 2010-04-01 14:06:06Me gabore me , io nem todom ce naibii indrugi tu aiciea !! Vorbim romanum sau ne facem che noi sintem romanumi .... și voi nu !! Te-a jignit ? Eu beau coca-cola cu frișcă ! Mâine ploo !! bai camioneros, da' tu eshti dus tata...da' rau de tot ! doamne fereshte shi apara ! ce tot o freci cu ungurii ? nu va ajuns cum atzi luat-o in 90' la tirgu muresh ? sh'acu v-o trag ungurii in covasna de o sa va saturatzi !
si electronica !
|
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 15:36
De la: pik_nik, la data 2010-04-07 08:15:11sunt jenante argumentele cu care-si sustin unii convingerile politice... Ai mare dreptate !
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 22:34
De la: camioneros70, la data 2010-03-15 20:57:49Cel mai tare documentar-reconstituire al Revoluției din decembrie '89 !!!! Numai la asta mă uit !!! Mie imi pare rau.... ca nu m-am uitat..... am prins doar cateva emisiuni ..... Daca zici tu ...merita nota 10 !!!!!!
GINA
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 22:39
De la: lelly, la data 2010-03-15 19:10:59Nasul, este emisiunea mea favorita! De ce?! Pentru ca spune fara frica lucrurilor pe nume, pentru ca are curajul sa atace pe oricine ,pentru ca are un caracter deosebit,o coloana vertebrala !!! Yas
GINA
|
|
gerard 1100 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 16:39
De la: 9am076753, la data 2010-06-17 22:34:11De la: camioneros70, la data 2010-03-15 20:57:49Cel mai tare documentar-reconstituire al Revoluției din decembrie '89 !!!! Numai la asta mă uit !!!
|
Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 12:29
Eu sper din tot sufletul, ca să sfârșească exact ca lingăul celălalt, Dan Diaconescu care acum arestat în direct...pretinde că este un om nevinovat...dacă eu fost prietenii puterii au crezut că pot face ori ce...uite că acum este la lăcoare. Foarte bine , ai văzut că conducătorul nostru a trecut la aplicarea legilor cu pretenta că nimeni nu este deasupra legilor, eh na bine nu se pun la socoteală D-na Udrea, Boc , familia ...Oamenii lui din PDL dar in rest toți adunați ăn stadioane și exacutare....Nașul este un ordinar, numai când te uiți la el ca om ...nu se respectă linge linge linge...de și mșslele lui au căzut se atâta lins... să-i explice cineva că un om de televiziune care se respectă ....dincolo...că la ăia mă uit mai mult și mai mult, pentru că caraghioși ca el ce să mă uit , ce să ascult cum motivează furturiule PDL-știlor...cum face comparații de loc la locul lor... Am prins în careva seara cum incerca să facă comentarii pe marginea unei patinoar din brașov...m-am documentat și eu a doua zi. Tot ce a zis așa zisul om de tv. erau scos din context, idei manipulate, doi imobile complet diferite, cu destinații identice, dar numai și numai atât. Este un mincinos, un aservit puterii...Este trompeta președintelui , cântă numai cea ce i se admite...Poți spune despre el că ste bun numia dacă nu ai văzut unh crainic, un modarator tv adevărat... Se dă el campion al dreptății , cum s- dat și prietenul lui Dan Diaconescu vestitul comentator de garsonieră...care a ajuns în sfârșit la locul potrivit. Sper să ajungă și marele campion al Adevărului absolut Morar, la locul potrivit....Mi-e rușine că în orașul meu de naștere s-a putut naște un astfel de individ, care nu are coloană vertebră, este ca o șarpe...și fără dinții din față care-i lipsec și sîsîie....
|
|
|
|

NASUL DIN ITALIA..............da,da,da