back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Femeia – eterna victima

Pagini: << 2 3 4 5 6 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Martie 2009, ora 22:49

De la: mytcor, la data 2009-03-17 22:24:55Allllooooooooo ! Dagaioooooo !....

Unde eeeeeeeesti ?.....

Ai sters-o englezesteeeeeee ?.....

Eu aste-e-e-e-e-e-ept !.........

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo-le !.......

vezi...k ai iesit din grafik...cu un mesaj asa de lung.....

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

637 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Martie 2009, ora 09:01

De la: homemarcel0, la data 2009-03-17 22:16:28
De la: The, la data 2009-03-17 21:43:10
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-17 21:26:44 Dar ce cãutai la 5 ani singurã pe carosabil??? Pãrinþii tãi unde erau?
Îmi pare rãu cã gândeºti aºa....cine spune cã bãtaia este "ruptã din rai" e un idiot care nu ºtie sã-ºi educe copiii. Se poate ºi cu vorbã bunã. ÎI repeþi pânã îi intrã în instinct...repetiþia este mama învâþãrii.

Asa este, se poate si cu vorba buna !
Eu am doi copii si - multumesc lui Dumnezeu - sunta tare bunuti si ascultatori si acasa si la scoala !

Bataia o fi rupta din raiul sadicilor !

... de ce exagerezi ? ... daca ai avea 5 ? ... sau 8 ? ... iar pe strada sau in scoala ii asteapta dealerii de droguri sau pestii ? ... ai negocia cu ei orice ''noua'' idee care le vine ? ... este ca mai bine ai avorta vreo citiva de frica ca nu ii vei putea controla ? ... SI ORICUM NU VEI PUTEA ... in societatea romeasca, femeile sint impinse sa munceasca(as spune ca chiar le place, le da senzatia ca fac ceva ''productiv'' si au ''independenta'') si fara sa vrea sint prea putin timp in contact cu copii ... mult mai mult timp asupra acestora actioneaza factorii externi ... din experienta mea personala, cu toate ca sotia sta acasa si e permanent la pinda cu orice schimbare in atitudinea si vocabularul lor si tot au fost cazuri cind a trebuit sa par agresiv pentru a incheia negocierile la care ma obligau copii mai mari dupa ce veneau cu diverse ''idei'' imprumutate de la alti copii scapati din mina ... si invata la scoli fooooarte scumpe si bine cotate ...
... atentie ... astazi orice greseala se plateste ... pe nimeni nu intereseaza ''victimele'' colaterale ... important pentru cei care au facut legea este sa creeze cit mai multa confuzie si nervi ... exact asa cum este in capul lor acum ...

Nu Marcel, nu as negocia cu ei orice ''noua'' idee care le vine si nu as avorta vreo cativa de frica ca nu ii voi putea controla (aici consider ca m-ai atacat fara sa ma cunosti si fara sa cunosti opinia mea in legatura cu avortul) .... daca nu sunt de acord cu violenta nu inseamna ca sunt o imbecila super-permisiva.

Faptul ca fiul meu de 16 ani a fost admis la un institut superior de stiinte la specializarea fizica , cunoaste 3 limbi straine si este primul din grupa sa la geometrie si latina ... faptul ca si cel mic la anul va intra la acelasi institut si are si acum rezultate de care orice mama ar fi mandra ... faptul ca intre noi exista comunicare si intelegere ... ei bine toate astea ma indreptatesc sa sustin ca metoda mea "comunicare nu bataie" da rezultate bune.

Nu sunt o mama care permite fiilor sai sa faca ziua tot ce viseaza noaptea ... sunt si ingrijorata uneori (ca orice mama) , incerc sa fiu cat mai realista ....

Caracterul fãrã înþelepciune poate mult, dar inteligenþa fãrã caracter nu valoreazã nimic - Cicero
Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 09:14

De la: mytcor, la data 2009-03-17 22:24:55Allllooooooooo ! Dagaioooooo !....

Unde eeeeeeeesti ?.....

Ai sters-o englezesteeeeeee ?.....

Eu aste-e-e-e-e-e-ept !.........

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo-le !.......

Undeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 18:15

Sa dea aici pe tompic cu .....subsemnata !...

sa recunoasca !...ca brutele-s de ambele sexe !....

o sustin pe Dagaio in orice problema de mediu ori alimentatie sanatoasa, dar in prob. discriminarii femeiii n-am s-o fac VECI !...asa sa stii mult iubitica si stimabilica @Dagaio !...

astpt !...teles @Dagaio ?.... recunoaste c-ai stalcit-o cu tema ceasta !

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 20:48

De la: The, la data 2009-03-18 09:01:47
De la: homemarcel0, la data 2009-03-17 22:16:28
De la: The, la data 2009-03-17 21:43:10
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-17 21:26:44 Dar ce cãutai la 5 ani singurã pe carosabil??? Pãrinþii tãi unde erau?
Îmi pare rãu cã gândeºti aºa....cine spune cã bãtaia este "ruptã din rai" e un idiot care nu ºtie sã-ºi educe copiii. Se poate ºi cu vorbã bunã. ÎI repeþi pânã îi intrã în instinct...repetiþia este mama învâþãrii.

Asa este, se poate si cu vorba buna !
Eu am doi copii si - multumesc lui Dumnezeu - sunta tare bunuti si ascultatori si acasa si la scoala !

Bataia o fi rupta din raiul sadicilor !

... de ce exagerezi ? ... daca ai avea 5 ? ... sau 8 ? ... iar pe strada sau in scoala ii asteapta dealerii de droguri sau pestii ? ... ai negocia cu ei orice ''noua'' idee care le vine ? ... este ca mai bine ai avorta vreo citiva de frica ca nu ii vei putea controla ? ... SI ORICUM NU VEI PUTEA ... in societatea romeasca, femeile sint impinse sa munceasca(as spune ca chiar le place, le da senzatia ca fac ceva ''productiv'' si au ''independenta'') si fara sa vrea sint prea putin timp in contact cu copii ... mult mai mult timp asupra acestora actioneaza factorii externi ... din experienta mea personala, cu toate ca sotia sta acasa si e permanent la pinda cu orice schimbare in atitudinea si vocabularul lor si tot au fost cazuri cind a trebuit sa par agresiv pentru a incheia negocierile la care ma obligau copii mai mari dupa ce veneau cu diverse ''idei'' imprumutate de la alti copii scapati din mina ... si invata la scoli fooooarte scumpe si bine cotate ...
... atentie ... astazi orice greseala se plateste ... pe nimeni nu intereseaza ''victimele'' colaterale ... important pentru cei care au facut legea este sa creeze cit mai multa confuzie si nervi ... exact asa cum este in capul lor acum ...

Nu Marcel, nu as negocia cu ei orice ''noua'' idee care le vine si nu as avorta vreo cativa de frica ca nu ii voi putea controla (aici consider ca m-ai atacat fara sa ma cunosti si fara sa cunosti opinia mea in legatura cu avortul) .... daca nu sunt de acord cu violenta nu inseamna ca sunt o imbecila super-permisiva.

Faptul ca fiul meu de 16 ani a fost admis la un institut superior de stiinte la specializarea fizica , cunoaste 3 limbi straine si este primul din grupa sa la geometrie si latina ... faptul ca si cel mic la anul va intra la acelasi institut si are si acum rezultate de care orice mama ar fi mandra ... faptul ca intre noi exista comunicare si intelegere ... ei bine toate astea ma indreptatesc sa sustin ca metoda mea "comunicare nu bataie" da rezultate bune.

Nu sunt o mama care permite fiilor sai sa faca ziua tot ce viseaza noaptea ... sunt si ingrijorata uneori (ca orice mama) , incerc sa fiu cat mai realista ....

... the ... NU JUDECA SIMPLIST ... legi EXISTA ... nimeni nu impiedica pe nimeni sa nu puna mina pe telefon si sa sesizeze cind observa ca un copil a fost batut rau sau intentionat ... dar romanii prefera sa fie MANIPULATI prin legi complicate care ''trateaza'' cazuri aparent numeroase dar care ii ruineaza ... si poate nu pe a ta personal, ACUM ... poate cei care vor injura aceasta lege vor fi chiar copii tai ...
... deja multi se simt ingraditi in niste legi facute pentru avantajul rechinilor care isi permit sa le ignore ... multi se isi vor reduce familia de frica ca nu ii vor putea face fata ... de frica ca societatea in care traiesc va fi mai puternica decit dorinta si eforturile lor de a isi educa si creste copii cu picioarele pe pamint ...
... ma deranjeaza ca un biped poate OMOR un copil incredintat spre crestere si educare si nimeni NU S-A SESIZAT pina cind acesta nu a fost exterminat dar da bate din palme la aceasta interventie grosolana a STATULUI in universul unei familii ... nu spun ca nu sint abuzuri ... dar ele sint IN ORICE DOMENIU, cu sau fara super legi ...
... pentru a imbunatati calitatea oamenilor dintr-o societate trebuiesc PROMOVATE VALORILE SI MORALA ... nici decum create legi cu o aplicatibilitate atit de periculoasa ... foarte periculoasa ... intr-un fel admir anumite tari unde oamenii fara a avea o ''educatie'' (in sensul prostesc pe care il apreciaza romanii) sint muuuult mai onorabili si seriosi decit in romania ... culmea este ca vestul, cu toate excesele care romanilor li se par cotidiene, au o majoritate de oameni, mult mai putin vizibila, de mare valoare ... iar tarile musulmane, cu toate criticile care lise aduc in necunostinta de cauza, sint mult mai avansate uman decit par ... si de aici cred ca vine si expansiunea de care dau dovada in lume ... profita de toate golurile lasate de altii ... nu au nevoie de mii de legi care sa ii mentina la un nivel uman acceptabil si corect ... cam asta e adevarul ... din pacate pentru crestini ... am deviat putin, dar cred ca e un raspuns la avalansa de ''probleme'' pe care si le descopera romanii zilnic ...

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 15:26

Ok. Fiecare cu obsesiile lui si cu ideile lui personale. Aici nimeni nu reuseste sa convinga pe nimeni. Fiecare e perfect si nu are nimic de invatat de la celalalt.

E aproape imposibil sa schimbi conceptiile gresite ale romanilor!

"Desteapta-te romane!"

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 19:04

De la: dagaio, la data 2009-03-20 15:26:06

Ok. Fiecare cu obsesiile lui si cu ideile lui personale. Aici nimeni nu reuseste sa convinga pe nimeni. Fiecare e perfect si nu are nimic de invatat de la celalalt.

E aproape imposibil sa schimbi conceptiile gresite ale romanilor!

"Desteapta-te romane!"

Nu draga mea..fiecare cu realitatea pe care si-o creeaza!

renesmee

59 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 19:23

"Asa este, se poate si cu vorba buna !

Buna, "the..." E prima oara cand intru pe topicul asta, nu stiu deocamdata daca voi comenta acest subiect, poate ca, spre norocul meu, nu am trecut prin asa ceva la modul direct, adica fizic.....Ma mai gandesc, din alte puncte de vedere.

Dar, ce m-a frapat, a fost caracterizarea ta la adresa copiilor tai....

Si eu am o fiica de 15 ani si crede-ma nu a avut privilegiul de a intalni prea des baieti atat de destepti si de educati cum ii descrii tu!

Aproape ca nu crede ca exista asemenea persoane in randul celor de sex opus, oricat am incercat eu sa o conving ca se inseala amarnic....

Daca nu te superi si nu se supara si copiii, poate ne trimiti si noua ID-urile lor, sa-i demonstrez ca exista printre noi astfel de persoane!

Iti voi cere prietenia pt. a te adauga in lista mea, sper sa nu ma refuzi!

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 02:17

De la: anele_elisav, la data 2009-03-20 19:23:54

Buna, "the..."

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 02:17

Buna, "the..."

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 09:28

Buna, "the..."

Caracterul fãrã înþelepciune poate mult, dar inteligenþa fãrã caracter nu valoreazã nimic - Cicero
Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 09:29

De la: The, la data 2009-03-21 09:28:30

Buna, "the..."

nu stiu ce are forumul asta insa nu reusesc sa scriu nimic

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 09:30

vad ca nici Marcel nu a reusit sa posteze mesajul sau

unuunu44

25 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 23:32

Delicioasa doamna ma inclin si va sarut mana felicitandu-va pentru frumusetea deosebita pe care o posedati.
Va rog sa nu va suparati pe mine dar credeti-ma ca nu ma pot abtine de laa va face complimente de fiecare data cand intru pe acest forum.

********CU BINE!********

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 00:05

Draga Dagaio,
Eu nu ma consider o victima, deci in nici un caz nu pot ca ma consider o ETERNA VICTIMA !
Consider ca o femeie poate fi o victima in masura in care se complace in aceasta situatie , deci o femeie poate fi victima daca ii "place" sa fie victima .

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 09:08

De la: pasadro, la data 2009-03-22 00:05:18Draga Dagaio,
Eu nu ma consider o victima, deci in nici un caz nu pot ca ma consider o ETERNA VICTIMA !
Consider ca o femeie poate fi o victima in masura in care se complace in aceasta situatie , deci o femeie poate fi victima daca ii "place" sa fie victima .

Dana P

Asa este !

Pagini: << 2 3 4 5 6 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului FEMEIA – ETERNA VICTIMA
Mergi la: