Info
x
Femeia – eterna victima
|
Fosta membra 9am.ro 307 mesaje Membru din: 4/12/2008 Oras: Sibiu |
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 21:06
Nu tot ce arata bine...este si bun.. Am cunoscut femei foarte frumoase... care in pat au fost un dezastru
sa nu mai spun...in bucatarie ... Exista un echilibru...la fel ca in natura... deci... nu exista femeie urata pt fiecare este cate cineva langa care poate fi fericit(a)
Raporteaza abuz de limbaj |
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 21:31
De la: CAMELYA_, la data 2009-03-16 20:01:56De la: homemarcel0, la data 2009-03-16 19:58:50... auzi Dagaio ... majoritatea Barbatilor ar CARA un sac de cartofi acasa, ca sa manince o mincare buna facuta de sotia lor ... dar majoritatea ''femeilor'' nu mai prefera sa ii si curete ca sa gateasca ... au barbatii bani ... nu-i asa ? ... e drept ca nu ii fac cocotati pe masa unui sef sau rizind prosteste oricarui individ care ii spune ceea ce vrea ea sa auda ... ... camy ... frumusetea DE CELE MAI MULTE ORI ESTE O POVARA ... in urma careaia cele mai multe femei AU DE SUFERIT ... nu fii influentabila de reclama de astazi care se bazeaza tocmai pe lipsa de discernamint a voastra ... NU VA JUPUITI INTRE VOI ... e adavarat ca MOMENTAN aceste femei au ceva de cistigat ... dar la fel de usor se duc si aceste avantaje, odata cu trecerea timpului ... devin niste jalnice FEMINISTE care nu inteleg de ce nu au pe nimeni linga ele ... nici barbat, nici copii ... NIMIC ... pentru 20 de ani de CURVARASIE, urmeaza ani grei de INVIDIE, EGOISM SI CINISM cu care vor invenina urmatoarele generatii ... adica ne intoarcem la ''raul'' pe care il acuzati ACUM ... retine - BANII NU ADUC FERICIREA, indiferent de sloganurile pe care vi le-au creat altii ... banii nu iti aduc linistea si stabilitatea sau fidelitatea in familie, in viata ... fara sa faci nimic altceva decit sa iti expui sinii, buricul sau sa deschizi picioarele (cu sau fara prea mari pretentii) nu vei INTELEGERE niciodata nimic ... ... au mai trecut anii si incet se face lumina si printre ''vedetele'' noastre (adica toate pitipoancele ''jucause'' din media care dau tonul modei, moralei sau bunului simt) ... marea lor majoritate sint inca in continuaa ASTEPTARE SI VISARE, alearga de colo colo, incercind sa de-a timpul inapoi si pierzind timpul cu diete, exercitii fizice si operatii estetice de prost gust ... doar daca nu vrei nu observi ... sint penibile deja ... si nici barbatii nu lipsesc din aceasta galerie a LOOSERILOR ... ... imi este mila de atitia care casca ochii incercind sa imite niste oameni CARE NU AU NIMIC DE ARATAT ... nu au decit niste ''succese'' momentane si de prost gust ... nu au nici macar experienta vietii (poate doar ceva sexuala si aia de prost gust si grevata permanent ambilor parteneri de a ''cistiga'' ceva de la celalt) ... ususurel cu batul din palme ca nu ai aveti la ce sau la cine ... nu aveti exemple pozitive ... si nici nu stiti ce inseamna ele ... toata neincrederea si pretentiile nejustificate de astazi le veti plati miine ... si sa nu cereti iarasi mila si intelegere ... PROSTIA SE PLATESTE ... |
|
lorduljohn 499 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 00:50
Ce este asa de greu de inteles , ca in sec. XXI , in Romania , femeia este in aceiasi masura , ca si barbatul, vicitima a societatii in care traim !
Celelalte sunt probleme pe care si le creiaza singura (ca si barbatul, de altfel). Niciodata un patron nu va angaja o femeie doar pentru ca-i frumoasa decat pentru activitati specifice , pe care ea le aceepta . Caz in care nu se poate considera victima . Niciodata o profesionista ( nu fac referire la anumite profesioniste) nu va fi inlocuita cu una mai aratoasa dar mai slab pregatita si nici nu va fi platita mai slab decat un barbat ! As putea demonta(civilizat) toate ideile Dagaiei , mai ales ca ea considera ca ideile ei sunt fara cusur si ca are dreptatea de partea ei. Cee ce este fals ! Nimeni nu detine monopolul adevarului ! nici macar Dagaia ! Mai rau e ,ca nu accepta ideile altcuiva si ca are idei preconcepute si prostul obicei sa insulte pe cei care au alte pareri decat ale ei ! Sa auzim de bine si ca femeile nu mai sunt victime ! |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 01:12
Johnny boy,
În sec. XXI, într-adevãr sunt victime atât femeile cât ºi bãrbaþii...doar cã în momentul în care s-ar face un clasament...femeile ºi copiii ar fi în top, iar bãrbaþii...mai la coadã. Activitãþi specifice??? Ce înseamnã pentru tine activitãþi specifice...defineºte te rog noþiunea! Afirmaþia ta: " Niciodata o profesionista ( nu fac referire la anumite profesioniste) nu va fi inlocuita cu una mai aratoasa dar mai slab pregatita si nici nu va fi platita mai slab decat un barbat ! " , este greºitã! sunt destule cazuri în care o femeie câºtigã mai puþin doar pentru cã este femeie, chiar dacã ocupã aceeaºi funcþie cu a unui bãrbat, excepþie fac doar instituþiile de stat. Un exemplu concludent de femeie care ocupã , atenþie! post ministerial, este Elena Udrea. Nu este cea mai inteligentã ºi nici cea mai potrivitã în acel post...doar cã "aratã bine"....ºi aº putea sã-þi mai dau exemple...dar mã opresc aici cã deja mã doare tastatura...
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 01:53
... hai mai Dora ... hai sa vedem cind femeile se vor considera victime pentru ca nu sint lasate sa lucreze in otelarii, pe santiere, la tras de cable, la sudat in bataia vintului, la carat de mobila, la descarcat vagoane ... si astea sint doar scurte exemple ...
... problema e ca femeile nu respecta munca barbatilor si invers ... pentru ca si barbatii si femeile de astazi se mint singuri crezind ca vreunul il poate inlocui pe celalalt ... si nu se poate ... de cele mai multe ori insa femeia chiar beneficieaza de ajutor nemeritat si atunci e de groaza ... chiar incepe sa creada ca merita ... in general oamenii de calitate (femei sau barbati) gasesc modul de a se face remarcati fara sa ceara acest lucru ... ... madam udrea trebuia sa existe, altfel pe cine ar mai fi birfit lumea ... |
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 02:00
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-17 01:12:35Johnny boy, |
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 02:06
Marcel, eu m-am referit la violenþã. Nu poþi spune cu mâna pe inimã cã n-am avut dreptate. Dacã se face un top....femeile ºi copiii sunt pe primul loc. Am minþit? Nu cred!
ª-apoi tu crezi cã nu sunt femei care fac munci de bãrbaþi....think again! Numai eu ºtiu câteva....E adevãrat cã sunt mai puþine...dar sunt! Marcel, socieatatea pe care o doreºti tu, e o societate utopicã în contextul în care trãim. Eu þi-am citit toate postãrile ºi cu foarte multe sunt de acord...ar fi minunat, dar pentru ca sã fie aºa cum doreºti tu, ar mai trebuii un potop! Nu-i aºa?
|
|
Fosta membra 9am.ro 637 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 07:50
Dora
Marcel, tu ai dreptate dintr-un anumit punct de vedere insa si femeile muncesc. Nu sunt toate "Barbie girl"
Caracterul fãrã înþelepciune poate mult, dar inteligenþa fãrã caracter nu valoreazã nimic - Cicero
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 08:56
De la: homemarcel0, la data 2009-03-17 01:53:03... hai mai Dora ... hai sa vedem cind femeile se vor considera victime pentru ca nu sint lasate sa lucreze in otelarii, pe santiere, la tras de cable, la sudat in bataia vintului, la carat de mobila, la descarcat vagoane ... si astea sint doar scurte exemple ...
|
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 08:57
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-17 02:06:41Marcel, eu m-am referit la violenþã. Nu poþi spune cu mâna pe inimã cã n-am avut dreptate. Dacã se face un top....femeile ºi copiii sunt pe primul loc. Am minþit? Nu cred!
|
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 08:58
De la: lorduljohn, la data 2009-03-17 00:50:45Ce este asa de greu de inteles , ca in sec. XXI , in Romania , femeia este in aceiasi masura , ca si barbatul, vicitima a societatii in care traim !
|
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 20:59
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-17 02:06:41Marcel, eu m-am referit la violenþã. Nu poþi spune cu mâna pe inimã cã n-am avut dreptate. Dacã se face un top....femeile ºi copiii sunt pe primul loc. Am minþit? Nu cred! ... dora ... imi pare rau sa iti spun, nu vorbesc de o societate utopica, vorbesc doar de o NORMALITATE pe care majoritatea romanilor au pierdut-o ... te rog sa ma crezi ca am trait pe 20 de ani in tari diferite, de unde am invatat multe, dar nici una nu ma socat cu dezbinarea, rautatea, cinismul si egoismul pe care il gasesc acum in romania ... de abia acum pot intelege anumite lucruri din copilaria mea si pot intelege de unde provin si ce au produs intre timp ... utopia aia de care vorbesti o gasesti imediat ce treci vama spre vest ... romanii actuali au ramas doar cu renumele celor dinainte si si-au adaptat o prea-curvie intelectuala si morala care pentru moment da impresia unui bun-simt, bun-simt care dispare imediat ce esti atent la ceea ce se intimpla ... iti spun sincer, romanilor NORMALITATEA li se pare o utopie, nu numai tie, care te lovesti de aceiasi oameni si atitudini si te inteleg ca ai aparea ''ciudata'' daca ai incerca sa faci sau sa spui altceva decit ceea ce ''se obisnuieste'' prin partea locului ... daaar, trebuie sa iti spun ca SE POT schimb oamenii (tot ce trebui sa inteleaga oricare om de bun-simt este ca a fi bun nu inseamna sa fii luat de prost, comunistii au manipulat ideea de credinta lasind sa se inteleaga ca romanii trebuie sa taca, sa nu judece sau critice nimic, pentru ca altfel pierdeau ''binecuvintarea'' celui de sus care era un fel de partas la toate jigodismele societatii sau sistemului) ... nu cei batrini, pentru ca sint imbicsiti de idei defazate, iluzii si frustrari ... se pot schimba si ei dar numai in prezenta altora ... unde lucrez acum, impreuna cu colegii mei straini, am creat o mica enclava de oameni dezinhibati si pozitivi ... oameni care nu mai evita subiectele delicate doar pentru ca nu vor sa recunoasca ca au gresit(mai ales cind greseala lor ia afectat pe altii) si le pot trata si intelege omeneste, fara iluzii si fara angoase ... nu mi-am dorit sa fac asta, dar pur si simplu nu se putea lucra lasindu-i asa cum erau ... in fine ... ... referitor la femei si barbati ... si aici am constat cu dezamagire, imensa ipocrizie pe care cei batrini au inoculat-o fortat(cu amenintari de genul-cit m-am sacrificat eu pentru tine, si tu ... nu faci facultate, te mariti/insori cu ala/aia; va lasam sa muriti de foame; ...) propriilor lor copii incercind sa mimeze ''realismul'' ... pentru majoritatea tinerelor femei din orase singurul lucru important este sa ''se realizeze'' indiferent cum, iar tinerii copilaresc incredibil de mult incercind sa ''cunoasca'' cit mai multe femei ... ambele atitudini, sustinute cu putere de parintii ambilor, a creat o neincredere si o joaca de-a pisica care incepe sa le macine si putinele eforturi pe care le fac ... per total dupa ce ca sint putini si fricosi mai sint si presati sa urmareasca lucruri care ii indeparteaza de normalitate si realitate ... din citeva situatii mai deosebite, romanii fac imediat cazuri ''normale'' si incearca disperati imediat sa suprime efectele si nu cauza ... incearca imediat sa astupe, chiar si cu forta, niste cazuri care trebuiesc privite din cu totul alte puncte de vedere ... mai pozitive, din care trebuie sa se inteleaga ceva, nu incercarile disperate de-a nega efectul si sa il privesti cu scirba si dezinteres ... de multe ori viata nu este nici usoara, nici placuta dar trebuie inteleasa ca nu este optionala ... saltul pe care multi l-au facut subit pina la nivelul democratiilor cu vechime este facut prin tactica strutului si prin imense renuntari la valorile umane si la morala ... absolut indispensabile ... |
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 21:05
|
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 21:06
ce credeti despre asta?
|
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 21:12
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-17 21:06:18ce credeti despre asta? Este ,absolut ,NORMAL ! |
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 21:18
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-17 21:05:36www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/124549/Proiectul-noului-C...]
|
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 21:20
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-17 21:05:36www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/124549/Proiectul-noului-C...] |
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 21:20
De la: lorduljohn, la data 2009-03-17 21:12:27De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-17 21:06:18ce credeti despre asta? dar...nu iti dai seama k violenta este buna? crezi k parintii kr isi bateau copiii erau toti niste psihopati? uite...iti dau exemplul meu...cea mai mare bataie pe kr am luat-o a fost la 5 ani cand era sa ma calce o masina pentru k nu intelegaem k nu trebuie sa ma joc in drum...si...de atunci....nu m-am mai jukt....de frik!!! acum sunt mare si inteleg faptul k jocul copiilor pe partea carosabila a drumurilor este strict interzis(am permis de conducere si stiu legislatia)...insa...la 5 ani...nu stiam... ce crezi?....in cazul meu ....a fost buna sau nu violenta? ps:si nici nu imi urasc parintii pentru asta....ii inteleg...au procedat absolut ok...fusesem la un pas de moarte...si poate dak nu procedau asa....data viitoare as fii fost omorata!!! |
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 21:26
Dar ce cãutai la 5 ani singurã pe carosabil??? Pãrinþii tãi unde erau?Îmi pare rãu cã gândeºti aºa....cine spune cã bãtaia este "ruptã din rai" e un idiot care nu ºtie sã-ºi educe copiii. Se poate ºi cu vorbã bunã. ÎI repeþi pânã îi intrã în instinct...repetiþia este mama învâþãrii.
|
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 21:30
.
|
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 21:31
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-17 21:18:10De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-17 21:05:36www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/124549/Proiectul-noului-C...] |
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 21:36
Îmi pare rãu Marcel...nu sunt ºi nici nu voi fi vreodatã de acord cu bãtaia aplicatã de pãrinþi copiilor!
Atunci putem fi de acord ca ºi profesorii sau educatorii care se ocupã de copiii noºtrii, sã le aplice "corecþii" fizice! NU? Never!!!! Nu accept copiii mei sã primeascã bãtaie de la nimeni, nici chiar de la mine!!!
|
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 21:37
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-17 21:26:44 dora...imi repetau saracii....imi incuiau si poarta...dar....stii ce faceam???...saream gardul!!!...si tot ieseam in drum.... copil cuminte si baba frumoasa nu exista si nu vor exista vreodata.... iar violenta este buna in astfel de cazuri....nu ma puteau supraveghea 24 de ore in continuu(k doar nu aveam cip !!!)...si...chiar dak m-ar fii supravegheat...tot as fii gasit o cale sa fug de langa ei.... nu cred nici eu k bataia e rupata din rai...doar k....violenta e numai buna in unele situatii.... (si istoria a dovedit-o....dar ....nu vreau sa discut pe acest topic despre asta...ne vedem pe alte topicuri si dezbatem si subiectul asta)..... |
|
Fosta membra 9am.ro 637 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 21:43
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-17 21:26:44 Asa este, se poate si cu vorba buna ! Eu am doi copii si - multumesc lui Dumnezeu - sunta tare bunuti si ascultatori si acasa si la scoala ! Bataia o fi rupta din raiul sadicilor !
Caracterul fãrã înþelepciune poate mult, dar inteligenþa fãrã caracter nu valoreazã nimic - Cicero
|
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 21:52
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-17 21:36:42Îmi pare rãu Marcel...nu sunt ºi nici nu voi fi vreodatã de acord cu bãtaia aplicatã de pãrinþi copiilor! ... ca sa nu te mai sperie cuvintul ''bataie'' e bine sa iti intelegi copilaria ... e cea mai simpla solutie ... nu te mai lasa amagita si ingrozita de un simplu cuvint ... pentru violenta repetata si gratuita trebuie/a APLICATA LEGEA ... asa cum era ea ... atit si nimic mai mult ... as putea sa iti dau exemple de la prieteni din tari care au aplicat cu mult inaintea noastra aceasta ''democratie'' ... si la care s-a renuntat acum dar dupa prea multe victime ... atunci incercau saracii sa isi fereasca copii cum puteau ... la 14 ani fata cea mica dadea telefon la politie ca sa ''denunte'' ca se cearta cu maica-sa pentru ca ii facu-se ''uitate'' prezervativele acasa ... saraca intrase intr-o gasca de semi-prostituatie ... a fost mai mult decit fericita sa o vada maritata la 17 ani ... macar se culca doar cu unul ... jalnic ... un altul, cu citiva ani in urma, a inghitit ''denunturile'' gratuite a fiului de 15 ani care se droga ... a fost nevoie de o coma ca sa il interneze si sa il poata salva ... si toate astea se vor intimpla tocmai la cei care se cred ''aparati'' de aceasta lege ... mai ales in orase si mai putin la sat unde se va mai respecta cuvintul parintilor ... dupa ce sint asa cum sint, saracii copii vor intra intr-o lume in care altii stiu cum sa-i foloseasca ... iar parintii se vor uita cu disperare ... ... ai grija ce iti doresti ... nu tot ce straluceste este un diamant ... |
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 21:56
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-17 21:36:42Îmi pare rãu Marcel...nu sunt ºi nici nu voi fi vreodatã de acord cu bãtaia aplicatã de pãrinþi copiilor! Vorba buna..mult aduce...si eu nu accept violenta in familie...mai ales un copil sa fie batut! |
|
Sefu_ 3 mesaje Membru din: 17/03/2009 Oras: Miercurea Ciuc |
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 21:58
stanleybet.myminicity.com/ un vot te roog
http://stanleybet.myminicity.com/
|
|
lerolv4 282 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 21:59
De la: The, la data 2009-03-17 21:43:10De la: dora_visinescu, la data 2009-03-17 21:26:44 Bravo, sa te vad cand te lovesti de realitate, atunci ai sa iti mananci vorbele si fa-o deoarece este viitorul copiilor tai. |
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 22:16
De la: The, la data 2009-03-17 21:43:10De la: dora_visinescu, la data 2009-03-17 21:26:44 ... de ce exagerezi ? ... daca ai avea 5 ? ... sau 8 ? ... iar pe strada sau in scoala ii asteapta dealerii de droguri sau pestii ? ... ai negocia cu ei orice ''noua'' idee care le vine ? ... este ca mai bine ai avorta vreo citiva de frica ca nu ii vei putea controla ? ... SI ORICUM NU VEI PUTEA ... in societatea romeasca, femeile sint impinse sa munceasca(as spune ca chiar le place, le da senzatia ca fac ceva ''productiv'' si au ''independenta'') si fara sa vrea sint prea putin timp in contact cu copii ... mult mai mult timp asupra acestora actioneaza factorii externi ... din experienta mea personala, cu toate ca sotia sta acasa si e permanent la pinda cu orice schimbare in atitudinea si vocabularul lor si tot au fost cazuri cind a trebuit sa par agresiv pentru a incheia negocierile la care ma obligau copii mai mari dupa ce veneau cu diverse ''idei'' imprumutate de la alti copii scapati din mina ... si invata la scoli fooooarte scumpe si bine cotate ... ... atentie ... astazi orice greseala se plateste ... pe nimeni nu intereseaza ''victimele'' colaterale ... important pentru cei care au facut legea este sa creeze cit mai multa confuzie si nervi ... exact asa cum este in capul lor acum ... |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 22:24
Allllooooooooo ! Dagaioooooo !....
Unde eeeeeeeesti ?..... Ai sters-o englezesteeeeeee ?..... Eu aste-e-e-e-e-e-ept !......... ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo-le !....... |
|
|
|

sa nu mai spun...in bucatarie
... Exista un echilibru...la fel ca in natura... deci... nu exista femeie urata
pt fiecare este cate cineva langa care poate fi fericit(a)
Dar ce cãutai la 5 ani singurã pe carosabil???