Info
x
"talismanul sfant",apocrif fara importanta sau text incifrat?
|
Doamne_Ajuta 7 mesaje Membru din: 25/02/2009 Oras: Giurgiu |
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 08:40
"Talismanul Sfant" a circulat si circula in multe brosuri si carti de colportaj.Este un text destul de vechi si straniu:
TALISMAN SF�NT Acest talisman sf�nt trebuie citit: �n NUMELE TAT�LUI �i al FIULUI �i al SF�NTULUI DUH AMIN. DUMNEZEU trimite pe p�m�nt acest TALISMAN ATOTPUTERNIC cu putere de ap�rare �n fa�a du�manilor �i are putere mare de biruin��, pentru acei care �l poart� la sine, �i pentru acei care aud citind aceast� carte, fiind de folos �i adev�rat ajutor bun pentru ei. C� citind-o 20 de zile, sc�rba li se va �ntoarce spre bucurie, nu li se va �nt�mpla nimic r�u, este ferit de pojar, de �nec, de vr�jitorie �i de alte nenorociri, c�nd vre-o femeie nu poate na�te, s� i se puie acest TALISMAN pe cap fac�nd de 3 ori rug�ciunea SFINTEI TREIMI �i TAT�L NOSTRU �i va putea s� nasc� u�or, acela care va purta la sine acest TALISMAN, va birui pe du�manii s�i. Aceasta se �ncepe cu SF�NTA CRUCE a DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS �i se va pune �naintea mea, �i sub m�na mea �n zi �i �n noapte. CRUCEA DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS s� ne apere de du�mani �i de r�ut��i, �ine-m� DOAMNE IISUS HRISTOASE prin puterea ta �i prin v�rsarea s�ngelui t�u pentru m�ntuirea noastr� a tuturor care cred �ntru tine. Fere�te-m� DOAMNE de du�manii cei v�zu�i �i cei nev�zu�i care vor sta �mpotriva mea, dar acest lucru, nu se va �nt�mpla la acei ce vor avea acest TALISMAN, pentru c� el a fost scris de DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS �i de SF�NTA FECIOAR� MARIA �i puterea lor este mare. Acelor care aud de acest TALISMAN, sau li se va da spre copiere, s� fie scris, cu litere de aur �n vecii Vecilor Amin. DOMNUL nostru IISUS HRISTOS �i SF�NTA TREIME poruncesc: C� puterea acestui TALISMAN este mare numai acelora care respect� SFINTELE POSTURI, �i zilele de s�rb�tori �i SF�NTA DUMINC� le deosebesc de cele de lucru, c�tigul vostru s� nu-l c�uta�i �n zilele de s�rb�tori �i SF�NTA DUMINIC� pentru ca s� v� iert p�catele voastre, pentru ca s� se �tie, c� eu IISUS HRISTOS s�nt n�scut din SF�NTA FECIOAR� MARIA �ntr-o noapte sf�nt�, pentru m�ntuirea lumii, iar pentru cei r�i, care nu respect� cele 10 PORUNCI �i legea sf�nt� care v-am dat-o s� o p�zi�i ve�i fi blestema�i �i pedepsi�i cu cium�, cu foame �i cu r�zboaie, iar pentru cei mai pu�in r�i voi face �n a�a fel s� fie �ntotdeauna un singur st�p�n, adic� unul peste ceilal�i, �i nu vor fi pedepsi�i cu tunet �i cu fulger, poruncesc totodat� s� mearg� la slujbele DUMNEZEIE�TI �n mod regulat �i s�-�i recunoasc� p�catele �nainte de ispovedanie, �i dac� nu se va blestema �i nu se va �njura neadev�rat, s� fie iertat �i v� poruncesc vou� s� nu v� fie ru�ine cu s�racii �i s� nu v� ascunde-�i fa�� de semenii vo�tri, cel, care are p�cate c�t nisipul m�rii �i ca stelele de pe cer s� fie iertat de ele, av�nd acest TALISMAN la sine, iar pentru cei care nu cred �n el, s� fie blestemat �n vecii vecilor. AMIN. AFAR� DE ACEASTA MAI PORUNCESC VOU� CA S� CREA�I �i s� �ine-�i TALISMANUL acesta a DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS care a fost n�scut din SF�NTA FECIOAR� MARIA, �n numele TAT�LUI �i al FIULUI �i al SF�NTULUI DUH AMIN. EU IISUS HRISTOS, port prin ranele mele putere de ap�rare �mpotriva du�manilor �i a atacurilor �n afara durerilor �i de��rt�ciunilor lume�ti, s� stea lini�tit a�a cum am stat eu IISUS HRISTOS �n apa IORDANULUI pentru a se ad�nci �ntr-o g�ndire ad�nc� �n numele Tat�lui �i al Fiului �i al Sf�ntului Duh Amin. Cine va purta aceast� binecuv�ntat� carte la sine, nu va suferi nenorociri cu urm�ri grele, �i nu va avea fric� de nimic, va putea �nvinge �n fa�a unui furt cu voie, sau f�r� de voie, va putea rezista �n fa�a glontelui unui om r�u �i va sc�pa teaf�r din orice �mprejurare rea. �n cazul unui atac direct cu pistolul sau ploi de gloan�e, ele nu vor ac�iona �i nu vor putea s� nimiceasc�, pe nimeni din acei care au aceast� Atotputernic� carte la sine, nu i se va �nt�mpla nimic r�u. �n al doilea r�nd vor sta nemi�cate toate armele observate �i neobservate prin botezul lui Iisus Hristos care s-a botezat �n apa Iordanului. �n al 3-lea r�nd vor sta nemi�cate toate armele v�zute �i nev�zute prin nevinov��ia SFINTEI FECIOARE MARIA. �n al patrulea r�nd vor sta nemi�cate toate armele, prin porunca SF�NTULUI DUH, �n al cincilea r�nd vor sta nemi�cate �i pe loc toate armele prin SFIN�II MUCENICI �n numele TAT�LUI �i al FIULUI �i al SF�NTULUI DUH AMIN. Iar acei ce nu cred �n aceast� carte, �i s-au pus la �ndoial�, de adev�rata lui DUMNEZEU putere �i au uitat de adev�rata lui DUMNEZEU credin�� vor putea lega acest TALISMAN de g�tul unui animal, �i vor �ncerca a trage cu un pistol �n el ca s�-l omoare �i nu vor putea, �i atunci se vor convinge personal, c� nu poate func�iona nici un fel de arm�, sau �ncercare de ucidere a animalului, care are la g�t acest TALISMAN, �i cine va avea la sine aceast� sf�nt� carte va fi scutit de toate relele �nt�mpl�ri, vr�jitoare pe ascuns care calc� legea sau de nedreptele judec��i. Ei nu vor putea fi dobor��i nici cu un glonte nici cu altceva nu-l vor putea s�-l r�neasc�, acest adev�r este dovedit de Sf�nta Treime de Sf�ntul Arhanghel Mihail �i Gavril. Fie binecuv�ntarea unui soldat, odat� cu r�s�ritul soarelui m� scol cu DUMNEZEU �I CU PUTERE DAT� DE LA EL. �n numele Tat�lui �i al Fiului �i al Sf�ntului Duh Amin. �ntr-o zi soldatul nostru a trebuit sa fie judecat pentru o gre�al� de omor, prin �n�elesul cu acesta judec�torul nu avea putere s�-l judece �i a pus �ntrebare soldatului, care era lini�tit �n fa�a judec�torului: C�ruia cauz� se datore�te neputin�a mea de a�i judeca fapta? Soldatul a r�spuns: port un TALISMAN la mine �i nu m� despart de el niciodat�, nici pe front, nici �n via�a civil�. Judec�torul d�ndu-�i seama de puterea acestui TALISMAN SF�NT i-a d�ruit soldatului via�� �i l-a iertat, �i iar�i a zis: Atunci c�nd te vei prezenta �n fa�a judec�torului trebuie s� ai cu tine aceast� carte �i s� o �ii la dreapta ta. FEMEILE, care vor s� aib� pace �n casele lor sau dore�te s� aib� vre-o �ndeplinire a unei dorin�e, s� poarte de asemenea la sine aceast� carte �n momentul cerut de situa�ie. �n cazul unei scurgeri de s�nge se va pune aceast� carte �n locul cu pricina. �n caz de furtuni, uragane, tr�snete, fulgere �mpotriv� se va pune aceast� carte �i �n straja casei �n care locuie�ti, prin s�ngele v�rsat de DOMNUL nostru IISUS HRISTOS v� va ap�ra de toate primejdiile. Ap�r�-m� DOAMNE de du�mani v�zu�i �i nev�zu�i, de sup�r�ri, de gre�ale, de blesteme, de farmece �i vr�jitorii. �ine �n loc orice r�u �mpotriva mea f� ca du�manilor mei s� le amu�easc� armele �i s� stea �n loc pentru mine, �n numele TAT�LUI �i al FIULUI �i al SF�NTULUI DUH AMIN. Binecuv�nteaz�-m� DUMNEZEULE, ca atunci c�nd ai fost Botezat �n apa IORDANULUI, �i trece peste mine binecuv�ntarea Ta cea dreapt�, cu binecuv�ntarea lui IACOV asupra sf�ntului GAVRIL care a fost de fa�� c�nd s-a n�scut DOMNUL nostru IISUS HRISTOS din SF�NTA FECIOAR� MARIA. Trece binecuv�ntarea Ta asupra mea, DUMNEZEULE ( aici s�-�i spui dorin�a pe care o ceri de la Dumnezeu) �n numele TAT�LUI �i al FIULUI �i al SF�NTULUI DUH AMIN. DOAMNE IISUSE HRISTOASE care ai murit pe cruce pentru mine �i pentru binele omenirii, �i ai dat prin pild� de moarte, c� vor amu�i du�manii �i vor �ncremeni precum �ncremene�te m�na mor�ii �n numele TAT�LUI �i al FIULUI �i al SF�NTULUI DUH AMIN. Aceast� carte s� fie pentru mine (SAU PENTRU CINE SE CITE�TE ZI NUMELE) c�l�uza vie�ii �i reu�ita tuturor dorin�elor mele AMIN. Despre pic�turile de s�nge care au curs de la trupul m�ntuitorului nostru IISUS HRISTOS C�ND �L DUCEA S�-L R�STIGNEASC� la Golgota. Deci sfin�ii cre�tini DAVID �I ELISAVETA, MATFIDA �I TOADER vr�nd s� afle ceva despre patimile DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS ace�ti sfin�i mai sus pomeni�i s-au dus �n IERUSALIM la morm�ntul Domnului nostru IISUS HRISTOS �i acolo ei au aflat �n�untru �n morm�nt o cutie de argint, �i �n cutie era o scrisoare scris� de m�na lui IISUS HRISTOS, ei au luat-o �i au citit-o �i au g�sit �n scrisoare scris: DOMNUL nostru IISUS HRISTOS s-a r�stignit la anul 5504 la 23 MARTIE. De odat� 150 b�rba�i l-au prins pe HRISTOS �i l-au b�tut cu ciomegele �i b�tce din cap p�n� la picioare �i au f�cut lui 80 de rane, de 23 ori a fost b�tut peste fa��, MALH cel vindecat la ureche de DOMNUL, a�a de tare l-au lovit pe DOMNUL IISUS HRISTOS peste gur� cu �narmat� palm� de fier, �nc�t �i din�ii din gur� i s-au str�mutat �i DOMNUL au c�zut jos �i mult s�nge din gur� �i din nas i-au curs afar� de aceast� �narmat� palm� de fier, au mai primit DOMNUL 102 lovituri peste sf�ntul lui obraz, lacrimi v�rsate 62200, pic�turi de s�nge din ochi �i din trup au fost de dou� ori c�te 1.188.225, c�deri la p�m�nt de 7 ori, lovituri la picioarele �i la fluierele picioarelor de 172 ori, ridicat fiind de la p�m�nt de p�r �i de funia ce era legat de 23 ori. Tifle peste obraz �i peste gur� au primit 28, peste gurmaz, l-au lovit de 25 de ori, de st�lp au fost izbit de moarte de 3 ori, la st�lp au fost b�tut cu toege �i lan�uri de fier �n muchii. Au primit lovituri 6.666, iar deosebite r�ni au fost 5000, v�n�t�i au fost pe trupul DOMNULUI � 1.199, �nghimp�turi din cunun� de spinii de pe cap 1000 �i cununa se punea pe capul DOMNULUI �i se lua p�n� la 50 ori. B�tut cu toege �i trestii peste cap din toat� puterea de 40 ori, �n cap 5 spini p�n� la creier au ajuns 3 spini sau ghimpi, au r�mas �i dup� �nvierea DOMNULUI l-au scuipat �n fa�� �i pe trupul gol de 173 ori, tras �ncolo �i �ncoace �n batjocor� de nas de 20 ori, scuturat de urechi de 30 ori. Au c�zut duc�ndu-�i crucea de 5 ori, au primit lovituri de moarte de 19 ori. S� �ti�i c� solda�i �narma�i la num�r au fost 150, cei care l-au purtat legat au fost 83 de oameni, pumni �n spinare au primit 180, cuie �i �n�ep�turi de spini au primit �n cap 280, lovituri �n piept au primit 6.666, �n cap au primit 110 LOVITURI, au suspinat de 190 ori, tras �n batjocur� de p�rul de 83 de ori, dup� aceea biciuitau fost de oameni r�i, r�ni la cap au fost 100, c�lcat au fost de 308 ori. Pl�ngeri cu s�nge au fost de 500 de ori, cei care l-au p�zit au fost 3 oameni, l-au b�tut cu b�tce �n spinare �i l-au str�puns pe HRISTOS �n inim� �i HRISTOS a c�zut jos, ei l-au ridicat de p�rul capului �i l-au dus la Golgota acolo l-au r�stignit pe CRUCE pe DOMNUL nostru IISUS HRISTOS �ntre doi t�lhari �i pe cruce l-au str�puns cu suli�a pe HRISTOS de 120 de ori �i au pus pe capul lui cunun� de spini �i l-au b�tut peste cunun� cu toiege �i au f�cut 100 de r�ni �i l-au ad�pat cu fiere �i cu o�et �i l-au scuipat pre el, din trupul DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS au picat pic�turi de s�nge 5475 �i pe DOMNUL IISUS HRISTOS �l ucideau 3 oameni �i DOMNUL IISUS HRISTOS a murit pe cruce �n al 9-lea ceas din zi. La DOMNUL IISUS HRISTOS au venit 308 b�rba�i de frunte s� priveasc� la muncile lui, 31 de b�rba�i au p�zit ca s� nu fug� DOMNUL IISUS HRISTOS de pe CRUCE. Toat� p�timirea DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS au fost 100146. �i acei oameni, care vor citi zilnic aceast� carte, cu credin�� �i cu milos�rdie �i lacrimi cu rug�ciuni la DOMNUL IISUS HRISTOS iertare de gre�alele sale va avea �i-i va izb�vi DOMNUL nostru IISUS HRISTOS de muncile cele ve�nice ale iadului, �i cine va avea aceast� carte la sine �i o va citi �n fiecare zi 15 ani, DOMNUL nostru IISUS HRISTOS �l va p�zi de toate r�ut��ile �i �i va ierta toate p�catele, de ar avea p�cate c�te frunze pe copac �i iarb� pe p�m�nt �i nisip �n mare, �i de va muri omul acela �nainte necitind 15 ani, apoi lui i se va socoti ca cum ar fi citit 15 ani, �i �i va fi socotit c�ci au v�rsat s�ngele pentru SF�NTA CREDIN��, �i va veni DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS din ceruri �i va lua sufletul lui, �i iert�nd rudenia lui p�n� LA AL 4-LEA NEAM. Acela care poart� la sine aceast� carte cu smerenie �i cu umilin�� nu va muri de moarte n�prasnic� �i va fi ferit de du�mani �i de r�ul viitor �i de to�i cei ce se ridic� asupra lui �i se va m�ntui �n casa �n care va locui, �i cine va purta la sine aceast� carte nu se va trudi �i nici lucrurile rele nu va sta �n casa lui MAI �nainte de a muri cu 40 de zile, cine va avea aceast� carte la sine �i o va citi, o va vedea �n vedenie pre prea SF�NTA FECIOAR� MARIA, pe alt� parte scrie HRISTOS cu litere de aur �i SF�NTUL IOAN BOTEZ�TORUL scrie o hot�r�re ad�ugat� cu privire la data de 13 AUGUST 1970, care spune c� BLESTEMA�I vor fi acei oameni care vor lucra �n SF�NTA DUMINIC� de s�mb�t� seara p�n� luni la r�s�ritul soarelui, sau care va face fapte rele, c�ci eu v-am dat lege sf�nt�: 6 zile s� lucra�i, iar a 7-a zi SF�NTA DUMINIC� s� o serba�i, ca s� fie de folos sufletului vostru, ca s� merge�i la slujblele DUMNEZEIE�TI �i s� face�i fapte bune, �i din bunurile voastre s� da�i milostenie s�racilor, nevoie�ilor �i chiorilor, v�duvelor, orfanilor, str�inilor, atunci neamul vostru �i bog��ia voatr� va fi blagoslovit�. IAR, cine nu ve�i crede �n aceast� carte �i s� �mplini�i ceea ce este scris �ntr�nsa, atunci eu singur M�NTUITORUL IISUS HRISTOS voi trimite peste voi �i peste copiii vo�tri �i peste tot neamul vostru mari pedepse: CIUM�, r�zboaie, cutremur de p�m�nt, dureri crunte, �i b�t�i de inim� �i alte boale, �i pe trupurile voastre rane net�m�duite, �i l�custa va m�nca pomii vo�tri �i ve�i fugi de la casele voastre de fric� �i ve�i muri de foame, �i de sete de ap�, iar cine va avea aceast� carte la sine �i �n casa sa de acea cas� nu se va apropia nici un r�u, �i cine va purta aceast� carte la sine cu credin�� nu va muri de moarte goaznic�, IAR cine nu va crede acestei c�r�i scris� din gura DOMNULUI IISUS HRISTOS VA FI STRA�NIC PEDEPSIT LA JUDECATA DOMNULUI. IAR DISPRE�UL MEU ESTE ACESTA: �L VE�I VEDEA �N SEMNUL CERULUI �N TUNETE �I FULGERE, IAR CINE VA AVEA ACEAST� CARTE LA SINE �I O VA DA �I LA AL�II S� O CITEASC�, �I S� O SCRIE, DE ACEL OM, NU SE VA APROPIA nici o r�utate �i va fi izb�vit de orice p�cat �i de orice du�man �i dup� moartea lui se va duce �n �mp�r��ia cerului �n via�a de veci. AMIN. Iar cine va avea aceast� carte �i va �inea f�r� s� o dea �i altora s� o scrie vor fi mustra�i �n ziua judec��ii. �i tot omul care va avea aceast� carte la sine �i va crede �ntr�nsa dac� va avea multe p�cate ca mohorimea �i se va c�i le iert lor p�catele cu toate c�, m-au sc�rbit, iar cei care o vor citi �i la al�ii vor fi feri�i de toate ispitele cele rele �i niciodat� nu va muri, adic� neamul lui nu se va stinge. AMIN. Aceast� carte a adus-o un c�lug�r b�tr�n din IERUSALIM de la morm�ntul DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS �i au adus-o �i au citit-o, de �mplinit voia DOMNULUI. AMIN. Talismanul Sfant este un apocrif eretic.Dar dincolo de aparente,este un text criptat.Prin numerele foarte precise,el transmite un mesaj interzis profanilor."Aici este intelepciunea.Cine are pricepere...".Cine ar mai putea avea astazi cheia descifrarii lui? |
|
violeta_persa 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 14:30
Si eu am acest talisman -intr-o alta versiune ultima parte cu cifrele lipseste si este altfel formulat - l-am cumparat de la biserica si in zilele cand il citesc imi da o stare pozitiva . Nu stiu ce sa zic poate fi si autosugestie cert este ca eu am cam devenit dependenta de el .
|
|
21goot 103 mesaje Membru din: 16/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 22:35
buna da eu cred in minunile domnului dumnezeu
ma bucur ca mai gasesc si asa ceva pe forum eu nu am de unde sa-l cumpar acuma etc dar am sa-l scriu . si as dori daca aveti si ritualuri de protectie , prosperitate astept rasp va multumesc doamne ajuta
cristal
|
|
dkk0 83 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 14:37
De la: 9am013721, la data 2009-05-14 22:35:25buna da eu cred in minunile domnului dumnezeu Buna 1. Poti sa imi spui unde vezi tu bunatate la dumnezeul tau? faptul ca tie iti da masina si un copil moare de cancer, inseamna ca e bun? 2. Cu ce se deosebesc ritualurile bisericesti ce cele ale practicantilor de wodoo? nu va uitati la forma ci la fond. ambele se fac pentru ati fie bine tie sau rau altuia. Mai bine va ajutati dvs. |
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 08:32
|
|
Postat pe: 27 Mai 2009, ora 18:17
buna dkk
cred ca tu esti intr-o problema foarte derutata de la viata si natura si crederea in dumnezeu dupa cuvintele scrise cred ca suferi foarte mult ca dumnezeu iti da masina si un copil moare etc . te inteleg si eu am avut pierderea unui fiu la varsta de un an si 4 luni etc . si eu am crezut la fel atunci ca dumnezeu nu a facut dreptate etc . dar aveam un alt copil de crescut si mia dat putere sa infrunt pierderea ingerului etc - dar am inceput sa cred mai mult in dumnezeu si sa-l rog a-mi da multa sanatate acestu-i copil care acum are 18 si sant foarte mandra de ea . multumesc lui dumnezeu . dumnezeu ne iubeste pe toti chiar daca pacatuim ne iarta etc . nu stiu daca pot sa-ti scriu si azi inca atunci cand ma simt singura parasita ma rog bunului dumnezeu sa fie cu mine sa ma protejeze daca nu gresesc cred ca am inteles bine esti in momente de cumpana si esti suparata pe dumnezeu dar sa sti ca el te iarta - dar incearca din nou a deschide sufletul si roaga-te unui sfant sa te ajute sa treci peste dificultatile dureroase etc . oricare ar fi ele cu timpul ai sa simti din nou dragostea de dumnezeu - pe pamant nu este nimeni nemuritor . da-ti putere si si crede in dumnezeu eu ii multumesc mereu lui dumnezeu pentru sanatatea fetei mele si al familiei chiar si pt dusmani am scris pe scurt putin din intamplari si dragostea bunului dumnezeu cere si ti se va da . doamne ajuta scuze o zi buna si numai bine
cristal
|
|
Postat pe: 27 Mai 2009, ora 18:24
buna violeta poti sa-mi si versiunea ta cu acel talisman etc
multumesc si astept raspuns o seara placuta - sau de unde sa-l cumpar mai multe detali etc multumesc ciao
cristal
|
|
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 15:34
De la: 9am013721, la data 2009-05-27 18:17:55buna dkk sincer, de cand am renuntat la basme cu ingeri si demoni viata mea este mult mai linistita... pot sa fac sex fara sa cred ca "god is watching me" sau sa rad in hohote fara sa ma gandesc ca pacatuiesc.... si sa stii ca nu sufar ca eu am masina iar un alt copil moare pentru ca stiu ca nu dumnezeu mi-a dat masina si nu dumnezeu l-a omorat pe acel copil (ci boala, accidentul, etc...) cum poti sa spui ca dumnezeu ne iubeste si ne iarta chiar daca pacatuim., cind foarte multi copii mor de la varste foarte fragede, cind 20-50% din femeile insarcinate au avroturi spontane, adica provocate de GOD?? sanatate |
|
|
|
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 11:07
Pana la urma separarea dintre scrierile cononice si apocrife , a facut - o un om : Impartul Constantin , care s - a impus in fata sinodului de la Niceea !
|
|
violeta_persa 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 13:35
poti sa imi dai adresa de mail sa ti-l trimit personal ?
|
|
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 19:52
De la: violeta_persa, la data 2009-06-02 13:35:04poti sa imi dai adresa de mail sa ti-l trimit pe------------------------rsonal ? [email protected]
cristal
|
|
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 20:09
da sa sti ca dumnezeu te iarta chiar daca ai pacatuit citeste psalmul 50
toti ce-i care vor veni la mine si imi vor aduce multumiri am sa-i binecuvantez etc . apoi despre aceste avortul eu pot sa-ti spun este si clima . eu in perioada de sarcina acum 15 ani era accidentul de la cernobal -ocraina etc . si multi copi au decedat si chiar mai repede de un an - chiar cu doamnele cu care eram in salonul maternitati la toate le-au decedat copii sa se odihneasca in pace - dupa care vine si sistemul sanitar -medici . alimentatia la care noi romani nu toti avem o masa regulata pe perioada sarcini etc . sant multe altele eu pot sa spun ca sant foarte miloasa si cand aud de copii bolnavi sau decedati ma simt rau o perioada pana ce uit etc . mie imi pare rau eu mi-as dori sa traim inveci etc dar cine cunoaste biblea cu adevarat poate da explicati etc . eu stiu -------dar cred in dumnezeu si ca exista , de multe ori am avut raspunsuri negative chiar de la familiari sau vecini sau prieteni eu mereu am spus dumnezeu trebuie sa-l judece el stie mai bine cum trebuie platit pt raul care l-au gandit pt mine etc . si de multe ori am cam avut rasp de la dumnezeu intr-un fel sau altul acum nu pot sa descifrez tot etc , citeste psalmi pt a purifica inima si mintea 119 in general spun pt ce-i care doresc scuze .-ps 17-43 24 . dumnezeu ajuta pe toti care il cheama . doamne ajuta
cristal
|
|
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 14:42
De la: 9am013721, la data 2009-06-02 20:09:54da sa sti ca dumnezeu te iarta chiar daca ai pacatuit citeste psalmul 50 imi pare rau sa iti spun, dar ar trebui sa fii mai atent(a) cind scrii. "alimentatia la care noi romani nu toti avem o masa regulata pe perioada sarcini etc . sant multe altele " WTF????? (in ce clasa esti?) - este doar o mo(n)stra de necunoastere a limbii romane. in locul tau, as pune mana pe carte si apoi mi-as exprima opiniile. |
|
ion00 367 mesaje Membru din: 23/03/2009 |
Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 17:41
Doamnelor,domnosoarelor,domnilor vreau si eu sa zic ceva despre Talismane,si mai ales despre iertarea pacatelor.1'Talismanul Sfant'.Purtarea,folosirea.....(.increderea in el) poate arata copilarie,nestiinta,sau o practica straina de voia Lui Dumnezeu.Am vazut ca se foloseste Biblia in aflarea unor raspunsuri,si acest lucru este foarte bun zic eu.Intr-un psalm deexemplu ni se spune ceva care NU mai arata necesara folosirea Talismanului:"ingerul Domnului tabaraste in jurul celor ce se tem de EL,si-i scapa din primejdie'.
Nu credeti ca este normal si logic sa apelam direct la Dumnezeu,fara lucruri intermediare? Cititi,credeti,impliniti BIBLIA.Cat priveste subiectul de fata cautati sa cititi o carticica de E Zimerman Ocultism,superstitie si vrajitorie,unde se arata f bine ca practicarea unor astfel de lucruri ca si altele de altfel sunt gresite si constitue pacate de alt fel. 2 DESPRE IERTAREA PACATELOR; Iarasi trebuie sa venim direct la Dumnezeu asa cum suntem caci EL ne poate ierta de orce pacat.Cititi va rog despre acest lucru in pralmul 32,1-5,scriind si cautand pe Google;BIBLIA ROMANA,PRIMA POZITIE (traducerea Cornilescu0 |
|
Fosta membra 9am.ro 130 mesaje Membru din: 11/12/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 14:09
|
|
Postat pe: 25 Septembrie 2009, ora 08:56
purtarea talismanului este o practica pagana. Nu cred ca este bine sa purtam talisman .Ne poate afecta in mod negativ www.youtube.com/watch?v=JkV1-KFlqmk
|
|
Postat pe: 25 Septembrie 2009, ora 15:30
buna ,imi pare rau stimata doamna eu vb de alceva si tu ai inteles un ..................................., am multe clase daca asta te-a deranjat apoi pagani nu au loc in forum crestin sa te ierte dumnezeu ca nu sti cf sau ce spui ps 50 .
numai bine doamne ajuta
cristal
|
|
Fosta membra 9am.ro 1671 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 10:17
De la: ion00, la data 2009-09-25 08:56:57purtarea talismanului este o practica pagana. Nu cred ca este bine sa purtam talisman .Ne poate afecta in mod negativ www.youtube.com/watch?v=JkV1-KFlqmk[/quote]
Ioan 8 ,32. �i ve�i cunoa�te adev�rul, iar adev�rul v� va face liberi.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1086 mesaje Membru din: 7/07/2009 |
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 17:25
De la: 21goot, la data 2009-09-25 15:30:06buna ,imi pare rau stimata doamna eu vb de alceva si tu ai inteles un ..................................., am multe clase daca asta te-a deranjat apoi pagani nu au loc in forum crestin sa te ierte dumnezeu ca nu sti cf sau ce spui ps 50 . clima influenteaza pirederile de sarcina? ciudat, cum se face asta? de "ocraina" nu am mai auzit inca...cred ca are dreptate colega de pe forum care te critica cum scrii. cum citesti biblia daca din 2 in 2 cuvinte faci greseli nasoale de scriere? pe litere? incearca sa mai scapi te ticul nervos cu "etc", etc se pune la sfarsitul unei enumeratii, ori tu scrii cate un cuvant si spui "etc". limba noastra cea frumoasa......dulce ca mierea si grea ca dracu ca nu o putem invata dupa alea multe clase pe care le facem. si cineva mai compara scoala din Romania cu aia din SUA pe alte topicuri!!! |
|
Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 08:02
Nu avem nevoie de talismane.Nu cred ca purtarea lor ajuta,din contra.Indienii,fostii locuitori ai americii,in special ai americii de nord,purtau talismane.Acestea insa erau si sub "obladuirea" vraciului PANTEIST.
Daca am sta un pic de vorba cu oamenii iar in paralel am citi cartea LEVITICUL din Biblie,am vedea ca folosirea TALISMANELOR sste gresita.Din pacate,lumea nu se informeaza.Ea actioneaza uneori fie din instinct, fie cum se zice la noi in popor "FAC ASA CA AJUTA" sau "FAC ASA CA TE PAZESTE DE RELE etc. Insa Dumnezeu ne pazeste daca ne temem de El daca iI facem voia Sa: www.youtube.com/watch?v=ID3ornl_jAA |
|
cifobrien 128 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 13:22
Mda nu mai comentez nic
Daca vrea cineva talismane vand eu ieftin :)) |
|
Fosta membra 9am.ro 127 mesaje Membru din: 23/12/2009 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 17:36
Cu ce se deosebesc ritualurile Bisericii de cele Voodoo? Ritualul Bisericii �n general implica O transcendența intre Cer și P�m�nt o asceza a creației spre Creator. Prin Ritualul Bisericesc sl�vim ADEV�RATUL CREATOR ,ne supunem Lui și cerem �n ultima instanta ințelepciune pentru a �nțelege voia Lui asupra noastr�. Ritualul Voodoo pe de alta parte este �nchinarea deșart� la un �nger c�zut ,personificarea lui la rang de divinitate și prin aceasta slava submina urm�rim satisfacerea unor nevoi personale. Cum ar fi cazul "mașinii" amintite de dv mai sus. Sper ca acest caz trist de deces infantil sa nu fie experiența dumneavoastr� personala dar dac� a fost cazul, cu siguranț� moartea copilului este urmarea fireasca a unui dezechilibru nefiresc, V-ați �ntrebat dac� �ntradev�r mașina a fost de la Dumnezeu? Spun asta pentru simplul motiv ca dac� ar fi fost �ndrept�țit sa o fac� El ar fi luat copilul f�r� sa va mai dea nici un "surogat ieftin" �n schimb. Amin și Lui Dumnezeu Lauda !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 127 mesaje Membru din: 23/12/2009 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 17:49
Sa ne amintim de Dumnezeu la tot timpul. In tot și �n toate. Sa-l sl�vim mereu și �n toate sa-i cerem voia și binecuv�ntarea. Sa ne fie frica de El atunci c�nd ne este bine și sa ne incurajam �n El atunci c�nd ne merge r�u. Acesta cred ca este adev�ratul talisman pe care sa-l purtam TOT TIMPUL �n sufletele noastre.
|
DORYANA 1 mesaj Membru din: 20/03/2009 Oras: Cernavoda |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 16:00
buna!! Ai dreptate CHE RO la ori ce pas trebuie sa ne amintim de DUMNEZEU Trebuie sa-i multumim de bine si de rau ,treb uie sa-l chemam in ori ce clipa si sa-i zicem...DOAMNE TE IUBESC SI AM NEVOIE DE TINE,VINO IN INIMA MEA SI BINECUVINTEAZA-MA PE MINE,FAMILIA MEA PRIETENII MEI ,IN NUMELE DOMNULUI ISUS HRISTOS,,,AMIN,,,
|
shanice 300 mesaje Membru din: 27/10/2008 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 18:59
De la: dkk0, la data 2009-06-03 14:42:37De la: 9am013721, la data 2009-06-02 20:09:54da sa sti ca dumnezeu te iarta chiar daca ai pacatuit citeste psalmul 50 Pai daca tu crezi ca Dumnezeu n-are alta treaba decat sa se uite ce faci tu in intimitate..... ![]() Incearca sa nu mai privesti lucrurile dintr-un PUNCT de vedere. Eu zic sa citesti niste carti scrise de persoane carora li s-au intamplat personal miracole. O sa vezi ca multi dintre ei nici macar nu sunt persoane inteligente...DAR, TOTI, FARA EXCEPTIE AU O ANUMITA CONDUITA MORALA. ASTA E NUMITORUL LOR COMUN!!!!! Sper ca asta o sa-ti deschida putin ORIZONTUL de gandire si o sa se extinda PUNCTUL ala din care privesti lucrurile. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 19:13
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 03:12
De la: mytcor, la data 2010-01-20 19:13:34 Sunt lumanarile de pe tort??!! In clipul cu chitara pareai mai tanar !!! ....si mai plin de celulita!!!
|
LauraS 7 mesaje Membru din: 28/05/2009 |
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 21:37
De mult nu l-am mai citit....il aveam si eu cand eram mik il citeam seara de seara ba mai mult il mai si copiam uneori d p o foaie p alta cand se uzau...si stiu ca odata reprezentantzii bisericii ortodoxe d la noi din oras ingrijoratzi fiind de numarul mic al copiilor prezentzi duminica la slujbe au facut un fel de adunare la palatul copiilor din oras cu totzi prichideii p care reuseau profesorii de religie sa-i aduca! Promovau religia...!!! Acolo stiu ca intrebai c vrei si ce nu vrei,scriai pe un biletzel si cele 7-8 fetze bisericesti deschideau p rand acele biletzele si n raspundeau curiozitatzilor. Atunci aflasem ca nu toate cartile de religie sunt bune si auzind acestea i-am dus si noi un exemplar din Talismanul Sfant care era foarte la moda la noi in clasa....atunci am aflat cu dezamagire ca nu este bun si ca domnia sa(parintele),nu a mai vazut asa ceva pana atunci! Dezamagitzi oarecum ...am renuntzat la carticelele noastre cu care faceam noi intrecere care o citeste de mai multe ori!
Acum sincer nu stiu ce sa zic...poti sa crezi si fara sa citesti anumite carti de religie,si sa mergi la biserica...credinta se afla inauntru tau! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 70 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Pitesti |
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 15:35
TLDN = Too Long, Didn't Read
Cea mai buna metoda de a nu mai crede in Dumnezeu este sa citesti Biblia.
|
|
|
|

....si mai plin de celulita!!!