Info
x
Voi din ce secta faceti parte??
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 22:07
SUNT FOARTE MULTE SECTE IN LUME SI UNA DIN ELE CARE ESTE CEA MAI PUTERNICA ESTE RELIGIA SI ARE MULTI MEMBRI
ACESTI MEMBRI CARE CRED IN DUMNEZEUL LOR SUNT FOARET USOR DE MANIPULAT SI FOARTE PERICULOSI PENTRU CA CEEA CE CRED EI E O FANTEZIE SI SUNT IN STARE SA OMOARE IN NUMELE DOMNULUI LOR CARE E STAPAN PE VIATA LOR AVETI GRIJA CA CEI CARE ZIC CA SUNT CREDINCIOSI SUNT MAI PERICULOSI NU ATI VAZUT NOILE ANUNTURI DIN ANGLIA FRANTA ITALIA SPANIA CARE AU APARUT PESTE TOT ,NORMAL CA NU NCA SUNTETI MANIPULATI FITI ATENTI CE ZIC MESAJELE PE CARE LE GASESTI PE AUTOBUZE TRAITI-VA VIATA DUMNEZEU NU EXISTA!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 637 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 22:19
Pe acele autobuze despre care vorbesti tu scrie (traducere aproximativa) :
"va dam o veste proasta: Dumnezeu nu exista - si o veste buna : nu aveti nevoie de El" Aceste autobuze sunt un fel de "publicitate" ... un fel de "campanie" a unei organizatii de atei ce se cred liberi. Spun "se cred" deoarece cunosc cativa membri ai acestei organizatii ........ surpriza !!! si ei se comporta tot ca o secta si nu sunt chiar atat de liberi in gandire precum vor sa para ... si inca ceva : nu cred in Dumnezeu insa unii dintre ei daca le spune horoscopul : "azi vei intalni o persoana importanta" chiar cred ... am intalnit si la ei ceva superstitii
Caracterul f�r� �n�elepciune poate mult, dar inteligen�a f�r� caracter nu valoreaz� nimic - Cicero
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 22:22
De la: 9am007678, la data 2009-03-08 22:07:57SUNT FOARTE MULTE SECTE IN LUME SI UNA DIN ELE CARE ESTE CEA MAI PUTERNICA ESTE RELIGIA SI ARE MULTI MEMBRI
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 205 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 22:25
Nu era mai bun� �ntrebarea: Care sunt sectele?
Deoarece aici fiecare ar fi r�spuns orice altceva dec�t propria sa religie. |
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 22:26
Cumetre,deja ceea ce tu afirmi este extremism de cea mai pura esenta,a mai fost unu' Nietzsche care afirma sus si tare ca DUMNEZEU a murit si pana la urma ADEVARATUL DUMNEZEU este cat se poate de viu si infinit,indestructibil ,necreat si universal,iar el zace la doi metri sub pamant,grija mare cu extremele,te rog!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 22:28
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-08 22:26:44Cumetre,deja ceea ce tu afirmi este extremism de cea mai pura esenta,a mai fost unu' Nietzsche care afirma sus si tare ca DUMNEZEU a murit si pana la urma ADEVARATUL DUMNEZEU este cat se poate de viu si infinit,indestructibil ,necreat si universal,iar el zace la doi metri sub pamant,grija mare cu extremele,te rog!
Caracterul f�r� �n�elepciune poate mult, dar inteligen�a f�r� caracter nu valoreaz� nimic - Cicero
|
|
tilsor 1415 mesaje Membru din: 2/02/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 23:31
Draga,intrind sub acel numar ca nume,arata clar ca te folosesti de o alta adresa decit cea reala...dar nu asta e important....
Spunene ce intelegi tu prin SECTA Apoi sa ne spui ce intelegi prin RELIGIE si apoi da-ne o "definitie"a BISERICII cred ca de aicea putem incepe discutiile....
Maranatha
|
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 23:33
De la: tilsor, la data 2009-03-08 23:31:51Draga,intrind sub acel numar ca nume,arata clar ca te folosesti de o alta adresa decit cea reala...dar nu asta e important....
|
|
|
|
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 23:35
nene,nu stresa baiatu',s-ar putea sa stie el ceva dar nu in totalitate,oricum premiza de la care pleaca,aceea cu DUMNEZEU nu exista este o pista falsa
|
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 15:34
SE VEDE CA NU MA-TI INTELES BINE SAU POATE NICI EU NU M-AM EXPRIMAT BINE DAR STIU CA DUMNEZEU NU EXISTA SI DACA NU CRED CA EXISTA INSEAMAN CA EU FAC PARTE DINTR-O SECTA ASTA SPUNETI VOI
DAR CUM SA CRED CA MARIA A RAMAS GRAVIDA CU UN PORUMBEL E CA SI CUM AS CREDE CA HARI POTTER TOT CE FACEA E ADEVARAT IN CONCLUZIE CINE NU CREDE IN DUMNEZEU E INTR-O SECTA DAR EU ZIC CA VOI SUNTETI IGNORANTI SI SUNTETI FRUCTUL SISTEMULUI CAPITALIST DACA MATI PRINDE MA-TI OMORA AVND CRUCEA LA GAT EXACT CA CRUCIADELE CINE E MAI PERICULOS CEI CARE CRED SAU CEI CARE NU CRED STITI EXACT CE VREA SISTEMUL SA STITI CATE ATI RAMAS GRAVIDE CU UN PORUMBEL??? CINE NU CREDE IN FANTEZI AR TREBUI SA GANDEASCA SI SA DEA OPINI NU SA ATACE ATACA DOAR CAND ESTI ATACAT SAU DACA GANDESC ALTFEL PREZINT PERICOL ??? SI PUN PARIU CA TOTI SUNTETI DE DREAPTA SAU NICI HABAR NU AVETI CE VREA SA INSEMNE ASTA
|
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 15:40
UN POPA CHIAR A ZIS CA DIAVOLUL NU EXISTA CA E DOAR O STARE DE SPIRIT
ATUNCI VA INTREB EU CU CINE SE LUPTA DUMNEZEU DACA DIAVOLUL NU EXISTA SI ASTA INSEAMNA CA TOTI NE DUCEM IN RAI INDIFERENT DE CEEA CE FACEM APROPO STITI CA VATICANUL IN ACESTE MOMENTE DE CRIZA INVENTATA IN TIMP CE UNII CA VOI NU AU DE MUNCA SI BANI DE PAINE AU CUMPARAT O TONA DE AUR DE CE OARE PE EI NU-I PEDEPSESTE DUMNEZEU TREZITIVA NU VA MAI LASATI MANIPULATI CEI CARE AU LUPTAT DE A LUNGUL ISTORIEI PENTRU POPOR AU FOST TRADATI CHAR DE POPOR .DE CE ?? PENRTU CA VA LASATI USOR DE MANIPULAT DESCHIDETI LARG OCHII SI VEDETI CE SE INTAMPLA IN JURUL VOSTRU TREZITIVA |
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 15:45
CATI DINTRE VOI LA VAUT PE DUMNEZEU CE CULOARE ARE EL E NEGRU ,ALB SAU GALBEN
CARE SUNT PARINTII LUI ?? CINE LA OMORAT PE IISUS . BISERICA CITITI DOCUMENTATIVA SI VETI AFLA CUM S-A FORMAT PAMANTUL PENTRU CA LA SCOALA ASCUNDE LUCRUL ASTA SI VOI INGHITITI TOT CEEA CE VI SE SPUNE SUNTETI CA NISTE ROBOTEI CREDETI TOT CEEA CE VEDETI LA TELEVIZOR OF OF IISUS A FOST UN REVOLUTIONAR SI NUA MURIT PE CRUCE A TRAIT PANA PE LA 82 ANI DAR SI ASTA E CEVA ASCUNS LA CARE IDEALURILE VOASTRE NU POT AJUNGE VOI VRETI DOAR BOGATIE DAR CULTURA NU MAI CONTEAZA EU NU MA DAU DESTEPT SI NU SUNT PENTRU CA CU CAT STI MAI MULTE CU ATAT ITI DAI SEAMA CA ESTI MAI PROST AM O SINGURA RUGAMINTE INAINTE DE A CRITICA CITITI DE PESTE TOT NU DOAR CE VI SE DA SI TRAGETI CONCLUZIA SINGURI TREZITIVAAAAAAAAAA
|
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 19:17
Stai linistit "revolutionarule" ca nu te omoara nimeni !Ai descoperit de curand "gandirea libera" ??? Felicitari !!! Da-mi voie sa ma indoiesc insa de faptul asta ! Vrei sa convingi pe toata lumea de soliditatea ideilor tale scriind cu majuscule si ascunzandu-te in spatele unei cifre ? Citind mesajele tale senzatia mea este ca esti la fel de violent si incoerent ca un fanatic religios ... arunci injurii nu ai argumente. Nu este nici o diferenta intre un ateu furibund si un fanatic religios ... parerea mea
|
|
mariatu 320 mesaje Membru din: 4/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 19:20
O fi frate cu Florin?
Domnul este Pastorul meu.
|
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 19:25
Nu cred Maria .... Florin are un Dumnezeu !
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 19:25
De la: mariatu, la data 2009-03-09 19:20:16O fi frate cu Florin? No, no !....ne bantuie "El Mahimo" !....ce stiti voi.... |
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 19:28
De la: The, la data 2009-03-09 19:25:14Nu cred Maria .... Florin are un Dumnezeu ! DA? De cand? Aseara spunea altceva.
|
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 19:28
De la: mytcor, la data 2009-03-09 19:25:53De la: mariatu, la data 2009-03-09 19:20:16O fi frate cu Florin? Asta a fost chiar buna !
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 19:30
De la: mytcor, la data 2009-03-09 19:25:53De la: mariatu, la data 2009-03-09 19:20:16O fi frate cu Florin?
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 19:36
Ehe !...am halit si-un "i" de frica !...asa-i ca nu v-ati prins ?...
In loc de ERATA.... Arata-ti fata prapaditule !....daca nu, ...am trimit pe Iulcar sa te CIP-uiasca si pe Joanna sa te afuriseasca !.... |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 19:41
De la: mytcor, la data 2009-03-09 19:36:53Ehe !...am halit si-un "i" de frica !...asa-i ca nu v-ati prins ?... Mytcor, de data asta confunzi graba cu frica..... Cine-i prostul care st� s� numere c�te litere m�nc�m....foamea e de vin�! Noi suntem cura�i ca lacrima...nu gre�im!
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 19:41
De la: mytcor, la data 2009-03-09 19:36:53Ehe !...am halit si-un "i" de frica !...asa-i ca nu v-ati prins ?...
|
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 19:54
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-09 19:41:26De la: mytcor, la data 2009-03-09 19:36:53Ehe !...am halit si-un "i" de frica !...asa-i ca nu v-ati prins ?... ...vai mie Dora !...la fiecare greseala-mi da cate-o lacrima,....le strang si c-o parte-mi prepar cafeaua dimineata..... iar cu celelelte-mi clatesc pacatele de peste zi !
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 21:07
Adesea �n mintea noastr� ne g�ndim la o sect� ca la un grup de oameni care se �nchin� lui satan, sacrific� animale �i iau parte la ritualuri p�g�ne, bizare �i pline de r�u. �n realitate, totu�i, multe dintre secte apar mult mai inocente dec�t sunt. Defini�ia specific�, din punct de vedere cre�tin, a sectei este aceea a unui grup religios care neag� unul sau mai multe adev�ruri fundamentale ale Bibliei. Sau, �n termeni mai simpli, o sect� este un grup care �nva�� pe oameni lucruri care �i conduc pe ace�tia c�tre o cale care nu duce la m�ntuire. Prin distinc�ie de o religie, o sect� este un grup care pretinde c� apar�ine cre�tinismului, cu toate acestea neag� adev�rurile fundamentale ale cre�tinismului biblic.
SURSA :www.gotquestions.org |
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 21:43
AS vrea sa stiu acel preot ce tia zis ca nu exista DIAVOL,sau ca e o energie...din ce secta facea parte....
CAMELYA,cred ca te descurcai si fara acel site...
Maranatha
|
|
Fosta membra 9am.ro 307 mesaje Membru din: 4/12/2008 Oras: Sibiu |
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 21:51
De-alungul timpului termenul de sect� a c�p�tat numeroase sensuri �i defini�ii. Dac� lu�m strict sensul de dic�ionar, secta este o grupare care s-a desprins dintr-o structur� sau organiza�ie ini�ial�, �n scopul corect�rii unor abateri doctrinare atribuite structurii mam�. �n acest sens, putem desprinde ideea c� secta este, oarecum o mi�care de evolu�ie �i corectare a unei biserici care s-a �ndep�rtat de tradi�ia ini�ial�.
Aceast� desprindere de confesiunea mam� se relizeaz� din mai multe motive �i �ntotdeauna la ini�iativa unui grup sau a unui conduc�tor. Dac� privim ast�zi �n societa�ile moderne, putem observa c� procesul de apari�ie a unei secte nu mai pastreaz� acelea�i caracteristici clasice. Apar secte de nicaieri, far� s� fie o mi�care de protest fa�� de un anumit sistem religios. Cu toate acestea o caracteristic� a apari�iei unei secte r�m�ne �i este una din cauzele principale. Orice sect� apare ca o forma de protest. �n faz� ini�ial� fa�a de Biseric� mam�, dar poate s� se manifeste �i fa�� de un anumit aspect al societa�ii sau fa�� de societate �n general. Ast�zi termenul de �sect� este gre�it folosit ca sinonim pentru cult sau confesiune. Confesiunea este un termen ce define�te juridic situa�ia unei comunit��i desprinse din �ntregul Bisericii pe baza unei M�rturisiri de credin��. Exemplele clasice sunt date de Bisericile Protestante, desprinse de Biserica Romano-Catolic� pe baza unor astfel de �m�rturisiri�, care �nlocuiesc crezul niceeo-constantinopolitan. Acestea sunt: Confessio Augustana (pentru lutherani), Confessio Anglicana (pentru anglicani), Confessio Reformata (pentru calvini). Cultul este un termen ce define�te juridic situa�ia unei grup�ri care propune nu numai o m�rturisire de credin�� proprie (exprimat� �n �statut�), ci �i o organizare a vie�ii religioase pentru proprii adep�i, prin ceremonialuri specifice, spa�ii consacrate (temple, case de rug�ciune s�li de adunare sau ale �regatului� ), s�rb�tori etc. �n Rom�nia, termenul cult define�te at�t grup�ri cre�tine (ex.: Cultul penticostal), c�t �i necre�tine (Cultul musulman �i cel mozaic). Este termenul preferat pentru exprimarea legalit��ii unei grup�ri religioase la noi �n �ar�; actul normativ care define�te acest cadru legal se nume�te Legea cultelor. Cami |
|
Fosta membra 9am.ro 307 mesaje Membru din: 4/12/2008 Oras: Sibiu |
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 21:57
societatzii***
|
|
Fosta membra 9am.ro 205 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 23:04
De la: Serenisimo, la data 2009-03-09 21:57:07societatzii*** Ce le �tii tu pe toate. E�ti pop�? C� numai ei �tiu a�a de bine. |
|
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 13:00
SERENISIMO...asta-i adevarul...nimeni nu trebuie sa se supere...dar mai trebuie amintit la ce ai zis tu....ca de obicei sectele se formeaza in jurul celor ce dintr-un motiv sau altul,neintelegindu-se si nerespectind principiile biserici respective sitexclusi din mijlocul ei....si atunci isi formeaza propria grupare;primele ce adera sint rudele...
Maranatha
|
|
Fosta membra 9am.ro 149 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 21:03
De la: The, la data 2009-03-09 19:17:15 Super bine zis! M-ai uns pe suflet.
|
|
|
|

Cami