back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Infidelitatea barbatilor distruge sentimentul iubirii din " inimile" femeilor!

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 17:50

De la: CAMELYA_, la data 2009-03-09 13:40:39Infidelitatea barbatilor distruge sentimentul iubirii din " inimile" femeilor????
Normal ca DA!!!

Eu nu as mai putea iubi un om care se "calareste" cu alte femei
Infidelitatea este o dovada de nesimtire, imoralitate si lipsa de respect.

..de ambele parti

Raporteaza abuz de limbaj
Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
9am037202

136 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 17:28

De la: cordeluta, la data 2009-05-02 00:12:05Lasa ca si barbatii care se cred frumosi ,sint atrasi de femei urite,chiar daca au neveste frumoase ,pina nu trag o limba la alta nu sint multumiti,nevestii nui face sex oral ca-l crede fraier dar la altele moare in ceasca lor

Natura merge in compensatie: urata da` cu deepthroat-ul very good!. si la urma urmei si o ceasca mica-micuta si finuta e de gustat! Indiferent de sex!

AdrianaAriadna

46 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 9 Mai 2009, ora 20:57

Hristos a Inviat!
Eu cred ca nu poate distruge infidelitatea barbatilor sentimentul iubirii din inimle femeilor, din simpul motiv ca femeia care isi iubeste barbatul atat de mult cat se iubeste pe sine. Poate ma ve-ti contrazice cu exemple de fapte reale caci sunt familii care se inseala unii pe altii fiindca unul din soti au inceput sa insele si celalalt ca razbunare inseala la randui .Imi pare foarte rau si mi se rup inima dragi oameni, dar sunt atatea cazuri de familii care traiesc in iubire si fidelitate. Un asemena exemplu este si urmatorul caz care l-am citit in cartea : "Viata de familie" de Paisie Aghioritul. Va voi povesti pe scurt (daca aveti ocazia si dorinta(chiar si nedorinta) va rog ,sa o cititi). Era o familie care se casatorise din dragoste ,traiau modest ,
si au avut si copii, sotul acestei femei ajunsesse prin staruintele proprii sa aiba un serviciu bun si a ajuns sef. Ajunsese sa aduca acasa femei, si ii spunea sotiei sa le puna macare pe masa, buna si iubitaorea sotie facea asta fara sa zica nimic rau, la intrabarile copiilor ea le spunea ca sunt prieteneel ei. A continuat sotul aceasta cale cativa ani pana ce a avut un accident(din cate imi aduc aminte) si iata ca nici una din asa zisele amici nu au venit sa-l vada. Sarmanul om si-a dat seama in ce pacat a trait pana acum si s-a cait mult, s-a intors cu lacrimi la sotie si copii si si-a cerit iertare. Copii crescand cu anii si-au dat seama ce inima nobila si plina de iubirea avea mama lor si au fost si ei un model de virtute"
Dragi oameni, imaginati-va daca sotia s-a fi inselat si ea la randul ei sotul ,unde ar fi ajuns aceasta familie? s-ar fi distrus, sau chiar ajungeau la divort? fiindca, cum zice Balzac "Barbatul e capul, iar femeia coroana".
Un om l-a intrebat pe un preot ce sa fac ca sa ajut oamenii ? stiti ce a raspuns preotul ? fiti un exemplu bun pentru cei din jur .
Vreau sa mentionez ca nu intodeauna putem vorbi la fel tuturor, ci faptele arata mult. dar ,va zic ,sa nu judecti oamenii dupa aparente ,caci nu stiti ce e in sufletul ,inima si ratiunea lui.
Doamne miluieste-ne !
Domnului nostru Slava!

Adriana
9am037202

136 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 18:30

De la: AdrianaAriadna, la data 2009-05-09 20:57:53Hristos a Inviat!
Eu cred ca nu poate distruge infidelitatea barbatilor sentimentul iubirii din inimle femeilor, din simpul motiv ca femeia care isi iubeste barbatul atat de mult cat se iubeste pe sine. Poate ma ve-ti contrazice cu exemple de fapte reale caci sunt familii care se inseala unii pe altii fiindca unul din soti au inceput sa insele si celalalt ca razbunare inseala la randui .Imi pare foarte rau si mi se rup inima dragi oameni, dar sunt atatea cazuri de familii care traiesc in iubire si fidelitate. Un asemena exemplu este si urmatorul caz care l-am citit in cartea : "Viata de familie" de Paisie Aghioritul. Va voi povesti pe scurt (daca aveti ocazia si dorinta(chiar si nedorinta) va rog ,sa o cititi). Era o familie care se casatorise din dragoste ,traiau modest ,
si au avut si copii, sotul acestei femei ajunsesse prin staruintele proprii sa aiba un serviciu bun si a ajuns sef. Ajunsese sa aduca acasa femei, si ii spunea sotiei sa le puna macare pe masa, buna si iubitaorea sotie facea asta fara sa zica nimic rau, la intrabarile copiilor ea le spunea ca sunt prieteneel ei. A continuat sotul aceasta cale cativa ani pana ce a avut un accident(din cate imi aduc aminte) si iata ca nici una din asa zisele amici nu au venit sa-l vada. Sarmanul om si-a dat seama in ce pacat a trait pana acum si s-a cait mult, s-a intors cu lacrimi la sotie si copii si si-a cerit iertare. Copii crescand cu anii si-au dat seama ce inima nobila si plina de iubirea avea mama lor si au fost si ei un model de virtute"
Dragi oameni, imaginati-va daca sotia s-a fi inselat si ea la randul ei sotul ,unde ar fi ajuns aceasta familie? s-ar fi distrus, sau chiar ajungeau la divort? fiindca, cum zice Balzac "Barbatul e capul, iar femeia coroana".
Un om l-a intrebat pe un preot ce sa fac ca sa ajut oamenii ? stiti ce a raspuns preotul ? fiti un exemplu bun pentru cei din jur .
Vreau sa mentionez ca nu intodeauna putem vorbi la fel tuturor, ci faptele arata mult. dar ,va zic ,sa nu judecti oamenii dupa aparente ,caci nu stiti ce e in sufletul ,inima si ratiunea lui.
Doamne miluieste-ne !
Domnului nostru Slava!

9am037202

136 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 18:37

Ai putea face la fel?. Cel putin in ideea ca esti un om normal, cu pasiuni, cu orgoliu etc. Chiar crezi ca femeia aia in timp ce slugarea amantele sotului era multumita de viata ei numai si numai pentru ca gasea alinare la Domnul?
Daca nu esti calugarita ci o femeie obisnuita in CARNE si oase nu poti avea o astfel de atitudine , in afara unor deviatii psihice de natura patologica si care trebuiesc tratate de urgenta!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 18:45

cameliaradu

15 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 02:13

De la: roxi2131, la data 2009-03-08 18:57:20 Am trei prietene care in ultimul an au fost nevoite sa renunte la mai multe relatii romantice din cauza infidelitatii partenerilor lor.
Marturisesc ca si eu am trait cateva dezamagiri cauzate de aceleasi motive. Recent, in cadrul unei discutii din care nu au lipsit atat confesarile cat si lacrimile , eu si prietenele mele ne-am propus sa nu mai discutam serios cu baietii decat din momentul in care suntem destul de sigure ca riscul infidelitatii prietenilor nostrii este minim.
Cum credeti ca ar trebui sa fie o femeie pentru ca partenerul ei sa nu fie tentat s-o insele?

cameliaradu

15 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 02:25

De la: cameliaradu, la data 2009-05-24 02:13:52
De la: roxi2131, la data 2009-03-08 18:57:20 Am trei prietene care in ultimul an au fost nevoite sa renunte la mai multe relatii romantice din cauza infidelitatii partenerilor lor.
Marturisesc ca si eu am trait cateva dezamagiri cauzate de aceleasi motive. Recent, in cadrul unei discutii din care nu au lipsit atat confesarile cat si lacrimile , eu si prietenele mele ne-am propus sa nu mai discutam serios cu baietii decat din momentul in care suntem destul de sigure ca riscul infidelitatii prietenilor nostrii este minim.
Cum credeti ca ar trebui sa fie o femeie pentru ca partenerul ei sa nu fie tentat s-o insele?

in primul rand ar trebui ca orice femeie sa isi lamureasca f clar in minte de ce se simte atit de ingrozitor daca barbatul iubit este infidel., deoarece, daca mediteaza mai mult, va constata ca suferinta ei nu are nici o legatura cu infidelitatea barbatului, ci cu orgoliul.
stiu ca imi va sari toat alumea in cap. adevarul insa este acesta.
omul nu sufera pentru ceea ce face altul, chiar dac aacesta este partener de viata, ci pentru ceea ce face el, sau nu face. . cel putin as aar fi normal. nu ai cumm, cat ai fi d eempatic, sa stii motivele pentru care celalat se paorta intr-un fel, decat daca il cunosti. daca l-ai cunaoste asa d ebine, nu te-ar mai insela. deci, nu ai d ece s asuferi

cred c ain primul si in primul rand un barbat apreciaza sinceritatea. puteti spuune ce vreti. frica face femeile sa devina stratege si vor fi niste stratege proaste, neinspirate sau, in cel mai rau caz, unele malefice.
sinceritatea este atitudinea care rezolva oirce problema in cuplu. chiar si atunci cand e d eo singur aparte, tot ajuta la progres.

evident, a rezolva nu inseamna a pastra.
cum pastrezi. pe termen scurt, si cu suferinta pt barbat, rezultate dau fitzele.
pe termen lung, personalitatea. daca esti eprsonala esti si sexi, iti dezvolti inteligenta si farmecul personal, se transforma multe. .o femeie personala nu se sperie de esec, de prostiile si copilarelile unui barbat, de uitucelile si defectele lui. foarte bine daca are defecte, inseamna ca e uman. :)))
deci, nu t esperii ca t eva parasi si esti frumoas,a te joci, esti tu. si cel ce e al tau va ramane cu tine, cel car enu e sigur , va pleca. ce alta selectie mai sigura vrei si mai simpla.

revin la inselat. dar daca ai o relatie cinstita si afli d ece te inseala? nu cu strategii, repet.e tot ce cred eu ca uraste un barbat. . sa incepi cu manevre. cu smecherii. nu. sincer, pe fata. nu te teme. oamenii asa se educa unii pe altii, invatind s aspuna c egandesc. nu e usor dar e sigur. si frumos..

cameliaradu

15 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 02:37

de ce inseala un barbat?
de ce ajunge aici? degeaba? fara motiv?
asa, in teorie sau in barfa, se aude de cate unul ca inseala.. ca e cu mai multe femei sau ca le paraseste. dar foarte bine face, dac anu mai simte. decat s achinui pe cienva mai bine cauti pe alta. cand inseala, este clar ca nu ar ecuraj s aspuna ce nu ii convine, ii este teama de reactia partenerei , samd.
deci, daca un barbat sitie ca are langa el o femeie care suprota adevarul, paote ar recunaoste ce face.
recidive: mamele nu ii invata , nu ii educa sa fie cinstit in relatii. tatii dau exemple proaste, iar iubita e superficiala, nu e capabila sa il apporpie cu adevarat.
cate au rabdare s adicute si din cele car ediscuta, cate sunt capabile sa vada si adeavarul partenerului?

adevarul este totdeauna la mijloc. daca esti inselata, intreba-te, unde am gresit?

mai mult, pentru cele care adora relatiile cu parteneri tinuti in lesa. dresati. stai aici, fa asa, poatrta-te asa. sincer, nu inteleg ce satisfactie pot avea ? e ca si cum si-ar face-o singure.

cand esti iubita d eun barbat liber ai satisfactia de a simti ce inseamna iubirea. dar... daca ne e frica d esuferinta.. preferam relatii sedate, schematice.. trist.

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 02:59

daca un barbat este indragostit de tine si daca esti smechera un pic, faci ce vrei din el.totul depinde de tine

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 03:55

Si un barbat inteligent isi da seama.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 05:42

De la: nastasemihail, la data 2009-05-24 03:55:53Si un barbat inteligent isi da seama.

de asta e mai marfa cu unul inteligent ca isi da seama si nu poate face nimic

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 21:46

De la: cameliaradu, la data 2009-05-24 02:25:10

in primul rand ar trebui ca orice femeie sa isi lamureasca f clar in minte de ce se simte atit de ingrozitor daca barbatul iubit este infidel., deoarece, daca mediteaza mai mult, va constata ca suferinta ei nu are nici o legatura cu infidelitatea barbatului, ci cu orgoliul.
stiu ca imi va sari toat alumea in cap. adevarul insa este acesta.
omul nu sufera pentru ceea ce face altul, chiar dac aacesta este partener de viata, ci pentru ceea ce face el, sau nu face. . cel putin as aar fi normal. nu ai cumm, cat ai fi d eempatic, sa stii motivele pentru care celalat se paorta intr-un fel, decat daca il cunosti. daca l-ai cunaoste asa d ebine, nu te-ar mai insela. deci, nu ai d ece s asuferi

cred c ain primul si in primul rand un barbat apreciaza sinceritatea. puteti spuune ce vreti. frica face femeile sa devina stratege si vor fi niste stratege proaste, neinspirate sau, in cel mai rau caz, unele malefice.
sinceritatea este atitudinea care rezolva oirce problema in cuplu. chiar si atunci cand e d eo singur aparte, tot ajuta la progres.

evident, a rezolva nu inseamna a pastra.
cum pastrezi. pe termen scurt, si cu suferinta pt barbat, rezultate dau fitzele.
pe termen lung, personalitatea. daca esti eprsonala esti si sexi, iti dezvolti inteligenta si farmecul personal, se transforma multe. .o femeie personala nu se sperie de esec, de prostiile si copilarelile unui barbat, de uitucelile si defectele lui. foarte bine daca are defecte, inseamna ca e uman. :)))
deci, nu t esperii ca t eva parasi si esti frumoas,a te joci, esti tu. si cel ce e al tau va ramane cu tine, cel car enu e sigur , va pleca. ce alta selectie mai sigura vrei si mai simpla.

revin la inselat. dar daca ai o relatie cinstita si afli d ece te inseala? nu cu strategii, repet.e tot ce cred eu ca uraste un barbat. . sa incepi cu manevre. cu smecherii. nu. sincer, pe fata. nu te teme. oamenii asa se educa unii pe altii, invatind s aspuna c egandesc. nu e usor dar e sigur. si frumos..

Uff! Mi-a luat ceva timp să descifrez ce-ai scris, dar nu pot decât să te felicit! Ai perfectă dreptate!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 22:11

De la: nastasemihail, la data 2009-05-24 03:55:53Si un barbat inteligent isi da seama.

Unde ai vazut,tu, barbati indragostiti care sa fie si inteligenti ??

Fosta membra 9am.ro

84 mesaje
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 22:13

Tabere de calarie si Tabere de zi.
Te gandesti la vacanta? DISTRACTIA e principala ta activitate?
De ce sa alegi sa iti petreci timpul liber in fata blocului, la TV sau pe mess, cand poti fi TABERIST alaturi de noi?
Fii original, fii TABERIST!
Informatii pe site-ul nostru www.taberelemele.ro

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 22:36

De la: lorduljohn, la data 2009-05-24 22:11:48

Intr-adevar, eu nu am vazut barbati indragostiti. Poate femeile....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 00:21

De la: nastasemihail, la data 2009-05-24 22:36:06

M-ai inteles gresit ! Te intrebam daca ai vazut barbati, indragostiti de femri, care sa fie in acelasi timp si inteligenti ! Acum sper ca am risipit confuzia !

9am037202

136 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 00:23

aadnanaa "daca un barbat este indragostit de tine si daca esti smechera un pic, faci ce vrei din el.totul depinde de tine"

la varsta ta de 20 si un pic de anisori e normal sa-i joci pe degete pe fraierii care-ti cad in mreje! Putin dat ochii peste cap, putin flirt cu un altul in prezenta principalului , mai ca nu stai caci chipurile esti cam obosita, etc. etc. trucuri vechi de cand lumea si care ii prostesc pe 'barbateii' fluturasi ce se incumeta sa zboare spre lumina "zanei "care esti!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 00:29

De la: 9am037202, la data 2009-05-25 00:23:21 aadnanaa "daca un barbat este indragostit de tine si daca esti smechera un pic, faci ce vrei din el.totul depinde de tine"

la varsta ta de 20 si un pic de anisori e normal sa-i joci pe degete pe fraierii care-ti cad in mreje! Putin dat ochii peste cap, putin flirt cu un altul in prezenta principalului , mai ca nu stai caci chipurile esti cam obosita, etc. etc. trucuri vechi de cand lumea si care ii prostesc pe 'barbateii' fluturasi ce se incumeta sa zboare spre lumina "zanei "care esti!

Deci asta era dragostea voastra. Nu mai am incredere in femei nici cit aveam pina acum. Am devenit brusc "inteligent".

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 00:31

De la: lorduljohn, la data 2009-05-25 00:21:40
De la: nastasemihail, la data 2009-05-24 22:36:06

M-ai inteles gresit ! Te intrebam daca ai vazut barbati, indragostiti de femri, care sa fie in acelasi timp si inteligenti ! Acum sper ca am risipit confuzia !

Da, eu, Dar nu stiu daca in acelasi, trebuie sa rememorez.
Sti ceva las-o la categoria confuz ca scade natalitatea cu "filozofi" ca noi.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 00:32

Eu nu stiu ce caut pe topicul asta . Ma simt ca musca pe lampa. Nu e cazul meu.

lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 00:40

De la: cameliaradu, la data 2009-05-24 02:37:39de ce inseala un barbat?
de ce ajunge aici? degeaba? fara motiv?
asa, in teorie sau in barfa, se aude de cate unul ca inseala.. ca e cu mai multe femei sau ca le paraseste. dar foarte bine face, dac anu mai simte. decat s achinui pe cienva mai bine cauti pe alta. cand inseala, este clar ca nu ar ecuraj s aspuna ce nu ii convine, ii este teama de reactia partenerei , samd.
deci, daca un barbat sitie ca are langa el o femeie care suprota adevarul, paote ar recunaoste ce face.
recidive: mamele nu ii invata , nu ii educa sa fie cinstit in relatii. tatii dau exemple proaste, iar iubita e superficiala, nu e capabila sa il apporpie cu adevarat.
cate au rabdare s adicute si din cele car ediscuta, cate sunt capabile sa vada si adeavarul partenerului?

adevarul este totdeauna la mijloc. daca esti inselata, intreba-te, unde am gresit?

mai mult, pentru cele care adora relatiile cu parteneri tinuti in lesa. dresati. stai aici, fa asa, poatrta-te asa. sincer, nu inteleg ce satisfactie pot avea ? e ca si cum si-ar face-o singure.

cand esti iubita d eun barbat liber ai satisfactia de a simti ce inseamna iubirea. dar... daca ne e frica d esuferinta.. preferam relatii sedate, schematice.. trist.

Camelia , cu catva timp in urma renuntasem sa mai intervin pe acest topic.
Am revenit dupa ce am citit interventiile tale si mle am analizat serios .
Tu ai citit fraza de incerere a cestui topic :
"Am trei prietene care in ultimul an au fost nevoite sa renunte la mai multe relatii romantice din cauza infidelitatii partenerilor lor."
Chiar asa? mai multe relatii romantice (chiar si consecutive) intr-un an? Cat de multe 3,5 10,20.
Dupa modul de exprimare a "domnioiircei" rezulta carelatiile romantice implica relatie sexuala.
Pai la asemenea succesiune de parteneri de pat scuza-ma ,unde-i moralitatea acestor fete.
cum se pot considera inselate , daca isi schimba iubirea inimii in functie de masinile si conturile masculilor.
Aceste fete , cu scuzele de rigoare se pot numi cu multa decenta "dame de consumstie". Atunci ce fel de fidelitate doresc?
De la PROSTUL care le iubeste si care s-ar da viata pentru ele , iar ele fac incercari sa vada catte relatii pot intretine intr-un an!
Atunci cineste cel care insala ?
Fetele acestea chiar consudera ca fiind normala, o succesiune , de chiar 3-4 barbati pe an cu care sa aiba relatii intime? Daca asa gandesc, atunci vai de ele !

lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 00:47

De la: nastasemihail, la data 2009-05-25 00:32:35Eu nu stiu ce caut pe topicul asta . Ma simt ca musca pe lampa. Nu e cazul meu.

Nu cred ca nu ai fost indragostit ,poate chiar mai esti !
In general dragostea adevarata implica multa suferinta !
Ce am spus e valabil si pentru mine . Dragostea adevarata pentru o femeie poate implica multa suferinta si uneori chiar multa neimplinire !
Eu chiar am o experienta de acest gen ! Si e groaznic.
Dar niciodata nu as putea spune ca ma intragostesc de 3-4 ori pe an si astfel schimb partenerele. Eu sunt tipup de om care se indragosteste de cel mult trei ori intro viata de 100 ani si mai ales nu tradez niciodata primul !
Spre deosebire de fatucile cu mai multe iubiri consecutive INTR-UN SINGUR AN !

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 08:07

De la: lorduljohn, la data 2009-05-25 00:47:49
De la: nastasemihail, la data 2009-05-25 00:32:35Eu nu stiu ce caut pe topicul asta . Ma simt ca musca pe lampa. Nu e cazul meu.

Nu cred ca nu ai fost indragostit ,poate chiar mai esti !
In general dragostea adevarata implica multa suferinta !
Ce am spus e valabil si pentru mine . Dragostea adevarata pentru o femeie poate implica multa suferinta si uneori chiar multa neimplinire !
Eu chiar am o experienta de acest gen ! Si e groaznic.
Dar niciodata nu as putea spune ca ma intragostesc de 3-4 ori pe an si astfel schimb partenerele. Eu sunt tipup de om care se indragosteste de cel mult trei ori intro viata de 100 ani si mai ales nu tradez niciodata primul !
Spre deosebire de fatucile cu mai multe iubiri consecutive INTR-UN SINGUR AN !

Lordule sunt perfect de acord cu tine.

Din pacate daca ma uit la varsta ta, a mea si a lui Nastase ...observ ca facem parte din generatiile mai vechi si poate ca avem vederi prea inguste, ne scapa ceva, suntem depasiti, expirati....

O fi semn de batranete?

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 09:01

Mona nu e batrinete..iti spun sigur!!! Nu te teme.Pur si simplu ni se maresc neuronii.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 11:12

De la: vasix, la data 2009-05-25 09:01:25Mona nu e batrinete..iti spun sigur!!! Nu te teme.Pur si simplu ni se maresc neuronii.

Eventual se înmulțesc...

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 11:24

De la: Dorulet, la data 2009-05-25 11:12:23
De la: vasix, la data 2009-05-25 09:01:25Mona nu e batrinete..iti spun sigur!!! Nu te teme.Pur si simplu ni se maresc neuronii.

Eventual se înmulțesc...

Din pacate draga mea,neuronii nu se inmultesc,se pierd si nu se mai regenereaza in veci .De ce crezi ca la batrinete se duc toate in legea gravitatiei?Ne scad abilitatile,instinctele,simturile? Ptr ca nr neuronilor se reduce.De asta e bine sa avem foarte mare grija de ei.NU VA ENERVATI!!!

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 13:28

De la: 9am037202, la data 2009-05-25 00:23:21 aadnanaa "daca un barbat este indragostit de tine si daca esti smechera un pic, faci ce vrei din el.totul depinde de tine"

ohhhh....nu e nici pe departe vorba despre asta. eu nu am aventuri, tampenii din astea de relatii in care sa ma prefac.Eu vorbesc despre relatii serioase, cu barbati care nu ma vor pt ca "merge o tura".Habar nu am de ce se tot plang toatele matele in ziua de azi "m-a inselat", "nu mai pot sa iubesc niciodata"( si niciodata dureaza doua saptamani), "nu poti avea incredere in barbati", "nu mai exista barbati care sa nu insele" etc etc.Eu nu am intalnit astfel de barbati sau cel putin nu am avut nicio legatura cu vre-o unul.Si am zis ce am zis mai sus doar pentru ca in mare parte o relatie, tine de ceea ce stie o femeie sa faca pentru a o pastra.Aaaa si minciunelele pe care le-ai strecurat tu pe acolo, nu trebuie sa existe.Trebuie sa fie totul sincer

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 13:47

De la: vasix, la data 2009-05-25 11:24:24
De la: Dorulet, la data 2009-05-25 11:12:23

Eventual se înmulțesc...

Din pacate draga mea,neuronii nu se inmultesc,se pierd si nu se mai regenereaza in veci .De ce crezi ca la batrinete se duc toate in legea gravitatiei?Ne scad abilitatile,instinctele,simturile? Ptr ca nr neuronilor se reduce.De asta e bine sa avem foarte mare grija de ei.NU VA ENERVATI!!!

Ești total dezinformat!!! Eu întineresc...tot timpul!

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 13:51

Te cred Dorulet,cit timp vei fi mama vei fi tot timpul tinara.Eu stiu asta.Trebuie doar sa fii in pas cu iubirea copiilor.

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Infidelitatea barbatilor distruge sentimentul iubirii din " inimile" femeilor!
Mergi la: