Info
x
Infidelitatea barbatilor distruge sentimentul iubirii din " inimile" femeilor!
|
roxi2131 142 mesaje Membru din: 21/01/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 21:22
De la: unuunu44, la data 2009-03-18 22:08:51 Domnisoara, nu-mi vine sa cred ca o femeie ca d-ta (foarte frumoasa) poate fi inselata . Daca ai fi prietena mea ,jurca nu te-as insela niciodata> Aceleasi cuvinte le-a mai folosit cineva care ulterior s-a contrazis prin fapte. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Cobra_23 21 mesaje Membru din: 4/03/2009 |
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 21:32
O femeie poate sa fie inselata...unde e tragedia....?
Daca cu adevarat un barbat face o femeie sa se simta femeie.....te va ierta la nesfarsit.....sentimentele femeii stau in clitoris.....trebuie ca barbatul sa cunoasca clitorisul femeii si sa fie putin imprevizibil....in rest toate vor merge de la sine. Desi m-ar contrazice toata lumea consumista....sentimentul de dragoste se traieste mancand doze mari de ciocolata....iar atasamentul sau constiinta tin de educatia fiecaruia....oricum depinde daca e vorba de o femeie superficiala....daca e si superficiala ca majoritatea femeilor consumiste ale secolului 21...probabil va fi si mai usor. Bafta tuturor.....si inselati ca oricum toata lumea o face si chiar foarte des. Cei ce au moralitate astazi stau la coada sa prinda o femeie.....asa ca daca aveti tunat motorul sau sunteti tunat mai jos de curea...intrati in joc.....nu se merita sa stai deoparte de viata pentru nimic in lume...chiar daca nu e in concordanta cu Biblia. Domnului....sa ne rugaaaam........amin......bafta copii!! |
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 21:36
De la: Cobra_23, la data 2009-03-19 21:32:19O femeie poate sa fie inselata...unde e tragedia....? stau sa ma intreb...cum ar putea unii kr gandesc k asta sa o umple pe femeia pe kr o iubesc de tot felul de BTS-uri preluate de ei de la diverse curve....
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 21:37
Infidelitatea tine de cei 7 ani de acasa ...e dovada lipsei de bun simtz si respect
.Infidelitatea reprezinta minciuna si lashitate. Daca nu te mai satisface partenerul ...esti liber sa pui capat relatiei...nu sa te ascunzi in locuri sumbre pentru a face amor nebun in satisfacerea nevoilor hormonale si in dorinta de a te elibera de relatia pe care o ai
|
|
Fosta membra 9am.ro 307 mesaje Membru din: 4/12/2008 Oras: Sibiu |
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 22:11
Infidelitatea tzine strict de lipsa sentimentului adevarat dintre doi oameni.. nu este vorba de educatzie sau de tentatzii... Cand doi oameni spun ca se iubesc...pt ca fac bine secs impreuna...se mint cu nerusinare..Cine iubeste cu adevarat...nu inseala niciodata...si nici intr-un fel
|
|
lorduljohn 499 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 22:43
De la: roxi2131, la data 2009-03-19 18:53:36De la: lorduljohn, la data 2009-03-19 00:14:56De la: roxi2131, la data 2009-03-11 03:40:38De la: lorduljohn, la data 2009-03-10 23:48:28De la: roxi2131, la data 2009-03-08 18:57:20 Am trei prietene care in ultimul an au fost nevoite sa renunte la mai multe relatii romantice din cauza infidelitatii partenerilor lor. Ok. Poate am inteles eu gresit expresia " realtii romantice " ! Daca considerati ca v-am lezat demnitatea , imi cer scuze ! Consider discutia incheiata ! Numai de bine ! |
|
mariatu 320 mesaje Membru din: 4/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 22:45
De la: CAMELYA_, la data 2009-03-19 21:37:12Infidelitatea tine de cei 7 ani de acasa ...e dovada lipsei de bun simtz si respect
Domnul este Pastorul meu.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 23:04
De la: Cobra_23, la data 2009-03-19 21:32:19O femeie poate sa fie inselata...unde e tragedia....? "sentimentele femeii stau in clitoris.....trebuie ca barbatul sa cunoasca clitorisul femeii si sa fie putin imprevizibil"...pe asta de unde naiba ai mai scos-o..ca sentimentele noastre se afla in clitoris! Du-te mai de aici...si la voi unde stau...la outze cumva? hai ca ai luat-o rau pe aratura...filosofule..asta chiar ca e o perla gen Laura Andresan..paraca asa o cheama...in fine..ma dezgusti...
|
|
|
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 00:32
De la: mari_uka, la data 2009-03-19 23:04:15De la: Cobra_23, la data 2009-03-19 21:32:19O femeie poate sa fie inselata...unde e tragedia....? Cu siguran�� b�iatul crede, c� dac� el "g�nde�te" cu ce are �n pantaloni �i femeile trebuie s� g�ndeasc�...cu ce au sub fust� Uite , ca s� �n�elegi mai bine, raspunsul pe care am vrut s� �i-l dau....cu dedica�ie: www.youtube.com/watch?v=FF7xbcamjYA&feature=related
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1341 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Dej |
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 09:21
De la: Cobra_23, la data 2009-03-19 21:32:19O femeie poate sa fie inselata...unde e tragedia....? Presupun ca e un copil care inca isi cauta identitatea. |
|
opris_anna_maria 228 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 09:27
De la: Cobra_23, la data 2009-03-19 21:32:19O femeie poate sa fie inselata...unde e tragedia....? |
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 10:39
|
|
lyly 500 mesaje Membru din: 20/08/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 12:24
Despre infidelitate: Afl� de ce amanta nu e �ntotdeauna mai t�n�r� �i mai atr�g�toare
www.acasatv.ro/noutati-lifestyle/viata-in-doi/despre-infidelitat... Nu toat� lumea �n�al�, �ns� majoritatea o fac. Conform unui studiu realizat acum doi ani, aproape un sfert dintre b�rba�ii �nsura�i �i 13% dintre femeile cu verighet� au avut cel pu�in o aventur� extraconjugal�. Cifrele nu oglindesc mereu adev�rul, �ns�, iar realitatea poate fi surprinz�toare! Se �n�al� pentru sex? Nu numai pentru sex: infidelitatea poate surveni �i la nivel emo�ional, chiar �n lipsa unui contact sexual. O persoan� poate s�-�i �n�ele partenerul atunci c�nd depinde emo�ional de alt� persoan�, din afara c�s�toriei, de care se simte legat� intim, f�r� ca aceast� rela�ie s� presupun� �i contacte sexuale. Oamenii �n�al� pentru c� nu mai iubesc? Pu�ine aventuri �ncep pentru c� cel care tr�deaz� nu mai are niciun sentiment pentru partener. Poate c�, la un moment dat, acea persoan� se simte nefericit�, dar asta nu �nseamn� c� nu �l iube�te pe cel�lalt. Motivele pentru infidelitate nu au treab� neap�rat cu dragostea pentru partenerul �n�elat, ci mai degrab� cu dorin�ele egoiste ale celui care se dezleag� �i �pleac� �n c�utarea fericirii sale, nemaig�ndindu-se la jum�tatea sa. E obligatoriu ca amanta s� fie mai t�n�r� �i mai atr�g�toare? Exemplul prin�ului Charles �i al Camilla Parker Bowles este gr�itor: nu e obligatoriu s� �n�eli numai cu persoane mai tinere �i mai frumoase. O aventur� are r�d�cinile, de mutle ori, �n ceva ce s-a �nt�mplat � sau nu se �nt�mpl� � �n rela�ia oficial�. �n general, cel care �n�al� caut� ceva ce partenerul nu are sau nu �i ofer�. Unii oameni care �n�al� nu acord� niciun fel de importan�� special� aspectului fizic, ci mai mult bog��iei sau inteligen�ei, de exemplu. Dac� �n�eli o dat�, o vei face �i a doua oar�? Atunci c�nd ��i pierzi partenerul, dup� ce i-ai fost infidel, vezi ce repercusiuni au ac�iunile tale �i e destul de probabil s� �nve�i din gre�eli. Dup� ce trec printr-un divor� dureros, unele persoane se maturizeaz� emo�ional �i trec toate �nv���mintele din acea experien��. Unii, �ns�, nu o fac. Dar zicala c� ��n�eli o dat�, �n�eli mereu� nu se adevere�te �ntotdeauna. Un mariaj poate supravie�ui dup� infidelitate? O aventur� nu este mereu cap�tul unei rela�ii, dar poate fi un semnal de alarm� �i o revela�ie. Dac� prive�ti partea bun� a lucrurilor, descoperirea infidelit��ii partenerului poate pune bazele unei discu�ii constructive, �n urma c�reia pot fi dizolvate toate conflictele existente �n rela�ie. O aventur� de-o noapte e acela�i lucru cu o aventur� de lung� durat�? E tot o form� de adulter, dar e o situa�ie un pic diferit�. Aventura de-o noapte are, de asemenea, puterea s� distrug� leg�turile de �ncredere dintr-o rela�ie, �ns� partenerul �n�elat trebuie s� �in� cont de faptul c� o aventur� de lung� durat� ar presupune �i infidelitate emo�ional�, nu numai sex. Trec�nd peste lipsa de respect �i peste �nc�lcarea jur�mintelor, aventura de-o noapte, cu �ng�duin�� �i r�bdare, ar putea trece drept o eroare regretabil�, care nu se va mai repeta. Femeile nu �n�al�? Ba da! Cu c�t femeile pun mai mult pre� pe carier� dec�t pe familie �i cu c�t serviciul le permite s� c�l�toreasc� mai mult, cu at�t sunt mai predispuse s� �n�ele. �n plus, femeile se ata�eaz� mult mai u�or de persoanele cu care au de-a face mai des. A�adar, b�rba�ii s� nu se culce pe urechea bleag�! B�rba�ii �n�al� pentru c� nu primesc ce au nevoie �n cadrul familiei? Unii b�rba�i �n�al� pentru c� sunt egoi�ti, narcisi�ti, sau pur �i simplu imaturi. Pun dorin�ele lor pe primul plan �i rar se �nvinov��esc pe ei �n�i�i pentru drama pe care o provoac�. Criza v�rstei de mijloc cre�te riscul de adulter? Cli�eele au �i ele partea lor de adev�r. Criza v�rstei de mijloc �nseamn� �ns� mult mai mult dec�t cre�terea imperioas� a nevoii unui b�rbat de a-�i reverifica puterea de atrac�ie. Unii �n�al�, �ntr-adev�r, al�ii se apuc� de b�utur�, iar al�i b�rba�i devin de-a dreptul deprima�i �i au nevoie de consiliere psihologic�. Cei care �n�al� nu vor s� fie prin�i? Ba dimpotriv�. Unii chiar aranjeaz� lucrurile �n a�a fel �nc�t partenerul s� �i surprind�: fie pentru a-i pedepsi, fie pentru a cere ajutor, �ntr-o manier� mai ciudat�, ceva de genul �ajut�-m� s� m� opresc�, pe c�nd alte persoane se demascheaz� tocmai pentru c� nu mai suport� povara vinov��iei |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 15:03
|
|
9am037202 136 mesaje Membru din: 24/04/2009 |
Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 23:19
De la: CAMELYA_, la data 2009-03-09 13:40:39Infidelitatea barbatilor distruge sentimentul iubirii din " inimile" femeilor???? Mare atentie! Te-ai gandit ca poate tu esti cea vinovata?ca nu-l mai atragi fizic? "Improspateaza-ti" in primul rand repertoriul sexual, cu atentie, sa nu creada ca ai avut vreun "profesor". Arata-te interesata de preocuparile lui chiar daca mimezi.Fii ingrijita si cocheta si , nu in ultimul rand, incearca sa-l faci putin gelos Sa creada ca te poate pierde si ca ceea ce are el intereseaza si pe altii! Sa vezi apoi cum iti mananca din palma. Barbatii prin natura lor biologica , fiind cei care fecundeaza, tind sa se acupleze cu cat mai multe femei. Asculta sfaturile mele si vei fi unica! |
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 14:42
De la: lyly, la data 2009-03-20 12:24:34Despre infidelitate: Afl� de ce amanta nu e �ntotdeauna mai t�n�r� �i mai atr�g�toare Lyly,
|
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 15:00
De la: roxi2131, la data 2009-03-19 19:07:10De la: lexxdesign_r, la data 2009-03-19 15:48:45De la: dora_visinescu, la data 2009-03-08 19:10:24De la: roxi2131, la data 2009-03-08 18:57:20 Am trei prietene care in ultimul an au fost nevoite sa renunte la mai multe relatii romantice din cauza infidelitatii partenerilor lor. Acum am vazut mesajul tau, Roxi. Nu te lua dupa toate prostiile. Eu cred ca cel mai important lucru este sa nu faci compromisuri morale. Mai cred ca scopul unei relatii este chiar relatia in sine (nu placerea lui sau a ei!!!) si daca iubirea voastra va schimba, schimbarea trebuie sa fie spre mai bine!! Daca taci, ascunzi, suferi.. daca trebuie sa te comporti nefiresc ca sa-i placi lui .. mai bine renunta. |
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 15:10
Irina, nic�ieri �n mesajele mele, nu am spus c� femeia trebuie s� fac� ceva ce nu-i place...doar de dragul lui!
�i eu m-am mirat c�nd am v�zut r�spunsul lui Roxi...chiar nu v�d de unde p�n� unde s-a �n�eles c� trebuie s� faci "compromisuri morale" din mesajul meu....sau cel completat de lexxdesign.
|
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 15:18
Probabil ca era "femeia detine cheia relatie".. stiu si eu..
Femeia nu detine nici o cheie... poti face ORICE, dar chiar ORICE si daca el este orb si surd..degeaba!!! (Eu, am mai spus, am unele prietene extraordinar de frumoase.. si nu doar fizic .. unele dintre ele au suferit enorm din dragoste. Mi se parea fantastic, cand eram mai tanara: cum, ea care are TOT este bataia de joc a unuia care nu da doi lei pe ea! Dar chiar asa merg lucrurile... m-am convins si eu mai tarziu )
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 15:29
pai asta inseamna sa nu ai talentul de a-ti alege omul potrivit ! daca-i "orb si surd",inseamna ca nu-i pentru ea ! cind ti-ai intilnit omul tau ,pina si aerul vibreaza !
|
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 15:40
De la: gabigabi, la data 2009-04-29 15:29:13pai asta inseamna sa nu ai talentul de a-ti alege omul potrivit ! daca-i "orb si surd",inseamna ca nu-i pentru ea ! cind ti-ai intilnit omul tau ,pina si aerul vibreaza ! Ma gandeam la altceva.. observam ca cele mai frumoase cunostinte ale mele au avut o viata romantica destul de zbuciumata.. In schimb, femei care la prima privire nu par frumoase au o acum o casnicie frumoasa! (Pentru ca el, probabil, a avut destula rabdare, inteligenta si sensibilitate sa o cunoasca pe ea) Ar putea fi frumusetea un impediment? Adica o femeie frumoasa sa fie "vanata" ca o prada, sa fie curtata asiduu, el sa se puna in cea mai buna lumina, iar apoi sa-si piarda repede interesul pentru ea (ca deh, nu a contat decat sa-si demonstreze siesi ceva). |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 16:30
uneori,da - o femeie frumoasa este mai curtata decit o alta mai putin frumoasa ! ma gindesc totusi ca nu numai frumusetea fizica este atragatoare :am avut o colega fff.frumoasa,dar rece si scirboasa ca fel de'a fi si colegii ,se uitau la ea ca un tablou ! dar altceva am vrut sa spun : frumusetea daca-i dublata si de o prestanta si demnitate,intimideaza pe cei inteligenti intradevar,caci isi pun intrebarea daca fac fata,,iin schimb, cei care au curajul de a "ataca" sunt ori saracuti cu duhul,ori obraznici....si nici unii nici ceilalti nu sunt in masaura sa aprecieze la justa valoare ce au cucerit ! si de aici,necazuri !
|
|
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 16:41
De la: gabigabi, la data 2009-04-30 16:30:08uneori,da - o femeie frumoasa este mai curtata decit o alta mai putin frumoasa ! ma gindesc totusi ca nu numai frumusetea fizica este atragatoare :am avut o colega fff.frumoasa,dar rece si scirboasa ca fel de'a fi si colegii ,se uitau la ea ca un tablou ! dar altceva am vrut sa spun : frumusetea daca-i dublata si de o prestanta si demnitate,intimideaza pe cei inteligenti intradevar,caci isi pun intrebarea daca fac fata,,iin schimb, cei care au curajul de a "ataca" sunt ori saracuti cu duhul,ori obraznici....si nici unii nici ceilalti nu sunt in masaura sa aprecieze la justa valoare ce au cucerit ! si de aici,necazuri ! Corect!
|
|
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 00:12
Lasa ca si barbatii care se cred frumosi ,sint atrasi de femei urite,chiar daca au neveste frumoase ,pina nu trag o limba la alta nu sint multumiti,nevestii nui face sex oral ca-l crede fraier dar la altele moare in ceasca lor
|
|
Fosta membra 9am.ro 182 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 10:54
,,Nu toat� lumea �n�al�, �ns� majoritatea o fac. Conform unui studiu realizat acum doi ani, aproape un sfert dintre b�rba�ii �nsura�i �i 13% dintre femeile cu verighet� au avut cel pu�in o aventur� extraconjugal�. Cifrele nu oglindesc mereu adev�rul, �ns�, iar realitatea poate fi surprinz�toare!"
Proportia celor care insela fiind casatoriti este rezonabila tinand cont de tentatiile lumii moderene! In cazul celor necasatoriti...iubitilor....pai se poate pune problema de fidelitate?!!! Eu ced ca nu! Libertatea fara moralitate este un non-sens,,,,sau se mai numeste INFIDELITATE. |
|
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 15:20
De la: tell, la data 2009-05-02 10:54:40,,Nu toat� lumea �n�al�, �ns� majoritatea o fac. Conform unui studiu realizat acum doi ani, aproape un sfert dintre b�rba�ii �nsura�i �i 13% dintre femeile cu verighet� au avut cel pu�in o aventur� extraconjugal�. Cifrele nu oglindesc mereu adev�rul, �ns�, iar realitatea poate fi surprinz�toare!" Da, in cazul celor necasatoriti se pune problema de FIDELITATE!. Cred ca moralitate inseamna "s� v� fie vou� ce este da, da, �i ce este nu, nu, ca s� nu c�de�i sub judecat�." Un angajament verbal obliga in aceeasi masura ca un act scris! Un om moral nu se minte in primul rand pe sine!! Din momentul in care iti cauti singur scuze si circumstante atenuante.. nu mai esti cinstit. De aceea, inselare nu inseamna doar relatii sexuale cu altcineva!! Inseamna sa nu tradezi increderea celui ce te iubeste! Cel pe care-l iubesc eu nu a trecut prin patul alteia (din cate stiu!) si totusi a inselat... |
|
lyly 500 mesaje Membru din: 20/08/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 20:59
Infidelii sunt ne�mplini�i sentimental www.adevarul.ro/articole/infidelii-sunt-neimpliniti-sentimental/... Speciali�tii pun infidelitatea mai ales pe seama ne�mplinirii emo�ionale al�turi de partenerul sau partenera de via��. Un act de infidelitate din partea unei persoane provoac� adesea indignare, dar pu�ini sunt cei care se g�ndesc la cauzele problemei. C�teva sunt lucrurile care st�rnesc at�t de mult� rumoare precum infidelitatea. Dincolo de rumoare, �ns�, infidelitatea provoac� durere �i sentimente de nesiguran��. Unii oameni care trec printr-un astfel de episod ajung chiar s�-�i piard� definitiv �ncrederea �n poten�iali parteneri. Mult� vreme, infidelitatea a fost pus� �n special pe seama b�rba�ilor. De altfel, multe sondaje arat� c� b�rba�ii sunt mai �nclina�i spre a �n�ela dec�t femeile. Totu�i, speciali�tii afirm� c�, �n prezent, la acest capitol, �ntre cele dou� sexe ar putea fi pus semn de egalitate. Psihoterapeutul Ramona Covrig a explicat pentru �Adev�rul� c� diferen�a const� �n modul �n care femeile �i b�rba�ii �i fac public� infidelitatea. �n timp ce femeia este mai �nclinat� s� renun�e �n scurt� vreme la rela�ia sa de cuplu pentru rela�ia extraconjugal�, b�rbatul este mai tentat s� r�m�n� �ntre dou� femei, scuz�ndu-se c� le iube�te deopotriv�. Cu toate acestea, comportamentul s�u dovede�te contrariul. Ne�mplinirea duce la infidelitate �n cartea �Adev�rul despre �n�elat�, psihologul Gary Neuman, care a studiat cazurile a 200 de b�rba�i c�s�tori�i, fideli sau nu, a ajuns la concluzia c� 48% din b�rba�ii care au comis adulter au fost �mpin�i de insatisfac�ia emo�ional�. Numai 8% au afirmat c� insatisfac�ia fizic� a fost principala cauz� care i-a determinat s� calce str�mb. �B�rbatul simte c� are o leg�tur� special� cu cealalt� femeie, iar intimitatea fizic� apare pe parcurs �n aceast� rela�ie�, consider� Neuman. Speciali�tii atrag aten�ia c� un b�rbat �i �n�al� so�ia atunci c�nd duce lips� de ceva �n rela�ia marital�, �ns� �i reciproca este valabil�. �Arhitectura de a�tept�ri �n via�a fiec�ruia este absolut unic� �i fiecare probabil caut�, mai cu seam� incon�tient, ceea ce �i lipse�te�, a explicat Mihaela S�hlean, doctorand �n psihologie. ��n ceea ce-i prive�te pe b�rba�i, poate fi o explica�ie �i cea genetic�, dar este departe de a fi singura, �ntruc�t b�rbatul �i femeia sunt �naturi complexe�, astfel c� n-am putea s� ne limit�m doar la aceast� teorie �simpatic� �n varianta ei de scuz�, a ad�ugat S�hlean. �n cartea �Infidelitatea femeilor�, autoarea Michelle Langley, afirm� c� dup� ani de cercet�ri a ajuns la concluzia c�, �n prim� faz�, femeile care ajung s�-�i �n�ele so�ii tr�iesc senza�ia c� din via�a lor lipse�te ceva. Chiar dac� teoretic au tot ce-�i doresc � o cas�, o familie, un b�rbat minunat � simt c� merit� mai mult� fericire. Apoi, �i pierd interesul pentru via�a sexual�, iar �n momentul �n care �nt�lnesc o persoan� de sex masculin care pare s� �ntruchipeze dorin�ele lor alunec� treptat �ntr-o rela�ie cu acesta, fie fizic�, fie platonic�. Ajung s� se simt� vinovate �i sufer� groaznic atunci c�nd se g�ndesc c� trebuie s� aleag� �ntre so� �i amant, iar unele �ncearc� s� men�in� ambele rela�ii. Mul�i nu �i asum� propria alegere Mul�i b�rba�i g�sesc c� e mai u�or s� se ascund� �n spatele unor scuze de natur� biologic� sau psihologic� dec�t s� recunoasc� faptul c� este vorba despre propriile lor alegeri. �Spun c� aceasta este situa�ia, c� cedeaz� u�or. Este mai simplu s� fii considerat victima propriilor tale sl�biciuni sau s� dai vina pe genetic�, a explicat Ramona Covrig. Dar scuze �i g�sesc �i femeile, �n multe cazuri aleg�nd s� dea vina pe comportamentul actual sau din trecut al partenerului. �n ceea ce-i prive�te pe b�rba�i, exist� �i tipul �afemeiatului�, care func�ioneaz� dup� principiul �caut�, pat, puncteaz�, pleac�, a continuat psihoterapeutul Ramona Covrig. Acesta nu este �ns� implicat afectiv, rela�ia este de scurt� durat�, de regul�, este c�s�torit �i, paradoxal, chiar �i ador� familia �i �i divinizeaz� so�ia. B�rba�ilor le e scris �n gene Exist� dou� tipuri de b�rba�i - cei f�cu�i pentru c�s�torie �i cei care nu sunt buni pentru mariaj. Iar aceste �nsu�iri se g�sesc �n genele lor. La aceast� concluzie a ajuns o echip� de cercet�tori suedezi de la Institutul Karolinska. Potrivit lor, gena care influen�eaz� num�rul sau plasamentul receptorilor de vasopresin� �n neuronii din creier este cea care face b�rbatul potrivit sau nu pentru rolul de so�. Speciali�tii au subliniat, �ns�, c� influen�a hormonului vasopresin� asupra rela�iilor sociale este insuficient pentru a face predic�ii corecte legate de comportamentul b�rba�ilor �n cuplu, �ntruc�t intervin factori socio-culturali. �ntre regrete �i culpabilizarea celuilalt Atunci c�nd sunt prin�i �i confrunta�i cu faptele, o parte din infideli regret� sincer pentru c� realizeaz� c� �i-au r�nit partenerul sau partenera. Ba mai mult, abia atunci unii �i dau seama c� �i pot pierde c�snicia. Psihoterapeutul Ramona Covrig a explicat c� �n anumite cazuri persoana care �n�al� poate netezi, �n mod necon�tientizat, calea partenerei sau partenerului pentru a g�si semnele infidelit��ii. Aceasta se �nt�mpl� mai ales atunci c�nd infidelitatea devine consumatoare de energie �i bani. Sunt situa�ii �n care cei care �n�al� �i doresc s� fie prin�i. Exper�ii spun c� este vorba despre un mod de a atrage aten�ia c� ceva nu merge �n c�snicie. �ntr-un fel, atitudinea lor poate fi considerat� un strig�t de disperare. Exist� �i situa�ii �n care dau vina f�r� s� pregete pe so� sau so�ie �i sus�in c� dac� aceasta s-ar fi comportat altfel nu s-ar fi ajuns la aceast� stare. B�rba�ii pot avea atitudini bizare �Sunt �i unii b�rba�i care �ncearc� explica�ii ciudate �i �i-ar dori ca cele dou� s� se cunoasc� �i s� se accepte una pe cealalt�, sus�in�nd c� fiecare are un loc al ei, niciuna nesubstituindu-se celeilalte. Sun� de-a dreptul straniu, dar exist� b�rba�i, deloc pu�ini, care g�ndesc astfel. �i ce este �i mai ciudat, exist� femei �nclinate s� accepte�, a afirmat Mihaela S�hlean. Femeile contraatac� Un studiu prezentat anul trecut de cercet�torii de la Centrul de Studiu al S�n�t��ii �i Comportamentelor de pe l�ng� Universitatea din Washington a ar�tat c� femeile sub 35 de ani �n�al� aproape la fel de mult precum b�rba�ii. Potrivit cercet�rii realizate �n Statele Unite ale Americii �n perioada 1991-2006, �n cuplurile formate de persoane sub 35 de ani, 20% din b�rba�i �i 15% din femei au recunoscut c� au tr�dat �n dragoste. Totodat�, speciali�tii au ajuns la concluzia c� seriale ca �Totul despre sex� �ncurajeaz� acest comportament al femeilor. Solu�ii pentru dep�irea crizei �n cuplu Men�inerea unei rela�ii nu este deloc u�oar�, avertizeaz� psihologii. De�i metoda prin care femeile se pot p�zi s� nu fie �n�elate nu a fost descoperit� p�n� acum, exist� solu�ii pentru ca via�a de cuplu sa le fie pe c�t posibil ocrotit� de infidelit��i. Pentru a rezista �mpreun�, cei doi trebuie s� se simt� lega�i unul de cel�lalt chiar �i atunci c�nd nu sunt �mpreun�. Trebuie s� simt� c� rela�ia de cuplu evolueaz�, s� simt� c� cel de al�turi face un minim efort pentru a le satisface dorin�ele. De pild�, chiar dac� b�rbatul nu vrea s� mearg� la un spectacol de balet, dar femeia �i dore�te foarte mult s�-i fie al�turi, acesta poate s� fac� acest efort de dragul ei. La fel, femeia poate urm�ri al�turi de partenerul ei de via�� un meci sau o emisiune sportiv� pentru c� �tie c� �i face pl�cere. Nu �n ultimul r�nd, fiecare trebuie s� se simt� apreciat �i �ncurajat, a explicat Ramona Covrig. O persoan� care se simte pus� �ntr-o pozi�ie de inferioritate va �ncerca s� compenseze, iar rela�ia extramarital� poate fi cea mai la �ndem�n�. �Cei doi trebuie s� se iubeasc� sincer, autentic, altruist. Iubirea altruist� trece peste nivelul comun. De pild�, dac� partenerul este nefericit, dar are �ansa de a iubi pe altcineva, cel�lalt trebuie s�-l lase s�-�i urmeze dragostea�, a conchis Mihaela S�hlean. |
|
opris_anna_maria 228 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 17:13
PENTRU A INSELA E NEVOIE DE DOI ..........
STUPOARE NU ? SANTEM PRECUM ANIMALUTELE NOASTE DRAGI DANSUL DA OCOL , FACE TUMBE , MIROASE SUB COADA ....... URAAAAAAAAAAA DACA EA RIDICA COADA ATUNCI SE INTAMPLA MINUNEA ASA CA FRATILOR SA NU NE MINTIM UNII PE ALTII SENTIMENTUL IUBIRII TI-L DISTRUGE DACA SE CUPLEAZA CU ALTUL DE ACELASI GEN
|
|
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 18:08
NORMAL
www.schimbdeneveste.ro |
|
9am037202 136 mesaje Membru din: 24/04/2009 |
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 12:32
De la: opris_anna_maria, la data 2009-05-03 17:13:40 PENTRU A INSELA E NEVOIE DE DOI .......... Anna Maria , scumpete cred ca esti in mare eroare. Probabil ca nu ai iubit inca dar viata iti poate asigura aceasta minune oricand. Vorbim aici de iubire cred si nu de sexul animalic. Cand iubesti cu adevarat nu conteaza prea mult ce face celalat. Asta e! Aici nu se pune problema unui schimb reciproc de sentimente ca la piata :eu iti dau o iubire, da-mi-o si tu pe a ta ca daca nu atunci esti un golan ce vrei numai sex etc. Multe din marile iubiri, vezi si literatura universala, au devenit celebre tocmai prin neimplinirile lor. Si la urma urmei, fiti convinse ca un barbat care merge la bordel sau la amanta o face tocmai pentru a-si mentine proaspat instinctul sexual poate tocmai pentru a-si satisface cat mai deplin nevasta pe care o iubeste!
|
|
|
|

.
Eu cred ca in principal depinde de sexul frumos..ain't? Daca o femeie stie sa ofere atat cat trebuie si fara sa se expuna prea mult pana in momentul in care crede ca merita sa se implice ..
Bine-nteles ca barbatul, de asemenea, trebuie ( asa mi se pare corect) sa ofere, la randul lui ceva. Cred ca intr-o situatie de genul asta nimeni nu ar avea de pierdut. La un moment-dat situatia o sa se upgradeze continuu:P. So..femeia detine cheia relatiei
Peace! Si cum zicea Mirciulica.."Iubiti-va mult!"
.. unele dintre ele au suferit enorm din dragoste. Mi se parea fantastic, cand eram mai tanara: cum, ea care are TOT este bataia de joc a unuia care nu da doi lei pe ea! Dar chiar asa merg lucrurile... m-am convins si eu mai tarziu
)
SANTEM PRECUM ANIMALUTELE NOASTE DRAGI
DANSUL DA OCOL , FACE TUMBE , MIROASE SUB COADA .......
URAAAAAAAAAAA