back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Infidelitatea barbatilor distruge sentimentul iubirii din " inimile" femeilor!

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

roxi2131

142 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Martie 2009, ora 21:22

De la: unuunu44, la data 2009-03-18 22:08:51 Domnisoara, nu-mi vine sa cred ca o femeie ca d-ta (foarte frumoasa) poate fi inselata . Daca ai fi prietena mea ,jurca nu te-as insela niciodata>

Aceleasi cuvinte le-a mai folosit cineva care ulterior s-a contrazis prin fapte.

Raporteaza abuz de limbaj
Cobra_23

21 mesaje
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 21:32

O femeie poate sa fie inselata...unde e tragedia....?
Daca cu adevarat un barbat face o femeie sa se simta femeie.....te va ierta la nesfarsit.....sentimentele femeii stau in clitoris.....trebuie ca barbatul sa cunoasca clitorisul femeii si sa fie putin imprevizibil....in rest toate vor merge de la sine.
Desi m-ar contrazice toata lumea consumista....sentimentul de dragoste se traieste mancand doze mari de ciocolata....iar atasamentul sau constiinta tin de educatia fiecaruia....oricum depinde daca e vorba de o femeie superficiala....daca e si superficiala ca majoritatea femeilor consumiste ale secolului 21...probabil va fi si mai usor.
Bafta tuturor.....si inselati ca oricum toata lumea o face si chiar foarte des.
Cei ce au moralitate astazi stau la coada sa prinda o femeie.....asa ca daca aveti tunat motorul sau sunteti tunat mai jos de curea...intrati in joc.....nu se merita sa stai deoparte de viata pentru nimic in lume...chiar daca nu e in concordanta cu Biblia.
Domnului....sa ne rugaaaam........amin......bafta copii!!

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Martie 2009, ora 21:36

De la: Cobra_23, la data 2009-03-19 21:32:19O femeie poate sa fie inselata...unde e tragedia....?
Daca cu adevarat un barbat face o femeie sa se simta femeie.....te va ierta la nesfarsit.....sentimentele femeii stau in clitoris.....trebuie ca barbatul sa cunoasca clitorisul femeii si sa fie putin imprevizibil....in rest toate vor merge de la sine.
Desi m-ar contrazice toata lumea consumista....sentimentul de dragoste se traieste mancand doze mari de ciocolata....iar atasamentul sau constiinta tin de educatia fiecaruia....oricum depinde daca e vorba de o femeie superficiala....daca e si superficiala ca majoritatea femeilor consumiste ale secolului 21...probabil va fi si mai usor.
Cei ce au moralitate astazi stau la coada sa prinda o femeie.....asa ca daca aveti tunat motorul sau sunteti tunat mai jos de curea...intrati in joc.....nu se merita sa stai deoparte de viata pentru nimic in lume...chiar daca nu e in concordanta cu Biblia.

stau sa ma intreb...cum ar putea unii kr gandesc k asta sa o umple pe femeia pe kr o iubesc de tot felul de BTS-uri preluate de ei de la diverse curve....

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 19 Martie 2009, ora 21:37

Infidelitatea tine de cei 7 ani de acasa ...e dovada lipsei de bun simtz si respect .
Infidelitatea reprezinta minciuna si lashitate. Daca nu te mai satisface partenerul ...esti liber sa pui capat relatiei...nu sa te ascunzi in locuri sumbre pentru a face amor nebun in satisfacerea nevoilor hormonale si in dorinta de a te elibera de relatia pe care o ai

Fosta membra 9am.ro

307 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 19 Martie 2009, ora 22:11

Infidelitatea tzine strict de lipsa sentimentului adevarat dintre doi oameni.. nu este vorba de educatzie sau de tentatzii... Cand doi oameni spun ca se iubesc...pt ca fac bine secs impreuna...se mint cu nerusinare..Cine iubeste cu adevarat...nu inseala niciodata...si nici intr-un fel

lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 22:43

De la: roxi2131, la data 2009-03-19 18:53:36
De la: lorduljohn, la data 2009-03-19 00:14:56
De la: roxi2131, la data 2009-03-11 03:40:38
De la: lorduljohn, la data 2009-03-10 23:48:28
De la: roxi2131, la data 2009-03-08 18:57:20 Am trei prietene care in ultimul an au fost nevoite sa renunte la mai multe relatii romantice din cauza infidelitatii partenerilor lor.
Marturisesc ca si eu am trait cateva dezamagiri cauzate de aceleasi motive. Recent, in cadrul unei discutii din care nu au lipsit atat confesarile cat si lacrimile , eu si prietenele mele ne-am propus sa nu mai discutam serios cu baietii decat din momentul in care suntem destul de sigure ca riscul infidelitatii prietenilor nostrii este minim.
Cum credeti ca ar trebui sa fie o femeie pentru ca partenerul ei sa nu fie tentat s-o insele?

Chiar nu-mi sa cred ce citesc :Am trei prietene care in ultimul an au fost nevoite sa renunte la mai multe relatii !
Chiar asa: pai , cate relatii puteti avea voi intr-un an ???
Despre ce iubire din inima poti vorbi , daca schimbi trei relatii pe an??
Si inca ceva?
Voi care ii acuzati numai pe barbati , chiar nu ganditi?
Toti barbatii sun gay ?
Cu cine sunt infideli?
Nu tot cu femei?
Nu cumva cauza infidelitatii sunteti tot voi femeile ?
Voi v-ati pus vreodata ce simte un barbat fidel(cum va place voua sa spuneti) cad isi da seama ca a fost batjocorit de femeia pe care o idoliriza , pentru care s-ar fi dat viata?
Oare .tu, cat de bine iti cunosti aceste prietene de ai tupeul sa le plangi de mila ??
Toate cele bune !!!!!!

Sunt convinsa ca prietenele mele sunt persoane decente altminteri nu am mai fi prietene.
Crezi ca fetele plang doar asa ca sa se distreze? Nu suntem animale cum sugereaza unii barbati c-am fi . Femeile au firea mai slaba si de aceea cad in plasa barbatilor prea des. Unii barbati sustin ca femeile sunt cauza principala a infidelitatii tipilor afemeiati cu apucaturi sexuale exagerate. Baietii sunt cei care distrug educatia fetelor iar dupa ce reusesc sa le compromita tot ei sunt cei care le numesc in fel si chip. Cred ca exagerezi cu solidaritatea masculina , iar prin faptul ca renunti la ratiune nu realizezi nimic ci dimpotriva imi confirmi spusele .

Nu mi-as permite niciodata sa consider o femeie , ca fiind un animal !
Daca , niciodata nu ma vei putea convinge ca o femeie decenta sau un
barbat decent poate avea " mai multe relatii romantice " intr-un an !
Asta nu e decenta ! Se cheama altfel !
Mi-e imi este jena sa folosesc acest cuvant !
Si pentru ca spuneai te animale , iti aduc la cunostiinta ca animalele au relatii doar intt-o anumita perioada din an si nu cu mai multi parteneri !
Daca la varsta ta spui ca e normal sa ai "mai multe relatii romantice" intr-un an , atunci da-mi voie sa ma indoiesc de morala ta si aprietenelor tale !
Sa auzim de bine !

Da este indecent sa ai multe relatii romantice in mod paralel . Cred ca puteai sa-ti dai seama ca ma refeream la relatii succedate nu suprapuse .
Chiar eu am iubit pe cineva care m-a inselat chiar de fata cu mine , adica s-a dus la ea si a sarutat-o amoros pe gura iar cand l-am intrebat dece a facut asa ceva , mi-a raspuns ca respectiva stie sa-i ofere ceea ce-si doreste el mai mult . Acest motiv a stat la baza hotararii mele ulterioare de a fi prietena unui baiat care ma implora de mai mult timp sa-l accept , insa eu continuam sa-l iubesc pe primul si plangeam mereu din cauza lui.
Prietenele mele au trait experiente asemanatoare.
Nu meritam sa ne spui acel cuvant pe care te-ai abtinut sa-l tiparesti .
Nu suntem fete sarace care sa fie nevoite sa se preteze la cine stie ce lucruri imorale.
Nu toate fetele sunt infidele , noi nu suntem infidele si nici rele.

Ok.
Poate am inteles eu gresit expresia " realtii romantice " !
Daca considerati ca v-am lezat demnitatea , imi cer scuze !
Consider discutia incheiata !
Numai de bine !

mariatu

320 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2009, ora 22:45

De la: CAMELYA_, la data 2009-03-19 21:37:12Infidelitatea tine de cei 7 ani de acasa ...e dovada lipsei de bun simtz si respect .
Infidelitatea reprezinta minciuna si lashitate. Daca nu te mai satisface partenerul ...esti liber sa pui capat relatiei...nu sa te ascunzi in locuri sumbre pentru a face amor nebun in satisfacerea nevoilor hormonale si in dorinta de a te elibera de relatia pe care o ai

Domnul este Pastorul meu.
Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 23:04

De la: Cobra_23, la data 2009-03-19 21:32:19O femeie poate sa fie inselata...unde e tragedia....?

"sentimentele femeii stau in clitoris.....trebuie ca barbatul sa cunoasca clitorisul femeii si sa fie putin imprevizibil"...pe asta de unde naiba ai mai scos-o..ca sentimentele noastre se afla in clitoris! Du-te mai de aici...si la voi unde stau...la outze cumva?
hai ca ai luat-o rau pe aratura...filosofule..asta chiar ca e o perla gen Laura Andresan..paraca asa o cheama...in fine..ma dezgusti...

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 00:32

De la: mari_uka, la data 2009-03-19 23:04:15

"sentimentele femeii stau in clitoris.....trebuie ca barbatul sa cunoasca clitorisul femeii si sa fie putin imprevizibil"...pe asta de unde naiba ai mai scos-o..ca sentimentele noastre se afla in clitoris! Du-te mai de aici...si la voi unde stau...la outze cumva?

hai ca ai luat-o rau pe aratura...filosofule..asta chiar ca e o perla gen Laura Andresan..paraca asa o cheama...in fine..ma dezgusti...

Cu siguranță băiatul crede, că dacă el "gândește" cu ce are în pantaloni și femeile trebuie să gândească...cu ce au sub fustă

Uite , ca să înțelegi mai bine, raspunsul pe care am vrut să ți-l dau....cu dedicație: www.youtube.com/watch?v=FF7xbcamjYA&feature=related

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 09:21

Presupun ca e un copil care inca isi cauta identitatea.

opris_anna_maria

228 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 09:27

Domnului....sa ne rugaaaam........amin......bafta copii!![/quote

BAIETE GANDESTI CU CAPUL FARA CREIER , daca te duce mintea i-ti vei da seama care e acela , ca sa nu-ti miroase a creer ars = capul din pantaloni

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 10:39

lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 12:24

Despre infidelitate: Află de ce amanta nu e întotdeauna mai tânără și mai atrăgătoare

www.acasatv.ro/noutati-lifestyle/viata-in-doi/despre-infidelitat...

Nu toată lumea înșală, însă majoritatea o fac. Conform unui studiu realizat acum doi ani, aproape un sfert dintre bărbații însurați și 13% dintre femeile cu verighetă au avut cel puțin o aventură extraconjugală. Cifrele nu oglindesc mereu adevărul, însă, iar realitatea poate fi surprinzătoare!

Se înșală pentru sex?
Nu numai pentru sex: infidelitatea poate surveni și la nivel emoțional, chiar în lipsa unui contact sexual. O persoană poate să-și înșele partenerul atunci când depinde emoțional de altă persoană, din afara căsătoriei, de care se simte legată intim, fără ca această relație să presupună și contacte sexuale.

Oamenii înșală pentru că nu mai iubesc?
Puține aventuri încep pentru că cel care trădează nu mai are niciun sentiment pentru partener. Poate că, la un moment dat, acea persoană se simte nefericită, dar asta nu înseamnă că nu îl iubește pe celălalt. Motivele pentru infidelitate nu au treabă neapărat cu dragostea pentru partenerul înșelat, ci mai degrabă cu dorințele egoiste ale celui care se dezleagă și „pleac㔠în căutarea fericirii sale, nemaigândindu-se la jumătatea sa.

E obligatoriu ca amanta să fie mai tânără și mai atrăgătoare?
Exemplul prințului Charles și al Camilla Parker Bowles este grăitor: nu e obligatoriu să înșeli numai cu persoane mai tinere și mai frumoase. O aventură are rădăcinile, de mutle ori, în ceva ce s-a întâmplat – sau nu se întâmpl㠖 în relația oficială. În general, cel care înșală caută ceva ce partenerul nu are sau nu îi oferă. Unii oameni care înșală nu acordă niciun fel de importanță specială aspectului fizic, ci mai mult bogăției sau inteligenței, de exemplu.

Dacă înșeli o dată, o vei face și a doua oară?
Atunci când îți pierzi partenerul, după ce i-ai fost infidel, vezi ce repercusiuni au acțiunile tale și e destul de probabil să înveți din greșeli. După ce trec printr-un divorț dureros, unele persoane se maturizează emoțional și trec toate învățămintele din acea experiență. Unii, însă, nu o fac. Dar zicala c㠄înșeli o dată, înșeli mereu” nu se adeverește întotdeauna.

Un mariaj poate supraviețui după infidelitate?
O aventură nu este mereu capătul unei relații, dar poate fi un semnal de alarmă și o revelație. Dacă privești partea bună a lucrurilor, descoperirea infidelității partenerului poate pune bazele unei discuții constructive, în urma căreia pot fi dizolvate toate conflictele existente în relație.

O aventură de-o noapte e același lucru cu o aventură de lungă durată?
E tot o formă de adulter, dar e o situație un pic diferită. Aventura de-o noapte are, de asemenea, puterea să distrugă legăturile de încredere dintr-o relație, însă partenerul înșelat trebuie să țină cont de faptul că o aventură de lungă durată ar presupune și infidelitate emoțională, nu numai sex. Trecând peste lipsa de respect și peste încălcarea jurămintelor, aventura de-o noapte, cu îngăduință și răbdare, ar putea trece drept o eroare regretabilă, care nu se va mai repeta.

Femeile nu înșală?
Ba da! Cu cât femeile pun mai mult preț pe carieră decât pe familie și cu cât serviciul le permite să călătorească mai mult, cu atât sunt mai predispuse să înșele. În plus, femeile se atașează mult mai ușor de persoanele cu care au de-a face mai des. Așadar, bărbații să nu se culce pe urechea bleagă!

Bărbații înșală pentru că nu primesc ce au nevoie în cadrul familiei?
Unii bărbați înșală pentru că sunt egoiști, narcisiști, sau pur și simplu imaturi. Pun dorințele lor pe primul plan și rar se învinovățesc pe ei înșiși pentru drama pe care o provoacă.

Criza vârstei de mijloc crește riscul de adulter?
Clișeele au și ele partea lor de adevăr. Criza vârstei de mijloc înseamnă însă mult mai mult decât creșterea imperioasă a nevoii unui bărbat de a-și reverifica puterea de atracție. Unii înșală, într-adevăr, alții se apucă de băutură, iar alți bărbați devin de-a dreptul deprimați și au nevoie de consiliere psihologică.

Cei care înșală nu vor să fie prinși?
Ba dimpotrivă. Unii chiar aranjează lucrurile în așa fel încât partenerul să îi surprindă: fie pentru a-i pedepsi, fie pentru a cere ajutor, într-o manieră mai ciudată, ceva de genul „ajută-mă să mă opresc”, pe când alte persoane se demaschează tocmai pentru că nu mai suportă povara vinovăției

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 15:03

A PROPOS...
www.schimbdeneveste.ro

:o)

9am037202

136 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 23:19

De la: CAMELYA_, la data 2009-03-09 13:40:39Infidelitatea barbatilor distruge sentimentul iubirii din " inimile" femeilor????
Normal ca DA!!!

Eu nu as mai putea iubi un om care se "calareste" cu alte femei
Infidelitatea este o dovada de nesimtire, imoralitate si lipsa de respect.

Mare atentie! Te-ai gandit ca poate tu esti cea vinovata?ca nu-l mai atragi fizic? "Improspateaza-ti" in primul rand repertoriul sexual, cu atentie, sa nu creada ca ai avut vreun "profesor". Arata-te interesata de preocuparile lui chiar daca mimezi.Fii ingrijita si cocheta si , nu in ultimul rand, incearca sa-l faci putin gelos Sa creada ca te poate pierde si ca ceea ce are el intereseaza si pe altii! Sa vezi apoi cum iti mananca din palma. Barbatii prin natura lor biologica , fiind cei care fecundeaza, tind sa se acupleze cu cat mai multe femei. Asculta sfaturile mele si vei fi unica!

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 14:42

De la: lyly, la data 2009-03-20 12:24:34Despre infidelitate: Află de ce amanta nu e întotdeauna mai tânără și mai atrăgătoare

www.acasatv.ro/noutati-lifestyle/viata-in-doi/despre-infidelitat...

Nu toată lumea înșală, însă majoritatea o fac. Conform unui studiu realizat acum doi ani, aproape un sfert dintre bărbații însurați și 13% dintre femeile cu verighetă au avut cel puțin o aventură extraconjugală. Cifrele nu oglindesc mereu adevărul, însă, iar realitatea poate fi surprinzătoare!

Se înșală pentru sex?
Nu numai pentru sex: infidelitatea poate surveni și la nivel emoțional, chiar în lipsa unui contact sexual. O persoană poate să-și înșele partenerul atunci când depinde emoțional de altă persoană, din afara căsătoriei, de care se simte legată intim, fără ca această relație să presupună și contacte sexuale.
...etc.

Lyly,

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 15:00

De la: roxi2131, la data 2009-03-19 19:07:10
De la: lexxdesign_r, la data 2009-03-19 15:48:45
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-08 19:10:24
De la: roxi2131, la data 2009-03-08 18:57:20 Am trei prietene care in ultimul an au fost nevoite sa renunte la mai multe relatii romantice din cauza infidelitatii partenerilor lor.
Marturisesc ca si eu am trait cateva dezamagiri cauzate de aceleasi motive. Recent, in cadrul unei discutii din care nu au lipsit atat confesarile cat si lacrimile , eu si prietenele mele ne-am propus sa nu mai discutam serios cu baietii decat din momentul in care suntem destul de sigure ca riscul infidelitatii prietenilor nostrii este minim.
Cum credeti ca ar trebui sa fie o femeie pentru ca partenerul ei sa nu fie tentat s-o insele?

Bună glumă!!! Bărbat care să nu înșele?! Asta e utopie!
O femeie, care nu mai are nimic de oferit, de arătat, este o femeie deja pusă pe lista schimbărilor! Am mai scris deja asta pe un topic...

Intr-adevar situatie este cam cu dus-intors Femeii ii este teama sa se expuna, iar barbatul, 'nereceptionand' nimic..mi se pare normal sa isi piarda interesul... Eu cred ca in principal depinde de sexul frumos..ain't? Daca o femeie stie sa ofere atat cat trebuie si fara sa se expuna prea mult pana in momentul in care crede ca merita sa se implice .. Bine-nteles ca barbatul, de asemenea, trebuie ( asa mi se pare corect) sa ofere, la randul lui ceva. Cred ca intr-o situatie de genul asta nimeni nu ar avea de pierdut. La un moment-dat situatia o sa se upgradeze continuu:P. So..femeia detine cheia relatiei Peace! Si cum zicea Mirciulica.."Iubiti-va mult!"

Nu pot accepta pretentiile exagerate ale prietenului chiar daca-l iubesc.
Celui pe care l-am iubit mai mult decat pe oricine nu i-am oferit ceea ce dorea el , in schimb , intr-un tarziu am acceptat cu chiu cu vai ,ca el sa se intalneasca cu o alta dar eu sa fiu cea iubita de el . El distrandu-se dupa placul lui cu respectiva sau respectivele, nu stiu exact . Insa dupa un timp nu am mai putut suporta situatia si l-am parasit.
N-am sa accept niciodata ceea ce nu doresc chiar daca-mi cere acest lucru cel pe care il iubesc.

Acum am vazut mesajul tau, Roxi.
Nu te lua dupa toate prostiile. Eu cred ca cel mai important lucru este sa nu faci compromisuri morale. Mai cred ca scopul unei relatii este chiar relatia in sine (nu placerea lui sau a ei!!!) si daca iubirea voastra va schimba, schimbarea trebuie sa fie spre mai bine!! Daca taci, ascunzi, suferi.. daca trebuie sa te comporti nefiresc ca sa-i placi lui .. mai bine renunta.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 15:10

Irina, nicăieri în mesajele mele, nu am spus că femeia trebuie să facă ceva ce nu-i place...doar de dragul lui!
Și eu m-am mirat când am văzut răspunsul lui Roxi...chiar nu văd de unde până unde s-a înțeles că trebuie să faci "compromisuri morale" din mesajul meu....sau cel completat de lexxdesign.

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 15:18

Probabil ca era "femeia detine cheia relatie".. stiu si eu..
Femeia nu detine nici o cheie... poti face ORICE, dar chiar ORICE si daca el este orb si surd..degeaba!!!

(Eu, am mai spus, am unele prietene extraordinar de frumoase.. si nu doar fizic .. unele dintre ele au suferit enorm din dragoste. Mi se parea fantastic, cand eram mai tanara: cum, ea care are TOT este bataia de joc a unuia care nu da doi lei pe ea! Dar chiar asa merg lucrurile... m-am convins si eu mai tarziu )

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 15:29

pai asta inseamna sa nu ai talentul de a-ti alege omul potrivit ! daca-i "orb si surd",inseamna ca nu-i pentru ea ! cind ti-ai intilnit omul tau ,pina si aerul vibreaza !

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 15:40

De la: gabigabi, la data 2009-04-29 15:29:13pai asta inseamna sa nu ai talentul de a-ti alege omul potrivit ! daca-i "orb si surd",inseamna ca nu-i pentru ea ! cind ti-ai intilnit omul tau ,pina si aerul vibreaza !

Ma gandeam la altceva.. observam ca cele mai frumoase cunostinte ale mele au avut o viata romantica destul de zbuciumata.. In schimb, femei care la prima privire nu par frumoase au o acum o casnicie frumoasa! (Pentru ca el, probabil, a avut destula rabdare, inteligenta si sensibilitate sa o cunoasca pe ea)

Ar putea fi frumusetea un impediment? Adica o femeie frumoasa sa fie "vanata" ca o prada, sa fie curtata asiduu, el sa se puna in cea mai buna lumina, iar apoi sa-si piarda repede interesul pentru ea (ca deh, nu a contat decat sa-si demonstreze siesi ceva).

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 16:30

uneori,da - o femeie frumoasa este mai curtata decit o alta mai putin frumoasa ! ma gindesc totusi ca nu numai frumusetea fizica este atragatoare :am avut o colega fff.frumoasa,dar rece si scirboasa ca fel de'a fi si colegii ,se uitau la ea ca un tablou ! dar altceva am vrut sa spun : frumusetea daca-i dublata si de o prestanta si demnitate,intimideaza pe cei inteligenti intradevar,caci isi pun intrebarea daca fac fata,,iin schimb, cei care au curajul de a "ataca" sunt ori saracuti cu duhul,ori obraznici....si nici unii nici ceilalti nu sunt in masaura sa aprecieze la justa valoare ce au cucerit ! si de aici,necazuri !

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 16:41

De la: gabigabi, la data 2009-04-30 16:30:08uneori,da - o femeie frumoasa este mai curtata decit o alta mai putin frumoasa ! ma gindesc totusi ca nu numai frumusetea fizica este atragatoare :am avut o colega fff.frumoasa,dar rece si scirboasa ca fel de'a fi si colegii ,se uitau la ea ca un tablou ! dar altceva am vrut sa spun : frumusetea daca-i dublata si de o prestanta si demnitate,intimideaza pe cei inteligenti intradevar,caci isi pun intrebarea daca fac fata,,iin schimb, cei care au curajul de a "ataca" sunt ori saracuti cu duhul,ori obraznici....si nici unii nici ceilalti nu sunt in masaura sa aprecieze la justa valoare ce au cucerit ! si de aici,necazuri !

Corect!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 00:12

Lasa ca si barbatii care se cred frumosi ,sint atrasi de femei urite,chiar daca au neveste frumoase ,pina nu trag o limba la alta nu sint multumiti,nevestii nui face sex oral ca-l crede fraier dar la altele moare in ceasca lor

Fosta membra 9am.ro

182 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 10:54

,,Nu toată lumea înșală, însă majoritatea o fac. Conform unui studiu realizat acum doi ani, aproape un sfert dintre bărbații însurați și 13% dintre femeile cu verighetă au avut cel puțin o aventură extraconjugală. Cifrele nu oglindesc mereu adevărul, însă, iar realitatea poate fi surprinzătoare!"

Proportia celor care insela fiind casatoriti este rezonabila tinand cont de tentatiile lumii moderene!

In cazul celor necasatoriti...iubitilor....pai se poate pune problema de fidelitate?!!!

Eu ced ca nu!
Libertatea fara moralitate este un non-sens,,,,sau se mai numeste INFIDELITATE.

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2009, ora 15:20

De la: tell, la data 2009-05-02 10:54:40,,Nu toată lumea înșală, însă majoritatea o fac. Conform unui studiu realizat acum doi ani, aproape un sfert dintre bărbații însurați și 13% dintre femeile cu verighetă au avut cel puțin o aventură extraconjugală. Cifrele nu oglindesc mereu adevărul, însă, iar realitatea poate fi surprinzătoare!"

Proportia celor care insela fiind casatoriti este rezonabila tinand cont de tentatiile lumii moderene!

In cazul celor necasatoriti...iubitilor....pai se poate pune problema de fidelitate?!!!

Eu ced ca nu!
Libertatea fara moralitate este un non-sens,,,,sau se mai numeste INFIDELITATE.

Da, in cazul celor necasatoriti se pune problema de FIDELITATE!.
Cred ca moralitate inseamna "să vă fie vouă ce este da, da, și ce este nu, nu, ca să nu cădeți sub judecată."
Un angajament verbal obliga in aceeasi masura ca un act scris! Un om moral nu se minte in primul rand pe sine!! Din momentul in care iti cauti singur scuze si circumstante atenuante.. nu mai esti cinstit.
De aceea, inselare nu inseamna doar relatii sexuale cu altcineva!! Inseamna sa nu tradezi increderea celui ce te iubeste!
Cel pe care-l iubesc eu nu a trecut prin patul alteia (din cate stiu!) si totusi a inselat...

lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 2 Mai 2009, ora 20:59

Infidelii sunt neîmpliniți sentimental

www.adevarul.ro/articole/infidelii-sunt-neimpliniti-sentimental/...

Specialiștii pun infidelitatea mai ales pe seama neîmplinirii emoționale alături de partenerul sau partenera de viață. Un act de infidelitate din partea unei persoane provoacă adesea indignare, dar puțini sunt cei care se gândesc la cauzele problemei.

Câteva sunt lucrurile care stârnesc atât de multă rumoare precum infidelitatea. Dincolo de rumoare, însă, infidelitatea provoacă durere și sentimente de nesiguranță. Unii oameni care trec printr-un astfel de episod ajung chiar să-și piardă definitiv încrederea în potențiali parteneri.

Multă vreme, infidelitatea a fost pusă în special pe seama bărbaților. De altfel, multe sondaje arată că bărbații sunt mai înclinați spre a înșela decât femeile. Totuși, specialiștii afirmă că, în prezent, la acest capitol, între cele două sexe ar putea fi pus semn de egalitate.

Psihoterapeutul Ramona Covrig a explicat pentru “Adevărul” că diferența constă în modul în care femeile și bărbații își fac publică infidelitatea.

În timp ce femeia este mai înclinată să renunțe în scurtă vreme la relația sa de cuplu pentru relația extraconjugală, bărbatul este mai tentat să rămână între două femei, scuzându-se că le iubește deopotrivă.

Cu toate acestea, comportamentul său dovedește contrariul.

Neîmplinirea duce la infidelitate

În cartea “Adevărul despre înșelat”, psihologul Gary Neuman, care a studiat cazurile a 200 de bărbați căsătoriți, fideli sau nu, a ajuns la concluzia că 48% din bărbații care au comis adulter au fost împinși de insatisfacția emoțională. Numai 8% au afirmat că insatisfacția fizică a fost principala cauză care i-a determinat să calce strâmb.

“Bărbatul simte că are o legătură specială cu cealaltă femeie, iar intimitatea fizică apare pe parcurs în această relație”, consideră Neuman.

Specialiștii atrag atenția că un bărbat își înșală soția atunci când duce lipsă de ceva în relația maritală, însă și reciproca este valabilă.

“Arhitectura de așteptări în viața fiecăruia este absolut unică și fiecare probabil caută, mai cu seamă inconștient, ceea ce îi lipsește”, a explicat Mihaela Săhlean, doctorand în psihologie. “În ceea ce-i privește pe bărbați, poate fi o explicație și cea genetică, dar este departe de a fi singura, întrucât bărbatul și femeia sunt «naturi complexe», astfel că n-am putea să ne limităm doar la această teorie «simpatică» în varianta ei de scuză”, a adăugat Săhlean.

În cartea “Infidelitatea femeilor”, autoarea Michelle Langley, afirmă că după ani de cercetări a ajuns la concluzia că, în primă fază, femeile care ajung să-și înșele soții trăiesc senzația că din viața lor lipsește ceva.

Chiar dacă teoretic au tot ce-și doresc – o casă, o familie, un bărbat minunat – simt că merită mai multă fericire. Apoi, își pierd interesul pentru viața sexuală, iar în momentul în care întâlnesc o persoană de sex masculin care pare să întruchipeze dorințele lor alunecă treptat într-o relație cu acesta, fie fizică, fie platonică.

Ajung să se simtă vinovate și suferă groaznic atunci când se gândesc că trebuie să aleagă între soț și amant, iar unele încearcă să mențină ambele relații.

Mulți nu își asumă propria alegere

Mulți bărbați găsesc că e mai ușor să se ascundă în spatele unor scuze de natură biologică sau psihologică decât să recunoască faptul că este vorba despre propriile lor alegeri.

“Spun că aceasta este situația, că cedează ușor. Este mai simplu să fii considerat victima propriilor tale slăbiciuni sau să dai vina pe genetică”, a explicat Ramona Covrig. Dar scuze își găsesc și femeile, în multe cazuri alegând să dea vina pe comportamentul actual sau din trecut al partenerului.

În ceea ce-i privește pe bărbați, există și tipul “afemeiatului”, care funcționează după principiul “caută, pat, punctează, pleacă”, a continuat psihoterapeutul Ramona Covrig.

Acesta nu este însă implicat afectiv, relația este de scurtă durată, de regulă, este căsătorit și, paradoxal, chiar își adoră familia și își divinizează soția.

Bărbaților le e scris în gene

Există două tipuri de bărbați - cei făcuți pentru căsătorie și cei care nu sunt buni pentru mariaj. Iar aceste însușiri se găsesc în genele lor. La această concluzie a ajuns o echipă de cercetători suedezi de la Institutul Karolinska.

Potrivit lor, gena care influențează numărul sau plasamentul receptorilor de vasopresină în neuronii din creier este cea care face bărbatul potrivit sau nu pentru rolul de soț.

Specialiștii au subliniat, însă, că influența hormonului vasopresină asupra relațiilor sociale este insuficient pentru a face predicții corecte legate de comportamentul bărbaților în cuplu, întrucât intervin factori socio-culturali.

Între regrete și culpabilizarea celuilalt

Atunci când sunt prinși și confruntați cu faptele, o parte din infideli regretă sincer pentru că realizează că și-au rănit partenerul sau partenera. Ba mai mult, abia atunci unii își dau seama că își pot pierde căsnicia.

Psihoterapeutul Ramona Covrig a explicat că în anumite cazuri persoana care înșală poate netezi, în mod neconștientizat, calea partenerei sau partenerului pentru a găsi semnele infidelității. Aceasta se întâmplă mai ales atunci când infidelitatea devine consumatoare de energie și bani. Sunt situații în care cei care înșală își doresc să fie prinși.

Experții spun că este vorba despre un mod de a atrage atenția că ceva nu merge în căsnicie. Într-un fel, atitudinea lor poate fi considerată un strigăt de disperare. Există și situații în care dau vina fără să pregete pe soț sau soție și susțin că dacă aceasta s-ar fi comportat altfel nu s-ar fi ajuns la această stare.

Bărbații pot avea atitudini bizare

“Sunt și unii bărbați care încearcă explicații ciudate și și-ar dori ca cele două să se cunoască și să se accepte una pe cealaltă, susținând că fiecare are un loc al ei, niciuna nesubstituindu-se celeilalte.

Sună de-a dreptul straniu, dar există bărbați, deloc puțini, care gândesc astfel. Și ce este și mai ciudat, există femei înclinate să accepte”, a afirmat Mihaela Săhlean.

Femeile contraatacă

Un studiu prezentat anul trecut de cercetătorii de la Centrul de Studiu al Sănătății și Comportamentelor de pe lângă Universitatea din Washington a arătat că femeile sub 35 de ani înșală aproape la fel de mult precum bărbații.

Potrivit cercetării realizate în Statele Unite ale Americii în perioada 1991-2006, în cuplurile formate de persoane sub 35 de ani, 20% din bărbați și 15% din femei au recunoscut că au trădat în dragoste. Totodată, specialiștii au ajuns la concluzia că seriale ca “Totul despre sex” încurajează acest comportament al femeilor.

Soluții pentru depășirea crizei în cuplu

Menținerea unei relații nu este deloc ușoară, avertizează psihologii. Deși metoda prin care femeile se pot păzi să nu fie înșelate nu a fost descoperită până acum, există soluții pentru ca viața de cuplu sa le fie pe cât posibil ocrotită de infidelități. Pentru a rezista împreună, cei doi trebuie să se simtă legați unul de celălalt chiar și atunci când nu sunt împreună.

Trebuie să simtă că relația de cuplu evoluează, să simtă că cel de alături face un minim efort pentru a le satisface dorințele. De pildă, chiar dacă bărbatul nu vrea să meargă la un spectacol de balet, dar femeia își dorește foarte mult să-i fie alături, acesta poate să facă acest efort de dragul ei.

La fel, femeia poate urmări alături de partenerul ei de viață un meci sau o emisiune sportivă pentru că știe că îi face plăcere. Nu în ultimul rând, fiecare trebuie să se simtă apreciat și încurajat, a explicat Ramona Covrig.

O persoană care se simte pusă într-o poziție de inferioritate va încerca să compenseze, iar relația extramaritală poate fi cea mai la îndemână. “Cei doi trebuie să se iubească sincer, autentic, altruist. Iubirea altruistă trece peste nivelul comun.

De pildă, dacă partenerul este nefericit, dar are șansa de a iubi pe altcineva, celălalt trebuie să-l lase să-și urmeze dragostea”, a conchis Mihaela Săhlean.

opris_anna_maria

228 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 3 Mai 2009, ora 17:13

PENTRU A INSELA E NEVOIE DE DOI .......... STUPOARE NU ? SANTEM PRECUM ANIMALUTELE NOASTE DRAGI DANSUL DA OCOL , FACE TUMBE , MIROASE SUB COADA ....... URAAAAAAAAAAA DACA EA RIDICA COADA ATUNCI SE INTAMPLA MINUNEA ASA CA FRATILOR SA NU NE MINTIM UNII PE ALTII SENTIMENTUL IUBIRII TI-L DISTRUGE DACA SE CUPLEAZA CU ALTUL DE ACELASI GEN

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 18:08

9am037202

136 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 12:32

De la: opris_anna_maria, la data 2009-05-03 17:13:40 PENTRU A INSELA E NEVOIE DE DOI .......... STUPOARE NU ? SANTEM PRECUM ANIMALUTELE NOASTE DRAGI DANSUL DA OCOL , FACE TUMBE , MIROASE SUB COADA ....... URAAAAAAAAAAA DACA EA RIDICA COADA ATUNCI SE INTAMPLA MINUNEA ASA CA FRATILOR SA NU NE MINTIM UNII PE ALTII SENTIMENTUL IUBIRII TI-L DISTRUGE DACA SE CUPLEAZA CU ALTUL DE ACELASI GEN

Anna Maria , scumpete cred ca esti in mare eroare. Probabil ca nu ai iubit inca dar viata iti poate asigura aceasta minune oricand. Vorbim aici de iubire cred si nu de sexul animalic. Cand iubesti cu adevarat nu conteaza prea mult ce face celalat. Asta e! Aici nu se pune problema unui schimb reciproc de sentimente ca la piata :eu iti dau o iubire, da-mi-o si tu pe a ta ca daca nu atunci esti un golan ce vrei numai sex etc. Multe din marile iubiri, vezi si literatura universala, au devenit celebre tocmai prin neimplinirile lor.
Si la urma urmei, fiti convinse ca un barbat care merge la bordel sau la amanta o face tocmai pentru a-si mentine proaspat instinctul sexual poate tocmai pentru a-si satisface cat mai deplin nevasta pe care o iubeste!

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Infidelitatea barbatilor distruge sentimentul iubirii din " inimile" femeilor!
Mergi la: