Info
x
Iadul--mit sau realitate (cum vedem iadul)
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 August 2009, ora 19:01
De la: tisor, la data 2009-08-07 18:53:32bravo sorine,in sfarsit aud si eu pe cineva sa recunoasca cinstit ca este vorba de simbolistica si nu sunt lucruri reale,materiale ci numai simboluri care umplu paginile bibliei si pe care unii fanatici le iau ca atare si cred cu tarie in eleDe la: CAMELYA_, la data 2009-08-05 19:49:46
Raporteaza abuz de limbaj
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 220 mesaje Membru din: 7/08/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 August 2009, ora 00:41
Peste tot ... unde ma duc, nu pot sa scap de BIBLIE ! M-am saturat de misticii astia ! Sunt sub orice critica ! Este una sa crezi in Dumnezeu si alta sa asemeni tot ce misca dupa "Asa a vrut Dumnezeu" "Asa nu a vrut Dumnezeu" ! El nu vrea decat un lucru : sa va bagati mintile in cap si sa fiti OAMENI ! Nu va vrea naivi !
Nu-mi da�i sfaturi. �tiu s� gre�esc �i singur !
|
|
tilsor 1415 mesaje Membru din: 2/02/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 August 2009, ora 13:38
De la: Dorinus, la data 2009-08-08 00:41:10Peste tot ... unde ma duc, nu pot sa scap de BIBLIE ! M-am saturat de misticii astia ! Sunt sub orice critica ! Este una sa crezi in Dumnezeu si alta sa asemeni tot ce misca dupa "Asa a vrut Dumnezeu" "Asa nu a vrut Dumnezeu" ! El nu vrea decat un lucru : sa va bagati mintile in cap si sa fiti OAMENI ! Nu va vrea naivi ! Draga Dorinus,nu inteleg de ce te agiti...si eu intru pe multe topicuri,si cind vad ca se discuta doar banalitati,sau se adreseaza injurii unii ,altora...ies afara si trec in alta parte... Sa stii ca si eu sint din lumea asta,nu din alta...dar cind vad atita ura,perversitate...caut sa-mi educ constiinta intr-un mod in care sa nu-mi fie rusine ca am trecut "degeaba" prin viata asta. Vreau sa te intreb ceva..fara jignire....si astept de la tine raspuns... " daca ti-as povesti despre niste aventuri amoroase cu 4-5 femei pe noapte,perversiuni,alcool,si altele....ce-ai raspunde.......???.......tipul asta e implinit,matur,distins...un om de caracter..!!.......Ei??? Vezi....,...eu vad in viata altfel prioritatile... Imi cer scuze....
Maranatha
|
|
Ana_carmen_baciu 989 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 August 2009, ora 13:47
De la: tisor, la data 2009-08-11 13:38:15De la: Dorinus, la data 2009-08-08 00:41:10Peste tot ... unde ma duc, nu pot sa scap de BIBLIE ! M-am saturat de misticii astia ! Sunt sub orice critica ! Este una sa crezi in Dumnezeu si alta sa asemeni tot ce misca dupa "Asa a vrut Dumnezeu" "Asa nu a vrut Dumnezeu" ! El nu vrea decat un lucru : sa va bagati mintile in cap si sa fiti OAMENI ! Nu va vrea naivi !
|
|
Fosta membra 9am.ro 205 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 August 2009, ora 09:28
De la: Bi_anca, la data 2009-08-05 15:32:17 Intre noi nu are de ce sa existe spirit de competitie. Totusi stiu ca vei mai citi ani buni pana vei ajunge sa fi citit tot ce am citit eu. Nu mai vorbesc ca de la a citi pana la a intelege e o distanta egala cu capacitatea de a discerne iluzoriul de real. |
|
Postat pe: 12 August 2009, ora 10:48
De la: virgil_gina2001, la data 2009-08-12 09:28:41De la: Bi_anca, la data 2009-08-05 15:32:17 Bine zici Virgile,unii au impresia ca,cunosc multe lucruri ,dar de fapt nu au nici o baza documentara. Nu exista studiu...nu mai este timp...(stiu ca te refereai la cel ce ti-a dat raspunsul...eu doar am completat)
Maranatha
|
|
Postat pe: 12 August 2009, ora 20:24
FLORIAN MARIN - ISUS DIN NAZARET FLORIAN MARIN - ISUS DIN NAZARET
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 August 2009, ora 09:07
De la: tisor, la data 2009-08-07 18:53:32De la: CAMELYA_, la data 2009-08-05 19:49:46 Pai parca asta spuneam si eu...o stare de spirit. si o putem si controla, dar numai daca nu tindem continuu numai spre bine. Ca atunci ne paste numai stari de iad. Se nasc una din alta. Cum exagerezi cu una, da in cealalta.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
|
|
Postat pe: 13 August 2009, ora 21:04
De la: nastasemihail, la data 2009-08-13 09:07:14De la: tisor, la data 2009-08-07 18:53:32De la: CAMELYA_, la data 2009-08-05 19:49:46 Draga Mihai,lucrul cel mai grav este ca nu prea il putem controla....E teritoriul spiritual al SATANEI....iadul si fara predare cCOMPLECTA lui Dumnezeu..nu se poate realiza.
Maranatha
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 August 2009, ora 15:34
Iadul, uitati-va la accidentele grave, pe la tv. sau conflictele militare. si cititi topicul meu cu "fenomene ciudate". E vorba de o eventuala categorie de evenimente de tip accident, care duc la declansarea de stari de tip iad. E un fenomen pe care l-am observat.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 17:22
De la: tisor, la data 2009-08-11 13:38:15Eu am alte prioritati in viata; de exemplu, sa traiesc ca un om de caracter si, marele meu hoby, in armonie cu natura si mediul inconjurator. Si ... ma simt implinit ! Cat despre personajul de mai sus: ASA NU !
|
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 17:24
De la: Dorinus, la data 2009-08-14 17:22:41BA DAAAAAA !!!!!!De la: tisor, la data 2009-08-11 13:38:15Eu am alte prioritati in viata; de exemplu, sa traiesc ca un om de caracter si, marele meu hoby, in armonie cu natura si mediul inconjurator. Si ... ma simt implinit !
|
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 17:25
Cat despre iad: daca ar exista in realitate, lumea ar fi altfel. Realitatea este ca acest subiect se poate incadra cu brio in ... cancan.
|
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 17:26
De la: Dorinus, la data 2009-08-14 17:25:26Cat despre iad: daca ar exista in realitate, lumea ar fi altfel. Realitatea este ca acest subiect se poate incadra cu brio in ... cancan.SODOMA si GOMORA
|
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 17:27
De la: 999florin, la data 2009-08-14 17:24:31 BA DAAAAAA !!!!!! BA NUUUUUUUUUUUUU !
|
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 17:27
De la: Dorinus, la data 2009-08-14 17:27:00BA DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De la: 999florin, la data 2009-08-14 17:24:31 BA DAAAAAA !!!!!!
|
|
Postat pe: 15 August 2009, ora 20:08
De la: Dorinus, la data 2009-08-08 00:41:10Peste tot ... unde ma duc, nu pot sa scap de BIBLIE ! M-am saturat de misticii astia ! Sunt sub orice critica ! Este una sa crezi in Dumnezeu si alta sa asemeni tot ce misca dupa "Asa a vrut Dumnezeu" "Asa nu a vrut Dumnezeu" ! El nu vrea decat un lucru : sa va bagati mintile in cap si sa fiti OAMENI ! Nu va vrea naivi ! Draga,eu doar discut,nu cer nimanui sa ma urmeze,vreau sa aflu si ce gindeste altul...in privinta realitatii Biblice.... Gresesc undeva?
Maranatha
|
|
Postat pe: 15 August 2009, ora 22:10
De la: tisor, la data 2009-08-15 20:08:49Draga,eu doar discut,nu cer nimanui sa ma urmeze,vreau sa aflu si ce gindeste altul...in privinta realitatii Biblice....Gresesc undeva?Da, pentru ca nu exista realitate biblica . In mare parte (peste 90%) e simpla fictiune. Numai bine.
|
|
Postat pe: 16 August 2009, ora 08:28
De la: Dorinus, la data 2009-08-15 22:10:19De la: tisor, la data 2009-08-15 20:08:49Draga,eu doar discut,nu cer nimanui sa ma urmeze,vreau sa aflu si ce gindeste altul...in privinta realitatii Biblice....Gresesc undeva?Da, pentru ca nu exista realitate biblica . In mare parte (peste 90%) e simpla fictiune. Numai bine. Iti respect alegerea.....inseamna ca esti ATEU. Va veni O ZI cind iti vei schimba aceasta parere,sau conceptie de viata....printr-o demonstratie...LIVE.. REVENIREA LUI HRISTOS.. Ce vei zice atunci..?
Maranatha
|
|
Ic3 922 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 16 August 2009, ora 10:56
De la: 999florin, la data 2009-03-10 08:34:45hai sa-ti spun si parerea mea:coranul si biblia sunt doua plasmuiri ale unor cretini,dar spre deosebire de biblie coranul este in esenta mult mai bine plasmuit,exceptand pasajele unde femeia este total redusa la un animal bun doar pt.satisfacerea placerilor masculului si pt.cresterea copiilor,in fond aceeasi marie cu alta palarie[tot falsuri,tot compilatii de texte din religiile altor popoare,tot cretinisme],cat despre religia hindusa nu are rost sa discutam,atata timp cat zeul lor suprem si animalul cel mai sfant este o vaca,despre budism este cea mai adevarata religie fie si prin simplul fapt ca nu impune dogme,tabuuri si idei preconcepute,oricum nici o religie nu-l reflecta cu adevarat pe ADEVARATUL DUMNEZEU. Fie-va mila Unii oameni sint imuni la prostiile religiei, unii nu. Care e diferenta dintre ei? Toti am primit email-uri in care ni se cerea sa ajutam pe nu stiu cine apelind la sentimentele noastre si sa-l trimitem mai departe la toti cunoscutii. Religia e tot un astfel de virus primitiv care a evoluat mii de ani si care infecteaza foarte usor creierele neprotejate. Nu vorbesc aici numai de cele tinere ci de toate creierele carora le lipseste gindirea critica, acel scepticism inascut la unii care te face sa nu crezi orice timpenie fara sa-ti pui intrebari. Pentru unii �sa ai credinta� nu e un argument valid in timp ce altii nu pot sa faca deosebirea intre o informatie buna si una informatie gresita. Poti face orice cu astfel de creiere: ii poti mobiliza la actiuni caritabile, ii poti face sa voteze intr-un anumit fel (de aici legatura cu politica) sau ii poti determina sa faca cele mai mari atrocitati, pur si simplu creierul lor n-are acea protectie necesara luarii deciziilor, se lasa dus de val. Sa fi ateist nu e �cool�, cere numai sa ai un simt al ridicolulul diferit de zero. Pentru cei mai putin dotati stiinta e doar o teorie, pentru altii e sa nu iei nimic de-a gata fara o riguroasa si minutioasa testare, iar chiar si dupa asta orice poate retesta orice lege sau teorie in speranta ca o poate dovedi gresita si cistiga faima vesnica. Religia nu are nimic care sa semene cu asta, daca se descopera ceva care este impotriva doctrinei este in cel mai bun caz ignorat. Religiosii sint doar fiinte fara aparare cu prieteni imaginari, fiti buni cu ei.
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
Ic3 922 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 16 August 2009, ora 10:57
De la: tisor, la data 2009-08-16 08:28:50De la: Dorinus, la data 2009-08-15 22:10:19De la: tisor, la data 2009-08-15 20:08:49Draga,eu doar discut,nu cer nimanui sa ma urmeze,vreau sa aflu si ce gindeste altul...in privinta realitatii Biblice....Gresesc undeva?Da, pentru ca nu exista realitate biblica . In mare parte (peste 90%) e simpla fictiune. Numai bine. Fie-va mila Unii oameni sint imuni la prostiile religiei, unii nu. Care e diferenta dintre ei? Toti am primit email-uri in care ni se cerea sa ajutam pe nu stiu cine apelind la sentimentele noastre si sa-l trimitem mai departe la toti cunoscutii. Religia e tot un astfel de virus primitiv care a evoluat mii de ani si care infecteaza foarte usor creierele neprotejate. Nu vorbesc aici numai de cele tinere ci de toate creierele carora le lipseste gindirea critica, acel scepticism inascut la unii care te face sa nu crezi orice timpenie fara sa-ti pui intrebari. Pentru unii �sa ai credinta� nu e un argument valid in timp ce altii nu pot sa faca deosebirea intre o informatie buna si una informatie gresita. Poti face orice cu astfel de creiere: ii poti mobiliza la actiuni caritabile, ii poti face sa voteze intr-un anumit fel (de aici legatura cu politica) sau ii poti determina sa faca cele mai mari atrocitati, pur si simplu creierul lor n-are acea protectie necesara luarii deciziilor, se lasa dus de val. Sa fi ateist nu e �cool�, cere numai sa ai un simt al ridicolulul diferit de zero. Pentru cei mai putin dotati stiinta e doar o teorie, pentru altii e sa nu iei nimic de-a gata fara o riguroasa si minutioasa testare, iar chiar si dupa asta orice poate retesta orice lege sau teorie in speranta ca o poate dovedi gresita si cistiga faima vesnica. Religia nu are nimic care sa semene cu asta, daca se descopera ceva care este impotriva doctrinei este in cel mai bun caz ignorat. Religiosii sint doar fiinte fara aparare cu prieteni imaginari, fiti buni cu ei.
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
Postat pe: 16 August 2009, ora 14:29
De la: Ic3, la data 2009-08-16 10:56:29De la: 999florin, la data 2009-03-10 08:34:45hai sa-ti spun si parerea mea:coranul si biblia sunt doua plasmuiri ale unor cretini,dar spre deosebire de biblie coranul este in esenta mult mai bine plasmuit,exceptand pasajele unde femeia este total redusa la un animal bun doar pt.satisfacerea placerilor masculului si pt.cresterea copiilor,in fond aceeasi marie cu alta palarie[tot falsuri,tot compilatii de texte din religiile altor popoare,tot cretinisme],cat despre religia hindusa nu are rost sa discutam,atata timp cat zeul lor suprem si animalul cel mai sfant este o vaca,despre budism este cea mai adevarata religie fie si prin simplul fapt ca nu impune dogme,tabuuri si idei preconcepute,oricum nici o religie nu-l reflecta cu adevarat pe ADEVARATUL DUMNEZEU. Fie-va mila de cine?....vai..vai...cum nu-ti dai seama ce spui....!!!!!!!!!! HRISTOS ESTE CEL MAI BUN PRIETEN AL MEU...si niciodata nu m-a dezamagit...... Vorbestem,draga ,tu de prietenii tai.....ii tii departe de casa ta,de familia ta,de sotia ta?..de tot ce-i al tau? Stii proverbul cu....prietenul..? ei cum stam...?noi crestinii,religiosii..?
Maranatha
|
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 16 August 2009, ora 15:39
Iadul este un mit ,nici acum nu este de inteles de ce era nevoie de un asemenea bau-bau - poate ca initial cei care doreau sa intareasca crestinismul si-au dat seama ca minciuna are picioare scurte si asa pe langa gradina desfraului biblic ( EDEN _ RAI ) au adus si ceva prin care sa tina in frau prostimea
|
|
Postat pe: 16 August 2009, ora 21:53
De la: karpov, la data 2009-08-16 15:39:16Iadul este un mit ,nici acum nu este de inteles de ce era nevoie de un asemenea bau-bau - poate ca initial cei care doreau sa intareasca crestinismul si-au dat seama ca minciuna are picioare scurte si asa pe langa gradina desfraului biblic ( EDEN _ RAI ) au adus si ceva prin care sa tina in frau prostimea Doamne...ce destept esti..... ...Sa ai grija..sa nu te loveasca...cindva..mitul acesta....si sa-ti aduci aminte de topic
Maranatha
|
|
Postat pe: 16 August 2009, ora 22:37
De la: tisor, la data 2009-08-16 21:53:50Tisor, ai grija sa nu te prinda Mahomed de picior si sa nu te inchini la Alah !!!
|
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 17:56
De la: DorYnel, la data 2009-08-16 22:37:03De la: tisor, la data 2009-08-16 21:53:50Tisor, ai grija sa nu te prinda Mahomed de picior si sa nu te inchini la Alah !!! Fi sigur ca nu se va intimpla asa...Mahomed e mort de mult...iar despre Alah.... pot spune ca nu mi-e frica... Un singur Dumnezeu este...
Maranatha
|
|
gabita_43 1 mesaj Membru din: 17/08/2009 |
Postat pe: 17 August 2009, ora 18:35
De la: tisor, la data 2009-08-16 21:53:50De la: karpov, la data 2009-08-16 15:39:16Iadul este un mit ,nici acum nu este de inteles de ce era nevoie de un asemenea bau-bau - poate ca initial cei care doreau sa intareasca crestinismul si-au dat seama ca minciuna are picioare scurte si asa pe langa gradina desfraului biblic ( EDEN _ RAI ) au adus si ceva prin care sa tina in frau prostimea
|
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 20:25
sorin = turla cu noua inele magice de pe acoperisul unei pagode, atrage lumina, norocul si energiile pozitive din Univers
|
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 23:36
De la: 999florin, la data 2009-08-17 20:25:03sorin = turla cu noua inele magice de pe acoperisul unei pagode, atrage lumina, norocul si energiile pozitive din Univers Te salut Florine,.... IADUL.....Doamne,cita realitate...astazi ...in politica romaneasca. Vorbeam pina acuma de partea spirituala a lucrurilor...rele...numite 'IAD". Astazi,neavind ce face,am butonat citeva programe de tv....si la toate marile manastiri se arata cum..."marii" nostrii politicieni..o faceau pe sfintii intre preoti si multime....Si "marea" de oameni....pupau miinile si-n dreapta..si-n stinga......DOAMNE....CE IMAGINE POLITICORELIGIOASA...!!!!!!!!!( UNITA) OARE CIT MAI ESTE?????...(vreti sa stiti pina CIND..????).....pina se dezlantuie IADUL ...politicireligios pe acest pamint..... RELIGIE UNIVERSALA..? ...GUVERN MONDIAL..???
Maranatha
|
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 23:52
De la: tisor, la data 2009-08-17 23:36:37CE TE MIRI ATAT !!! Religia este tot o forma de politica si .... de cand lumea, politica si religia mereu si-au dat mana (si pe sub masa) !!!
|
|
|
|

Eu iadul il vad ca si cum ar fi parada de la Liberty Parade
Am fost si eu seara la concert si am vazut numai draci
BA NUUUUUUUUUUUUU !