Info
x
Iadul--mit sau realitate (cum vedem iadul)
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 22:42
De la: tilsor, la data 2009-03-13 22:38:27Haideti sa va dau un raspuns concret......nu exista IAD(acest loc a fost creat de imaginatia noastra ,a oamenilor) Carui cult ii apartii?? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 22:50
Pentru vreun ortodox ratacit pe-aici, voi da si versiunea Bisericii ortodoxe:
bisericasecreta.wordpress.com/2007/09/23/parintele-cleopa-despre-iad/ www.scribd.com/doc/4732820/DESPRE-VESNICIA-CHINURILOR-IADULUI www.poezie.ro/index.php/personals/212056/index.html Cititi, este instructiv. |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 15:30
Iadul ca si raiul sint doar stari psihice, la indemina oricui sa si le regleze dupa cum doreste.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 481 mesaje Membru din: 14/03/2009 |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 15:34
De la: nastasemihail, la data 2009-03-14 15:30:42Iadul ca si raiul sint doar stari psihice, la indemina oricui sa si le regleze dupa cum doreste.IN SFARSIT UN OM CU JUDECATA,SA TRAIESTI MOSULE,CAT MAI MULTI CA TINE,RELIGIA E OPIUMUL POPOARELOR! |
|
Fosta membra 9am.ro 205 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 15:38
�ntr-adev�r nu exist� un foc ve�nic �n care s� fie torturate sufletele celor mor�i.
Precum nu exist� nici un loc �n care, du� moarte, sufletele s� se purifice �i nici un loc printre nori�ori unde s� ne plimb�m �mbr�ca�i �n cearceafuri albe. Biblia nu sus�ine aceste �nv���turi. |
|
Fosta membra 9am.ro 481 mesaje Membru din: 14/03/2009 |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 15:42
RELIGIA E OPIUMUL POPOARELOR!
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 17:06
Irina
In Biblia lui Virgil IADUL NU EXISTA...
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
mariatu 320 mesaje Membru din: 4/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 17:16
De la: marinescuirina, la data 2009-03-13 22:42:40De la: tilsor, la data 2009-03-13 22:38:27Haideti sa va dau un raspuns concret......nu exista IAD(acest loc a fost creat de imaginatia noastra ,a oamenilor) Cred ca vrea sa spuna ca nu exista(acum) iad(cu inteles de iazul cu foc) ci locuinta mortilor, unde sufletele celor morti sunt "adormite", adica inca nu este suferinta, chin, si ca acestea vor fi dupa Judecata.
Domnul este Pastorul meu.
|
|
|
|
|
tilsor 1415 mesaje Membru din: 2/02/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 17:59
IRINA draga,fac parte dintr-o BISERICA si nu cult...dar asta nu are a face ...
MARIA draga e foarte adevarat ce spui...chiar corect.... Dumnezeu -care este DRAGOSTE nu a putut crea acest IAD de la inceput...in care sa fie aruncati cei rai..dupa moarte....si cei buni sa-i suie in RAI...tot ce face referire la foc vesnic,iaz de foc vesnic sau orice alta expresie sau asemanare cu iadul si are si completarea de vesnic...asta inseamna ..in termenii Bibliei distrugere completa,totala ,difinitiva..pentru totdeauna...si lucrul acesta se va intimpla doar la judecata FINALA.... Am prezentat,si toata BIBLIA spune ca HRISTOS a murit ptr cel pacatos pe cruce ca sa-l salveze...nicidecum sa-l trimita acum in IAD...
Maranatha
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 18:04
De la: freddythebestman, la data 2009-03-14 15:34:13De la: nastasemihail, la data 2009-03-14 15:30:42Iadul ca si raiul sint doar stari psihice, la indemina oricui sa si le regleze dupa cum doreste.IN SFARSIT UN OM CU JUDECATA,SA TRAIESTI MOSULE,CAT MAI MULTI CA TINE,RELIGIA E OPIUMUL POPOARELOR! mai omule...normal ca iadul si raiul se afla in Noi....dar omul are nevoie de o credinta, fara ea omul nu are in aceasta viata niciun sens, iar religia pe acre tu o numesti un opium ne ajuta sa ne gasim raiul din noi, fara o religie am trai cu totii , intr-un vesnic infern! |
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 21:06
Sint anumite biserici care sint interesate de astfel de subiecte care lucreaza in subconstientul omului si produce frica....ex..IADUL,purgatoriul,vamile....etc care aduc sume enorme in benificiul lor....
Ce interesant..pentru un pumn de bani poti trece direct si,repede,in RAI. Sau eu ca urmas pot plati pentru iertarea pacatelor celor morti si dragi mie... Pai atunci de ce sa nu se deschida un cont..sa depun ceva "malai"... si eu sa-mi vad de ale mele....ca oricum ajung in RAI.... Ce pacaleala...de parca ar fi tot timpul 1 Aprilie....
Maranatha
|
|
vieru_cezar_iasi 247 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 07:02
Existen�a iadului este real� �i dovedit�!
�n primul r�nd existen�a suferin�ei ve�nice a iadului este un adev�r revelat de Dumnezeu �n Biblie �i nu este o r�zbunare a lui, ci este pedeapsa drept��ii instituite de el. El este iubitor dar este �i drept. Dumnezeu este Fiin�a perfect� �i nu poate fi nedrept, deci nu-i poate primi �n rai �i pe p�c�to�ii care n-au f�cut poc�in�� de p�cate pe p�m�nt, nici nu poate �ng�dui s� r�m�n� nepedepsi�i. �i nici nu poate min�i, iar �n Biblie ne vorbe�te de multe ori de fericirea ve�nic� �i de suferin�a ve�nic�. Chiar �i pe p�m�nt Dumnezeu a dat dovezi ale drept��ii sale, permi��nd pedepse atunci c�nd oamenii perseverau �n p�cate �i nepoc�in��, de exemplu potopul, distrugerea cet��ilor Sodoma �i Gomora, etc. Pedepsirea celor r�i �n iad va fi la fel de ve�nic� �n ceea ce prive�te durata, tot astfel cum va fi �i r�splata celor m�ntui�i �n Rai, adic� pentru toat� ve�nicia. Pedepsirea celor r�i �n iad este descris� de-a lungul Sfintelor Scripturi ca fiind �focul cel ve�nic" (Matei 25:41), "focul care nu se stinge" (Matei 3:12), "ocara �i ru�inea ve�nic�" (Daniel 12:2), un loc unde "viermele lor nu moare �i focul nu se stinge" (Marcu 9:44-49), un loc al "chinurilor" �i "v�p�ilor" (Luca 16:23,24), al "pierz�rii ve�nice" (2 Tesaloniceni 1:9), un loc al chinurilor "�n foc �i pucioas�" unde "fumul chinului lor se suie �n sus �n vecii vecilor" (Apocalipsa 14:10,11), unde cei r�i sunt chinui�i "zi �i noapte �n vecii vecilor" (Apocalipsa 20:10). ��ngerii vor ie�i, vor desp�r�i pe cei r�i din mijlocul celor drep�i �i-i vor arunca �n cuptorul de foc ; acolo va fi pl�nsul �i scr�nirea din�ilor � (Matei 25:46). � �n acel timp, Isus a spus ucenicilor s�i: � C�nd va veni Fiul Omului �n slava sa, �mpreun� cu to�i �ngerii, se va a�eza pe tronul s�u de m�rire. �naintea lui vor fi adunate toate popoarele, dar el �i va desp�r�i pe unii de al�ii, a�a cum desparte p�storul oile de capre, �i va pune oile la dreapta sa, iar caprele la st�nga sa. Atunci �mp�ratul va spune celor de la dreapta sa: �Veni�i, binecuv�nta�ii Tat�lui meu, primi�i ca mo�tenire �mp�r��ia preg�tit� pentru voi de la �ntemeierea lumii; c�ci am fost fl�m�nd �i voi mi-a�i dat s� m�n�nc; am fost �nsetat �i voi mi-a�i dat s� beau; am fost str�in �i voi m-a�i primit; am fost gol �i voi m-a�i �mbr�cat; am fost bolnav �i voi m-a�i vizitat; am fost �n �nchisoare �i voi a�i venit la mine�. Atunci cei drep�i vor r�spunde: �Doamne, c�nd te-am v�zut noi fl�m�nd �i �i-am dat s� m�n�nci? Sau �nsetat �i �i-am dat s� bei? Sau c�nd te-am v�zut noi str�in �i te-am primit? Sau gol �i te-am �mbr�cat? Sau c�nd te-am v�zut bolnav sau �n �nchisoare �i am venit la tine?�. �mp�ratul le va r�spunde: �V� spun adev�rul: ori de c�te ori a�i f�cut acestea unuia dintre ace�tia mici, care sunt fra�ii mei, mie mi-a�i f�cut�. Apoi va spune celor din st�nga: �Pleca�i de la mine, blestema�ilor, �n focul cel ve�nic, preg�tit diavolului �i �ngerilor s�i! C�ci am fost fl�m�nd �i voi nu mi-a�i dat s� m�n�nc, am fost �nsetat �i voi nu mi-a�i dat s� beau; am fost str�in �i voi nu m-a�i primit; am fost gol �i voi nu m-a�i �mbr�cat; am fost bolnav �i �n �nchisoare �i voi nu m-a�i vizitat�. Atunci �i vor r�spunde �i ei: �Doamne, c�nd te-am v�zut noi fl�m�nd, �nsetat, str�in, gol, bolnav sau �n �nchisoare �i nu �i-am slujit?�. El le va r�spunde: �V� spun adev�rul: Ori de c�te ori nu a�i f�cut acestea unuia dintre ace�tia mici, care sunt fra�ii mei, mie nu mi-a�i f�cut�. �i vor merge ace�tia �n os�nda ve�nic�, iar drep�ii �n via�a ve�nic�". (Mt. 25,31-46) Cei care se vor afla �n iad vor �ti c� pedeapsa ce li s-a aplicat a fost dreapt� �i ca ei �n�i�i sunt cei vinova�i pentru aceasta (Deuteronom 32:3-5). Da, iadul este real. �i iadul este un loc al chinului �i pedepsei care nu se sf�r�esc, ci dureaz� toat� ve�nicia ! Isus Cristos s-a sacrificat pentru noi ca s� ne deschid� calea spre m�ntuire, dar m�ntuirea depinde �i de noi. Ne m�ntuim dac� facem poc�in�� de p�cate �i urm�m cuv�ntul s�u. Avem liberul arbitru, adic� libertatea voin�ei de a alege �ntre bine �i r�u �i suntem responsabili de ceea ce alegem. Domnul Cristos a murit pe cruce pentru noi f�r� de noi, dar nu ne poate m�ntui f�r� de noi, f�r� colaborarea noastr�. Iat� un material despre iad �i cele nou� feluri de suferin�e care sunt acolo : www.sfaturiortodoxe.ro/despreiad.htm �n clipa decesului se �ncheie timpul harului �i dup� deces nimeni nu mai poate primi iertare. Iat� c�teva versuri scrise de poetul Traian Dorz care se adreseaz� cuiva care refuz� sau am�n� pe pamant poc�in�a de p�cate �i poate fi surprins de clipa decesului cu sufletul necur��it de p�cate : C�ci va veni un ceas amar �i-o vreme de obid� C�nd u�a marelui s�u har pe veci o s� se-nchid� Iar tu vei ram�ne pe veci �n focul de afar� �n pl�nsul nesf�r�it s�-�i treci a vecilor povar�. Dar chinul cel mai greu �i-amar va fi �ncredin�area C-a fost �i pentru tine har, dar i-ai respins chemarea. Studiez aceste lucruri de foarte mul�i ani �i acum fac doctoratul �n Filosofie Cre�tin�. Nu spun aceasta ca s� m� laud, ci pentru a ar�ta c� sunt bine preg�tit �n domeniu. �i oamenii care trec prin moarte clinic� v�d raiul �i iadul. Mul�i oameni care trec prin moarte clinic� (o moarte temporar�, de c�teva minute sau cel mult c�teva ore), �i v�d propriul trup �ntins la locul mor�ii, iar ei plutesc f�r� greutate, v�d ora�e de lumin� (raiul), v�d o mare de foc �i suferin�� (iadul) precum �i o Fiin�� de lumin� care le spune: "Ceasul t�u n-a sosit �nc�". Revin la via�a p�m�nteasc� dup� moartea clinic� �i povestesc altora ceea ce au v�zut �i auzit �n lumea de dincolo. Ei mai povestesc �i tot ceea ce au f�cut �i vorbit medicii �i asistentele �n timpul �n care erau declara�i mor�i, ba chiar �i ceea ce s-a petrecut �n saloanele al�turate, precum �i faptul c� materia nu mai era un obstacol pentru ei ca spirite (de exemplu, puteau s� treac� prin pere�i). Sunt sute de mii de cazuri de moarte clinic� cercetate �i confirmate de medici. Unii dintre medici, care, �nainte de a cerceta aceste cazuri, se �ndoiau de existen�a lui Dumnezeu �i a vie�ii de dincolo de moarte, dup� ce au cercetat aceste cazuri, s-au convins c� exist� Dumnezeu �i via�a de dincolo. Amintesc 11 (unsprezece) nume de medici care au verificat existen�a vie�ii de dincolo de moarte f�c�nd cercet�ri ale cazurilor de moarte clinic�: Dr. Maurice S. Rawlings, Dr. Elizabeth Kubler - Ross, Dr. Charles Garfield, Dr. Karlis Osis, Dr. Robert Van Castle, Dr. Erlendur Haraldsson, Prof. Dr. Ian Stevenson, Dr. Russell Noyes, Dr. Raymond Moody, Dr. M. B. Sabom, Dr. Fred W. Schoonmaker. Dr. Elizabeth Kubler - Ross spunea de exemplu: "Sunt ferm convins� c� exist� via�� dincolo de moarte. Am asistat �i am adunat date de la patul de moarte a peste o mie de persoane". Dar a�a cum am ar�tat, nu este acesta singurul sau cel mai important argument c� exist� raiul �i iadul. Mai multe pute�i citi �i vedea pe blogul urm�tor: www.cezar-iasi.blogspot.com/ Pe blog g�si�i: Argumente �i dovezi ale existen�ei lui Dumnezeu �i a vie�ii de dincolo de moarte. �nregistr�ri video cu miracole. Videoclipuri. Leg�turi cu numeroase site-uri deosebit de interesante (unele dintre ele con�in �i posturi TV on-line �i posturi de radio). C�r�i foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (f�r� a necesita desc�rcare �n calculator). Articole foarte interesante. Adrese, numere de telefon �i site-uri ale unor asocia�ii care ofera servicii caritative, etc. V� rog intra�i pe blog �i trimite�i-l mai departe, ca s� foloseasc� �i altora. Chiar se merit�. Pentru �ntreb�ri �i dialog pot fi contactat la adresa de e-mail [email protected] sau pe messenger la id-ul vieru_cezar_iasi |
|
stefanescu_gerard 95 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 12:24
PROGRAMUL TERRA
UN ATENTAT EXTRATERESTRU ASUPRA OMENIRII DR. TONI VICTOR MOLDOVAN Motto: Tot ce este fundamental diferit deranjeaz� ordinea stabilit�. (Jean-Pierre Petit) Nimeni s� nu se am�geasc�. Dac� i se pare cuiva, �ntre voi, c� este �n�elept �n veacul acesta, s� se fac� nebun, ca s� fie �n�elept. (Corinteni 3-18) REZUMAT Toate afirma�iile de mai jos �i g�sesc o argumentare puternic� �n textele vechi analizate �n carte, �n informa�ii tehnice la zi, �n dovezi istorice, arheologice, etc. Biblia, Coranul, Bhagavad-gita, Cartea lui Enoh, Upani�adele, t�bli�ele de lut sumeriene, asiro � babiloniene, feniciene, hittite, Cartea egiptean� a mor�ilor, Cartea tibetan� a mor�ilor, Enuma Eli�, Popol-Vuh �i alte scrieri "sacre" ale omenirii au fost d�ruite de zei (fiin�e extraterestre evoluate) �ntr-o modalitate particular� �i anume, prin tehnica implantului de informa�ie sub hipnoz�. Implantate cu un scop ascuns p�n� ast�zi, ele descriu acela�i program numit de mine PROGRAMUL TERRA, care nu este al nostru, ci al LOR, adic� al unor fiin�e extraterestre inteligente. Logica acestor lucr�ri nu este sofisticat�, ci necesit� doar perspicacitate elementar�, pasiune �n conectarea informa�ilor, al�turi de cuno�tin�e tehnice �n multe domenii. De 30-40 ani de c�nd vorbim de legi ale fizicii, de A.D.N., de genetic�, de astrofizic�, de fizic� atomic�, de tahioni, de energia viului �i de alte �tiin�e exacte, decodarea lucr�rilor de mai sus este posibil�. Pa�ii mode�ti, dar importan�i f�cu�i de lumea occidental� �n redescoperirea fiin�ei energetice OM, �ntregesc un tablou al PROGRAMULUI TERRA ce a fost �tirbit p�n� ast�zi. Fiin�a uman� este ceva mai mult dec�t pare la prima vedere, dec�t ne �nva�� medicina occidental�. Cu c�t aprofund�m mai mult fiziologia, cu c�t medicina energetic� se dovede�te a fi o cale eficient� de tratament, cu c�t neurofiziologia demonstreaz� c� memoria, personalitatea, eul nu-�i au un sediu �n creier, ci acest organ are rolul doar de interfa�� a computerului complex numit OM, cu c�t hipnoza regresiv� descoper� memorii structurate �n afara fiin�ei somatice, etc., cu at�t mai mult ast�zi redescoperim ceea ce anticii �tiau de mult: OMUL ESTE TRUP �I DUH, CARNE �I SPIRIT, MATERIE �I ENERGIE sau altfel spus, MATERIE POZITIV� �I MATERIE NEGATIV�. Modelul holografic al fiin�ei somatice (fizice), conform c�ruia fiecare unitate de structur� - celula con�ine informa�ia �ntregului, respectiv informa�ia A.D.N., se extinde asupra fiin�ei de materie-energie total� OM. Materia negativ� din noi con�ine unit��i de structur� ce de�in informa�ie A.D.N. organizat� energetic. Aceast� informa�ie este identic� pentru aceea�i fiin��, cu informa�ia A.D.N.M.P. (A.D.N. �n materie pozitiv�) a corpului fizic. Altfel spus, corpul spiritual de�ine informa�ie A.D.N. �n materie negativ� (A.D.N.M.N.). Conform defini�ilor enun�ate de scrierile vechi, "moartea cea dint�i" reprezint� moartea corpului somatic, respectiv imposibilitatea energiilor vitale de a rela�iona informa�ia A.D.N.M.N. cu cea A.D.N.M.P. �n urma acestei mor�i, care este de fapt moartea despre care vorbim �n mod curent, corpul spiritual cu markerul A.D.N.M.N. al respectivului om, �i �ncepe voiajul astral. Scrierile vechi descriu �i "moartea ce-a de-a doua" - moartea corpului spiritual, ce survine �n anumite condi�ii, de exemplu, prin supunerea corpului spiritual radia�iei nucleare. Ca �ntr-un joc de puzzle, fiecare dintre scrierile enun�ate mai sus ne ofer� elemente ale programului, ce �ntregesc imaginea de ansamblu. Mai multe scrieri vechi (indiene - mai ales Chandogyia-Upani�ad, asiro-babiloniene - Epopeea crea�iei lumii - Enuma Eli�, etc.) descriu evolu�ia filogenetic� a viului �n Galaxie p�n� �n momentul apari�iei primelor fiin�e inteligente, capabile s� practice terapiile genetice. Din acest veritabil nod filogenetic al viului, se poate vorbi despre evolu�ia filogenetic� a ... crea�iei, adic� de o evolu�ie artificial� a fiin�elor umanoide galactice, condus� prin tehnici de terapie genetic�. Fiin�e extraterestre umanoide, care practic� din vremuri pierdute �n negura timpului terapiile genetice, au renun�at la �nmul�irea sexuat�. Modalitatea de reproducere, de fapt, de fabricare de noi semeni ai speciei, const� �n racordul unui corp somatic ob�inut prin clonarea celulelor somatice rezultate prin proiectarea lan�ului A.D.N.M.P., cu un corp spiritual compatibil genetic, ob�inut �n urma unor programe de inginerie genetic� standardizate, aplicate unor popula�ii "primitive", ce locuiesc pe planete tip Terra. Programele de inginerie genetic� LE ofer� pe l�ng� cea mai ieftin� modalitate de reproducere, o evolu�ie genetic� rapid�, din treapt� �n treapt�, marca A.D.N. a superciviliza�iei evolu�nd �n paralel cu marca genetic� a programelor de inginerie genetic�. Dintr-un nod filogenetic comun, s-au desprins ramuri �ntregi de fiin�e inteligente n�scute fiecare din programe de inginerie genetic� distincte. Fiin�ele astfel ob�inute, numite �n Biblie �ngeri, beneficiaz� de terapie genetic� �nc� din procesul de fabrica�ie, astfel �nc�t reu�esc s� tr�iasc� aproximativ 1000 de ani p�m�nte�ti. Superciviliza�ile din Galaxie au renun�at de asemenea, la locuirea unor planete. �ntreaga lor activitate se desf�oar� �ntr-o temporalitate, pentru noi, aberant�, �n sta�ii spa�iale enorme ce le ofer� multiple avantaje. Scrierile de mai sus descriu dou� astfel de sta�ii realizate tehnic asem�n�tor, discutate �n cartea mea. �ntre avantajele oferite de "traiul galactic" se num�r� posibilitatea st�p�nirii factorului timp. Jocul distorsiunilor temporale face ca un program de inginerie genetic� ini�iat pe o planet� tip Terra s� dureze din punctul lor de vedere maximum sute de ani, �n timp ce pentru observatorul timpului linear terestru, acela�i program dureaz� �ntre 4000 �i 6000 de ani. Terra este, se pare, proprietatea unor superciviliza�ii ce practic� cicluri economice de produc�ie de corpuri spirituale compatibile genetic cu ele. Actualul program, �n a c�rui coad� ne afl�m este, se pare, al cincilea. Biblia prezint� magistral actualul program ce se desf�oar� �ntre Potop �i Apocalips� �i �l �ncadreaz� �ntre alte dou� programe vag descrise. Alte scrieri vechi sau mituri amintesc mai clar cele patru programe trecute. Progresul �nregistrat �n genetic� ne ajut� s� �n�elegem ast�zi ac�iunile trecute ale fiin�elor extraterestre pe Terra. Dac� �n anii �80 -�90 se estima c� genomul uman con�ine aproximativ 100.000 de gene, ast�zi, cu ajutorul decisiv al informaticii, putem s� estim�m cu mai mult� exactitate acest num�r; putem s� analiz�m destul de fidel harta genetic� a unui individ. Proiectul Genomul Uman aflat �n desf�urare �i propune s� analizeze �ntreaga secven�� a genelor umane. P�n� �n anul 1999 erau mai multe estim�ri asupra num�rului de gene, situate �n plaja de la 50.000 la 200.000 de gene. �n decembrie 1999, dup� ce la Centrul Sanger s-a determinat secven�a cromozomului 22, s-a f�cut prima estimare mai aproape de realitate privind num�rul total de gene - �ntre 30.000 �i 40.000. �n principal, dou� centre de cercet�ri �i disput� cursa cartografierii h�r�ii genetice a omului: Celera Genomics din Maryland �i International Human Genome Sequencing Consortium. �n februarie 2001 ambele centre de studii estimau num�rul de gene umane la 32.000, plus sau minus c�teva mii (28.000 - 35.000). P�n� la 15 iulie 2001 se reu�ise determinarea complet� a secven�elor cromozomilor 21, 15 �i 19 �i a unor procente variabile din ceilal�i cromozomi (47,1% din totalul genomului). Cu c�t �naint�m, estimarea va fi mai exact�, iar noi mai nedumeri�i sub anumite aspecte. Se a�teapt� ca secven�a s� fie complet� �n cursul anului 2003. Cea mai mare surpriz� a geneticii umane de p�n� acum const� �n g�sirea unui num�r de gene cu mult mai mic dec�t cel estimat ini�ial. Organisme simple cum ar fi cel al bacteriei Haemophillus influenzae (1740 de gene), al musculi�ei de o�et - Drosophila Melanogaster (13.061 de gene),, al viermelui Caenorhabditis elegans (19.099 gene) sau al A. thaliana (25.000 de gene), de�in un num�r apropiat de gene de cel al omului. O bun� parte dintre acestea sunt chiar comune, �n sensul c� codific� sinteza acelora�i tipuri de proteine. Prima �ntrebare care-i vine �n minte oricui este: ��n ce const� superioritatea omului?� V� prezint unul dintre r�spunsuri. Evolu�ia natural� produce indivizi cu caractere genetice hibride (amestecate). Exprimarea fenotipic� (aspectul fizic) nu este dec�t un rezultat al legilor segreg�rii caracterelor genetice, care fac s� se exprime doar o parte dintre caracterele �nscrise �n genom (harta genetic�). La analiza genomulul (A.D.N.), ies la iveal� si alte caractere genetice neexprimate fenotipic, care apar�in individului ca o mo�tenire de la ascenden�a genetic� (p�rin�i, bunici, str�bunici, etc.) Cu c�t ascenden�a genetic� este mai variat� rasial sau provenind din zone mai �ndep�rtate, cu at�t individul de�ine un num�r mai mare de gene. Cu c�t un individ are o ascendent� genetic� unirasial�, din indivizi apar�in�nd aceluia�i areal sau chiar unei singure familii extinse la un num�r mare de indivizi, cu at�t num�rul genelor �nscrise in genom este mai mic. Trebuie spus, c� dup� determinarea h�r�ii genetice, visul oric�rui inginer genetician ar fi s� simplifice formula A.D.N., astfel �nc�t s� controleze un num�r redus de gene. Teoretic, genele concuren�iale pentru acela�i caracter genetic ar trebui �ndep�rtate. Este mult mai u�or s� controlezi 30.000 de gene dec�t 100.000. Dar ce a�i spune de numai 10.000 de gene sau chiar de mai pu�ine? Spre exemplu, pentru culoarea ochilor, am �ndep�rta din genom genele ce determin� ochii verzi ai bunicii, alba�tri ai str�bunicului, negri ai mamei, etc. �i am p�stra strict genele ce determin� ochii c�prui ai tat�lui. Cu timpul am ob�ine serii de oameni cu ochii c�prui. V� da�i seama, c�te gene putem s� �ndep�rt�m din genom �i asta numai pentru un singur caracter genetic. V� da�i seama, c� de�inem de fapt �n genom toate aceste culori care apar�in ascenden�ei noastre genetice, dar care nu se manifest� fenotipic, deoarece nu se transmit toate dominant? �i totu�i, ce multitudine de culori au avut ochii primilor oameni? Nu vom �ti niciodat�... Trebuie s� �ti�i c� �i zeii au g�ndit la fel. De fapt, nu �i-au spus zei dec�t dup� momentul practic�rii terapiilor genetice. �i atunci, �n fa�a marii surprize a celor numai 30.000 de gene �n locul a peste 100.000 nu ne r�m�ne dec�t s� ne �ntreb�m: Unde ne sunt genele? Sau altfel spus, CINE ne-a simplificat A.D.N.-ul? Aceast� carte, tocmai asta �ncearc� s� v� explice... �i anume faptul c� de�inem o formul� A.D.N. simplificat� ... de c�tre UNII CARE �TIU S� SE JOACE CU GENELE. Fiin�ele extraterestre sunt homozigote (au puritate genetic� crescut�). De�in un A.D.N. u�or, simplu, ce ofer� o situa�ie genetic� ideal�: genotipul este identic sau aproape identic cu fenotipul. Caracterele lor somatice nu sunt rezultatul unei exprim�ri fenotipice concuren�iale �ntre caracterele genetice �nscrise �n lan�ul A.D.N., conform legilor segreg�rii caracterelor genetice. Formula lor A.D.N. extrem de simpl� nu de�ine caractere genetice ale ascenden�ei genetice, ci �n spatele fiec�rui caracter exprimat fenotipic se afl� doar genele r�spunz�toare de acel caracter. Aceast� simplitate ofer� o manipulare genetic� facil� �i un racord corp spiritual-corp somatic eficient �i u�or controlabil at�t timp c�t genetica corpului spiritual este de asemenea simpl� �i compatibil� genetic cu marca A.D.N. a superciviliza�iei. Treptele de evolu�ie genetic� artificial� sunt numeroase �i fac ca nici m�car zeii s� nu-�i mai cunoasc� �ntreaga �ngreng�tur� genetic�. Este demn de re�inut faptul c� toat� aceast� evolu�ie are ca prim obiectiv simplitatea genomului, simplificarea formulei A.D.N. Stadiul evolutiv al fiin�elor extraterestre implicate �n PROGRAMUL TERRA, este destul de apropiat. In esen��, stadiul tehnic corespondent treptei LOR de evolu�ie genetic� LE permite s� analizeze complet lan�ul A.D.N. �n materie pozitiv� �i chiar s�-l proiecteze �n laborator, din elementele chimice constituente ("din ��r�n�"). Pot de asemenea s� fac� analiza genetic� "grosier�" a unui corp spiritual, s� produc� �n laborator componente energetice ale A.D.N.M.N. �i chiar s� fac� o "chirurgie" a acestor structuri �nlocuind unele fragmente nedorite cu altele �n scopul ob�inerii unui produs compatibil genetic cu structura A.D.N.M.P. proiectat�. Dar, a�a cum noi �n actualul stadiu de dezvoltare a geneticii nu putem s� producem macromolecula A.D.N. din elementele constituente, nici Ei nu pot s� produc� un corp spiritual (A.D.N.M.N.) De aceea, au nevoie de programe de tip PROGRAMUL TERRA, prin care compatibilizeaz� structuri energetice A.D.N.M.N. (corpuri spirituale recoltate) cu marca genetic� standard produs� la un moment dat �n laborator. Modalitatea de compatibilizare a popula�ilor vechi ale P�m�ntului cu marca LOR A.D.N. este descris� cel mai bine �n Biblie, fiecare etap� a programului de inginerie genetic� fiind prezentat� �n am�nun�ime, cu toate subtilit��ile ei. De fapt, axul central al c�r�ii de fa�� �l reprezint� disecarea programului de inginerie genetic� descris de Biblie. Este vorba despre un program de compatibilizare �n trepte a unor popula�ii vechi, cu marca A.D.N. a superciviliza�iei lui Dumnezeu. Programul actual este bine �ncadrat temporal �n istoria Terrei. Afl�m din "Facerea" c� Dumnezeu a creat lumea �n �ase zile, dup� care s-a odihnit o zi. De fapt, aceste "zile" - perioade, echivalente cu aproximativ 650 de milioane de ani corespund prin descrierea biblic� cu ceea ce �tiin�a modern� ne �nva��. Practic, interven�ia extraterestr� apare doar la sf�r�itul zilei a cincea, prin plasarea omului pe Terra. Avem deja dovezi ale existen�ei fiin�ei umane acum 650 - 700 milioane de ani... Istoria mai am�nun�it descris� de Biblie �ncepe acum circa 10.000 de ani. Ciclul de dezvoltare uman� de dinaintea potopului este relativ bine descris de Biblie. Dumnezeu �l proiecteaz� pe Adam I "dup� chipul �i asem�narea sa", apoi �l racordeaz� la un corp spiritual compatibil genetic, luat din banca de corpuri spirituale, denumit� "pomul vie�ii". Asfel, Adam devine viu. Proiec�ia Evei I este mult mai u�oar�. Din Adam I este prelevat A.D.N. - "coast�", iar acesta este prelucrat genetic. Biblia afirm� c� Adam I �i Eva I erau doar vii, nu aveau "duh d�d�tor de via�� ve�nic�". Erau proiecta�i diferit de genetica fiin�elor extraterestre ale superciviliza�iei Dumnezeului biblic. Rolul lor a fost acela de a ini�ia un preprogram de apropiere a caracterelor genetice ale p�m�ntenilor ce proveneau din programul anterior cu marca genetic� viitoare a �ngerilor. Din Adam I �i Eva I se vor na�te Cain - agricultorul �i Abel - p�storul. Cain �l ucide pe Abel �i astfell se realizeaz� revolu�ia agricol�. �n aceast� perioad� cei inclu�i �n program �i schimb� obiceiurile alimentare, fiin�ele extraterestre aduc�nd o multitudine de plante agricole, inginerate genetic, menite s� asigure reu�ita programului de inginerie genetic�. "Urma�ii" lui Cain de�in practic acela�i material genetic cu al lui Cain, deoarece sunt ob�inu�i prin fecunda�ie artificial� din factori ereditari ce provin din Adam I �i Eva I. Sarcina lor este aceea de a spori num�rul celor inclu�i �n program �i de a ridica standardul genetic al genera�iilor succesive prin �ns�m�n�area succesiv� a mamei - fiicei - nepoatei - str�nepoatei - etc. Acest fapt era posibil datorit� proiiec�iei genetice de laborator a cuplului Adam - Eva I, care permitea atingerea unei v�rste de aproximativ 900 - 1000 de ani. Dup� aproximativ 1500 de ani, atunci c�nd popula�ia nou creat� ajunge la un anumit standard genetic, inginerul genetician �ef - Domnul ia decizia proiect�rii unui nou cuuplu, de data aceasta, "cu duh d�d�tor de via�� - Adam II �i Eva II. Ei au de aceast� dat� marca genetic� deziderat a viitorilor �ngeri ai Domnului. "Copilul" lor, Set, capul de serie al programului anterior de�ine caractere genetice tip Adam II - Eva II. Biblia chiar subliniaz� c� numai din acel moment �ncepe neamul oamenilor. Interesant este faptul c� �i "urma�ii" lui Set reu�esc s� tr�iasc� �n jur de 900 de ani p�m�nte�ti. Asta se datoreaz� faptului c� to�i ace�ti "urma�i" sunt ob�inu�i prin fecunda�ie artificial� din factori ereditari tip Adam II - Eva II, prin urmare, de�in material genetic asem�n�tor. Fiecare dintre ei realizeaz� un areal �n care, prin �ns�m�n�area succesiv� a mamelor - fiicelor - nepoatelor - str�nepoatelor- etc., reu�esc cu fiecare genera�ie s� apropie caracterele genetice ale celor mai tineri descenden�i de caracterele genetice ale m�rcii genetice standard a viitorilor �ngeri. Este perioada �n care Biblia subliniaz� faptul c� fiicele oamenilor nasc numai fiice. �n aceast� faz� b�ie�ii nu au nici un rost. Atunci c�nd caracterele genetice ale celor mai tinere descendente s-au apropiat suficient de caracterele genetice ale m�rcii genetice standard a superciviliza�iei, inginerii geneticieni au controlat na�terile �n sens invers, n�sc�ndu-se prioritar b�ie�i. A urmat perioada de recolt� a acestor b�ie�ei, al c�ror corp spiritual, dup� o prelucrare genetic� laborioas� a fost racordat la c�te un corp fizic ob�inut �n laborator. "Produc�ia" a continuat at�t timp c�t s-au putut p�stra nealterate seriile pure din punct de vedere genetic, descendente din Set, Enos, Cainan, Maleleil, Iared, Enoh �i Matusalem. Ace�ti capi de serii genetice, cu caractere genetice u�or diferite, au fost "ta�ii" celor "�apte feluri de rod" ai programului anterior. Lameh era deja un hibrid, nereu�ind s� tr�iasc� dec�t 753 de ani. �n momentul �n care seriile genetice cu puritate crescut� s-au amestecat, "produ�ii" fiind hibrizi, recoltele au �ncetat �i zeii au imaginat imediat urm�toarea marc� genetic� a superciviliza�iei, evident mai simpl�, cu un num�r mai mic de gene. Trebuie subliniat tot timpul faptul c� Terra este "proprietatea" unui complex de superciviliza�ii care practic� programe de inginerie genetic� simultane �n areale diferite. Toate programele au un debut �i un final simultan; au probabil �i cam aceea�i perioad� de recolt�. Zeii coopereaz� �n momentele "apocaliptice". Deseori apar �ns� �i ne�n�elegeri �ntre zei, concuren�a �n programele de inginerie genetic� reflect�ndu-se mai t�rziu �n posibilitatea de a controla demografic si tehnic un anumit teritoriu din spa�iul cosmic. S� nu crede�i c� programele zeilor sunt perfecte. Textele vechi men�ioneaz� dese erori de comand�, de �ndepliniri de ordine, de programe abandonate ... �i toate acestea , pentru c� �ntre ei �i noi exist� o ... compatibilitate genetic�. Ne �ntoarcem �n spa�iul programului dumnezeului biblic, unde lumea "se stricase", seriile genetice se amestecaser�. �n aceste condi�ii, pe fondul deciziei zeilor de a pune cap�t programului anterior, se na�te Noe, marca genetic� a viitorului program de inginerie genetic�. Cartea lui Enoh are meritul de a ne l�muri �n privin�a acestui aspect. Noe era ceva cu totul nou. Nu sem�na nici cu �mama", nici cu "tat�l", nici m�car cu �ngerii din ceruri. Venit pe calea proiec�iei �n laborator �i a implantului uterin, Noe era programat s� supravie�uiasc� potopului �i s� fie n�sc�tor de popoare. Potopul este descris de toate mitologiile vechi. Enuma Eli� - epopeea sumerian� a crea�iei, descrie potopul ca pe o ac�iune complex� a zeilor, �n care s-a folosit toat� gama armelor de nimicire �n mas�. Rev�rsarea apelor nu a fost dec�t ultimul act al ac�iunii de distrugere a vechii omeniri. Zeii �i-au reluat apoi programele cu capetele de serie de tip Noe, salvate chiar de ei de la pieire. Evident, al�turi de ace�ti indivizi proteja�i au supravie�uit �i destui hibrizi, care au trecut pragul �ntre cele dou� programe. Noe, veritabil� marc� genetic� va reu�i s� tr�iasc� 950 de ani. Fiii s�i, Sem, Ham �i Iafet, proiecta�i genetic diferit, au servit unor scopuri diferite. Pe linia lui Sem avea s� se dezvolte arborele genealogic din care se va dezvolta mai t�rziu poporul evreu. Ham �i Iafet au fost proiecta�i pentru crearea patului genetic al poporului evreu. Cu trecerea timpului, caracterele genetice mo�tenite de la Noe aveau s� se piard� �n marea mas�, astfel �nc�t, descenden�ii au tr�it din ce �n ce mai pu�in. �n aceast� perioad� de circa 1230 de ani, �ncadrat� temporal �ntre potop �i na�terea lui Iacov (Israel), au loc dou� ac�iuni majore: una de preg�tire �i prelucrare a patului genetic pe care urma s� se implanteze viitorul popor evreu �i una de cre�tere continu� a compatibilit��ii caracterelor genetice ale arborelui precursor al poporului evreu. Este u�or demonstrabil a acest arbore este pres�rat la tot pasul cu "noduri genetice" importante, rezultate ale implanturilor uterine cu material genetic controlat. Avram, Isaac, Iacov sunt astfel de "noduri genetice". Ele au �ndeplinit dubl� func�ie; at�t func�ie �n arborele genealogic central, c�t �i func�ie de pat genetic, prin �ns�m�n�area unui mare num�r de "�iitoare". Atunci c�nd patul genetic a fost preg�tit, inginerul genetician �ef a demarat crearea celor dou�sprezece serii genetice cu puritate crescut� ale poporului evreu. Din "nodul genetic" Iacov se nasc aparent cei 12 copii - capi de serie. Este u�or demonstrabil �i la vedere pentru un ochi tehnic faptul c� to�i cei 12 sunt rezultate ale implanturilor uterine cu material genetic controlat. Povestea acestor copii este interesant�. Iosif ajunge nu �nt�mpl�tor �n Egipt, unde se desf�ura un program diferit, sub bagheta altor zei, u�or diferi�i genetic. Sub pretextul foametei din Canaan, cei 11 fra�i ajung dup� un timp la Iosif, �n Egiptul �mbel�ugat. Biblia, construit� magistral, ne las� s� verific�m cu u�urin�� faptul c� tr�mbi�ata foamete din Canaan este o gogori��. Cei 11 fra�i ajung �n Egipt nu dup� doi ani de foamete, ci dup� circa 80 de ani de la �ntoarcerea familiei lui Iacov �n Canaan. Diferen�ele genetice evidente, rasiale dintre vechii egipteni �i evrei f�ceau ca cele dou� popula�ii s� nu se amestece. Acest fapt este bine subliniat de Biblie. Dezvoltarea numeric� f�r� risc de hibridare (amestecare de popula�ii) este argumentul major, de ordin genetic, pentru care inginerul genetician �ef �i transfer� produsul �n Egipt. Dac� acest grup popula�ional restr�ns ar fi r�mas �n Canaan, ar fi avut un mare risc de hibridare cu patul A.D.N. ce avea caractere genetice mult asem�n�toare. Concomitent cu dezvoltarea numeric� a evreilor, continu� �n Canaan prelucrarea genetic� a patului A.D.N. pe care avea s� fie instalat mai t�rziu poporul evreu. Dup� aproximativ 350 de ani Domnul �i scoate cu mare tam-tam poporul din Egipt, ocazie cu care �i etaleaz� for�a tehnologic� pe care numai ast�zi o putem �n�elege. Spre exemplu, ultimul argument al inginerului genetician �ef �n fa�a faraonului este atacul cu arma bacteriologic� (inteligent�, selectiv�) asupra egiptenilor, moment care nu este comemorat, ci s�rb�torit de lumea cre�tin� ca s�rb�toare a Pa�telui! De departe, cea mai interesant� perioad� a istoriei biblice a evreilor este cea petrecut� �n de�ert. �n acest interval de 40 de ani, poporul este desp�r�it de alte neamuri, cu care ar fi avut un risc de hibridare �i este a�ezat �n cele 12 serii genetice. Acest lucru se datoreaz� nu numai condicilor preo�e�ti, ci �n special dot�rii comunit��ii evreie�ti cu aparatul denumit chivot, instalat �n "cortul adun�rii". Am demonstrat �n carte, f�r� nici o �ndoial� c� acest aparat era un scanner capabil s� analizeze A.D.N.M.N. (structura A.D.N. a corpului spiritual) �i s� �ncadreze membrii comunit��ii �n una din cele 12 serii genetice sau s� dovedeasc� o structur� genetic� hibrid�. Tot �n aceast� perioad� poporul evreu prime�te un pachet consistent de legi, bine g�ndite, spre reu�ita men�inerii �i dezvolt�rii seriilor genetice cu puritate crescut�. Dintre ele se deta�eaz� prin importan�� legea non-hibrid�rii (a interzicerii amestecului cu alte popoare), con�inut� �n legile lui Moise. �n de�ert au loc �i primele recolte de evrei, mascate sub pedepse primite de la Domnul pentru motive puerile. Este folosit� intensiv toata gama de procedee menite s� asigure puritatea genetic� a seriilor, cre�terea compatibilit��ii genetice cu marca A.D.N. standard a superciviliza�iei �i ob�inerea unei bune recolte de b�ie�ei. Apoi, cronologic, Domnul cucere�te Canaanul pentru poporul evreu cu ajutorul armelor moderne. Concomitent, �mpu�ineaz� popula�iile nedorite, �ntr-o manier� selectiv�, l�s�nd �n via�� acele popoare mai apropiate genetic de evrei. Fiecare serie este dispus� �ntr-un areal distinct, �ngr�dit de bariere geografice. Men�inerea seriilor genetice cu puritate genetic� crescut� a permis recoltele periodice de evrei �i a fost realizat� �n principal prin ac�iunea complexului: chivot - legea non-hibrid�rii. Controlul genetic aal ac�iunii legii a fost realizat tehnic de aparatul numit chivot. Timp de aproape 1500 de ani, p�n� la Iisus, �ngerii au avut o prezen�� discontinu�, dictat� de semnaliz�rile chivotului. Iat� cum func�iona tandemul chivot - legea non-hibrid�rii. Legea interzicea amestecul cu alte popoare, dar, culmea!, chiar Domnul "�i d�dea pe evrei �n m�na popoarelor din jur" pentru perioade de 20-40 de ani. �n acest timp o parte dintre evrei �nc�lcau legea, dar erau �nregistra�i de chivot drept hibrizi. Conform legilor l�sate de inginerul genetician, fiecare evreu de sex masculin trebuia scanat de trei ori pe an de chivot. Fiind un aparat cu func�ie de monitorizare a unui program, atunci c�nd �nregistra 1% hibrizi, chivotul d�dea alarma �i �ngerii soseau de urgen�� pentru epurarea genetic� a poporului. �n fa�a comunit��ii erau uci�ii cei care "pentru p�ntece" �nc�lcaser� legea, �mpreun� cu descenden�ii lor. Condicile preo�ilor �i chivotul asigurau acurate�ea opera�iunii. Imediat erau declan�ate r�zboaiele de epurare genetic� �mpotriva acelor popoare cu care se amestecase poporul evreu. Purtate cu arme moderne de nimicire in mas�, aceste r�zboaie aveau dublu scop: �mpu�inarea �i �ndep�rtarea popoarelor vecine pe de-o parte �i capturarea de tinere virgine din s�nul acestor popoare �nrudite genetic. Caracterele genetice asem�n�toare f�ceau din aceste tinere n�sc�toare ideale de .... evrei ob�inu�i prin metoda implantului uterin cu material genetic controlat. Astfel, recoltele �ngerilor proveneau din dou� surse: "fii ai f�g�duin�ei" - ob�inu�i prin implant uterin �i copii "drep�i", rezulta�i prin ac�iunea legii non-hibrid�rii. Toat� perioada este caracterizat� de "pedepse" ale Domnului, adev�rate masacre asupra propriului popor �i de �nvr�jbiri �ntre semin�ii care duc la recoltarea masiv� a uneia sau a alteia, evident, dup� nevoile ... Domnului. Despre marcare, recoltare, culegere, triere, prelucrare a corpurilor spirituale recoltate �i modalitatea de fabricare a fiin�elor extraterestre se poate citi pe larg �n carte. Prelucrarea - compatibilizarea genetic� final� a corpullui spiritual recoltat are loc �n interiorul complexului viu Dumnezeu (superfiin�� �n materie eteric�, negativ�, compus� din c�te un corp spiritual din fiecare serie genetic� standard) - Miel (supercomputer de�in�tor al m�rcilor A.D.N. standard)) - r�ul vie�ii (flux energetic �n care circuul� corpuri spirituale) - pomul vie�ii (container �n care sunt depozitate corpuri spirituale), existent �n sta�iile fiec�rei superciviliza�ii care are o astfel de modalitate de �nmul�ire. Fiziologia complexului viu de mai sus �i modalitatea de control �i modelare a unui corp spiritual compatibil recoltat sunt descrise magistral mai ales �n Cartea Tibetan� a Mor�ilor �i �n Povestea Unui Am�r�t, din scrierile asiro - babiloniene �i sunt prezentate pe larg, �n lucrarea mea. Terra func�iona pentru toate superciviliuza�iile implicate �n Programul Terra ca o fabric� de "produse finite", fiecare corp spiritual recoltat fiind prelucrat genetic complet, apt s� fie racordat la o som� (trup) de �nger. Acest lucru a fost posibil prin copierea sistemelor vii de tip Dumnezeu - Miel - r�ul vie�ii - pomul vie�ii, existente �n sta�iile superrciviliza�iilor din Galaxie, �n bazele din interiorul P�m�ntului. Dup� Potop, superciviliza�ia lui Dumnezeu (a dumnezeului evreilor) a schimbat marca A.D.N. �i a dezvoltat �n vechea Palestin� un nou program �n dou�sprezece serii genetice, mai performant �n homozigotare (puritate genetic� ) dec�t programul anterior. Schimbarea m�rcii genetice nu este un lucru at�t de simplu. O parte a superciviliza�iei ce de�inea spa�iul geografic cuprins �n Orientul Apropiat �i Mijlociu nu a putut urma noul standard de homozigotare. Scindarea de ordin genetic a acestei superciviliza�ii, s-a tradus �ntr-o scindare geografic�, militar�, politic�. Cele dou� frac�iuni: a dumnezeului Biblic, mai performant� ca homozigotare �i a lui Satana, care a continuat un program �n �apte serii genetice cu puritate crescut�, s-au sabotat �i s-au r�zboit permanent pe cerul Terrei. Superciviliza�ia Dumnezeului Biblic a r�mas de�in�toarea marei baze cosmice cubice "Noul cer, noul p�m�nt, noul Ierusalim", descris� magistral �n Biblie, �n timp ce Satana �i ai lui �ngeri au controlat baza din interiorul P�m�ntului, Luna �i probabil o parte dintre celelalte baze din sistemul solar. Programul evreu a fost exploatat economic timp de aproximativ 1500 de ani (�ntre 1500 �.e.n. - anul 1). Conflictul politic �i militar �ntre cele dou� superciviliza�ii scindate genetic, obiectivat �n r�zboaiele spa�iale �i terestre �ntre �ngeri, apare descris �n Cartea lui Enoh �i �n Biblie. Prezen�a pe Terra a �ngerilor superciviliza�iei lui Dumnezeu a devenit din ce �n ce mai dificil� cu c�t ne apropiem pe axa linear� a timpului de anul 1. Spre exemplu, deportarea evreilor �n Babilon, �n anul 587 �.e.n. nu are loc dec�t ca urmare a unei prezen�e militare insuficiente a �ngerilor dumnezeului biblic �n spa�iul vechiului Canaan. Substratul acestor evenimente �l afl�m mai ales din Cartea lui Enoh. Robia evreilor reprezint� de fapt o infuzie de simplitate genetic� �ntr-un program mai pu�in performant �n ceea ce prive�te homozigotarea. Programul dumnezeului Biblic este reabilitat dup� 70 de ani. Acesta a fost timpul terestru linear necesar unei expedi�ii militare teleportate s� ajung� pe Terra de la baza cosmic�. Coranul ne ofer� scala de timp a unei distorsiuni temporale datorat� teleport�rii: "sura treptelor pe care suie �ngerii �ntr-o zi a c�rei m�sur� pentru voi este de cincizeci de mii de ani"; adic�, - un minut de teleportare = 35 de ani. La urm�toarea misiune a �ngerilor dumnezeului biblic, care are loc �n perioada Macabeilor, lupta cu �ngerii programelor �nvecinate devine mai intens� �i are loc chiar deasupra Ierusalimului, fapt men�ionat de Biblie. Programul devine extrem de greu de men�inut �i de controlat. �n aceast� situa�ie, superciviliza�ia lui Dumnezeu a �ncercat s� distrug� toate programele de inginerie genetic� de pe Terra, conform dictonului "s� moar� �i capra vecinului". Acesta este motivul apari�iei lui Iisus, cel care aduce "legea cea nou�", menit� s� aduc� "m�ntuirea p�catelor". Singurul p�cat biblic era acela de �nc�lcare a legii non-hibrid�rii impus� de Moise. Iisus omite con�tient din legea nou� legea non-hibrid�rii �i las� loc liberei hibrid�ri a seriilor (amestecului seriilor), p�n� atunci, pure din punct de vedere genetic. Mai mult dec�t at�t, �ncearc� propagarea noii legi la "toate neamurile" �ncerc�nd distrugerea programelor celorlal�i zei, viz�nd astfel limitarea �nmul�irii concuren�ilor galactici. Superciviliza�ia lui Dumnezeu a disp�rut din preajma Terrei acum 2000 de ani dup� o perioad� �n care este principalul m�sur�tor al timpului nostru linear. �nainte de aceast� dispari�ie a realizat trei distorsiuni temporale importante ancorate �n viitorul nostru, care verific� distrugerea actualului program �i ne ofer� informa�ii despre istoria sf�r�itului civiliza�iei noastre. Am subliniat mai devreme faptul c� programul desf�urat de �ngerii dumnezeului biblic nu este singurul. Rasele umane actuale �i subtipurile rasiale existente nu sunt dec�t urmarea programelor de inginerie genetic� dezvoltate de diverse superciviliza�ii extraterestre, "dup� chipul �i asem�narea dumnezeului lor", adic� dup� o marc� genetic� standard. Cartea con�ine analiza textelor vechi care descriu �i alte programe din: Orientului Mijlociu �i Apropiat - Fenicia, Asiria, Babilonia, Sumeria, - din Grecia, din Egipt, din Dacia, din India �i din America Central�. Spre exemplu, �n India, zeit��i numite "Cei patru mari Manu" desf�urau un program �n patru serii genetice pure numite caste. �n America Central� programele s-au desf�urat �n �apte serii genetice cu puritate crescut�, ultimele recolte av�nd loc �n preajma sosirii europenilor �n "Lumea Nou�. Am scris pe larg despre recoltele umane practicate �n antichitate, despre modul �n care zeii, prin intermediul implanturilor cerebrale �i de informa�ie montate personalit��ilor lumii antice, au reu�it s� manipuleze istoria �n scop propriu, au reu�it s� determine personalit��i, s� provoace r�zboaie paradoxale, cu finalitate cunoscut�, necesare recoltelor umane de anumite tipuri. Citind aceast� carte ve�i privi cu al�i ochi na�terile �i pr�bu�irile Babilonului, Asiriei sau campania militar� a lui Alexandru Macedon. Dup� regizarea actului Iisus, "noua lege" a fost greu de st�vilit. Popoarele cu puritate genetic� mare, cum ar fi spre exemplu dacii - "cei mai drep�i dintre traci" (Herodot), au renun�at la religia proprie care con�inea o form� a legii non-hibrid�rii �i au adoptat cre�tinismul. Cum acesta nu mai con�ine o lege a non-hibrid�rii, cu timpul, aceste popoare nu au mai fost interesante nici chiar pentru proprii zei. Singurul popor din zon� care nu a acceptat cre�tinismul este .... poporul evreu, care, nesesiz�nd subtilitatea noii legi, a continuat s� respecte c�t de c�t legea veche, chiar dac� �i-a cam pierdut semin�iile. �n aceste condi�ii, chiar cu o puritate genetic� mai mic�, evreii au devenit interesan�i pentru zeii altor programe care s-au desf�urat cu m�rci genetice mai pu�in pure. Pe acest fond apar cruciadele, soldate cu un num�r mare de victime �n r�ndul evreilor. Prigonirea �i decimarea acestui popor de-a lungul secolelor reprezint� de asemenea recolte de corpuri spirituale cu puritate genetic� mare. Practic, ultimii 2000 de ani ai istoriei noastre s-au aflat sub controlul zeilor ce de�in bazelor intraterestre, numi�i de mine �n aceast� carte - Lumea Intraterestr�. Aceast� lume ascuns�, responsabil� prioritar de fenomenul O.Z.N. de�ine cam aceea�i tehnic� cu superciviliza�ia lui Dumnezeu �i se afl� la baza progresului tehnic uman, "�mpins" �n stadiul actual prin tehnica implantului de informa�ie sub hipnoz�. Tot ea, cu ajutorul tehnicii implantului de informa�ie �i a supunerii voin�ei omului, a putut manipula istoria contemporan� folosindu-se de cei mai buni primitori de implant de informa�ie - evreii. Dac� �n antichitate zeii manipulau istoria folosindu-se de r�zboaie, de paradoxuri militare, �n scopul recolt�rii unor corpuri spirituale compatibile, trebuie s� afla�i c� nimic din istoria contemporan� nu este �nt�mpl�tor. Spre exemplu, Al Doilea R�zboi Mondial a avut dou� obiective: o recolt� important� de evrei �i crearea statului Israel. Interesant este faptul c� Hitler - actorul num�rul unu al acestei piese de calitate mizerabil�, a pus um�rul la realizarea ambelor obiective. Holocaustul celor �ase milioane de evrei a constituit o veritabil� "marf�" pentru Lumea Intraterestr� care a oferit �n schimb tehnologie de v�rf pentru nave cu propulsie de tip O.Z.N. �n acela�i timp, Hitler a finan�at �i a colaborat cu gruparea ultraradical� Stern ce avea drept obiectiv eliberarea Palestinei! Crearea statului Israel este o afacere interesant� a secolului nostru, zeii oferind �n contrapartid� alia�ilor tehnologia necesar� experimentului "Philadelphia". De ce toate acestea? Programul este �n ultimele secven�e. "Zeii" se asigur� de ultimele recolte. �ntotdeauna recoltarea corpurilor spirituale compatibile s-a f�cut �n urma unei cercet�ri genetice de stabilire a compatibilit��ii �i de marcare cu un marker (unitate de structur� genetic�). Markerul a f�cut posibil� migrarea corpului spiritual spre un captator. Cercetarea genetic� preapocaliptic� este o munc� mig�loas�. Ea a fost mult u�urat� de crearea statului evreu ce a f�cut posibil� adunarea v�rfului de compatibilitate genetic� cu �ngerii �ntr-un loc restr�ns. Dup� Potop, superciviliza�ia lui Dumnezeu a montat un satelit sofisticat de supraveghere a programului propriu de inginerie genetic�, respectiv al vechii Palestine. Satelitul, identificat ast�zi de puterile spa�iale ale Terrei, are printre altele misiunea de a observa stadiul tehnic al omenirii �i... gradul de �n�elegere a Bibliei. �n fiecare capitol al acestei c�r�i superciviliza�ia lui Dumnezeu avertizeaz� omenirea c� sf�r�itul civiliza�iei noastre va fi provocat de EI printr-un atac nuclear. Momentul apocaliptic ofer� captatoarelor de corpuri spirituale montate prioritar de cele dou� lumi extraterestre aflate �n conflict, corpuri spirituale transformate genetic sub ac�iunea radia�iei nucleare. "Judecata de apoi" este un veritabil triaj genetic ce are loc dup� criterii precise �n fiecare dintre tabere. De asemenea, fiecare dintre tabere este dotat� cu propriul "iad" - "iezer de foc" - loc de distrugere a corpurilor spirituale incompatibile cu marca genetic� standard. Tradi�ia veche ebraic� sus�ine c� textele sacre vor putea fi decodate �n �apte modalit��i tehnice care converg, bine�n�eles spre acela�i rezultat. Dup� cum observa�i, decodarea Bibliei presupune cuno�tin�e de genetic� �i de fizic�. Atunci c�nd omul are acces la "pomul vie�ii" - genomul uman, la tehnicile de terapie genetic�, atunci c�nd ajunge �n era nuclear�, este capabil s� �n�eleag� tainele scrierilor vechi �i observ� c� principalul inamic al omului este chiar creatorul - modelatorul s�u. Inversarea afec�iunii omului fa�� de Dumnezeu este sesizat� de satelit, care semnalizeaz� sta�iei superciviliza�iei lui Dumnezeu. Ea intervine cu un atac nuclear (apocalipsa), �nainte ca omul s� devin� suficient de dezvoltat tehnic, militar, �nainte ca el s� practice eficient terapiile genetice, eventual s� schimbe marca A.D.N. Astfel, practic Biblia, prin decodarea ei, asigur� �ncheierea unui ciclu de evolu�ie uman� pe Terra. Unul dintre versete chiar spune c� "Noul Testament este s�pat �n litere spre moarte". Particularitatea programului �n curs const� �n faptul c� satelitul nu semnalizeaz� de aceast� dat� sta�iei centrale schimbarea afectului omului fa�� de Dumnezeu ci, raporteaz� un alt eveniment din punct de vedere tehnic, oarecum echivalent: atacul nuclear irakian asupra Ierusalimului. Acest eveniment situat �n viitorul nostru apropiat a fost detectat printr-o distorsiune temporal� �i implantat ca informa�ie lui Iezechiel. Imediat dup� detectarea lui neprecizat� �ns� temporal, superciviliza�ia lui Dumnezeu a practicat o a doua distorsiune temporal� major� privind sf�r�itul veacurilor, informa�ia rezultat� fiindu-i implantat� lui Daniel. Acesta descrie �n cele "�aptezeci de s�pt�m�ni de ani", care pentru noi �nseamn� zeci de ani, conform jocului distorsiunilor temporale, istoria sf�r�itului nostru, marcat� de Al Treilea R�zboi Mondial. Temporalitatea aberant� a superciviliza�iei lui Dumnezeu este cuplat� la temporalitatea noastr� linear� numai segmentar, pe perioade de istorie comun�. Ultima s�pt�m�n� de ani descris� de Daniel este disecat� �ntr-o alt� distorsiune temporal� oferit� ca informa�ie lui Ioan Teologul, �n anul 96 e.n. Ea este caracterizat� printr-o prezen�� continu� a superciviliza�iei lui Dumnezeu �n preajma Terrei �i dureaz� �apte ani, timp �n care �ngerii lui Dumnezeu vor practica ultima cercetare genetic� �n scopul realiz�rii unei ultime recolte de doar 144 000 de "ale�i". Biblia �i alte scrieri vechi analizate �n lucrarea de fa��, au fost decodate, probabil �ntr-un mod asem�n�tor celui de fat�, de institute specializate ce apar�in prioritar marii finan�e. Pe de alt� parte, institute �i persoane particulare se afl� �ntr-o curs� contra cronometru pentru decriptarea computerizat� a Bibliei. Lucr�rile "Cracking The Bible Code" de Jeffrey Santinover, M.D. �i �The Bible Code� scris� de Michael Drosnin sunt gr�itoare �n acest sens. Aceste lucr�ri demonstreaz� c� Biblia a fost �ncriptat� cu ajutorul unor supercomputere cuantice care ofer� posibilitatea �ncript�rii mai multor date, simultan, �n modalit��i diferite, pe un num�r restr�ns de litere. Interpretarea primar� a textelor oferit� de �tiin�ele moderne (genetic�, fizic�, etc.) �n modalitatea abordat� de mine, ofer� tabloul general al Programului Terra, f�r� prea multe informa�ii �n ceea ce prive�te �ncadr�rile temporale ale evenimentelor viitoare. De la acest nivel �ns�, munca este preluat� de supercomputere, care �tiind ce trebuie s� caute (un eveniment detectabil prin metoda primar�), pot s� identifice situarea temporal� a acelui eveniment. Concret, din descrierile lui Iezechiel, se poate afirma cu certitudine faptul c� Ierusalimul va fi distrus printr-un atac nuclear lansat de Irak. Informa�ia introdus� in computer este analizat� prin metoda literelor spa�iate �i rezultatul este edificator. Evenimentul, nu numai c� este descris la r�ndul lui �i prin aceast� metod�, dar apare �i �ncadrat temporal. Doar doi ani apar grupa�i �n text al�turi de acest eveniment: 5760 (anul 2000) �i anul 5766 (anul 2006), cu probabilitate statistico � matematic� pentru cel din urm�. Situa�ia este asem�n�toare celei din timpul r�zboiului din Golf, c�nd N.S.A. (Agen�ia Na�ional� de Securitate a S.U.A.) dispunea de trei date probabile referitoare la atacul irakian cu rachete Scud asupra Ierusalimului. Anul 5760 a trecut. Evenimentul va avea loc cu siguran�� �n 5766, adic�, mai exact �ntre octombrie 2005 �i octombrie 2006...�i absolut nimic nu-l poate opri. P�rerea mea este c� supercomputerele de la N.S.A. au aflat cu exactitate data evenimentului. Prezen�a bra�ului �narmat al marii finan�e evreie�ti �n Golful Persic, embargoul politic �i militar la care este supus statul Irak, �ntreaga nebunie politico � militar� din zon�, demonstreaz� c� �i al�ii a�teapt� "cu sufletul la gur�" acest moment crucial. Interdic�ia aerian� impus� Irakului �ntre paralelele de 33 �i 36 de grade latitudine nordic� este f�r� sens �i aproape sigur nu va putea fi men�inut� �n viitorul apropiat. Sistemele antirachet� imaginate pentru a pre�nt�mpina evenimentul ... nu vor func�iona. Istoria viitorului este puternic ancorat� de atacul nuclear irakian asupra Ierusalimului, de momentul c�nd "sabia fulger�toare a regelui Babilonului" va transforma �n zgur� Ierusalimul. �Curcubeul� � satelitul montat de Superciviliza�ia dumnezeului biblic, va semnaliza proprietarilor lui c� omenirea este �n era tehnologiilor avansate. Conform jocului distorsiunilor temporale, echipajele teleportate pe Terra, vor ajunge aici cu distorsiune temporal�, corespunz�toare unui timp linear de aproximativ 50 de ani. Conform C�r�ii lui Enoh, din acel moment �ngerii lui Dumnezeu vor avea nevoie de 58 de ani, pentru ca, �n genera�ii succesive, s� poat� prelucra materialul genetic corespunz�tor urm�toarei m�rci A.D.N. a superciviliza�iei. La cap�tul celor 58 de ani se �ncheie apocalipsa, distrugerea controlat�, �n etape, a civiliza�iei noastre. Decriptarea computerizat� a acestui eveniment, �l situeaz� temporal �n anul 2113. P�n� atunci omenirea va asista la c�teva evenimente importante. �ntre acestea, Al Treilea R�zboi Mondial descris de Biblie �i de Nostradamus, va deturna aten�ia oamenilor de la evenimentele cu adev�rat importante, preg�titoare pentru "sf�r�itul veacurilor". C�nd �ncepe r�zboiul? A �NCEPUT DEJA! Practic, c�derea World Trade Center (W.T.C.) din New York marcheaz� intrarea �n ultimul r�zboi mondial. A judeca global �i la rece acest lucru nu este o problem�; este chiar foarte simplu. Programul LOR dureaz� aproximativ 5875 de ani, de la na�terea lui Noe, p�n� la sf�r�itul Apocalipsei. Are etape foarte clare, pe care le-am parcurs �mpreun� �n aceast� carte, cum ar fi: producerea m�rcii genetice, selectarea popula�iilor care intr� �n programele de inginerie genetic�, crearea seriilor genetice cu puritate crescut�, perioada de recolt�, intervalul liber �i ... perioada de distrugere a programului, perioad� ce se suprapune aceleia de selectare �i producere a noii m�rci genetice de tip Noe, necesar� urm�torului program. Trebuie �n�eles c� EI au timp, c� timpul lor este diferit �i c� istoria noastr� este planificat� la scala timpului LOR. De aceea, cei 110 ani destina�i �tergerii de pe fa�a p�m�ntului a actualului program nu sunt nici prea mul�i, nici prea pu�in, ci probabil, numai bine adapta�i. Dac� privim �napoi, observ�m c� descrierea distrugerii programului anterior variaz�, doar opera�iunea numit� potop fiind prezent� �n toate miturile. Fiind ultimul act al, unui cataclism mult mai complex �i cu desf�urare mai extins� temporal, a fost mai bine re�inut de resturile popula�iilor care i-au supravie�uit. Cosmogonia sumerian� Enuma Elish aminte�te �ns� �i de celelalte arme �i artificii tehnice folosite de zei, care au precedat potopul �i care au contribuit esen�ial la �tergerea urmelor programului anterior. Este clar pentru mine, c� demolarea celui mai tehnic dintre toate aceste programe nu se poate face �ntr-o zi. Asta ar �nsemna s� ucid� planeta; ori lucrul acesta nu se va �nt�mpla. Distrugerea va fi progresiv� �i va afecta �n primul r�nd factorul uman. Progresiv va fi distrus� infrastructura, iar popula�ia va fi nimicit�. O bun� parte din aceast� �munc� o vom face chiar noi, cu propriile stocuri de arme, inclusiv cele de distrugere �n mas�. Zeii au hot�r�t numai momentul ini�ierii lan�ului de ac�iuni distructive �i sunt dirijorii din umbr� ai acestei opera�iuni. Globalizare, mondializare ... guvern mondial ... sunt cuvinte care cap�t� greutate. Posesia informa�iei, finan�elor, mass-media, confer� putere. Guvernul mondial are nevoie �ns� �i de arme �i pentru c� se sprijin� pe cea mai bogat� na�iune, a�a cum este normal, S.U.A. este cea care va produce armele necesare domin�rii, subjug�rii, distrugerii. O curs� a �narm�rii pe care guvernul mondial o poart� ... singur este menit� s� controleze lumea urm�torilor 50 de ani. P�n� �n aproximativ 2055 guvernul mondial va distruge baza tehnico material� a omenirii, infrastructura Terrei at�t c�t se va putea, f�r� ca p�m�nteanului s� i se par� c� ar fi implicat� vreo for�� extraterestr�. Distrugerile datorate for�elor p�m�ntene vor fi mai �bl�nde�, dar mai extinse temporal �i continue. Europa, Nordul Africii, Orientul Mijlociu �i Apropiat �i posibil alte zone din Asia vor suferi distrugeri sistematice, continue, cu diminu�ri importante ale popula�iilor. Africa neagr� va fi decimat� de S.I.D.A., Ebola �i al�i viru�i crea�i �n acest scop. America de Sud, specializat� �n lovituri de stat, r�zboaie civile, r�zboaie s�ngeroase interstatale rezultate a diferendelor de grani�e, �i va diminua �i ea popula�ia semnificativ. Discrepan�a �ntre structurile tehnice specializate ale guvernului mondial �i restul lumii se va accentua. Unde s� ne refugiem? Taigaua siberian�, teritoriile de nord canadiene, Patagonia, selva brazilian�, De�ertul Namib, Australia central�, Podi�ul Tibet, �i alte zone continentale depopulate natural, neindustrializate, �n care m�na omului tehnic nu se vede, v� a�teapt�! Din p�cate, �mi ve�i ignora avertismentul. Aproape to�i sunte�i angrena�i �ntr-un mecanism socio-economic care v� asigur� ziua de m�ine, ce pare mai important� deocamdat� fa�� de anii ce vin... Pu�ini se vor putea desprinde. Oricum, nu descenden�ii lor vor fi baza pe care se vor cl�di viitoarele programe de inginerie genetic�, pentru c� ei vor fi generatori de hibrizi �n acele spa�ii. Doar popula�iile naturale ale acelor teritorii vor fi interesante pentru inginerii geneticieni extratere�tri. Dup� 2055, nimic nu va mai conta. Istoria se va agrava. Lumea Intraterestr� care asigur� sprijin logistic �i informa�ie �tiin�ific� guvernului mondial marionet�, va trebui s� fac� fa�� confrunt�rii teribile cu civiliza�ia dumnezeului biblic. Tehnologiile spa�iale pentru asta sunt concepute. Biblia ne spulber� �ns�, orice iluzie �n privin�a eficien�ei acestor tehnologii. Dup� p�rerea mea, evenimentele descrise �n Apocalipsa au loc �ntre anii 2055 �i 2113, adic� dup� revenirea �ngerilor dumnezeului biblic �n spa�iul terestru. Distrugerile descrise �n Apocalipsa le sunt datorate. �n toat� perioada celor 110 ani de distrugeri un loc aparte �l ocup� construc�ia ora�elor subterane �n S.U.A. �i �n alte spa�ii. Studiile genetice pe material uman �i animal supus radioactivit��ii �ndelungate, cunoscute opiniei publice sub denumirea de "mutil�ri de animale", studii practicate de "zei", �n colaborare cu serviciile marii finan�e servesc punerii la ad�post a materialului genetic uman, necesar demar�rii viitorului program de inginerie genetic�, la fel cum Noe �i al�ii au fost salva�i de furiile potopului indus de "zei". Totul este ciclic. De fapt, fenomenul O.Z.N., �n vizibil� expansiune ast�zi, este urmarea unei cercet�ri genetice �n mas� practicat� de �ngerii lumii intraterestre, fapt ce demonstreaz� c� momentul apocaliptic este aproape. Cei care conduc lumea, conform intereselor lumii intraterestre, cei care ne ofer� istoria oficial�, se afl� �n contact permanent cu aceast� lume ascuns�. Sistemul financiar mondial, sistemul de datorii statale asigur� finan�area programelor ce limiteaz� atacul nuclear din spa�iul cosmic. Organiza�iile secrete suprastatale, marea finan�� evreiasc�, Biserica ne ascund con�tient adev�rul despre noi, �n scopul func�ion�rii acestui sistem financiar. Se pare c� to�i zeii "beneficiari" din Galaxie sunt interesa�i �n �nlocuirea actualului ciclu de dezvoltare uman� pe Terra cu un altul, deoarece popula�iile Terrei sunt �n parte hibride �i mult prea dezvoltate din punct de vedere tehnic. Dup� acest program marca A.D.N. a viitoarelor popula�ii va fi schimbat� cu o alta mai simpl�, pentru c� evolu�ia genetic� a zeilor este spre simplitate genetic�. Aceast� carte, al�turi de altele care se scriu poate chiar �n momentul de fa��, va face posibil� cunoa�terea unei bune p�r�i a adev�rului despre noi. Segmentul de istorie pe care �l parcurgem face posibil� decodarea scrierilor vechi aici - �n Rom�nia sau �n alt� parte. Din punctul LOR de vedere acest program este �ncheiat, deoarece sf�r�itul s�u a putut fi vizualizat. R�m�ne doar s� parcurgem �mpreun� istoria viitorului. A�tept�m viitorul mai mult sau mai pu�in preg�ti�i. Avem dreptul s� cunoa�tem m�car o parte din adev�r? �n mod sigur, p�rerile sunt �mp�r�ite chiar �i �ntre dumneavoastr�, cei ce citi�i aceste r�nduri. Dac� r�ndurile de mai sus vi se par o nebunie, nu citi�i aceast� carte. Lua�i-o ca pe o poveste fantastic�, un co�mar rupt de "realitatea" �n care tr�im. Oricum ar fi, trebuie s� �ti�i c� se va �nt�mpla ceea ce deja s-a �nt�mplat! Autorul 1 |
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 12:34
Despre rai si iad
Conform unor posturi pe net, urmatoarea intrebare ar fi fost pusa la un examen de chimie la "Universitatea Liverpool". Raspunsul dat de unul dintre studenti a fost atat de "profund" incat profesorul l-a impartasit colegilor sai iar astfel am ajuns sa avem si noi placerea de a-l cunoaste. Intrebare suplimentara: Este Iadul exoterm sau endoterm? Pentru a-si demonstra opinia, cei mai multi studenti au folosit legea lui Boyle, care spune ca un gaz se raceste atunci cand se extinde si se incalzeste atunci cand este comprimat, sau ceva similar. Insa unul dintre studenti a scris urmatoarele: In primul rand, trebuie sa cunoastem cum se schimba masa Iadului in timp. Asadar, trebui! e sa cunoastem rata cu care sufletele ce intra in Iad comparativ cu rata celor care pleaca din Iad. Cred ca putem sa presupunem cu destul de multa siguranta ca, odata ce un suflet ajunge in Iad, nu mai iese niciodata. Prin urmare, nici un suflet nu iese din Iad. In ceea ce priveste rata celor care intra, sa ne uitam la diferitele religii care exista astazi in lume. Cele mai multe dintre aceste religii spun ca, daca nu esti un membru al lor, vei ajunge in Iad. Dat fiind ca existe mai mult de o singura asemenea religie si cum oamenii nu sunt membrii mai multor religii simultan, putem sa facem estimarea ca toate sufletele merg in Iad. Date fiind ratele nasterilor si deceselor, putem sa spunem ca numarul sufletelor din Iad creste exponential. Acum trebuie sa ne uitam la volumul Iadului. Din cauza ca legea lui Boyle spune ca, pentru ca temperatura in Iad sa ramana constanta, volumul Iadului trebuie sa creasca proportional cu numarul suf! letelor care intra. Acest lucru arata ca sunt doua posibilitati: 1. Daca Iadul se extinde cu o rata mai mica decat cea cu care intra sufletele in el, atunci temperatura si presiunea in Iad vor creste atat de mult incat pana la urma se va declansa tot Iadul pe pamant. 2. Daca Iadul se extinde cu o rata mai mare decat cea cu care intra sufletele in el, atunci temperatura si presiunea vor scadea pana cand o sa inghete Iadul. Asadar, care din ele este? Daca acceptam postulatul pe care mi l-a dat Sandra in primul an de facultate, "o sa fie o zi friguroasa in Iad inainte sa ma culc cu tine", si tinand cont de faptul ca m-am culcat cu ea azi-noapte, scrie acelasi student, atunci ipoteza a doua trebuie sa fie cea corecta. Prin urmare, sunt sigur ca Iadul este endoterm si ca a inghetat deja. Corolarul acestei teorii este ca, din moment ce Iadul a inghetat, rezulta ca nu mai accepta nici un suflet si a disparut... ra! manand numai Raiul, ceea ce, prin urmare, dovedeste existenta unei fiinta divine - ceea ce explica de ce, noaptea trecuta, Sandra striga "Dumnezeule!". Acest student e singurul care a luat 10. |
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 12:38
De la: CAMELYA_, la data 2009-03-15 12:34:18Despre rai si iad Mi-a placut mult....care e numele studentului...
|
|
Fosta membra 9am.ro 205 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 17:24
De la: vasix, la data 2009-03-10 15:36:44Florine,nu ca as vrea sa iti spun da,ai dreptate,hai sa nu mai credem in nimic ca asa demonstram ca sintem strong,barbati desptepti ,adevarati,de la mama lor,eu nu cred in iadul biblic,cred doar ca este indeajuns rau pe pamint,cred ca exista destula ura in sufletul nostru incit ne-o facem singuri cu mina noastra. Uita-te in jur! Uita-te numai cu cita ura postezi tu contra celor care nu-ti impartasesc crezurile tale,uita-te si la altii cum dau contra argumente prin jigniri si insulte ,deci ce poate fi mai rau? In iadul bibilic oare e mai rau? Eu asa vad iadul exact cum e acuma pe pamint. De ce crezi tu vasix c� s-a ajuns la aceast� realitate pe care tu ai ilustrato bine? ,,Cre�tini" (tradi�ionalisti, protestan�i, neoprotestan�i) �mpreun� insult�ndu-se �i categorisindu-se prin prisma ,,iubirii" reflectat� de st�p�nul prezentat �n Apocalips 12: 12. |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 17:29
Virgil...din c�te v�d eu aici tu faci parte din cultul Martorii lui Iehova, sau m� �n�el?!
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 17:30
Bravo Camelya!!!! Super tare explica�ie!!!
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
|
vieru_cezar_iasi 247 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 23:49
Pentru stefanescu_gerard
Postarea ta despre extratere�tri nu are leg�tur� cu subiectul acestui topic. Aici se discut� despre iad. |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 23:52
De la: freddythebestman, la data 2009-03-14 15:34:13De la: nastasemihail, la data 2009-03-14 15:30:42Iadul ca si raiul sint doar stari psihice, la indemina oricui sa si le regleze dupa cum doreste.IN SFARSIT UN OM CU JUDECATA,SA TRAIESTI MOSULE,CAT MAI MULTI CA TINE,RELIGIA E OPIUMUL POPOARELOR! Mos esti tu. Ti-ai pierdut proletarii pe forum?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 23:52
Cezar, tu ai scris asta:
�n clipa decesului se �ncheie timpul harului �i dup� deces nimeni nu mai poate primi iertare.???? Atunci cum ramane cu rugaciunile pt morti?? Ce sens mai au??
|
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 23:54
x am sters mesajul pt ca nu aparuse tot ce citasem de la Cezar
|
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 23:59
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-15 17:29:27Virgil...din c�te v�d eu aici tu faci parte din cultul Martorii lui Iehova, sau m� �n�el?! Nu te inseli!
|
|
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 10:00
Dragii mei,unii..nu toti.. nu stiu de unde scoateti atitea "cunostinte" nebiblice..
Pentru cel mort nu se mai poate face nimic....nici pomene,nici rugaciuni...nici ias..nici purgatoriu...nici rai.....PINA LA JUDECATA FINALA..
Maranatha
|
|
Fosta membra 9am.ro 637 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 10:10
Dar ce se intampla ce cei adormiti pana la judecata finala, din punctul tau de vedere, tilsor ?
Am vazut forumisti care sustin ca suntem doar ... "trup" ... ca nu este minic dincolo de moartea celulelor din care suntem alcatuiti .... cu alte cuvinte : "o viata ai - traieste clipa dupa cum crezi tu ca este mai bine" Alti forumisti vorbesc despre energii cosmice sau reincarnari succesive , despre Karma ..... si asa mai departe Parerea ta care este ?
Caracterul f�r� �n�elepciune poate mult, dar inteligen�a f�r� caracter nu valoreaz� nimic - Cicero
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 20:35
"Relatarile mortilor clinici (notate de medici si psihologi, pe durata a multi ani) au fost comparate si analizate in multe tari ale lumii. Aproape toti decedatii clinic au declarat aproximativ urmatoarele. In momentul sf�rsitului, mortul aude cum medicul si cei din jur il declara decedat. Imediat, percepe un sunet, simtind cum se prelinge dealungul unui tunel lung si �ntunecat, la capatul caruia ajunge �nafara propriului trup, dar in apropierea lui, de unde isi priveste corpul ca un spectator neutru. La vederea acestei scene, este profund miscat si emotionat. Dupa scurt timp isi revine, obisnuindu-se noii situatii. Simte ca mai are inca un corp, diferit de corpul fizic, corp ce dispune de alte insusiri (corpul subtil astral). Observa cu uimire alte fiinte, nevazute oamenilor, care vin sa-l �nt�mpine si sa-l ajute. Printre acestea, vede si rude sau cunostinte, decedate mai demult, dar si o faptura-lumina care iradiaza caldura, iubire si ocrotire, fiinta complet straina. Faptura-lumina ii adreseaza o singura intrebare: cum isi apreciaza viata petrecuta p�na acum pe pam�nt ? Nu mult dupa acea, i se perinda, cu o repeziciune incredibila, cele mai importante scene si secvente din viata de p�na acum pe pam�nt. Dupa acea, corpul astral se apropie incet de o bariera (limita intre viata fizica si viata imateriala ?). Inainte de a ajunge la bariera, corpului astral i se da de inteles ca inca n-a sosit clipa despartirii definitive de viata pe pam�nt, in care ar mai avea unele probleme de rezolvat si experiente de facut si ca trebuie sa se incarneze din nou in trupul abea parasit. La aceasta cerinta, sufletul se impotriveste revenirii pe pam�nt, coplesit fiind de senzatiile extrem de placute traite dupa desprinderea de corpul fizic. Este penetrat de o senzatie de fericire, dragoste si bucurie. In pofida vointei sale, este obligat sa revina in corpul fizic, spre multumirea rudelor si a medicului, dar spre marea lui nemultumire. Incearca sa explice celor din jur placuta experienta facuta, cele vazute si traite, dar nu gaseste cuvintele potrivite spre a le descrie."
|
|
avostinar 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Arad |
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 20:50
asta inseamna ca nu ne-am invatat minte din vietile anterioare si o sa fim distrusi complet,deci fratilor daca nu mai aveti chef de viata eterna ,furati ,ucideti,inselati si violati pt ca asa nu o sa mai fie nimic si tot ce a-ti realizat in viata asta efemera este doar o parte dintr-0 milionime de micron a universului nescris
|
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 21:33
AM fost si ramin un om cu picioarele pe pamint...nu incerc sa conving pe nimeni ,cu nimic....respect parerea fiecaruia,dar nusint obligat sa si fiu de acord cu ea....
Oricum..va veni o vreme in care vom avea ,putin,timp de meditatie,..la ceea ce am crezut fiecare..... IAD...da..........ce iad.
Maranatha
|
|
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 00:54
De la: CAMELYA_, la data 2009-03-16 20:35:05"Relatarile mortilor clinici (notate de medici si psihologi, pe durata a multi ani) au fost comparate si analizate in multe tari ale lumii. Aproape toti decedatii clinic au declarat aproximativ urmatoarele. In momentul sf�rsitului, mortul aude cum medicul si cei din jur il declara decedat. Imediat, percepe un sunet, simtind cum se prelinge dealungul unui tunel lung si �ntunecat, la capatul caruia ajunge �nafara propriului trup, dar in apropierea lui, de unde isi priveste corpul ca un spectator neutru. La vederea acestei scene, este profund miscat si emotionat. Dupa scurt timp isi revine, obisnuindu-se noii situatii. Simte ca mai are inca un corp, diferit de corpul fizic, corp ce dispune de alte insusiri (corpul subtil astral). Observa cu uimire alte fiinte, nevazute oamenilor, care vin sa-l �nt�mpine si sa-l ajute. Printre acestea, vede si rude sau cunostinte, decedate mai demult, dar si o faptura-lumina care iradiaza caldura, iubire si ocrotire, fiinta complet straina. Faptura-lumina ii adreseaza o singura intrebare: cum isi apreciaza viata petrecuta p�na acum pe pam�nt ? Nu mult dupa acea, i se perinda, cu o repeziciune incredibila, cele mai importante scene si secvente din viata de p�na acum pe pam�nt. Dupa acea, corpul astral se apropie incet de o bariera (limita intre viata fizica si viata imateriala ?). Inainte de a ajunge la bariera, corpului astral i se da de inteles ca inca n-a sosit clipa despartirii definitive de viata pe pam�nt, in care ar mai avea unele probleme de rezolvat si experiente de facut si ca trebuie sa se incarneze din nou in trupul abea parasit. La aceasta cerinta, sufletul se impotriveste revenirii pe pam�nt, coplesit fiind de senzatiile extrem de placute traite dupa desprinderea de corpul fizic. Este penetrat de o senzatie de fericire, dragoste si bucurie. In pofida vointei sale, este obligat sa revina in corpul fizic, spre multumirea rudelor si a medicului, dar spre marea lui nemultumire. Incearca sa explice celor din jur placuta experienta facuta, cele vazute si traite, dar nu gaseste cuvintele potrivite spre a le descrie." Am vazut si eu cateva marturii ale unor oameni care au fost in moarte clinica si sunt foarte asemanatoare cu ceea ce spui tu.Cert este ca cei care au trecut printr-o asemenea experienta pozitiva nu doreau sa mai revina, un domn spunea ca rugaciunile fiului sau l-au "intors" dar el era foarte suparat pt aceasta intoarcere a spus ca era atat de bine dincolo ca nu dorea sa revina. Cei care au fost intampinati de fortele raului au fost cutremurati, iar dupa ce au revenit la viata si-au schmbat complet stilul de viata. Poate ca ar fi bine ca multi atei sau cei care inca nu cred si nu traiesc o viata crestina sa vada aceste marturii, poate mai au o sansa de a schimba ceva.
|
|
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 08:28
Totusi..ramine o intrebare...IADUL..exista acum..sau va fi ceva in viitor..?
Maranatha
|
|
|
|