back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

drama a patru romani ucisi in propriul apartament socheaza elvetia

laurakidgirlie

36 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Martie 2009, ora 17:12

Un cuplu si cei doi copii adolescenti au fost gasiti morti prin impuscare in apartamentul lor din Carouge, o localitate din cantonul elvetian Geneva, relateaza cotidianul Le Temps, care precizeaza ca familia era de origine romana, iar politia privilegiaza deocamdata ipoteza unei drame familiale.

Agentii au fost alertati de o femeie care nu mai avea vesti depre familia prietenilor ei romani. Politia s-a deplasat imediat la apartamentul de la adresa indicata de femeie, unde a constatat drama. Cele patru cadavre erau ciuruite de gloante.

CUM CREDETI CA S-AR PUTEA INTERVENI IN ASEMENEA CAZURI? cine le poate oferi imigrantilor protectie atunci cand merg intr-o tara straina?

Raporteaza abuz de limbaj
razvankyokushin

288 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 7 Martie 2009, ora 19:46

Dar de prosti cine ne apara? Eu zic sa citesti mai bine articolul... daca intelegi ceva din el ca este execrabil... si apoi... pune intrebarea. nu are logica. ce protectie? de cine? de sotul ce se considera un ratat si isi asasineaza executa familia si apoi se sinucide? cine sa te apere... DUMNEZEU...! :))

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 7 Martie 2009, ora 19:47

De la: razvankyokushin, la data 2009-03-07 19:46:40Dar de prosti cine ne apara? Eu zic sa citesti mai bine articolul... daca intelegi ceva din el ca este execrabil... si apoi... pune intrebarea. nu are logica. ce protectie? de cine? de sotul ce se considera un ratat si isi asasineaza executa familia si apoi se sinucide? cine sa te apere... DUMNEZEU...! :))

De prosti trebuie sa te aperi singur , adica ar fi foarte bine sa-i neutralizezi dandu-le peste nas.

Dana P

P.S.
In cazul de fata cred ca este vorba de o problema mult mai grava.

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
9am007495

1 mesaj
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 01:13

"Cine le poate oferi imigrantilor protectie atunci cand merg intr-o tara straina?"
Dupa parerea mea, NIMENI.
Nimanui nu-i pasa de romani dupa faima "buna" pe care presa ne-a facut-o in toata Europa. E bine cand facem joburi pe care nimeni nu le vrea, pe bani putini, si cam atat.

estefanconde

1 mesaj
Oras: Cluj

Postat pe: 8 Martie 2009, ora 08:59

Locuiesc in Spania si de a lungul multor ani vad in trenurile din Barcelona ce fac ligatura intre localitati unde tigani cu dinti de aur in gura cu pasapotul legat de git cersesc in trenuri spunind ca sint romani si mor de foame ...
iar in Palma de maiorca pe soselele de pe plaje plin de tigani romani opresc masinile pe strada la stop si nu numai in Palma de Maiorca in toata Spania centrele mari plin de tigani la intersectii cersind !!
Nicaieri n/am vazut cersind romani romani saraci cu adevarat si adunci cui ii datoram aceasta teribila tinichea agatata de coada romanilor !!!

iolanda

62 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 18:13

autoritățile?!alea care de fapt nu există în practică....însă au un buget alocat?!

maryah20

1 mesaj
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 00:27

Protectie....da este si exista daca imigrantii sositi in tarile straine sunt inscrisi in Primariile localitatilor de rezidenta,acestia dispun in general de anumite cladiri care sunt destinate emigrantilor si la fiecare sector sau cartier au ,,Burtpreventie"adica un centru de politie de sector sau de interventie in cazuri extreme,mai au si posibilitatea de inscriere in centrurile de ajutorare a mamelor si copiilor,centre de munca ,de sanatate,au anumite numere de telefon pentru interventie oriunde s-ar afla pe teritoriul tarii respective ,acestea numai in cazul in care autorizatiile sunt informate de prezenta lor pe teritoriu,daca sunt persoane ne declarate atunci legea nu are nici o atributie.In cazul de fata pare a fi mai mult un atac de gen mafiot,atac armat? se intilneste in cazul cind unul din membrii sunt implicati in diverse grupuri su poate in traficuri de droguri ...cine stie.Eu una am fost plecata timp de aproape 6 ani in Olanda si va spun sincer ca am beneficiat de foarte multa atentie si ingrijire,atat eu cit si copilul meu,si nu numai dar mi s-a dat toate sfaturile si ajutorul chiar si la venirea mea acasa.In ceea ce priveste privilegiile date emigrantilor =acestia dispun de toate drepturile legale ca orice cetatean al tarii respective atata timp cit si cetateanul respecta standardele legale...M.Ene

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Martie 2009, ora 01:10

De la: 9am007495, la data 2009-03-08 01:13:21"Cine le poate oferi imigrantilor protectie atunci cand merg intr-o tara straina?"
Dupa parerea mea, NIMENI.
Nimanui nu-i pasa de romani dupa faima "buna" pe care presa ne-a facut-o in toata Europa. E bine cand facem joburi pe care nimeni nu le vrea, pe bani putini, si cam atat.

Ce naiba tot aberați măi oameni?!
În cazul ăsta e vorba de un nebun de român, supărat pe viață, care s-a dus acasă și și-a împușcat nevasta și cei doi copii.
Case closed!
N-au nici o legătură autoritățile....ce să le facă? să stea la fundul fiecăruia să nu facă vreo tâmpenie?
Numai aberații citesc p-aci azi!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
| Varianta pentru tiparire a topicului Drama a patru romani ucisi in propriul apartament socheaza Elvetia
Mergi la: