Info
x
Felicitari jurnalu national
|
ovidiut30 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 17:40
Scopul nu cred ca a fost premeditat ce e sigur este ca iliescu a acceptat acesta cheste pentru voturi sa ajunga presedinte in 92 iar tigani au vrut sa se schimbe numele da de se sterge si imaginea lor...de fraieri am picat noi ....cam asta a fost tot...sincer cred ca iliescu ar trebui judecat si impuscat pentru asta....eu in anglia m-am certat rau cu niste tigani ce aveau carte de indentitate obtinuta cu povesti de persecutii ce le suporta in romania si pe acel card scria nationalitate rom limba romana.....imi venea sa il bag in pamant .....cu cat greu sa face un renume.....cu cata usurinta si-au batut joc de ea....In faimosul film MASH din anii 60-70 in seria 5 este o referire la tiganii...in acea perioada erau cunoscuti ca fiind multi in ungaria ei au stiut sa-si faca politici sa nu pice incapcana asta.....am picat de prosti din nou
Raporteaza abuz de limbaj |
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 22:39
ROMANI TREZITI - VA ! TIGANII SUNT PE CALE DE A NE FURA TARA SI DE A NE DEFIINTA CA NATIE . TIGANII CONTROLEAZA TELEVIZIUNILE , POLITIA , MEDIILE POLITICE SI O BUNA PARTE DIN CAPITALURI . TIGANII FAC LEGEA IN ROMANIA . ROMANIA VA AJUNGE SA INSEMNE TARA ROMILOR , NU A ROMANILOR . TOTUL PLEACA DE LA ILIESCU , TIGAN MODORAN DUPA MAMA SI VAR CU CIOABA .
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 20:38
www.petitieonline.ro/petitie-p14933050.html
Romanii sunt rugati sa semneze aici! Dati mai departe acest link tuturor prietenilor din lista voastra. Acest mesaj trebuie sa se raspandeasca in toata Romania. |