back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sint urit dar inteligent____ce ma sfatuiti sa fac ?

9am003934

46 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 17:14

Am o virsta la care sint inca singur;am terminat multe scoli,dar asta nu m-a ajutat la nimic...sint urit..urit,si nimeni nu a stat cu mine mai mult de 3-4 zile,poate uneori mai mult dar din interes...
Ce ma sfatuiti sa fac?
Am suferit un accident de laborator si mi-a ars toata fata cu acid sulfuric,si arat ca naiba.Ma consolez cu munca,dar cind ies in lume toti intorc capul dupa mine.Circul mai mult noaptea.
As cauta pe cineva care sa ma accepte,dar nu stiu cum;am o situatie buna materiala.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 17:19

De la: 9am003934, la data 2009-03-05 17:14:52Am o virsta la care sint inca singur;am terminat multe scoli,dar asta nu m-a ajutat la nimic...sint urit..urit,si nimeni nu a stat cu mine mai mult de 3-4 zile,poate uneori mai mult dar din interes...
Ce ma sfatuiti sa fac?
Am suferit un accident de laborator si mi-a ars toata fata cu acid sulfuric,si arat ca naiba.Ma consolez cu munca,dar cind ies in lume toti intorc capul dupa mine.Circul mai mult noaptea.
As cauta pe cineva care sa ma accepte,dar nu stiu cum;am o situatie buna materiala.

Daca ai o situatie buna materiala te sfatuiesc sa faci cat mai multe operatii estetice.
"Fiecare sac isi gaseste peticul"
Fi optimist ..ca timpul le va rezolva pe toate

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 18:07

Am invatat un lucru foarte important,odata:FIECARE OM E FRUMOS IN FELUL LUI...Scuza-ma ca spun asa..nu conteaza ambalajul ci continutul...
Daca ai un suflet nobil,plin de dragoste..vei avea si tu parte de "primavara"

Maranatha
Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 18:11

Frumusetea adevarata tine de suflet si nu de chip

Din nefericire sunt mai multi cei ce apreciaza "ambalajul" si nu "continutul"

Caracterul fãrã înþelepciune poate mult, dar inteligenþa fãrã caracter nu valoreazã nimic - Cicero
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 18:16

Inteligenta ...deobicei e caracterizata de perosnele din jurul nostru...nu de noi insine
Cu scoli multe si cu bani multi
Mi se pare o doxa de nesinceritate din oartea celui care a deschis acest subiect

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 18:24

the beauty is in the eye of beholder.

(cred ca esti satul de sfaturi de doi bani, dar incercam si noi.. cine stie, poate gasesti ceva util).
Cred ca femeile cauta siguranta, stabilitate.. daca ele simt ca tu nu ai incredere in tine (indiferent de motiv), nu vor avea nici ele.

In plus, aspectul este supraevaluat!! Nu ajuta in mod real in relatie (este adevarat, poate, ca gasesti mai usor parteneri... dar apoi nu cred ca are vreun aport semnificativ in stabilizarea relatiei. Parerea mea, poate ma insel... )

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 18:25

Camelya, el nu a deschis acest topic ca sa-l pui tu la zid!!

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 18:26

De la: marinescuirina, la data 2009-03-05 18:24:52the beauty is in the eye of beholder.

(cred ca esti satul de sfaturi de doi bani, dar incercam si noi.. cine stie, poate gasesti ceva util).
Cred ca femeile cauta siguranta, stabilitate.. daca ele simt ca tu nu ai incredere in tine (indiferent de motiv), nu vor avea nici ele.

In plus, aspectul este supraevaluat!! Nu ajuta in mod real in relatie (este adevarat, poate, ca gasesti mai usor parteneri... dar apoi nu cred ca are vreun aport semnificativ in stabilizarea relatiei. Parerea mea, poate ma insel... )

Asa este Irina !

Caracterul fãrã înþelepciune poate mult, dar inteligenþa fãrã caracter nu valoreazã nimic - Cicero
dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 18:34

Eu te sfatuiesc cu mult respect sa cunosti o femeie nevazatoare. O astfel de femeie va aprecia omul din tine si deloc aspectul exterior. Important e sa-i spui adevarul de la inceput si sa faci tot posibilul sa o iubesti si sa o respecti cu adevarat.

Kenny

230 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 18:35

De la: 9am003934, la data 2009-03-05 17:14:52Am o virsta la care sint inca singur;am terminat multe scoli,dar asta nu m-a ajutat la nimic...sint urit..urit,si nimeni nu a stat cu mine mai mult de 3-4 zile,poate uneori mai mult dar din interes...
Ce ma sfatuiti sa fac?

Daca tot ai bani, rezolva cu operatii estetice.
Intr-adevar, conteaza "what's on the inside", da' ca sa vezi continul trebuie sa te intereseze mai intai ambalajul.
Adica se aplica aia cu
"Esti bun? - DA
Esti cel mai bun? - DA
Nu te ajuta cu nimic daca nu stie nimeni."

Vanity, definitely my favorite sin.
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 12:16

Ti-am trimis un mesaj personal,n-am primit raspuns....contacteaza-ma caci te pot ajuta,aici in strainatate....discutam detalii la tel.. cu toata increderea.

Maranatha
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 12:43

Ce ma sfatuiti sa fac?

Esti urat dar inteliget = sfatul meu este sa te bucuri de inteligenta ta de care altii nu au parte (cam cat ai coeficientul de inteligenta?).
Relatiile tale de 3-4 zile de ce s-au terminat intr-un termen asa de scurt? Daca o persoana te-a acceptat ca si partener din prima zi ..inseamna ca nu a tinut cont de la inceput de aspectul fizic.
Un var de al meu a patit ceva asemanator ..dar cu soda caustica (cand era mic la bunici)...a suferit cateva operatii estetice pe gat si pe jumatate din fata..si crede-ma ca nu ii este rusine sa iasa pe strada .
Oare chiar traim intr-o lume antica sa iesim noaptea pe strada daca avem un defect estetic?-----eu nu cred
Ok..ai o situatie materiala buna = norocul tau pe care ar trebui sa-l frunctifici (nu trebuie sa umblii pe strada ci in masina personala sau in taxi , iti permiti sa-ti faci operatii estetice....plus ..ai nenumarate cunostinte - cine are bani..are si cunostinte multe). .
Crezi ca daca spui ca ai o situatie materiala buna ...femeile nu vor tine cont de aspectul tau? Pui accent pe alte calitati (inteligenta, bani)..pentru a atrage o femeie?
Dar sufletul tau...care este cel mai de pret...cum este??????

lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 17:20

De ce nu pot gasi persoana potrivita?

Nota: Text preluat si tradus din cartea: „Cum sa gasesti o relatie stabila”, de Richard Gosse (1991).

Sunt milioane de oameni singuri si descurajati în aceasta tara. Barbati sau femei, refrenul este acelasi: „Unde sunt femeile singure?”, „Unde sunt barbatii singuri?”. Ambele sexe par la fel de convinse ca exista o uriasa criza în materie de „singles” de sex opus.

În mod evident, nu pot avea dreptate ambele parti. Realitatea este ca sunt peste 64 de milioane de „singles” peste 18 ani pe tot cuprinsul Statelor Unite. În momentul în care cititi aceste rânduri, miloane de barbati si femei spera sa întâlneasca pe cineva pentru o relatie stabila, bazata pe iubire. Atunci de ce este asa de dificil sa întâlnesti persoana potrivita?

O explicatie sociologica vehiculata în prezent ne spune ca traim într-o societate urbanizata si impersonala, care ne face sa ne simtim izolati unii fata de ceilalti. În „zilele bune” era usor sa întâlnesti oameni. Cei mai multi locuiau în orase mici, unde fiecare cunostea pe fiecare, toti mergeau la aceleasi scoli, locuri de joaca, biserici sau petreceri. Chiar si în orasele mari era usor sa întâlnesti oameni, deoarece cu totii faceau parte dintr-un acelasi cartier. Oamenii se cunosteau si se salutau pe strada. Ei de obicei se îndragosteau, se casatoreau si cresteau copiii în aceeasi zona sau localitate.

În zilele noastre simtul vecinatatii – al apartenentei la o zona – aproape ca a disparut. Un studiu facut într-o zona din sudul orasului Chicago a aratat ca cei ce locuiau acolo au mai degraba prieteni într-o alta zona a orasului decât în cea în care locuiesc. Aproape jumatate nu au deloc prieteni în zona în care locuiesc! Autorii studiului au concluzionat ca respectiva zona este de fapt un simplu dormitor pentru cei care locuiesc acolo.

Izolarea sociala este în mod cert un raspuns plauzibil la întrebarea „de ce e asa de greu sa întâlnesti oameni”, dar nu poate sa justifice problema care pare a fi esentiala – de ce oamenii sunt atât de selectivi. Nathaniel Branden, în cartea „Psihologia Iubirii”, spune ca iubirea romantica a fost un ideal foarte rar în lume, ca si în Statele Unite, pâna acum câteva zeci de ani. Oamenii nu se casatoreau din dragoste, ci mai degraba doar pentru a avea copii sau din motive economice. Divortul era un pacat capital, iar cei care divortau erau priviti ca niste oameni imorali, un pericol pentru societatea acelor vremuri. Femeia trebuia sa ramâna cu barbatul ei indiferent de problemele pe care le avea cu el – batai, alcoolism sau daca era impotent. Un barbat care îsi lasa sotia pentru o femeie mai tânara era privit cu dispret si era pedepsit sever prin legile care reglementau pensiile alimentare.

Americanii de astazi privesc casatoria ca un mod de a fi fericiti, nu ca un scop în sine. Stiind prea bine statisticile legate de divorturi, ei sunt mult mai selectivi în privinta persoanei cu care se vor casatori. Ei asteapta sa gaseasca „Domnisoara” sau „Domnul” Perfectiune. Foarte putini se potrivesc însa cu idealul lor romantic.

O parte din problema o reprezinta filmele de la Hollywood. Barbatii se uita la un film sau la un show de televiziune si vad o Farrah Fawcett sau o Jane Fonda. Rezultatul e ca 95% dintre barbati par sa caute acel 5% dintre femei, reprezentat de cele frumoase si subtiri.

Daca sunteti o femeie, rezistati tentatiei de a va simti mai bine pentru ca sunteti mai putin preocupate de atractivitatea fizica a partenerului decât barbatii. Treceti peste asteptarile dumneavoastra superficiale. Cele mai multe femei pe care le-am intervievat au prejudecati legate de barbatii care nu au un salariu mare si o slujba „cu nume”. Când am lucrat la o agentie matrimoniala am avut ocazia sa vorbesc foarte frecvent cu femei care au acceptat sa se iasa cu un doctor sau cu un avocat, dar au refuzat un portar sau un sofer de camion.

Femeile par a fi mai putin preocupate de aspectul fizic al partenerului decât barbatii, dar asta nu înseamna ca acest aspect este nesemnificativ. Femeile îsi doresc un prieten care sa arate bine în acelasi raport de forte cu barbatii care îsi doresc o prietena frumoasa. Tristetea e ca doar un foarte mic procent dintre „singles” arata ca în Playboy sau ca la televizor. De fapt chiar si fotomodelele sau actorii nu arata în realitate în modul în care îi vedem la televizor sau în reviste. Chiar si Cocosatul de la Notre Dame ar arata bine cu machiajul, hainele si coafura potrivite, fara a pune la socoteala retusarea pozelor sau unghiurile din care se face filmarea. Persoanele „super” pe care le vedem uneori pe strada probabil ca au deja o coada lunga de admiratori / admiratoare în spatele lor. Pentru a avea succes la astfel de persoane trebuie sa fiti si voi la fel de frumosi / frumoase, sau sa aveti ceva special (de genul 1 milion $ US).

Dar hai sa presupunem ca întâlniti perechea visurilor voastre, fotomodelul pe care vi-l doreati de atât de mult timp. Nu toate lucrurile vor merge bine, si James a descoperit asta pe pielea lui: „M-am simtit extrem de norocos când am început sa ma întâlnesc cu Barbara. Ea era ca în visurile oricarui barbat: avea o fata frumoasa, era înalta, avea parul lung si negru, picioare lungi si subtiri. În prima noapte când am fost cu ea în intimitate am crezut ca am murit si am ajuns în rai!”

„Mi-a luat cam o luna sa îmi dau seama de cruda realitate. Am început sa îmi dau seama cât de îngâmfata era. Nu sunt împotriva respectului de sine, dar ea avea ceva cu totul diferit. Ea credea ca toata lumea trebuie sa îi satisfaca mofturile tocmai fiindca e frumoasa. Însa nu am dreptul de a ma plânge – dupa toate astea nu Barbara s-a schimbat, ci eu. Pozitia de admirator al ei m-a obosit. Am început sa ma simt folosit de catre ea, nu neaparat dpdv financiar, dar si în alte moduri. Relatia noastra nu a evoluat niciodata de la provocarea oferita de cucerirea celuilalt la bucuriile intimitatii. Aceste lucruri vin numai de la o relatie egala”

„Celalalt lucru care m-a cuprins a fost plictiseala. Barbara nu avea prea multa personalitate. Ea nu era proasta, avea chiar un IQ peste medie, dar nu era spirituala si nici nu avea talentul de a conversa. Dupa o vreme ea a devenit pentru mine un fel de simbol al pozitiei în societate, si de asemenea un fel de obiect sexual, însa a încetat sa mai fie stimulanta sau provocatoare pentru mine. Acum ma întâlnesc cu o fata care nu este nici macar pe jumatate atât de superba precum era Barbara, dar e OK. Cred ca zicala legata de frumusete, cum ca se opreste de obicei cum treci de piele este adevarata. ”

Aveti grija sa nu interpretati gresit experienta lui James. Oamenii frumosi nu sunt toti îngâmfati sau plicticosi. Însa nu uitati ca avem cu totii defecte, precum avem si calitati. Oamenii mai putin atractivi dpdv fizic de multe ori compenseaza cu alte calitati.

Richard Gosse

9am003934

46 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2009, ora 12:55

As vrea sa va fac sa intelegeti ca toata partea dreapta,cu partea stinga,jos sin arse pina la os;lobul urechii drepte,cartilajul nasului,buza de sus nu mai sint..
La operatii estetice s-a putut doar curata partile carbonizate...structura de piele e f putina...
TILSOR trimite
din nou e-mail,s-a transmis doar o parte...nu am primit nici un nr, de telefon.
Multumesc celor ce-mi sinteti aproape..

sirius_zegetina

808 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 9 Martie 2009, ora 18:36

Am inteles c-ai ramas mutilat in urma accidentului; din cate stiu, exista clinici de refacere si a structurii musculare, nu numai a tesutului dermic si epidermic. Trebuie sa te interesezi, daca dispui de o situatie financiara buna, fiindca am inteles ca acest gen de operatii sunt si costisitoare si impun o spitalizare mai indelungata, nefiind vorba de simpla chirurgie estetica, ci de una reparatorie; daca finantele nu-s o problema, se poate rezolva. Nu-i o simpla incurajare, putine au ramas de nerezolvat astazi; desigur, nu cred ca trebuie sa te-astepti la minuni, sa-ti inchipui ca vei iesi de sub bisturiu un adevarat "fat-frumos"! Probabil ceva urme vor ramane, dar in niciun caz asemenea desfigurari incat sa-ti fie jena sa iesi pe strada sau sa te-arati oriunde-n vazul lumii. Sincer, iti urez mult noroc si sunt convinsa ca, odata trecut si de-acest hop, iti vei gasi si partenera care sa te-aprecieze la adevarata ta valoare (fireste - daca o ai asa cum spui)!

diana35us

19 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 23:32

Ce ma sfatuiti sa fac?

De ce nu-ti faci estetica?
Sunt atatea clinici care fac operatii de genul acesta...Ai fost la un consult sa vezi ce se poate face?
Nu te-ai gandit la varianta asta sau o refuzi, din start?
Eu, asta as face! Nici nu as mai sta pe ganduri! As face orice, ca sa ma simt bine in pielea mea. E o conditie necesara(sa te simti bine in pielea ta) pt. a avea moralul la linia de plutire, sa nu-ti pierzi increderea in tine.
Bafta!

9am003934

46 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 17:52

Dragii mei ,multumesc ca-mi sinteti laturi.Am incercat multe operatii estetice dar ,problema este ca nu mai este din ce reconstrui fata;trebuie luate din alte parti...
Dar,acum 1 zi am venit din GERMANIA,de la o clinica specializata in reconstructii estetice si am facut o serie de consultatii dupa care mi s-a prezentat programul si costul......18 operatii la interval de 1-2 luni intre ele;costul..?mult ptr un muritor,dar posibil..
Acum am nevoie de curaj,si putere....
Saptamina viitoare trebuie sa dau raspunsul...
Sper,..............................................................................................sper.

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 18:53

Eu iti doresc sa gasesti ceea ce cauti.

Daca asa multi oameni spun ca aspectul conteaza, poate asa o fi, nu stiu.
Dar eu cred ca sunt multe feluri in care-ti poti imbogati viata.. chiar daca esti diferit de restul lumii.

(Daca eu as fi singura si as avea posibilitati materiale, as infia un copil.. sau doi.. nu trebuie ratata nici o sansa de a face un bine, cred eu. Viata e prea scurta)

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2011, ora 06:13

Te sfatuiesc sa-ti faci operatie estetica si sa intri in politica. Sigur te timpesti.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2011, ora 10:10

De la: nastasemihail, la data 2011-02-21 06:13:22Te sfatuiesc sa-ti faci operatie estetica si sa intri in politica. Sigur te timpesti.

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 8 Martie 2011, ora 15:22

Dacã îmi este permis , zic ºi io fo' doo , aºaaa , ca opinia publicã ...
Faci o mare greºealã , chiar una foarte mare , cã te consideri urât !
Nu eºti !
Dacã faci o obsesie despre felul cum arãþi la exterior "lupþi" pentru o cauzã pierdutã deja ...
Încearcã , asta fãrã fricã sau ruºine, sã arãþi pe adevãratul tu ! Cel de sub "mascã" . am certitudinea cã vei avea mari surprize ! Plãcute de astã datã .
Pentru cã la urma urmei, conteazã OMUL din tine ºi nu înfãþiºarea !!
Paþienþã ºi tutun !!
Toate cele bune , OMULE !!

Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2011, ora 19:28

Dupa parerea mea nu exista inteligent urat. Privirea inteligenta confera frumisete.

...sau poate esti rau! Atunci da, privirea invidioasa, pizmasa, razbunatoare, urateste foarte mult.

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2011, ora 19:32

De la: Tramp, la data 2011-03-08 10:10:43
De la: nastasemihail, la data 2011-02-21 06:13:22Te sfatuiesc sa-ti faci operatie estetica si sa intri in politica. Sigur te timpesti.
Nu stiu ce am vrut sa spun aici. E din....adincurile mele.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2011, ora 03:41

De la: nastasemihail, la data 2011-03-08 19:32:34
De la: Tramp, la data 2011-03-08 10:10:43
Nu stiu ce am vrut sa spun aici. E din....adincurile mele.

...sa-si remedieze si uratenia si inteligenta

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

364 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2011, ora 11:13

Ce ma sfatuiti sa fac?

si totusi ai avut ceva bafta din 2009?

| Varianta pentru tiparire a topicului SINT URIT DAR INTELIGENT____CE MA SFATUITI SA FAC ?
Mergi la: