back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Foarte bine

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 10:51

Aceasta initiativa a mai fost inaintata si anul tre cut pe PetitiiOnline.ro(textul nu este foarte bine redactat si sunt omise anumite aspecte)www.petitieonline.ro/petitie/comentarii/schimbarea_denumirii_tig...
Si daca tot e vorba de discriminare, eu m-as uita in curtea concetatenilor nostri tigani, ce continua fara nici un fel de rusine sa ignore orice fel de lege aplicata in tara asta, si nu stiu in ce masura suntem noi acceptati de/sau in societatea lor, daca tot e vorba de toleranta si acceptare, lasand la o parte lipsa de respect pe care o au pentru concetatenii lor, romani.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1113 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Ianuarie 2013, ora 01:02

De la: , la data 2009-03-05 10:51:41Aceasta initiativa a mai fost inaintata si anul tre cut pe PetitiiOnline.ro(textul nu este foarte bine redactat si sunt omise anumite aspecte)www.petitieonline.ro/petitie/comentarii/schimbarea_denumirii_tig...
Si daca tot e vorba de discriminare, eu m-as uita in curtea concetatenilor nostri tigani, ce continua fara nici un fel de rusine sa ignore orice fel de lege aplicata in tara asta, si nu stiu in ce masura suntem noi acceptati de/sau in societatea lor, daca tot e vorba de toleranta si acceptare, lasand la o parte lipsa de respect pe care o au pentru concetatenii lor, romani.

Raporteaza abuz de limbaj
Anubis
| Varianta pentru tiparire a topicului foarte bine
Mergi la: