Info
x
Ce sunt moastele?
|
Fosta membra 9am.ro 520 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 16:43
Hei,jojon... joci la deruta? Ai nimerit-o,chiar sunt ortodox. Dar nu ti-ai exprimat parerea despre moaste,parca asta era topicul?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
jojondurant 148 mesaje Membru din: 3/02/2009 |
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 16:52
Mai glumesc si eu,mai bag bete in roate! Mortii cu mortii,vii cu vii,moastele cu moastele,oamenii cu obiceiurile lor.
|
|
tilsor 1415 mesaje Membru din: 2/02/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 17:01
BAI FRATILOR,lasati sectantii,confesiunile si alte denumiri deoparte...priviti un pic in intreaga Lume:unde mai sint atitea obiceiuri ca la noi....?
Apoi ,hai sa privim in ograda noastra...moaste,sfinti,icoane,sarbatori,(de la noi si mai avem si adaugate si de la altii)exorcizari...etc...si mergem toti,cu milioanele,;ne inchinam,ne rugam,platim,imploram,ne aruncam in genunchi....si cite nu mai facem....si atunci,va rog sa-mi explicati:de ce sintem o NATIE bolnava,debusolata,stresata,saraca,idioata pe care fiecare PUTERE ne dirijeaza cum si unde vrea....Nu vi se pare ca am si ajuns bataia de joc a EUROPEI si a POLITICULUI....si atunci ma intreb ..?CU CE M_AU AJUTAT TOATE ASTEA.? SI TAC.......
Maranatha
|
|
hocadan 45 mesaje Membru din: 3/02/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 13:33
De la: CAMELYA_, la data 2009-03-03 20:28:14In crestinismul in mijlocul caruia traim noi astazi domneste credinta in cultul moastelor. Foarte bunae intrebari dar dupa cum observ la anumite raspunsuri date de OAMENI SCOLITI ,pentruca noi oameni de rind nu mai putem raspunde la intrebarile ivite ,adica ma refer la cele din NOUL TESTAMENt Pentruca la celelalte intrebari din VT. nu le trebuiau la oameni sa aibe Scoli inalte ,Facultati ,pentruca totul era clar si facut la LUMINA Dar vedeti ca acesti noi INVATATORI sint exzact ca Politicieni si daca le adresezi o intrebare ,ei iau un anupit VERSET si il dezvolta pina cind nu mai intelegi nimic si ca sa fim lamuriti dea binelea ne da exzemplu din alte Bibli sau din alte constituti pe care nu le cunoastem Evita intrebarile ADEVARATE si la SUBIECT Dar striga in gura mare ca ei au dreptate Adevarul ii altul cum lau relatat mai multi dintre cei care au incercat sa raspunda Si anume totul este o sarlatanie si ducerea in eroare a adevaratilor CREDINCIOSI cu un singur scop ,,BANUL" Dar sa loam intrebarile pe rind. 1 Care oameni se vindeca la atingerea moastelor ? Ori ce sarlatan daca are mi de adepti citiva dintre ei o sa zica ca sau vindecat ,motivele sint multe si nu le putem discuta acum Dar ce este relevant pentru noi DACA aceste MOASTE intradevar fac Minuni .Eu atita am sa va zic .pe cine ati vazut ?ORI CARE DINTRE CREDINCIOSI Ca au venit la moaste ORBi si sau vindecat ,Sau schiopi si la fel si ei sau vindecat sau copi cu grave afectiuni de la nastere ,nu unblau etc .exz si acestea au venit si sau vindecata Binenteles raspunsul o sa fie numai cene crede in isus se va vindeca,dar exzact acest aspect este relatata Toti merg la moaste pentruca cred Si mai ales copii care sau nascut cu handicapuri si stim bine cum sint multi din ei ,va intreb oare nici aia nu cred ?etc aspecte si in final vedeti ca totul ii o AFACERE ,fabrica care nu produce NIMIC dar vinde TOTUl adica ILUZI 2 ziceti ca se convertesc dintre sectanti la Ortodoxism ,foarte bine ,dar asta nu ne arata ca sa produs vre-o minune ,ci arata exzact credinta CRESTINULUI ,pentruca Nu vine sa se CRESTINEZE un credincius din alte credinte mult mai vechi decit Crestinismul Aceasta miscare si schimb de culte etc se face tot intre crestini care cred in acelasi Dumneze si Isus=dumnezeu 3 Intradevar se inareste credinta oamenilor cind vad moastele,dar de ce nu percepeti ca totul ii o PROPAGANDA ,cind cei mari vad ca leau scazut profiturile si lumea nu mai merge la beserica ,atunci INVIOREAZA SPIRITU si apeleaza la MOASTe ,unde sint multi CUM II CISTIGUL? Daca intradevar era ceva adevarat atunci trebuiau sa aduca pinzele si stergarul lui Isus exz ioan 20-3...8 4 Biblia de la inceput ne zice ca . Dumnezeu este gelos ,si nu isi lasa slava la nimeni ,si ne zice clar caci el este singurul Dumnezeu ,MINTUITOR ,Inparat etc. Si ne zice chiar si la sfirsit apocalipsa 21-8. dar cit despre fricosi ,necredinciosi, curvari, scirbosi ,ucigasi vrajitori ,INCHINATORI la IDOLI si toti mincinosi ,partea lor este in iazul de FOc 5 Mai amintesti si alte MINUNI ce sau facut inafara de cele cu moastele, Cred ca va ginditi la ICOANELE,si STATUILE diferitilor SFINTI sau personaje BIBLICE ,care fac minuni ,si sint si insufletite : PLING sau RID? Tot apocalipsa raspunde la capitolul 13 Asa eu va sfatuiesc vedeti pe cine votati pina nu ii prea tirziu De ce nu vreti sa il credeti pe singurul DUMNEZEU ,si va inchinati la intermediari care sau inaltat la rangul de Dumnezeu si cu puteri mai mari decit cel ADEVARAT si UNIC |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 13:36
De la: tilsor, la data 2009-03-08 17:01:09BAI FRATILOR,lasati sectantii,confesiunile si alte denumiri deoparte...priviti un pic in intreaga Lume:unde mai sint atitea obiceiuri ca la noi....?ete de aia suntem asa de ai dracu' ce suntem
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 13:51
Ce sunt moastele????
1.Pot fii ale lui vlad tepes;mihai viteazul;zamolxe;decebal;traian....sau ale voastre.TOTI AU FOST OAMENI...!!!! Doar Dumnezeu este SFANT....si va ofera MANTUIREA ....prin DOMNUL ISUS HRISTOS.....Alta cale eu nu vad
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Fosta membra 9am.ro 637 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 14:14
De la: symy1, la data 2009-03-13 13:51:40Ce sunt moastele???? Ramasitele omenesti ale lui Vlad Tepes, Mihai Viteazul, Decebal sau Traian ... daca ar fi gasite ... nu ar fi considerate moaste. Poate ca nu cunosti destule despre acest argument. Daca nu vezi alta cale decat "a ta" , este posibil sa nu vezi bine. Consideram ca ai dreptate si ca esti un adevarat crestin , daca nu citeam unele mesaje ale tale in care trimiti la toti dracii pe cei ce nu-ti impartasesc ideile. Te rog sa ma ierti daca gresesc
Caracterul fără înțelepciune poate mult, dar inteligența fără caracter nu valorează nimic - Cicero
|
|
Fosta membra 9am.ro 149 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 14:40
Draga Hocadan,
Te rog sa ne spui unde (in ce loc) si cum (cu ce gesturi) se face inchinaciunea cea placuta lui Dumnezeu? Te rog frumos. |
|
|
|
|
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 14:44
De la: nicoletibi, la data 2009-03-13 14:40:36Draga Hocadan,HAI CA NU NE-AM MAI BAGAT IN SEAMA DE MULT,VIN SI EU CU O INTREBARE,DE CE ESTI ASA CURIOS,OMU'STIE SI NU E OBLIGAT SA-TI SPUNA,ETE ASA,E BINE?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 14:50
Florinacheee,
lasa-l pe baiat ca are si el tastatuar lui, nu vrei? eram si io curios sa vad ce spune, sau daca tot te arunci tu inainte spune-mi tu! tu unde si cum stii ca se face inchinaciunea la Dumnezeul acela despre care ne-ai vorbit? |
|
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 14:53
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-13 14:44:44De la: nicoletibi, la data 2009-03-13 14:40:36Draga Hocadan,HAI CA NU NE-AM MAI BAGAT IN SEAMA DE MULT,VIN SI EU CU O INTREBARE,DE CE ESTI ASA CURIOS,OMU'STIE SI NU E OBLIGAT SA-TI SPUNA,ETE ASA,E BINE? Si daca sunt curios ce te arde pe tine? Mai bine sustine-ti stiinta si da argumente. Iubitorule! |
|
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 14:54
De la: nicoletibi, la data 2009-03-13 14:50:36Florinacheee,da' dar si eu am tastatura si inca d'aia cu 6 viteze,e bine?
|
|
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 14:56
despre arsuri,sa-ti spun ceva e primejdios sa te arzi,asa oricum,cu oricine,oriunde sau oricat,ai grija te rog,iubaretule
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 18:26
Pentru crestinii adevarati.....
Sta scris:"Dumnezeu este DUH;si cine se INCHINA LUI,sa i se INCHINE IN DUH SI ADEVAR"....Ap.IOAN 4/24.....Iata LUMINA pentru cei rataciti....Pace voua !!!
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 13:20
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-13 14:56:43despre arsuri,sa-ti spun ceva e primejdios sa te arzi,asa oricum,cu oricine,oriunde sau oricat,ai grija te rog,iubaretule
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 08:19
S-au inchinat ani de zile la racla cu "moaste"! De fapt, oase de animale!Greseala omeneasca sau inselatorie cu buna stiinta? La manastirea Celic Dere din judetul Tulcea, pelerinii s-au rugat ani buni la niste oase de porci si oi, in loc de moastele sfintilor Epictet si Astion. Moastele acestor sfinti au fost aduse in lacas impreuna cu alte oseminte umane si animale, cu care au fost dezgropate. Dupa ce au fost separate, cele ale sfintilor au stat o vreme in manastire, apoi au fost trimise la Arhiepiscopia Tomisului. La Celic Dere au ramas astfel oasele fara legatura cu cele sfinte. Episcopul a recunoscut greseala si a decis sa ingroape oasele de animale in cimitirul manastirii. Turistilor care vizitau locul nu li se spunea explicit ce contine racla. Ancheta episcopiei urmeaza sa lamureasca lucrurile. SURSA : Stirile ProTV
|
|
hocadan 45 mesaje Membru din: 3/02/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 11:46
Intradevar dupa cum zice alti preteni hai sa ne bagam in sama .
Nu stiu de unde ai scos acea inrebare draga NICOLETIBI ,eu am zis ca sa nu va inchinati la INTERMEDIARI, adica la CHIPURI COPLITE,sau la SUPER MOASTE ,toate darurile acestea pe care ni lea adus NOUL TESTAMEN. In schimb daca vrei un raspuns de la mine in legatura cu adevarata inchinare aceasta este relatata de insusi DUMNAZEU in VECHIUL TESTAMENT si el cu minuta lui a scris si porincile ,deci el singur a dat indrumarile pentru facerea cortului prima data ,apoi pentru CASA LUI pe care ia facuta solomon la fel ultimul detaliu el singur la zis cum sa ii faca casa ,apoi sa ales el POPI lui pe care ia invatat cum sa ii slujeasca. DeCI TOTUL A FOST FACUT LA LUMINA ,si au avut un singur STAPIN, Dupa noul testament ,totul sa facut la intuneric dar sau mai multi Stapini ,si deaceia la fiecare stapin i se slujejte in alt fel si cu alti popi ,aici intervine democratia Pentru o abordare mai la obiect te rog lanseazami intrebari concrete |
|
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 11:50
dumnezeu avea manuta si i-a taiat-o sabaot sau invers ca nu prea ma pricep la autopsii
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 19:04
De la: symy1, la data 2009-03-13 13:51:40Ce sunt moastele???? Un preot imi spunea ca moastele sunt oase parfumate
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 19:37
O mare prostie !
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
9am_Ella 241 mesaje Membru din: 29/05/2009 Oras: Bacau |
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 20:58
De la: CAMELYA_, la data 2009-09-03 19:04:26De la: symy1, la data 2009-03-13 13:51:40Ce sunt moastele???? Bravo lui! N-a facut degeaba Teologia... Sau o fi dintr-aia fabricati de IPS Teodosie.
Nu sunt decat doua iubiri. Iubirea de sine, sau iubirea pentru alte fiinte vii. Si indaratul iubirii de sine se afla suferinta si boala. iar indaratul iubirii pentru altii, se afla Binele. De fiecara data cand omul iubeste in afara lui, face, constient sau nu, un act de credinta.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 04:01
Moastele sint mortaciuni, pur si simplu. Numai credinta celor care se inchina la ele, le fac sa faca minuni. In realitate cel viu face sa apara minunea. Nu mai injurati pe cel care se inchina la asa ceva ci invatati-l sa-si foloseasca credinta SPRE VIU.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 18:08
Dragi forumisti de pe acest topic am revenit,n-as mai fi facut-o,dar ma intriga marea ignoranta.
Voi fi acuzat ca nu sunt ortodox,ba sunt,dar nu pot ingurgita neadevaruri si nu ma las manipulat. V-ati gandit in profunzime la imensitatea Universului? ne putem imagina infinitul si intreaga Creatie? De mii de ani Initiatii ne spun ca marea Creatie s-a desavarsit prin forta gandului,cuvantului si a actiunii,a faptelor. Toate sunt energii uriase in miscare,in perpetua vibratie. Tot ce percepem in lumeaa materiala,fizica,si in tot ce nu percepem este marele Fluviu al Energiei,Marele Flux,in Marea Vibratie. Ce suntem noi oamenii in lumea materiala? O experianta a Lui Dumnezeu,manifestata pentru a se cunoaste pe SINE. Daca suntem spirit din SPIRITUL Lui,suntem parti din Dumnezeu,asa cum atomul are protoni si neutroni. Suntem deci inzestrati sa cream prin gand,prin cuvant,prin actiune,sa ne auto-cream,sa ne perfectionamin, o viata sau mai multe. Iar voi fi injurat de crestinii(eu nu scot -s-ul ca florin) de pretutindeni,obedienti canoanelor si religiilor care fiecare se lupta sa arate ca ea este cea mai perfecta. Forta gandului e uriasa,un gand pozitiv inalta sufletul,un gand negativ,il coboara in joase vibratii. Dumnezeu n-a creat lumea asa cum este,noi colectivitatile,natiunile am creat-o,adesea rea,ostila naturii,prin multiplele si meschinele interese. Din frica,din spaima,din supunere oarba prin credinta in conducatori,in capii bisericilor in preoti sau cum se mai numesc ei in altye religii:pastori,etc. Dumnezeu nu ne cere supunere,ne cere IUBIRE. Dumnezeu n-a creat religiile. Oamenii le-a creat,capi de biserici,mana in mana cu imparati,regi,conducatori,ca forta de supunere si manipulare. El a trimis mesageri omeniri pe un Krishna,Budha,Isus,dand omenirii mesajele de la Dumnezeu ,dar pe nici unul omenire nu i-a ascultat si mai ales nu i-a inteles. Dumnezeu ne-a cerut noua,creaturile sale dupa asemanare,cateva lucruri simple: -sa ne iubim si sa ne cunoastem pe noi insine,sine din Sinele SUPREM -sa iubim MAMA NATURA ca tot ce este creat de EL este sfant. -s-aL iubim pe EL care vrea sa ne intoarcem acolo de unde am venit,acasa In marele Spirit. Astfel IL sfintim. Religiile au inventat spaima,frica de un Dumnezeu razbunator,punitiv,frica de iad si de diavol,pentruca,ele,Bisericile vor sa conduca,vor sa manipuleze,vor sa profite vor ca neinchinandu-te unei moaste sa-ti dea canoane considerand un afront adus lui Dumnezeu,o blasfemie. Studiati istoria fiecarei religii si veti vedea cate ucideri,cate arderi pe rug,cate crime,cate razboaie s-au facut in numele crucii si al Lui Dumnezeu. Am sa dau cateva citate: "Conducatorii,preotii,rabinii,pastorii,cartile bisericesti,biblia(fiind masluita in adevar), nu sunt surse autorizate...sursele autorizate sunt sentimentele,gandurile cele mai inalte, experienta ....rgaciunea corecta nu este aceea de cerere ci aceea de recunostinta, recunostinta este cea mai puternica afirmatie fata de Dumnezeu. ...Sentimentele sunt limbajul sufletului...." intrebarea catre Dumnezeu: "care este cea mai buna religie de pe planeta,care este cea mai corecta? si Dumnezeu si Dumnezeu mi-a raspuns cu multa iubire: -nu-mi pasa!"" din Conversatii cu Dumnezeu Neale Donald... Atunci dragi religiosi sunteti pe un drum gresit. Cautati calea spre EL in suflet,in inima,acolo rugati-va cu recunostinta,va va auzi si il veti gasi,el este IUBIRE nemarginita,si care parinte iubitor isi reneaga fiul? O zi buna tuturor |
|
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 18:17
erata: citeste
oamenii le-au creat. omenirea rugaciunea |
|
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 12:53
De la: andu30, la data 2009-03-03 21:02:03---"
Maranatha
|
|
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 12:57
De la: nastasemihail, la data 2009-09-04 04:01:44Moastele sint mortaciuni, pur si simplu. Numai credinta celor care se inchina la ele, le fac sa faca minuni. In realitate cel viu face sa apara minunea. Nu mai injurati pe cel care se inchina la asa ceva ci invatati-l sa-si foloseasca credinta SPRE VIU. Incepi sa-mi placi Mihai,dar cine sa-i invete sa se inchine la ce este VIU.??????????.........din ce ar mai scote bani...popii..
Maranatha
|
|
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 12:59
De la: symy1, la data 2009-03-13 13:51:40Ce sunt moastele????
Maranatha
|
|
Fosta membra 9am.ro 1086 mesaje Membru din: 7/07/2009 |
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 13:03
De la: nastasemihail, la data 2009-09-04 04:01:44Moastele sint mortaciuni, pur si simplu. Numai credinta celor care se inchina la ele, le fac sa faca minuni. In realitate cel viu face sa apara minunea. Nu mai injurati pe cel care se inchina la asa ceva ci invatati-l sa-si foloseasca credinta SPRE VIU. vezi? nu te contrazic, te sustin iar ... in concluzie nu sant chiar gica contra! |
|
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 05:07
De la: ioa_d, la data 2009-09-05 13:03:10Ai mincat iute? Ca eu cind maninc ardei iute sint cuminte 5 minute. Dau numai din cap.De la: nastasemihail, la data 2009-09-04 04:01:44Moastele sint mortaciuni, pur si simplu. Numai credinta celor care se inchina la ele, le fac sa faca minuni. In realitate cel viu face sa apara minunea. Nu mai injurati pe cel care se inchina la asa ceva ci invatati-l sa-si foloseasca credinta SPRE VIU.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 05:09
De la: CAMELYA_, la data 2009-09-03 19:04:26De la: symy1, la data 2009-03-13 13:51:40Ce sunt moastele???? In mod real cel care a trait intr-un anumit fel si a mincat mai curat are si ce ramine dupa el mai diferit. Dar asta nu inseamna sa ne inchinam la oase.
|
|
|
|