Info
x
Cine sunt extraterestrii ?
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Iunie 2012, ora 07:34
De la: nastasemihail, la data 2012-06-19 17:41:19De la: gabigabi2, la data 2012-06-19 08:07:41De la: ississ, la data 2010-06-16 06:10:53De la: nastasemihail, la data 2010-06-16 02:34:27Grii au parasit Pamintul in 1992. Dar vor reveni. Ce mai dovada!!!
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 16:36
De la: royan32, la data 2009-08-03 18:39:57De la: nastasemihail, la data 2009-08-03 16:01:47Mai sus ma refer la revenirea constienta in corp. Revenirea inconstienta in corp material, prin nastere, trecem cu totii. Revenirea constienta in corp, e mai degraba de scurt timp sau mai mult un corp aparent material. Cum probabil ca si vin aceste fiinte.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
ioan_basa 14 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 19:53
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 15:16
De la: ioan_basa, la data 2013-09-27 19:53:34un link interesant: Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 30 Septembrie 2013, ora 22:31
Deja se stie de unde vin.
Cel putin unii din ei. Sint in sistemul solar. Si de fapt in tot universul. Mai putin pe planete. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am_2802 17 mesaje Membru din: 21/10/2013 |
Postat pe: 21 Octombrie 2013, ora 18:43
se castiga incet, dar sigur. nu mai pierde timpul si devino propriul tau sef! www.maildirect.ro/inregistrare/c90a8b82c7889eb5da08e34f06a27bb7
|
KARP0V_ 1890 mesaje Membru din: 28/02/2013 |
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 23:27
dumnezeu este extraterestru
|
Fosta membra 9am.ro 483 mesaje Membru din: 4/10/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Ianuarie 2014, ora 22:17
De la: Dorulet, la data 2009-02-26 15:10:33De la: dorin13, la data 2009-02-26 14:54:55aportul personal este dat tot de creier ,altfel se numeste instinct.zic eu Adevărul e : că noi nu înțelegem nimic. Că nu suntem în stare să înțelegem ceva care ne depășește. dar luăm de bune toate explicațiile altora. Fără a putea să le verificăm , că nu ni se dă voie să le verificăm. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2014, ora 22:22
De la: nastasemihail, la data 2009-02-26 14:34:19De la: dorin13, la data 2009-02-26 14:15:18EXPERIMENTUL PHILADELPHIA A REUSIT SI IN VIITOR SI IN TRECUT, DAR SE TACE. DACA S-A REUSIT DIN GRESEALA SAU DIN INTAMPLARE ASTA NU MAI STIU. POATE LA VREMEA RESPECTIVA NU S-A PUTUT STAPANII CAMPUL FORMAT !!!! Da ! E posibil ca acel experiment de care se tot vorbește atâta, să fi fost un eșec, că nu a fost controlat. Nu se așteptau la ce o să urmeze, și nici ei nu știu încotro au apucat-o. Dar poate fi tot așa de bine și o farsă. O idee îndrăzneață cu un scop. Dacă reușeau ei să inventeze mașina timpului, nu cred că s-ar fi dat înlături de a încerca să stăpânească lumea și istoria. AScum nu eram pe alte planete sau sisteme, eram nimic. SE rupea puntul de legătură și de echilibru. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2014, ora 22:27
De la: dorin13, la data 2009-02-26 13:51:10DACA" EXTRATERESTII" SUNT DE FAPT TOT NOI PAMANTENII, DAR PESTE O PERIOADA DE TIMP(100, 1000,10000 ..... ANI)? AU GASIT POSIBILITATEA DE INTOARCERE IN TIMP SI VOR SA VADA ETAPELE EVOLUTIEI SI INCEARCA SA NU O INFLUENTEZE!!!!! DE fapt lucrurile ar putea să stea și cam așa! Noi suntem extratereștrii în viziunea altora. Că am fost aduși sau am venit de prina alte galazi, sau sisteme solare muribunde sau în agonie, că am fost deportați cu miliarde de ani în urmă, că planeta asta a fost folodit ca punct de refugiu și de colonizare a noastră, sau că noi am fost însămÂnțați cu Un ADN , de către alți extratereștrii, ce ne-au vizitat. E posibil să avem și acu extratereștrii printre noi, ce umblă liberi printre noi în secret. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2014, ora 22:31
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-11 15:38:45 Da ! dar să nu profite Biserica de acel mântuitor, care va veni odată Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2014, ora 22:34
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-13 14:01:13 Le este frică de haos! Dar care este totuși la un pas... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2014, ora 22:37
De la: nastasemihail, la data 2009-03-16 23:07:34Eu am sa pun o intrebare foarte interesanta: Au considerat că nu este rentabilă. Sau convins că tot ce se găsește acolo nu ne face trebuință. Sau poate au găsit acolo un avertisment. Dar după cum vedeți ei pun problema lui Marte, așa că... sunt în căutare de noi surse de energie Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2014, ora 23:53
De la: vieru_cezar_iasi, la data 2009-04-23 04:48:10De la: sirius_zegetina, la data 2009-04-22 12:11:38 Religia și știința nu se pupau odată. Dar acu se pupă că Biserica a găsit prin asta de ași face propagandă, pentru al slăvi pe Dumnezeu în stilul lor și nu a credinței. da sunt în armonie, dar lipsesc cu desâvărșire. Prea multe răspunsuri cu citate din Biblii sau alte cărți sfinte, folosim, pentru a înțelege niște fenomene ce alții le-au descoperit deja. Se lasă tot timpul loc la înterpretări, așa cum s-a vrut încă din vechime , când de abia s-a născut acele cărți sfinte, din grija Bisericii. Nu tot ce este scris acolo au echivalent științific. Unele nu sunt și nu au fost înțelese, dar li s-a dat numitorul comun: Că așa trebuie să fie. Când biserica nu găsește răspuns la unele fenomene, sau răspunsuri ale oamenilor, dau vina pe Dumnezeu- în mod greșit. Iar când oamenii de știință , la fel, nu au răspunsuri, dau vina pe extratereștrii. Nu știu când o să vină vremea ca întradevăr Biserica să colaboreze armonios, cu oamenii de știință. Biserica face apel la un Dumnnezeu material , a unei ființe vii, îl aseamănă cu omul. De unde știu ei asta precis? L-a văzut cineva pe Dumnezeu. Dacă în privința lui IIsus le-a fost ușor să inventeze un fiu , ca fiind fiul lui Dumnezeu, Nu același lucru aș putea spune despre existența lui Dumnezeu ca om. Un lucru e sigur că de undeva nouă ne vine viața Că e de la Dumnezeu că e de la altul care a făcut-o sau o face pe Dumnezeu, e greu de spus. Faptul că noi , gândim , mai mult sau mai puțin, că trăim , că ne mișcăm , că facem destule, este rodul LUI a acelui care ne trimite printr-un fluid - Viața. Odată întrerupt acest fluid sau unde purtătoare, se termină și viața. Dacă ne uităm în jurul nostru, la celelalte viețuitoare de orice fel, vedem că este o strânsă asemănare de comportament dintre ele și noi. Că și noi ducem o permanentă luptă pentru viață. Că folosim orice mijloc , pentru a păcăli, minți, omorî, tot felul de vicleșuguri , pentru a ne atinge în final scopul , chiar dacă este unul neortodox. Dar ele nu se mai închină, nu se duc la biserică, nu aia , nu ailaltă, și trăiesc liniștite în legea lor. Noi de ce nu am lua exemplul lor? Oricum sunt ferm convins că cineva ne-a trimis sămânța vieții, care a găsit aici un bun mediu propice dezvoltării vieții, chiar dacă aceasta a durat miliarde de ani. Ce eram noi odată? Și ce suntem acu? Numitoprul comun , sau elementul comun este răutatea . O găsim pretutindeni , indiferent de clasa sau stagiul de dezvoltare. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Februarie 2014, ora 02:56
Germenii vietii circula prin tot universul.
Sporii de bacterii si plante incorporate in corpuri ceresti si resturi de corpuri ce circula prin univers de capul lor. Aproape ca e dovedit asta. dar se mai studiaza. In sistemul solar, de la ultima distrugere a fostului astru de acum 4-5 miliarde de ani, au ramas incastrate in comete astfel de germeni Cometele au apa si hidrocarburi, si e posibil si germeni de viata. Si acum aduc pe pamint astfel de germeni. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 1 Februarie 2014, ora 09:34
De la: nastasemihail, la data 2014-02-01 02:56:20Germenii vietii circula prin tot universul. Da ! Acești germeni au tot circulat, miliarde de ani și mai circulă și acu, populând diferite planete și sisteme. Iar când întâlnesc medii propice de dezvoltare,-un leagăn al vieții- se adaptează și ele înfunție de ce găsesc. Apă, aer, pământ și un soare dătător de lumină și viață. Câți din acești spori care au lovit pământul, în atâtea milioane de ani și care au supraviețuit impactului cu atmosfera, mai trăiesc. E și aici un mister. Ca o celulă să supraviețuiască la atâtea mii de grade, e ceva! Multe au ajuns pe fundul mărilor sau a oceanelor, sau a solului, împreună cu apa, unde au încercat să prindă rădăcini. Luând forme spectaculoase pentru ochii noștrii. Și au fost de-a lungul timpului foarte multe forme de viață, care pentru noi a rămas o enigmă. Deci O și H sunt elementele primare și obligatorii ale vieții! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Februarie 2014, ora 17:31
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-11 15:38:45 Poate vin să ne de-a cei 7 ani de-a casă! Să mai învățăm câte ceva și de la ei. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 01:41
De la: zorro56, la data 2014-02-01 09:34:15De la: nastasemihail, la data 2014-02-01 02:56:20Germenii vietii circula prin tot universul. Exista o banuiala ca de pe comete au venit acele epidemii din trecut. Oamenii chiar si din trecut intuiau ceea ce noi refuzam. Cometele sint malefice mai ales din cauza unor spori de microorganisme incorporate in ele din sistemul solar trecut si explodat. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 01:44
Extraterestrii sint fiinte ca si noi in materie, dar cu o evolutie diferita.
Unele fiinte sint interdimensionale, traiesc in alte dimensiuni sau in alte spatii, adica asa cum vor fi si oamenii. Fiinte ce pot intra si iesi din materie, sau in universul nostru, dupa cum vor. Dar astea chiar intra in domniul sf, la cum gindim noi oamenii. Ambele categorii de fiinte e putin probabil sa aiba aceleasi motivatii ca noi oamenii in ce fac. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 31 Mai 2014, ora 09:15
Oamenii din mediul urban s-au obisnuit atat de mult cu diversitatea, incat daca extraterestrii ar incepe sa se fataie prin mall sau pe o strada aglomerata cred ca n-ar mai primi mare atentie. Mi se pare momentul perfect pentru ei sa iasa la lumina, daca sunt printre noi.
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Mai 2014, ora 09:25
De la: _Ingrid, la data 2014-05-31 09:15:26Oamenii din mediul urban s-au obisnuit atat de mult cu diversitatea, incat daca extraterestrii ar incepe sa se fataie prin mall sau pe o strada aglomerata cred ca n-ar mai primi mare atentie. Mi se pare momentul perfect pentru ei sa iasa la lumina, daca sunt printre noi. youtu.be/FveNFLUalUc
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 01:19
De la: _Ingrid, la data 2014-05-31 09:15:26Oamenii din mediul urban s-au obisnuit atat de mult cu diversitatea, incat daca extraterestrii ar incepe sa se fataie prin mall sau pe o strada aglomerata cred ca n-ar mai primi mare atentie. Mi se pare momentul perfect pentru ei sa iasa la lumina, daca sunt printre noi. Daca ar apare alte fiinte prin orase, oamenii ar spune ca sint ...reclame.
|
|
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 08:05
youtu.be/jD7EKT2EMfY
Nu ma lasa sa comentez pe G+ Nu mi se pare credibil, nu e logic zborul transversal al tigarii, impotriva aerodinamiicii, plus ca in minutul 2:04 - 2:06 apar varfuri de copaci. Raportat la acestea, imaginea ar trebui sa. fie mult mai clara Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 15:45
De la: _Ingrid, la data 2014-06-05 08:05:11youtu.be/jD7EKT2EMfYL-am bagat si eu la mine. Deci e clar ca sint tragatori de trabuce. Parerea mea ca e real asta. Sint garaje cosmice cele mari. De fapt normal sa fie asa. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
A-Mirela 142 mesaje Membru din: 28/11/2014 |
Postat pe: 7 Iulie 2015, ora 17:02
Inchipuiri ale oamenilor care se plictisesc prea mult in casa. Daca exista cu adevarat o astfel de specie era descoperita. Deocamdata suntem singuri in acest mic Univers :D
|
Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 16:41
Grea boala singuratatea asta
|
|
Postat pe: 19 Iulie 2015, ora 02:16
De la: A-Mirela, la data 2015-07-07 17:02:38Inchipuiri ale oamenilor care se plictisesc prea mult in casa. Daca exista cu adevarat o astfel de specie era descoperita. Deocamdata suntem singuri in acest mic Univers :D Nu suntem singuri in Univers.........Suntem insa departe de ei sau ei de noi.
|
Postat pe: 19 Iulie 2015, ora 02:17
Eu simt ca nu sunt singur in Univers.....pa Terra insa sunt singur........restul sunt cu dumnezeu......
|
Postat pe: 19 Iulie 2015, ora 02:22
Extraterestrii pot fi cu milioane de ani mai departe decat noi ca civilizatie sau pot fi cum am fost noi acum 2 milioane de ani.......
Ei sunt acolo undeva in neant si ne asteapta sau ne cauta.....sperand ca si noi.....intr-o minune.............
|
Polixenia 2831 mesaje Membru din: 9/12/2012 Oras: Resita |
Postat pe: 19 Iulie 2015, ora 18:53
De la: nastasemihail, la data 2015-07-18 16:41:25Grea boala singuratatea asta Care? Si de ce nu incerci sa discuti cu sinele tau poate astfel afli daca esti singur
|
|
|

Extraterestri - terrani veniti din viitor? Un punct de vedere hazardat: de ce-ar veni in valuri - anumite perioade de timp, iar alteori se scurg intervale f. lungi fara a se semnala vreo aparitie? Scopul acestor vizite care sa fie - o simpla documentare istorica sau stiintifica? Nu prea are sens, noi dispunem deja de mult timp de instrumente de comprimare si stocare a informatiilor - o civilizatie net avansata noua presupune si-o tehnologie de-acelasi tip, avansat, iar in cazul acesta are stocate informatii mai mult decat suficiente accesibile in orice moment. Urmarirea evolutiei si corectarea acesteia? Ce se-ntelege prin corectie, eliminarea unor personaje sau personalitati negative, malefice? Asta ar insemna nu doar o simpla imixtiune in trecutul istoric si nici eliminarea unei singure persoane, ci a unui intreg sir de urmasi, poate chiar pe acea persoana care intreprinde corectia; dupa zeci sau sute de generatii, e imposibil sa-ti cunosti toti inaintasii. Citind toate postarile, ma mira un fapt: nimeni nu s-a gandit si la o alta posibilitate, si-anume - extraterestri = "rude galactice"! Cine poate afirma ca originile terranilor sunt cunoscute? Nici stiinta, nici religia nu ofera un raspuns 100% concludent, clar si acceptabil in totalitate la intrebarea: cine suntem, de unde venim, ne-am nascut aici de la inceputuri, suntem urmasii unor colonisti, a unor expeditii esuate ori a unor exilati din varii motive; a fost cumva Terra o "colonie - penitenciar" a cuiva, iar noi suntem urmasii celor "deportati"? A se lua in calcul agresivitatea ridicata a terranilor, legendele tuturor populatiilor ca avand strabuni veniti din "ceruri", obiceiul de-a privi cerul si de-a se ruga unui "Tata ceresc", de-a astepta un "mantuitor" ori "salvator" ca venind tot din aceeasi directie, etc.
Ei sunt acolo undeva in neant si ne asteapta sau ne cauta.....sperand ca si noi.....intr-o minune.............