back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Intrebari....ciudate.

Pagini: << 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2010, ora 15:21

De la: gabigabi, la data 2010-03-22 18:11:18
De la: mytcor, la data 2010-03-22 18:03:33
De la: gabigabi, la data 2010-03-22 17:34:23
De la: karpov, la data 2010-03-22 17:29:46
De la: mytcor, la data 2010-03-22 15:08:55...mãi, mãi,mãi ºi of, of,of !!!!1

...cum vã daþi voi la gioale pe toate topicele, dar de rãspuns la-ntrebãri nu prea vã duce cipilicile !...

..."poi" ce facem Karpov cu; materia ºi energia-ntunecatã, ºi-apoi unde mai pui cã vidul este o noþiune fizicã abstractã, el neexistând la scarã universalã, nu existã zonã lipsitã de materialitate, Karpoave.
acum sã te vãt ce-þi duce þuguiatul !...

Bad-ule, tu eºti prea deºtept pentru acest topic, dar din când-în-când, te cam usturã inteligenþa !..

Asta e o tema grea ! Puteai sa ma intrebi de H si He ,de materia de pe terra ! Asta intunecata e cam prea multa prin univers -am inceput sa o studiez dar inca bajbai prin Calea Laptelui ! Cand o sa studiez cel putin 50% din aceasta materie ,te anunt -nu de alta ,insa trebuie sa tin cont de spiritul tau critic-daca sunt superficial ,ma taxezi ! Te tin la curent !

il tii la curent ? buna idee : incearca 380v

Unicã eºti tu, eternã, în lume,
Spre tine se-ntoarnã tot ce-i plãmãdit:
În tine, moarte, odihnã-ºi gãseºte
A noastrã goalã naturã, aºa e ursit.
Nu fericitã,o nu, dar feritã
De durerea strãveche. ºi noaptea adâncã,
În mintea ce-i destrãmatã,
Întunecã dureroasele gânduri.
În tainiþele sleitului suflet,
Întregul avânt de speranþe,
Ca ºi de dorinþi, este stins:
Descãtuºat acum este.De spaime ºi groazã.
ªi deapãnã fãrã sã-l fure plictisul,
Trecerea goalã ºi-nceatã a vremii,
Trãit-am: la fel cum în mintea
Unui prunc fraged, coºmarul
Fantome nãpraznice târºte,
De visele-i scaldã în îngheþate sudori,
Tot astfel ºi noi,
De viaþa ce-a fost ne-amintim,
Dar frica pecetea nu-ºi pune,
Pe-aceste aduceri aminte.
Ce-am fost noi oare?
Ce fost-a nespus de cruda clipitã
Ce viaþã-o numim ?
Minunatã ºi tainicã astãzi
Ne-apare în gânduri fugare.
La fel în minþile celor ce astãzi vii sînt,
Necunoscuta moarte apare.
Precum cei vii de gândul pieirii se tem,
La fel înspãimântata flacãra vieþii,
A noastrã goalã naturã,
Ce nu-i fericitã
Dar de dureri izbãvitã-i,
Fiindcã destinul a vrut,
Sã nu ºtie ce-i fericirea,
Nici cei ce muri-vor,
ªi nici cei ce-s morþi.

exact : cine-i autorul ? frumos spus,dar nici pe departe adevarat....ma rog,din perspectiva mea , caci destinul a vrut sa stiu ce-i fericirea !! ....

GIACOMO LEOPARDI

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Martie 2010, ora 15:24

mama-doamne,ce-a fost asta ? ai dat in bilbiiala ?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2010, ora 15:34

De la: gabigabi, la data 2010-03-24 15:24:37mama-doamne,ce-a fost asta ? ai dat in bilbiiala ?

...da, am dat în bâlbâialã !.. ..m-am chinuit sã traduc cu dic. în mânã ºi tu-mi spui c-am dat în bâlbâialã, ok ....bâl, bâl, bâl,...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2010, ora 15:42

De la: mytcor, la data 2010-03-24 15:34:50
De la: gabigabi, la data 2010-03-24 15:24:37mama-doamne,ce-a fost asta ? ai dat in bilbiiala ?

...da, am dat în bâlbâialã !.. ..m-am chinuit sã traduc cu dic. în mânã ºi tu-mi spui c-am dat în bâlbâialã, ok ....bâl, bâl, bâl,...

dar ce-ti veni ,ca doar vorbiram despre asta cu vreo 2 pg.mai inainte? si cind ai tradus-o acum sau atunci ?

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2010, ora 15:45

De la: karpov, la data 2010-03-23 18:08:20
Inainte de marea explozie nu era timp si spatiu -iar fizica actuala nu poate explica fenomenele din momentul de dinaintea BB > Acea Singularitate de dinainte ,sa zicem cu o secunda,era inafara timpului si spatiului ! Degeaba ne "lamurim " ce a fost inainte cu cateva clipe si imediat dupa -daca nu vom putea afla ,poate , niciodata ce a dus la formarea acelei Singularitati ! E posibil chiar sa fie vorba de un alt univers care s-a contractat - e vorba de supraconcentrarea materiei intr-un punct -sa-i spunem Singularitate ! Limitele fizicii actuale sunt explicate de "mos craciun"" ,in cele ce urmeaza :

Teoria nu este aplicabila mai devreme de momentul "zero" + 10–43 secunde; pentru cã se izbeste de „zidul Planck” (ºtiinþa este încã incapabilã sã explice comportamentul atomilor în condiþiile în care forþa de gravitaþie devine extremã, aºa cum era cazul în universul de 10–33 centimetri). „Zidul Planck” reprezintã de fapt existenþa limitelor minime fizice ale obiectelor; una din barierele fizice este „quantumul de acþiune” sau aºa-numita "Constantã a lui Planck" = 6,62 10–34 Joule secundã, care reprezintã cea mai micã dintre cantitãþile de energie existente în lumea noastrã fizicã, adicã limita divizibilitãþii spectrale ºi, prin aceasta, limita extremã a oricãrei divizibilitãþi. Prin analogie existã o „lungime ultimã” numitã ºi „Lungimea lui Planck”, precum ºi „Timpul lui Planck”, care este cea mai micã unitate de timp posibilã teoretic.

Teoretic,daca s-ar demonstra existenta unui univers ciclic e ca si cum am explica faptul ca aparitia vietii pe terra se datoreaza panspermiei -e ca si cum am muta explicatia in...spatiu si atat ! Trebuie sa o luam de la inceput ! Asta se intampla si cu universul ciclic ! Cum vom afla ce sau "cine" a creat "primul"univers ? De unde a aparut prima superconcentrare de materie -chiar daca si intr-o cantitate mai mica -daca e sa mergem pe ideea ca la fiecare explozie universul care urmeaza este mult mai mare decat cel precedent ! Iar timpul ,e posibil ,sa nu-l putem calcula niciodata avand in vedere ca e posibil sa tinda spre infinit ! Primul univers a aparut acum un infinit de ani iar ultimul va fi peste un infinit de ani !

Conform Teoriei lui Karpov !

Si acum ce vrei ? Sa-ti dam premiul '' Mobil '' ? Sau vrei ' Fix' !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2010, ora 15:48

De la: mytcor, la data 2010-03-23 16:09:38...Tot pt. Karpov ºi Mihãiþã, o qaltã-ntrebare ciudtã...

BBT ( teoria Big-Bang) ce se rferã la evoluþia universului nicidecum la apariþia sa, asa cum ºi teoria darwinistã , trateazã evoluþia speciilor ºi selecþia naturalã, nu apariþia vieþii,...ok ?..

am exemplificat printr-o succintã introducere întrebarea ce-o sã v-o adresez, pentru cã v-am remarcat confuziile pe care le cam faeþi pe toate topicele atunci când doriþi a vã exprima pãrerile despre BBT sau apariþia vieþii pe Terra. Ok ?...no ofence !..

Cu mai bine de 40 de ani în urmã, evidenþele marii explozii a materiei (BTT) a fost doveditã datoritã complexelor cercetãri de verificare a teoriei în sine prin multiple multiple confirmãri de date.( ex: deplasare spre roºu, Ef. Hubble, etc, etc)

Intrebare :

Dacã ,la a miliarda parte dintr-o attosecundã dinnaintea marii explozii, materialitatea se afla concentratã-ntr-un singur punct însoþitã de forþele ce-o concentrau în acel punct, ... puteþi defini, localiza , spaþiul în care exista acel superconcentrat punct material de dinaintea, marii explozii ?..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inainte de marea explozie nu era timp si spatiu -iar fizica actuala nu poate explica fenomenele din momentul de dinaintea BB > Acea Singularitate de dinainte ,sa zicem cu o secunda,era inafara timpului si spatiului ! Degeaba ne "lamurim " ce a fost inainte cu cateva clipe si imediat dupa -daca nu vom putea afla ,poate , niciodata ce a dus la formarea acelei Singularitati ! E posibil chiar sa fie vorba de un alt univers care s-a contractat - e vorba de supraconcentrarea materiei intr-un punct -sa-i spunem Singularitate ! Limitele fizicii actuale sunt explicate de "mos craciun"" ,in cele ce urmeaza :

Teoria nu este aplicabila mai devreme de momentul "zero" + 10–43 secunde; pentru cã se izbeste de „zidul Planck” (ºtiinþa este încã incapabilã sã explice comportamentul atomilor în condiþiile în care forþa de gravitaþie devine extremã, aºa cum era cazul în universul de 10–33 centimetri). „Zidul Planck” reprezintã de fapt existenþa limitelor minime fizice ale obiectelor; una din barierele fizice este „quantumul de acþiune” sau aºa-numita "Constantã a lui Planck" = 6,62 10–34 Joule secundã, care reprezintã cea mai micã dintre cantitãþile de energie existente în lumea noastrã fizicã, adicã limita divizibilitãþii spectrale ºi, prin aceasta, limita extremã a oricãrei divizibilitãþi. Prin analogie existã o „lungime ultimã” numitã ºi „Lungimea lui Planck”, precum ºi „Timpul lui Planck”, care este cea mai micã unitate de timp posibilã teoretic.

Teoretic,daca s-ar demonstra existenta unui univers ciclic e ca si cum am explica faptul ca aparitia vietii pe terra se datoreaza panspermiei -e ca si cum am muta explicatia in...spatiu si atat ! Trebuie sa o luam de la inceput ! Asta se intampla si cu universul ciclic ! Cum vom afla ce sau "cine" a creat "primul"univers ? De unde a aparut prima superconcentrare de materie -chiar daca si intr-o cantitate mai mica -daca e sa mergem pe ideea ca la fiecare explozie universul care urmeaza este mult mai mare decat cel precedent ! Iar timpul ,e posibil ,sa nu-l putem calcula niciodata avand in vedere ca e posibil sa tinda spre infinit ! Primul univers a aparut acum un infinit de ani iar ultimul va fi peste un infinit de ani !

Conform Teoriei lui Karpov !

Karpoave, m-ai adus în starea de zero fiziologic ºi mai am puþin ºi-o s-ajung sã-ncerc senzaþiile lui zero K !...

..."poi" bine mãi Karpoave, eu þi-am pus o întrebare ºi tu-mi rãspunzi prin intermediul teoriilor altora ?...

...hai , pune-þi scufila la treabã ºi agitã-þi neuronii gândelului pânã-þi dau în clocot, c-ai sã gãseºti rãspunsul !...

elemente ajutãtoare :materialitate / imaterialitate/ particulã timp./spaþiu.

localizeazã spaþiul în care exista acel superconcentrat punct material de dinaintea, marii explozii !...

Lasã-l pe M.Planck, a avut ºi el vremea lui, acum sunt alte vremuri, am mai evoluat ºi noi, n-aºa ,...Karpov ?!

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2010, ora 17:59

MYTCOR !!!

pentru cã materia nu poate exista în afara universului si nici univers nu aveam in acel moment,de dinainte de BB, logic ar fi sa credem ca acea supraconcentrare de materie venea din alt univers prin intermediul unei gauri negre ! Venea din alt univers contractat -atras de o gaura neagra si poate iesea printr-o gaura de vierme (plat ,inelat sau cilindric ) !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2010, ora 02:21

De la: stejerean_vasile, la data 2010-03-24 10:46:58De ce exista intrebari ciudate?
Ca sa ne stimuleze gindirea cea mai abstracta. Chiar daca nu e domeniul nostru. De aceea am tinut sa nu o dam pe gluma.Si chiar daca virginele sint rare, adica chestiile serioase.....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2010, ora 02:26

De la: nastasemihail, la data 2010-03-25 02:21:50
De la: stejerean_vasile, la data 2010-03-24 10:46:58De ce exista intrebari ciudate?
Ca sa ne stimuleze gindirea cea maia bstracta. Chiar daca nu e domeniul nostru. De aceea am tinut sa nu o dam pe gluma.Si chiar daca virginele sint rare, adica chestiile serioase.....
La ora asta , cu siguranta ne functioneaza gandirea abstracta

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2010, ora 02:31

De la: rodik_mi, la data 2010-03-25 02:26:48
De la: nastasemihail, la data 2010-03-25 02:21:50
Ca sa ne stimuleze gindirea cea maia bstracta. Chiar daca nu e domeniul nostru. De aceea am tinut sa nu o dam pe gluma.Si chiar daca virginele sint rare, adica chestiile serioase.....
La ora asta , cu siguranta ne functioneaza gandirea abstracta
Eu, ziua, oricum nu gindesc subtil.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2010, ora 02:36

O noapte linistita si vise placute va doresc!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2010, ora 02:39

De la: mytcor, la data 2010-03-23 16:09:38...Tot pt. Karpov ºi Mihãiþã, o qaltã-ntrebare ciudtã...

BBT ( teoria Big-Bang) ce se rferã la evoluþia universului nicidecum la apariþia sa, asa cum ºi teoria darwinistã , trateazã evoluþia speciilor ºi selecþia naturalã, nu apariþia vieþii,...ok ?..

am exemplificat printr-o succintã introducere întrebarea ce-o sã v-o adresez, pentru cã v-am remarcat confuziile pe care le cam faeþi pe toate topicele atunci când doriþi a vã exprima pãrerile despre BBT sau apariþia vieþii pe Terra. Ok ?...no ofence !..

Cu mai bine de 40 de ani în urmã, evidenþele marii explozii a materiei (BTT) a fost doveditã datoritã complexelor cercetãri de verificare a teoriei în sine prin multiple multiple confirmãri de date.( ex: deplasare spre roºu, Ef. Hubble, etc, etc)

Intrebare :

Dacã ,la a miliarda parte dintr-o attosecundã dinnaintea marii explozii, materialitatea se afla concentratã-ntr-un singur punct însoþitã de forþele ce-o concentrau în acel punct, ... puteþi defini, localiza , spaþiul în care exista acel superconcentrat punct material de dinaintea, marii explozii ?..

Mytcor, eu nu am obiceiul sa fac confuzii intre real si nereal. Am spus de cite ori am avut ocazia ca teoria BB, sufera de tiranie, sau lipsa de bun simt stiintific. Adica din nimic se naste tot. Stiam de mult de acea teorie a unei supe a universurilor. Acum se studiaza asta. Si se pare ca e un nr infinit de universuri. Si un univers ca al nostru se situeaza pe peretii unei bule pline de universuri. Si exista un numar practic infinit de hiperbule. Legatura intre ele, nu se poate realiza nici material nici energetic. Dar din moment ce noi le gindim, ceva face legatura. Ghici ce. In asta cred. cu toate ca poate fi ceva empiric ca teorie. Stiam de asa ceva din anii 80, ca teorie. BB exista dar sint in fiecare moment astfel de explozii, dar nu din nimic, ci din supa asta a universurilor.

Si mai e ceva, ma cam enerveaza sa mai gindesc la calcule marunte. Efectiv imi dau o stare de enervare. Am facut prea multe la viata mea, de genul asta.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2010, ora 02:41

Teoria asta a supei universurilor am imbratisat-o fiindca...e mai calda.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 August 2010, ora 19:27

Cazutul in cap o fi benefic?. De la 1 m maxim.
Intreb fiindca se spune de unii ca nu li s-a urcat mintea la cap. deci daca e ajutata, cum o fi?

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 24 August 2010, ora 02:09

Poti spune o gluma?

Cand a fost ultima petrecere la care te-ai dus?

Ce ai face cu un milion de euro?

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 24 August 2010, ora 02:11

....de ce ....unii oameni , au ticuri...?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 August 2010, ora 16:12

De la: Ebony, la data 2010-08-24 02:11:21....de ce ....unii oameni , au ticuri...?

Fiindca trebuie sa faca ceva, ce tot amina. Nici ei nu mai stiu.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 August 2010, ora 16:14

De la: nastasemihail, la data 2010-08-23 19:27:41Cazutul in cap o fi benefic?. De la 1 m maxim.
Intreb fiindca se spune de unii ca nu li s-a urcat mintea la cap. deci daca e ajutata, cum o fi?

Intrebarea e destul de serioasa.
Cei care au cazut in cap, ar putea sa spuna cum a fost si cum.e..... dupa.

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 24 August 2010, ora 16:15

De la: nastasemihail, la data 2010-08-24 16:14:13
De la: nastasemihail, la data 2010-08-23 19:27:41Cazutul in cap o fi benefic?. De la 1 m maxim.

Iainte de a cadea in cap nu stiau ca o sa cada si dupa ce au cazut in cap au vazut cum este!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 August 2010, ora 16:17

De la: Tramp, la data 2010-08-24 16:15:43
De la: nastasemihail, la data 2010-08-24 16:14:13

Iainte de a cadea in cap nu stiau ca o sa cada si dupa ce au cazut in cap au vazut cum este!

Lasa-i pe cei cu experienta sa raspunda. Sau...si tu...

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 24 August 2010, ora 22:03

De la: nastasemihail, la data 2009-02-26 02:19:25De ce ne-a scazut durata de viata de la peste 100 ani la 70-90 ani in vremurile moderne?
Ce am cistigat in schimb?

Ca sa nu ne chinuim prea mult .............

GINA
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 24 August 2010, ora 22:06

De la: Ebony, la data 2010-08-24 02:11:21....de ce ....unii oameni , au ticuri...?

Ticurile sant niste dereglari nervoase si se trateaza la neurologie .

GINA
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 24 August 2010, ora 22:27

Raspunsuri ciudate....Cine a fost primul ...oul sau gaina ....
A fost gaina deoarece gaina se afla pe Arca lui Noe... ....am auzit-o de la o prostanaca pe autocar ...cand am venit din grecia..... Mare-i gradina ta doamne.....

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 24 August 2010, ora 22:45

De la: 9am076753, la data 2010-08-24 22:06:32

Ticurile sant niste dereglari nervoase si se trateaza la neurologie .

...nu intotdeauna.....

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 24 August 2010, ora 22:46

De la: _KARPOV, la data 2010-08-24 22:27:38

A fost gaina deoarece gaina se afla pe Arca lui Noe... ....am auzit-o de la o prostanaca pe autocar ...cand am venit din grecia..... Mare-i gradina ta doamne.....

Ceeeee,te lauzi ca ai fost in Grecia...?

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 24 August 2010, ora 23:43

De la: Ebony, la data 2010-08-24 22:46:19

Nu prea imi plac grecoaicele....seamana cu tine...

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 24 August 2010, ora 23:48

De la: _KARPOV, la data 2010-08-24 23:43:49

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 24 August 2010, ora 23:52

De la: Ebony, la data 2010-08-24 23:48:36
De la: _KARPOV, la data 2010-08-24 23:43:49

Adica sunt femei....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 August 2010, ora 02:38

De la: nastasemihail, la data 2010-03-25 02:39:53

Intrebare :

Mytcor, eu nu am obiceiul sa fac confuzii intre real si nereal. Am spus de cite ori am avut ocazia ca teoria BB, sufera de tiranie, sau lipsa de bun simt stiintific. Adica din nimic se naste tot. Stiam de mult de acea teorie a unei supe a universurilor. Acum se studiaza asta. Si se pare ca e un nr infinit de universuri. Si un univers ca al nostru se situeaza pe peretii unei bule pline de universuri. Si exista un numar practic infinit de hiperbule. Legatura intre ele, nu se poate realiza nici material nici energetic. Dar din moment ce noi le gindim, ceva face legatura. Ghici ce. In asta cred. cu toate ca poate fi ceva empiric ca teorie. Stiam de asa ceva din anii 80, ca teorie. BB exista dar sint in fiecare moment astfel de explozii, dar nu din nimic, ci din supa asta a universurilor.

Si mai e ceva, ma cam enerveaza sa mai gindesc la calcule marunte. Efectiv imi dau o stare de enervare. Am facut prea multe la viata mea, de genul asta.

Uite ca se prefigureaza ca teoria relativitati e gresita. Deci si teoria big-bangului. Ultimele stiri.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 August 2010, ora 02:39

De la: 9am076753, la data 2010-08-24 22:03:53
De la: nastasemihail, la data 2009-02-26 02:19:25De ce ne-a scazut durata de viata de la peste 100 ani la 70-90 ani in vremurile moderne?
Ce am cistigat in schimb?

Ca sa nu ne chinuim prea mult .............

Deci cuiva ii e mila de noi..

Pagini: << 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Intrebari....ciudate.
Mergi la: