back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sunteti deacord sa se infinteze trofeul marian cosma in handbalul romanesc si dece nu s-au in cel international?

Fosta membra 9am.ro

54 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 15:26

Sandel

271 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Martie 2009, ora 15:59

Da, dar vezi ca il chema Marian Cozma. Dumnezeu sa-l ierte!

Regret ca traiesc in Romania
Fosta membra 9am.ro

4 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 07:24

da deoarece prin acest trofeu sepoate atrage atentie asupra violentei pestadioane in toate competitiile sportive si chiar pe strada

lcsongor

8 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 08:25

Da, sunt si eu de acord, dar sunt de acord sa treci si tu inapoi in clasele primare (gen I,II,III,IV) sa mai inveti sa scrii deoarece dupa cum scrii mi se pare ca nu ai mai multe clase ca trenul...

ang6saz

1 mesaj
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 19:14

da, este chiar indicat, iar generatiile urmatoare sa poata sa-si amintesca de el si de cele intamplate.

Fosta membra 9am.ro

74 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 15:48

Sunt de acord cu acest subiect .
Daca ungurii au ajuns sa respecte un om mort e mare lucru .
Dupa cum am mai spus nu am nimic cu ungururii desi sunt din Braila si e mare distanta de unguri .
Eu am prieteni unguri si sunt oameni mai ceva ca romanii .
ESENTA ?
SUNT DE ACORD CU UN TROFEU INTERNATIONAL SI DACA UNELE PERSOANE ORGOLIOASE DIN HANDBALUL ROMANESC NU SUNT DE ACORD SA LE FIE RUSINE

9am037848

1 mesaj
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 20:51

Buna, nu pre as fi de acord, dar vreau sa va spun si motivul : putine turnee care poarta numele unor personalitati din sport, ajung sa fie in top, majoritatea se pierd pe drum, cu 3 spectatori in tribune.
Mai important este sa-i amintim cu diferite ocazii, sa le cinstim memoria prin rezultate. Parerea mea!...

alexandru_revnic

115 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 16:12

Daca Marian Cosma ,a fost ucis de tiganii din Ungaria, asta nu inseamna sa se infinteze un trofeu national sau chiar international. trebuie gandite logic lucrurile. Marian Cosma nu era inca recunoscut ca cel mai bun din lume ani multi la rand.Nu ai cum sa-i infintezi un asemenea trofeu, ori cat am dori acest lucru ca Romani. Mai trebuie sa fie de acord si o comisie nationala si un internationala di domeniul sportului etc. Cred ca nu-si are logica in tema respectiva. Daca Marian cosma, ar fi decedat de o boala naturala, fiti siguri ca nu era atat de mult mediatizat, pt. ca inca nu era cunoscut de multa lume din afara handbalului. Mediatizarea enorma s-a facut in baza evenimentului, in care a decedat M.cosma si nu a calitatilor lui profesionale.

mirciu57

104 mesaje
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 23:05

sa fiu sincer nu stiu ce-a facut marian cosma pentru sportul rominesc n-am auzit de el nimic pina nu l-au omorit tiganii aia dar pina s-ai dedici un trofeu e cale lunga au fost o multime de buni handbalisti romini portarul buligan ,gatu stinga si altii si n-a propus nimeni nici un trofeu ,cind l-am vazut pe tatal lui cosma la nu stiu ce meci in ungaria semana cu mafiotii nostri cu gitul gros din ferentari sau colentina

9am115340

35 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 09:56

Nu se justifica in nici un fel infiintarea vreunui trofeu . Nu a fost nici campion european , nici mondial , nici macar o mare vadeta . Ca a murit , si este mare pacat , asta nu justifica infiintarea unui trofeu . Nu a murit nici pe teren , nici aparand culorile vreunui club sau tari . A murit intr-o altercatie de tip "golanie" , in care in mod normal , nu avea ce cauta , dar nu era prima de acest gen . Cand patrunzi in asemenea mediu , iti asumi riscurile de rigoare ! A fost un stupid accident , nedorit si neplacut , dar atat . De acici si pana al face , erou ,, este prea lung drumul !! Clubul Dinamo si Federatia de Handbal , fac caz nejustificat si desantat de un episod petrecut intr-un mediu care nu are nimic cu sportul ! Probabil ca au careva interese personale . Acest baiat a murit stupid si nemeritat , dar asta se intampla in multe cazuri care nu se fac cunoscute in nici un fel . Daca murea aparand culorile Romaniei , sau sportul in general , sigur ca se justifica . Dar a murit intr-o incaierare care nu avea nimic " sportiv" !

daniel_rinca67

1 mesaj
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 12:56

DA
Cat mai repede cu putinta!

Fosta membra 9am.ro

3 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 13:01

Nu sunt de acord! Imi pare rau pentru el dar e prea mult infiintarea unui trofeu care sa-i poarte numele.

stirbu_costin

5 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 15:38

Sunteti de acord sa invatati mai intai limba "romaneste"?

| Varianta pentru tiparire a topicului SUNTETI DEACORD SA SE INFINTEZE TROFEUL MARIAN COSMA IN HANDBALUL ROMANESC SI DECE NU S-AU IN CEL INTERNATIONAL?
Mergi la: