back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Manifest. pentru romania

 


 
 
eufrosin

3 mesaje
Membru din: 17/02/2009
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 01:12





Frati Romani!

Au trecut 19 ani, de cand speranta de schimbare in bine, pe care o nutream cu totii, a fost inselata. Din timp in timp, ne-am incolonat frumos la urnele de vot, pentru
a-i alege pe cei a caror promisiuni ne hraneau inca dorinta de mai bine.
S-a perindat la conducerea tarii, intregul alfabet de partide, dar promisiunile lor s-au dovedit a fi mincinoase, iar declaratiile politicienilor, pura demagogie.

In 1989, lucrurile pareau minunate:

- Scapasem de tiranul comunist si de acolitii sai de prim rang.

- Datoriile externe ale tarii erau platite, iar Romania era un stat creditor.

- Baza industriala era foarte dezvoltata, chiar daca solicita modernizare.

- Agricultura si zootehnia, puteau asigura suficienta hrana pentru toti, prin eliminarea sau reducerea exporturilor.

- Somajul era aproape inexistent.

- Romania beneficia de simpatia intregii lumi.

- Entuziasmul nostru era gata sa faca minuni, canalizat in bine.

Cu ce ne-a fost rasplatita speranta de catre cei pe care i-am ales, e greu de crezut, chiar si acum, cand incepem sa intelegem.

1 - Tara a fost jefuita de avutiile sale - industrii grele si usoare, infrastructura agricola, mine si centrale, furnizori de gaze si curent electric, pana si flota de pescuit oceanic a Romaniei, au fost toate instrainate, la preturi de nimic, fie unora din afara, fie clicii de securisti, care a preluat fraiele economiei tarii, manand-o spre dezastru.

Ce nu au preluat ei, s-a instrainat, iar restul a fost vandut unor nemernici, care-au profitat din plin si rapid, casand fabrici intregi la fier vechi si punand muncitorii pe drumuri.

Ca urmare, din luna in luna, incalzirea, curentul si mancarea, devin tot mai scumpe, in timp ce profiturile patronilor si salariile angajatilor agentiilor guvernamentale ce le “supravegheaza”, ating sume revoltatoare.

Muncitorii care castigau un salar decent, fie au plecat in strainatate, daca varsta le permitea, fie lucreaza pe mai nimic la “patron”, fie s-au pensionat, traind la limita saraciei.

2 - Politicienii de profesie care s-au erijat in conducatori ai tarii, n-au facut altceva dacat sa-si foloseasca pozitiile, pentru a facilita jaful, in mod direct sau indirect, sau in cel mai bun caz, sa doarma, in timpul sedintelor.

Astfel, indiferent de clica aflata la putere, lucrurile au mers din rau, in mai rau, leul a fost devalorizat prin furt de catre clasa conducatoare, care a profitat din greu ca sa cumpere proprietati reale, cu bani obtinuti fraudulos din afaceri gen Caritas, la preturile de ieri, in timp ce oamenii de rand, si-au pierdut apartamentele, iar economiile lor au fost devalizate, astfel efectuandu-se un transfer urias de bogatie de la clasa de mijloc, catre caracatita securista ale carei tentacule au cuprins intreaga tara.

In cautarea unui trai decent, Romanii au fost nevoiti sa plece din tara, lasand in urma sotii, copii si bunici, familii rupte si destine triste, situatie care convine de minune guvernantilor, caci cu cat mai multi plecati inafara, cu atat mai slaba este presiunea asupra lor, pentru o schimbare adevarata. Intre timp, cu banii munciti din greu, Romanii de-abia isi mai cumpara un apartament in propria lor tara.

Am devenit si noi sclavii indatorati pe viata, ai unor banci straine si puse pe capatuiala.

3 - Justitia corupta pana in maduva, nu face decat sa calce peste cetateanul de rand, a carui sudoare este risipita de avocati, fara ca sa-i aduca castig de cauza.

Pensionarul care de foame fura mancare din magazin este pedepsit aspru, soferul amendat abuziv nu are nici un recurs real in curti, iar omul expropriat din casa lui de vechiul regim, a imbatranit asteptand sa i se faca dreptate.

Aceeasi justite, ii lasa in deplina libertate pe marii jefuitori ai avutiei nationale, pe criminalii care au furat miliarde in valuta forte si pe copiii lor, atunci cand in goana limuzinei de lux, ucid pe cate unul dinte noi, cei de rand.

4 - Statul jupoaie pur si simplu pielea de pe noi, prin taxele oneroase pe care le platim, la ora actuala, cele mai ridicate din Europa.

Fiecare institutie a statului poate impune taxe fara ca acestea sa fie legiferate, aducandu-ne in jalnica situatie de a avea de platit peste 600 de taxe in total.

Inca ne mai aplecam de mijloc la ghisee pentru a fi repeziti de un birocrat plictisit, inca mai stam la cozi interminabile ca sa platim facturile, inca mai suntem tratati cu dispret si batjocura de catre cei ale caror salarii le platim din banii nostri.

Toate astea sunt absolut inacceptabile, dar noi mai rabdam.

5 - Intre timp, ministrii si functionarii aceluiasi stat au intors privirea in alta parte, sau mai rau, au colaborat activ, la distrugerea invatamantului si a sistemului medical, ambele aflate in plin colaps.

In ce tara s-a mai auzit ca pacientii sa-si aduca de acasa bandajele si sa trebuiasca sa dea plicul cu bani pentru a fi bagati in seama, pe cand liceele si facultatile produc pe banda absolventi care au dificultati ducand la bun sfarsit o fraza?

Cum e posibil ca scolile primare sa fi devenit oaze ale traficantilor de droguri, iar copiii nostri sa fie batuti si chiar violati in locuri in care ar trebui sa fie in siguranta?

De ce sunt incurajati cei mai buni ingineri si doctori sa emigreze in tari straine, cand la noi este atata nevoie de ei?

De ce ii toleram pe nemernicii care perpetuaza si permit toate relele astea, ca mai apoi sa alegem altii ca si ei, pentru noi batjocuri si tradari?

6 - Cei investiti cu pazirea integritatii si avutiei nationale, nu fac decat sa-si incaseze salariile grase, sau se imbogatesc imens profitand de informatiile la care au acces, ocupand toate posturile cheie din economia nationala, in vreme ce tara este destramata fie fizic de catre miscari iredentiste pentru autonomie, fie spiritual, prin atacarea pe orice cai a credintei, traditiilor si culturii noastre.

Cine le da lor consemnul ca sa ii urmareasca, spioneze si hartuiasca cei care se opun distrugerii tarii, pe cand cei care-o distrug, sunt lasati in liniste si buna pace?

Cum e posibil ca sfintele icoane si religia in scoli sa devina obiecte de atac intr-o tara Crestinata acum 2000 de ani de insusi Sf. Apostol Andrei, iar pornografia sa devina”arta”, subventionata de contribuabili, prin Institutul Cultural Roman ?

Cum ne-am lasat antrenati sa acceptam gunoiul ce se revarsa din televizor in camerele noastre, in timp ce noi ne credem informati si amuzati?

De cand au devenit “diversitatea”, drepturile speciale pentru perversii sexuali si toleranta pentru excrocii alogeni, mai importante decat apararea scumpelor noastre traditii?

Plange tara rupta-n doua, iar lor le pasa daca ne conformam politicului corect impus dinafara?

Ce fel de monstri au acaparat pozitiile din care isi permit sa improaste cu noroi, in tot ce-avem noi mai sfant?

Cand ne vom trezi odata sa punem mana pe lopata si sa facem curatenia atat de necesara in ograda noastra cea mare- cand vom alunga sobolanii care arunca cu gunoi, din varfurile pe care s-au cocotat, cand vom curata balegarul afara unde apartine,
cand vom inlocui gramezile de mizerie cu rasaduri de flori ?

Voi incheia cu aceasta analogie:

Cum sa ne asteptam ca balta mizerabila sa se transforme intr-un elesteu limpede si curat, atata vreme cat aceeasi pesti amortiti, permit acelorasi broaste raioase sa ii convinga ca mocirla rau mirositoare si algele putrede sunt bune pentru ei?

Desteapta-te Romane!

Raporteaza abuz de limbaj
Dorulet

7896 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 12:38

Tu vrei război cu orice preț???


Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Mangalia

Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 12:53

Eufrosin a tare suparat din cauza crizei financiare !

Deci sa intelegem ca in Congo e mai bine ca la noi


sirius_zegetina

808 mesaje
Membru din: 28/01/2009
Oras: Resita

Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 14:01

Cam asa ceva s-ar deduce din "manifest", Camelia, cam asa ceva... si nu numa`-n Congo, dar si-n Papua-Noua Guinee-i mai bine, fiindca acolo, daca se supara "sefu` suprem", numit ramazan (sau pe-ntelesul oricui - stomac) si-ncepe sa chioraie, iar tu n-ai cu ce-i potoli "protestele"... vecinu`-i la indemana, il bagi in cazan si s-a rezolvat! Si - ai dreptate, Dora, "manifestul" postat miroase-a atatare la revolta sau mai grav... Facand abstractie de unele puncte care prea seamana cu-ale unor persoane gen "Symy", revolta e justificata fiindca zilnic suntem bombardati cu stiri care-ti opresc mintea-n loc si ceasul de la mana si ni se ofera ca "desert" si cate-o traista de "perle" iesite din guritele frumos tuguiate ale unor "alesi"; nu-i vorba, de multe ori iti vine sa pui mana pe-un par, sa te-apropii de respectivii pe sest (daca poti) si sa-i altoiesti in numele trinitatii pe care-o tot invoca. Intrebarea-i, ce rezolvi? Unii te-ar aplauda - in lipsa, ca daca apuci intr-adevar sa-ti pui in aplicare "dorinta", ajungi mai rapid la "tuhaus" decat poti numara pana la unu - altii te-ar dezaproba, iar alta categorie ar fi cea cazuta demult intr-un soi de melancolie blegoasa din care n-o mai scoate nimeni si nimic. Solutia? Sa o mai rumegam pe-ndelete, poate totusi iese-n final una valabil-aplicabila pt. romanii nostri care, pe moment, stau cu mamaliga-n gura, asteptand sa le-o mestece altii!


Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Mangalia

Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 15:44

Pe perioada crizei economice guvernul roman va asigura slujbe pentru someri.
Ele vor fi oficiate joia si sambata de preoti, episcopi si mitropoliti.


sirius_zegetina

808 mesaje
Membru din: 28/01/2009
Oras: Resita

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 00:16

Supeeer, drago!!! Vorba lui Bula: "Asta ne mai lipsea, ca-n rest aveam de toate"! Pt. cine batem matanii, cui ne-nchinam, si pe cine sutuim???!!!


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 08:48

De la: sirius_zegetina, la data 2009-02-24 14:01:08 Cam asa ceva s-ar deduce din "manifest", Camelia, cam asa ceva... si nu numa`-n Congo, dar si-n Papua-Noua Guinee-i mai bine, fiindca acolo, daca se supara "sefu` suprem", numit ramazan (sau pe-ntelesul oricui - stomac) si-ncepe sa chioraie, iar tu n-ai cu ce-i potoli "protestele"... vecinu`-i la indemana, il bagi in cazan si s-a rezolvat! Si - ai dreptate, Dora, "manifestul" postat miroase-a atatare la revolta sau mai grav... Facand abstractie de unele puncte care prea seamana cu-ale unor persoane gen "Symy", revolta e justificata fiindca zilnic suntem bombardati cu stiri care-ti opresc mintea-n loc si ceasul de la mana si ni se ofera ca "desert" si cate-o traista de "perle" iesite din guritele frumos tuguiate ale unor "alesi"; nu-i vorba, de multe ori iti vine sa pui mana pe-un par, sa te-apropii de respectivii pe sest (daca poti) si sa-i altoiesti in numele trinitatii pe care-o tot invoca. Intrebarea-i, ce rezolvi? Unii te-ar aplauda - in lipsa, ca daca apuci intr-adevar sa-ti pui in aplicare "dorinta", ajungi mai rapid la "tuhaus" decat poti numara pana la unu - altii te-ar dezaproba, iar alta categorie ar fi cea cazuta demult intr-un soi de melancolie blegoasa din care n-o mai scoate nimeni si nimic. Solutia? Sa o mai rumegam pe-ndelete, poate totusi iese-n final una valabil-aplicabila pt. romanii nostri care, pe moment, stau cu mamaliga-n gura, asteptand sa le-o mestece altii!


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 08:48

CE AR FI DACA NE-AM UNI SA INFIINTAM UN NOU PARTID?


Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Mangalia

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 13:45

De la: nicolae_bobeica, la data 2009-02-25 08:48:43CE AR FI DACA NE-AM UNI SA INFIINTAM UN NOU PARTID?


Partidul 9am


sirius_zegetina

808 mesaje
Membru din: 28/01/2009
Oras: Resita

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 15:42

Cu cine vrei sa te unesti? Ca, pe moment, nici sa urnesti nu poti pe careva, ca doar ti-am prezentat "ocupatia favorita" a romanilor! Numa` daca se umfla tarata-n mine si iau cu arcanu` vreo 10, maximum 15 gealati mai rasariti si punem de-o "rivolutie" pe plan local, ca mai multi... neam Tanase!!! S-au invatat cu suptu` posircii si cu molfaitu` mamaligii si nu prea mai vad cum sa-i scoti din "stravechile obiceiuri" Ai vreo idee folosibila?!


Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Membru din: 13/02/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 09:42

De la: sirius_zegetina, la data 2009-02-25 15:42:37 Cu cine vrei sa te unesti? Ca, pe moment, nici sa urnesti nu poti pe careva, ca doar ti-am prezentat "ocupatia favorita" a romanilor! Numa` daca se umfla tarata-n mine si iau cu arcanu` vreo 10, maximum 15 gealati mai rasariti si punem de-o "rivolutie" pe plan local, ca mai multi... neam Tanase!!! S-au invatat cu suptu` posircii si cu molfaitu` mamaligii si nu prea mai vad cum sa-i scoti din "stravechile obiceiuri" Ai vreo idee folosibila?!


Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Membru din: 13/02/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 09:43

eu zic sa-l intrebam pe nicolae ce propunere concreta are?


Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
robo_sr

11 mesaje
Membru din: 3/03/2009
Postat pe: 4 Martie 2009, ora 12:33

www.piatrasoimului.ro - un loc fain din Romania

dar iata si locuri superbe sau aspecte inedite in Amsterdam: www.open-plaza.eu/amsterdam


sirius_zegetina

808 mesaje
Membru din: 28/01/2009
Oras: Resita

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 17:13

Hai ca s-a-nfipt nuca-n perete! Ce-are "manifestu`" mioritic cu Amsterdamu`? Numa` "fundistii" pot avea ceva-n comun, ca-n rest... nici daca mi-as pune ochelari nu vad legatura!


Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 08:44

De la: CAMELYA_, la data 2009-02-25 13:45:28
De la: nicolae_bobeica, la data 2009-02-25 08:48:43CE AR FI DACA NE-AM UNI SA INFIINTAM UN NOU PARTID?


Partidul 9am




Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 08:46

De la: nicolae_bobeica, la data 2009-02-25 08:48:43CE AR FI DACA NE-AM UNI SA INFIINTAM UN NOU PARTID?


asta presupune si o putere financiara!...Au mai incercat si altii mult mai instariti ca noi...si au luat-o rau in freza, saracii


sirius_zegetina

808 mesaje
Membru din: 28/01/2009
Oras: Resita

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 16:56

Normal, Mariuca, cui ii trebe PARTID cu tente NATIONALIST - ROMANE in ROMANIA??? Daca-ar veni careva cu o idee mai asa... sa zicem PARTIDUL COSMOPOLIT AL REGIUNILOR TRANSNATIONALE EUROPENE sa vezi, nu s-ar lasa cu finante en-gros?!


marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Barlad

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 23:22

Eufrosin are dreptate . Pacat ca se gasec unii care sa fac bascalie de caceste adevaruri . Datorita lor tara asta a ajuns atat de jalnic . Securistii , comunistii , mafia tiganeasca , nu ar fi reusit nimic , daca nu ar fi fost " oamanii de bine " , iar mai nou " europeni " , care sa le fie complici . Cum spune cineva un adevar , cum se gasesc indivizi care - l ia peste picior ! Da Romania a pierdut prin venirea la putere a lui Iliescu . Odata cu Iliescu a inceput si ascensiunea tiganilor si lucratura acestora de a ne fura tara . Romanai si - a rataT viitorul in 1990 . Am intors spatele demnitatii si normalitatii . Romania trebuia sa fie bogata , trebuia sa fie reintregita cu Basarabia , Bucovina , Herta si Cadrilaterul , trebuia reinstaurata Monarhia Constitutionala , singurul regim politic legal si traditional al tarii . trebuia ... dar am fost prosti !


Atlas333

22 mesaje
Membru din: 29/11/2008
Oras: Cluj

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 23:38

N=avem nevoie de guvern si cel care a scris mai sus ca am scapat de acolitii lui Ceau greseste, poate au murit cativa dar altii au mostenit scaunul , altii dar de aceasi specie. Ii o familie mare si fericita acolo sus. Voi credeti ca exista opozitie ??? Acesta-i povesteToti manca din aceasi oala si impart ei frumos , n-aveti grija


Atlas333

22 mesaje
Membru din: 29/11/2008
Oras: Cluj

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 23:41

Si apropo credeti ca Ceau singur putea face ceva, niciodata.!!!! El era o marioneta, puteti fi siguri de acesta. Aceia care stateau in spatele lui si altii din umbra conduceau. Unde ati vazut pe cineva atotputernic care singur domina pe ceilalti??? Se zice ca este Dumnezeul care poate


Atlas333

22 mesaje
Membru din: 29/11/2008
Oras: Cluj

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 23:45

Si da si mie imi place: Desteapta-te Romane!


sirius_zegetina

808 mesaje
Membru din: 28/01/2009
Oras: Resita

Postat pe: 7 Martie 2009, ora 02:53

Mai, baiete, imi pare rau ca esti clujan si gandesti atat de putin; pune-ti un pic creierul la contributie, lasa sloganele alea idioate cu comunisti, securisti-teroristi si-alte tampenii si fa o analiza serioasa si obiectiva: cati din tara au fost comunisti din convingere, cu trup si suflet pt. doctrina aia fara miez si cati numa` de fatada ca sa ramana-n slujba? Cati securisti adevarati ai cunoscut tu si cati din cei care se denumeau asa erau din securitatea interna, deci niste avortoni luati de la coada vacii, scoliti sase luni la Stefan Gheorghiu si pusi sa faca o treaba pt. care nu erau pregatiti si te urmareau numa` s-auda daca spui vreun banc despre "Pingelica", daca ti-ai adus lemne fara bon de la ocolu` silvic, daca-ti faci palinca la cazanu` din curte, daca ti-ai facut rost de ceva marfa care se gasea numa` la shop, etc.? Crezi ca noua ne plac aia de-acum? Da` spune ceva concret, cum vrei sa schimbi ceva si cu cine, ca tocma` voi, ardelenii, n-ati sustinut PUNR-ul cand mai exista? C-aveau si ei "uscaturi", de-acord, dar daca eram destui care sa-i sustina, eliminam prin forta celor multi lichelele! Si, ce crezi, aia care trag sforile din umbra, or sta si cu mainile-n san si ne-or lasa sa ne miscam cum vrem, fara-a face nimic? Tu chiar nu vezi ce se-ncearca in Ardeal, cu asa-zisa "autonomie teritoriala a tinutului secuiesc"? Daca misca romanii mai la vedere, care crezi ca va fi urmatorul lor pas?! Si mai las-o-n mama ei de monarhie, ca habar n-ai ce vorbesti! Cauta-n istorie - in cea adevarata, nu cea "facuta" de bosorogi nostalgici dupa avutiile lor de-atunci - sa vezi ce "binefaceri" ne-a adus!


eastside

179 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Iasi

Postat pe: 7 Martie 2009, ora 10:37

Sirius, ce zici ? Ne cumparam cite o camasa verde?.....


sirius_zegetina

808 mesaje
Membru din: 28/01/2009
Oras: Resita

Postat pe: 7 Martie 2009, ora 12:50

Una verde, una maro si-una neagra, sa fie cate una "in memoriam" pt. fiecare grupare de "binefacatori"!!!Verde - legionarii - ca barem au iubit pamantul asta, maronie - gruparea ce-a avut grija ca "imigrantii" din Punjab, avand culoarea pielii cam de-aceeasi nuanta cu cea a camasii, sa nu "miste-n front" ca i-ar fi calcat vaca neagra, iar neagra - spre a le aminti de legiunea "Cap de Mort"! Daca nu cunosc "actiunile umanitare" ale acestora, sa consulte tratatele de istorie militara a W W 2!


marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Barlad

Postat pe: 14 Martie 2009, ora 22:55

Fapt scadalos : Unul dintre liderii tiganilor , Madalin Voicu , a declarat de curand ca " peste 20 de ani , Romania se va scrie cu doi de r " ! Sa ne amintim ca in martie 1997 , tiganii si - au DECLARAT UN STAT INDEPENDENT , in mahalaua Meteor din Targu Jiu ! Desteapta - te romane pana nu va fi mult , mult prea tarziu !


| Varianta pentru tiparire a topicului Manifest. Pentru Romania
Mergi la: