back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Nu va abonati la zapp va rog din suflet

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 19:05

eu am abonament la zapp de peste doi ani,sunt multumit partial de serviciile lor,insa nu cred ca as renunta la zapp in favoarea vodafone sau orange,in favoarea cosmote poate as face-o,s-auzim numai de bine!

Raporteaza abuz de limbaj
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
geofive2006

64 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 19:31

faza cu abonamentelesta in felu l urmator! tu cand teduci si iti faci abonament semnezi un contract pe un an sau si mai naspa pe 2 ani, adica tre sa platesti abonamentul indiferent daca folosesti sau nu serviciul. este un lucru pe care multi nu-l inteleg pt ca nu stiu ce inseamna contract. intotdeauna cand faci un contract tre sa-l citesti pt ca acel prevede drepturi si obligatii. nu numai la zapp dar si la clelalte firme e la fel asa ca aveti grija ce semnati daca nu vreti sa ii faceti pe altii cu bani

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 19:49

despre internetul de la zapp,nu cred ca exista serviciu de internet mobil mai prost,am avut si eu abonament,am stat trei saptamani la munte si l-am folosit efectiv numai sase zile,in rest nu a functionat,evident ca am renuntat la el si nimeni nu m-a dat in judecata,ba inca se rugau de mine sa nu anulez abonamentu' ,s-auzim numai de bine!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 21:24

ZAPP este un sistem de telefonie puternic cancerigen,gonit din toate tarile europei care a gasit culcus contra spaga mare in Romania si Ucraina,atentie scurteaza viata cu 35 de ani

danyberby

99 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 23:42

De la: geofive2006, la data 2009-02-19 19:31:27faza cu abonamentelesta in felu l urmator! tu cand teduci si iti faci abonament semnezi un contract pe un an sau si mai naspa pe 2 ani, adica tre sa platesti abonamentul indiferent daca folosesti sau nu serviciul. este un lucru pe care multi nu-l inteleg pt ca nu stiu ce inseamna contract. intotdeauna cand faci un contract tre sa-l citesti pt ca acel prevede drepturi si obligatii. nu numai la zapp dar si la clelalte firme e la fel asa ca aveti grija ce semnati daca nu vreti sa ii faceti pe altii cu bani

MAi omule dute la dracu cu contractele da ce crezi ca ei promit ceva si gata apoi daca nu iti da tu esti prostu lor? de aia exista recursuri si anulari de contracte. Lasa k si eu am patit miam facut 2 abon deodata cu 1 milon pe luna si nu a mers semnalul si nici telefoanele. Leau trimis in service si apoi tot asa. Ce draq sa fac daca in contract ziceau ca is obligati sami furnizeze serviciile eu ce sa fac? sa plates un an degeaba. platesti tu daca esti prost.si acum mia vaneit ca am dde plata 16 milioane si datorita crizzei imi fac reducere cica sa platesc 485 lei. mi se rupe nu le dau mnik. am vb cu avocata mea si o zis k e bine k nu au ce sami faca. si cu asta basta. plateasca prostii.

| Varianta pentru tiparire a topicului Nu va abonati la ZAPP va rog din suflet
Mergi la: