Info
x
Care a fost cea mai tare vacanta a ta,si ce ne recomanzi?
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 18:01
nu ti-ai ales bine locul maestre,aici toti sunt mantuiti fara perspective,alesi ai soarelui fara bani de-o paine si credinciosi intru isus fara perspectiva de a mai redeveni oameni intregi cu simtul masurii si al ratiunii,asa incat poti zbura talica linistit si singur[sau cu sotia,prietene etc.]inspre zari mai bune,s-auzim numai de bine!
Raporteaza abuz de limbaj
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
tilsor 1415 mesaje Membru din: 2/02/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 18:18
Dragii mei,nu amestecati problemele,....vreau vacanta....haideti sa ne stapinim si sa fim oameni de caracter...Ultima vacanta...Germania-Austria..vizitarea unor prieteni,rude,si am vazut doua lucruri interesante;in germania--Blaubauerntopf...o statiune mica ,splendida cu manastire catolica si o fintina(tip lac mic) ce are un corespondent pe sub pamint la 1 km(unde iese afara) cu o deschidere de cca 1 metru.....Splendid
Austria,am vizitat cu tatal meu marele parc vienez unde poti vedea atit partea de botanica cit si multe animale din toata lumea....iar splendid. sint locuri minunate si in tara.....de exemplu pensiunile din bucovina---localitatea VAMA,CIMPULUNG MOLDOVENESC...etc... Dupa posibilitati si preferinte
Maranatha
|
|
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 18:19
De la: tilsor, la data 2009-02-19 18:18:37Dragii mei,nu amestecati problemele,....vreau vacanta....haideti sa ne stapinim si sa fim oameni de caracter...Ultima vacanta...Germania-Austria..vizitarea unor prieteni,rude,si am vazut doua lucruri interesante;in germania--Blaubauerntopf...o statiune mica ,splendida cu manastire catolica si o fintina(tip lac mic) ce are un corespondent pe sub pamint la 1 km(unde iese afara) cu o deschidere de cca 1 metru.....Splendid
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 18:21
asa da!vezi ca se poate discuta civilizat,numai cand vine vorba de adevaruri revelate sariti in sus ,gata sa luati gatul orisicui nu are aceleasi vedenii cu ale voastre,s-auzim numai de bine!!
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 18:27
|
|
tilsor 1415 mesaje Membru din: 2/02/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 18:58
Nu vreau,nu am vrut niciodata sa iau gitul cuiva....acel git e mai pretios acolo unde este.....cred ca ar trebui sa nu mai fii asa de rautacios si sa ne inviti si tu la o vacanta ..undeva..unde te-ai simtit bine...ce zici...?
Maranatha
|
|
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 19:00
De la: tilsor, la data 2009-02-19 18:58:28Nu vreau,nu am vrut niciodata sa iau gitul cuiva....acel git e mai pretios acolo unde este.....cred ca ar trebui sa nu mai fii asa de rautacios si sa ne inviti si tu la o vacanta ..undeva..unde te-ai simtit bine...ce zici...?
|
|
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 19:02
cu cea mai mare placere,sper ca ne-om putea intalni vreodata si ne-om intelege ca oamenii,eu prefer expeditiile lungi in muntii patriei,cand oi ajunge sa-i cunosc toate cararile,poate merg si pe alte meleaguri,pana atunci,s-auzim numai de bine!
|
|
|
|
|
stejerean_vasile 672 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bistrita |
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 03:58
elvetia...
Omerta Vision
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Ianuarie 2014, ora 19:43
Delta Dunarii!!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7124 mesaje Membru din: 7/02/2013 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2014, ora 16:31
Qatar.
Plajele Mediteranei Spaniole.
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 12:36
V-as spune unde dar imi e ca dati navala acolo si scumpiti locul.
Pe bune. Asa ca....tac. Ca e in plan......
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 12:36
De fapt e una pe sus si una pe jos.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 16:17
Costinesti, la malul marii !
Moeciu- Bran ,la poalele muntilor ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7124 mesaje Membru din: 7/02/2013 |
Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 16:27
De la: gabigabi2, la data 2014-01-07 16:17:44Costinesti, la malul marii ! Este frumos Costinestiul. L-am vazut de doua ori. Raporteaza abuz de limbaj
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 16:47
eiiii, una-i sa-l Vezi si alta e sa Locuiesti intr-o curte din sat ; sa te speli la jgheabul din curte, sub bolta de vita de vie ; sa-ti racesti berea, apa sau vinul in fintina cu apa rece si sa prajesti pestii pe jarul facut cu mina ta !
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 20:38
De la: gabigabi2, la data 2014-01-07 16:47:18eiiii, una-i sa-l Vezi si alta e sa Locuiesti intr-o curte din sat ; sa te speli la jgheabul din curte, sub bolta de vita de vie ; sa-ti racesti berea, apa sau vinul in fintina cu apa rece si sa prajesti pestii pe jarul facut cu mina ta ! Cand eram mai tanar am fost cativa ani la rand in vacanta cu cortul la Amara. Ai fost vreodata acolo? Un lac foarte mare cu apa sarata si cu namol sapropelic. Soare, valuri, vantul in stuf, sarea care ramanea pe pielea bronzata, serile petrecute in jurul focului, noptile cu cerul spuzit de stele si cantec de broaste, diminetile cu roua cand ma strecuram intre stufuri cu o undita....O tempora... www.youtube.com/watch?v=_4ozrDOEkN8
|
|
|

Cand eram mai tanar am fost cativa ani la rand in vacanta cu cortul la Amara. Ai fost vreodata acolo? Un lac foarte mare cu apa sarata si cu namol sapropelic. Soare, valuri, vantul in stuf, sarea care ramanea pe pielea bronzata, serile petrecute in jurul focului, noptile cu cerul spuzit de stele si cantec de broaste, diminetile cu roua cand ma strecuram intre stufuri cu o undita....