back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cele zece porunci

Pagini: << 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >> Sari la pagina:

tilsor

1415 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Ianuarie 2010, ora 20:47

De la: symy1, la data 2010-01-12 10:58:10Dupa cum am banuit,BUNUL SAMARITEAN.....A MURIT..... Sunteti in stare sa va sfasiati unul pe altul,ce duh va conduce.????? Nu trebe sa fiti crestini.....incercati sa fiti ...OAMENI..oare cer prea mult de la aproapele meu???Ma mir ca bunul meu Stapan Dumnezeu...mai are rabdare cu noi.
..

Intradevar draga Symy,lucrurile au luat-o razna....chiar postarile sint lipsite de caracter,bunsimt si afectiune....nu pot sa spun si credinta...
Discutiile,chiar contradictorii,trebuiesc duse cu intelepciune si dragoste...
....pacat...mare pacat....dar si Biblia spune"multi chemati putini alesi"...............oare de ce?????

Maranatha
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 12 Ianuarie 2010, ora 21:01

De la: alisia, la data 2010-01-11 21:34:56

NICI UNUL DINTRE NOI NU-I FARA DE PACAT....

CORECT ALISIA......chiar foarte corect...

Raporteaza abuz de limbaj
Maranatha
Cutremuur

51 mesaje

Postat pe: 12 Ianuarie 2010, ora 21:03

Tu ai fost cutremurat pina acum?

Cutremuur

51 mesaje

Postat pe: 12 Ianuarie 2010, ora 21:04

Daca ai fost, de ce postarile tale inspira frica. De ce anume iti este frica. Ca mi se face si mie. Iar eu sint cutremurat. Nici acum nu mi-a trecut.

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 12:36

Cutremur....au avut cei din Haiti.....vai de sufletele lor

symy-apocalipsa.blogspot.ro
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 14:36

De la: Cutremuur, la data 2010-01-12 21:03:14Tu ai fost cutremurat pina acum?
Tu apari mereu inainte de cutremure. Ce maninci?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 19:14

De la: emil_pislaru, la data 2010-01-12 14:50:08Comentariu la postarea ta din 12 ian ora 02;07 cu privire la intelesul cuvantului secta.
Dictionarele dau intelesul corect dar este prost interpretat de unii ignoranti/ignorante.
Toate Religiile sunt oficiale intr-un Stat. Cand ai destula ignoranta si lipsa profunda de informatii, iei cuvantul secta -mot-a-mot- si ii atribui sensul pe care il pricepi sau pe care l-ai ingurgitat. De fapt cine a fondat Crestiniusmul? CRISTIANIS provine de la CHRISTOS.
ISUS i-a spus Apostolului Petru: "Paste mieluseii mei, paste oile mele...." Ioan 21;15
Asadar, Apostolul Petru a fondat Crestinismul in Imperiul Roman ca Religie dupa invataturile Lui Isus Christos. Ulterior s-a raspandit in Grecia de unde s-a luat si termenul catolic=universal.
De aici denumirea: Biserica Romano Catolica, considertata, de drept, urmasa Crestinismului Apostolic, dupa Apostolii Lui Isus, care i-a trimis s-o propavaduiasca in lume.
In anul 1054 apare marea schisma din cauza rivalitatilor dintre Episcopul Romei si al Constantinopolului.
Schisma=separare a unui grup de credinciosi, de comunitatea religioasa de care apartine.
Asadar, religia Ortodoxa din Imperiul de Rasarit(Bizantin) reprezinta o grupare rupta din Biserica Romano Catolica, adica o secta a ei. In sec XVI apare protestantismul lui Martin Luther, urmat de Calvin si alti reformatori ai Bisericii Catolice din Occident. Aceste religii reformate sunt si ele secte ale Bisericii Romano Catolice. Istoria este lunga...
Papa Ioan al II-lea a militat pentru ECUMENISM=Miscare religioasa care are drept scop unificarea tuturor Bisericilor Crestine(sectelor Crestine)
Biserica Romano Catolica este religia Crestina cea mai raspandita pe glob.
ACUM TU INTELEGI? Intelegi, cu materia ta cenusie, fara a te baga in propriul buzunar, ce este o secta?
Cred ca ai foarte mult de invatat.

Poate nu stiai dar cuvantul secta a luat fiinta atunci cand nu toate religiile erau oficiale intr-un stat .
Oricum , daca vei cauta , sa stii ca exista si acum "religii" care nu sunt recunoscute oficial .
Biserica a luat fiinta la Ierusalim , nu in imperiul Roman , si prima data s-au numit crestini in Antiohia .
In imperiul Roman crestinismul a fost fondat de apostolul Pavel nu de Petru . Pavel a hirotonit primul episcop al Romei pe Linus .
Marea schisma de la 1054 a fost rezultatul purtarii nesabuite a cardinalului Humbert care desi nu era imputernicit l-a anatemizat pe patriarhul Cerularie al constantinopolului .
"Biserica Romano Catolica este religia Crestina cea mai raspandita pe glob." - biserica Romano Catolica este in mod evident o biserica (nu o religie) care propovaduieste religia romano catolica .
Nu cunoasteti sensul cuvantului biserica .

Ioan 8 ,32. �i ve�i cunoa�te adev�rul, iar adev�rul v� va face liberi.
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 19:25

De la: Cutremuur, la data 2010-01-12 21:04:29Daca ai fost, de ce postarile tale inspira frica. De ce anume iti este frica. Ca mi se face si mie. Iar eu sint cutremurat. Nici acum nu mi-a trecut.

Draga, postarile mele nu inspira frica..ci dragoste fata de aproapele meu, ...nu frica ci grija ca nu cumva sa nu putem "intra' in dragostea Tatalui...

Ma rog pentru cei din HAITI...cred ca ar trebui si voi sa faceti la fel

Maranatha
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 09:49

De la: tutenes, la data 2010-01-13 19:14:08
De la: emil_pislaru, la data 2010-01-12 14:50:08Comentariu la postarea ta din 12 ian ora 02;07 cu privire la intelesul cuvantului secta.
Dictionarele dau intelesul corect dar este prost interpretat de unii ignoranti/ignorante.
Toate Religiile sunt oficiale intr-un Stat. Cand ai destula ignoranta si lipsa profunda de informatii, iei cuvantul secta -mot-a-mot- si ii atribui sensul pe care il pricepi sau pe care l-ai ingurgitat. De fapt cine a fondat Crestiniusmul? CRISTIANIS provine de la CHRISTOS.
ISUS i-a spus Apostolului Petru: "Paste mieluseii mei, paste oile mele...." Ioan 21;15
Asadar, Apostolul Petru a fondat Crestinismul in Imperiul Roman ca Religie dupa invataturile Lui Isus Christos. Ulterior s-a raspandit in Grecia de unde s-a luat si termenul catolic=universal.
De aici denumirea: Biserica Romano Catolica, considertata, de drept, urmasa Crestinismului Apostolic, dupa Apostolii Lui Isus, care i-a trimis s-o propavaduiasca in lume.
In anul 1054 apare marea schisma din cauza rivalitatilor dintre Episcopul Romei si al Constantinopolului.
Schisma=separare a unui grup de credinciosi, de comunitatea religioasa de care apartine.
Asadar, religia Ortodoxa din Imperiul de Rasarit(Bizantin) reprezinta o grupare rupta din Biserica Romano Catolica, adica o secta a ei. In sec XVI apare protestantismul lui Martin Luther, urmat de Calvin si alti reformatori ai Bisericii Catolice din Occident. Aceste religii reformate sunt si ele secte ale Bisericii Romano Catolice. Istoria este lunga...
Papa Ioan al II-lea a militat pentru ECUMENISM=Miscare religioasa care are drept scop unificarea tuturor Bisericilor Crestine(sectelor Crestine)
ACUM TU INTELEGI? Intelegi, cu materia ta cenusie, fara a te baga in propriul buzunar, ce este o secta?

Poate nu stiai dar cuvantul secta a luat fiinta atunci cand nu toate religiile erau oficiale intr-un stat .
Oricum , daca vei cauta , sa stii ca exista si acum "religii" care nu sunt recunoscute oficial .
Biserica a luat fiinta la Ierusalim , nu in imperiul Roman , si prima data s-au numit crestini in Antiohia .
In imperiul Roman crestinismul a fost fondat de apostolul Pavel nu de Petru . Pavel a hirotonit primul episcop al Romei pe Linus .
Marea schisma de la 1054 a fost rezultatul purtarii nesabuite a cardinalului Humbert care desi nu era imputernicit l-a anatemizat pe patriarhul Cerularie al constantinopolului .
"Biserica Romano Catolica este religia Crestina cea mai raspandita pe glob." - biserica Romano Catolica este in mod evident o biserica (nu o religie) care propovaduieste religia romano catolica .
BISERICA=CASA DONULUI,CASA DOMNULUI=SUFLETUL NOSTRU,DUMNEZEU ESTE PESTE TOT CE ESTE VIU.....

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 18:44

De la: 9am045616, la data 2010-01-14 09:49:47
De la: tutenes, la data 2010-01-13 19:14:08

BISERICA=CASA DONULUI,CASA DOMNULUI=SUFLETUL NOSTRU,DUMNEZEU ESTE PESTE TOT CE ESTE VIU.....
sint de acord cu tine...dar dezvolta comentariile

Maranatha
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 20:20

Putine doctrine biblice au fost sub focul incrucisat al controversei cum a fost SABATUL Crestini ai "noului legamint" si dispensationalisti si-au reinnoit cu zel proaspat atacul impotriva SABATULUI si arma de capetenie a arsenalului lor este afirmatia ca (poruncile) SABATUL este o relicva a vechiului testament....care s-a terminat la cruce.....si astfel strategia lor estesa faca din CRUCE linia de demarcatie intre VECHIUL si NOUL, intre LEGE si HAR, SABAT si DUMINICA....etc...
Cit de interesant este ca VECHIUL LEGAMINT a fost CONDITIONAL ( dupa parerea multora) cerind ascultare de un pachet de legi in timp ce NOUL LEGAMINT este NECONDITIONAL ( tot dupa pererea multora)....si atunci nu se cere ascultare de nimic.......caci in MILA(HARUL) lui HRISTOS...totul e posibil...
...ce credinta interesanta...omul prin anularea a doua porunci...il desfinteaza pe Dumnezeu...si se ridica "EL" in locul LUI DUMNEZEU....caci e alta lume,alta mentalitate, evolutie..etc....
OARE CINE A MAI FACUT IN ACEST MOD......si unde a ajuns...
CITITI BIBLIA....si HOTARITI_VA...caci timpul este..SCURT...

Maranatha
symy1

4661 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 22:42

Sorin...pace tie.Maine am sa-ti raspund la afirmatiile de mai sus.....acum ma retrag la

9am180507

1 mesaj
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 22:53

sal! stii unde gasesc si io lista cu proiectele depuse in sesiunea asta pt masura 112?

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 13:00

De la: 9am180507, la data 2010-01-15 22:53:29sal! stii unde gasesc si io lista cu proiectele depuse in sesiunea asta pt masura 112?

APROAPE...sau ALATURI...

Maranatha
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 20:13

PSALMUL 119....cel mai mare poem Biblic in care este cuprins intregul ADEVAR BIBLIC........

Maranatha
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 20:13

PSALMUL 119....cel mai mare poem Biblic in care este cuprins intregul ADEVAR BIBLIC........

Maranatha
9am003934

46 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 21:01

De la: tilsor, la data 2010-01-16 20:13:53PSALMUL 119....cel mai mare poem Biblic in care este cuprins intregul ADEVAR BIBLIC........

Ai mare dreptate,dar mie imi place mult ECLESIASTRUL---toate capitolele----
este RELATAREA OMULUI MATUR CARE A TRECUT PRIN VIATA....
E O CARTE A BIBLIEI pe care eu o numesc MAGNIFICA...

9am003934

46 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 21:47

De la: 9am003934, la data 2010-01-16 21:01:16
De la: tilsor, la data 2010-01-16 20:13:53PSALMUL 119....cel mai mare poem Biblic in care este cuprins intregul ADEVAR BIBLIC........

Aicea observ ca nu va implicati ca nu cunoasteti Biblia.....
In religia catolica este obligatoriu ca la confirmare sa se cunoasca toata Biblia.....e o alta cultura......
o alta religie........PACAT....

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 14:10

Conteaza religia???....sau dragostea fata de cel de langa tine???

9am003934

46 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 21:52

De la: symy1, la data 2010-01-18 14:10:30Conteaza religia???....sau dragostea fata de cel de langa tine???

Dupa mine cred ca conteaza amindoua----!!!!

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 22:49

Mai citeste te rog la .....Efeseni 4/5...si mai vorbim.!!!!!Pace tie....cititorule

gabitza__

1 mesaj
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 23:01

De la: symy1, la data 2010-01-18 14:10:30Conteaza religia???....sau dragostea fata de cel de langa tine???

��"Inteligenta fara dragoste, te face pervers.
Justitia fara dragoste, te face implacabil.
Diplomatia fara dragoste, te face ipocrit.
Succesul fara dragoste, te face arogant.
Bogatia fara dragoste, te face avar.
Supunerea fara dragoste, te face servil.
Saracia fara dragoste, te face orgolios.
Frumusetea fara dragoste, te face ridicol.
Autoritatea fara dragoste, te face tiran.
Munca fara dragoste, te face sclav.
Simplitatea fara dragoste, isi pierde valoarea.
Vorbele fara dragoste, te fac introvertit.
Legea fara dragoste, te supune.
Politica fara dragoste, te face egoist.
Credinta fara dragoste, te face fanatic.
Crucea fara dragoste, reprezinta tortura.
VIATA FARA DRAGOSTE� ISI PIERDE SENSUL.�"

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 23:02

Religia e legatura omului cu Divinitatea iar dragostea de oameni e sentimentul ce ne leaga de semenii nostri. Consider ca si religiile in mare se aseamana iar diferenta o fac perceperea intr-un fel sau altul a legaturii cu DUMNEZEU Cum se si spune: in lucrurile mari -unitate , si-n cele mici diversitate

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 11:44

Gabita....God Bless You...

9am003934

46 mesaje

Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 23:22

De la: symy1, la data 2010-01-18 22:49:48Mai citeste te rog la .....Efeseni 4/5...si mai vorbim.!!!!!Pace tie....cititorule

Draga---cititorule--vreau sa-ti raspund in sensul TOPICULUI si-ti dau citeva versete....
IACIV 4,11,12,17....
EFESENI2,11-22
GALATENI 3-----vs 24 ( dar citeste tot capitolul..
2 COR 3,14..----
Am ZIS-------

9am003934

46 mesaje

Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 23:23

De la: gabitza__, la data 2010-01-18 23:01:39

��"Inteligenta fara dragoste, te face pervers.
Justitia fara dragoste, te face implacabil.
Diplomatia fara dragoste, te face ipocrit.
Succesul fara dragoste, te face arogant.
Bogatia fara dragoste, te face avar.
Supunerea fara dragoste, te face servil.
Saracia fara dragoste, te face orgolios.
Frumusetea fara dragoste, te face ridicol.
Autoritatea fara dragoste, te face tiran.
Munca fara dragoste, te face sclav.
Simplitatea fara dragoste, isi pierde valoarea.
Vorbele fara dragoste, te fac introvertit.
Legea fara dragoste, te supune.
Politica fara dragoste, te face egoist.
Credinta fara dragoste, te face fanatic.
Crucea fara dragoste, reprezinta tortura.
VIATA FARA DRAGOSTE� ISI PIERDE SENSUL.�"

NU ESTI CUMVA TILSOR??????-------poate gresesc----scuze

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 09:47

....003934.????????

gabita__

3 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 12:42

De la: symy1, la data 2010-01-20 09:47:31 ....003934.????????

... sei matto.

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 15:32

De la: 9am003934, la data 2010-01-16 21:01:16

mai ales partea cu ce e mai amara ca moartea??? femeia e mai amara ca moartea,N'ASA ???e cea mai sublima pilda si invatatura sfanta

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! �Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
9am003934

46 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 20:27

De la: symy1, la data 2010-01-20 09:47:31 ....003934.????????

Daca doresti sa ma suni....nu cu 0039....ci cu 0049172089... si inca 3 cifre si putem discuta...
Apoi....din psalmul 119...imi place ceea ce scria Tilsor pe un alt topic....Versetele 139,140,141...174

" RIVNA MEA MA MANINCA, PENTRU CA POTRIVNICII MEI UITA CUVINTELE TALE.
CUVINTUL TAU ESTE CU TOTUL INCERCAT,SI ROBUL TAU IL IUBESTE
SINT MIC SI DISPRETUIT,DAR NU UIT PORUNCILE TALE"...
"SUSPIN DUPA MINTUIREA TA DOAMNE, SI LEGEA TA ESTE DESFATAREA MEA..""

Pentru ca am fost facut in multe feluri,de prietenii mei dragi,vreau sa va spun ca sint un om care reprezinta legea,si din dorul de casa mai intru,pe alocuri,sa mai vad ce fac romanii in mijlocul carora m-am nascut.
Citesc mult,si vreau sa va rog sa cititi PROVERBE 10,19.
Sint indignat ca mentalitatea multora este inca primitiva..----
Ce sa va doresc,-----A,A,--va doresc ca FLACARA VIOLETA sa va duca pe alta lume----cea a paranormalului-----
Doamne,--e o gluma--

Pagini: << 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CELE ZECE PORUNCI
Mergi la: