back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Domnul dumnezeu savaot este o pesonalitate complexa:hot,procuror,judecator,executor judecatoresc

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Ianuarie 2011, ora 23:32

Yorick , intelege ca am glumit cu ,, jicnitul,, ! ce naiba ! chiar asa?? cum puteai sa crezi??( ca vb serios ??)

originala ...nu-mi plac copiile .
Yorick

1014 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 00:17

De la: ana__totir, la data 2011-01-23 23:32:14Yorick , intelege ca am glumit cu ,, jicnitul,, ! ce naiba ! chiar asa?? cum puteai sa crezi??( ca vb serios ??)

Imi dau seama, insa uneori incerc sa ma adresez si altora prin raspuns chiar daca citez o singura persoana. Adica am incercat sa explic ce cred eu despre jignire ca sa citeasca si altii care poate s-ar simti ofensati.
Ideea e ca daca unii se simt ofensati, se poate intampla sa inceteze dialogul. Eu nu urmaresc sa determin oameni sa inceteze dialogul, ca ar fi total impotriva ideii de a ma afla pe un forum. Daca as vrea sa ma aud doar pe mine m-as putea duce la baie sa imi tin discursuri in fata oglinzii...
Dar in realitate vreau sa ii aud pe altii.

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului DOMNUL DUMNEZEU SAVAOT ESTE O PESONALITATE COMPLEXA:HOT,PROCUROR,JUDECATOR,EXECUTOR JUDECATORESC
Mergi la: