Info
x
Cine ar fi un bun presedinte pentru romania?
|
alexandragrin 32 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 13:59
In cazul in care Basescu va decide sa nu mai candideze, cine ar putea sa ii ia locul? PSD spune ca i-ar putea inainte pt prezidentale pe Geoana sau Nastase. PNL pe Tariceanu sau Antonescu. PDL pe Boc sau Stolojan...si mai raman posibilele candidaturi ale pierdutilor Vadim si Becali....sau poate un Oprescu independent? Voi care credeti ca ar fi cel mai bun candidat, cu sanse la presedintie?...Sau oare niciunul nu e bun?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 15:31
De la: alexandragrin, la data 2009-02-13 13:59:33In cazul in care Basescu va decide sa nu mai candideze, cine ar putea sa ii ia locul? PSD spune ca i-ar putea inainte pt prezidentale pe Geoana sau Nastase. PNL pe Tariceanu sau Antonescu. PDL pe Boc sau Stolojan...si mai raman posibilele candidaturi ale pierdutilor Vadim si Becali....sau poate un Oprescu independent? Voi care credeti ca ar fi cel mai bun candidat, cu sanse la presedintie?...Sau oare niciunul nu e bun? Base nu se va decide niciodata sa nu mai candideze .Ca sa faca acest lucru ar trebui sa aiba cat de cat onoare ,SA-SI DEA SEAMA CA A TINUT TARA DOAR IN SCANDALURI DEMAGOGICE si sa-i para rau ,ceea ce la el nu este cazul ... Ideea inspaimantatoare ,des vehiculata ,este ca nu exista un altul mai bun in locul acestui nou tatuc FSNist ."Pe cine sa alegi ,spune tu un altul...",este cea mai vehiculata perla portocalie .Ce ciudat ,intr-o tara cu 23 milioane de locuitori nu se gaseste unul mai bun decat acest marinar incult si mitocan .... ....La votul intre Iliescu si Vadim nu am fost ,la cel intre Basescu si Nastase nu am fost ....In ambele cazuri practic stiam ca eu nu am e ales,toate variantele oferite erau jalnice .De data asta insa ,o sa fie prima data cand VOI DA VOT NEGATIV ! |
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 13:00
Numai un roman adevarat, dispus sa se sacrifice pentru Romania. Daca veti da valul negru de pe ochi il veti vedea, daca nu, atunci veti avea ocazia sa va vaitati in continuare. Logos.
|
|
Habibi 1 mesaj Membru din: 26/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 13:02
Cel mai bun presedinte... ar fi ala care iti rezolva cele mai multe probleme.
Da, eu mi-as rezolva cele mai multe probleme. Despre rest... numai bine si sa se descurce fiecare cum poate. |
|
alexandru_revnic 115 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 12:57
Cel mai bun presedinte a Romaniei, a fost si este BASESCU. Ghinionul nostru a tuturor, inclusiv a celor care-l dispretuiesc di motive de incultura politica, acesta nu va mai candida. DE CE? pentru ca incepand de la preseditia lui GH. G. DEJ, s-a intamplat urmatoarele, ceea ce demonstreaza ca nu noi alegem presedintii, ci guvernul din umbra, PAPUSARII ILUMUNATI, care manipuleaza si conduc lumea. Iata un indiciu: GH.. G. DEJ AVEA INCEPUT DE CHELIE - CEAUS(TIRAN = T -IRAN - PAPA- IRAN (PERSIA = SERPI -ASRTU (Sarpele era zeul soarelui pt, indienii MAIASI) - ESCU , avea par pe cap - ILI-ESCU = INCEPUT DE CHELIE - CONSTANTIN -ESCU = PAR PE CAP - BASESCU = CHELIE si acum urmeaza ANTON -ESCU CARE ARE PAR PE CAP iar ANTON este cel mai mare sfant al CATOLICILOR ANTON = NATO =NAT- O = FIUL -O(GOL-AN - VIATA- SOARE- NADA - SARPELE CU COADA IN GURA - CER-CUL DE SUSPECTI - SPIRIT- O-RIENT- GAURA (RUGA-GURA) Iata numai un indiciu care atesta faptul ca escrocii din umbra il vor ca presedinte pe a Anton - ESCU ESCU = SECU - USE C (UNIUNEA STATELOR EUROPENE (EORO -PENE -PANA (PAN-AMERICA - PAN -EUROPEAN = PAN-AFRICA =PAN-ASIA = AMER -INDIA = INDO-EUROPEAN ) EUROPA =PAURO(PUTERE) CHIAR DACA VA PARTICIPA BASESCU LA ALEGERI, TOT ANTONESCU VA FI ALES, PT. CA SE VREA LA PUTERE UN OM SLAB NEPREGATIT, UN OM CARE IN VIATA LUI NU A CONDUS NICI MACAR O GRADINITA, DAR O TARA. PROBABIL MAI ESTE CEVA DE FURAT, CEEA CE S-A DESCOPERIT RECENT. DACA BASESCU VA CANDIDA PE BUNE, NU CA MARIONETA, ATUNCI INDIFERENT CE VOR ESCROCII, BASESCU VA FI PRESEDINTE, PT. CA LUMEA SA MAI DESTEPTAT. SA SPERAM CA VA MERGE LA VOT TINERETUL, NU NUMAI PENSIONARII, CARE DE 20 DE ANI, NUMAI EI AU ALES PRESEDINTII TATII. |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 07:13
999
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|

,des vehiculata ,este ca nu exista un altul mai bun in locul acestui nou tatuc FSNist ."Pe cine sa alegi ,spune tu un altul...",este cea mai vehiculata perla portocalie .Ce ciudat ,intr-o tara cu 23 milioane de locuitori nu se gaseste unul mai bun decat acest marinar incult si mitocan ....
....