back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Religia in scoli, pro sau contra ?

Pagini: << 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

273 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 16:46

personal nu sunt impotriva...si oricum si religia asta e ca si matematica si romana...fiecare clasa cu nivelul ei....la clasele 1-4 se preda un anumit nivel ...dar la sfarsitul carora nu se poate numi ca stii matematica si romana suficient...cat pentru un om matur....deci trebuie invatat ani de zile...si ajuns la un anumit nivel...tot asha e shi cu religia ...una e la clasele 1-4...alta e mai departe...

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 20:10

De la: 9am038113, la data 2010-05-09 16:46:24personal nu sunt impotriva...si oricum si religia asta e ca si matematica si romana...fiecare clasa cu nivelul ei....la clasele 1-4 se preda un anumit nivel ...dar la sfarsitul carora nu se poate numi ca stii matematica si romana suficient...cat pentru un om matur....deci trebuie invatat ani de zile...si ajuns la un anumit nivel...tot asha e shi cu religia ...una e la clasele 1-4...alta e mai departe...

Raporteaza abuz de limbaj
" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 21:09

mi se pare exagerata ideea ca daca se invata religia in scoli inclusiv la clasele 1-4...viitorii absolventi de scoala vor fi si fanatici din punct de vedere religios...nici vorba!!!...ba din contra e bine sa invete chiar de la clasele mici despre ...religia de care apartinem oficial si legal...asha fel incat atunci cand vor creste si vor intalni situatii sau persoane sau vor auzi discutandu/se in anumiti termeni aceasta problema...sa poata interveni la modul diplomatic si cat mai profesional exprimandu/se in termeni corecti ..e bine sa fie informati corespunzator pe aceasta tema...care este una destul de delicata...pentru ca este cunoscut faptul ca fiecare stie si interpreteaza diferit aspecte pe aceasta tema!!!....fanatismul vine mai degraba din lipsa unei culturi..a unei cunoasteri nicidecum din cunoasterea ei...asha cum vehiculeaza unii ideea!!
.....se vede ca initiatorul topicului nu are nici un strop de cultura iar orizonturile sale nu apartin lumii in care traim!!!

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 21:17

De la: 9am038113, la data 2010-05-09 21:09:19mi se pare exagerata ideea ca daca se invata religia in scoli inclusiv la clasele 1-4...viitorii absolventi de scoala vor fi si fanatici din punct de vedere religios...nici vorba!!!...ba din contra e bine sa invete chiar de la clasele mici despre ...religia de care apartinem oficial si legal...asha fel incat atunci cand vor creste si vor intalni situatii sau persoane sau vor auzi discutandu/se in anumiti termeni aceasta problema...sa poata interveni la modul diplomatic si cat mai profesional exprimandu/se in termeni corecti ..e bine sa fie informati corespunzator pe aceasta tema...vare este una destul de delicata...pentru ca este cunoscut faptul ca fiecare stie si interpreteaza diferit aspecte pe aceasta tema!!!....fanatismul vine mai degraba din lipsa unei culturi..a unei cunoasteri nicidecum din cunoasterea ei...asha cum vehiculeaza unii ideea!!
.....se vede ca initiatorul topicului nu are nici un strop de cultura iar orizonturile sale nu apartin lumii in care traim!!!

am vazut copii care au invatat in strainatate si ieseau de la ora de religie cu anumite idei intiparite, li se transmiteau religia din punct de vedere moral.....la noi e inutil de predat acest obiect obligatoriu, ar trebui introdus aleatoriu.....oricum ies elevii de la ora cu cate un sfant in gura la adresa sistemului....
ideea topicului e ca religia predata la noi , in scolile romanesti , are aspect comercial, de taraba.....pura publicitate pentru a aduna fonduri pentru "imparatia de dincolo"!

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 21:31

eu deocamdata nu percep asha...chestiunea asta...fiica/mea e clasa a 2 a..vad ca se preda religia...si nu consider ca e o treaba rea deloc...mai ales ca eu nu am timpul si poate nici pregatirea ca sa pot face eu cu ea asta acasa...au invatat despre marile sarbatori ale calendarului ortodox...au invatat cum trebuie sa spuna o rugaciune la nivel de copil de clasa a 2a...au mers la biserica sa se impartaseasca..si nu a atentat nimeni pana acuma la buzunarul meu in numele religiei sau al credintei...ca stiu ca multi au ideea asta in cap!!
....exista datini si obiceiuri inclusiv in legatura cu manifestarea religioasa...am observat asta ca sa zic asha la generatia bunicilor si parintilor(celor de varsta mea)...dar observ ca eu sunt total pe dinafara...si daca ar fi ca fiica/mea sa nu invete nimic in scoala...cu parere de rau ar trebui sa afirm ce constientizez deja si anume ca de la mine nu are ce invata pe tema asta...pentru ca eu nu duc traditia mai departe in acest sens...nu neaparat pentru ca nu as vrea ...dar eu traiesc altfel decat au trait parintii si bunicii mei si nu am ocazia de a face ce au facut ei...pomeni si altele care tin de treaba asta!!

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 21:33

De la: 9am038113, la data 2010-05-09 21:31:13eu deocamdata nu percep asha...chestiunea asta...fiica/mea e clasa a 2 a..vad ca se preda religia...si nu consider ca e o treaba rea deloc...mai ales ca eu nu am timpul si poate nici pregatirea ca sa pot face eu cu ea asta acasa...au invatat despre marile sarbatori ale calendarului ortodox...au invatat cum trebuie sa spuna o rugaciune la nivel de copil de clasa a 2a...au mers la biserica sa se impartaseasca..si nu a atentat nimeni pana acuma la buzunarul meu in numele religiei sau al credintei...ca stiu ca multi au ideea asta in cap!!
....exista datini si obiceiuri inclusiv in legatura cu manifestarea religioasa...am observat asta ca sa zic asha la generatia bunicilor si parintilor(celor de varsta mea)...dar observ ca eu sunt total pe dinafara...si daca ar fi ca fiica/mea sa nu invete nimic in scoala...cu parere de rau ar trebui sa afirm ce constientizez deja si anume ca de la mine nu are ce invata pe tema asta...pentru ca eu nu duc traditia mai departe in acest sens...nu neaparat pentru ca nu as vrea ...dar eu traiesc altfel decat au trait parintii si bunicii mei si nu am ocazia de a face ce au facut ei...pomeni si altele care tin de treaba asta!!

daca sunteti multumita, e bine atunci....

Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 21:41

eu nu m/am maritat cu acte cu tatal fiicei mele asha ca nu pot afirma ca a fost vreo manifestare religioasa cu ocazia casatoriei....cand a fost botezata fiica/mea de asta s/a ocupat maica/mea ,nashii..taica/sau...io nu am avut nici o implicare...decat ca am fost fizic pe acolo ca sa zic asha...nici nu am fost in biserica eu personal...a fost taica/su au fost nashii s/au facut poze si tot tacamu si cu asta basta!!...altfel nu mi/a murit nimeni si daca mi/ar muri nu m/as tine de pomeni pentru ca imi dau seama ca nu am cu ce!!!...foarte rar ma duc la vreo biserica sa aprind o lumanare si sa ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt cat de cat sanatoasa si nu am patit o gramada de treburi care se puteau intampla...asta nu inseamna ca nu cred in Dumnezeu...dar cum am mai zis pentru unii credinta e in suflet si nu se omoara cu ritualurile in sensul asta!!!

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 21:43

De la: 9am038113, la data 2010-05-09 21:41:28eu nu m/am maritat cu acte cu tatal fiicei mele asha ca nu pot afirma ca a fost vreo manifestare religioasa cu ocazia casatoriei....cand a fost botezata fiica/mea de asta s/a ocupat maica/mea ,nashii..taica/sau...io nu am avut nici o implicare...decat ca am fost fizic pe acolo ca sa zic asha...nici nu am fost in biserica eu personal...a fost taica/su au fost nashii s/au facut poze si tot tacamu si cu asta basta!!...altfel nu mi/a murit nimeni si daca mi/ar muri nu m/as tine de pomeni pentru ca imi dau seama ca nu am cu ce!!!...foarte rar ma duc la vreo biserica sa aprind o lumanare si sa ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt cat de cat sanatoasa si nu am patit o gramada de treburi care se puteau intampla...asta nu inseamna ca nu cred in Dumnezeu...dar cum am mai zis pentru unii credinta e in suflet si nu se omoara cu ritualurile in sensul asta!!!

mda.....credinta nu inseamna cate pomeni faci pe an.....

Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 21:44

nu vad ce m/ar putea deranja...cand o sa ma deranjeze ceva vreodata o sa ma manifest in sensul respectiv...dar deocamdata nu vad nici o problema!!!

Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 21:46

nu!!..dar e o manifestare religioasa care nu poate fi ignorata!!!!

Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 21:48

si acuma sper sa nu aud ca...ce are credinta cu manifestarea religioasa?!

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 21:49

De la: 9am038113, la data 2010-05-09 21:46:43nu!!..dar e o manifestare religioasa care nu poate fi ignorata!!!!

manifestarea religioasa poate fi ignorata.....urmarile manifestarilor religioase nu pot fi ignorate....provoaca suferinta de cel mai multe ori.....

Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 22:37

cred ca fiecare lume isi are sechelatii ei!!!....ca de aia evolutia in unele probleme e greoaie...din cauza alora care au sechele ..ca pe aia nu ii vindeca nimeni...si spera sa fie salvati de faptul de a mai trai si altii ce au trait ei...dar eu cred ca nu e asha deloc!!!...ca fiecare tre sa isi traiasca viata si experienta lui proprie si personala si nu e obligat sa o impartaseasca si altora..daca nu vrea asta!!!...
....ce ma apasa pe mine e parerea batranilor si imi pare rau sa o spun ca din cauza lor tinerii nu isi pot trai vietile cu adevarat ca nu li se da voie!!!...se stie ca puterea sta in mainile batranilor!!...stai in casa cu parintii nu poti sa faci ce vrei ca nu ti se da voie...sau daca esti lasat vine intr/un tarziu si constrangerea
...batranii nu au imbatranit degeaba si nici de buni!!...dar si aici parerile sunt impartite...si nu putem generaliza...

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 19:47

De la: 9am038113, la data 2010-05-09 21:09:19mi se pare exagerata ideea ca daca se invata religia in scoli inclusiv la clasele 1-4...viitorii absolventi de scoala vor fi si fanatici din punct de vedere religios...nici vorba!!!...ba din contra e bine sa invete chiar de la clasele mici despre ...religia de care apartinem oficial si legal...asha fel incat atunci cand vor creste si vor intalni situatii sau persoane sau vor auzi discutandu/se in anumiti termeni aceasta problema...sa poata interveni la modul diplomatic si cat mai profesional exprimandu/se in termeni corecti ..e bine sa fie informati corespunzator pe aceasta tema...care este una destul de delicata...pentru ca este cunoscut faptul ca fiecare stie si interpreteaza diferit aspecte pe aceasta tema!!!....fanatismul vine mai degraba din lipsa unei culturi..a unei cunoasteri nicidecum din cunoasterea ei...asha cum vehiculeaza unii ideea!!

Eu am citit biblia ,cand eram mic ! Am fost oripilat de crimele dumnezeului din vechiul testament ! Daca vreti sa treaca si copiii Dvs. prin ce-am trecut eu -e alegerea Dvs. ! S-ar putea insa ca nu toti copiii sa reziste psihic unor asemenea orori -riscati sa ramana tarati pentru totdeauna ! Nu ati citit biblia si nici nu le prea aveti cu credinta si obiceiurile ,caz in care ar fi bine sa verificati ce li se preda la orele de religie -mai ales ca nu exista unele manuale ! E la alegerea profesorului daca se tine de programa sau nu . Eu aveam o jigodie de profesor care se bucura sa ne asculte si sa ne note mici ca sa ne strice mediile -el facea aceasta afirmatie ! Ne ameninta cu pedeapsa divina desi eu cred ca preda deoarece voia un loc de munca mai caldut -nu avea nimic de a face cu religia !

9am187431

10 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 20:27

De la: thor, la data 2009-01-31 11:22:52Sunt curios sa aflu si parerea altora despre introducerea religiei in scoli.....Personal ma deranjeaza ca este predata si copiilor din clasele mici, al caroror discernamant este mai mult decat redus....Daca legea penala nu le recunoaste discernamantul, noi ce facem , crestem fanatici?
Vreti in continuare dobitoci >?

9am096416

278 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 22:24

Nu sunt de acord cu introducerea religiei in scoli.Am citit pentru prima oara Biblia ca o curiozitate in 1974 .obisnuiam sa merg in fiecare dumineca la bisericasi incercam sa tin obiceiurile invatate de la bunica ,care erau foarte riguroasa in privinta credintei (bunica era analfabeta -nascuta in 1988) am crezut si cred in Dumnezeu , DAR.....exista un DAR....Am recitit biblia in 1987 ,aveam o alta varsta si voiam sa-mi clarific evenimente biblice care m-au infiorat,m-au inspaimantat crimele facute in numele dumnezeului.Pentru mine biblia este o istorie care nu este a noastra,o istorie presarata cu crime cat mai odioase, o istorie care nu-i vad rostul studierii in scoli.Toata vita a fost frica de popa si de dumnezeu de aceea am simtit nevoia sa mai citesc odata biblia - am simtit nevoia sa ma eliberez de frica.Imaginati-va ce este in mintea unui copil de sase ani caruia i se spune ca daca nu face ce ii spune popa i se intampla ceva rau lui si familiei,copii nostri nu trebuie sa cresca cu frica de popa sau de dumnezeu.Credunta trebuie sa vina de la sine si nu impusa .

M
9am096416

278 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 22:30

De la: 9am187431, la data 2010-05-10 20:27:32
De la: thor, la data 2009-01-31 11:22:52Sunt curios sa aflu si parerea altora despre introducerea religiei in scoli.....Personal ma deranjeaza ca este predata si copiilor din clasele mici, al caroror discernamant este mai mult decat redus....Daca legea penala nu le recunoaste discernamantul, noi ce facem , crestem fanatici?

introducerea religiei in scoli la varste cat mai fragede indobitoceste si mai mult pe copii nostrii,vor deveni sclavii popilor cu acordul vostru .

M
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 13:47

De la: karpov, la data 2010-05-10 19:47:41
De la: 9am038113, la data 2010-05-09 21:09:19mi se pare exagerata ideea ca daca se invata religia in scoli inclusiv la clasele 1-4...viitorii absolventi de scoala vor fi si fanatici din punct de vedere religios...nici vorba!!!...ba din contra e bine sa invete chiar de la clasele mici despre ...religia de care apartinem oficial si legal...asha fel incat atunci cand vor creste si vor intalni situatii sau persoane sau vor auzi discutandu/se in anumiti termeni aceasta problema...sa poata interveni la modul diplomatic si cat mai profesional exprimandu/se in termeni corecti ..e bine sa fie informati corespunzator pe aceasta tema...care este una destul de delicata...pentru ca este cunoscut faptul ca fiecare stie si interpreteaza diferit aspecte pe aceasta tema!!!....fanatismul vine mai degraba din lipsa unei culturi..a unei cunoasteri nicidecum din cunoasterea ei...asha cum vehiculeaza unii ideea!!

Eu am citit biblia ,cand eram mic ! Am fost oripilat de crimele dumnezeului din vechiul testament ! Daca vreti sa treaca si copiii Dvs. prin ce-am trecut eu -e alegerea Dvs. ! S-ar putea insa ca nu toti copiii sa reziste psihic unor asemenea orori -riscati sa ramana tarati pentru totdeauna ! Nu ati citit biblia si nici nu le prea aveti cu credinta si obiceiurile ,caz in care ar fi bine sa verificati ce li se preda la orele de religie -mai ales ca nu exista unele manuale ! E la alegerea profesorului daca se tine de programa sau nu . Eu aveam o jigodie de profesor care se bucura sa ne asculte si sa ne note mici ca sa ne strice mediile -el facea aceasta afirmatie ! Ne ameninta cu pedeapsa divina desi eu cred ca preda deoarece voia un loc de munca mai caldut -nu avea nimic de a face cu religia !

De aceea provaduesti cuvantul domnului?

Nr4

134 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Mai 2010, ora 15:31

nu as avea nimic impotriva daca s-ar preda istoria religiilor, diferentele doctrinare intre diferitele culte ( apropo credinciosilor, stiat ca ortodoxia nu este decat o schisma a religiei crestine si din punct de vedere al altor tipuri de crestini este mai rau sa treci la alta forma de crestinism decat sa devii ateu?) o farama de islamism, budism etc..asa insa , nu facem decat prozelitism.. invatandu-i pe copii doar o singura religie cea oficiala, ii trimitem cu forta catre biserica ortodoxa.. cum ramane cu liberul arbitru atunci cind preotul/profesor ii spune copilului ca il pedepseste Dumnezeu daca nu isi face rugaciunea ?dar noi le predam copiilor despre Isus , fiul lui Dumnezeu uitand sa le spunem ca nu a fost recunoscut drept Mesia de insusi poporul lui, evreii, de religia iudaica in care a fost crescut si pentru care a murit. In mod normal religia, obiceiurile si tradiiile crestine se invata in familie, la biserica, in comunitate.

Fosta membra 9am.ro

310 mesaje
Postat pe: 13 Mai 2010, ora 20:15

Brain Washing ( Jesus Camp ''Highlights'' )

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 15:45

cea da domnul ce a da domnul

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 16:04

21Nu orișicine-Mi zice: "Doamne, Doamne!" va intra în Împărăția cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu care este în ceruri.

22Mulți Îmi vor zice în ziua aceea: "Doamne, Doamne! N-am prorocit noi în Numele Tău? N-am scos noi draci în Numele Tău? Și n-am făcut noi multe minuni în Numele Tău?"

23Atunci le voi spune curat: "Niciodată nu v-am cunoscut; depărtați-vă de la Mine, voi toți care lucrați fărădelege."

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 16:19

introducerea religiei in scoli la varste cat mai fragede indobitoceste si mai mult pe copii nostrii,vor deveni sclavii popilor cu acordul vostru .
----------
Ce este asa de greu de invatat?Ca sa nu-si mai fure,sa nu se certe sa nu se bata sa nu se violeze intre ei.Si asa nu se preda Biblia la 1-4.Dar de la 4 in sus ar trebui sa se predea Biblia toata viata.

florescu_vasile2001_2

326 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 17:58

Valeu! VALEU!"religia in scoli indobitoceste......Poprul roman s-a nascut crestin(deci dobitoc?)Pana a cum 60 de ani religia ortodoxa in scoli a adus MARI oameni de cultura si stiinta(deci indobitocit)Cei 50 de ani de comunism au sters religia din scoli:astazi dupa ce am adus"marea democratie",conducatorii scoliti in acele timpuri faea credinta,se fac ca se inchina dar mint,fura si njura mai rau ca paganii..(acestia,dupa gandirea celor i mpotriva religiei sunt o.k.)Printre cei care sunt impotriva religiei in scoli sunt multi cu interese din afara tarii care doresc sa se reintoarca cu credinta lor......Nu am nimic cu celelalte credinte este dreptul de nastere al fiecare natii...Dar...parintii,bunicii ,sta-stramosii mei au fost crestini.N-afacut rele altor natii;ba din contra,aici au venit turci,tatari,evrei,armeni...De ce sa schimbam credinta neamului romanes???Este vre-un ghiseft ?

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 18:02

De la: ENKI, la data 2010-05-13 20:15:01

Brain Washing ( Jesus Camp ''Highlights'' )

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Ic3

922 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 18:08

De la: 9am121159, la data 2010-05-15 16:04:1221Nu orișicine-Mi zice: "Doamne, Doamne!" va intra în Împărăția cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu care este în ceruri.

22Mulți Îmi vor zice în ziua aceea: "Doamne, Doamne! N-am prorocit noi în Numele Tău? N-am scos noi draci în Numele Tău? Și n-am făcut noi multe minuni în Numele Tău?"

23Atunci le voi spune curat: "Niciodată nu v-am cunoscut; depărtați-vă de la Mine, voi toți care lucrați fărădelege."

Insista,insista...sus e lumina..!

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Nr4

134 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 14:38

De la: 9am121159, la data 2010-05-15 16:19:02introducerea religiei in scoli la varste cat mai fragede indobitoceste si mai mult pe copii nostrii,vor deveni sclavii popilor cu acordul vostru .
----------
Ce este asa de greu de invatat?Ca sa nu-si mai fure,sa nu se certe sa nu se bata sa nu se violeze intre ei.Si asa nu se preda Biblia la 1-4.Dar de la 4 in sus ar trebui sa se predea Biblia toata viata.

asta scrie si in coran, si in constitutie, si in zeci de alte carti de bune moravuri...le bagam pe toate in scoli?

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 14:16

De la: Nr4, la data 2010-05-16 14:38:40
De la: 9am121159, la data 2010-05-15 16:19:02introducerea religiei in scoli la varste cat mai fragede indobitoceste si mai mult pe copii nostrii,vor deveni sclavii popilor cu acordul vostru .
----------

asta scrie si in coran, si in constitutie, si in zeci de alte carti de bune moravuri...le bagam pe toate in scoli?

Ntz.ntz.ntz....

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2010, ora 20:53

De la: 9am187431, la data 2010-05-10 20:27:32

Mai bine idioți decât fanatici!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
florescu_vasile2001_2

326 mesaje

Postat pe: 20 Mai 2010, ora 21:01

".....Mai bine idioti decat fanatici...."Deci de 2 000 de ani ,decand poporul de pe aceste meleaguri nascutu-sa cu credinta in Iisus s-a idiotit ....?Neamul romanesc este crestin.Crestinii nu-s fanatici si nici idioti...Cei doi termeni folositi de.......,probabil ca nu este de sange .....Sigur,fiecare persoana are dreptul sa-si exprime parerea,dar sa jignesti o natiune cu astfel de termeni ....nu-mi permit sa caracterizez....

Pagini: << 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Religia in scoli, pro sau contra ?
Mergi la: