back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Bancuri seci

Pagini: << 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 4 August 2010, ora 23:41

Un student la cantina. Gaseste un loc liber langa profesor.
Profesorul: - Lebada porcului nu-i este prieten.
Studentul: - Bine, atunci eu am zburat.
Profesorul se supara si hotari sa-l pice la examen. Ii da cele mai grele intrebari,dar studentul raspunde foarte bine. La sfarsit, profesorul ii pune o ultima intrebare:
- Mergi pe drum si vezi doi saci: unul cu aur si unul cu minte. Pe care il alegi?
- Pe cel cu aur.
- Dar eu l-as lua pe cel cu minte.
- Asta pentru fiecare ce-i lipseste.
Profesorul innebuneste si scrie pe lucrare "Magar". Studentul, fara sa se uite in ea se ridica si pleaca. Peste un timp se intoarce si spune:
- D-le profesor, ati semnat, dar nu mi-ati pus nota.

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 6 August 2010, ora 16:44

De la: nastasemihail, la data 2009-01-30 05:13:41Seci, seci sa fie, fara comentarii.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 6 August 2010, ora 20:07

Fanica, te vad mereu in ultimul timp dand tarcoale benzinariei din colt .Vrei sa afli cursul pretului benzinei ca sa-ti cumperi masina ?
Nu dragul meu , incerc si eu sa ma las de fumat .......

GINA
Fosta membra 9am.ro

568 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 August 2010, ora 21:59

Ion ºi Gheorghe merg la sãpat. Ion gãseºte o grenadã din al doilea rãzboi mondial, o ridicã din pãmânt ºi îi trage cuiul. Grenada explodeazã. Ion ºi Gheorghe, întinºi pe jos, se uitã unul la altul. Ion are gura crãpatã pânã la urechi.
- Mã, Ioane, râzi tu, zice Gheorghe supãrat, da’ eu chiar m-am speriat.

nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
Fosta membra 9am.ro

568 mesaje

Postat pe: 6 August 2010, ora 22:03

La o firma, se prezinta doi canibali pentru angajare. La inceput, nimeni nu vrea sa ii angajeze, dar in final ii angajeaza cu o conditie: sa se comporte bine si sa nu consume oameni. La inceput, totul merge bine, dar dupa cateva luni se observa ca a disparut contabila. Se fac cercetari si ii iau la intrebari pe canibali.
Acestia nu vor sa recunoasca, dar dupa un timp unul dintre ei recunoaste ca a mancat contabila. Normal, este dat afara. Al doilea canibal il conduce pana la poarta si ii zice:
- Ce te-a apucat sa mananci contabila? Eu de cateva saptamni halesc ingineri si nimeni nu le-a simtit lipsa.

- Care e asemanarea dintre ciine si inginer?
- Amindoi au priviri inteligente, dar nici unul nu stie sa se exprime.

Fosta membra 9am.ro

568 mesaje

Postat pe: 6 August 2010, ora 22:07

Un american catre un roman:
-Da-mi otel si iti fac cel mai mare port-avion din lume...
Da romanu`
-Da-mi-o pe sor-ta si iti fac tot echipajul.

Ziua de nastere a lui B.B.King. Sotia se gandea ce cadou sa-i faca; el fiind faimos si avand de toate se tot gandeste si-i vine ideea: se duce la un "tatoo place" si isi tatueaza pe fund initialele sotului-pe o buca "B" si pe cealalta "B". Seara vine B.B.King acasa, sotia il intampina numai in halat: "Happy birthday, darling! Ti-am facut un cadou surpriza" Si spunind asta se dezbraca, se intoarce cu spatele la el si se apleaca. La care el: "Foarte impresionant, dar cine dracu' e BOB? "

Profesoara:
- Cine se crede prost sa se ridice in picioare...la care un elev s-a ridicat
Profesoara:
-Mai, tu chiar esti prost?
Elevul:
-Nu, dar mi-a fost mila sa va las doar pe d-voastra in picioare.

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 August 2010, ora 01:44

De la: dor_de_dor, la data 2010-08-06 22:03:21La o firma, se prezinta doi canibali pentru angajare. La inceput, nimeni nu vrea sa ii angajeze, dar in final ii angajeaza cu o conditie: sa se comporte bine si sa nu consume oameni. La inceput, totul merge bine, dar dupa cateva luni se observa ca a disparut contabila. Se fac cercetari si ii iau la intrebari pe canibali.
Acestia nu vor sa recunoasca, dar dupa un timp unul dintre ei recunoaste ca a mancat contabila. Normal, este dat afara. Al doilea canibal il conduce pana la poarta si ii zice:
- Ce te-a apucat sa mananci contabila? Eu de cateva saptamni halesc ingineri si nimeni nu le-a simtit lipsa.

Rautate impotriva inginerilor ce spui dta aici.
Criza asta este mai puternica datorita distrugerii industriei si a acestei clase profesionale si a muncitorilor.
Erau pusi muncitori sa verifice munca inginerilor in intreprinderi, imediat dupa revolutie. Si s-a ales praful de acele locuri de munca. Nu inginerii sint idiotii, ci cei care au condus si impins la astfel de metode stalinisto-comuniste.
Fara ingineri, sze va alege praful si de particulari.
Rautatea impotriva unor clase sociale nu tine loc de progres.

NU AM NEVOIE DE COMENTARII. SINT LAMURIT.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

568 mesaje

Postat pe: 7 August 2010, ora 07:23

De la: nastasemihail, la data 2010-08-07 01:44:25
De la: dor_de_dor, la data 2010-08-06 22:03:21La o firma, se prezinta doi canibali pentru angajare. La inceput, nimeni nu vrea sa ii angajeze, dar in final ii angajeaza cu o conditie: sa se comporte bine si sa nu consume oameni. La inceput, totul merge bine, dar dupa cateva luni se observa ca a disparut contabila. Se fac cercetari si ii iau la intrebari pe canibali.

Criza asta este mai puternica datorita distrugerii industriei si a acestei clase profesionale si a muncitorilor.
Erau pusi muncitori sa verifice munca inginerilor in intreprinderi, imediat dupa revolutie. Si s-a ales praful de acele locuri de munca. Nu inginerii sint idiotii, ci cei care au condus si impins la astfel de metode stalinisto-comuniste.

Nu comentez ci completez: eu iau aceste bancuri din corespondenta de la "bastarzii.ro" asa cum sunt scrise. Imi pare rau ca nu am modificat scriind alta profesie. Deci luati-o ca oricare gluma si nu o puneti la inima pentru ca ma faceti sa sufar si eu!

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 7 August 2010, ora 11:39

Un tip intra sub dus exact in momentul in care nevasta sa iese din cada. Subit, se aude soneria apartamentului. Dupa o discutie scurta care decide care dintre ei sa mearga sa raspunda, femeia iese, se inveleste intr-un prosop de baie, coboara scarile si deschide usa de la intrare. Era Bob, vecinul de palier.
Inainte sa poata spune un cuvant, Bob o intrerupe:
- Iti dau $800 pe loc daca lasi sa cada prosopul de baie cu care esti acoperita.
Putin mirata, femeia ezita cateva secunde, dupa care desface prosopul si ramane goala in fata lui Bob. El o priveste din cap pana-n picioare, dupa care ii intinde 8 bancnote de $100. Surprinsa de aceasta intamplare, dar multumita de mica avere pe care tocmai o facuse in mai putin de 2 minute, femeia urca si intra din nou in baie.
Sotul sau, care era inca sub dus, o intreaba:
- Cine-a fost?
- Bob, vecinul nostru de palier.
- Ah, perfect. Ti-a dat cei $800 pe care mi-i datora?

Morala: Daca impartasiti la timp partenerilor dumneavoastra
informatiile critice relative la credit si la riscuri, puteti evita o
proasta publicitate.

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 7 August 2010, ora 17:36

Intrebare : Care este diferenta intre a te masturba si a face sex ?
Raspuns : In principiu nici una, dar daca faci sex , mai cunosti lume .

GINA
Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 8 August 2010, ora 00:52

Discutie intre doua cirese: _Am un vierme uite-asa de mare !!! _Stricato !!!!!!!!!

- Cum afli sexul lebedelor de pe lac?
- Arunci o bucata de paine:..daca vine ea....e lebada;.....daca vine el ...e lebadoiu...

-Ai auzit? Soacra lui Fane a murit ucisa bestial!
-Extraordinar! Cred ca a fost socat!
-Socat? Nu, ARESTAT.

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 8 August 2010, ora 01:07

Doi batranei, dupa ce s-au imbatat, au decis sa mearga la o casa de toleranta.. Odata ajunsi acolo patroana ii priveste cu atentie, o cheama pe servitoare si ii zice :
- Du-te in primele doua camere si pune cate o papusa gonflabila in fiecare pat. Mosii astia sunt atat de beti incat nu-si vor da seama de diferenta. N-am de gand sa-mi folosesc fetele pentru nenorocitii astia de mosi.
Servitoarea indeplineste ordinele si batraneii se duc in respectivele camere si “indeplinesc tema ce corespundea locului”.
In drum spre casa, unul dintre batrani zice :
- Cred ca femeia care a fost cu mine era moarta ! zise unul
- Moarta ?!! De ce crezi asta ?
- Pai nu s-a miscat si nici n-a vorbit in timp ce faceam dragoste.
- Putea fi chiar mai rau, spuse celalalt. Eu cred ca a mea era vrajitoare !
- Vrajitoare ?!!! Ce te face sa crezi asa ceva ???

- Pai., sa vezi, cand eram la preliminarii am muscat-o un pic de fund, atunci ea mi-a tras o basina in fata, a iesit zburand pe fereastra si mi-a mai luat cu ea si proteza !!!

Fosta membra 9am.ro

1257 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 8 August 2010, ora 01:27

Organul sexual masculin solicita prin prezenta sa fie promovat cu o clasa de retributie, pe urmatoarele considerente :

presteaza munca grea;
lucreaza la mare adancime;
nu i se asigura aerisire si ventilatie;
lucreaza in mediu umed;
nu are repaus duminical si nici sarbatori legale;
lucreaza la temperaturi ridicate;
nu i se asigura concediu de odihna si nici recuperari;
locul de munca prezinta adesea un grav pericol de imbolnaviri profesionale.

REZOLUTIE : cu toate argumentele invocate, cererea se respinge ca nefondata, din urmatoarele motive :

nu lucreaza 8 (opt) ore incontinuu;
dupa o scurta perioada de activitate adoarme la locul de munca;
nu lucreaza decat impins de la spate;
se pensioneaza foarte devreme;
nu raspunde tuturor solicitarilor;
isi schimba des locul de munca;
nu are studii.

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 8 August 2010, ora 01:29

buna seara domnu' gaius, am trecut special pt.a va saluta, ceva noutati pt.noi muritorii de rand aveti ???

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

1257 mesaje

Postat pe: 8 August 2010, ora 01:34

De la: XYW, la data 2010-08-08 01:29:43buna seara domnu' gaius, am trecut special pt.a va saluta, ceva noutati pt.noi muritorii de rand aveti ???

Sfincsi,deja-vu,retete pentru viata lunga......

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 8 August 2010, ora 01:36

De la: Gaius_Baltar, la data 2010-08-08 01:34:35
De la: XYW, la data 2010-08-08 01:29:43buna seara domnu' gaius, am trecut special pt.a va saluta, ceva noutati pt.noi muritorii de rand aveti ???

abia astept sa va citesc

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

1257 mesaje

Postat pe: 8 August 2010, ora 01:38

De la: XYW, la data 2010-08-08 01:36:32
De la: Gaius_Baltar, la data 2010-08-08 01:34:35

abia astept sa va citesc

Respectele mele, domnule Florin!

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 8 August 2010, ora 18:08

De la: nastasemihail, la data 2009-05-07 05:07:312 fotbalisti isi paseaza mingea unul la altul.
Un filozof trece pe linga ei:
-Voi ce aveti cu mingea aia?
-Dar tu ce ai cu noi?

Fosta membra 9am.ro

458 mesaje

Postat pe: 8 August 2010, ora 18:18

Un betiv se intorcea intr-o seara acasa si se opreste in fata unui
felinar
si incepe sa bata in el. La scurt timp trece un alt betiv care ii
spune :
- Insista, insista, ca e lumina aprinsa!

Doi betivi intr-un bar, unul dintre ei zice:
- De 2 saptamani nevasta ma tot da afara din casa cind vin beat. Ce
sa fac?
- Cand ajungi in fata usii te dezbraci, si ea nu poate sa te lase
afara ca doar vecinii ce or sa zica?
- OK
Zis si facut. Dupa cateva zile se reintalnesc la bar:
- Ba, am facut cum ai zis tu...
- Da, si?
- Stai sa-ti zic, am ajuns in fata usii, m-am dezbracat, s-a deschis usa, am intrat si am auzit "Urmeaza statia Piata Sudului, cu peronul pe partea dreapta".

- Nu po’s’nteleg de ce am fost adus la pol .. politie! exclama un betiv, plin de indignare!
- Pentru bautura! ii raspunde ofiterul de serviciu.
- Pai, de ce nu zici asa? Adu-mi un coniac!

Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 9 August 2010, ora 00:26

De la: nastasemihail, la data 2009-04-10 14:17:34Diferenta intre un om satul si un om flamind.
Primul e civilizat...sta cu gura inchisa.

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 10 August 2010, ora 01:35

De ce barbatii cu BMW-uri au succes la femei? Simplu, ele citesc printre randuri... Be My Wife!

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 10 August 2010, ora 01:40

Soacra vine acasa si spune:
- Astazi am fost la coafor.
Ginerele:
- Si nu era deschis?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 August 2010, ora 03:12

De la: dor_de_dor, la data 2010-08-07 07:23:09
De la: nastasemihail, la data 2010-08-07 01:44:25

Nu comentez ci completez: eu iau aceste bancuri din corespondenta de la "bastarzii.ro" asa cum sunt scrise. Imi pare rau ca nu am modificat scriind alta profesie. Deci luati-o ca oricare gluma si nu o puneti la inima pentru ca ma faceti sa sufar si eu!

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 11 August 2010, ora 12:11

De la: 9am076753, la data 2010-08-06 20:07:47Fanica, te vad mereu in ultimul timp dand tarcoale benzinariei din colt .Vrei sa afli cursul pretului benzinei ca sa-ti cumperi masina ?
Nu dragul meu , incerc si eu sa ma las de fumat .......

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 August 2010, ora 15:06

De la: Ebony, la data 2010-08-10 01:35:39De ce barbatii cu BMW-uri au succes la femei? Simplu, ele citesc printre randuri... Be My Wife!

Si ATV ce este?

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 11 August 2010, ora 15:18

Bulisor de ce nu inveti de la pasari ?
Uite closca a dat rama cea mai mare puiului cel mai mic .
Iar tu i-ai dat surorii tale marul cel mai mic .
Daca ar fi fost vorba de rame si eu as fi procedat precum closca .

GINA
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 11 August 2010, ora 15:25

Un chimist intra intr-o farmacie si intreaba :
Aveti acid acetilosalicilic ?
Adica aspirina?
Of, niciodata nu-mi amintesc cuvantul asta !

GINA
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 11 August 2010, ora 16:20

La Biroul de Resurse Umane:
- Ne pare rau, dar nu va putem angaja, pentru ca nu avem ce sa va dam de lucru.
- Pai, asta n-ar fi asa de grav...

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 14 August 2010, ora 02:39

Clasa de maghiari la ora de limba romana .
Gyury, spune te rog o propozitie.!
Dumineca me duc la pedure .
Gyury draga , dar nu este bine .
Atunci nu me duc .

Fosta membra 9am.ro

1257 mesaje

Postat pe: 14 August 2010, ora 13:17

In contextul proiectatei reforme a invatamantului,Emil Boc viziteaza o scoala; asista la ore, isi da cu parerea, promite etc.
La sfarsitul vizitei, in fatza clasei model, directoarea, imbujorata si mandra de onoarea facuta, ii multumeste (desigur, din inima) si ii intreaba pe copii:
- Ei, ce-i spunem noi acum domnului premier?
Liniste apasatoare, noi si repetate indemnuri, pana cand, in sfarsit, se ridica Bula din fundul clasei si-i zice lui Emil Boc:
- Cu zece lei va cumpar si pe dumneavoastra si pe toti ministrii din guvern!
Scandal de nedescris! Plecarea val-vartej a inaltului demnitar cu intreaga suita, lacrimi, lesinuri didactice…
Pentru aspra pedepsire a vinovatului de catre parinti, directoarea il insfaca de mana pe Bula, merge cu el acasa si-i aduce la cunostinta lui taica-sau, sinistra intamplare.
La care acesta face o adevarata criza de nervi si, rosu de manie (eventual proletara…), exclama:
- Bine, mai nepricopsitule, pentru asta ti-am dat eu tie zece lei?! Sa-i dai pe prostii?!

Pagini: << 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Bancuri seci
Mergi la: