Info
x
Bancuri seci
|
Fosta membra 9am.ro 136 mesaje Membru din: 12/06/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 21:18
Un barbat statea la soare, in pielea goala, pe plaja.
Din ratiuni de comportament civilizat si ca sa le fereasca de arsura soarelui, si-a pus o palarie peste partile intime. O femeie trece pe langã el si-i spune mustacind: "- Dacã ai fi fost un domn, ti-ai fi scos palaria !" El ridica o spranceana si ii raspunde: "- Daca ai fi aratat mai bine, s-ar fi ridicat singura..." |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 21:20
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 21:29
O femeie goala in fata oglinzii:
- Cand ma uit vad o persoana grasa si ridata. Am mare nevoie de un compliment … El: - Ai vederea foarte buna.
|
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 22:32
Un ardelean duce la adapatoare o capra. Pe drum se intalneste cu un vecin:
- Ziua buna. - Ziua Buna, dar un duci boul acela? - Esti nebun, nu vezi ca e capra? - Pai eu cu capra vorbeam. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2055 mesaje Membru din: 21/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Iulie 2010, ora 01:20
Sotia isi intreaba sotul:
- Dragule, ce-ti place mai mult la mine: trupul meu perfect, sau fata mea foarte frumoasa? Sotul raspunde: - Simtul umorului!
|
Postat pe: 28 Iulie 2010, ora 12:13
De la: 9am076753, la data 2010-07-25 19:54:58Cate persoane lucreaza in biroul acesta ?
|
Postat pe: 28 Iulie 2010, ora 18:43
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 28 Iulie 2010, ora 19:30
Sotia isi intreaba sotul:
- Dragule, ce-ti place mai mult la mine: trupul meu perfect, sau fata mea foarte frumoasa? Sotul raspunde: - Simtul umorului! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 28 Iulie 2010, ora 19:38
Un tip cade de la etajul 7. Dupa vreo 5 minute îi cade si parul: vjjjupp!
Folosise o lotiune care întîrzia caderea parului ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 00:26
De la: M_Elody, la data 2010-07-28 19:38:46Un tip cade de la etajul 7. Dupa vreo 5 minute îi cade si parul: vjjjupp!
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 00:29
Cu hemoroizi n-ai ?E tema serii
Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 00:31
De la: Ingrid, la data 2010-07-30 00:29:34 Badea Gheorghe in tren, in acelasi compartiment cu doi tineri foarte pisicosi. Fata: Dragul meu, dar ce ma doare gitutul. Baiatul: Pot sa te pup, draga mea? O pupa. Baiatul: Te mai doare, draga mea? Fata: Nu, puisor, multumesc. La Cluj, fata: Dragul meu, ce ma doare capsorul. Baiatul: Pot sa te pup draga mea? O pupa. Baiatul: Te mai doare, draga mea? Fata: Nu ma mai doare, puisor. La Brasov, badea Gheorghe, dupa ce-si aduna ideile il intreaba pe baiat: - Auzi domnule, da’ la hemoroizi nu te pricepi?
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 00:32
Un ardelean pe nume Gheorghe, neavand bani s-a hotarat sa vanda vaca la targul de duminica. In drum spre targ se intalneste cu Ion si continua drumul impreuna.
Pe drum Gheorghe vede o broasca raioasa mare si urata si ii spune lui Ion: - Ioane, vezi tu broasca asta? Daca tu o mananci iti dau vaca mea. Ion sta si se gandeste ca este sarac si i-ar prinde bine o vaca si se apuca cu scarba sa manance broasca. Dupa ce a mancat jumate nu mai poate si ii spune lui Gheorghe: - Gheorghe, daca mananci tu jumatatea asta nu-ti mai iau vaca. Gheorghe se gandeste ca daca se intoarce fara vaca sau bani acasa il omoara nevasta. - Bine, zice si se apuca sa termine broasca dupa care isi continua amandoi drumul. Dupa un timp Ion zice: - Mai, Gheorghe, dar de ce am mancat noi broasca aia ma? Raporteaza abuz de limbaj |
|
De la: Ebony, la data 2010-07-30 00:31:15De la: Ingrid, la data 2010-07-30 00:29:34
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Trebuia sa i-l postezi la tanti care nu poate dormi de grija...
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 00:35
Colonelul viziteazã infirmeria regimentului, curios sa vadã cum sunt îngrijiti bolnavii.
Lângã unul din paturi, colonelul întreabã: - Ce ai soldat? - Hemoroizi, sa trãiti! - Si cum te trateazã? - Badijonari cu albastru de metil. - Ai vreo dorinta? - Nu, sa trãiti! Dupã alti 5-6 pacienti cu aceeasi boala, tratati la fel si fãrã dorinte speciale de formulat, vine rândul lui Bula: - Tu de ce suferi? - De amigdalita, sa trãiti! - Si cum te trateazã? - Badijonari cu albastru de metil. - Ai vreo dorinta? - Da, sa trãiti! Sa schimbe somoiogul!
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 15:52
El catre ea:
- Draga poti sa te apleci sa-mi dai, te rog, pantoful de jos? - Da, daca te dai 1/2 m mai incolo.....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 568 mesaje Membru din: 29/06/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 18:30
Nu stiu cat de seci sunt dar stiu ca le-am copiat de pe "bastarzii.ro".
Undeva in ocean, un vapor trece pe langa o insula, pe care sta un tip cu barba, si care tot sare si striga. - Cine e omul acela? - intreaba o doamna pe capitan. - Nu stiu, dar de cate ori trecem pe langa aceasta insula, el incepe sa-si iasa din minti. Capitanul de pe Titanic ii strange pe pasageri si le spune: - Am doua vesti pentru dumneavoastra: una rea si una buna. Pe care o vreti prima? - Pe cea rea. - In doua ore, vaporul se va rupe in doua si se va scufunda. - Si cea buna? - Vom lua 11 Oscar-uri. Proverb marinaresc:"Iubeste-ti copiii ca si cum ar fi ai tai!" IARNA! Un frig afara de-ti ingheta scuipatu-n gura.Tiganu mort de foame se duce la un pescuit la copca. Ajunse el pe o balta foreaza o gaura si cand sa arunce undita o voce din senin ii spune: - omuleee aici nu e peste! dar nu ia in seama si arunca undita punandu-se pe asteptat. Dupa alte minute aceiasi voce: - mai omule nu e peste aici! Din nou tiganu nu asculta si-si vede de pescuit. Mai trec cateva minute si vocea din nou : - mai chiar nu e peste aici de ce nu intelegi? Tiganu suparat foc izbucneste: - DA CINE MORTII MATII ESTI TU SA_MI SPUI CA NU E PESTE AICI? La care vocea raspunde: - DIRECTORUL PATINOARULUI MAI! Canibalul catre copiii sai: - Copii, sa fiti cuminti anul asta ca daca nu vine Mos Craciun, n-avem din ce face friptura. Un canibal calatorea cu avionul. Stewardesa il intreaba: - Ce ati dori sa serviti de mancare? La care canibalul: - Imi aduceti va rog lista pasagerilor.. Raporteaza abuz de limbaj
nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
|
|
Fosta membra 9am.ro 568 mesaje Membru din: 29/06/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 18:35
Un cerºetor stãtea lãþit pe trotuar. Îl vede un trecãtor ºi începe sã urle la el:
- Bãããiiiii, tu ºtii cine sunt eu? Eu sunt Isus!! Trecãtorul, contrariat: - Pleacã dom’le de aici cã nu se poate! - Pot sã-þi demonstrez. Hai cu mine. Merg amândoi pânã la barul de peste drum. Când intrã pe uºã, barmanul îºi pune mâinile în cap ºi zice: - Isuse, iar ai venit! - Care este diferenþa dintre un taur ºi un bou? - Taurul poate deveni tatã, pe când boul numai unchi. Un Mercedes opreºte lângã un cerºetor. - Dacã-þi dau bani, te duci la femei? întreabã tipul din maºinã. - Vai de mine, zice cerºetorul, cum sã fac una ca asta? - Îþi cumperi bãuturã? - Nici vorbã. - Droguri? - Domnule, sunt om serios, zice cerºetorul. - Bine, atunci suie în maºina sã te duc acasã la mine. Vreau sã-i arãt nevestei mele cum ajunge unu’ care nu bea, nu ia droguri ºi nu merge la femei. Ion, pe patul de moarte, o întreabã pe nevastã-sa: - Fã, Mãrie, eu tot mor. Ia spune-mi : m-ai înºelat vreodatã cu cineva? - Mã, Ioane, eu þi-aº spune, da’ dacã nu mori? Alinuþa se uita la televizor. Deodatã, se aude sunând telefonul. - Alo? zice Alinuþa. - Bunã, sunt eu, tati. Mami e acasã? - Da, e în dormitor, cu unchiul. - ªtii ceva? Bate în uºa dormitorului ºi strigã : “Maºina lui tati tocmai a intrat în parcare!” Alinuþa merge la uºa dormitorului ºi face ce i-a spus tatãl ei, dupã care revine la telefon. - Ei, ce-a fãcut mami? - S-a speriat rãu de tot. A ieºit în pielea goalã din camerã, a vrut sã fugã în sufragerie, s-a împiedicat de covor ºi ºi-a spart capul de gresie. - Dar noi nu avem gresie în sufragerie, zice mirat tatãl. Nu e numãrul 235 5762? Anunþ la mica publicitate: “Cumpãr apartament, destul de spaþios ca sã încap cu soþia, dar totuºi destul de mic, ca sã nu încapã ºi soacra.” Raporteaza abuz de limbaj
nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 12:24
De la: nastasemihail, la data 2010-07-30 15:52:19El catre ea:
|
Postat pe: 2 August 2010, ora 02:31
De la: nastasemihail, la data 2009-01-30 05:13:41Seci, seci sa fie, fara comentarii.
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 August 2010, ora 02:45
cel mai scurt banc
BANC
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 2 August 2010, ora 02:47
Doua bufnite stau pe o creanga
Una: - Buhuhu Cealalta: - Da' buhuhu la ma-ta, ca m-ai speriat. Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 2 August 2010, ora 02:48
Un snur se uita in oglinda si zambea pe sub mustati:
- Mamaaa, ce siret sunt!!! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 August 2010, ora 02:50
De ce tinea Mihai Viteazu` securea in mana stanga ???
Este ca nu stiti ??? Va spui io: -De maner !!! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 August 2010, ora 18:11
De la: Ebony, la data 2010-07-27 21:29:36O femeie goala in fata oglinzii:
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 3 August 2010, ora 22:38
La un bal, se duce unul la o tipa :
Papusa dansezi ? Da desigur Pai, atunci lasa-ma pe mine sa stau pe scaun ........
GINA
|
|
Postat pe: 4 August 2010, ora 17:58
Cica erau odata 2 canibali prin padure.....la un moment dat vad o femeie...
- bai ce facem, o halim? - aha! incep cei doi sa alerge dupa ea, si cand s-o prinda, hop femeia in copac.... se chinui astia s-o dea jos din copac, si dupa multe incercari unul din ei zice: - bai da'de ce ne chinuim noi....? las-o c-o sa se dea ea singura jos... zis si facut....trecu 1 zi, trecura2, trecura3.....dupa 5 zile cade si femeia din copac.... MORALA: rabdare de canibal sa ai ca femeia tot cade!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 August 2010, ora 22:08
De la: mari_uka, la data 2009-01-31 12:29:14Omul traieste cat traieste...si la un moment dat se insoara!
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 4 August 2010, ora 22:21
Patronul intreaba un angajat :
Cum poti fi atat de lenes? Dormi tot timpul... Dorm pt ca nu pot sa stau fara sa fac nimic ..
GINA
|
|
|
|