back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Bancuri seci

Pagini: << 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >> Sari la pagina:

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 28 Mai 2010, ora 23:44

Dece sunt mai multi purici decat oameni?
Pentru ca e foarte greu sa faci un prezervativ asa de mic!

- Cum poti sa impiedici o camila sa treaca prin urechile acului?
- O inozi la coada.

Era odata o gasca de gaini. Si toate aveau geci de piele...

Doua bomboane stau pe acoperis. Care sare prima?
Aia de menta.

Niste vaci crosetau benzina pe fundul unei mari.Trec niste crocodili inot pe langa ele si le mananca.
Morala: Sa nu te urci in mar daca nu sti sa inoti ca te calca tramvaiul

Fosta membra 9am.ro

1253 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 00:06

Culmea tehnicii yoga:sa-ti tragi un cap in gura !

Raporteaza abuz de limbaj
Nero_reloaded

736 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 00:13

De la: adakaleh, la data 2010-05-29 00:06:29Culmea tehnicii yoga:sa-ti tragi un cap in gura !

Culmea culmilor în yoga : sã-þi tragi un genuchi în oo ...sau în coaie , pe româneºte !!

Fosta membra 9am.ro

1253 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 00:16

De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-29 00:13:51
De la: adakaleh, la data 2010-05-29 00:06:29Culmea tehnicii yoga:sa-ti tragi un cap in gura !

Culmea culmilor în yoga : sã-þi tragi un genuchi în oo ...sau în coaie , pe româneºte !!

esti si tu extremist ???

Nero_reloaded

736 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 00:20

De la: adakaleh, la data 2010-05-29 00:16:11
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-29 00:13:51

esti si tu extremist ???

Io ??? Aºi !! Sunt ... ardelean !!

Fosta membra 9am.ro

1253 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 00:59

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 01:13

Intr-un compartiment de tren calatoreau iepurasul, vulpea, lupul si ursul. Iepurasul avea o vioara si chinuia auzul celorlalti cu scartaieturi enervante.
Vulpea zice: - Iepurasule termina cu vioara ca ma enervezi.
Iepurasul: ha, vrei bataie, hai pe culoar.
Iesira pe culoar, se auzira zgomote specifice unei batai cumplite si... iepurasul se-ntoarse cu blana vulpii pe umar inapoi in compartiment.
Lupul se ia si el de iepuras si primeste acelasi raspuns.
- Ha, vrei bataie, hai pe culoar. POC, AU ,BUM, BUM... si iepurasul se-ntoarce cu blana lupului pe umar.
Ursul: - Iepurasule termina cu vioara ca te distrug.
Iepurasul: - Ha, vrei bataie, hai pe culoar, si din nou se aud lovituri, urlete... si iepurasul se-ntoarce cu blana ursului pe umar.
Intre timp deschide usa compartimentului leul: -Il mai supara cineva pe prietenul meu iepurasul ???

Fosta membra 9am.ro

1253 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 01:18

De la: M_Elody, la data 2010-05-29 01:13:21Intr-un compartiment de tren calatoreau iepurasul, vulpea, lupul si ursul. Iepurasul avea o vioara si chinuia auzul celorlalti cu scartaieturi enervante.
Iesira pe culoar, se auzira zgomote specifice unei batai cumplite si... iepurasul se-ntoarse cu blana vulpii pe umar inapoi in compartiment.
- Ha, vrei bataie, hai pe culoar. POC, AU ,BUM, BUM... si iepurasul se-ntoarce cu blana lupului pe umar.
Iepurasul: - Ha, vrei bataie, hai pe culoar, si din nou se aud lovituri, urlete... si iepurasul se-ntoarce cu blana ursului pe umar.
Intre timp deschide usa compartimentului leul: -Il mai supara cineva pe prietenul meu iepurasul ???

Dar cine-i leul ?

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 01:26

De la: adakaleh, la data 2010-05-29 01:18:31
De la: M_Elody, la data 2010-05-29 01:13:21Intr-un compartiment de tren calatoreau iepurasul, vulpea, lupul si ursul. Iepurasul avea o vioara si chinuia auzul celorlalti cu scartaieturi enervante.

Dar cine-i leul ?

Cred ca-i o enigma De-a lui Felix de data asta (nu de-a Otiliei )

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 13:22

Profesoara:
-Bula, te rog, un exemplu de animal mare, pe cale de disparitie...
-masina lu 'tata
-esti nauc, cum asa?
-pai cind intra mama si tata in ea, mama striga ...animalule, ce mare....si acum ne-a disparut....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 16:20

Soþia: "Iubitule, ai observat? Am cumpãrat o perie nouã pentru toaletã."
Sotul: "Am vãzut, dar prefer totuºi hârtia igienicã."

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 16:22

Plimbându-se printr-un bâlci, un bãrbat ajunge la cortul unei ghicitoare. Gândindu-se cã se va amuzã straºnic, omul intrã în cort ºi se aºazã.
- Vãd cã eºti tatãl a doi copii, spune ghicitoarea, privind în globul de cristal.
- Aºa crezi tu, replicã dispreþuitor bãrbatul. Sunt tatãl a trei copii.
- Asta s-o crezi tu!, zice ghicitoarea.

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 16:23

O femeie ºterge de praf o lampã ºi din ea iese un duh fermecat.
- Eºti o femeie cumsecade, aºa cã îþi voi îndeplini o dorinþã, îi spune duhul.
- Vezi pisoiul asta? E singurul meu tovar㺠de viaþã. Aº preferã un bãrbat puternic ºi arãtos în locul lui, zice ea.
Duhul fermecat îi îndeplineºte dorinþã ºi motanul se transformã într-un bãrbat splendid, un fel de Brad Pitt.. Femeia îi sare în braþe ºi îl acoperã de sãrutãri.
- Vrei sã-mi spui ceva înainte sã facem dragoste?, îl întreabã ea.
- Da, zice el. Pun pariu cã îþi doreºti sã nu mã fi castrat sãptãmâna trecutã.

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 16:26

Indienii dintr-o rezervaþie izolatã îl întreabã pe noul ºef de trib dacã iarnã va fi friguroasã sau blândã. Tânãrul ºef de trib nu e deloc familiarizat cu tradiþiile strãbunilor, aºa cã le spune sã culeagã vreascuri ºi se duce apoi sã telefoneze la Serviciul Naþional de Meteorologie.
- Iarna va fi friguroasã?, întreabã el.
- Aºa se pare, i se rãspunde.
ªeful de trib le spune oamenilor lui sã strângã mai multe vreascuri. Dupã o sãptãmâna, sunã iar:
- Sunteþi siguri cã va fi foarte frig?
- Absolut siguri.
ªeful de trib le spune oamenilor sã strângã toate lemnele de foc pe care le gãsesc. Peste o sãptãmâna sunã din nou:
- E aºa cum mi-aþi spus?
- Va fi cea mai friguroasã iarnã din istorie.
- De unde ºtiþi?
- Pentru cã indienii strâng lemne de foc cã la balamuc!

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 16:28

Stanislaw zace pe patul de moarte, înconjurat de familie.
- Trebuie sã vã spun cel mai mare secret al meu.
Familia îl îndeamnã sã continue.
- Înainte sã mã însor, aveam de toate, explicã Stanislaw. Maºini de curse, fete frumoase, mulþi prieteni, o groazã de bani. Un bun amic m-a sfãtuit: "Însoarã-te ºi fã-þi o familie! Altminteri, nu vei avea pe nimeni care sã-þi dea un pahar cu apa când vei fi pe patul de moarte". I-am ascultat sfatul ºi mi-am luat nevastã. Am dat berile pe mâncare pentru bebeluºi. Mi-am vândut Ferrari-ul ºi am investit banii în fonduri pentru facultatea copiilor. ªi acum, iatã-mã aici. ªi ºtiþi ceva? Nici mãcar nu mi-e sete!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 16:31

De la: obliografic, la data 2010-05-29 16:26:05Indienii dintr-o rezervaþie izolatã îl întreabã pe noul ºef de trib dacã iarnã va fi friguroasã sau blândã. Tânãrul ºef de trib nu e deloc familiarizat cu tradiþiile strãbunilor, aºa cã le spune sã culeagã vreascuri ºi se duce apoi sã telefoneze la Serviciul Naþional de Meteorologie.
ªeful de trib le spune oamenilor lui sã strângã mai multe vreascuri. Dupã o sãptãmâna, sunã iar:
- Absolut siguri.
ªeful de trib le spune oamenilor sã strângã toate lemnele de foc pe care le gãsesc. Peste o sãptãmâna sunã din nou:
- E aºa cum mi-aþi spus?
- De unde ºtiþi?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 16:45

O blonda, frumusica, sexoasa, bine aranajata, intra disperata intr-o statie de benzina…
-Va rog sa ma ajutati! Mi-am inchis cheile masinii in masina.. Ce ma fac acum?
Benzinarul se abtine cu greu sa nu rada, amintindu-si de bancurile cu blonde…
-Macar ati lasat gemul deschis macar de doua degete? o intreaba pe tanara blonda, dornic totusi sa o ajute.
-Da, da, desigur, zice aceasta.
-Bine, spune benzinarul. Atunci incercati sa trageti butonul de blocajul usii in sus cu acest lat de sarma..
-Sunteti o comoara, zice blonda iesind cu latul de sarma.
Dupa 10 minute intra un client in benzinarie care nu se putea stapani de ras.
-Ce sa intamplat? intreaba benzinarul, curios.
-Ce va spun acum nu veti crede niciodata? zice omul. Afara langa o masina sta o blonda care incearca sa deblocheze usa cu un lat de sarma.
-Bine si ce-i de ras in asta ? intreaba benzinarul. Asta i se poate intampla oricui!…
-Desigur, zice omul. Dar in masina mai era o blonda care zicea ,,mai la stanga, mai la dreapta, mai sus ..!”

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2010, ora 00:26

De la: obliografic, la data 2010-05-29 16:45:39O blonda, frumusica, sexoasa, bine aranajata, intra disperata intr-o statie de benzina…
-Va rog sa ma ajutati! Mi-am inchis cheile masinii in masina.. Ce ma fac acum?
Benzinarul se abtine cu greu sa nu rada, amintindu-si de bancurile cu blonde…
-Macar ati lasat gemul deschis macar de doua degete? o intreaba pe tanara blonda, dornic totusi sa o ajute.
-Da, da, desigur, zice aceasta.
-Bine, spune benzinarul. Atunci incercati sa trageti butonul de blocajul usii in sus cu acest lat de sarma..
-Sunteti o comoara, zice blonda iesind cu latul de sarma.
Dupa 10 minute intra un client in benzinarie care nu se putea stapani de ras.
-Ce sa intamplat? intreaba benzinarul, curios.
-Ce va spun acum nu veti crede niciodata? zice omul. Afara langa o masina sta o blonda care incearca sa deblocheze usa cu un lat de sarma.
-Bine si ce-i de ras in asta ? intreaba benzinarul. Asta i se poate intampla oricui!…
-Desigur, zice omul. Dar in masina mai era o blonda care zicea ,,mai la stanga, mai la dreapta, mai sus ..!”

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2010, ora 02:26

De la: obliografic, la data 2010-05-29 16:26:05Indienii dintr-o rezervaþie izolatã îl întreabã pe noul ºef de trib dacã iarnã va fi friguroasã sau blândã. Tânãrul ºef de trib nu e deloc familiarizat cu tradiþiile strãbunilor, aºa cã le spune sã culeagã vreascuri ºi se duce apoi sã telefoneze la Serviciul Naþional de Meteorologie.
- Absolut siguri.
- E aºa cum mi-aþi spus?
- De unde ºtiþi?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2010, ora 04:22

2 gugustiuci stateau pe o banca. Si peste ei s-a asezat o pereche de indragostiti.

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2010, ora 12:36

De la: nastasemihail, la data 2010-05-30 04:22:382 gugustiuci stateau pe o banca. Si peste ei s-a asezat o pereche de indragostiti.

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2010, ora 12:47

De ce cade primul elefant din copac?
Pt. ca era mort.
de ce cade al doilea elefant din copac?
Era legat de primul.
De ce cade al treilea elefant din copac?
Credea ca e un fel de joc si era randul lui.

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2010, ora 12:50

Sotia isi intreaba sotul:
- Dragule, ce-ti place mai mult la mine: trupul meu perfect, sau fata mea foarte frumoasa?
Sotul raspunde:
- Simtul umorului!

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2010, ora 12:56

De la: Albinuta, la data 2010-05-30 12:47:19De ce cade primul elefant din copac?
Pt. ca era mort.
de ce cade al doilea elefant din copac?
Era legat de primul.
De ce cade al treilea elefant din copac?
Credea ca e un fel de joc si era randul lui.

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2010, ora 17:58

Vine o tipa la un popa si ii spune:

Parinte stiti, am pacatuit, am facut si eu cu barbatu’, asa cum se face acuma, stiti, sex anal.

Popa:

- Zece matanii repede.

Tipa le face si continua:

- Parinte, asta nu e tot, stiti am facut si sex normal cu amantu’ meu.

Popa:

- Cinzeci de matanii repede.

Tipa le face si continua:

- Dar parinte, stiti, am facut si sex oral cu barbatu’ meu.

Popa cauta la catastife, si negasind nimic il suna pe cardinal:

- Domn Cardinal, am aici pe una care a facut sex oral, ce sa-i dau? Cardinalul:

- Pai descurcate si tu ca eu i-am dat cinzeci de mii.

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2010, ora 17:59

- De ce are ciocãnitoarea cioc?
- Ca sã nu dea cu capul de copac!!!

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2010, ora 18:01

Dacã nu citeºti ziarele eºti neinformat, dacã le citeºti eºti dezinformat.
- Mark Twain

Ajutorul extern trebuie înþeles ca un transfer de bani de la oamenii sãraci din þãrile bogate cãtre oamenii bogaþi din þãrile sãrace.
- Douglas Casey

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2010, ora 18:02

Comunism...
8 seara.
Se formeazã încet, încet, coada la carne... la miezul nopþii erau sute...
Soseºte o Dacie neagrã...
Un tip bãþos, în hainã de piele, coboarã ºi spune mulþimii:
- Evreii sã plece acasa, n-avem carne decât pentru români!
Pleacã o parte. Pleacã ºi bãþosul.

Pe la 2 dimineaþa, soseºte din nou ºi zice:
- Pensionarii n-au ce cãuta la coadã. Vindem carne numa' la oamenii muncii!
Mai pleacã o parte. Pleacã ºi bãþosul.

Revine pe la 3 dimineaþa:
- Carnea se vinde numai la membrii de partid, pe baza carnetului de partid!
Mai pleacã o parte.

Bãþosul revine pe la cinci dimineaþa ºi zice:
- Tovarãºi, acuma cã suntem între noi, pot sã vã spun adevãrul. Plecaþi cu toþii acasã! Astãzi nu bagã carne.
La care, unu', mai îndrãzneþ se revoltã:
- Tovarãºu' ! Da' pânã când vor fi favorizaþi evreii în þara asta?

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2010, ora 18:04

Vine un individ într-un cabinet de tatuare ºi spune:
- Vreau sã-mi tatuaþi bestial pe penis o bancnotã de 100 de euro!
Artistul se mirã ºi întreabã:
- Dar de ce acolo ºi de ce tocmai asta???
- Simplu: unu la manã: îmi place sã mã joc cu banii; doi: îmi place sã vãd cum îmi creºte averea ºi trei: când vine nevastã-mea la mine sã-mi cearã bani, eu o sã-i spun "Ia de-aici!".

Fosta membra 9am.ro

1253 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2010, ora 18:09

BARBATII SUNT DE DOUA FELURI : PESIMISTI SI OPTIMISTI.

BARBATII PESIMISTI CRED CA TOATE FEMEILE SUNT USURATICE,

IAR CEI OPTIMISTI SPERA.

Pagini: << 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Bancuri seci
Mergi la: