back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Bancuri seci

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 17:28

O fetita se uita pe gaura cheii in camera parintilor. La un moment dat exclama: "Si cand te gandesti ca pe mine vor sa ma duca la psihiatru pentru ca-mi sug degetul!"

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 17:44

2 barbati discuta despre femeile lor:

-Tu iti mingii femeia?

-A mea a zis ca nu e animal sa o mingii toata ziua, asa ca mi-am luat o catelusa. Acum e bataie untre ele.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 22:24

Tu te imbolnavesti vreodata?
Numai cind nu sint sanatos.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
danutz_manolache

4 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 22:25

bancuri naspa :))

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 22:26

2 femei despre barbatii lor:

Pe tine te pune sa-l scarpini pe spate?

Al meu a zis ca nu e porc. Asa ca am cumparat o scarpinatoare. Nu o mai gasesc nicaieri.

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 22:34

De la: nastasemihail, la data 2009-01-31 22:26:492 femei despre barbatii lor:
Pe tine te pune sa-l scarpini pe spate?
Al meu a zis ca nu e porc. Asa ca am cumparat o scarpinatoare. Nu o mai gasesc nicaieri.

HAI, MAI ZI E SUPER, TARE

beleaalina

7 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 22:41

Doua rosii merg pe strada.
Care dintre ele e femeia?
Aia stricata...

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 04:28

O fetita se duce la un magazin de animale si intreaba "Va log, aveti iepulasi dlagalasi ?". Inima vanzatorului se topeste brusc. Se aseaza pe vine langa fetita, si o intreaba "Vlei un iepulas dlagalas alb, sau unul dlagalas moale si neglu si pufos ? Sau poate pe cel dlagalas si maloniu de acolo?". Fetita se inroseste, se leagana putin pe calcaie, isi pune manutele pe genunchi, se apleaca in fata si raspunde in soapta....... “Cled ca pe pitonul meu il doale in cul de cale.....".

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 04:30

In anul 1600 dracula manca fete virgine, in anul 2006 dracula a murit de foame!

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 04:44

De ce ies submarinele albaneze la suprafaþã din douã în douã minute? Ca sã respire vaslasii...

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 21:05

Mama gravidã îºi întreabã copilul de 5 aniºori:
- Ce vrei sã îþi aducã barza, un frãþior sau o surioarã?
- Mamicã, dacã nu te doare prea tare, aº dori un cãluþ de lemn...

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 21:10

Deoarece nu se mai poate cu actuala echipa guvernamentala, primul ministru al Romaniei s-a gandit sa aduca 9 experti japonezi pe posturile de ministri.
Iata noii ministri:

1. Nimika Nuidamoka
2. Yaspaga Shidute
3. Vreypostu Daybanu
4. Undeypliku Katesparg
5. Winoakuma Kuosuma
6. Furatzara Kutotu
7. Bagabany Labayatu
8. Totkumita Madeskurk
9. Nufurytu Furyo

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 21:20

Micul Thomas, cel mai bun elev din clasa o intreaba pe invatatoare daca poate sa-i vorbeasca dupa ore. Ea accepta.

-Ce vrei sa-mi zici Thomas?
-Cred ca sunt prea inteligent ca sa raman in clasa asta, ma plictisesc! As vrea sa trec direct la Liceu.
Directorul scolii este informat si il intreaba pe Thomas daca vrea sa treaca niste teste.
Thomas accepta fara sa ezite si testarea incepe.
-Sa vedem Thomas:3x4?
-12
-si 6x6?
-36, domnule director.
-Capitala Japoniei?
-Tokio!
Testul continua inca o jumatate de ora, Thomas nu face nici o greseala!
La sfarsitul testului, domnul director este multumit dar profesoara intreaba daca poate sa-i puna si ea cateva intrebari. Amandoi accepta. Profa incepe:
-Thomas, vaca are 4 si eu am 2 ce sunt?
-Picioarele, doamna.
-Corect, ce gasim in pantaloni tai si nu gasim in ai mei? Directorul se mira de intrebare...
-Buzunare, doamna
-Bine Thomas, unde au femeile parul cel mai cret? Directorul se pregateste sa intervina chiar cand Thomas raspunde:
-In Africa, doamna! raspunde copilul fara sa ezite.
-Ce este moale dar cu mainile unei femei devine tare? Directorul deschide ochii mari dar inainte sa vorbeasca, Thomas raspunde:
-Oja pt unghii, doamna.
-Ce au femeile si barbatii in mijlocul picioarelor?
-Genunchi, doamna!
-Bine si ce are o femeie maritata mai larg decat una celibatara? Directorului nu-i vine sa creada ce aude.
-Patul, doamna!
-Care parte a corpului meu este des cea mai umeda?
-Limba dumneavoastra, doamna!
-Ce cuvant care incepe cu litera C..... inseamna ceva care poate sa fie umed sau sec si pe care barbatilor
le place sa-l priveasca?
-Cerul! spune Thomas
Directorul sufla usurat, transpirat decide sa opreasca testul si spune:
-Nu o sa te trimit la liceu o sa te trimit direct la Universitate! Chiar si eu as fi picat acest test.....

Morala: Cu inaintarea in varsta devenim perversi!

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 22:20

Nepotul vine in vizita si o gaseste pe bunica de 80 de ani plangand.
Nepotul: - Ce s-a intamplat?
Bunica: - A murit bunicu'!
- Pai cum s-a intamplat asa o nenorocire?
- Azi dimineata in timp ce faceam sex.
- Dar stiati ca la varsta voastra poate fi fatal!
- Da, de 5 ani o faceam numai duminica si atunci in ritmul lent al clopotelor de la biserica: la ding - o baga, si la dong - o scotea!
- Si atunci care a fost problema!
- A trecut nenorocitul de postas cu soneria lui de la bicicleta!

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 22:36

Cele 4 minciuni studentesti:

1.De maine ma apuc de invatzat. 2.Maine iti aduc cursul. 3.Dezbraca`te ca nu`ti fac nimik. 4.Nu ma dezbrac ca sunt virgina

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 22:38

Cum îþi dai seama dacã moldoveanul este mire? Are treningul nou!

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 22:39

Badea Gheorghe in tren cu un american. Scoate Badea Gheorghe un castravete. A
mericanul intreaba: Ce este ala?
- Un castravete, zice Badea.
- La noi sunt de trei ori mai mari, zice americanul.
Scoate Badea un mar.
- Ce este ala?
- Un mar.
- La noi sunt de trei ori mai mari.
Scoate Badea Gheorghe un pepene.
- Ce este ala?
- Mazare ma, mazare-n gatu ma-tii!

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 22:42

Se trezeºte Janos ºi-i spune nevestei:
- Am visat ceva frumos.
- Ce, mã Janos?
- Cã am fost în Bucureºti!
- ªi ce-i frumos în visul ãsta, mã?
- Nu m-au lãsat sã intru decît cu paºaport!

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 22:57

Sotul: - Nu mai fi suparata! Îti promit ca te fac cea mai fericita femeie din lume.
Sotia: - Cînd pleci?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 16:46

De ce atunci cand cineva vorbeste cu Dumnezeu, aceasta se numeste 'rugaciune', dar cand Dumnezeu vorbeste cu cineva se numeste 'schizofrenie'?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 18:21

1. Cand vezi ca iti zambeste o femeie mai bine IMPUSCA-TE pt ca ea nu merita zambetul tau.
2. Ne nastem goi, uzi si flaminzi.
De abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc.

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 20:04

Un tragic incendiu a distrus ieri biblioteca personala a patronului de la Steaua, Gigi Becali. Ambele sale carti au fost mistuite de flacari. Purtatorul de cuvînt al omului de afaceri a declarat ca acesta este cu atît mai afectat, cu cît nici nu apucase s-o coloreze pe cea de-a doua......

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 20:42

Bin Laden ajunge la Poarta Raiului. Sf.Petru deschide vizeta portii, il vede si exclama, terifiat:
-TU,tu vrei sa intri aici?
La care bin Laden, sec:
- Am zis eu ca vreau sa intru? Aveti doua minute sa iesiti cu totii!

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 22:15

Intr-un salon de reanimare, toti conectati la aparate de mentinere a vietii. Electricianul baga capul pe usa:
- Baieti, luati o gura mare de aer ca schimb o siguranta!

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 22:26

Buna ziua, sutiene numarul zero aveti?
- Nu, dar va putem oferi alifie contra bubelor.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 05:50

Bula dupa ce citeste o carte de psihiatrie:
-de unde stiu astia toate bolile de care sufar eu?

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 06:06

Care este diferenta dintre un tramvai si o rosie?
Tramvaiul poate avea dunga rosie, dar rosia nu are niciodata dunga tramvai.

Care este diferenta dintre o pisica si un tren?
Trenul trece prin tunel, dar cu mata nu poti bate cuie!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 06:10

Banii nu au sex, dar degeaba ar avea ca e reproducerea lor interzisa.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 06:13

Copiii sint lumina vietii noastre.

Mai ales cind vezi stele verzi de la un tinc de 2 ani care iti baga degetele in ochi in timpul somnului de dupa amiaza.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 06:17

Copiii mici nu sint materialisti.

Orice obiect aflat in fata lor, indiferent de valoare sau marime se transforma instantaneu in elementele primordiale.

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Bancuri seci
Mergi la: