back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

atentie mare

stimai

1 mesaj
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 14:36

Pentru romani si tara noastra ROMANIA, nu putea fi plaga mai mare decat existenta acestei entitati mizere, tiganimea. A dori sa-i transformi nu este decat cheltuiala degeaba. Sunt atat de ascunsi si deci, imprevizibili, incat nu aleg decat elementele ce le sunt cat de cat in avantaj. sunt in stare sa mimeze orice stare sufleteasca sau trupeasca numai si numai pentru a-si realiza chiar si cel mai mic avantaj. Personal am avut un incident cu tiganii care si astazi ma pune pe ganduri. Traversam, pe trecerea de pietoni, un bulevard din centru orasului Focsani, cand din senin un copil cam de patru ani, tinut in brate de un tiganoi cam de 40 ani, destul de vanjos, m-a lovit in zona inimii prin intinderea picioarelor in mod brusc. Se apropia trecerea culorii de semafor si in primele clipe aproape ca n-am stiut cum sa procedez. Asa de subtila a fost actiunea asupra mea incat aproape ca nu as fi putut dovedit fapta.
Fac apel la tori romanii responsabili in sensul de a lua in seama fapte de natura celei intamplate mie. Sunt sigur ca foarte multi dintre noi, intr-un fel sau altfel, au fost victime a unor fapte mai mult sau mai putin grave, fpate savarsite de tigani. Domnilor, cu toata responsabilitatea, va rog sa cantariti faptele tiganilor si sa intreprindem actiuni prin care sa incercam sa aducem tiganimea in situatia de a nu mai indrazni sa ne afecteze in nici-un mod. La urma urmei in tara noastra nu tiganii realizeaza bugetul tarii pentru populatia tarii, ci noi romanii muncim responsabil, contribuim la realizarea bugetului tarii si tot noi tinem in spate leprele de tigani, care niciodata nu se vor schimba, dar carora statul nostru le acorda ajutoare sociale deopotriva cu sarmanii romani lipsiti de mijloace materiale.
Va chem la unanimitate fata de faptele dusmanoase ale tiganimii.
Cu respect, NORTY

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului ATENTIE MARE
Mergi la: