Info
x
Autostrazi in romania
|
mircea74 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 13:05
Care portiune de autostrada va fi inaugurata prima si cand?
Cand va fi gata Bechtelu? Raporteaza abuz de limbaj |
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 20:52
Era prima urgenta a Romaniei si nu are importanta cati Km s-au facut pana cand acestea nu se leaga cu exteriorul. Nerealizarea urgenta a acestui deziderat este cea mai mare nereusita a guvernelor postdecembriste. Cum sa realizeze asa ceva cand prima data au distrus fabricile de ciment si mineritul care puteau sa realizeze urgent toti Km de autostrada necesar inclusiv estacadele, tunelurile si viaductele ce permiteau strapungerea masivelor muntoase, in locurile cele mai inguste si mai potrivite si dam de lucru muncitorilor si nu la plateam salarii compensatorii ca sa-i trimitem de la munca in carciuma iar apoi la talharit. Desigur au fost si alte pacate cum ar fi distrugerea agriculturii, invatamantului si industriei (care ne mai ducea cel putin 10 ani) Dar cel mai mare rau este ca au produs o anestezie generala populatiei prin intocsicare mass-media astfel ca acum tot pe ei ii voteaza lumea ca sa desavarseasca linistiti ce au inceput in 1990. M-am intristat deja si nu mai pot continua. Logos.
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 21:11
.....din pacate D'le @gigilipianu , cam asa stau lucrurile atunci cand statul nu-si realizeaza o infrastructura aero, feroviara, rutiera, maritima si chiar fluviala pe care s-o administreze intr-un regim al managementului privat .
Perspectivele raman sumbre atat timp cat increderea noastra in noi insine lasa de dorit, dar mai ales pana cand nu vom fi capabili de-a aseza omul potrivit locul potrivit. |
|
eastside 179 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 00:09
De la: mircea74, la data 2009-01-10 13:05:42Care portiune de autostrada va fi inaugurata prima si cand? Nu ma pricep eu la faceri de drumuri, da cind ma uit in buletin, stiu si care, stiu si cind. Niciunul, niciodata.... Domnule Lipianu, bine ati mai zis....
|
|
stejerean_vasile 672 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bistrita |
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 04:23
o sa ti-o spun foarte pe romaneste: La anul si la multi ani...
Omerta Vision
|