Info
x
Ce vina au copiii?
|
cristina_rdlsc 26 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 13:09
In urma bilantului anuntat de serviciile palestiniene de urgenta se arata ca aproape o treime dintre cei 689 palestinieni ucisi de armata israeliana in ofensiva impotriva Hamas din Fasia Gaza erau copii si adolescenti cu varste sub 16 ani.
Lasand la o parte intrebarile de genul "cine a inceput?" sau "cine e de vina?" mai bine ne-am pune o intrebare mult mai simpla "Ce vina au copiii?". Raporteaza abuz de limbaj |
|
daniela_karim 6 mesaje Membru din: 8/12/2008 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 16:22
sarmanii ei nu au nici o vina insa noi nu putem face ninic pt ai ajuta ,am niste imagini pt cei care spun ca nu conteaza ca au murit doar sunt teroristi...........ii invit sa vizioneze cateva imagini si sa stea o clipa sa se gandeasca daca ar fi fost si el printre ei ,nu este vina lor ca s au nascut acolo,nu ei sunt de vina pt ceea ce se intampla .....ganditiva un pic si lasta cruzimea deoparte.
Coach beauté et bien etre -Consultant Nutritionist
|
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 17:51
Nu stiu, Daniela daca este chiar asa ca noi nu putem face nimic.
Ai vazut comentariile la articolele de pe 9 am??? Iti spun eu ce am inteles de acolo: unii se dau drept voce a romanilor si fac propaganda PRO-razboi!! Intra si vezi. Deci noi spunem ca NU putem face nimic, dar altii PROFITA de aceste stiri pentru a ne indoctrina subtil!!! Cred ca daca vedem nedreptate nu trebuie sa tacem!! |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 08:29
De la: cristina_rdlsc, la data 2009-01-08 13:09:30 In urma bilantului anuntat de serviciile palestiniene de urgenta se arata ca aproape o treime dintre cei 689 palestinieni ucisi de armata israeliana in ofensiva impotriva Hamas din Fasia Gaza erau copii si adolescenti cu varste sub 16 ani. |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 08:32
RAZBOIUL NU ESTE CEVA FIRESC,NU CONTEAZA CATI MOR,DIN CE NATIUNE PROVIN,CA SUNT FEMEI,COPII SAU BATRANI,CE ESTE IMPORTANT SA NU SE AJUNGA ACOLO DEOARECE VIOLENTA NASTE VIOLENTA SI PLANETA-I MARE,AVEM LOC TOTI SUB SOARE,S-AUZIM NUMAI DE BINE!
|