back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Despre snobi

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

ssabo_alexandra

2 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 17:16

exact, urina ta este o dovada ca nu iti dai dai nicio importanta....nota 10 ai de la mine, ca SNOB!

parerea mea este ca snob= persoana care isi da o importanta exagerata

Raporteaza abuz de limbaj
Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 17:18

De la: virtualworld, la data 2009-09-19 00:08:19Mie mi se par foarte distractivi.

Eu stiu un baiat care si-a cumparat masina de fite dar acasa nevasta lui statea
fara curent si fara gaze pentru ca nu le platisera de mai multe luni. Baiatul se plimba mandru cu masina ... mai venea acasa si isi batea nevasta pentru ca nu ii facuse mancare (dar saraca nu avea cum sa gateasca fara curent si fara gaze) ... apoi iar pleca si se plimba cu masina.

Daca l-ar filma cineva si l-ar da la tv cred ca ar face ceva rating. Sa il vezi cum iese in oras si se lauda cati bani are (poate poate pica vreo pitipoanca) si apoi merge acasa si sta cu nevasta la lumina lumanrii Foarte romantic. Daca nu vedeam cu ochii mei nu as fi crezut
Din pacate avem asemenea specimene la tot pasul ... Romaniei !!!

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 01:43

De la: Dorinel, la data 2009-09-19 17:18:35
De la: virtualworld, la data 2009-09-19 00:08:19Mie mi se par foarte distractivi.

Eu stiu un baiat care si-a cumparat masina de fite dar acasa nevasta lui statea

fara curent si fara gaze pentru ca nu le platisera de mai multe luni. Baiatul se plimba mandru cu masina ... mai venea acasa si isi batea nevasta pentru ca nu ii facuse mancare (dar saraca nu avea cum sa gateasca fara curent si fara gaze) ... apoi iar pleca si se plimba cu masina.

Daca l-ar filma cineva si l-ar da la tv cred ca ar face ceva rating. Sa il vezi cum iese in oras si se lauda cati bani are (poate poate pica vreo pitipoanca) si apoi merge acasa si sta cu nevasta la lumina lumanrii Foarte romantic. Daca nu vedeam cu ochii mei nu as fi crezut
Din pacate avem asemenea specimene la tot pasul ... Romaniei !!!

Pai ala nu era snob era snop ca-si snop-ea nevasta in bataie !

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 13:12

De la: danachimescu, la data 2009-01-03 18:51:37Care este parerea dumneavoastra despre ei.Cum identifici usor un snob?

Exista mai multe categorii de snobi, si fiecare are particularitatile ei.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Fosta membra 9am.ro

115 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 17:22

Snobii.
Cresc printre noi, sunt oameni care se uita in jur si culeg prost informatiile , adica ( nu stiu sa vorbeasca , sau vorbesc cu fraze pompoase dar Nu inteleg !, se imbraca si folosesc , masin etc de ultima moda dar Nu stiu de ce ??
Sunt limitati in toate la nivelul CAP si Psihic , Oameni de Tip maimuta imita si doar atat !
ZP

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 06:00

Eu stiu persoane snobi, care si-au pus capul la contributie si acum sint f bine, vindecate....
Dar am avut si eu putin un rol...ca daca mai erau mult snobi deveneam eu ca ele. Una are 4 copii, deci vindecata. E barbat. Alta, femeie, si mai moderna ca mine, cu toate ca e mai in virsta ca mine. Deci se poate.
Snobismul totusi apare in perioade de boom economic. Cautati acum snobi.....
Eu nu am observat o legatura intre snobism si prostie.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
krsgbs

4 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 00:13

cea mai urata viata ei o duc

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 00:16

De la: nastasemihail, la data 2009-09-29 06:00:50Eu stiu persoane snobi, care si-au pus capul la contributie si acum sint f bine, vindecate....
Dar am avut si eu putin un rol...ca daca mai erau mult snobi deveneam eu ca ele. Una are 4 copii, deci vindecata. E barbat. Alta, femeie, si mai moderna ca mine, cu toate ca e mai in virsta ca mine. Deci se poate.
Snobismul totusi apare in perioade de boom economic. Cautati acum snobi.....
Eu nu am observat o legatura intre snobism si prostie.

...n-aveai ochelarii la tine !...

Andrei_M

19 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 02:45

www.gambling-free-tips.com
Metode si sfaturi despre cum sa faci bani.

username

7 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 12:44

De la: office10_8, la data 2009-01-16 00:06:37DEX:"Persoanã care admirã ºi imitã fãrã discernãmânt moda, manierele ºi opiniile persoanelor din sferele înalte"

Daca asta e definitia nu vad cu ce m-ar deranja...

Cred ca ce deranjeaza este al 5 cuvant din definitie= imita, parca ar fi un lucru care are eticheta "Made in China".

violeta1964

40 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 12:51

Scurt si la obiect. Bravo!

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 16:24

De la: username, la data 2009-12-19 12:44:09
De la: office10_8, la data 2009-01-16 00:06:37DEX:"Persoanã care admirã ºi imitã fãrã discernãmânt moda, manierele ºi opiniile persoanelor din sferele înalte"

Daca asta e definitia nu vad cu ce m-ar deranja...

Cred ca ce deranjeaza este al 5 cuvant din definitie= imita, parca ar fi un lucru care are eticheta "Made in China".
Cred mai degraba , ca pe mine m-ar deranja al6-lea si al7-lea cuvant adica FARA DISCERNAMANT . IMITATIILE ISI AU ROLUL LOR SI MIMI LA FEL DOAR CAND SUNT fara discernamant E MAI GRAV!

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 14:29

Majoritatea Snobilor , nu stie ca e e in fond .. ,,
Crede ca e locul lui acolo unde este , si ce spune este bine si chiar si vazut bine de ceilalti !!
Din pacate nu numai la noi trebuie sa cautam snobii ci chiar putem gasii si la HOllywood .

Asa ca tot inainte cu noile legi ale educatiei si a cercetarii , a culturii etc .
Vom incepem primele examene de competenta in RO, poate daca daascalii vor fii mai hotarati si vor examina corect in liceu , poate vom avea mai putin snobi decat pana acum ,
De ce ??? Pentru ca azi mai multi dintre acesti snobi care au < un sprijin > in < baietii cu bani de-a gata > pot termina 2/ 3 masterate si chiar doctorate ! .
dar exemplele pot fii continuate chiar cu 10 de nume !!

ZP

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 14:30

Majoritatea Snobilor , nu stie ca e e in fond .. ,,
Crede ca e locul lui acolo unde este , si ce spune este bine si chiar si vazut bine de ceilalti !!
Din pacate nu numai la noi trebuie sa cautam snobii ci chiar putem gasii si la HOllywood .

Asa ca tot inainte cu noile legi ale educatiei si a cercetarii , a culturii etc .
Vom incepem primele examene de competenta in RO, poate daca daascalii vor fii mai hotarati si vor examina corect in liceu , poate vom avea mai putin snobi decat pana acum ,
De ce ??? Pentru ca azi mai multi dintre acesti snobi care au < un sprijin > in < baietii cu bani de-a gata > pot termina 2/ 3 masterate si chiar doctorate ! .
dar exemplele pot fii continuate chiar cu 10 de nume !!

ZP

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 07:48

Eu am cunoscut multi snobi, si pot spune la modul sigur ca sint motorul in societate. Am fugit de aici.....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 07:51

Si ca sa completez, s-au realizat si si-au modernizat viata cu venituri f mici.

Fosta membra 9am.ro

27 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 14:42

Raspuns corect...din toate punctele de vedere!..

Fosta membra 9am.ro

27 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 14:45

Super-tare!..Din pacate nu e singurul!..

babatie_florin

1 mesaj
Oras: Constanta

Postat pe: 15 Aprilie 2010, ora 13:24

Deja esti un pui de snob cand critici pe cineva ca e snob...in fond asta e una din caracteristicile principale ale snobului...a te crede mai bun si mai sus decat restul

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 15 Aprilie 2010, ora 18:34

De la: gladiator, la data 2009-01-17 20:07:41Snobul mai intai este tipul marginit,poate chiar agramat,care te priveste de sus
cu ingamfarea ce-i iese prin toti porii. Nu uita sa-ti arate valenterle,nu cele educationale,morale,ci mai degraba acumularile materiale,vestimentatia si tinuta afisata,dandu-ti flit mereu cu starea sa de capatuire. Snobul isi etaleaza,avutul;garderoba,masina de lux.vila somptuasa, si chiar ignisifianta marca de ciorapi. Este un semidoct in general,prinde cuvinte si expresii pompoase si le arunca adesea ca nuca in perete. Snobul nu-i de oprit
si nici o ironie nu-l atinge ca apa de pana gastii. Obtuz si imperturbabil,persevereaza mereu. Eliptic de bun simt,snobul se uita in oglinda doar pentru a se admira narcisistic. Il recunosti dupa primul gest,dupa prima fraza si dupa pretiozitatea cu care se afiseaza.

E greu sa mai scrie cineva dupa tine,ai dat atat de bine definitia snobului(cel putin cu caracteristicile mioritice!),incat nu mai am a te completa decat la cel mult masinile care cred ca-l definesc"Q7",sau mai nou "X6" cu care apre de parca ar striga prin toti porii"la o 14 ca vin EU INSUMI!"

XD_epic

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2011, ora 15:09

zic eu ce inseamna snoob?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2011, ora 16:20

De la: XD_epic, la data 2011-12-12 15:09:24zic eu ce inseamna snoob?

Nuuuu
Nu auzi ce se spune mai sus. Te iei de ei, esti mai snob ca ei.

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Despre snobi
Mergi la: