back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Vadim si noul sau partid

Pagini: << 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 >> Sari la pagina:

9am037202

136 mesaje
Postat pe: 7 August 2009, ora 15:17

Dom` Ticu, mata esti din cale afara de inversunat contra ungurilor ca incep sa cad la o banuiala ca ai suferit un ceva afront din partea unuia (sau mai curand a uneia??!!) si ca de fapt duci un fel de razboi personal cu natia asta!. Pai matale ca un ucrainean vanjos ce te afli, nu stiu daca e normal sa fii mai catolic decat papa (adica mai nationalist decat romanii "verzi") decat daca bati spre un anume ins pe care-l stii numai mata.
Si asta e tare cu PRMistii , niste sfinti pogorati printre noi, de cu totul alta factura decat "extremistii " Horia Sima sau Dej care nici nu se compara cu patriotismul"luminat" al lui nenea Vadim, fereasca D-zeu sa ajungi in gua lui ca pana si un crocodil de balta o sa ti se para un ingeras alb!

coradu

3399 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 August 2009, ora 15:44

De la: 9am037202, la data 2009-08-07 15:17:36Dom` Ticu, mata esti din cale afara de inversunat contra ungurilor ca incep sa cad la o banuiala ca ai suferit un ceva afront din partea unuia (sau mai curand a uneia??!!) si ca de fapt duci un fel de razboi personal cu natia asta!. Pai matale ca un ucrainean vanjos ce te afli, nu stiu daca e normal sa fii mai catolic decat papa (adica mai nationalist decat romanii "verzi") decat daca bati spre un anume ins pe care-l stii numai mata.

Si asta e tare cu PRMistii , niste sfinti pogorati printre noi, de cu totul alta factura decat "extremistii " Horia Sima sau Dej care nici nu se compara cu patriotismul"luminat" al lui nenea Vadim, fereasca D-zeu sa ajungi in gua lui ca pana si un crocodil de balta o sa ti se para un ingeras alb!

nu-s nepamanteni,sunt niste specimene foarte umane din fericire pe cale de disparitie..sper din tot sufletul ca nici U.D.M.R.-ul sa nu intre in parlament,,asa nu o sa mai aiba obiect lupta asta falsa care exploateaza patriotismul oamenilor..astia nu cred ce zic,isi vad doar propriul lor interes,putin le pasa de oameni in afara campaniei electorale..daca ar crede in ce zic,ar fi O.K.,le pasa doar de ei sa ajunga parlamentari si apoi..gata..

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 16:57

De la: coradu, la data 2009-08-07 12:22:07
De la: ticu, la data 2009-08-05 14:48:00
De la: coradu, la data 2009-08-02 22:44:01
De la: ticu, la data 2009-08-01 19:42:49
De la: kramer, la data 2009-08-01 18:32:27
De la: ticu, la data 2009-08-01 18:29:44
De la: coradu, la data 2009-07-31 22:53:27
De la: ticu, la data 2009-07-31 20:14:55
De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-31 15:48:24
De la: ticu, la data 2009-07-31 13:53:14
De la: 9am108438, la data 2009-07-31 07:51:20este de neluat in seama un asemenea individ,care manipuleaza publicul[priceput in acest domeniu]cu idei nationaliste.

Las-o pe bbbbbbbb ca e in tabara ungurimii, ..A nu avea idei nationaliste, inseamna a fi strain de tara , poate la talica e cazul asta !!-la mine nu e !!!
Ungurimea,ca ungurimea dar,nu mi-ai raspuns: cum facem cu ucrainienii?Am asa ,o banuiala.... ca detin ceva ce nu le apartine de drept,daca tot vorbesti de Romania Mare...

Ucrainienii detin Bucovina, Ungaria detine vestul Ardealului, Bulgaria detine un teritoriu in S-Estul tarii, ungurii sunt singurii care nu recunosc !!

hai ca nu-i chiar asa..nu vreau sa ma cert,dar cum sa detina ungurii vestul Ardealuluii?prin ce?chiar vorbesc in cunostinta de cauza,nu stiu de ce avetzi impresia asta..poate daca li se retrocedau conacele si mosiile detinute de grofii lor,dar sunt putini care le-au revendicat si si mai putini cei ce au primit compensari pentru bunurile detinute..din povestile oamenilor ce traiau pe atunci stiu ca in ,44 nici cand s-au retras din Ardeal ungurii nu au avut o atitudine ostila (poate in Maramures),dar pacostea cea mare au fost rusii..astia furau pe tot ce puneau mana de flamanzi ce erau
:

sml-confused0006: Pai se poate sa nu stim ceva istorie bre ? Pai crezi ca degeaba a zic cineva din Ipotesti " De la Nistru pan' la Tisa , tot romanul plansu-mi-sa...! ? Domnul Florin , cu un topic mai jos are dreptate ce a postat.Si prin Arad sa nu se stie ? Da ungurii au intrat cu forta in Ardeal , si ilegal l-au avut sub stapanire,si acum mai detin ceva din el prin vest .Iar cu retrasul din Adeal, foarte putini au fost, majoritatea au ramas aici .! Ungurii au avut si acum au o atitudine ostila fata de Romania si romani.!impreuna cu fascismul secuiesc . ! E adevarat ca au facut si rusii rau pe timpul razboiului,nu ca ungurii ,dar au facut .Ei au plecat , si in Dobrogea sunt cuminti si civilizati, pe cand ungurii si acum fac acte ireprobabile cat timp stau pe la noi prin Ardeal, asa o sa faca , ca asta le e felul . !! Asta o stiu si extraterestrii bre !!!!

Nene Ticule : ce faci bre ai fraternizat cu extraterestrii?
:

sml-confused0067: Nuuuu, ferita sfantul !!!

ardeleanul a pus mana pe par si a dat fara discriminare etnica:si-n grof si-n habsburg si-n rus.dar cand te tradeaza cei de acelasi sange cu tine si te vand fara lupta prin Diktatul de la Viena doar ca sa le fie lor bine,crede-ma e dureros..si cred ca aerul asta de superioritate e cel putin deplasat.atata vreme cat ne asmutiti impotriva ungurilor prin vorbe..nu am vazut nimic concret care sa rezolve problema nationala..daca e atat de rau in Ardeal si nu puteti trai cu ungurii,de ce e plin Ardealul de moldoveni,olteni si oameni din toate zonele tarii?

Domnu Coradu, , scuze ca raspund cam tarziu, dar nu este chiar asa. ; ardeleanul nu a scos nimic afara cu parul,era bine daca facea asa,sunt si aum grofi, cum se face ca un urmas ai bestilor habsburgiene ,au pus "fundul " pe castelul romanului Vlad Tepes ?Trebuia in teapa tras !!!Adevarul este ca ardeleanul cam stie de frica ungurului,care mai au si obraznicia sa ceara autonomie.!Domnu Coradu , acolo daca nu era "Vatra Romaneasca, fostul PUNR, " si PRM, acum Ardealul apartinea Ungariei,sau provincie independenta , treceai muntii cu pasaport !

obtineam eu cumva un buletin de Bucuresti ca sa nu fiu nevoit sa-mi iau viza..sa stii ca pe nationalisti nu-i baga nimeni in seama..dovada;nea Gigi se pare ca trase clapa.cand se vazu la Bruxelles,nu mai fu asa recunoscator mentorului sau spiritual si emigra spre alt colt al Parlamentulu european..deci stai linistit ca nu datorita nationalistilor nu am intrat in Ungaria Mare..au batut mult din gura,dar ,concret..nincs...vremea tribunilor si a Tokesilor se pare ca a apus iremediabil..si cum poti sa-i acuzi pe ardeleni de lasitate?n-am auzit de nici un moldovean sa se bata cu ungurii de pe vremea lui Stefan cel Mare cand una bucata sageata i se infipse lui Matei Corvin taman in regescu-i fund si aia se intampla pe la Moldavia,nu in Transilvania

Domnu'coradu, din toate postarile lu'talica te-ai dat cu ungurii, sau ma insel ?Lasa-l pe Jiji, ca ala e in plus de toate,dar fii sigur ca datorita nationalistilor , mai avem Ardealul la noi.Adevaratul patriot , este nationalistul, In fiecare stat poporul acelei tari se imparte in doua :patriotiinationalisti si vandutii .! Eu nu-i consider pe ardeleni lasi,am respect pentru ei, sunt foarte civilizati,dar le-au cam permis fascismului maghiaro-secuiesc sa faca ce vor in Ardealul romanesc ! Pana si pe Matei Corvin, feciorul lui Iancu, l-au facut ungur !- au indraznit si pe ceangai [romani de sange ] i-au trecut ca unguri, Cunosc familii de ceangai, sau ingrozit de lucrul asta ! asta e domnu' Coradu!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 17:14

De la: coradu, la data 2009-08-07 12:42:42
De la: ticu, la data 2009-08-05 15:04:08
De la: coradu, la data 2009-08-03 20:46:29
De la: 999florin, la data 2009-08-03 20:15:14
De la: coradu, la data 2009-08-03 20:11:34
De la: ticu, la data 2009-08-03 10:42:05
De la: 999florin, la data 2009-07-31 23:04:07coradu,incearca sa vezi pe unde trece tisa si iti vei da seama unde ar trebui sa fie granita fireasca a romaniei cu ungaria- de la nistru pan' la tisa,tot romanu' plansu-mi-sa[MIHAI EMINESCU]

Lasa-l domn'Florin pe Coradu, ca de cand a inceput sa glumeasca in "particuler " cu Bi anca , se pare ca e cevaaaa ...! ii vede numai pe unguri !

apai domnule draga sa stii ca-i bai..te avertizez ca pleca la matale o unguroaica focoasa si prea putin pudica..sa te-ascunzi bine,ca daca te gaseste asta ,te vindeca de nationalisme..si o sa ai si mata discutzii in particular despre Romania Mare si Ungaria mica..sau invers,,
P.S.:Ca sa demonstrezi ca esti ospitalier ar trebui sa o astepti la gara in camasa verde si pantaloni rosii si cu fanfara pompierilor intonand un csardas..
Distractie placuta! :
sml-love0069:
pai ce ne facem ca n-am pantaloni verzi,i-am murdarit ultima oara cand m-am tavalit cu o extraunguroaica,cat despre camasa se rezolva ca o tai pe respectiva si o inrosesc[camasa]

era invers ,dar nu conteaza..povestea cromatica a extremismului in Romania ultimilor 100 de ani incepe de la camasa verde a lui Horica Sima,continua cu cravata rosie a tatucului DEj si sper sa se incheie cu costumele albe ale tribunilor contemporani..cat despre tavalelile cu unguroiace,eu zic sa fii mai circumspect..ai grija la ce-ti doresti ca s-ar putea sa se implineasca..

M-am uitat in avatar sa vad varsta,[de ce nu o pui?] scuze dar n-ai mai mult de 20 ani !!!!! pai matale bre , nu te mai baga unde nu cunosti, cazul cu extremismul !!- cunosti ce-i aia ? s-au va e frica sa vorbiti, ca va citesc ungurii ?Romania un singur partid extremist are,este UDMR, cu secuimea din el. Ce treaba are tribuni sau Horia Sima cu asa ceva ?Mai sunt in SUA ,Klanistii !!

am mai mult de 20 de ani si m-am luptat cu ungurii de cate ori afost nevoie..pe toate stadioanele lor..nu in tara,ca aici toti sunt tari..poate o sa o fac si miercuri,daca trebuie,la Budapesta ..ca joaca Romania..poti sa vii sa vezi..dar lupta se da cu aia din Ungaria..o sa fii surprins sa constati ca de partea romanilor o sa fie foarte multi unguri din Ardeal care sunt umiliti de lor si tratati cu dispret..ai vazut ce a patit JANOS SZEKELY in meciul cu Ujpest?scuipat,injurat si facut tzigan..si asta a jucat trei ani la Galati,in Moldova..si ai vazut cum le-a raspuns?s-a infasurat in tricolorul romanesc dupa ce le-a dat gol si s-a terminat meciul..ce vrei mai mult?

Sa fii sanatos , daca ai mai mult de 20 ani, ca tot ai zis de stadioane, ai vazut bre ce salbaticie ii caracterizeaza pe galeria lor ? Au facut de kk toata Ungaria cu comportamentul lor ,ei habar n-au ce e aia tigan, de unde si cine sunt ei, Stramosii tiganilor sunt nepalezi , nu latinii, ar trebui sa-i dea in judecata tiganii pentru jignirea etniei .In Ungaria exista doua partide neofasciste , si nimic in UE de asta , si la noi ca e un partid patriotic il fac extremist . Aici e mana americana !Ma tund chilug in fata la Cotroceni , daca la meci, o sa vad unguri de partea romanilor ! Szekely a luat drapelul romanesc pentru ca l-a facut tigan,nu pentru ca-i iubea pe romani ! Sa vad un ungur aici pe topic sa jure pe ce are mai sfant ca-i iubeste pe romani !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 17:32

De la: 9am037202, la data 2009-08-07 15:17:36Dom` Ticu, mata esti din cale afara de inversunat contra ungurilor ca incep sa cad la o banuiala ca ai suferit un ceva afront din partea unuia (sau mai curand a uneia??!!) si ca de fapt duci un fel de razboi personal cu natia asta!. Pai matale ca un ucrainean vanjos ce te afli, nu stiu daca e normal sa fii mai catolic decat papa (adica mai nationalist decat romanii "verzi") decat daca bati spre un anume ins pe care-l stii numai mata.

Nu stiu ce nationalitate ai matale, eu nu sunt ucrainian, nu conteaza ca parintii mei sunt de acolo, eu sunt nascul in Romania, aproape de Dunare.-Clar ?;;in 1997 , eu cu cineva din familie am fost scosi afara [adevarat ca poiticos ] dintr-o farmacie din Covasna ca cerusem niste medicamente in L. Romana ! si noroc ca la masina scria TL ca alt fel .... ! Nu, nu am nimic cu ungurii, eu am cu cei care , nu vor sa -i respecte romani la ei acasa, care calca in demnitatea Romaniei si a romanilor, indiferent ce nationalitate sunt .! Si asta e un punct din programul PRM! :Nu inteleg, cum adica" romanii verzi" ? Las-i pe Sima si Dej ca n-ai auzit matale de ei bre .!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 August 2009, ora 18:01

Cu ocazia simpozionului de pe Ghencea, cercetatorii din galeria stelista au aratat faptul ca unguroaicele sunt cele mai constipate femei din lume. Nu se stie daca gulashul sau samantza proasta sunt de vina, cert este ca timp de 9 luni, nu vezi urma de rahat unguresc.

Ca sa nu ramana datori, ungurii au organizat si ei un simpozion in Budapesta, unde au aratat lumii intregi ca sunt cu adevarat descendenti ai mongolilor, avand aceleasi gesturi si obiceiuri ca acum cateva sute de ani.
Ungurii sunt recunoscuti ca niste cercetatori perspicace, deoarece in fiecare an incearca sa descopere AUTONOMIA, in cadrul simpozioanelor din Harghita si Covasna, lucru neapreciat de populatie, care ii rasplateste cu un sec "Iesi afara 'tuti rasa ma-tii de bozgor".

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
coradu

3399 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 22:14

De la: ticu, la data 2009-08-07 17:14:46
De la: 999florin, la data 2009-07-31 23:04:07coradu,incearca sa vezi pe unde trece tisa si iti vei da seama unde ar trebui sa fie granita fireasca a romaniei cu ungaria- de la nistru pan' la tisa,tot romanu' plansu-mi-sa[MIHAI EMINESCU]

Lasa-l domn'Florin pe Coradu, ca de cand a inceput sa glumeasca in "particuler " cu Bi anca , se pare ca e cevaaaa ...! ii vede numai pe unguri !

apai domnule draga sa stii ca-i bai..te avertizez ca pleca la matale o unguroaica focoasa si prea putin pudica..sa te-ascunzi bine,ca daca te gaseste asta ,te vindeca de nationalisme..si o sa ai si mata discutzii in particular despre Romania Mare si Ungaria mica..sau invers,,

P.S.:Ca sa demonstrezi ca esti ospitalier ar trebui sa o astepti la gara in camasa verde si pantaloni rosii si cu fanfara pompierilor intonand un csardas..

Distractie placuta! :

sml-love0069:
pai ce ne facem ca n-am pantaloni verzi,i-am murdarit ultima oara cand m-am tavalit cu o extraunguroaica,cat despre camasa se rezolva ca o tai pe respectiva si o inrosesc[camasa]

era invers ,dar nu conteaza..povestea cromatica a extremismului in Romania ultimilor 100 de ani incepe de la camasa verde a lui Horica Sima,continua cu cravata rosie a tatucului DEj si sper sa se incheie cu costumele albe ale tribunilor contemporani..cat despre tavalelile cu unguroiace,eu zic sa fii mai circumspect..ai grija la ce-ti doresti ca s-ar putea sa se implineasca..

M-am uitat in avatar sa vad varsta,[de ce nu o pui?] scuze dar n-ai mai mult de 20 ani !!!!! pai matale bre , nu te mai baga unde nu cunosti, cazul cu extremismul !!- cunosti ce-i aia ? s-au va e frica sa vorbiti, ca va citesc ungurii ?Romania un singur partid extremist are,este UDMR, cu secuimea din el. Ce treaba are tribuni sau Horia Sima cu asa ceva ?Mai sunt in SUA ,Klanistii !!

am mai mult de 20 de ani si m-am luptat cu ungurii de cate ori afost nevoie..pe toate stadioanele lor..nu in tara,ca aici toti sunt tari..poate o sa o fac si miercuri,daca trebuie,la Budapesta ..ca joaca Romania..poti sa vii sa vezi..dar lupta se da cu aia din Ungaria..o sa fii surprins sa constati ca de partea romanilor o sa fie foarte multi unguri din Ardeal care sunt umiliti de lor si tratati cu dispret..ai vazut ce a patit JANOS SZEKELY in meciul cu Ujpest?scuipat,injurat si facut tzigan..si asta a jucat trei ani la Galati,in Moldova..si ai vazut cum le-a raspuns?s-a infasurat in tricolorul romanesc dupa ce le-a dat gol si s-a terminat meciul..ce vrei mai mult?

Sa fii sanatos , daca ai mai mult de 20 ani, ca tot ai zis de stadioane, ai vazut bre ce salbaticie ii caracterizeaza pe galeria lor ? Au facut de kk toata Ungaria cu comportamentul lor ,ei habar n-au ce e aia tigan, de unde si cine sunt ei, Stramosii tiganilor sunt nepalezi , nu latinii, ar trebui sa-i dea in judecata tiganii pentru jignirea etniei .In Ungaria exista doua partide neofasciste , si nimic in UE de asta , si la noi ca e un partid patriotic il fac extremist . Aici e mana americana !Ma tund chilug in fata la Cotroceni , daca la meci, o sa vad unguri de partea romanilor ! Szekely a luat drapelul romanesc pentru ca l-a facut tigan,nu pentru ca-i iubea pe romani ! Sa vad un ungur aici pe topic sa jure pe ce are mai sfant ca-i iubeste pe romani !

nu generaliza..daca la Tulcea ai casa in panta si nu e necesar sa inchizi usa,la totzi tra' sa ne-o tranteasca gravitatia?Harghita si Covasna e altceva,acolo-s secuii si astia-s majoritari..ai vazut ce bine o duc nu?asta-i cea mai buna demonstratzie ca extremismul duce la izolare..nu vreau ca toata tzara sa arate la fel..aia-s inapoiatzi rau si nu o stiu numai pe-a lor..sa stii ca si ceilaltzi unguri din Ardeal ii detesta pe secui si nu vor sa traiasca acolo..

regiunea aia-i o exceptzie si cred ca au unul dintre standardele de viatza cele mai scazute din Europa..

nici ungurii din Ungaria nu mai investesc acolo,ca aia-s incapatzanatzi rau si o stiu numai pe-a lor..

unguri iubitori de romani nu stiu daca o sa gasesti,in schimb stiu eu vreo doua unguroaice..nu e pacat sa ramana Margelatu singur la greu?ce,altii nu se pricep sa sparga semintze?

catel

32 mesaje
Postat pe: 7 August 2009, ora 22:36

nu o mai tot da cu biserica ortodoxa ca nu mai este ce a fost. uitate ce se intampla pe la bisericile si manastirile ortodoxe. iti place ce vezi si auzi? parca ii prea de tot !
parerea mea.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 22:44

De la: catel, la data 2009-08-07 22:36:00nu o mai tot da cu biserica ortodoxa ca nu mai este ce a fost. uitate ce se intampla pe la bisericile si manastirile ortodoxe. iti place ce vezi si auzi? parca ii prea de tot !
parerea mea.
HAU,HAU,HAU !!!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
coradu

3399 mesaje

Postat pe: 8 August 2009, ora 00:27

Distractie placuta! :

sml-love0069:

mai,dar la astia prin Nepal nu cresc deodorante?itzi dai seama,daca la Vlad Tepes in armata erau niste nepalezi din astia,nu-i mai puteau lua prin surprindere noaptea pe turcaletzi,mai ales daca le batea vantul din spate..de unde tragem concluzia ori ca predecesorii lui Dalai LAMA au coborat mult mai tarziu de pe Himalaya,ori tocmai se odihneau in varful unor tzepe ascutzite si lustruite..

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 8 August 2009, ora 00:33

[
Sa fii sanatos , daca ai mai mult de 20 ani, ca tot ai zis de stadioane, ai vazut bre ce salbaticie ii caracterizeaza pe galeria lor ? Au facut de kk toata Ungaria cu comportamentul lor ,ei habar n-au ce e aia tigan, de unde si cine sunt ei, Stramosii tiganilor sunt nepalezi , nu latinii, ar trebui sa-i dea in judecata tiganii pentru jignirea etniei .In Ungaria exista doua partide neofasciste , si nimic in UE de asta , si la noi ca e un partid patriotic il fac extremist . Aici e mana americana !Ma tund chilug in fata la Cotroceni , daca la meci, o sa vad unguri de partea romanilor ! Szekely a luat drapelul romanesc pentru ca l-a facut tigan,nu pentru ca-i iubea pe romani ! Sa vad un ungur aici pe topic sa jure pe ce are mai sfant ca-i iubeste pe romani ! [/quote]
mai,dar la astia prin Nepal nu cresc deodorante?itzi dai seama,daca la Vlad Tepes in armata erau niste nepalezi din astia,nu-i mai puteau lua prin surprindere noaptea pe turcaletzi,mai ales daca le batea vantul din spate..de unde tragem concluzia ori ca predecesorii lui Dalai LAMA au coborat mult mai tarziu de pe Himalaya,ori tocmai se odihneau in varful unor tzepe ascutzite si lustruite..[/quote]

Esti de coma !!!! Auzi la el ..se odihneau in tzepe !!!! Probabil ca de asta trag romanii tzepe, de dorul concediului...

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 8 August 2009, ora 01:01

De la: Bi_anca, la data 2009-08-08 00:33:54[

mai,dar la astia prin Nepal nu cresc deodorante?itzi dai seama,daca la Vlad Tepes in armata erau niste nepalezi din astia,nu-i mai puteau lua prin surprindere noaptea pe turcaletzi,mai ales daca le batea vantul din spate..de unde tragem concluzia ori ca predecesorii lui Dalai LAMA au coborat mult mai tarziu de pe Himalaya,ori tocmai se odihneau in varful unor tzepe ascutzite si lustruite..[/quote]

Esti de coma !!!! Auzi la el ..se odihneau in tzepe !!!! Probabil ca de asta trag romanii tzepe, de dorul concediului... [/quote]
pai nu de-acolo vin si fachirii?aia de se odihneau in paturi cu cuie?or fi obisnuitzi...si ca facuram vorbire despre pat..am o teorie care vi se va parea bizara,dar am ajuns la concluzia ca inaintea lui Marx, Lenin si Stalin primul comunist a fost Procust..Tipul ala cu patul ce-l amplasa la intersectii si-i scurta sau lungea pe proletari ..dupa caz..iata precursorul egalitarismului

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 8 August 2009, ora 01:07

De la: coradu, la data 2009-08-08 01:01:11

mai,dar la astia prin Nepal nu cresc deodorante?itzi dai seama,daca la Vlad Tepes in armata erau niste nepalezi din astia,nu-i mai puteau lua prin surprindere noaptea pe turcaletzi,mai ales daca le batea vantul din spate..de unde tragem concluzia ori ca predecesorii lui Dalai LAMA au coborat mult mai tarziu de pe Himalaya,ori tocmai se odihneau in varful unor tzepe ascutzite si lustruite..

Esti de coma !!!! Auzi la el ..se odihneau in tzepe !!!! Probabil ca de asta trag romanii tzepe, de dorul concediului... [/quote]
pai nu de-acolo vin si fachirii?aia de se odihneau in paturi cu cuie?or fi obisnuitzi...si ca facuram vorbire despre pat..am o teorie care vi se va parea bizara,dar am ajuns la concluzia ca inaintea lui Marx, Lenin si Stalin primul comunist a fost Procust..Tipul ala cu patul ce-l amplasa la intersectii si-i scurta sau lungea pe proletari ..dupa caz..iata precursorul egalitarismului [/quote] procust asta plimba patu' prin toata casa da' era si cam misogin,pai de ce crezi tale ca petrescu ala a scris ditamai romanu' despre un pat in loc sa scrie si el ca toti oamenii normali despre o femeie??? pt.ca patu' lu' procust ala nu accepta femei in el,ete d'aia !!!

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 8 August 2009, ora 01:33

De la: 999florin, la data 2009-08-08 01:07:38
De la: coradu, la data 2009-08-08 01:01:11

Esti de coma !!!! Auzi la el ..se odihneau in tzepe !!!! Probabil ca de asta trag romanii tzepe, de dorul concediului...

pai nu de-acolo vin si fachirii?aia de se odihneau in paturi cu cuie?or fi obisnuitzi...si ca facuram vorbire despre pat..am o teorie care vi se va parea bizara,dar am ajuns la concluzia ca inaintea lui Marx, Lenin si Stalin primul comunist a fost Procust..Tipul ala cu patul ce-l amplasa la intersectii si-i scurta sau lungea pe proletari ..dupa caz..iata precursorul egalitarismului [/quote] procust asta plimba patu' prin toata casa da' era si cam misogin,pai de ce crezi tale ca petrescu ala a scris ditamai romanu' despre un pat in loc sa scrie si el ca toti oamenii normali despre o femeie??? pt.ca patu' lu' procust ala nu accepta femei in el,ete d'aia !!! [/quote]

normal,ca pe vremea aia femeile n-aveau loc in tribune sireacele..cica nu le lasau la competitzii,itzi dai seama ,daca traia Virginica lu Beckham atunci?unde-si mai expunea ea tatuajele?sau saracele sotzii de fotbalisti de pe la noi?cine le-ar mai fi remarcat,ca nu aveau voie sa-si etaleze tinutele?

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 8 August 2009, ora 18:54

De la: Theodor, la data 2009-08-07 13:07:28 ticu

PRM-istii sunt peste tot ! De ei e nevoie oriunde !!

Domnu' Ticu !
Domnu" Ticu , lasa povestile si treci la treaba bre , ca uite Tribunu' anunta suparat ca nu are gologani pen' campanie bre ! Ce faceti acolo , voi PRM - istii , acum cand sefu vostru are mai multa nevoie de voi ?

Nu duce grija noastra , gasim noi bani !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 8 August 2009, ora 19:02

De la: coradu, la data 2009-08-07 22:14:05

Distractie placuta! :
sml-love0069:

nu generaliza..daca la Tulcea ai casa in panta si nu e necesar sa inchizi usa,la totzi tra' sa ne-o tranteasca gravitatia?Harghita si Covasna e altceva,acolo-s secuii si astia-s majoritari..ai vazut ce bine o duc nu?asta-i cea mai buna demonstratzie ca extremismul duce la izolare..nu vreau ca toata tzara sa arate la fel..aia-s inapoiatzi rau si nu o stiu numai pe-a lor..sa stii ca si ceilaltzi unguri din Ardeal ii detesta pe secui si nu vor sa traiasca acolo..
regiunea aia-i o exceptzie si cred ca au unul dintre standardele de viatza cele mai scazute din Europa..
nici ungurii din Ungaria nu mai investesc acolo,ca aia-s incapatzanatzi rau si o stiu numai pe-a lor..

unguri iubitori de romani nu stiu daca o sa gasesti,in schimb stiu eu vreo doua unguroaice..nu e pacat sa ramana Margelatu singur la greu?ce,altii nu se pricep sa sparga semintze?

In Tulcea toti avem casele in panta, de asta curge Dunarea catre mare, ca altfel ar sta pe loc ! in rest la postarea asta ai dreptate.! asa este .!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 8 August 2009, ora 19:03

De la: catel, la data 2009-08-07 22:36:00nu o mai tot da cu biserica ortodoxa ca nu mai este ce a fost. uitate ce se intampla pe la bisericile si manastirile ortodoxe. iti place ce vezi si auzi? parca ii prea de tot !
parerea mea.

Corect, si a mea !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 8 August 2009, ora 19:05

Cuvinte nelipsite din comentarile nebunului de 999FLORIN, la ascest TICU, nu=i asa? 'Talica", "Jiji", "domnu`"...Alte clona a absedatului. Se cam cearta singur, el cu el, si ei cu ei...Cei reali, pe topicuri, s-au imputinat alarmant.

........ Domnu'coradu, din toate postarile
lu'talica
te-ai dat cu ungurii, sau ma insel ?Lasa-l pe
Jiji,
ca ala e in plus de toate,dar fii sigur ca datorita nationalistilor , mai avem Ardealul la noi.Adevaratul patriot , este nationalistul, In fiecare stat poporul acelei tari se imparte in doua :patriotiinationalisti si vandutii .! Eu nu-i consider pe ardeleni lasi,am respect pentru ei, sunt foarte civilizati,dar le-au cam permis fascismului maghiaro-secuiesc sa faca ce vor in Ardealul romanesc ! Pana si pe Matei Corvin, feciorul lui Iancu, l-au facut ungur !- au indraznit si pe ceangai [romani de sange ] i-au trecut ca unguri, Cunosc familii de ceangai, sau ingrozit de lucrul asta ! asta e domnu' Coradu! [/quote]

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 8 August 2009, ora 19:08

De la: coradu, la data 2009-08-08 00:27:28

Distractie placuta! :
sml-love0069:

Ticu
21goot

103 mesaje

Postat pe: 9 August 2009, ora 11:21

buna tuturor
de la vadim a-ti ajuns la fotbal !
nu s-a mai inteles nimic din topic si sau repetat in toata pagina aceleas subscrisurii etc .
nu toti Prm gandesc la fel o spun pt cei care nu suporta acest partid asa cum il credeti pe vadim dar este singurul din politica romaneasca care nu mananca pe bani publici care voi ii munciti daca inca va place sistemul la munca sclavule ca punga s-a cam golit UNDREA) etc . va doresc spor la treaba tuturor romanilor (taxe) .si pot sa spun pe vremea lui nicusor aveati la ratie tot dar a-ti stiut ca macar lunar acel litru de unlei este etc . dar acum nu mai sti sigur daca tu acel litru de unlei il vei avea ...........etc unde este diferenta dintre comunism si realitatea democratica fara painea pe masa va l-as pe voi sa decideti !
si atunci veti vedea daca merita o schimbare sau inainte cu acesti domni guvernanti care va i-au painea din gura . tot razboiul a inceput cu domn iliescu si azi se continua cu multi care ii stiti , si a mai aparut un cretin de bombonel .
numai bine
si va rog incercati sa ganditi pozitiv pt schimbare nu sa cautati nod in papura unui patriot care nu suporta aceasta descriminare romaneasca intre romani adica noi cu noi etc VADIM este bun pt schimbare .

cristal
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 9 August 2009, ora 12:20

De la: romanita, la data 2009-08-08 19:05:10Cuvinte nelipsite din comentarile nebunului de 999FLORIN, la ascest TICU, nu=i asa? 'Talica", "Jiji", "domnu`"...Alte clona a absedatului. Se cam cearta singur, el cu el, si ei cu ei...Cei reali, pe topicuri, s-au imputinat alarmant.

........ Domnu'coradu, din toate postarile
lu'talica
te-ai dat cu ungurii, sau ma insel ?Lasa-l pe
Jiji,
ca ala e in plus de toate,dar fii sigur ca datorita nationalistilor , mai avem Ardealul la noi.Adevaratul patriot , este nationalistul, In fiecare stat poporul acelei tari se imparte in doua :patriotiinationalisti si vandutii .! Eu nu-i consider pe ardeleni lasi,am respect pentru ei, sunt foarte civilizati,dar le-au cam permis fascismului maghiaro-secuiesc sa faca ce vor in Ardealul romanesc ! Pana si pe Matei Corvin, feciorul lui Iancu, l-au facut ungur !- au indraznit si pe ceangai [romani de sange ] i-au trecut ca unguri, Cunosc familii de ceangai, sau ingrozit de lucrul asta ! asta e domnu' Coradu!
[/quote]

De ce 999Florin si cu mine suntem nebuni?Ca ne adresam politicos cu "domnu' si talica" ?-sa cauti sa fii mai la subiectul topicului . !!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 14:23

Cel putin din punct de vedere argotic unul ilimita pe celalalt, TICU pe 999FLORIN sau invers...Asta nu inseamna ca nu sunteti amandoi papagali, sau ca unul nu este mai maimutoi decat celalalt. Desi, de fapt, sunteti una si aceeasi creatura,, una si aceeasi gura care se continua cu un mat si se termina cu un anus, orificiii din care scoateti exact ceea ce bagati, nedigerat si nedigerabil: un mare rahat pe care il tot insirati pe topicuri facandu-le sa puta a nationalism, a sovinism, a radicalism, a extremism, a vadism turbat!

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 9 August 2009, ora 16:43

Pe cat facem pariu ca si in noiembrie o sa urle Vadim ca a fost fraudat, dupa care o sa se retraga cuminte in banca lui si o sa caute cumva un loc intr-o coalitie de guvernare, daca va fi cineva dispus sa-l ia.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 9 August 2009, ora 16:45

De la: DanubianKnight, la data 2009-08-09 16:43:36Pe cat facem pariu ca si in noiembrie o sa urle Vadim ca a fost fraudat, dupa care o sa se retraga cuminte in banca lui si o sa caute cumva un loc intr-o coalitie de guvernare, daca va fi cineva dispus sa-l ia.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 9 August 2009, ora 17:26

De la: DanubianKnight, la data 2009-08-09 16:43:36Pe cat facem pariu ca si in noiembrie o sa urle Vadim ca a fost fraudat, dupa care o sa se retraga cuminte in banca lui si o sa caute cumva un loc intr-o coalitie de guvernare, daca va fi cineva dispus sa-l ia.
Fac pariu cu oricine,pentru orice dar,cu tine,nu fac...

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 18:45

FLORINE999 (PREDA PETRE), gata, intrerupem jocul nostru devenit pana la urma stupid, asa cum te-am avertizat.AM CASTIGAT, badie, pariul cu talica, PARIUL nostru cam tampit, cum te-ai incapatanat sa il ducem la extrema, cum bine vezi am castigat acest pariu, ultimele doua zile dovedesc fara tagada faptul ca am avut dreptate, oamenii, indiferent de personalitatea, cultura, moralitatea, inteligenta, apartenenta lor sunt usor de manipulat prin CUVANTUL bine scris si bine gandit, prin informatii si scenarii mai ales dramatice, care ii implica pe cei dragi lor, familia, progeniturile, anijmal;ele de companie, amantele si amantii, amicii...Eu personal, chiar daca te absolv de lada de bere pentru pariul cu tine, simt ca trebuie sa ma opresc, userii nostri de pe 9am se vor simti umiliti si manipulati cand vor afla ca ne-am inteles sa ducem la absuird un joc, un experiment care, asa cum constati, nu ne onoreaza si ne obliga sa folosim un arsenal din ce in ce mai sofisticat. Eu unul ma retrag din acest pariu, te las sa te consideri superior,unicul castigator. Hai sa ramana adevarul la mijloc: ai sustinut ca oamenii sunt prosti, slabi, manipulabili, ca au gena cruzimii si crimei in sange, a indobitocirii dirijate, a sclavagismului subordonand insrtinctul foamei si fricii,ca tu ii poti juca si comanda dupa bunul plac...Eu te-am avertizat ca oameniir aman oameni, sentimentali, au sensibiliitate, nu ii poti manipula total nici macar pe 9am dupa bunul tau pla indiferent de poveste si urmari, au fost lagare de concentrare, au murit milioane de oameni si nu a platit niciun criminal de razboi si autor de gernocid cu mai mult decat o viata, propria viata, , doiar nu est chiar tu,m un mic limbric, triomisul luii Dumnezeu. Baiete, cu suferinta ta pe care nu o stiu ceilalti de pe forum, esti oricine, unul dintre noi, oarecare, cum si eu sunt oricine, oricar, oarecinee...Eu am inteles din acest joc si pariu un singur lucru: puterea cuvantului este de-a dreptul ucigasa,mai distrugatoare decat orice arma, aici te-am prins, raman consecvent principiului meu religios inspirat de catre Tatal Ceresc: "Mai intai si intai a fost cuvantul!", adica puterea, energia suprema codificata, forta codificata a ceeea ce a fost inainte,in trecutul infinit, acum in prezentul infinit si in viitorul infinit, dintotdeauna pentru totdeauna...Stii tu,discutiile noastre filozofico-religuoase, astrologice uneori si la care nu prea faceai fata dupa dou-treio paharele de tuica buna, cum se serveste pe la noi, prin Ardeal de castre o gazda buna, o nevestica mai nervoasa, mai cu mancarimi...Ori, batrane, recunoaste, CUVANTUL inseamna incepuituil si sfarsitul, spusa si nespusa, pus si nepusa, Alpha si Omega ....Ziceai ca esti topit dupa Constantin Noica si Pavel Corutz...
Personal, Florine, ma retrag din jocul tampit pe care l-ai propus, m-ai dus la extrema doar pentru cateva sticle de bere si, ma ialers, pentru satisfacerea orgoliului tau imbecil de a avea tu si numai tu ultimulcuvant si dreptate numai tu, asa cum v-au in toxicat, v-au indoctrinat superiorii tai pana in `89 cand eram amanmdoi niste putoi de pifani, racolati de securitate si mancam armata pe paine neagra, armata si serviciu la militie, pe obiective, la Jilava, asa cum ne-a prins Revolutia.. Hai sa dam dracului cartile pe fata pe acest 9am, ca si pe celelalte site-uri si bloguri pe care am tot intrat, ne-am inregistrat si ne batem joc de sarmaniii oameni! De ce sa mai intretinem mascarada asta? Ai castigat pariul, dau berea, nu sunt toti chiar prosti si numai tu esti geniu, chiar daca eu scriu mai bine si am mii de pagini de proza in spate, ca autor, trebuie sa recunosti ca la acest capitol, literatuira, am mult maiu multa forta si sunt mai aproape de Dumnezeu decat bestia non literara, non artistica din tine. ...Cand ne vedem la adresa noastra conspirativa sa imi achit pariul sau sa iti achiti pariul, depinde ce onoare mai ai? Ma recunosc invins!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 9 August 2009, ora 19:59

Da, asa este stiu si eu, Vadim a fost furat in cel mai ordinar mod dePDL-PNL- neofascismul UDMR, toate s-au facut la comanda Americii! ca sa poata sa-si faca ei afacerile dubioase la noi.!La noi s-au falsificat in fata voturile .!Asa ca lasa matale pariurile !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 9 August 2009, ora 20:09

De la: romanita, la data 2009-08-09 14:23:21Cel putin din punct de vedere argotic unul ilimita pe celalalt, TICU pe 999FLORIN sau invers...Asta nu inseamna ca nu sunteti amandoi papagali, sau ca unul nu este mai maimutoi decat celalalt. Desi, de fapt, sunteti una si aceeasi creatura,, una si aceeasi gura care se continua cu un mat si se termina cu un anus, orificiii din care scoateti exact ceea ce bagati, nedigerat si nedigerabil: un mare rahat pe care il tot insirati pe topicuri facandu-le sa puta a nationalism, a sovinism, a radicalism, a extremism, a vadism turbat!
:

sml-confused0067: Am vazut ca iti plac pariurile si l-ai castigat pe cel cu 999Florin .Fa si cu mine un pariu,; gaseste un subiect, ma faci fost "militian " la Jilava , spui ca te-am violat in Cismigiu in 1989, si la sfarsit... surpriza, sa vedem cine da berea !...OK !? Mare-i gradina Domnulu!!!

Ticu
roszrobi

1 mesaj
Postat pe: 9 August 2009, ora 22:00

n-am inteles?! , vadim roman ?! si de ca striga alti ...tiganii? de aceea ca tiganii sint romani , dar vadim este " tigan" ... un prostituat al politicianismului gaunos ... cind spui vadim ,nu faci bine Romaniei, ii faci un deserviciu .... dai dreptate celor ce striga "tiganii" .... pentru ca ei nu se gindesc la omul nascut rom , ci la o persoana "nespalata" (exprimare retinuta) asa cum este gura spurcata a lui tudorica, pentru ca inafara faptului ca este o gura sparta cu creier de gaina , nu face rau nimanui ... slava Domnului "boala " de care sufera este transmisibila numai "gurala gura" deci cu posibilitati minime de declansarea unei carantine :))) ...... cit de noul partid?.... orice "afacere" ce este in pragul falimentului isi schimba..... parul , da naravul ba...................

Theodor

77 mesaje
Postat pe: 10 August 2009, ora 08:36

Ce sa mai strige ?
Pai a inceput sa se "fure" singur . Crezand ca face audienta si recastiga popularitatea pierduta , se lasa plimbat de clovnii de serviciu actuali , Bideu si Cap de Cauciuc , pe la diverse televiziuni de apartament , cu audienta la ....gen OTV , si se lasa pupat de fate ce se cred artiste , trimise la el , life , de maimutoiul cu cap de cauciuc care , sarmanul , chiar se crede , la randul lui , vedeta de cand l-a pus pe sticla pe la diferite manifestatii de circ fostul lui sef de partid - Voiculescu . Ridicol spectacol si sarmanul Vadim isi demonstreaza singur senilitatea timpurie starnind mila si compasiune prin imaginea ce i-au creat-o cei doi circari investiti cu functii de vicepresedinte al partidului care se vrea salvatorul natiunii....
Vadime , Vadime , ce-a mai ramas din tine...

Pagini: << 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Vadim si noul sau partid
Mergi la: