Info
x
Care sunt citatele care va reprezinta?
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 00:11
,, Everything that has a beginning has an end...''but there are a few exceptions :)
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 00:14
Prostul moare de grija altuia si magarul de drum lung....
Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 17:11
De la: nedelcu_gabriela2000, la data 2009-01-04 14:07:17Pentru mine important este sa TRAIESTI CLIPA!Iubesc viata enorm si apreciez fiecare secunda si moment trait.E atat de scurta viata incat am invatat sa traiesc intens fiecare lucru fie ca e bun sau rau.Ar trebui sa fim puternici cu toti si sa ne bucuram de tot ce avem ,sa avem mai muilta grija de noi si de cei din jurul nostru.Nu avem decat o singura data sansa sa traim,asa ca ar trebui sa traim frumos,asa cum ne place si cu cine ne place!
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
MERRY_LOU 410 mesaje Membru din: 13/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 13:53
De la: Merry, la data 2010-06-20 17:11:03De la: nedelcu_gabriela2000, la data 2009-01-04 14:07:17Pentru mine important este sa TRAIESTI CLIPA!Iubesc viata enorm si apreciez fiecare secunda si moment trait.E atat de scurta viata incat am invatat sa traiesc intens fiecare lucru fie ca e bun sau rau.Ar trebui sa fim puternici cu toti si sa ne bucuram de tot ce avem ,sa avem mai muilta grija de noi si de cei din jurul nostru.Nu avem decat o singura data sansa sa traim,asa ca ar trebui sa traim frumos,asa cum ne place si cu cine ne place! Mi-am permis sa va citez, pentru ca mi-a plcut dizertatia dumneavoastra, doamna sau domnisoara! O viata are omul ,si daca nu este traita frumos si in armonie,degeaba mai traiesti ! Raporteaza abuz de limbaj
To earn respect, not begging ... do not respond to challenges!!!
"Mintile sunt ca parasutele. Ele funcționeaza doar atunci când acestea sunt deschise. " Sir James Dewar, Scientist (1877-1925).
|
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 22 Iulie 2010, ora 21:17
"Diferenta dintre un turist si un calator consta in aceea ca turistul in momentul atingerii destinatiei se gandeste imediat la intoarcere, in vreme ce calatorul ar putea foarte bine chiar sa nu se mai intoarca " Paul Bowles in romanul " Ceai in Sahara "
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabrield 6 mesaje Membru din: 18/07/2010 Oras: Botosani |
Postat pe: 22 Iulie 2010, ora 22:43
"Cautati maI intai Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui,si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra"Matei 6:33
"Nu va ingrijorati dar de ziua de maine ;caci ziua de maine se va ingrijora de ea insas,Ajunge zilei necazul ei" Matei 6:34 " Cereti si vi se va da;cautati si veti gasi;bateti si vi se va deschide" Matei 7:7; Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Iulie 2010, ora 22:48
"Caci asculta mire,alta fata ca ea nu se mai afla! "(Sappho)
"Si multi si-au iesit din minti din pricina femeilor si s-au facut slugi de dragul lor.Si multi altii au pierit ,au ratacit ,au cazut in pacat tot pentru femei...O,voi,barbati,cum sa nu biruie femeile ,cand vad care le este puterea ?"(Esdras-medic indian) "In afara de sufletul lui n-are alta stea"(Swinborne) "Eternitatea se castiga in dauna clipei! " Sper sa va placa
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 13 August 2010, ora 07:46
De la: , la data 2008-12-16 18:17:48"TO BE OR NOT TO BE"
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 568 mesaje Membru din: 29/06/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 August 2010, ora 11:44
Nu cere de la parau explicarea marii, nici de la colina explicarea muntelui. In intelesul celor mari se cuprinde intelesul celor mici. Niciodata invers.
Precum curg raurile spre mare, asa curge viata spre moarte si tot ce este individual este intunericul naturii creatoare. Nemarginit iti este dorul : cum vrei sa se cuprinda in realitatea nemarginita? Totdeauna ramane un prisos: disperarea sau ironia. Omul isi gaseste adevarata vocatie la ora incercarii. Cel ce poate, face! Cel ce nu poate, il invata pe altul! Raporteaza abuz de limbaj
nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
|
|
Bursuc 2153 mesaje Membru din: 4/08/2010 |
Postat pe: 13 August 2010, ora 12:04
"In fatza NOULUI
Nu sta ca poarta in fatza boului... "Din "cautat"si "gasit", drumu-i scurt... la cersit" "Urat lucru este sa nu dai cand ai. Frumos este sa ai si sa dai. Miracolul vine insa cand dai si...n-ai." Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 August 2010, ora 12:19
Astazi e o zi in care le-am uitat.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 458 mesaje Membru din: 6/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 August 2010, ora 14:04
De la: nastasemihail, la data 2010-08-13 12:19:54Astazi e o zi in care le-am uitat. Felicitari! Memoria trebuie conservata daca vrei s-o ai si maine!
Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
|
|
ion00 367 mesaje Membru din: 23/03/2009 |
Postat pe: 13 August 2010, ora 14:33
Era de mult. Biblia scrie Un pământ pustiu și gol Peste tot era-ntuneric Aidoma ca un pârjol Iar acum pământul nostru Este plin de frumuseți Iarbă verde, floricele Munți cu arborii măreți Planeta e locuită Miliarde de ființe Se prezintă-n generații Își construiesc locuințe Fiecare om din lume Își modernizează traiul Dar puțini din omenire Luptă să câștige Raiul Cei ce dorm în nepăsare Orice ranguri ar avea Niciodată fericire Pe deplin nu vor afla. Bucuria lor e stinsă Iar distracțiile lor Se sfârșesc mereu cu certuri Și n-au nici un viitor. Tot eșecul din viață Are un singur răspuns Există un gol lăuntric La cei fără de Isus. Și golul acesta mare Nu se va umplea nicicând Cu nimic și niciodată Cât trăi-vom pe pământ Chiar de vom deține aur Bogății nenumărate Distracții s-avem pe-alese Hectare-ntregi și palate. Toate când ne vom da seama Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 568 mesaje Membru din: 29/06/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 August 2010, ora 16:36
Cel care iarta o singura greseala, indeamna la mai multe.
Cel care cruta pe cel rau, vatama pe cei buni! Fiecare patimeste ceea ce face! (Seneca) Am aflat mai multe prin experiente decat prin invatatura. Trebuie sa se teama de multi, acela de care se tem multi. Raporteaza abuz de limbaj
nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
|
|
Postat pe: 13 August 2010, ora 19:27
Intrega problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu foarte siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeanuna indoieli.
Bertrand Russell Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 August 2010, ora 19:32
"Nu ramai intr-un loc pentru ca iti plac unii oameni, ci mai degraba pleci pentru ca pe altii ii detesti. Doar uratul te scoate din inertie. ''
Boris Vian - " Smulgatorul de inimi" Raporteaza abuz de limbaj |
|
lyly 500 mesaje Membru din: 20/08/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 14 August 2010, ora 15:16
În luptă trebuie să mergi înainte, nu să te înduioșezi. (Honore de Balzac)
Văzând eforturi calculate Convinsu-m-am ca-n alte dăți Că-n luptele pentru dreptate Se fac iar alte nedreptăți. (Gheorghe Bâlici) Pentru toate lucrurile pe care le-ai ratat, ai câștigat altceva, și pentru tot ceea ce câștigi, pierzi altceva. ( Ralph Waldo) Când iți dorești o viață fără griji, adu-ți aminte că stejarii cresc puternici doar în vânturi contrare, iar diamantele se fac doar sub presiune. ( Peter Marshall) Într-o zi, viața ta iți va trece prin fața ochilor. Ai grijă să merite vizionată. Arată ca ești slab când ești puternic și arată că ești puternic când ești slab . (Sun Tzu . general chinez) Prietenia adevărată este a acelora ce se aseamănă prin virtuți, când apropierea se realizează în mod firesc și nu întâmplător, și când unul vrea binele celuilalt nu pentru altceva, ci doar pentru că sunt pătrunși de bunătate; dar ei sunt buni de la natură, fiindcă virtutea înseamnă perfecțiunea ce determină pe oameni să fie buni ca și acțiunile lor. (Torquato Tasso) Blândețea și politețea fac viața plăcută societății. ( Lessing) Bunele maniere nu sunt lucru de puțină însemnătate, ci rodul unei firi nobile și-al unui spirit cinstit. (Emerson) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 458 mesaje Membru din: 6/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 August 2010, ora 16:06
Unde-i prea multa viclenie, acolo-i prea putina fericire.
Este intelept cel ce trage invataminte din patania altuia. Omul oricat de invatat ar fi, totusi multe lucruri nu stie. Este o insusire a inteleptului sa se teama de dusman, oricat ar parea de inofensiv. Oricat de departe te vei duce, defectele te vor urma! Raporteaza abuz de limbaj
Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
|
|
Postat pe: 15 August 2010, ora 15:58
Mi-e somn - citat personal
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 15 August 2010, ora 16:00
Daca e cald afara, de ce mai consum energie platita prin munca. Adica prin incalzirea corpului si mai mult.
Intrebam si eu? Asta nue citat, e reflexie. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 834 mesaje Membru din: 13/04/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 August 2010, ora 16:03
FIX PIX!
|
Fosta membra 9am.ro 834 mesaje Membru din: 13/04/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 August 2010, ora 16:12
De la: g_alina, la data 2010-08-14 16:06:36Unde-i prea multa viclenie, acolo-i prea putina fericire. Las-o jos ca MACAE! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Septembrie 2010, ora 19:02
Viata e plina de surprize! - parintele Arvinte, cand a gasit un purice in cartea de rugaciuni.
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 18:18
Era de mult. Biblia scrie
Un pământ pustiu și gol Peste tot era-ntuneric Aidoma ca un pârjol Iar acum pământul nostru Este plin de frumuseți Iarbă verde, floricele Munți cu arborii măreți Planeta e locuită Miliarde de ființe Se prezintă-n generații Își construiesc locuințe Fiecare om din lume Își modernizează traiul Dar puțini din omenire Luptă să câștige Raiul Cei ce dorm în nepăsare Orice ranguri ar avea Niciodată fericire Pe deplin nu vor afla. Bucuria lor e stinsă Iar distracțiile lor Se sfârșesc mereu cu certuri Și n-au nici un viitor. Tot eșecul din viață Are un singur răspuns Există un gol lăuntric La cei fără de Isus. Și golul acesta mare Nu se va umplea nicicând Cu nimic și niciodată Cât trăi-vom pe pământ Chiar de vom deține aur Bogății nenumărate Distracții s-avem pe-alese Hectare-ntregi și palate. Toate când ne vom da seama "Eu sunt calea,adevarul si viata".Iata un mesaj ce trebuie primit cu toata bucuria in inimile noastre impietritei.Dar,din pacate,cei mai multi s-au lasat impresurati de tragediile veacului . Multi oameni tanjesc dupa avere,titluri academice,satisfacerea dorintelor firii si uita lucrul cel mai important:cum ramane cu viata lor?.Sper ca Dumnezeul sa deschida ochii celor ce-L cauta din toata inima deoarece Domnul Isus a spus "Veniti la Mine ,toti cei truditi si impovarati,si Eu va voi da odihna.".."Caci jugul Meu este bun,si sarcina Mea este usoara"Mat(11:28-30).Domul sa te binceuvanteze pentru ca ai postat aceasta poezie care descrie atat de bine desertaciunea firii, si vreau sa inchei cu versetul "Slava lui Dumnezeu in locurile prea inalte,si pace pe pamant intre oamenii placuti Lui"(Luca2:14). Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2010, ora 10:28
Cu cît ești mai înțelept, cu atît îți dai mai bine seama că pe lume există mulți oameni deosebiți. Oamenii de duzină nu observă nici o deosebire între semenii lor. Blaise Pascal Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2010, ora 15:32
Ce ne-am face fara ciini pe strada? Probabil; ar fi oameni in 4 labe....
Nu dati in mineeeee....... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2010, ora 15:35
De la: nastasemihail, la data 2010-11-14 15:32:41Ce ne-am face fara ciini pe strada? Probabil; ar fi oameni in 4 labe....da, deja sunt, mai ales in noptile de weekend
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 03:38
Cel care a deschis topicul nu mai este. Si noi ii tinem topicul.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2008 mesaje Membru din: 31/10/2010 Oras: Alexandria |
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 03:58
niciodata sa nu spui niciodata!
?
|
|
april77 52 mesaje Membru din: 13/11/2010 |
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 11:05
Exista cel putin un colt al acestui univers pe care-l poti cu siguranta face mai bun,acel colt esti tu insuti. Aldous Huxley Prietenia este,in primul rind,pacea reciproca si zborul spiritului pe deasupra amanuntelor vulgare Antoine de Saint-Exupery Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|