back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Care sunt citatele care va reprezinta?

Pagini: << 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >> Sari la pagina:

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 1 Martie 2010, ora 10:47

" Nu - mi este frica de moarte , dar as vrea ca dupa ce mor , sa mai traiesc o luna , ca sa ma bucur ca am murit " Alexandru Phillipide .

dianet33

21 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 18:37

"Daca astepti suficient pe malul raului, o sa vezi plutind cadavrele dusmanilor". YING CHU
"E pacat sa crezi in raul facut de ceilalti, dar n-as spune ca e o greseala."H.L.MENCKEN
"Biblia ne indeamna sa ne iertam dusmanii, nu si prietenii". MARGARET ASQUITH

Raporteaza abuz de limbaj
Nu am prejudecati. Ii urasc pe toti la fel.
Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Martie 2010, ora 23:39

De la: marian_bd_rotaru, la data 2010-03-01 10:47:09" Nu - mi este frica de moarte , dar as vrea ca dupa ce mor , sa mai traiesc o luna , ca sa ma bucur ca am murit " Alexandru Phillipide .

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 03:41

Tot ce spui, atât altora cât ºi þie, sã fie adevãrat – iatã ceva ce nu poate fi întotdeauna sigur, deoarece poþi greºi; dar se poate ºi trebuie întotdeauna sã fii sigur cã ceea ce spui e sincer pentru cã de asta îþi poþi da seama imediat. Immanuel Kant

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Martie 2010, ora 04:44

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
n_iuli

6 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 12:24

Cam... greseti radita09_telus_net... daca crezi ca "doar" pentru asta ajuta ca le-a tradus.... Uite... de exemplu, eu vreau sa trimit unor prieteni, care nu vorbesc romana.... si nu mai trebuie sa ma chinui cu translation.... You got me? :)

Fosta membra 9am.ro

314 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 13:06

Nu lasa asteptarile mari sa umbreasca micile succese. - anonim
A recunoaste ca ai gresit inseamna ca ai evoluat si ca azi esti mai intelept decit ieri - Jonathan Swift.
Peste orice munte este o carare chiar daca nu se vede din vale - James Rogers
Nu sint descurajat, intrucit orice incercare nereusita de care trec este un pas inainte - Thomas Edison
Daca nu mai exista rele contra carora sa luptam in viata, inseamna ca ne-a biruit raul - Cornel Popa
Il consider mai puternic pe cel ce se invinge pe el insusi, decit pe cel ce isi invinge dusmanul - Aristotel
Nu esecul este cel ce te modeleaza, ci modul cum reactioneti in fata lui. - Anonim
Nu exista suficient intuneric in tot universul ca sa biruiasca lumina unei singure candele - Anonim
A te judeca pe tine insuti este mult mai greu decit a-i judeca pe altii. Daca ajungi sa te judeci cum trebuie, inseamna ca esti intr-adevar un om intelept. - Antonie de Saint Exupery
Ziua de ieri este un cec anulat:uit-o. Ziua de miine este o polita: nu conta pe ea. Ziua de azi este o suma chas: foloseste-o. - Edwinn Bliss
Nu te ingrijora cu privire la ceea ce nu intelegi din BIBLIE. Fii ingrijorat pentru ce intelegi si nu traiesti. - Corrie Ten Boom

melissza

2475 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 17:39

carpe diem !!!

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 17:43

De la: n_iuli, la data 2010-03-03 12:24:38Cam... greseti radita09_telus_net... daca crezi ca "doar" pentru asta ajuta ca le-a tradus.... Uite... de exemplu, eu vreau sa trimit unor prieteni, care nu vorbesc romana.... si nu mai trebuie sa ma chinui cu translation.... You got me? :)
Radita nu-ti mai poate raspunde si-a inchis contul si e demult plecat ..... Mi-e dor de el, de postarile lui ..Emile, ne-ai uitat!

n_iuli

6 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 14:04

Merciii rodic_mi..... din pacate cam tarziu am "picat" la acest subject.... Numai bine....

9am178594

26 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 15:54

"Daca este cineva in Cristos , este o faptura noua; cele vechi s-au dus , iata ca toate lucrurile s-au facu noi"
"Caci pentru mine a trai este Cristos si a muri , un castig"
"Cand puterea dragostei va invinge dragostea de putere, lumea va fi mult mai buna"

Fosta membra 9am.ro

8 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 15:41

"PREFER SA FIU OPTIMIST SI SA MA INSEL, DECAT SA FIU PESIMIST SI SA AM DREPTATE!"
"DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU NU CONSTA IN FAPTUL DE A NU PERMITE SA NI SE INTAMPLE LUCRURI RELE, CI IN ACEEA CA ESTE LANGA NOI ATUNCI CAND ELE NI SE INTAMPLA!"

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 16:33

De la: 9am057185, la data 2010-03-10 15:41:58"PREFER SA FIU OPTIMIST SI SA MA INSEL, DECAT SA FIU PESIMIST SI SA AM DREPTATE!"
"DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU NU CONSTA IN FAPTUL DE A NU PERMITE SA NI SE INTAMPLE LUCRURI RELE, CI IN ACEEA CA ESTE LANGA NOI ATUNCI CAND ELE NI SE INTAMPLA!"

Cam smecher dumnezeul asta al tau ! Pai ce rost mai are si el pe lumea asta ,daca nu intervine ? E ca atunci cand te uiti la televizor -nu cumva este sadic si se bucura de suferintele noastre ?

M-am suparat pe el -dupa ce ca nu exista nici macar nu se implica !

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 10 Martie 2010, ora 18:08

De la: karpov, la data 2010-03-10 16:33:19
De la: 9am057185, la data 2010-03-10 15:41:58"PREFER SA FIU OPTIMIST SI SA MA INSEL, DECAT SA FIU PESIMIST SI SA AM DREPTATE!"

Cam smecher dumnezeul asta al tau ! Pai ce rost mai are si el pe lumea asta ,daca nu intervine ? E ca atunci cand te uiti la televizor -nu cumva este sadic si se bucura de suferintele noastre ?

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 20:26

De la: Ebony, la data 2010-03-10 18:08:23

Fosta membra 9am.ro

8 mesaje
Postat pe: 11 Martie 2010, ora 15:01

Fosta membra 9am.ro

8 mesaje
Postat pe: 11 Martie 2010, ora 15:10

M-a impresionat o replica dintr-un film:"Sa ne rugam, pentru ca Dumnezeu asculta toate rugaciunile noastre, chiar daca raspunsul e uneori NU"! Asta este! Vi se pare ca traim intr-o lume perfecta? Nici pe de parte! Atata timp cat exista BINELE, exista si RAUL! Important este ca atunci cand trecem prin incercari grele, cand totul pare pierdut, sa simtim ca Dumnezeu nu ne paraseste si ca este langa noi sa ne ajute sa ne ridicam din prapastia in care am ajuns nu de putine ori din vina noastra! Atunci simtim dragostea lui Dumnezeu si acesta este sensul citatului de mai sus!Imi pare rau ca nu ati inteles!

necunoscut

2279 mesaje
Postat pe: 11 Martie 2010, ora 15:16

Urare de 8 martie: Draga Doamne Dumnezeule, anul asta te rog trimite haine pentru toate femeile sarace de pe calculatorul lui tata, care nu au nici o haina pe ele….

Nu trageti in pianist! 24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 11 Martie 2010, ora 15:41

De la: GigiOctan, la data 2010-03-11 15:16:07Urare de 8 martie: Draga Doamne Dumnezeule, anul asta te rog trimite haine pentru toate femeile sarace de pe calculatorul lui tata, care nu au nici o haina pe ele….

of saracu copil....

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 11 Martie 2010, ora 15:51

De la: crio, la data 2010-03-11 15:41:46
De la: GigiOctan, la data 2010-03-11 15:16:07Urare de 8 martie: Draga Doamne Dumnezeule, anul asta te rog trimite haine pentru toate femeile sarace de pe calculatorul lui tata, care nu au nici o haina pe ele….

of saracu copil....

Saracu tata

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 11 Martie 2010, ora 18:00

da' cat mai repede ca-i schimbare de sezon.....

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
necunoscut

2279 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 09:59

Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate!

Nu trageti in pianist! 24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2010, ora 10:03

cine-i harnic si munceste are tot ce vrea, cine-i shmecher si .....stiti voi mai departe

necunoscut

2279 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 10:10

Pentru cei mai multi dintre noi, marele pericol nu este ca tintim prea sus si nu reusim, ci ca tintim prea jos si reusim – Michelangelo

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 10:23

De la: GigiOctan, la data 2010-03-12 10:10:44Pentru cei mai multi dintre noi, marele pericol nu este ca tintim prea sus si nu reusim, ci ca tintim prea jos si reusim – Michelangelo
asta precis traeste in zilele noastre ...caci prea le stie

reio

486 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 10:27

Aha, ai dreptate. Si mie mi-a placut mult chestia asta. Ne cam defineste ca romani

Fosta membra 9am.ro

8 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 13:54

"Unii oameni ni se par giganti numai pentru ca , masurandu-ne cu ei ne asezam in genunchi."

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Martie 2010, ora 14:17

De la: bad, la data 2010-03-12 10:03:17cine-i harnic si munceste are tot ce vrea, cine-i shmecher si .....stiti voi mai departe

la mutra lu' matale (m-am prins ca mata eshti colo-sha in poza !)...s-ar potrivi zicala ;
"soarele shi onanismul intareshte organismu'" sau...
"o laba la vremea ei face cat zece femei "...
ce zici tatae ?

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 19:13

De la: AZAZEL, la data 2010-03-12 14:17:38
De la: bad, la data 2010-03-12 10:03:17cine-i harnic si munceste are tot ce vrea, cine-i shmecher si .....stiti voi mai departe

la mutra lu' matale (m-am prins ca mata eshti colo-sha in poza !)...s-ar potrivi zicala ;
ce zici tatae ?

Nene ai dat-o in bara ! Te introduce Bad-ul in catastif si nu mai ai scapare -eu zic sa-ti iei un concediu !

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2010, ora 19:19

De la: karpov, la data 2010-03-12 19:13:49
De la: AZAZEL, la data 2010-03-12 14:17:38

ce zici tatae ?

Nene ai dat-o in bara ! Te introduce Bad-ul in catastif si nu mai ai scapare -eu zic sa-ti iei un concediu !

ce face invidia din oameni, ntz, ntz...

Pagini: << 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Care sunt citatele care va reprezinta?
Mergi la: