Info
x
Vaccinul de prevenire a cancerului de col uterin
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 07:44
De la: omp, la data 2009-06-17 15:51:44O fi bun ? No fi bun? Parerea mea este ca aceste intrebari sunt generate de incapacitatea Ministerului de a face o campanie adecvata, in care populatia sa primeasca toate informatiile necesare. Dar pentru restul vaccinurilor OBLIGATORII pe care le face copilul dumneavoastra s-a facut campanie de informare?! Aceste indoieli fata de vaccinul de col uterin,repet, nu au aparut ca urmare a insuficientei informari ci ca urmare a unui exces de DEZINFORMARE. Guvernul Tariceanu a achizitionat acest vaccin de col uterin iar acest lucru a fost transformat in ceva negativ de catre laboratoarele portocalii cu sprijinul unor oameni usor de manipulat,inculti si amatoari de senzational. |
|
omp 182 mesaje Membru din: 9/06/2009 Oras: Cluj |
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 16:25
De la: vaneamarin, la data 2009-06-18 07:44:43De la: omp, la data 2009-06-17 15:51:44O fi bun ? No fi bun? Parerea mea este ca aceste intrebari sunt generate de incapacitatea Ministerului de a face o campanie adecvata, in care populatia sa primeasca toate informatiile necesare. Nu cred ca m-am facut suficient de bine inteles. Aici nu este vorba de laboratoare portocalii, galbene si nici macar rosii.Este vorba de proasta politica de manageriat pe care indiferent de culoarea politica o practica " alesii nostri".Atata timp cat numirile in functii se vor face pe criterii politice si nu pe COMPETENTE scuza-ma dar vom mai avea multe scandaluri generate de dorinta lor de a se imbogati. Daca ar fi fost "un" om politic care sa inspire incredere (dobandita prin realizarile sale desigur) care sa sustina aceasta campanie, dezinformarea nu ar fi avut loc.Insa vezi tu Vanea acest om politic nu a aparut inca.Insetati de putere arunca cu acuze unii in altii, fac achizitii apoi fac campanii....ideea este ca nu conteaza parerea ta sau a mea cum se cheltuie banii si de fapt nu prea mai contam noi. Suntem obligati sa platim impozitele si taxele si in rest ..... Si apropo intr-o tara in care ratingul la emisiunile tv este facut de personaje ca Elodia, Nikita.....si in care marile personalitati ale istoriei sunt jucate de manelisti nu cred ca a presupus un efort foarte mare dezinformarea.Poate daca ar face campanie Dan Diaconescu ar functiona.
|
|
roxafoxa 34 mesaje Membru din: 14/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 11:46
eu sant de acord cu vaccinarea daca asta inseamna ca fetele deci viitoare mamici sa nu mai faca aceasta boala perfida.daca stai si te gandesti toate vaccinurile sunt periculoase ptr. copii .
|
|
9am023185 198 mesaje Membru din: 28/03/2009 |
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 15:06
De la: roxafoxa, la data 2009-07-23 11:46:36eu sant de acord cu vaccinarea daca asta inseamna ca fetele deci viitoare mamici sa nu mai faca aceasta boala perfida.daca stai si te gandesti toate vaccinurile sunt periculoase ptr. copii . www.scribd.com/doc/7389146/Protocoalele-inelepilor-Sionului
|
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 15:44
De la: 9am023185, la data 2009-07-23 15:06:31 Si ce este cu linkul acela ?Care-i legatura cu vaccinul ? ....Simt ca voi afla ceva uimitor
|
|
alehin 2584 mesaje Membru din: 25/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 17:05
De la: ccristir68, la data 2008-12-04 22:01:29Dupa parerea dv. ce credeti, ar trebui sa vaccinez copilul sau nu? Vaccinul asta nu previne decat cancerul de col uterin provocat de HPV (Human Papiloma Virus) -VIRUSUL PAPILOMA ESTE PREZENT PESTE TOT , si pe piele si pe mucoase el produce negii aceia care apar pe gat la persoanele in varsta, de obicei arata ca niste stafide cu picior.Exista un studiu publicat de un microbiolog si care arata ca multe boli care isi au debutul in mica copilarie ;meningite de origine necunoscute ,encefalopatii,ar avea ca si cauza vaccinarile obligatorii deoarece fiecare vaccin presupune injectarea unui virus atenuat si organismul odata ce a luat cunostinta cu el declanseaza anticorpii,numai ca la unele organisme cu imunitate slabita deja se declanseaza boala (vaccinarile nu se fac cand ai gripa, sau dupa o boala infectioasa cand organismul este slabit.Insa e greu cu mafia companiilor farmaceutice care lanseaza vaccinurile pe piata asa cum e greu cu lupta antifumat .Vaccinul asta are vo peri0ada de 7-8 ani valabilitate si multe fete isi incep viata sexuala mai tarziu.. |
|
otiliadragan 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 17:27
ai perfecta dreptate!
|
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 19:44
De la: alehin, la data 2009-07-23 17:05:10De la: ccristir68, la data 2008-12-04 22:01:29Dupa parerea dv. ce credeti, ar trebui sa vaccinez copilul sau nu? Sunteti doctor doamna ?Va intreb deoarece daca aveti dreptate in ce spuneti imi veti da de gandit in doua directii :cat de multi doctori idioti exista (nu multi din cate stiu eu,slava Domnului) sau cat de de neatenti (imi sunteti inca simpatica ) pot sa fie oamenii cu sanatatea lor si a copiilor lor.Mai departe imi este sincer SCARBA sa vorbesc .Cum puteti spune ca "vaccinul asta nu previne decatcancerul de col uterin provocat de HPV "?????? |
|
|
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 02:02
De la: vaneamarin, la data 2009-07-23 19:44:24De la: alehin, la data 2009-07-23 17:05:10De la: ccristir68, la data 2008-12-04 22:01:29Dupa parerea dv. ce credeti, ar trebui sa vaccinez copilul sau nu? Pentru ce se utilizeazã Gardasil? Gardasil se utilizeazã pentru vaccinarea împotriva leziunilor precanceroase (creºtere celularã anormalã) în zona genitalã (col uterin, vulvã sau vagin), cancerul colului uterin ºi verucozitãþilor genitale care sunt cauzate de infecþii cu papilomavirus uman (HPV) tipurile 6, 11, 16 sau 18. Eficacitatea Gardasil a fost studiatã la femei cu vârsta între 16 ºi 26 de ani, iar imunogenitatea acestuia (abilitatea de a face sistemul imunitar sã rãspundã la viruºi) a fost studiatã la copii ºi adolescenþi cu vârsta între 9 ºi 15 ani. Eficacitatea sa protectoare nu a fost studiatã la bãrbaþi. Gardasil este administrat conform recomandãrilor oficiale. Medicamentul se poate elibera numai pe bazã de reþetã. sursa: www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/gardasil/H-703-ro1.pdf
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 12:33
De la: vaneamarin, la data 2009-07-23 19:44:24De la: alehin, la data 2009-07-23 17:05:10De la: ccristir68, la data 2008-12-04 22:01:29Dupa parerea dv. ce credeti, ar trebui sa vaccinez copilul sau nu?
|
|
Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 12:56
De la: alehin, la data 2009-07-24 12:33:56De la: vaneamarin, la data 2009-07-23 19:44:24De la: alehin, la data 2009-07-23 17:05:10De la: ccristir68, la data 2008-12-04 22:01:29Dupa parerea dv. ce credeti, ar trebui sa vaccinez copilul sau nu? Si n-am inteles ce era cu SCARBA aia... |
|
Fosta membra 9am.ro 52 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 August 2009, ora 17:31
UITATIVA AICI SI NU MAI CREDE CE TI SE SPUNE ARUNCA TV ESTI MANIPULAT!
www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLw&feature=fvw www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLw&feature=fvw www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLw&feature=fvw www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLw&feature=fvw TRIMITE ACEST FILM LA TOTI PRIETENII SI CUNOSCUTII
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 13:28
FARA COMENTARII,DOAR FAPTELE
(nici nu isi mai au sensul comentariile )Ca fapt divers va pot spune cum stau lucrurile intr-o clasa ,o clasa cu nivel foarte bun .Am fost chemati la scoala pentru a ne pronunta referitor la vaccinul de col uterin. DOAR DOI parinti au acceptat ca fiicele lor sa faca vaccinul de col uterin,eu si cu un domn (care era doctor).Doi din 20! Ceilalti au spus ca mai au nevoie de timp de gandire(cam jumatate) sau au fost absolut categoric impotriva.... |
|
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 20:13
Ceilalti au spus ca mai au nevoie de timp de gandire(cam jumatate) sau au fost absolut categoric impotriva....,
Bravo lor ...asta spune ca sunt informati ..... Dl Vanea raspunde-mi si mie la o intrebare ...daca se face vaccinarea BCG- obligatoriu - de vreo 50 de ani ,de ce tuberculoza este in continua crestere ????Te-ai intrebat ???? Raportul Organizaþiei Mondiale a Sãnãtãþii concluzioneazã: „Studiul actual a demonstrat cã vaccinarea BCG nu conferã protecþie împotriva tuberculozei.” ªi totuºi, dupã demonstrarea ºtiinþificã a ineficacitãþii vaccinãrii BCG, Institutul Robert Koch a aºteptat încã 27 de ani, din 1971 pânã în 1998, pentru a elimina aceastã vaccinare de pe lista vaccinãrilor recomandate! Acest fapt demonstreazã o datã în plus cã pentru companiile farmaceutice profitul, ºi nu sãnãtatea oamenilor, este principala prioritate. O statisticã asupra tuberculozei realizatã în Germania aratã cã în aceastã þarã, în anul 1750, din 10.000 de decese anual, 75 de oameni au fost victime ale tuberculozei. Acest numãr a diminuat progresiv odatã cu trecerea timpului, ajungând în anii ’90 la 5 decese datorate tuberculozei, din 10.000. Au exitat mai multe momente care au jalonat aceastã descreºtere: 1882 – descoperirea agentului patogen al tuberculozei – bacilul Koch; 1910 – impunerea regulilor de sãnãtate publicã; 1930 – începerea vaccinãrii BCG; 1950 – începerea aplicãrii masive a chimioterapiei. Care sunt totuºi adevãratele cauze pentru scãderea numãrului de cazuri de tuberculozã? Mai degrabã creºterea nivelului de trai: confort, igienizare, încãlzire, apã potabilã, ferestre largi, creºterea spaþiului locuibil ºi scãderea densitãþii populaþiei, apariþia maºinilor de spãlat, imbunãtãþirea alimentaþiei. Dr. Buchwald, care a fãcut cunoscute publicului aceste aspecte cutremurãtoare, militeazã în continuare pentru libertatea exprimãrii, a informaþiei ºi a vaccinãrii, ºi invitã pe fiecare sã îºi folosescã discernãmântul ºi liberul arbitru în menþinerea în cât mai bunã stare a propriei sãnãtãþi. Vaccinurile copilãriei: preþul poate fi prea mare Dr. Keith Scott-Mumby, în vârstã 58 de ani, este profesor de nutriþie la Universitatea Internaþionalã Deschisã de Medicinã Complementarã, din Colombo. Este licenþiat în medicinã, având un master realizat în specialitãþile chirurgicale, ºi un doctorat în ºtiinþe medicale. Dr. Scott-Mumby este membru al Societãþii Regale de Medicinã, membru fondator al Societãþii Britanice pentru Nutriþie, Alergie ºi Medicina Mediului, membru al Academiei americane pentru medicina anti-îmbãtrânire. Este considerat detectivul numãrul unu în alergii. Dr. Scott-Mumby considerã cã vaccinarea este un asalt deliberat asupra sistemului imun aflat în dezvoltare. Existã din ce în ce mai mulþi adepþi ai ipotezei cã sãnãtatea copiilor în creºtere este slãbitã prin vaccinãrile multiple introduse prin programele de vaccinare. În SUA, Sistemul federal guvernamental de raportare a reacþiilor adverse la vaccinare (The Federal government VAERS – Vaccine Adverse Events Reporting System) a fost înfiinþat de Congresul Statelor Unite ca urmare a Actului de Compensare a Prejudiciilor Vaccinãrii Pediatrice la nivel Naþional din 1986. S-au primit aproximativ 11000 de reclamaþii serioase în fiecare an despre reacþiile adverse la vaccinare. Anual se raporteazã pânã la 200 de decese (morþi) ºi extrem de multe cazuri de disfuncþionalitate permanentã dupã vaccinare. VAERS susþine în mod oficial cã 15% dintre reacþiile adverse raportate sunt “serioase” – adicã necesitã spitalizare de urgenþã sau cazul este letal. Mai grav este cã FDA (Food and Drug Administration) estimeazã cã doar 1% din reacþiile adverse serioase sunt raportate, iar CDC admite cã doar 10% din acestea se raporteazã; mai mult de 90% din decesele sau disfuncþiiile cauzate de vaccinãri rãmân neraportate, chiar 99%, dacã datele FDA sunt corecte. Bineînþeles, argumentul standard este cã dacã nu ne vaccinãm, vor reapare epidemiile terifiante din secolele trecute. Contra-argument zdrobitor: în fiecare an existã mai multe decese cauzate de vaccinarea împotriva tusei convulsive decât de tusea convulsivã însãºi!!! ªi încã un aspect foarte important care ne poate pune pe gânduri: incidenþa bolilor contagioase a scãzut dramatic cu multe decenii înainte de introducerea vaccinãrii pe scarã largã. În jurnalul “Pediatrul” din 1992, volumul 23, nr.10, pag 1655, autorii raporteazã speriaþi propriile rezultate obþinute la examinarea copiilor preºcolari, în urma anumitor teste efectuate. La 34% din copiii examinaþi au observat o întârziere în dezvoltarea limbajului – nu ºtiau sã vorbeascã corect. S-a realizat o anchetã privind starea de sãnãtate a copiilor vaccinaþi ºi a celor nevaccinaþi. S-a confirmat statistic faptul cã acei copii care nu au fost vaccinaþi prezintã o stare de sãnãtate mai bunã decât copiii vaccinaþi de aceeaºi vârstã, nu numai fizic ci, mai ales, mental. În mod continuu apar ipoteze conform cãrora boli rare ºi aparent inexplicabile (scleroza în plãci, boala Alzheimer, diabetul infantil) pot surveni ca urmare a vaccinãrilor; imediat ce aceste suspiciuni apar, oficialii în domeniul sãnãtãþii le dezmint, spunând cã “o relaþie cronologicã, dar nu de tip cauzã-efect, ar putea fi posibilã”. Ar fi deci o “întâmplare” în viziunea lor faptul cã aceste boli apar dupã vaccinare, ºi faptul cã ele existã doar de când au apãrut vaccinurile. În general binefacerile vaccinãrii sunt pe larg descrise ºi susþinute de publicaþiile industriilor farmaceutice. Astfel, se poate citi destul de des: „vaccinarea face parte din categoria mãsurilor preventive cele mai eficace ºi cele mai importante din medicinã. Vaccinurile moderne sunt uºor de digerat; foarte rar se observã efecte nedorite de duratã ale acestor medicamente…” Dar se uitã faptul cã existã probe care contestã aceste afirmaþii mincinoase! |
|
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 20:15
Deoarece din 1975 pânã în 1991 nu s-a realizat vaccinarea împotriva tusei convulsive, decesele provocate de aceastã boalã au diminuat faþã de anii precedenþi, când se administra acest vaccin. Exemplu: numãrul de decese din cauza tusei convulsive în 1970 atingea valoarea de 35% din totalul celor vaccinaþi. Din 1975 a scãzut sub 10%, pentru a ajunge la aproape de zero în 1995.
Toate cazurile de paralizie survenite în ultimii 30 de ani în timpul perioadei de vaccinare antipoliomielitã pe cale bucalã sunt cauzate de virusul conþinut în vaccin! Ineficacitatea vaccinãrii contra poliomielitei este binecunoscutã, deºi a fost þinutã secretã timp de 30 de ani. Aºa cum am arãtat, vaccinarea cu vaccin BCG disponibil la ora actualã nu este recomandatã. Nu ne putem aºtepta ca OMS sã realizeze încã o anchetã similarã celei fãcute pentru evaluarea vaccinãrii BCG realizate în India. Un studiu de teren asemãnãtor ar putea demonstra ineficacitatea vaccinãrii împotriva difteriei, a bolilor copilãriei, a tusei convulsive, a pojarului, a poliomielitei ºi tetanosului! Tuberculoza ºi toate celelalte boli infecþioase au o micã importanþã. Ele nu reprezintã un pericol iminent pentru sãnãtatea fiecãruia dintre noi ºi, în cazul în care apar, pot fi tratate cu mijloace naturiste. Nu vã lãsaþi înfricoºaþi! Reflectaþi, dacã doriþi sã vã supuneþi pe dvs. sau pe copiii dvs, la mãsuri periculoase, contestate, puþin eficace ºi superflue care sunt reprezentate de programele de vaccinare. Aþi dori sã ºtiþi ce se poate face pentru protejarea copiilor. O alimentaþie sãnãtoasã bazatã pe alimente naturale, polen, miere, fructe, sucuri de fructe ºi plante imunostimulente ºi vitaminizante ajutã la formarea ºi menþinerea unui sistem imunitar puternic. |
|
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 20:17
Aparati-va fiicele impotriva injectarii cu Gardasil (de Sally Fallon si Mary Enig, Ph.D.)
Categorisit la gardasil, nu vaccinurilor, nuvaccinurilor, papilloma, vaccin — novaccin @ 5:09 pm Promovatorii vaccinului au scapat de toate piedicile impotriva publicitatii vaccinului Gardasil, promovand intens noul produs parintilor cu fiice de pana la 9 ani. Vaccinul se spune ca protejeaza impotriva a doi virusi Papilloma, care conform unora mai ingrijorati, cauzeaza circa 70 la suta din toate cazurile de cancer cervical Cancerul cervical este rar, contribuind la 4 decese la fiecare 100000 in SUA, cu mai putin de 6 procente la femeile de sub 35 de ani. Si cauzarea lui de catre virusul Papilloma nu a fost dovedita – intr-un studiu controlat al unor femei cu o varsta corespunzatoare, la 67 la suta dintre cele suferind de cancer cervical si 43 la suta dintre cele sanatoase, a fost gasit acest virus si acest tip de cancer a fost observat in medie doar dupa 20-25 de la infestare. Cei care sustin vaccinul spun ca este perfect sanatos sa se vaccineze milioane de fete impotriva virusului si posibilitatea nedovedita de cancerul cervical Indus de catre virusul Papilloma, citand incercarile clinice in care se spunea ca cei care au primit vaccinul si cei care au primit doar un calmant au avut un numar similar de reactii adverse. Ceea ce nu inteleg parintii creduli este ca calmantul folosit la teste nu era o solutie salina nereactiva, ci continea aluminiu reactive. Aceasta este vechiul truc folosit de cercetatorii fara pic de constiinta pentru a “demonstra” siguranta aditivilor otravitori precum MSG si aspartan. Vaccinul Gardasil contine 225 mcg de aluminiu la fiecare injectare. Agentii ajutatori ai aluminiului din vaccin ii pot permite acestuia sa ajunga la creier, dar si sa cauzeze inflamatii in zona injectarii care sa duca la dureri de cap asociate cu dureri cronice musculare. Presa nu a considerat necesar sa precizeze de teribilul fapt ca aproximativ 60 la suta dintre cei participanti la teste – atat cei care au primit vaccinul cat si cei care au primit doar un calmant – au suferit de efecte secundare cum ar fi: dureri de cap, febra, greata, ameteli si diaree. Efectele secundare au fost mai grave in grupul vaccinat cu Gardasil si acestea includeau astm, spasme bronsitice, artrita si cel mai ironic – boli de inflamatie ale zonei pelviene. Castigatorii, bineinteles, nu vor fi saracele fete de 9 ani supuse vaccinarii, ci compania de medicamente Merck, care se asteapta la vanzari de cel putin 2 miliarde de dolari facand propaganda pentru vaccinul lor pentru a fi necesar la admiterea in scoli. www.epochtimes-romania.com/articles/2007/10/article |
|
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 09:01
De la: alehin, la data 2009-10-23 20:13:03Ceilalti au spus ca mai au nevoie de timp de gandire(cam jumatate) sau au fost absolut categoric impotriva...., Nu Alehin,inseamna altceva...Inseamna ca nu ne putem astepta la minuni sau la o schimbare in bine a tarii in urmatorii 20 de ani.Nu te supara Alehin,eu nu am ce sa discut cu tine PE ACEST SUBIECT .In general nu ma enervez si nu jignesc oamenii,la tine insa simt aceasta tendinta asa ca mai bine renunt la discutia cu tine,este mai bine pentru amandoi.Oricum,daca ai o fetita iti urez sa fie sanatoasa si sa nu se imbolnaveasca cumva de cancer de col uterin. |
|
Fosta membra 9am.ro 1671 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 12:20
De la: vaneamarin, la data 2009-10-23 13:28:31FARA COMENTARII,DOAR FAPTELE Si care ar fi problema care v-a deranjat, ca aveau alte opinii decat DVS. ?
Ioan 8 ,32. ªi veþi cunoaºte adevãrul, iar adevãrul vã va face liberi.
|
|
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 12:40
|
|
turtoi_elena 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 07:08
eu sunt contra , cred ca tot ce se spune este nimic altceva decat o campanie comerciala
pot da exemplu de un alt vaccin" PREVENAR ( anti Pneumococ),, au am facut fetitei mele acest vaccin si pot spune ca era mai bine daca nu il faceam .. la 2 luni dupa vaccin a luat pneumococ .. imi poate explica ciceva de ce ?sigur ca au explicatii la tot " Vaccinul protejaza in proportie de 80%" deci copilul a avut nesansa de a lua fix virusul pt care nu aveau protectie .. ca sa nu mai spun ca dupa vaccin la 3 4 zile a facut o forma de viroza destul de ciudata .. iar de atunci receste la maxim 4 5 saptamani? vreau sa va spun ca mai am un caz asematator ,, in cazul asta este dreptul meu sa cred ca aceste "imunizari " sunt nista TEPE pentru parinti Naivi Si paranoici care sunt/suntem dispusi sa facem orice pentru protectia copilului nostru |
|
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 10:02
De la: tutenes, la data 2009-10-24 12:20:06De la: vaneamarin, la data 2009-10-23 13:28:31FARA COMENTARII,DOAR FAPTELE Nu ,nu asta ma deranjeaza domnule Tutenes,de ce m-ar deranja ca oamenii prefera sa le moara fetele de cancer de col uterin ,este alegerea lor!.Ma deranjeaza cat de mare poate sa fie influenta mass-mediei pentru Romani si cat de mult ii poate prosti.Daca mass-media nu incepea acest scandal absolut aiurit (si POLITIC pornit),oamenii isi faceau bine merci vaccinurile asa cum le-au facut mereu .Mass media insa a inceput acest rahat de campanie DE DEZINFORMARE la comanda politica , iar oamenii pur si simplu sunt doar niste harciogi care rod rahaturile aruncate de televiziuni si presa si le inghit chiar si in dauna sanatatii copiilor lor.Nu se informeaza din surse serioase,nu ii intereseaza parerile SPECIALISTILOR ,nu conteaza ca acest vacin se face si in USA si in toata Europa civilizata ,nu conteaza pentru ei decat ce le spun la TV niste cretini anonimi.Asta numesc ei "informare",ce le spun niste cretini habarnisti.Au chemat preoti sa-si dea cu parerea,avocati,doctori naturisti anonimi de doi bani ,multi,cat mai multi "specialisti" care sa sutina o minciuna!Vocile adevaratilor specialisti romani sau straini au trecut neobservate in dauna zbieretelor isterice ale habarnistilor!In acest secol au ajuns la mentalitati de Evul Mediu condamnand vaccinurile doar deoarece au facut astia in mass-media o campanie de rahat pe care acum se zbat sa o indrepte si nu prea mai au cum!Pai nu va dati seama ce inseamna asta domnule Tutenes ?Inseamna ca daca la TV oamenilor le spune ca traiesc rau ii va durea stomacul de foame chiar daca abia au mancat pe saturate!Inseamna ca oricat s-ar stradui cineva sa faca bine tarii va fi privit ca un nemernic daca asa "da" la TV.INSEAMNA CA MULTI ROMANI GANDESC LA COMANDA SI SUNT INCREDIBIL DE USOR DE MANIPULAT !Asta ma deranjeaza ! |
|
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 10:57
Exista domule Tutenes ,in Romania ,un dispret fantastic fata de specialisti,atat fata de cei romani cat si fata de cei straini .Omul se crede independent ,inteligent si logic cand ignora parerile specialistilor adoptand in schimb parerile unor oameni care nu stiu ce spun dar o spun zbierand.
-La OTV a aparut candva un cretin care se dadea mare specialist in cutremure .Omul ala era la un nivel de prescolar in domeniu si ,parerea mea,era dus cu pluta.Au aparut si specialisti adevarati ,Marmureanu ,geofizicieni ,structuristi etc si toti au spus ca omul spune tampenii.Ei bine,care a fost rezultatul?La nu stiu ce data era parcarea blocului meu plina de cretini care dormeau cu copii in masini deoarece erau siguri ca o sa fie cutremur! -Arhitectii isi bat capul sa ii scoata omului un proiect cat mai frumos,cat mai rezistent etc .Eh,ce conteaza ,vine un mester de santier (care a lucrat si BARAJE in Egipt,si casa procurorului X deci este MARE specialist in toate ) si spune:"vai doamna ,mariti fereastra asta,nu vedeti ce urat arata ?!"."Mariti doamna putin inaltimea parterului ,pai daca va puneti o lustra foarte inalta ce faceti"!" ."Dom'le,ce armaturi groase a bagat asta ,pai cu asta faceam bunker ,hai sa le mai reducem ca stiu eu cum mi-am facut casa mea la tara si de 10 ani nu are nici macar o fisura!".Cu astfel de texte cretine sa nu ne miram ca arata casele urat si ca la un cutremur important vor pica in draci.-Un preot ,specialsit in domeniul lui practic,nu va reusi niciodata sa convinga o babuta ca oamenii pot sa fie ingropati si lunea (sau martea,miercurea,depinde de zona) ,ca palaria nu este cel mai important lucru pe lumea cealalta ,ca nu se intampla nimic chiar daca pasesti cu stangul inainte in cimitir sau daca banutul de la mana nu este argintiu ci auriu .La inmormantarea unei persoane dragi ,pentru a evita astfel de "cutremure" produse de diversi astfel de agitati, am telefonat unui prieten staret la o manastire importanta si teolog foarte bun ca sa vorbeasca el cu ei .Eh,"lasa maica,noi stim ce stim noi din stramosi!".Asta mi-au spus dupa ce au vorbit cu el la telefon! .Tampitii,au impresia ca STIU DIN STRAMOSI cand aceste obiceiuri de fapt se fac in fiecare zi .Unul spune intr-o doara ceva iar pentru altul ajunge o chestie esentiala si obicei din strabuni. Sunt multe astfel de exemple domnule Tutenes in toate domeniile de activitate .Oamenii nu au respect pentru specialisti iar asta provine din lipsa generala de respect pentru altii pe care o avem in Romania si din incultura. |
|
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 14:58
De la: vaneamarin, la data 2009-10-25 10:02:24De la: tutenes, la data 2009-10-24 12:20:06De la: vaneamarin, la data 2009-10-23 13:28:31FARA COMENTARII,DOAR FAPTELE Vreau sa va spun domnule Vanea Marin ce mi s-a intamplat mie apropo de vaccinurile antigripale(obisnuite) -in primul an nu m-am imbolnavit intr-adevar de gripa,in al doilea an in care m-am vaccinat m-am imbolnavit dar nu prea tare,in schim in al treilea an in care m-am vaccinat m-am imbolnavit asa de tare incat am fost ferm convins ca o sa dau ortu popii ! Si fiindca in alt comentariu (ce-i drept de la alt subiect) va referiti la marturii ca o baza de analiza a unor realitati,va rog sa analizati si marturiile unor persoane care au utilizat vaccinul gardasil : www.youtube.com/watch?v=R2z6RK2uTWc www.youtube.com/watch?v=pLqnnxlXcRw&feature=related www.youtube.com/watch?v=rkVZn9xq3W0&feature=related www.youtube.com/watch?v=Kcpoqo_MNis&feature=related si lista poate continua ... Cred ca suferinta acestor oameni nu poate fi "explicata" in mod just de "specialisti" . Referitor la dezinformarea din mass-media sunt de acord cu DVS. in majoritatea punctelor. Eu unul m-am convins de mult cat demult se minte si se manipuleaza,asa incat pentru informare apelez la surse alternative in principal . Oricum,opiniile specialistilor cu privire la acest vaccin au fost impartite ; personal vreau sa va spun ca eu nu am incredere prea mare in companiile farmaceutice avand in vedere ca scopul pricipal al acestora e profitul .
|
|
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 15:23
De la: vaneamarin, la data 2009-10-25 10:57:14Exista domule Tutenes ,in Romania ,un dispret fantastic fata de specialisti,atat fata de cei romani cat si fata de cei straini .Omul se crede independent ,inteligent si logic cand ignora parerile specialistilor adoptand in schimb parerile unor oameni care nu stiu ce spun dar o spun zbierand. De acord cu dvs. ca la TV (in special la ZERO tv) apar tot felul de "pseudospecialisti " in cutremure , astrologie, numerologie si tot felul de doctrine si teorii esoterice care dupa parerea mea sunt niste sarlatani care panicheaza populatia dar scopul lor este de fapt strict financiar as spune eu . Cu superstitiile nici eu nu sunt de acord, insa cred ca trebuie sa fim totusi ingaduitori-fiecare avem cred eu micile noastre chichite care pot parea de neanteles altora;oricum cred ca sunt probleme mai importante decat acestea . Pe de alta parte trebuie sa remarc ca aveti dreptate cand afirmati despre parerea romanilor ca se pricep la orice si ignora uneori parerile avizate . Insa discernamantul e o virtute de care nu toti dispun si care trebuie cultivata toata viata .
|
|
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 08:10
De la: tutenes, la data 2009-10-25 14:58:35 Sigur ca scopul principal al companiilor farmaceutice este profitul.Al celor care fabrica becuri,televizoare,calculatoare,avioane,masini,alimente,mobila etc nu tot profitul este ? |
|
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 09:21
De la: vaneamarin, la data 2009-10-26 08:10:57De la: tutenes, la data 2009-10-25 14:58:35 Domnule, cand este viata omului in joc,care ar trebui sa fie NEPRETUITA,e corect sa punem profitul pe primul loc ??? Sanatatea nu ar trebui sa coste .
|
|
9am023185 198 mesaje Membru din: 28/03/2009 |
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 09:21
De la: ccristir68, la data 2008-12-04 22:01:29Dupa parerea dv. ce credeti, ar trebui sa vaccinez copilul sau nu? mdzr.blogspot.com/2009/09/vaccinul-refuzat-de-creatori.html
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 11:15
De la: 9am023185, la data 2009-10-27 09:21:25De la: ccristir68, la data 2008-12-04 22:01:29Dupa parerea dv. ce credeti, ar trebui sa vaccinez copilul sau nu? Un blog al miscarii de rezistenta ? .Mda,este ceva serios nu gluma...Imi plac si tagurile puse "etichete: asasinate, conspiratie, manipulare, nwo". .Ce mai spun baietii aia pe acolo la fel de serios?Un tanar student ii adreseaza domnului presedinte o scrisoare in care se plange de clasa politica si ii cere ajutorul (nu il mai tin nervii saracu'),despre "conspiratia televiziunii digitale",despre masonerii- din culise (se afla tot,ce credeati),despre asasinate celebre amanunte inca necunoscute,despre Romania-Dacia etc.Mda,Catavencu oricum nu mai este amuzant,vreau si eu un abonament la "Miscarea de rezistenta".
|
|
Felix 3 mesaje Membru din: 27/10/2009 |
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 17:12
draga Raluca, "sincer", ai observat ca desi te-ai "saturat de atatia oameni care se dau cu parerea si cred ca doar daca ai avorturi la activ sau nu stiu cati parteneri poti sa te imbolnavesti" faci exact acelasi lucru?
tocmai ti-ai dat cu parerea |
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 19:56
Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului de Boli Infectioase “Matei Bals”, afirma in 2006 ca gripa aviara ar putea ucide in Romania 2 milioane de oameni .
Bolnav care panicheaza populatia ? www.libertatea.ro/stire/aviara-ar-putea-ucide-doua-milioane-d e-romani-156192.html
|
|
|
|

....Simt ca voi afla ceva uimitor
tuberculoza este in continua crestere ????Te-ai intrebat ????
) si spune:"vai doamna ,mariti fereastra asta,nu vedeti ce urat arata ?!"."Mariti doamna putin inaltimea parterului ,pai daca va puneti o lustra foarte inalta ce faceti"!" ."Dom'le,ce armaturi groase a bagat asta ,pai cu asta faceam bunker ,hai sa le mai reducem ca stiu eu cum mi-am facut casa mea la tara si de 10 ani nu are nici macar o fisura!".Cu astfel de texte cretine sa nu ne miram ca arata casele urat si ca la un cutremur important vor pica in draci.
.Mda,este ceva serios nu gluma...Imi plac si tagurile puse