Info
x
Tratament in israel pentru consumatori de droguri
|
albena 2 mesaje Membru din: 27/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 01:54
Am citit mai devreme un mesaj disperat.M-am inregistrat ca sa pot da un raspuns dar nu am reusit sa mai ajung acolo unde am citit mesajul.Sper sa fie bine primit si asa, iar daca voi gasi pagina respectiva, voi raspunde din nou.
Tratamentul din Israel a fost facut de circa 15o de romani, in ultimele 18 luni. Cautati www.forad.ro . Sunt numere de telefon, sediul este la Universitate,Bucuresti,Bd.Regina Elisabeta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1293 mesaje Membru din: 22/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 21:57
De la: albena, la data 2008-11-27 01:54:46Am citit mai devreme un mesaj disperat.M-am inregistrat ca sa pot da un raspuns dar nu am reusit sa mai ajung acolo unde am citit mesajul.Sper sa fie bine primit si asa, iar daca voi gasi pagina respectiva, voi raspunde din nou. mai e valabila treaba,nu de alta da' s-au inmultit drogatii pe forum,poate-i ajutam sa nu mai traga fumuri pe nas sau sa ingane cuvinte fara noima,e multi bre,si astia au nevoie urgenta si disperata de tratament,nu stiu cat mai rezista saracii,e in faza terminala S.O.S.-----Salvati-ne de trepadusii de pe forum,luati-i in israel pe toti
Raporteaza abuz de limbaj
Daca nu sunt la branza,cautati-ma la oua
Florin Petre Preda------Tot ceea ce se afirma fara dovezi,poate fii respins fara dovezi-Christopher Hitchens-----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita
|
|
MERRY_LOU 410 mesaje Membru din: 13/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 13:22
"Nu existã boli netratabile, ci oameni netratati - aceia cãrora pentru autodisciplinare sã poatã folosi toatã superioritatea fortei naturale" - Kennen Jeffrei
Raporteaza abuz de limbaj
To earn respect, not begging ... do not respond to challenges!!!
"Mintile sunt ca parasutele. Ele funcționeaza doar atunci când acestea sunt deschise. " Sir James Dewar, Scientist (1877-1925).
|