Info
x
Ce credeti despre biserica ortodoxa romanasi preotii ei?
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 00:16
D E C R E T
Eu,Constantin Imparatul Imperiului Roman(bizantin) avand si calitate de Pontifex-Maximus,am decretat si decretam azi 7 martie ,anul 321 URMATOARELE ARTICOLE : 1. Crestinii sa se bucure de libertate ca si ceilalti supusi....iar de aici inainte in functiuni sa fie preferati crestinii.Libertatea religioasa este necesara pentru linistea imperiului. 2. Toti crestinii scosi din functie,sa fie reabilitati,iar de aici inainte sa fie preferati crestinii in toate serviciile publice. 3. Averile confiscate sau rapite de la crestini in timpul prigonirilor sa li se inapoieze iar cele risipite sa li se plateasca din tezaurul statului. 4. Bisericile ruinate de pagani sa fie reparate cu banii din tezaurului statului si unde va fi nevoie sa se cladeasca altele noi. 5. Toti locuitorii orasului:judecatorii,meseriasii si orice alta categorie de muncitori sa se odihneasca in venerabila zi a soarelui.ziua intai a saptamanii( duminica) sa fie socotita ca zi sfanta si de sarbatoare.Agricultorii pot sa se duca la muncile agricole intrucat este ziua cea mai preferata pt agricultura. 6. In intreaga imparatie ziua sabatului sa fie inlocuita cu ziua intai a saptamanii. 7. Invatatorilor crestini sa li se dea leafa din tezaurului statului. preotii sa fie scutiti de orice taxa sau impozit. 8. Crucea care pana aici era arma de executie pt hoti si criminali si care pana acum era obiectul rusinii ,teroarei si al stigmatului public,de aici inainte sa fie considerat ca cel mai onorat semn sfant. 9. Cartile religioase ale crestinului sa fie multiplicate intr-un tiraj cat mai mare si sa fie dat crestinului pentru invatatura lor sa fie folosite in biserici si acasa. 10. Biserica sa fie inaltata la rangul de stat si va purta numele de Biserica Ecumenica ( universala sau Romano Catolica).Ea va fi condusa de un cardinal(Papa) care se va dovedi mai bine pregatit pt aceasta functie. 11. Cei care nu se vor conforma prezentului decret vor fi condamnati cu confiscarea averilor , inchisoarea si surghiul iar daca se vor constata abateri si mai grave vor fi condamnati la moarte. 12. Prezentul decret va fi valabil si va intra in vigoare pt conformare de la data publicarii lui. Prezentul decret este extras din Istoria Bisericeasca Universala,pag 55-56 in anul 1900 de arhireul Calist Botosoneanu, iar in anul 1903 a fost recunoscut si de doctorul Suroianu in Istoria Bisericeasca Universala tradusa de el. Acest Decret se gaseste scris in cartea lui de istorie. ------------------ Pana in anul 321 toti crestini au pazit Sambata ca zi de odihna.Din anul 321 de frica acestui decret dat de un om care s'a incumetat sa schimbe Legea lui Dumnezeu,ortodoxia si catolicismul asculta de Imparatul Constantin,nu de Dumnezeu,caci in toata Biblia nu se gaseseste nici macar un verset in care Dumnezeu ne spune sa pazim si sa serbam duminica. |
|
Fosta membra 9am.ro 310 mesaje Membru din: 22/04/2010 |
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 03:50
De la: 9am121159, la data 2010-04-25 00:16:13D E C R E T Este una dintre gafele cele mai mari pe care putea sa le produca un conducator influent ! Nu a prvazut raul pe care il poate provoca o asemenea decizie ! Aceasta initziativa a schimbat lumea ,a condamnat la moarte milioane de oameni care inca nu se nascusera inca,a dus ,intr-un fel ,la instaurarea unei "dictaturi" ! Urmarile acestei initziative ne-au bantuit 1500 de ani, au transformat o lume care avea la baza idei democratice ,intr-o lume a terorii si a obscurantismului religios ! Am trecut de la o lume a realului la o lume imaginara ! Din ratzionali am devenit iratzionali ,am pierdut un start pe care ni-l dadusera clasicii greci precum si cei romani (din Roma ) . Am devenit"saraci cu duhul",o lume a ignorantilor,o lume in care nu avem dreptul sa fim ceea ce simtzim ,trebuie sa luptam pentru a ne castiga libertatea de a gandi liber !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1671 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 14:46
De la: 9am121159, la data 2010-04-25 00:16:13D E C R E T De fapt lucrurile stau exact invers fata de interpretarea pe care o propui , insa trebuie sa mai studiezi un pic de istorie cat si Biblia pentru a afla adevarul ! Raporteaza abuz de limbaj
Ioan 8 ,32. Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 14:47
Este una dintre gafele cele mai mari pe care putea sa le produca un conducator influent ! Nu a prvazut raul pe care il poate provoca o asemenea decizie ! Aceasta initziativa a schimbat lumea ,a condamnat la moarte milioane de oameni care inca nu se nascusera inca,a dus ,intr-un fel ,la instaurarea unei "dictaturi" ! Urmarile acestei initziative ne-au bantuit 1500 de ani, au transformat o lume care avea la baza idei democratice ,intr-o lume a terorii si a obscurantismului religios ! Am trecut de la o lume a realului la o lume imaginara ! Din ratzionali am devenit iratzionali ,am pierdut un start pe care ni-l dadusera clasicii greci precum si cei romani (din Roma ) . Am devenit"saraci cu duhul",o lume a ignorantilor,o lume in care nu avem dreptul sa fim ceea ce simtzim ,trebuie sa luptam pentru a ne castiga libertatea de a gandi liber !
-------------- ENKI,daca toti ar gandi ca tine ne-am elibera spiritual. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 15:36
De la: 9am121159, la data 2010-04-25 14:47:47Este una dintre gafele cele mai mari pe care putea sa le produca un conducator influent ! Nu a prvazut raul pe care il poate provoca o asemenea decizie ! Aceasta initziativa a schimbat lumea ,a condamnat la moarte milioane de oameni care inca nu se nascusera inca,a dus ,intr-un fel ,la instaurarea unei "dictaturi" ! Urmarile acestei initziative ne-au bantuit 1500 de ani, au transformat o lume care avea la baza idei democratice ,intr-o lume a terorii si a obscurantismului religios ! Am trecut de la o lume a realului la o lume imaginara ! Din ratzionali am devenit iratzionali ,am pierdut un start pe care ni-l dadusera clasicii greci precum si cei romani (din Roma ) . Am devenit"saraci cu duhul",o lume a ignorantilor,o lume in care nu avem dreptul sa fim ceea ce simtzim ,trebuie sa luptam pentru a ne castiga libertatea de a gandi liber ! Pai si cum domnita, adica vi matale care nici barim nu esti din relligia noastra cea adevarata , sa critici unul dintre cei mai mari sfinti ai crestinismului Constantin , cu asemenea afirmatii nefondate. ?Omul acela a adus mare valoare crestinismului in lume , a salvat multe vieti de la prigoana antiIsus, de aceea lumea l-a facut sfant si cu importanta ,lumea il respecta si istoria la fel si vi matale cu asemenea afirmatii culese de prin cine stie ce biserica adventista,de la vreun guru adventist !!! Mai documentati-va intai de a spune asemenea cuvinte !!!!!!!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Ticu
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 21:43
11. Cei care nu se vor conforma prezentului decret vor fi condamnati cu confiscarea averilor , inchisoarea si surghiul iar daca se vor constata abateri si mai grave vor fi condamnati la moarte.
----------- Poate fi sfant un om care asupreste credinciosi conform articolului 11 din decretul sau impotriva lui Dumnezeu.Daca am venit cu document si nu credeti.....Vreau sa va spun ca un consilier din Targu Jiu a platit bani sa fie si el desenat pe biserca...a anuntat la TV. Considerati ca este o credinta dreapta daca se inchina la oameni?Stiti care este prima porunca a lui Dumnezeu?Adevarati sfinti si drepti sant aceia care implinesc toate cele zece porunci ale lui Dumnezeu si credinta lui Isus Apocalipsa 9 /20.Apoi domnule Tycu titlul topicului se adreseaza tuturor"Raspunde la ce credeti despre Biserica Ortodoxa Romana si preotii ei?"Am spus si eu ce cred.Este normal sa avem opinii deosebite.Eu va respect opiniile dumneavoastra,trebuie sa respectati si dumneavoastra opiniile mele.Aici doar discutam si atat nimeni nu va ia dreptul de ortodox. Raporteaza abuz de limbaj |
|
stejerean_vasile 672 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bistrita |
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 00:07
De la: Tycu, la data 2010-04-25 15:36:34De la: 9am121159, la data 2010-04-25 14:47:47Este una dintre gafele cele mai mari pe care putea sa le produca un conducator influent ! Nu a prvazut raul pe care il poate provoca o asemenea decizie ! Aceasta initziativa a schimbat lumea ,a condamnat la moarte milioane de oameni care inca nu se nascusera inca,a dus ,intr-un fel ,la instaurarea unei "dictaturi" ! Urmarile acestei initziative ne-au bantuit 1500 de ani, au transformat o lume care avea la baza idei democratice ,intr-o lume a terorii si a obscurantismului religios ! Am trecut de la o lume a realului la o lume imaginara ! Din ratzionali am devenit iratzionali ,am pierdut un start pe care ni-l dadusera clasicii greci precum si cei romani (din Roma ) . Am devenit"saraci cu duhul",o lume a ignorantilor,o lume in care nu avem dreptul sa fim ceea ce simtzim ,trebuie sa luptam pentru a ne castiga libertatea de a gandi liber ! Isus a spus ca nu a venit sa schimbe legea sau prorocii, Exodul 20:8. Adu-ți aminte de ziua de odihnă (de ziua de Sabat traducerea engleză NIV), ca s-o sfințești.:Levitic 23:32. Din seara zilei a noua până în seara următoare, să prăznuiți Sabatul vostru. Exodul 20:9-10. Să lucrezi șase zile și să-ți faci lucrul tău. Dar ziua a șaptea este ziua de odihnă închinată Domnului, Dumnezeului tău: să nu faci nici o lucrare în ea, nici tu, nici fiul tău, nici fiica ta, nici robul tău, nici roaba ta, nici vita ta, nici străinul care este în casa ta. ce sa mai spunem de chip cioplit sau faptul ca oamenii se mai inchina la moaste. Marele sfant Constantin a ucis fanii anti crestini, deci pana la urma ce vieti a salvat? Daca asta are justificare inseamna ca si fundamentalistii islamici au dreptate cand detoneaza bombe si ucid pe cei care ii considera dusmanii islamului. Iar evanghelile au fost scrise, de oameni care nu l-au cunoscut personal pe Isus. Raporteaza abuz de limbaj
Omerta Vision
|
|
stejerean_vasile 672 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bistrita |
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 00:09
De la: 9am121159, la data 2010-04-25 21:43:5111. Cei care nu se vor conforma prezentului decret vor fi condamnati cu confiscarea averilor , inchisoarea si surghiul iar daca se vor constata abateri si mai grave vor fi condamnati la moarte. este greu de discutat cu oamenii fundamentalisti. Acum 500 de ani rezolvau problema prin arderea pe rug.
Omerta Vision
|
|
|
|
|
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 01:05
este greu de discutat cu oamenii fundamentalisti. Acum 500 de ani rezolvau problema prin arderea pe rug.
------------ Iar in zilele noastre o rezolva cu substante cauzatoare de boala si moarte.Diavolul isi foloseste ultimile puteri ca DOMNUL VINE,VINO DOAMNE ISUSE AMIN. Raporteaza abuz de limbaj |
|
marco 627 mesaje Membru din: 16/01/2010 |
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 01:15
De la: stejerean_vasile, la data 2010-04-26 00:09:52De la: 9am121159, la data 2010-04-25 21:43:5111. Cei care nu se vor conforma prezentului decret vor fi condamnati cu confiscarea averilor , inchisoarea si surghiul iar daca se vor constata abateri si mai grave vor fi condamnati la moarte. ... de noul fundamentalism ai auzit ... fundamentalistii banului ... gigantii medicamentelor, petrolului, finantelor, drogurilor, prostitutiei ... crezi ca se comporta mai elegant, ASTAZI, decit inchizitia de acum 500 de ani ... diferentza era ca aia erau la nivelul lor si nu aveau televiziuni sa isi impuna punctele de vedere ... religia si ''daunele'' pe care le produce sint niste FALSE subiecte impuse de cei care au interesul ca prostimea sa fie tinuta ocupata cu mizilicuri si sa nu fie atenta la mizeria si SCLAVAGISMUL in care traiesc ... altfel decit istoric, pe cine intereseaza ce s-a intimplat acum 500 de ani ? ... pe mancurti ...
|
Yorick 1014 mesaje Membru din: 20/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 02:10
De la: marco, la data 2010-04-26 01:15:18 In mod evident nu iti dai seama de absurditatea felului in care abordezi problema. Daca exista sau nu dovezi ale nocivitatii religiei (iar eu consider ca exista mai mult decat suficiente), asta nu are nici o legatura cu problematica de care vorbesti tu. Ele reprezinta subiecte separate. A le aborda la gramada nu inseamna decat ca esti intr-o mare confuzie. E ca si cum s-ar discuta pe un topic despre conflictul dintre catolici si protestanti in Irlanda de Nord, iar tu vii cu problema: "da' ce? stelistii si dinamovistii nu isi cara pumni unii altora pe la meciuri?" Indiferent daca exista vreun adevar in cele doua discutii , ele sunt independente. Nu au legatura una cu alta. Au cauze complet diferite. Realitatea unei situatii si felul cum ar putea fi rezolvata nu schimba cu absolut nimic cealalta situatie. Daca vrei sa discuti despre rolul banului si felul in care el determina societatea actuala , nu te opreste nimeni sa deschizi un topic nou. Raporteaza abuz de limbaj |
|
marco 627 mesaje Membru din: 16/01/2010 |
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 02:21
De la: Yorick, la data 2010-04-26 02:10:29De la: marco, la data 2010-04-26 01:15:18 ... capatina ... vorbesti mult si prost ... ce am vrut sa spun este ca religia ASTAZI este cea mai putinb nociva ... tu continua sa te bati cu istoria in timp ce traiesti mai rau ca in SCLAVAGISM ... si nu din cauza religie ... dar daca ati te duce capul ... fericiti cei saraci cu duhul ... nici ocorvoada nu este prea grea pentru ei ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 09:23
De la: 9am121159, la data 2010-04-25 21:43:5111. Cei care nu se vor conforma prezentului decret vor fi condamnati cu confiscarea averilor , inchisoarea si surghiul iar daca se vor constata abateri si mai grave vor fi condamnati la moarte. Domnita,normal ca si eu respect opinile lu' matale cum le respect la toti de pe forum, eu am venit doar cu corectura la ce ai spus matale, adica marele sfant Costantin niciodata nu a asuprit pe nimeni, a fost un imparat iubit de romani, un om al dreptatii, laudat de istorie ,a dat libertate crestinismului eliberand pe toti condamnatii care au fost din cauza religiei, de catre ceilalti imparati si crestinismul a hotarat sa fie trecut in ceata marilor sfinti cu importanta mare !! Practic despre el nu se poate vorbi de rau nimic ca nu sunt dovezi ca ar fi facut rau !!!Asta a fost corectura mea !!!Domnita, nu stiu ce a facut consilierul, dar religia noastra da voie sa fie trecut pe biserica persoana care a contibuit la biseica, adica a ctitorit-o , sau financiar , [ si manastirile au pe pereti domnitorii ctitori ] , asta nu inseamna sa te rogi la ei !!!!!!!
Ticu
|
|
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 09:31
Trebuie precizat ca [ multi fac confuzie ] pedepsele din trecut ca decapitarea , arderea pe rug , inchizitia , nu au legatura cu religia de atunci, nu se faceau in numele religiei !!!
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 11:21
De la: Tycu, la data 2010-04-26 09:31:13 NUMA TRASU-L IN TAPA SI ASTAZI SE FOLOSESTE Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 4462 mesaje Membru din: 27/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 11:23
De la: 9am045616, la data 2010-04-26 11:21:30De la: Tycu, la data 2010-04-26 09:31:13 aha, de acolo ti se trage mersul de fotbalist
|
Fosta membra 9am.ro 946 mesaje Membru din: 2/04/2010 |
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 11:27
De la: Tycu, la data 2010-04-26 09:31:13 Haide, bre! Si arderea pe rug a celor acuzati de vrajitorie, in numele cui se facea? Raporteaza abuz de limbaj
"Daca poti ajuta, atunci ajuta. Dar daca nu poti face asta, cel putin nu face rau."
|
|
Fosta membra 9am.ro 1671 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 12:12
De la: 9am121159, la data 2010-04-25 21:43:5111. Cei care nu se vor conforma prezentului decret vor fi condamnati cu confiscarea averilor , inchisoarea si surghiul iar daca se vor constata abateri si mai grave vor fi condamnati la moarte. Si azi nu se intampla la fel cu cei care nu respecta legea ??? Se intampla la fel, cu unele diferente ! Raporteaza abuz de limbaj
Ioan 8 ,32. Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
|
|
Fosta membra 9am.ro 76 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Arad |
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 14:44
Citat din comentariul lui Gigilipianu - de formatie, intelectual zice m'nealui ...
" Biserica Ortodoxa Romana ca institutie este una si slujitorii ei alta. Ca institutie este indisolubul legata de poporul roman. Din cercetarile efectuate de pana acum se spune cu deplin temei ca noi am fost crestini chiar inainte de Hristos si de venirea sfantului Andrei. Acest lucru se presupune dupa inscriptiile si marturiile despre cultura dacica. A nu respecta B.O.R. inseamna a nu respecta poporul roman. " Pai cum este posibil domnule intelectual sa fim noi romanii sa zicem, crestini chiar inainte de Hristos si inainte de venirea lui Andrei, dupa cum afirmi dumneata. Asa de mult ridicii BOR in slavi ca ai crede ca este singura de pe pamant care mantuieste lumea , mai scutestema domnule! Iti dai seama ce aberatii spui? sa fim crestini chiar inainte de Hristos? Erai beat cand ai scris? sau asta este formatul dumitale de intelectual ? intelectual "inginer mecanic"? Daca spuneai ca ai scoala profesionala ca mine, te mai credeam asa nu ai nici o circumstanta atenuanta.. Nu mai scrie prostii ca te fac dobitoc! Faci ca vanatorul ala care din cauza ca era asa mult vanat, el tragea cu pusca intruna, si n-o mai incarca pentru ca nu mai avea timp sa incarce arma. Vai de capul dumitale . Asa BOR asa sustinatori. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 16:32
De la: Yorick, la data 2010-04-26 02:10:29De la: marco, la data 2010-04-26 01:15:18 "In mod evident nu iti dai seama de absurditatea felului in care abordezi problema" ,draga Yorick ,ptr. ca faci abstractie totala de citeva precepte - nu numai crestine ! NU te poti inchina la 2 dumnezei in acelasi timp : lui Dumnezeu si Banului ....sunt doua notiuni distincte care conduc spre doua finaluri deosebite : Eliberarea din ciclicitatea vietii sau , Inrobirea si coborirea omului pina la injosire ! slujirea noului dumnezeu ,adica a Banului- presupune sa faci pe dracu-n patru sa ai bani,situatie, cariera, glorie, putere .....adica tot ceea ce marile religii sau filozofii ale lumii te sfatuiesc,spre binele tau, sa nu faci ! in ideea unei Noi Ordini Mondiale , tot ceea ce tine de religie si familie,se doreste a fi minimalizat,ba chiar discreditat si sunt citiva oameni pe acest forum care practica cu insistenta aceasta tactica.....inoculata aceasta idee periculoasa ptr. stabilitatea fiintei umane,il va face pe om sa devina o prada usoara in miinile fara scrupul ......cind sapi la temelia unei case si-i distrugi fundatia, riscul prabusirii ei devine maxim..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 16:40
De la: Petrachel, la data 2010-04-26 14:44:53Citat din comentariul lui Gigilipianu - de formatie, intelectual zice m'nealui ... mai citeste si tu,mai Petrachel despre Daci si ai sa constati ca,in timp ce lumea in care traiau era politeista, ei credeau intr-unul singur ,Zamolxe pe numele lui si aveau cunostinta deja despre faptul ca moartea fizica nu insemna si moartea spirituala....d'aia ei se duceau la Zeu cu veselie si mai mult, plingeau la nasterea cite unui prunc ,intelegind ca venirea in aceasta lume materiala nu era o cuminecatura si, rideau si se bucurau atunci cind omul "murea",considerindu-l eliberat !.....asa ca @Gigilipianu nu a gresit cind a facutafirmatia respectiva ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 813 mesaje Membru din: 23/04/2010 |
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 16:50
Problema este alta:
-au mai existat dacii dupa exterminarea aplicata de Traian? Si ce tot ii laudam atit pe criminalii de romani? Au luat tone de aur din Dacia, si noi, prostii, spunem:"o, da, strabunii nostri romanii." Pe undeva este adevarat, ca nu au mai ramas barbati daci. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 16:52
Si dacele, ce erau sa faca? Ca erau si ele femei!
|
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 16:56
Da i-au trimis pe toti la Zamolxes, si le-au luat femeile
|
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 17:02
Acum au venit alti romani, cu cadelnitze, si le iau ei femeile
|
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 17:11
De la: Thelma_, la data 2010-04-26 11:27:38De la: Tycu, la data 2010-04-26 09:31:13 Vrajitoarele erau considerate pericol public cica erau uneltele satanei , erau pedepsite ca pericol pentru oameni , nu ca erau cu satana !!!
Ticu
|
|
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 17:15
De la: 9am186235, la data 2010-04-26 17:02:10Acum au venit alti romani, cu cadelnitze, si le iau ei femeile Aaaa, acum am inteles, de asta le violeaza " ai nostri" pe italience la ele in tara, e razbunare, se gandesc la ce au facut romanii la noi !!! Atunci bine le face !!!!
Ticu
|
|
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 17:20
Si ce avem noi cu Roma? Ortodoxismul n-a plecat din Roma, ca si Catolicismul,
Popii nostri e mai buni dom'le, se insoara!
|
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 17:28
De la: 9am186235, la data 2010-04-26 16:50:51Problema este alta: bineinteles ca au mai existat daci si dupa Traian.....in Dacia Libera ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 17:33
Si crezi ca moldovenii au facut fata la atitea femei?
Crezi ca s-au indurat sa treaca muntii, cind le aveau pe ale lor? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Isus a spus ca nu a venit sa schimbe legea sau prorocii, Exodul 20:8. Adu-ți aminte de ziua de odihnă (de ziua de Sabat traducerea engleză NIV), ca s-o sfințești.
Trebuie precizat ca [ multi fac confuzie ] pedepsele din trecut ca decapitarea , arderea pe rug , inchizitia , nu au legatura cu religia de atunci, nu se faceau in numele religiei !!!