Info
x
Ce credeti despre biserica ortodoxa romanasi preotii ei?
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Aprilie 2010, ora 09:04
De la: rodik_mi, la data 2010-04-03 23:14:08De la: karpov, la data 2010-04-03 21:54:02De acord Karpov. Bisericile ar trebui sa se autofinanteze.De la: 9am038113, la data 2010-04-03 21:42:27treaba asta...cu mersul la biserica...io cred ca nu vine nici un preot sa oblige pe cineva..sa mearga la biserica...dar exista anumite obiceiuri,datini..ritualuri care se fac...ca asha trebuie..in fond nu incurca pe nimeni....daca e sa lasam credinta la o parte si ce am invatat in aia 7 ani de acasa...ca e bine sa se faca ....si sa o luam asha ..ca atare...putem numi...acest fenomen deranjant pentru unii...o manifestare culturala... Adica sa fabrice bani ? ca ele se autofinanteaza cu banii din servicile care le face , din pacate statul nu da bani, ca banii ii da sa tina armata in Iraq sa le faca pe voie nenorocitilor de americani pentru petrol !
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Aprilie 2010, ora 14:16
De la: rodik_mi, la data 2010-04-03 23:30:31De la: bad, la data 2010-04-03 23:24:05De la: rodik_mi, la data 2010-04-03 23:22:41HAI sa te mai surprind cu ceva. Acuma seara , la 10 , mi-am revopsit parul. Initial nu mi-a iesit nuanta dorita si am plins... Dar e topicul cu biserica, sa parasim incinta ca aici e loc pt. alte discutii.De la: bad, la data 2010-04-03 23:19:48De la: rodik_mi, la data 2010-04-03 23:18:53CARE GANDURI MAI BAD. CINE MAI GANDESTE LA ORA ASTA?....De la: bad, la data 2010-04-03 23:16:53rodik, si aici ne intalnim la 69? Raporteaza abuz de limbaj
si electronica !
|
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Aprilie 2010, ora 18:04
Ntz, tz, tz...
Azazel, doar nu o necajesti pe prietena ta Rodik tocmai azi.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1671 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 11:39
Hristos a inviat !
Raporteaza abuz de limbaj
Ioan 8 ,32. Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 16:28
De la: tutenes, la data 2010-04-05 11:39:57Hristos a inviat !: sml-innocent0002: Adevarat a inviat !!
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 273 mesaje Membru din: 26/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 17:46
De la: nicoletibi, la data 2009-01-15 22:19:06Biserica ortodoxa e mai mult decat lacasurile de cult si preotii care implinesc slujbele in acestea. Biserica ortodoxa suntem toti cei botezati in credinta ortodoxa. Nu doar preotii. Noi toti. Uitati-va in trecut, intrebati-va parintii, cei botezati ortodox sunt din biserica ortodoxa, pentru ca este un tot: preoti, enoriasi, calugari, maici, adica oameni. Noi oamenii suntem biserica. Sa nu uitam ca avem un cap cu totii: pe Iisus Hristos. Deci ca trup al lui Hristos, tot ce vedem la preotii nostrii avem si noi in mai mica sau mai mare masura. ..sigur..nu e!!!...dealtfel nu e obligatoriu sa fii crestin ortodox ca sa ai o parere rezonabila despre biserica si preoti....trebuie doar sa fii o persoana cu bun simt si cu picioarele pe pamant...care deschide bine ochii la ce e in jurul sau!!!....si care nu traieste dupa anumite stiri ..de scandal aparute in media...si care pot forma idei preconcepute unei anumite categorii de oameni!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 17:58
De la: xzy, la data 2010-04-04 18:04:47Ntz, tz, tz...Azazel nu ma necajeste, ma amuza pentru ca stiu ca n-o spune cu rautate si doar glumeste. Ei sa-ti satisfac si aceasta curiozitate, desigur despre cel din nas era vorba
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1171 mesaje Membru din: 23/08/2009 |
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 00:40
De la: 9am038113, la data 2010-04-05 17:46:01De la: nicoletibi, la data 2009-01-15 22:19:06Biserica ortodoxa e mai mult decat lacasurile de cult si preotii care implinesc slujbele in acestea. Biserica ortodoxa suntem toti cei botezati in credinta ortodoxa. Nu doar preotii. Noi toti. Uitati-va in trecut, intrebati-va parintii, cei botezati ortodox sunt din biserica ortodoxa, pentru ca este un tot: preoti, enoriasi, calugari, maici, adica oameni. Noi oamenii suntem biserica. Sa nu uitam ca avem un cap cu totii: pe Iisus Hristos. Deci ca trup al lui Hristos, tot ce vedem la preotii nostrii avem si noi in mai mica sau mai mare masura. Hai sa-ti spun si eu parerea mea rezonabila despre Isus ! Din ce-am inteles eu din biblie ,asta era un mare smecher ,la vremea aia ! A inviat pe unul lazar,a transformat apa in vin ,se plimba pe apa ca pe autostrada A2 ,s-a certat cu unii prin templu -facea diverse declaratii -intr-un cuvant era foarte cunoscut ! Atunci de ce oare ,in momentul tradarii ,iuda a stabilit cu soldatii ca-l va imbratisa pe isus ,ca nu cumva sa aresteze pe altcineva ! Nu cumva era vorba de unul care semana cat de cat cu el si care s-a sacrificat ca sa le traiasca conducatorul ? Iar dupa moartea sosiei cred ca l-a vazut cineva pe adevaratul isus si asa s-a lansat zvonul ca a inviat ! Nenea isus cand a remarcat aceasta confuzie ,a intrat in joc ,dupa care s-a dat la fund ! E posibil ca apostolii sa fi stiut de aceasta smecherie ,avand in vedere ca nu au incercat sa-l apere in momentul arestarii ! Daca il aparau aveam si 12 apostoli crucificati ! In istoria noastra avem si noi "un mesia" ,pe Corneli Zelea Codreanu ,Capitanul legionarilor ! Asta insa nu a fost tradat iar alti 13 legionari au fost asasinati de catre statul roman in aceeasi noapte cu el ! Incearca sa te gandesti daca nu ar fi posibila o asemenea varianta ,avand in vedere primitivismul celor de atunci si faptul ca cei 12 + 1 erau totusi niste personaje fara nici un capatai un fel de homeless !
|
|
|
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 09:18
De la: Horus, la data 2010-04-06 00:40:55De la: 9am038113, la data 2010-04-05 17:46:01De la: nicoletibi, la data 2009-01-15 22:19:06Biserica ortodoxa e mai mult decat lacasurile de cult si preotii care implinesc slujbele in acestea. Biserica ortodoxa suntem toti cei botezati in credinta ortodoxa. Nu doar preotii. Noi toti. Uitati-va in trecut, intrebati-va parintii, cei botezati ortodox sunt din biserica ortodoxa, pentru ca este un tot: preoti, enoriasi, calugari, maici, adica oameni. Noi oamenii suntem biserica. Sa nu uitam ca avem un cap cu totii: pe Iisus Hristos. Deci ca trup al lui Hristos, tot ce vedem la preotii nostrii avem si noi in mai mica sau mai mare masura. Asa ai inteles din Biblie ? sigur ai citit Biblia? sau era revista " Arici pogonici"si n-ai vazut titlu !!!! Cat despre Zelea Codreanu , nu mai vorbi ca l-ai jignit !!!A fost un mare patriot si adevarat credincios in Isus, sigur te impusca daca auzea aiureala asta despre Isus !!
Ticu
|
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 19:00
De la: Tycu, la data 2010-04-06 09:18:21De la: Horus, la data 2010-04-06 00:40:55De la: 9am038113, la data 2010-04-05 17:46:01De la: nicoletibi, la data 2009-01-15 22:19:06Biserica ortodoxa e mai mult decat lacasurile de cult si preotii care implinesc slujbele in acestea. Biserica ortodoxa suntem toti cei botezati in credinta ortodoxa. Nu doar preotii. Noi toti. Uitati-va in trecut, intrebati-va parintii, cei botezati ortodox sunt din biserica ortodoxa, pentru ca este un tot: preoti, enoriasi, calugari, maici, adica oameni. Noi oamenii suntem biserica. Sa nu uitam ca avem un cap cu totii: pe Iisus Hristos. Deci ca trup al lui Hristos, tot ce vedem la preotii nostrii avem si noi in mai mica sau mai mare masura. Mai domnu' Tycu ,cred ca ai citit o biblie de prin revista Cutezatorii ,acolo scrie clar ca atunci cand poporul a fost intrebat de catre nenea pilat pe cine sa elibereze de paste TOTI au fost pentru Baraba ! Pai daca au fost toti inseamna ca au fost si cei 12 apostoli si tovarasa Maria si Iosif si toate neamurile lui si toti cei care au ascultat predicile lui sau care au fost martori la minuni ! Nu ti se pare cam ilogic ?S-ar intelege ca toti iudeii erau niste tampiti ! Trebuie sa fii un dumnezeu tampit ca sa-ti doresti asemenea enoriasi ! Faptul ca a fost un tampit isus, este demonstrat de faptul ca si dupa 2000 de ani evreii tot nu cred in el ! Dorinta lui si a lui dumnezeu era ca sa-i lamureasca pe evrei ca el este mesia -nu-i interesa pe ei ca Dacia sa devina crestin-ortodoxa ! Pai ce dumnezeu e ala care-si sacrifica fiul desi stie (avand in vedere ca e omnipotent si cunostea viitorul) ca totul e in zadar ,ca evreii nu vor crede in el ! Nu a facut decat sa-si dovedeasca lipsa de discernamant si prostia ! Eu cred ca isus era socotit ca un terchea-berchea ,ca urmare au preferat un""haiduc"",pe baraba, care se lupta cu sistemul si care era ca un fel de Adi Copilul Minune ! Isus se credea urmasul lui David si credea ca poate pune mana pe tron ,a incercat o lovitura de stat folosindu-se de misticismul alor sai ,insa nu i-a reusit ! Cum putea sa fie urmasul lui David daca era copil din flori ,procreat cu zana maselutza !???
|
|
Fosta membra 9am.ro 1671 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 20:36
Horus , imi pare rau pentru tine .
Ioan 8 ,32. Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
|
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 23:08
De la: tutenes, la data 2010-04-06 20:36:23Horus , imi pare rau pentru tine . Nu trebuie sa-ti faci probleme ! Am relatii ...sus puse !
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 23:09
De la: tutenes, la data 2010-04-05 11:39:57Hristos a inviat !adevarat ca esti beat
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
SOGUNUL 389 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 00:05
De la: Tycu, la data 2010-04-05 16:28:43De la: tutenes, la data 2010-04-05 11:39:57Hristos a inviat !: Si pe unde umbla ?
http://promotia70eltc.nvn.ro/istoric/71-istoric.html
|
|
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 00:09
De la: intelus1946, la data 2010-04-07 00:05:09nu mai umbla bre ca e-n coma de grad mare,macar de-ar scapa cu viata din povestea asta cusuta cu ata alba si buna de adormit copiii-n baieDe la: Tycu, la data 2010-04-05 16:28:43De la: tutenes, la data 2010-04-05 11:39:57Hristos a inviat !:
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
9am185284 24 mesaje Membru din: 5/04/2010 |
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 00:13
De la: florinpreda999, la data 2010-04-07 00:09:37De la: intelus1946, la data 2010-04-07 00:05:09nu mai umbla bre ca e-n coma de grad mare,macar de-ar scapa cu viata din povestea asta cusuta cu ata alba si buna de adormit copiii-n baieDe la: Tycu, la data 2010-04-05 16:28:43De la: tutenes, la data 2010-04-05 11:39:57Hristos a inviat !: Nu va incredeti in povesti,paziti-va nevestele ,ca asta trage din toate pozitiile !
|
stejerean_vasile 672 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bistrita |
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 02:28
De la: Horus, la data 2010-04-06 19:00:05De la: Tycu, la data 2010-04-06 09:18:21De la: Horus, la data 2010-04-06 00:40:55De la: 9am038113, la data 2010-04-05 17:46:01De la: nicoletibi, la data 2009-01-15 22:19:06Biserica ortodoxa e mai mult decat lacasurile de cult si preotii care implinesc slujbele in acestea. Biserica ortodoxa suntem toti cei botezati in credinta ortodoxa. Nu doar preotii. Noi toti. Uitati-va in trecut, intrebati-va parintii, cei botezati ortodox sunt din biserica ortodoxa, pentru ca este un tot: preoti, enoriasi, calugari, maici, adica oameni. Noi oamenii suntem biserica. Sa nu uitam ca avem un cap cu totii: pe Iisus Hristos. Deci ca trup al lui Hristos, tot ce vedem la preotii nostrii avem si noi in mai mica sau mai mare masura. foarte amuzanta povestea cu zana maseluta ...de la crescatorul de sclavi, mohamed si jefuitor de caravane si cetati, pana la alchimia apei care se transforma in vin... ciomegele care se transforma in serpi... cred ca undeva, adn-ul nostru a dat buctis si cauta minunea in loc de ratiune, cauta paranormalul in loc de cugetare. daca cineva ne-a creat, inseamna ca a fost o fiinta foarte egoista, razbunatoare si sangeroasa. In ultimii 2000 de ani nu s-a vazut nici o schimbare in bine a lumii, doar setea de a impune idei, de a aduna galbeni si de a domina cam tot ce misca. Un adevarat crestin trebuie sa stie, ca atunci cand taie un miel este o crima, pentru ca el stinge o viata, o suflare terestra. Dar ca si atunci cand, evreii ucideau celelalte rase, pentru ca erau poporul ales, sau sangerosul proroc al arabilor isi facea dreptatea cu sabia, mereu se gasesc scuze, motive si justificari. Cred ca politica si religia sunt arme foarte bune pentru dominarea maselor, pentru ca, fabrica vise care nu pot fi niciodata indeplinite.
Omerta Vision
|
|
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 03:29
niciun istoric antic contemporan sau apropiat perioadei in care a trait Iisus nu-l mentioneaza in vreo lucrare. singura semnalare istorica, obiectiva si explicita a lui Iisus, cea facuta de istoricul roman de origine evreiasca Flavius Josephus (37 - 100 d.Hr.) s-a dovedit a fi un fals, un insert realizat cateva sute de ani mai tarziu de catre niste calugari crestini contrariati de faptul ca marele cronicar al Imperiului Roman nu a mentionat absolut nimic despre viata Mantuitorului, desi povesteste amanuntit istoria iudeilor chiar in vremea in care a trait Hristos.
|
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 05:32
De la: Horus, la data 2010-04-07 03:29:38exact ce le povestesc io tuturor cretinilor care inca mai au tupeul jegos sa creada intr-un mantuitor inventat,un boschetar semianalfabet,salbatic,betiv si jegos,care n-a facut nimic altceva decat sa se considere fiul zeului eli---nicidecum al lui dumnezeu,deoarece nici nu cunosteau boschetarii iudei notiunea de dumnezeu---sa bea pana cadea pe jos,sa fondeze o secta--notzri--si o noua religie,restu' sunt inventii recente ale smecherilor de popi de orientare iudeo-crestina si a falsificatorilor care au avut de castigat de pe urma acestor blasfemii la adresa adevaratului dumnezeu
Albert Einstein
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 09:08
DACA NU OFICIAL CE PUTIN SE CRED CA SI VATICANUL
|
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 09:32
De la: Horus, la data 2010-04-07 03:29:38 Cred ca repet intrebarea cu revista, scuze dar esti pe departe cu intelesul religiei, Sa o luam cu dovezile,.afla ca sunt destule dovezi de existenta lui Isus, cum explici aprinderea flacarii din senin la mormantul sfant,exista acel mormant pastrat,ce interes aveau cei din urma u 2000 ani sa minta lumea de atunci, la arhivele Vatican se afla giulgiu cu chipul lui Isus imprimat pe el prin ardere cu raze X !!! [aveau atunci asa ceva}? exista o scrisoare de la sotia lui Pilat trimisa la Roma unei prietene, in care povesteste despre Isus si minunile lui , ce interes avea sa-si minta prietena ? mai ales cele cu invierea, si mai sunt multe dovezi la Vatican testate ca vechime, mergi acolo ca da voie la excursii organizate . In legatura cu Baraba, pui problema copilareste, atunci nu toti evreii au fost de acord cu rastignirea,dar de ce s-a intamplat ? pai asa a vrut Dumnezeu tatal ca Fiul lui sa ia toate pacatele lumii, adica in momentul cand El era in chinuri si umilit pana la inviere ,nici un om din lume nu mai avea pacate ,Isus stia ce se va intampla cu El , pai cum iti inchipui ca la puterea lui se putea apropria cineva cu gand rau de El , daca nu voia tata-L Lui sa se intample asta ? pai acolo crapa pe loc !!!! Tot ce s-a intamlat atunci si acolo cu Isus , s-a intamplat ca asa a vrut sa se intample Dumnezu tata-l,altfel fii sigur ca nu exista putere omeneasca care sa-I faca rau !!!! Intai documenteaza-te mai bine inainte de a posta ceva despre religie !!!
Ticu
|
|
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 09:41
De la: florinpreda999, la data 2010-04-07 05:32:54De la: Horus, la data 2010-04-07 03:29:38exact ce le povestesc io tuturor cretinilor care inca mai au tupeul jegos sa creada intr-un mantuitor inventat,un boschetar semianalfabet,salbatic,betiv si jegos,care n-a facut nimic altceva decat sa se considere fiul zeului eli---nicidecum al lui dumnezeu,deoarece nici nu cunosteau boschetarii iudei notiunea de dumnezeu---sa bea pana cadea pe jos,sa fondeze o secta--notzri--si o noua religie,restu' sunt inventii recente ale smecherilor de popi de orientare iudeo-crestina si a falsificatorilor care au avut de castigat de pe urma acestor blasfemii la adresa adevaratului dumnezeu Domnu Florin , mai bine povesteste matale despre politica sau altceva bre, ca acolo merge si lasa religia celor care o ineleg, care o pricep !!!
Ticu
|
|
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 14:08
De la: Tycu, la data 2010-04-07 09:32:48De la: Horus, la data 2010-04-07 03:29:38 In biblie scrie clar ca toti evreii au fost de acord cu gratierea lui baraba ,daca tu sustii contrariul inseamna ca biblia minte si atunci de unde sa stim ce este sau nu adevarat in biblie ? Lumina de la sfantul mormant s-a dovedit a fi un fals ! De ce nenea patriarhul cand intra ,intra singur? Eu as face altceva ,timp de 2 ani sa nu intre acolo nimeni decat patriarhul respectiv in ziua de pasti ,insotit de oameni de stiinta atei si sa fie paza permanenta pentru a nu se face smecheria aia cu chimicalele ,care permit aprinderea luminii ! Giulgiul s-a dovedit ca era un fals ,materialul respectiv nu era din epoca lui isus ! Scrisoarea sotiei lui pilat de ce sa cred ca mentiona un fapt real,povestea si ea ce a auzit ,nu a fost martora ,-si cred ca era crestina ! Sa nu uitam de nenea constantin si tanti elena ,2 criminali care au pretentia ca stiu tot despre crestinism ,dupa a ta parere si ei sunt credibili ! Apostolii nu credeau in dumnezeu ,au renuntat la iudaism crezand in vorbele lui isus ! Cat de mult au crezut se poate observa si din aceea ca petru,toma necredinciosul si iuda nici in ultima clipa nu erau pe deplin lamuriti ! Pai sa avem scuze ,participi la atatea minuni si cu toate astea sa te indoiesti ? Asta inseamna prostie crasa ,cu alte cuvinte s-ar intelege ca apostolii erau prosti gramada ! Pai daca preotii de-a lungul timpului cat si cei contemporani cu noi nu se indoiesc de existenta lui isus ,nu iti da de gandit ? Daca 3 apostoli s-au indoit de existenta lui desi vedeau ca e mare ciumete de ce astia cred in tot ce zboara ! Documentele alea de la vatican ,despre isus ,cred ca au aceeasi valoare ca indulgentele trimise lui dumnezeu de catre prostime prin intermediul unor excroci si anume preotii ! De ce nu le scot la interval ? Cred ca le este frica de expertize ! Daca era un dumnezeu istet nu crea un giulgiu ,crea un DVD ,avand in vedere ca stia viitorul si ca stia ca va apare calculatorul ! Cine a auzit de giulgiu aproape 2000 de ani sau de scrisoarea lu' mamaia lui pilat ? Nu a fost nevoie de asa ceva ca sa obligi lumea sa creada in isus ! Nu credeai erai ars pe rug !
|
Fosta membra 9am.ro 314 mesaje Membru din: 31/05/2009 |
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 15:38
Scria cineva ca degeaba citesti biblia daca nu o intelegi, nu e o carte de lectura, ci de credinta. Mintea pleaca spre inima, inima dicteaza, intelege si da curs cuvintului. Credinta nu-i egala cu inteligenta, ci cu intelepciunea. Poti intelege toate descoperilire stiintifice ale marilor oameni de stiinta si habar sa n-ai a fi intelept. Cu nimic nu-s mai presus cei ce-i fac cretini pe crestini fata de inchizitori. Acelasi zel ingust, aceeasi privare a libertatii fiecaruia. Daca IiSUS ar fi procedat la fel, dupa puterea pe care o avea, ar fi omorit pe toti cei ce nu au crezut in el. Trebuie inteles libertatea data de DUMNEZEU la crearea noastra pe pamint. Cele zece legi sint univeral valabile, dupa ele s-au ghidat si legiuitorii in elaborarea legilor pamintesti. A judeca eu, creatia lui DUMNEZEU, daca cutare sau cutare a ales scara corecta spre urare la DUMNEZU, inseamna a-i lua locul lui DUMNEZEU in a-mi judeca semenii cu privire la credinta. Cine e constient de adevarata credinta, nu va face niciodata acest lucru. Poti judeca semenii ca nu sint documentati intr-un domeniu sau altul, ca nu cunosc adevaratele valori ce caracterizeaza societatea la acel moment, poti orice critica la un semen mai putin credinta acestuia. Doar DUMNEZEU o judeca. Daca Iisus a fost fiul lui, el nu a judecat pe nimeni, absolut pe nimeni, desi noi crestini credem ca a avut puterile CREATORULUI. Citi din noi detinem puterea absoluta si avem bunatatea sufletesca de a ne lasa umiliti, batjocoriti, omoriti chiar de catre nulitati ale societatii, si la urma sa le zicem: 'Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac' A intelege ce e cu adevarat IUBIREA DE SEMENI si de DUMNEZEU, cred eu ca ai inteles ce-nseamna credinta.
Scria CIORAN ca incepi sa cunosti singuratatea cind auzi tacerea lucrurilor, incepi sa cunosti credinta cind eul a disparut, insa noi creatia LUI, nu cunoastem vointa pe pamint care sa induplece rezistenta la vointa materiei, ceea ce e normal, sintem facuti din materie si spirit. De ce nu miroase cadavrele sfintilor ce si-au dedicat viata lui IISUS HRISTOS si implicit lui DUMNEZEU/ Cind constietizezi adevarata credinta, iti dai seama si de desertul launtric in care se zbate spiritul. Pasesti pe drumul spre interiorul tau facindu-l curat. Stiu, generalizez, imi imaginez o lume buna, serafima precum a ingerilor, cind de fapt pe noi ne uzam in prea multa individualitate, prabusindu-ne mereu in setea de pamint |
|
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 15:48
De la: 9am064173, la data 2010-04-07 15:38:45Scria cineva ca degeaba citesti biblia daca nu o intelegi, nu e o carte de lectura, ci de credinta. Mintea pleaca spre inima, inima dicteaza, intelege si da curs cuvintului. Credinta nu-i egala cu inteligenta, ci cu intelepciunea. Poti intelege toate descoperilire stiintifice ale marilor oameni de stiinta si habar sa n-ai a fi intelept. Cu nimic nu-s mai presus cei ce-i fac cretini pe crestini fata de inchizitori. Acelasi zel ingust, aceeasi privare a libertatii fiecaruia. Daca IiSUS ar fi procedat la fel, dupa puterea pe care o avea, ar fi omorit pe toti cei ce nu au crezut in el. Trebuie inteles libertatea data de DUMNEZEU la crearea noastra pe pamint. Cele zece legi sint univeral valabile, dupa ele s-au ghidat si legiuitorii in elaborarea legilor pamintesti. A judeca eu, creatia lui DUMNEZEU, daca cutare sau cutare a ales scara corecta spre urare la DUMNEZU, inseamna a-i lua locul lui DUMNEZEU in a-mi judeca semenii cu privire la credinta. Cine e constient de adevarata credinta, nu va face niciodata acest lucru. Poti judeca semenii ca nu sint documentati intr-un domeniu sau altul, ca nu cunosc adevaratele valori ce caracterizeaza societatea la acel moment, poti orice critica la un semen mai putin credinta acestuia. Doar DUMNEZEU o judeca. Daca Iisus a fost fiul lui, el nu a judecat pe nimeni, absolut pe nimeni, desi noi crestini credem ca a avut puterile CREATORULUI. Citi din noi detinem puterea absoluta si avem bunatatea sufletesca de a ne lasa umiliti, batjocoriti, omoriti chiar de catre nulitati ale societatii, si la urma sa le zicem: 'Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac' A intelege ce e cu adevarat IUBIREA DE SEMENI si de DUMNEZEU, cred eu ca ai inteles ce-nseamna credinta.cu alte cuvinte cand ajungi la batranete si copii te arunca intr-un azil de batrani realizezi de fapt ca dumnezeu este cel mai apropiat de tine cu durerile si singuratatea ta |
|
Fosta membra 9am.ro 314 mesaje Membru din: 31/05/2009 |
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 15:53
De la: 9am045616, la data 2010-04-07 15:48:12De la: 9am064173, la data 2010-04-07 15:38:45Scria cineva ca degeaba citesti biblia daca nu o intelegi, nu e o carte de lectura, ci de credinta. Mintea pleaca spre inima, inima dicteaza, intelege si da curs cuvintului. Credinta nu-i egala cu inteligenta, ci cu intelepciunea. Poti intelege toate descoperilire stiintifice ale marilor oameni de stiinta si habar sa n-ai a fi intelept. Cu nimic nu-s mai presus cei ce-i fac cretini pe crestini fata de inchizitori. Acelasi zel ingust, aceeasi privare a libertatii fiecaruia. Daca IiSUS ar fi procedat la fel, dupa puterea pe care o avea, ar fi omorit pe toti cei ce nu au crezut in el. Trebuie inteles libertatea data de DUMNEZEU la crearea noastra pe pamint. Cele zece legi sint univeral valabile, dupa ele s-au ghidat si legiuitorii in elaborarea legilor pamintesti. A judeca eu, creatia lui DUMNEZEU, daca cutare sau cutare a ales scara corecta spre urare la DUMNEZU, inseamna a-i lua locul lui DUMNEZEU in a-mi judeca semenii cu privire la credinta. Cine e constient de adevarata credinta, nu va face niciodata acest lucru. Poti judeca semenii ca nu sint documentati intr-un domeniu sau altul, ca nu cunosc adevaratele valori ce caracterizeaza societatea la acel moment, poti orice critica la un semen mai putin credinta acestuia. Doar DUMNEZEU o judeca. Daca Iisus a fost fiul lui, el nu a judecat pe nimeni, absolut pe nimeni, desi noi crestini credem ca a avut puterile CREATORULUI. Citi din noi detinem puterea absoluta si avem bunatatea sufletesca de a ne lasa umiliti, batjocoriti, omoriti chiar de catre nulitati ale societatii, si la urma sa le zicem: 'Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac' A intelege ce e cu adevarat IUBIREA DE SEMENI si de DUMNEZEU, cred eu ca ai inteles ce-nseamna credinta.cu alte cuvinte cand ajungi la batranete si copii te arunca intr-un azil de batrani realizezi de fapt ca dumnezeu este cel mai apropiat de tine cu durerile si singuratatea ta[/quote |
|
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 16:54
credinta adevarata cere sacrificii............................pana l nivelul de a deveni pustnic.............credinta ,credinta...............
|
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 18:04
De la: 9am064173, la data 2010-04-07 15:38:45Scria cineva ca degeaba citesti biblia daca nu o intelegi, nu e o carte de lectura, ci de credinta. Mintea pleaca spre inima, inima dicteaza, intelege si da curs cuvintului. Credinta nu-i egala cu inteligenta, ci cu intelepciunea. Poti intelege toate descoperilire stiintifice ale marilor oameni de stiinta si habar sa n-ai a fi intelept. Cu nimic nu-s mai presus cei ce-i fac cretini pe crestini fata de inchizitori. Acelasi zel ingust, aceeasi privare a libertatii fiecaruia. Daca IiSUS ar fi procedat la fel, dupa puterea pe care o avea, ar fi omorit pe toti cei ce nu au crezut in el. Trebuie inteles libertatea data de DUMNEZEU la crearea noastra pe pamint. Cele zece legi sint univeral valabile, dupa ele s-au ghidat si legiuitorii in elaborarea legilor pamintesti. A judeca eu, creatia lui DUMNEZEU, daca cutare sau cutare a ales scara corecta spre urare la DUMNEZU, inseamna a-i lua locul lui DUMNEZEU in a-mi judeca semenii cu privire la credinta. Cine e constient de adevarata credinta, nu va face niciodata acest lucru. Poti judeca semenii ca nu sint documentati intr-un domeniu sau altul, ca nu cunosc adevaratele valori ce caracterizeaza societatea la acel moment, poti orice critica la un semen mai putin credinta acestuia. Doar DUMNEZEU o judeca. Daca Iisus a fost fiul lui, el nu a judecat pe nimeni, absolut pe nimeni, desi noi crestini credem ca a avut puterile CREATORULUI. Citi din noi detinem puterea absoluta si avem bunatatea sufletesca de a ne lasa umiliti, batjocoriti, omoriti chiar de catre nulitati ale societatii, si la urma sa le zicem: 'Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac' A intelege ce e cu adevarat IUBIREA DE SEMENI si de DUMNEZEU, cred eu ca ai inteles ce-nseamna credinta. Nu stiu ce nu ai putea sa intelegi din biblie ? Am inteles ca e vorba de crimele lui dumnezeu ,de certurile lui cu prietenul meu ,de crima dintre Cain si Abel (ca sa vezi culmea prostiei lui dumnezeu-sa creezi ceva care la a doua generatie se omoara intre ei -e clar vorba de un rebut -a creat niste specimene fara discernamant ,are pretentia de la ei sa inteleaga insa stia inca inainte de a programa aparitia acestora ca vor proceda astfel ! El i-a creat astfel ,a creat niste personaje la care instinctele sunt mai puternice si deci e destul de greu sa te abtii ! Creand asa ceva nu poti avea pretentii ! E ca si cum eu mi-as dori ca un calculator sa functioneze fara antivirus si daca nu functioneaza sa-l pedepsesc desi e vina mea ca nu l-am creat sa reziste ! Eu inteleg sa ai de ales insa sa nu fii fortat de nimic ca sa ai tentatia de a pacatui ! Vrajeala aia cu dracu nu tine ! Dupa ce ca nu ai reusit sa-l anihilezi ii mai dai si clienti ,asta mi se pare o mare prostie (din partea lui).Pai tu in loc sa-ti ajuti creatia si sa o inarmezi genetic ca sa reziste unor tentatii ,mai rau faci -pui creatia ta la indemana unuia de forta dracului -e clar ca sunt putine sanse de a reusi sa-i rezisti atata timp cat tu ai fabricat un rebut ! Dumnezeul din biblie este un NIMENI -daca exista si este interpretat astfel asta e o blasfemie ! O divinitate nu poate fi atat de simplu prezentata ,o asemenea forta nu ar fi de inteles pentru nimeni din specia noastra ! Nu ai cum sa intelegi ceva de neinteles ! Si al cobora la nivelul nostru de intelegere inseamna o impietate -daca e sa ne luam dupa faptul ca-si doreste un cult al personalitatii ! Daca intr-adevar dumnezeu exista primul lucru pe care cred ca si l-ar dori ar fi sa se dea foc bibliei ! Abia dupa aceea sa permita oamenilor sa acceada spre cunoastere -o cunoasterii suprematiei sale ! Ar fi ceva mai curat si ar dispare si chestia cu iadul ! Ce avea nevoie de iad din moment ce putea sa ne dea alternativa : viata vesnica sau moartea fara posibilitatea de a invia !
|
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 20:24
Sunt si ei oameni ,au necesitati fiziologice !
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic
am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 21:47
De la: Horus, la data 2010-04-07 14:08:12incepe sa devina simpatica postarea.Nu, Biblia nu minte, nu intelegi ca tot ce s-a intamplat acolo atunci era programat de Dumnezeu tata-l ? altfel nimeni nu ar fi avut puteri asupra Lui, El stia dinainte tot ce se va intampla . Cum si cand s-a dovedit ca lumina de la mormant e falsa cand in urma cu cateva zile a aratat clar ca totul e adevarat ! ? nu cunosti cum se procedeaza. Inainte de a intra patriarhul , intra 4 musulmani care controleaza totul, apoi intra cativa budisti, apoi 2-3 atei si niste fizicieni cu detectoare speciale, apoi se sigileaza totul, si sigiliu se rupe in fata lor si a camerelor de filmat, dar ce e interesant un lucru care vad ca nu-l sti este ca se aprind din senin lumanarile in mainile oamenilor.Horus, e greu sa pacalesti oamenii dintr-un sat sau comuna, ca tot se afla dar terra are 5 miliarde de oameni, de diferite credinte, crezi ca se pot pacali locuitorii terrei ?imposibil , s-ar fi aflat pana acum , gandeste logic ! Pe timpul acela nu era crestinismul asa ca sotia lui Pilat nu era crestina , ea credea in Zei ! iar ce spunea in acel pergament , e real fiind martora oculara , chiar il descria pe Isus . La muzeul din Vatican, giulgiu si toate dovezile sunt sub protectie cu infrarosu,bine securizate, cum crezi ca ar permite Papa si ceilalti prelati sa minta ?Termina cu aiureala asta ,Horus toate astea le-am vazut cu ochii mei , exista in Bucuresti agentii care contra cost organizeaza excursii la tot ce e sfant, incearca si talica, si inscrie-te! Apostolii credeau in Dumnezeu, ca altfel nu-i lua Isus cu El., iar Constantin si mama lui Elena, nu au fost criminali, ci au fost imparati ai Romei,respectati de romani, care au dat liber crestinismului in lume !!! Nu 3 apostoli s-au indoit de existenta lui Isus, ci Toma pana nu a pipait ranile de pe trupul Lui se cam indoia de inviere . Pai sa vezi un om ca inviaza nu ai face la fel ?Spui ca mai sunt preoti care nu cred in Isus? eu nu am vazut, dar posibil , nu comentez ce nu vad ! Incearca si gandeste mai logic ca sa intelegi ceva religie !!!De la: Tycu, la data 2010-04-07 09:32:48De la: Horus, la data 2010-04-07 03:29:38
Ticu
|
|
|
|

Adica sa fabrice bani ? ca ele se autofinanteaza cu banii din servicile care le face , din pacate statul nu da bani, ca banii ii da sa tina armata in Iraq sa le faca pe voie nenorocitilor de americani pentru petrol !
Asa ai inteles din Biblie ? sigur ai citit Biblia? sau era revista " Arici pogonici"si n-ai vazut titlu !!!!
...de la crescatorul de sclavi, mohamed si jefuitor de caravane si cetati, pana la alchimia apei care se transforma in vin... ciomegele care se transforma in serpi... cred ca undeva, adn-ul nostru a dat buctis si cauta minunea in loc de ratiune, cauta paranormalul in loc de cugetare.