Info
x
Ce credeti despre biserica ortodoxa romanasi preotii ei?
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 18:44
De la: gabigabi, la data 2010-03-31 18:40:15De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-03-31 18:17:32Am sa va spun ce cred:Am fost la o inmormantare aici langa Bucuresti,pe autostrada Buc-Pitesti la Stoienesti si am fost martor la pretentiile obraznice ale "parintelui"din sat,unul mic si gras ca un porc,care a cerut 10 milioane lei vechi adica 1000RON!!Ca cica vine cu inca un popa care si el trebuie samanance!Mai trebuie sa spun ca acest exemplu ia tot mai mare amploare la nivel national?De aici am singura parere pe care o merita BOR,de dezgust si antipatie.As dori sa gasesc si posibilitatea de a nu mai trebui sa folosesc cand voi muri cimitir ortodox,dar nici la alte religii-citeste minciuni-nu doresc sa trec. zi merci ca nu s-a dat shi la nevasta-ta (sau, ma rog, la tine , daca ala era shi bulangiu !) ca shtia asha au obiceiul ! curvarii dracului !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si electronica !
|
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 19:07
De la: AZAZEL, la data 2010-03-31 18:41:27De la: karpov, la data 2010-03-31 17:30:07De la: AZAZEL, la data 2010-03-31 16:13:12bai karpoave !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1888 mesaje Membru din: 24/02/2010 |
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 19:59
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-03-31 18:17:32Am sa va spun ce cred:Am fost la o inmormantare aici langa Bucuresti,pe autostrada Buc-Pitesti la Stoienesti si am fost martor la pretentiile obraznice ale "parintelui"din sat,unul mic si gras ca un porc,care a cerut 10 milioane lei vechi adica 1000RON!!Ca cica vine cu inca un popa care si el trebuie samanance!Mai trebuie sa spun ca acest exemplu ia tot mai mare amploare la nivel national?De aici am singura parere pe care o merita BOR,de dezgust si antipatie.As dori sa gasesc si posibilitatea de a nu mai trebui sa folosesc cand voi muri cimitir ortodox,dar nici la alte religii-citeste minciuni-nu doresc sa trec. Pe mine nu ma mai preocupa ce si cum dar cineva scria ca la incinerare nu se mai tin slujbe iar eu am intervenit cu un exemplu precum ca prin anii 1956/57 inca se mai tineau slujbe. Mortul era coborat cu liftul la nivelul solului unde erau cuptoarele. Acest lift era sub un catafalc. Cat timp era mortul "la rotisor" popii se vaicareau cu acele onomatopee care produc lacrimi pe alturi. De ce am am ajuns la crematoriu? Poate citeste si gabymarinsecu_pulser si ultima sa dorinta sa fie : arderea in cuptor fara nici un fel de slujba. Stiu ca abia am facut pace dar eu mai vreau sa facem pace si atunci provoc teme belicoase. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 20:01
De la: karpov, la data 2010-03-31 18:10:20De la: Dorulet, la data 2010-03-31 12:19:52De la: karpov, la data 2010-03-31 10:00:37De la: symy1, la data 2010-03-31 09:56:57De la: karpov, la data 2010-03-31 09:37:14 domnu" karpov, eu te asigur ca am inteles foarte bine ce ai vrut sa spui , spui de Budism ? stii cum spune olteanul "barim sa fi fost budist " dar la matale se vede clar un ateism ambitios, stiu ca aia cu " falusul " a fost o gluma si nu conteaza cui zeu a apartinut, dar matale ai folosit cuvantul pentru a arata ca poti oricand sa iei credinta ortodoxa in deradere, adica la matale totul se rezuma la noroc si faptul ca existi tot norocul e , pacat ca nu vezi realitatea , dar ca sfat nu -ti sta bine cand iei in deradere un Dumnezeu existent ! P.S. Cand esti dispus sa facem un sah prin corespondenta pe forumul asta ?? daca ti-e frica , lasa !!!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Ticu
|
|
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 22:03
Nene tycule ! Eu stiam ca mata esti destept si intelegi -nu ca azazel - eu am ceva impotriva icoanelor din scoli -eu cred in hazard avand in vedere conditiile in care am aparut in aceasta lume - era poate o sansa la un milion de miliarde- iar cu privire la existenta lui dumnezeu da-mi voie sa fiu reticent ! Contemporanii lui Iisus ,chiar si cei din imediata lui apropiere nu au crezut in el ! De ce as crede eu doar pe baza spuselor unor prelati mai mult sau mai putin credibili ! Traim intr-o lume a minciunii ,intr-o lume a manipularii ! Din cele mai vechi timpuri au aparut preotii si parasutele ! Astea sunt cele mai vechi meserii ! Nu cred ca preotii respectivi-indiferent de religie sau de timp -incepand cu epoca de piatra si terminand cu sec.21 ,nu au un interes sa perpetueze un mit al existentei unei divinitati ! A crede orbeste tot ce vrea nenea preotul si tot ce spun unii ca ioan ,luca si matei mi se pare o copilarie ! Eu verific totul ,trec prin filtrul mintii mele si nu gasesc nimic logic ! Daca e sa ne referim la sah e ca si cum eu as urma orbeste Apararea Alehin fara a tine cont de modificarile aduse in timp,acestei deschideri ! Eu unul daca as fi creat universul ,nu m-as preta la cultul personalitatii =iar daca totusi m-ar interesa asa ceva as mai face un pas ! Asa cum m-am dat in stamba prin vechiul testament ,asa cum am aparut si i-am vorbit lui Moise -dandu-i si tablita cu cele 10 porunci -in prezent as face un nou anunt pe internet si presa ,televiziune ...etc .,prin care mi-as expune principiile si as demonstra existenta iadului si raiului. As tine cont de faptul ca oamenii din acest timp sunt mai inteligenti si m-ar intelege mai bine decat primitivii lui moise ! Nu are nicio scuza -singura ar fi daca nu exista ! La un moment dat un american l-a dat pe dumnezeu in judecata si a cerut sa nu fie citat deoarece nu i se stie adresa ,mergand pe principiul ca prin omnipotenta lui va sti ziua si locul unde se va tine procesul ! Procurorul a dat neinceperea urmaririi penale deoarece nu a reusit sa dea de el ! E absurd sa crezi ca e posibil ca un creator sa nu-si doreasca un canal de comunicare cu a lui creatie ! E ilogic sa crezi ca se multumeste cu o creatie imperfecta -ca nu si-ar dori sa o perfectioneze-e absurd sa crezi ca lasa totul la voia intamplarii si ca ne va pedepsi daca gresim -desi daca ne gandim bine el ne-a creat astfel si nici scuza cu pacatul evei nu tine ! El a creat o femeie usor influentabila -poate chiar influentata telepatic de domnul ,avand in vedere puterea care i se atribuie ! Asa ca a gresi e omeneste -insa daca greseala e a creatorului atunci e grav-mai grav este ca persista in greseala iar preotii ii canta in struna crezand ca il inteleg .Este cea mai mare idiotenie din partea preotilor sa spuna ca inteleg ce vrea un dumnezeu - e ca si cum ar trebui sa crezi ca o bacterie intelege teoria lui Einstein ! Un dumnezeu ar fi o entitate de neanteles -trebuie sa fii bebelus sa crezi contrariul !
|
|
CARCALACUL 89 mesaje Membru din: 10/03/2010 Oras: Pitesti |
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 22:05
De la: ecat, la data 2008-11-26 11:11:28Ce poate sau ar trebui sa faca pentru societate si comunitate si ce face , in realitate? Va este un sprijin moral? Niste farsori ,la fel ca Basescu !
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
CCR,CSM,PARCHET,PROCURATURA ORGANE DE REPRESIUNE CONTRA POPORULUI ROMAN ,PLATITE DE POPOR.
|
|
Fosta membra 9am.ro 76 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Arad |
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 09:19
Pe ce lume traiti, stimate Domn? Mamei mele de 80 de ani si 4 clase ii este permis sa aiba naivitatea dumneavoastra. Biserica si coruptia ei ulterioara se bazeaza pe credulitate si naivitate.In epoca cu atatea surse de informare trebuie sa deschidem larg ochii si sa cercetam noi biblia. Gata cu sloganul "CREDE SI NU CERCETA" Biserica prin oamenii sai este corupta 100%, si se afla intro degringolada de nedescris. Avem nevoie de conducatori spirituali, care sa creada cu adevarat ceea ce propovaduiesc, nu sa fie manati de interese materiale. Parerea mea. Nu vreau sa fac polemica pe acest subiect. Inima buna tuturar, cu prilejul sarb. pascale.
|
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 18:11
De la: karpov, la data 2010-03-31 22:03:22 D-le Karpov, nu ma intelege gresit , eu nu incerc sa-ti schimb convingerile religioase, fiecare are dreptul sa creada in ce vrea, si iti respect ideile si ca persoana , dar fiind un topic de discutii, incerc sa vin cu contra argumente la argumentele astea pentru a am observat ca iti place sa alegi din realitatea ce te inconjoara numai ce-ti convine ! Si satanistii sunt credinciosi in Dumnezeu, dar nu-l vor ca "prieten ". Nu inteleg de ce pui ca motiv nasterea lu' talica o opozitie in credinta , indiferent cum si cand si in ce conditii te-ai nascut , asta e opera Dumnezeiasca, si indiferent cum arati, ce necazuri sau bucurii ai, trebuie sa-i multumesti Lui ca existi, ; eu nu cred in hazard !Totul pe Terra e aranjat , ordonat asa cum iti ordonezi pestii din propriul acvariu !! Cotemporanii lui Isus credeau in el, [ca doar il vedeau ce face ] dar uni nu-l acceptau ca "apropiat" lor, pentru ca atunci erau obisnuiti cu El,si la alti nu le conveneau ce le cerea El sa faca ! Apoi spui ca au aparut ca vechi meseri, preotii si "parasutele '', asa este dar te multumesti doar cu atat, fara sa te intrebi de ce au aparut ? atunci s-a vazut ca exista o forta universala care conducea lumea si fiind nevoie de persoane de legatura cu forta au aparut preotii, iar "parasutele " tot de nevoie au aparut ,daca prin vanzarea trupului unele isi castigau existenta , adica trebuie sa vezi logica adica de ce e asa , nu observi ca e o forta undeva care oroneaza toate ce se intampla pe pamant ? nu exista la intamplare !Am auzit si eu de nebunul ala cu judecata, [ un bolnav psihic ].Domnule Karpov daca matale creai universul , sigur bagai cultul personalitatii, altfel nu puteai sa faci omul !! si vrei canale de comunicare Dumnezeu- om? pai exista, faptele Lui care noi le vedem ,prin ele vorbim cu El, ca nu le vezi matale, ! asta-i altceva , dar eu le vad !!-cam asa vad eu lucrurile !!!!!!
Ticu
|
|
|
|
|
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 18:30
De la: Petrachel, la data 2010-04-01 09:19:29Pe ce lume traiti, stimate Domn? Mamei mele de 80 de ani si 4 clase ii este permis sa aiba naivitatea dumneavoastra. Biserica si coruptia ei ulterioara se bazeaza pe credulitate si naivitate.In epoca cu atatea surse de informare trebuie sa deschidem larg ochii si sa cercetam noi biblia. Gata cu sloganul "CREDE SI NU CERCETA" Biserica prin oamenii sai este corupta 100%, si se afla intro degringolada de nedescris. Avem nevoie de conducatori spirituali, care sa creada cu adevarat ceea ce propovaduiesc, nu sa fie manati de interese materiale. Parerea mea. Nu vreau sa fac polemica pe acest subiect. Inima buna tuturar, cu prilejul sarb. pascale. sml-confused0067: Si unde ai vazut bre coruptie la Biserica ? poate o confunzi cu justitia ! si unde ai vazut asta cu 'crede si nu cerceta " ?? astea sunt scoase, sunt pure inventii ale unora care nu stiu cu ce se "mananca" religia ! ??????
Ticu
|
|
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 23:58
P.S. Cand esti dispus sa facem un sah prin corespondenta pe forumul asta ?? daca ti-e frica , lasa !!!!! ,,
Nea Tyculee accept provocarea !! cand te fac un mat????on-line !! Vorbesc serios!!
|
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 12:11
De la: karpov, la data 2010-04-01 23:58:02P.S. Cand esti dispus sa facem un sah prin corespondenta pe forumul asta ?? daca ti-e frica , lasa !!!!! ,, E greu sa ma faci mat, iti trebuie experienta , dar nu inteleg cum adica on-line? -in direct ?
Ticu
|
|
epsilon_461 37 mesaje Membru din: 1/04/2010 |
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 14:53
sunt anacronici, seamana la apucaturi cu samanii indieni,de tot rasul cu hainele de comedie antica.Invatatura religioasa este sanatoasa,dar e prea invelita in haine tipatoare!de ce nu i-au exemplul mantuitorului in ceeace priveste si modestia in toate!
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 19:47
Sarbatori fericite si un PASTE LUMINAT !
|
necunoscut 2279 mesaje Membru din: 5/03/2010 |
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 19:49
De la: gabigabi, la data 2010-04-02 19:47:43 Sarbatori fericite si un PASTE LUMINAT ! Maine nu intrati doamna Gabi? Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 19:54
De la: GigiOctan, la data 2010-04-02 19:49:39De la: gabigabi, la data 2010-04-02 19:47:43 Sarbatori fericite si un PASTE LUMINAT ! cred ca n-o sa mai am timp : ciorba de miel,friptura ....ultima matura si mop prin bucatarie....spalat,frezat,manuchiura,asteptat musafiri dragi .....asa ca, va sarut si sa va aduca Iepurasul ce va doriti !
|
necunoscut 2279 mesaje Membru din: 5/03/2010 |
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 19:59
De la: gabigabi, la data 2010-04-02 19:54:09De la: GigiOctan, la data 2010-04-02 19:49:39De la: gabigabi, la data 2010-04-02 19:47:43 Sarbatori fericite si un PASTE LUMINAT ! Atunci din toata inima va urez un Paste fericit si multa lumina in suflet!
Nu trageti in pianist!
24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
|
|
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 21:51
Si din partea mea un PASTE FERICIT, sarbatori fericite pentru toti cei de pe 9AM si celor pe care ii au dragi !!!!
Ticu
|
|
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 00:03
De la: Tycu, la data 2010-04-02 21:51:19 Sa traiesti nea tycule si mata si pastele matale ! PS Am 2330 puncte in clasamentul elo la sah -daca ai forta mai mare de joc-sunt dispus la o partida de sah "" orb "" ,adica eu sa joc fara piese !
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 01:14
tutulor de p'icisha...sa... pashtetzi fericitzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
shi sa ramanetzi tot asha de deshteptzi !
si electronica !
|
|
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 03:49
De la: AZAZEL, la data 2010-04-03 01:14:19tutulor de p'icisha...sa... pashtetzi fericitzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa-ti traiasca enoriasii !
|
spapescu 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 07:20
CONSTRUITI BISERICI NU CASE ANL SI VETI PUSTII ROMANIA BIGOTZILOR!
|
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 09:15
De la: karpov, la data 2010-04-03 00:03:39De la: Tycu, la data 2010-04-02 21:51:19 Domnu'karpov, sa fii sanatos cu toti pe care ii ai dragi si apropiati !! Ia o coala de hartie si deseneaza tabla de sah cu piesele, noteaza orizontal de la ;a...h, si vertical de la ...1 la 8, alege-ti culoarea si spune-mi mutarea ,apoi eu o trimit pe a mea , daca ai curaj , daca nu ,schimba-ti ID din avatar !!!!!
Ticu
|
|
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 09:18
De la: AZAZEL, la data 2010-04-03 01:14:19tutulor de p'icisha...sa... pashtetzi fericitzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Multumim domnu Azazel, si din partea mea iti urez la fel !!!!
Ticu
|
|
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 09:58
De la: Tycu, la data 2010-04-03 09:15:04De la: karpov, la data 2010-04-03 00:03:39De la: Tycu, la data 2010-04-02 21:51:19 1.b2-b3
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 10:07
De la: karpov, la data 2010-04-03 09:58:20ASTA-I MUTARE LA MISTO,DACA TICUSOR ITI RASPUNDE LA ASA CEVA INSEAMNA CA-I ULTIMU' PROSTDe la: Tycu, la data 2010-04-03 09:15:04De la: karpov, la data 2010-04-03 00:03:39De la: Tycu, la data 2010-04-02 21:51:19
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 10:20
De la: florinpreda999, la data 2010-04-03 10:07:26De la: karpov, la data 2010-04-03 09:58:20ASTA-I MUTARE LA MISTO,DACA TICUSOR ITI RASPUNDE LA ASA CEVA INSEAMNA CA-I ULTIMU' PROSTDe la: Tycu, la data 2010-04-03 09:15:04De la: karpov, la data 2010-04-03 00:03:39De la: Tycu, la data 2010-04-02 21:51:19 De ce crezi ca Deschiderea Larsen e ...la misto !? Eu cu o asa deschidere castig multe partide deoarece e un fel de deschidere surpriza ! Majoritatea sahistilor se pregatesc cu deschideri gen siciliana sau alehin ! O deschidere simpla ,in care adversarul nu este pregatit ,poate sa-ti creeze un mic avantaj ,un tempo,pe care daca stii sa-l fructifici castigi fara probleme !
|
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 11:01
omule,deschiderea larsen e o cacealma,poti intra in indiana regelui sau in indiana damei,daca joci fara sa ai control asupra centrului pierzi,rar castigi cu varianta larsen
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 12:35
De la: florinpreda999, la data 2010-04-03 11:01:27omule,deschiderea larsen e o cacealma,poti intra in indiana regelui sau in indiana damei,daca joci fara sa ai control asupra centrului pierzi,rar castigi cu varianta larsen Avand albul ,ai initiativa -daca ai forta de joc-treci de jocul de mijloc -e chestia aia cu tactica si strategia- iar in finaluri eu sunt AS -deci am sanse mari de castig !
|
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 12:40
De la: karpov, la data 2010-04-03 12:35:47de obicei albul intra in lupta deschis fara frica,negrul ar trebui normal sa intre in jocuri inchise,ascunse,cu combinatii de moment,atacand pe la spate sau asteptand greseala adversaruluiDe la: florinpreda999, la data 2010-04-03 11:01:27omule,deschiderea larsen e o cacealma,poti intra in indiana regelui sau in indiana damei,daca joci fara sa ai control asupra centrului pierzi,rar castigi cu varianta larsen Raporteaza abuz de limbaj
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 12:55
De la: florinpreda999, la data 2010-04-03 12:40:57De la: karpov, la data 2010-04-03 12:35:47de obicei albul intra in lupta deschis fara frica,negrul ar trebui normal sa intre in jocuri inchise,ascunse,cu combinatii de moment,atacand pe la spate sau asteptand greseala adversaruluiDe la: florinpreda999, la data 2010-04-03 11:01:27omule,deschiderea larsen e o cacealma,poti intra in indiana regelui sau in indiana damei,daca joci fara sa ai control asupra centrului pierzi,rar castigi cu varianta larsen Avand initiativa ,deci tempo ,e ca si cum ai fi sente la GO ! Simti ca tu conduci jocul iar adversarul simte presiunea -il obligi sa se apere ! De la tempo el trebuie sa lupte sa stabileasca echilibrul-egalitatea -abia dupa aia sa incerce sa-si creeze un avantaj ,adica sa aiba el tempo ! E ca si cum ai avea dreptul la o greseala ! Daca ai talent poti sa contracarezi orice plan sau sa-l atragi in planul tau folosindu-te de al lui ! E simplu daca reusesti sa calculezi variante de minim 10 mutari-surprizele sunt greu de creat -de obicei atunci cand combini sau sacrifici vreo piesa poti sa distrugi echilibrul !
|
|
|

Si tu draga din ce categorie faci parte ???Ca ortodox(credincios)nu esti...
domnu" karpov, eu te asigur ca am inteles foarte bine ce ai vrut sa spui , spui de Budism ? stii cum spune olteanul "barim sa fi fost budist " dar la matale se vede clar un ateism ambitios, stiu ca aia cu " falusul " a fost o gluma si nu conteaza cui zeu a apartinut, dar matale ai folosit cuvantul pentru a arata ca poti oricand sa iei credinta ortodoxa in deradere, adica la matale totul se rezuma la noroc si faptul ca existi tot norocul e , pacat ca nu vezi realitatea , dar ca sfat nu -ti sta bine cand iei in deradere un Dumnezeu existent ! P.S. Cand esti dispus sa facem un sah prin corespondenta pe forumul asta ??
,avand in vedere puterea care i se atribuie ! Asa ca a gresi e omeneste -insa daca greseala e a creatorului atunci e grav-mai grav este ca persista in greseala iar preotii ii canta in struna crezand ca il inteleg .Este cea mai mare idiotenie din partea preotilor sa spuna ca inteleg ce vrea un dumnezeu - e ca si cum ar trebui sa crezi ca o bacterie intelege teoria lui Einstein ! Un dumnezeu ar fi o entitate de neanteles -trebuie sa fii bebelus sa crezi contrariul !