Info
x
Rolul femeii in societatea moderna?
|
Fosta membra 9am.ro 1276 mesaje Membru din: 7/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 23:32
De la: nastasemihail, la data 2010-03-01 07:30:43Serena tu ai acea reprezentare a 2 pietre legate cu sfoara. Si pe care le arunci in aer? Cind una, cind alta. S-ar putea sa fie un ideal. What ?????Cred ca de la caloriferul ala mi se trage !
|
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 03:49
Bai fetelor ,unde sunteti ? Asa luptati voi pentru emancipare-dormind -sau.....?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 08:26
De la: karpov, la data 2010-03-03 03:49:43 adorm ...emancipandu-se
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 10:49
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 10:49
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE
|
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 13:48
De la: adyhd1969, la data 2010-03-03 10:49:15www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE ahaaa te-a lovit trenul rau de tot si nu sti sa adormi emancipandu-te....esti ratacita rau
|
9am182550 2 mesaje Membru din: 2/03/2010 |
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 01:53
Rolul femeii in societatea moderna? Atata timp cat serviciile care vin in sprijinul femeii sunt sub orice critica, nu putem vorbi despre adevaratul rol al femeii in societatea moderna romaneasca.Firmele de bone, baby sitere etc.fac doar comert si intermedieri contra comisioane grase, oferind un personal NECALIFICAT, sub orice critica, cu care nu poti sa-ti lasi copiii, nu au nici cele mai elementare cunostinte de crstere si educarea copiilor; menajerele nu au nici o calificare habar nu auy de gospodarie, nu cunosc aparatura moderna sau folosirea detergentilor adecvati. GRADINITELE DE STAT veti fi cu adevarat eliberate de toATE SUNT TOTAI PUTINE, CELE PARTICULARE,unele sunt complet in afara procesului educativ.After scoolurile sunt ca inexistente. Si atunci? Ori raman sa-si creasca singure copiii, fiind menajere si bucatarse in acelasi timp sau....isi dau copiii in grija unor bunici, daca ii au e minunat, batrani , obositi de viata, bolnavi care ei insisi ar avea nevoie de ingrijire'
, .Si atunci, despre ce vorbim? Exemplul unor femei de succes in afaceri este egal cu esecul in viata particulara, familiala sau ...ceea ce e mai grav, cea a educatei propriilor copii. Eu ma aflu la Washington, la baiatul meu, am doi nepoti, dar ma ocup numai de ei, aici gatitul, spalatul vaselor in masina e curent, uscatul rufelor se face intr-o etuva in jumatate de ora, semipreparate gustoase, multiple, variate, gata in cateva minute.Si asta, cand nu vrei sa mananci in oras.,mancare sanatoasa, caci este si din cealalta,dar optiunea iti apartine. Femeia din Romania este o sclava,de cand se casatoreste si pana moare. Bietii bunici, buni la toate! Si atunci, cum sa se afirme o femeie? Sacrificand ori familia ori sacrificandu-si caRIERA, FACAND LUCRURILE PE JUMATATE. cAM ASTA E PAREREA MEA avizata, eu insami mi-am sacrificat doctoratul ,pentru a ma ocupa de fiul meu. Ce-i drept, nu-mi pare rau, cea mai buna investitie pana la urma ramane in educatie, in copii.Nu in cariere, nu in case, bijuterii, averi. Este parerea mea si am deja o varsta...Va salut si va doresc sa prindeti timpurile cand femeia va avea cu adevarat conditii reale sa se afirme. Pana atunci, doar vorbe..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
DROMADER 6 mesaje Membru din: 4/03/2010 |
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 10:58
De la: , la data 2008-11-24 01:33:14E OARE TIMPUL SA SE INTOARCA ??PARERI PRO SI CONTRA!!! Ajuta barbatul sa dea sens vietii! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 12:59
De la: 9am182550, la data 2010-03-04 01:53:00Rolul femeii in societatea moderna? Atata timp cat serviciile care vin in sprijinul femeii sunt sub orice critica, nu putem vorbi despre adevaratul rol al femeii in societatea moderna romaneasca.Firmele de bone, baby sitere etc.fac doar comert si intermedieri contra comisioane grase, oferind un personal NECALIFICAT, sub orice critica, cu care nu poti sa-ti lasi copiii, nu au nici cele mai elementare cunostinte de crstere si educarea copiilor; menajerele nu au nici o calificare habar nu auy de gospodarie, nu cunosc aparatura moderna sau folosirea detergentilor adecvati. GRADINITELE DE STAT veti fi cu adevarat eliberate de toATE SUNT TOTAI PUTINE, CELE PARTICULARE,unele sunt complet in afara procesului educativ.After scoolurile sunt ca inexistente. Si atunci? Ori raman sa-si creasca singure copiii, fiind menajere si bucatarse in acelasi timp sau....isi dau copiii in grija unor bunici, daca ii au e minunat, batrani , obositi de viata, bolnavi care ei insisi ar avea nevoie de ingrijire' FELICITARI BAZA SOCIETATII ESTE FAMILIA O FAMILIE REUSITA STA IN MAESTRIA FEMEIEI CARE ESTE PRINCIPALUL FACTOR DE CRESTERE ,INSTRUIRE SI PREGATIRE-A CEELUI CARE FACE PRIMII PASI IN VIATA nu bona nu instituti particulare ,bunicii ajuta la perfectionarea educatiei sprijinind si contibuind la finisare educatieii uni copil.Si acum im-i aduc aminte de bunici ,fara de care o copilarie ar fi mai putin frumoasa.rolul femeiei la consfintit , si la atribuit FEMEIEI ,DUMNEZEU.
|
violeta1964 40 mesaje Membru din: 11/10/2009 |
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 15:38
Dragul meu barbat, poate pentru tine ar trebui sa se reinventeze matriarhatul. De cand ma stiu satau pe picioarele mele. Am tinut acasa si un trantor 6 ani de zile (pe motiv ca este tatal copilului meu). Am gresit. Errare humanum est. Nu am perseverat in greseala si am ramas singura . Am divortat, mi-am crescut singura copilul, fara nici un ajutor, nici macar pensie alimentara nu mi-a platit. Saracul nu prea lucra... nu avea bani. Eu puteam sa si lucrez sa cresc un copil, sa fac mancare, curatenie, chiar sa zugravesc la nevoie. Voi barbatii, chiar cum vedeti rolul femeii si rolul vostru in societate. Daca o femeie face tot atat la servici, cat si acasa de ce are nevoie de barbat? Va spun eu...nu are. Exceptiile intaresc regula. De cand am divortat eu nu am gasit un barbat care sa considere femeia jumatatea lui |
|
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 15:45
De la: violeta1964, la data 2010-03-08 15:38:49 BARBATUL SI FEMEIA NU SUNT JUMATATEA UNUL ALTUIA CI SE COMPLETEAZA RECIPROC UNUL PE CELALALT,NUMAI SUFLETELE POT FI SUFLETE PERECHE,DAR IN NICI UN CAZ JUMATATI , NU CRED CA NU VA RASARE SOARELE SI PE STRADA TA !
|
|
Fosta membra 9am.ro 60 mesaje Membru din: 8/12/2009 |
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 16:29
Perfect adevarat. Familia este celula de baza a unei societati, iar perpetuarea moralei si a culturii in toate aspectele ei se bazeaza in primul rand pe existenta familiei .
O familie in care femeia isi neglijeaza atributiile ei de prim ghid in educarea copiilor este exemplul cel mai des intalnit in societatile de consum , model atat de bine copiat in Romania. Daca subiectul este atat de incitant , asta se datoreaza tocmai pentru faptul ca in mijlocul subiectului se afla FEMEIA. FEMEIA , care a fost golita de continut si plasata ca vector de imagine publicitara pentru orice se poate vinde. FEMEIA si SEXUALITATEA sunt aproape sinonime atunci vand vorbim despre orice are legatura cu succesul in viata. Bunastarea este asociata cu o femeie frumoasa. Ca veni vorba despre imaginea femeii asociate cu sexualitatea , am doua intrebari ? 1. Care este procentul de imagini publicitare in care subiectul este o femeie obisnuita ? 2. In cate clipuri publicitare femeia transmite mesajul verbal si nu insinueaza nimic ...SEXUAL. Iata , in lipsa perpetuarii uneor principii morale in cadrul familiei , modelele de succes care ghideaza viitorul tinerelor pe care le vrem maine sa-si educe copiii in spiritul moralei crestine ortodoxe. Ati mai vazut in ultima vreme reprezentanti ai bisericii ortodoxe facand ceva in sensul educarii tineretutlui din tara noastra ? Ati mai auzit ca judecatori ca judece si sa condamne si pe baza unor norme de morala ? Ei bine, NU. Toate legile privind conduita sociala au fost golite de MORALA Asa de bine este distrusa societatea ,caci pana si adulterul a ajuns sa fie tolerat si neincriminat. Este un afront adus familiei ca si societatii cu traditii si istorie. Peste 50 de ani , multi dintre stranepotii celor de azi nu isi vor putea reconstitui un arbore genealogic cu care sa se mandreasca. Iata cum m-am intors la vesnica problema enuntata de Caragiale : O societate care nu are printipuri car'vasazica nu le are. Desigur problema este valabila peste tot in cocietatle consumiste. Eu cred ca criza va mai "rezolva" societatile consumiste. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 19:31
De la: 9am176644, la data 2010-03-08 16:29:14Perfect adevarat. Familia este celula de baza a unei societati, iar perpetuarea moralei si a culturii in toate aspectele ei se bazeaza in primul rand pe existenta familiei .
Raporteaza abuz de limbaj
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
NOROCUL_VIETII 48 mesaje Membru din: 16/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 22:29
De la: , la data 2008-11-24 01:33:14E OARE TIMPUL SA SE INTOARCA ??PARERI PRO SI CONTRA!!! Este persoana care educa barbatul,daca nu ar fi femeia,barbatii ar umbla neingrijiti ,nu ar face studii,nu ar invata meserii ,nu sar lupta pentru pozitii sociale ,ca nu ar avea la cine sa se faleasca si pe cine sa cucereasca
|
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 08:46
De la: NOROCUL_VIETII, la data 2010-03-08 22:29:35De la: , la data 2008-11-24 01:33:14E OARE TIMPUL SA SE INTOARCA ??PARERI PRO SI CONTRA!!! total fals,ca si avatarul
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 09:05
De la: 9am045616, la data 2010-03-09 08:46:05adevarul e undeva la mijloc,nici nu-i total fals ce afirma duduia,da' nici adevarat 100 %De la: NOROCUL_VIETII, la data 2010-03-08 22:29:35De la: , la data 2008-11-24 01:33:14E OARE TIMPUL SA SE INTOARCA ??PARERI PRO SI CONTRA!!!
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
9am075367 6 mesaje Membru din: 9/03/2010 |
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 10:19
Sotie si mama de la Eva incoace . De la emanciparea femeii , muncitoare calificata sau necalificata ( excluzand cea mai veche meseri din lume ) , pentru un banut in plus in casa ...
|
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 10:02
De la: 9am075367, la data 2010-03-09 10:19:02Sotie si mama de la Eva incoace . De la emanciparea femeii , muncitoare calificata sau necalificata ( excluzand cea mai veche meseri din lume ) , pentru un banut in plus in casa ... iti decorezi casa cu bani????
|
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 21:09
De la: 9am045616, la data 2010-03-10 10:02:20De la: 9am075367, la data 2010-03-09 10:19:02Sotie si mama de la Eva incoace . De la emanciparea femeii , muncitoare calificata sau necalificata ( excluzand cea mai veche meseri din lume ) , pentru un banut in plus in casa ... 616, respecta-i opinia.....se va lamuri.... se multumeste cu putin....doar sotie si mama.....poate mai tarziu isi aduce aminte ca e FEMEIE....
|
|
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 21:11
De la: 9am147005, la data 2010-03-10 21:09:44De la: 9am045616, la data 2010-03-10 10:02:20De la: 9am075367, la data 2010-03-09 10:19:02Sotie si mama de la Eva incoace . De la emanciparea femeii , muncitoare calificata sau necalificata ( excluzand cea mai veche meseri din lume ) , pentru un banut in plus in casa ...
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 4462 mesaje Membru din: 27/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 21:12
si tu ti-ai amintit, tigane?
sa zic drept, ceva-ceva ciudat am observat eu la tine
|
|
Postat pe: 11 Martie 2010, ora 09:57
De ce e '' rolul ''femeii la cratita,mai ales cand se spune ca barbatii sunt cei mai buni bucatari?Si in plus, cunosc destule femei care nu stiu sa invarta cu polonicul in oala ,daramite sa mai faca mancare....
|
Postat pe: 11 Martie 2010, ora 10:11
Spune-mi si mie secretul de a cumpara ceva fara bani.Ti-ai facut mobila singur cu lemnul din padurea proprietate personala?Esti olar cumva si ai farfurii creatie personala?Draperiile si pedelele le-ai tesut din plantele din gradina?Si lenjeria .....si etc,ca sa nu mai continui cu alte intrebari referitoare la tot ce te inconjoara in propri-ti casa, cum le-ai obtinut?Mostenire?
|
Postat pe: 11 Martie 2010, ora 10:13
Se pare ca esti mai spiritual decat se pare.Ce inseamna in opinia ta a fi femeie?
|
Postat pe: 11 Martie 2010, ora 10:17
De la: 9am147005, la data 2010-03-10 21:09:44De la: 9am045616, la data 2010-03-10 10:02:20De la: 9am075367, la data 2010-03-09 10:19:02Sotie si mama de la Eva incoace . De la emanciparea femeii , muncitoare calificata sau necalificata ( excluzand cea mai veche meseri din lume ) , pentru un banut in plus in casa ... Cam cat de tarziu?Trebuie sa fiu pregatita ca nu cumva sa raman socata pentru tot restul vietii...... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Martie 2010, ora 10:34
De la: 9am075367, la data 2010-03-11 10:17:28De la: 9am147005, la data 2010-03-10 21:09:44De la: 9am045616, la data 2010-03-10 10:02:20De la: 9am075367, la data 2010-03-09 10:19:02Sotie si mama de la Eva incoace . De la emanciparea femeii , muncitoare calificata sau necalificata ( excluzand cea mai veche meseri din lume ) , pentru un banut in plus in casa ... asta depinde de tine.....cat de receptiva esti ..socata nu ramai, doar cu un gust amar in gura....
|
|
Postat pe: 11 Martie 2010, ora 10:40
De la: herra, la data 2010-03-11 10:34:13servus hera,zeus te saluta !!!De la: 9am075367, la data 2010-03-11 10:17:28De la: 9am147005, la data 2010-03-10 21:09:44De la: 9am045616, la data 2010-03-10 10:02:20De la: 9am075367, la data 2010-03-09 10:19:02Sotie si mama de la Eva incoace . De la emanciparea femeii , muncitoare calificata sau necalificata ( excluzand cea mai veche meseri din lume ) , pentru un banut in plus in casa ...
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 11 Martie 2010, ora 10:43
ma vazusi repede....buna sa-ti fie inima!
|
|
Fosta membra 9am.ro 314 mesaje Membru din: 31/05/2009 |
Postat pe: 11 Martie 2010, ora 12:35
Fiecare isi invata rolul dupa cum ii este voia sau nevoia, dupa cerere si oferta, dupa marimea scenei, dupa indrumarile regizorului si cit de cit respecta scenariu. Femeia in societatea moderna poate juca toate rolurile, unele joaca pentru public, altele pentru ele insele.
|
Postat pe: 11 Martie 2010, ora 15:15
De la: herra, la data 2010-03-10 21:09:44De la: 9am045616, la data 2010-03-10 10:02:20De la: 9am075367, la data 2010-03-09 10:19:02Sotie si mama de la Eva incoace . De la emanciparea femeii , muncitoare calificata sau necalificata ( excluzand cea mai veche meseri din lume ) , pentru un banut in plus in casa ... HERA,HERA ... DIN PARTEA LUI HERCULE
|
|
|

adorm ...emancipandu-se
BAZA SOCIETATII ESTE FAMILIA
total fals,ca si avatarul