back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Exista extraterestri?

Pagini: << 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 >> Sari la pagina:

JD

20 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 07:31

astept e-mail de la voi
acum ma duc ca la mine e inca 26 Dec.

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 14:42

De la: nastasemihail, la data 2009-12-26 01:30:06
De la: Tycu, la data 2009-12-22 11:27:32
De la: nastasemihail, la data 2009-12-21 16:37:54Deci Tycule pica teoria, ca nu pot ajunge la noi din cauza distantei. S-ar putea sa fie tot oameni, din trecut, care locuiesc definitiv in spatiul cosmic.

9 miliarde Km pana la margine ,.. marginea cui bre ? domnu" nastasemihail cand universul nostru are diametrul de 93 miliarde km, si galaxia noastra are diametrul de 30 000 de ani lumina si suntem cam la mijlocul universului . !! Chiar 9 miliarde km sa-i faci in cateva ore , e de domeniul absurdului , trebuie viteze enorm de mari depasind cu mult viteza luminii , viteze care nu sunt in univers ,si se stie ca la viteza luminii orice corp se descompune in particule elementare si tot la viteza luminii, numai infranarea se face in peste 800 mii km . Nu stiu ce au fotografiat aia dar hai sa nu intram in domeniul SF -ului !!! Ca locuiesc oameni din trecut acolo ? pai ce facem cu teoria mortii., poate spiritele lor sa fie pe acolo , dar asta tine de religie , in care si eu personal cred !!!
Pin ala pLuto sint 9 mld km. Pina la marginea sist solar, la a doua centura, o lula...lumina. Pin la cea ami apropiata stea 4 ani lumina. Calea lactee are 10000x30000x100000 ani-lumina. E eliptica. Universul vizibil cu telescopul Hubble e pina la 2-3 miliarde ani lumina. Cel cu alte lungimi de unda, pina la 14 miliarde ani-lumina. Eu sint adeptul ca universul are vreo citeva zeci de miliarde ani-lumina.
De unde ai scos cu 93 mld km.
Foto cu obiecte f mari, posibil artificiale sint de la hubble si cassini. Nu dau link, ca oricum contrazici orice misca.

Domnu' nastasemihail, matale spui ca eu culeg informatii si apoi vin pe topic , pai normal ca eu "culeg " informatiile , ca nu m-am nascut cu ele, normal ca le iau de pe lucrari demne de incredere , ; 9 miliarde km nu inseamana marginea sistemului solar, adevarata lungime a sist. solar inca nu se stie,distanta pana la Pluto [nu e planeta} e singura distanta care se stie pana acum , Calea Lactee, nu e eliptica, ci e sub forma se spirala , o alta confuzie de exprimare , o faci cu
". Eu sint adeptul ca universul are vreo citeva zeci de miliarde ani-lumina. ". ,,domnu nastase, vechimea nu se masoara in ani lumina bre , ci in ani .!!In urma cu aprox 13miliarde de ani a avut loc explozia "big-beng " in uma careia corpurile si praful rezultat s-au departat cu diferite viteze in spatiu, si azi continua, de aceea se spune ca universul este in expansiune,si pana de curand s-a aflat ca dstanta intre cele mai departate corpuri este de 93 miliarde Km , asta fiind o distanta provizorie care se cunoaste, posibil sa fie si alte distante mai mari ! Telescopul Hubble nu masoara distanta pana la corpurile ceresti bre, distanta se afla cu ajutorul spectrului luminii si a lungimii de unda prin niste calcule ,care numai telescoapele puternice { ca Habble } poate afla acest spectru !!! In legatura cu obiectele mari, fac precizarea ca acele obiecte nu are cum sa fie OZN cu extraterestrii !!!!!!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 14:48

De la: tilsor, la data 2009-12-26 12:52:29
De la: Tycu, la data 2009-12-26 12:04:32
De la: John_Doe, la data 2009-12-25 21:35:23Ticu
Desigur ca exista etraterestri. Ca tu nu ai vazut, asta nu inseamna ca esti Buricul Pamintului!
Dar acum vad ca vrei sa devi si Buricul Universului.
Cu siguranta ca se pot strabate distante enorme prin intermediul Gaurilor Calde, care creaza "punti"
intre spatii si timp.
Ca tu nu sti astea nu inseamna ca altii nu au citit!
Vrei sa studiezi serios sau vrei sa fi domnul "CONTRA"?

Eu nu am cotestat niciodata ca in univers sunt extraterestrii ! Cu toate ca pana in secunda asta , nu s-a descoprit niciun semn de asa ceva, dar fiind corpuri cu miliardele , posibil sa fie, dar nu au fost niciodata pe pamant sau pamantenii la ei, sunt imposibile aceste vizite, datorita distantei , a vitezei si legilor lor !! De unde tot luati aiurelile astea cu " Gauri calde, Gauri de vierme , Curbari de spatii, si alte bazaconii luate de prin filme SF ", gaurile negre [ singurele existente ] nu au cum ,sa permita asa ceva!!

Draga Tycu, nu te lasa influientat de gindirea fantastica a unora....traieste in lumea noastra reala...si fi convins ca extraterestrii nu exista.....ele sint manifestari Satanice..si atit.
Ca sint alte lumi locuite....e corect...chiar Biblia spune asta...dar acestia nu intra in atmosfera infecta de pacate urite faptuite de noi.
Sint multe carti care demonstreaza lucrul acesta

Corect,domnu' tilsor, pe vaianta asta merg si eu !!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 14:53

De la: tilsor, la data 2009-12-26 19:04:57
De la: pavel77, la data 2009-12-26 13:04:19SIGUR CA EXISTA !!! COPILUL MEU A FOST RAPIT SI OPERAT DE HEMATOM CRANIAN DE 2 LIENI BUNI CARE L-AU RAPIT INTR-O NAVA DE MICI DIMENSIUNI...DACA VRETI INFO MA GASITI LA EMAIL ileapavel@yahoo.com sau tel.0743315866

Mai nene, chiar ii crezi pe toti prosti?.....Vrei sa-ti reincarci telefonul facind minute cu cei ce cred in iluzii satanice?

Ticu
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 15:00

De la: Tycu, la data 2009-12-27 14:53:46
De la: tilsor, la data 2009-12-26 19:04:57
De la: pavel77, la data 2009-12-26 13:04:19SIGUR CA EXISTA !!! COPILUL MEU A FOST RAPIT SI OPERAT DE HEMATOM CRANIAN DE 2 LIENI BUNI CARE L-AU RAPIT INTR-O NAVA DE MICI DIMENSIUNI...DACA VRETI INFO MA GASITI LA EMAIL ileapavel@yahoo.com sau tel.0743315866

Mai nene, chiar ii crezi pe toti prosti?.....Vrei sa-ti reincarci telefonul facind minute cu cei ce cred in iluzii satanice?

Oare dacă-mi las nr. de mobil pe forum...se găsește cine să-mi plătească și mie abonamentul...că-i ieftin ca braga...

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Taucety

13 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 18:17

Exista oameni? pana acum nu am vazut decat bipezi!!!

Zona geografică dăunează GRAV sănătății! Pentru sănătatea dv. evitați tutunul, alcoolul și România!
Taucety

13 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 18:23

Exista si lieni rai?

Zona geografică dăunează GRAV sănătății! Pentru sănătatea dv. evitați tutunul, alcoolul și România!
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 18:26

De la: Taucety, la data 2009-12-27 18:23:27Exista si lieni rai?
exista si domne feri sa ti-o puna pe-ntuneric vrunu' d'ala

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
lime

37 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 18:31

Florine
Ma p.s de ris! Bagabondule

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 18:34

De la: lime, la data 2009-12-27 18:31:35Florine
Ma p.s de ris! Bagabondule
ioane,nu te abtine ca te-nbolnavesti de rinichi, ce naiba nu v-au construit nici in sec.21 w.c.-uri???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
lime

37 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 18:42

M-ai facut sa pierd momente pretioase din fata computerului, si sa fug la toaleta.
Vei plati... ha ha ha!

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 18:45

De la: lime, la data 2009-12-27 18:42:30M-ai facut sa pierd momente pretioase din fata computerului, si sa fug la toaleta.
Vei plati... ha ha ha!
de asa se-ntampla cand nu te racordezi direct la retea ca mine,pui furtunu' si dai drumu' la jet,ba inapoiati sunteti p'acolo

lime

37 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 18:47

Cred ca ne pindeste toti!
Ca nu mai zice unu' nimic.
Acus sar pe noi!

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 18:49

De la: lime, la data 2009-12-27 18:47:49Cred ca ne pindeste toti!
Ca nu mai zice unu' nimic.
Acus sar pe noi!
lasa-i bre sa sara,ca-si rup gatu' singuri,d'aia ti s-o facut coada covrig si nu mai incape ???

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 01:44

De la: Taucety, la data 2009-12-27 18:17:54Exista oameni? pana acum nu am vazut decat bipezi!!!

Oamenii, ca si natiunile, vor actiona rational numai dupa ce toate celelalte posibilitati au fost epuizate.

Raporteaza abuz de limbaj
jozsi63

9 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 14:26

extraterestri sint dar nu in lumea materiala

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 14:40

De la: 9am179376, la data 2010-01-07 14:26:57extraterestri sint dar nu in lumea materiala

Ce inseamna "lume materiala"???!!!
Te referi la BANCI??!!!

Atunci ai dreptate: N-am vazut extraterestrii la Banca

Altceva??!!

marian_balan_bv

5 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 15:41

daa exista

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 17:44

adineaori vazusi unu' pe ici. vroia sa-l cloneze pe avram iancu! L-AM VAZUT EU CU OCHII MEI! daca or fi sa fie, ii simtiti nu ii vedeti! sunt prea inteligenti pentru universul lor ca sa-si plimbe OZN-ul prin noxele emanate de experientele nucleare.

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 03:55

CE NICI ACUM NU VA INTRAT IN CAP CA EXISTA?

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 05:48

De la: 9am147005, la data 2010-01-07 17:44:21adineaori vazusi unu' pe ici. vroia sa-l cloneze pe avram iancu! L-AM VAZUT EU CU OCHII MEI! daca or fi sa fie, ii simtiti nu ii vedeti! sunt prea inteligenti pentru universul lor ca sa-si plimbe OZN-ul prin noxele emanate de experientele nucleare.

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 16:16

de cand ma plimb pe forumul asta, ma tot studiez , poate,poate vad vreo urma de experiente extratereste. poate m-or intreba inainte de ce am nevoie!

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 16:23

De la: 9am147005, la data 2010-01-08 16:16:51de cand ma plimb pe forumul asta, ma tot studiez , poate,poate vad vreo urma de experiente extratereste. poate m-or intreba inainte de ce am nevoie!

?

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 17:10

nu e nevoie de extra teresti, ies pe balcon si fluier si se rezolva!

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 19:12

EXTRATERESTRI SUNT SIGUR ACOLO IN IMENSITATEA UNIVERSULUI! ASA CUM SI CEI ,, DIN LUMEA VECHE,, NU STIAU CA PESTE OCEAN SUNT SI ALTE FIINTE LA FEL CA EI PINA LA COLUMB! E POSIBIL CA EI SA STIE DESPRE NOI ABSOLUT TOT! DAR STAU IN UMBRA SAU CONDITILE DE AICI NU LE PERMITE COOABITAREA CU NOI.CEEA CE NU CRED. DACA AU AJUNS PINA PE PAMINT INSEAMNA CA STAPINESC O TEHNOLOGIE SUPERAVANSATA . DAR DRAGA QUASAR TREBUIE SA LUAM IN CONSIDERARE CA EXISTA SI ALTE DIMENSIUNI , ASA CUM S-A DEMONSTRAT CA FOTONUL DE LUMINA POATE FI IN DOUA LOCURI DEODATA, EXPERIMENT FACUT IN SEC.20 .ORICUM MAI NASOL AR FI SA NU FIM ,, MONITORIZATI,, DE ,,CEI CENUSII,,.TOT ASA DE POSIBIL AR FI CA NOI SA FI PLECAT DUPA PLANETA ASTA ACUM CITEVA N-US CITI ANI LUMINA , PARSECI,SI ACUM S-AU INTORS! SA NE MONITORIZEZE ,IN FORMA AVANSATA FIZICA SI MENTALA,NEAVIND ,,CURAJ,, SA NE CONTACTEZE,, DATORITA PRIMITIVISMULUI NOSTRU, AJUTINDU-NE DEZINTERESAT!POATE SUNTEM UN EXPERIMENT DIN ,,INALTAREA,, NOASTRA SA ,,VEDEM ,, CUM ESTE IN FORMA MATERIEI CARNALE,O FORMA EXPERIMENTALA SPIRITUALA PT. A AVANSA IN TRECEREA INTR-O DIMENSUNE MAI AVANSATA. MULTI OR SA SPUNA CA ABEREZ, DAR IN UNIVERSUL ASTA ORICE ESTE POSIBIL! A FOST POSIBILA SI APARITIA NOASTRA CA FIINTE CONSTIIENTE DE TOT CE E IN JURUL NOSTRU!

Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 20:00

fiinte constiente de tot ce e in jurul nostru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! inconstiente poate de cate daune face! poate unul la un milion sa aibe cand si cand ceva semne de intrebare daca a facut bine ce a facut si atunci se rezolva mergand la biserica ca isus rezolva totul! specialitatea zilei: spalari de constiinta! iarta-l doamne ca n-a stiut ce face!
daca ma viziteaza extraterestrii astia, stii care este cea mai mare dorinta a mea? sa faca un bine omului si sa-i dea calitatea de a vedea INAINTE consecintele actiunilor sale! AMIN!

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 22:41

De la: florinpreda999, la data 2009-12-27 18:26:49
De la: Taucety, la data 2009-12-27 18:23:27Exista si lieni rai?
exista si domne feri sa ti-o puna pe-ntuneric vrunu' d'ala

Florinel, tu NU TE MAI FACI BINE!!!!! Vrei sa fac infarct !!!!....sa vina astia cu nava sa ma bazaie la cap cu vre-o traznaie electrica.....doar ca sa te fericeasca pe tine, ca iti sta mintea numai la PROSTII !!!!"!"

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 22:44

De la: 9am147005, la data 2010-01-08 20:00:53fiinte constiente de tot ce e in jurul nostru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! inconstiente poate de cate daune face! poate unul la un milion sa aibe cand si cand ceva semne de intrebare daca a facut bine ce a facut si atunci se rezolva mergand la biserica ca isus rezolva totul! specialitatea zilei: spalari de constiinta! iarta-l doamne ca n-a stiut ce face!
daca ma viziteaza extraterestrii astia, stii care este cea mai mare dorinta a mea? sa faca un bine omului si sa-i dea calitatea de a vedea INAINTE consecintele actiunilor sale! AMIN!

Hi Hi...ma doare burta !!!

Duduita draguta, de ce nu te duci matale pe alt topic (iti recomand unul religios), ca aici or sa te sperie extraterestrii, iar mataluta o sa-i sperii pe ei !!!

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 22:52

draguta citeste tot si cu atentie poate observi ironia mea la adresa sectorului religios! sau poate sunt eu prea subtila!

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 22:57

De la: 9am147005, la data 2010-01-09 22:52:11draguta citeste tot si cu atentie poate observi ironia mea la adresa sectorului religios! sau poate sunt eu prea subtila!

Ai dreptate !!!

Astea cu continut religios ma seaca rau si nu citesc cu atentie......Acum rad !!!

Pagini: << 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului EXISTA EXTRATERESTRI?
Mergi la: