Tycu
3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 11:27
De la: nastasemihail, la data 2009-12-21 16:37:54Deci Tycule pica teoria, ca nu pot ajunge la noi din cauza distantei. S-ar putea sa fie tot oameni, din trecut, care locuiesc definitiv in spatiul cosmic.
 9 miliarde Km pana la margine ,.. marginea cui bre ? domnu" nastasemihail cand universul nostru are diametrul de 93 miliarde km, si galaxia noastra are diametrul de 30 000 de ani lumina si suntem cam la mijlocul universului . !! Chiar 9 miliarde km sa-i faci in cateva ore , e de domeniul absurdului , trebuie viteze enorm de mari depasind cu mult viteza luminii , viteze care nu sunt in univers ,si se stie ca la viteza luminii orice corp se descompune in particule elementare si tot la viteza luminii, numai infranarea se face in peste 800 mii km . Nu stiu ce au fotografiat aia dar hai sa nu intram in domeniul SF -ului !!! Ca locuiesc oameni din trecut acolo ? pai ce facem cu teoria mortii., poate spiritele lor sa fie pe acolo , dar asta tine de religie , in care si eu personal cred !!!
Ticu
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 11:30
De la: Tycu, la data 2009-12-22 11:27:32De la: nastasemihail, la data 2009-12-21 16:37:54Deci Tycule pica teoria, ca nu pot ajunge la noi din cauza distantei. S-ar putea sa fie tot oameni, din trecut, care locuiesc definitiv in spatiul cosmic.
9 miliarde Km pana la margine ,.. marginea cui bre ? domnu" nastasemihail cand universul nostru are diametrul de 93 miliarde km, si galaxia noastra are diametrul de 30 000 de ani lumina si suntem cam la mijlocul universului . !! Chiar 9 miliarde km sa-i faci in cateva ore , e de domeniul absurdului , trebuie viteze enorm de mari depasind cu mult viteza luminii , viteze care nu sunt in univers ,si se stie ca la viteza luminii orice corp se descompune in particule elementare si tot la viteza luminii, numai infranarea se face in peste 800 mii km . Nu stiu ce au fotografiat aia dar hai sa nu intram in domeniul SF -ului !!! Ca locuiesc oameni din trecut acolo ? pai ce facem cu teoria mortii., poate spiritele lor sa fie pe acolo , dar asta tine de religie , in care si eu personal cred !!! TICUSOR,CEEA CE NU STIM SAU NU E SCRIS NICAIERI,NU INSEAMNA CA NU SE POATE
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 11:31
SAU CA SA FIU SI MAI CLAR,NU TOT CE E SCRIS,E SI ADEVARAT,EXEMPLUL CEL MAI CONCLUDENT ESTE CARTEA NEAGRA A UMANITATII PE CARE TOT NE-O VARA IN FATA MISTICII DE DIVERSE CULORI
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 14:31
De la: nastasemihail, la data 2009-12-21 16:36:34De la: Tycu, la data 2009-12-20 11:33:59De la: nastasemihail, la data 2009-12-20 06:32:55De la: adicva65, la data 2009-12-20 06:17:30Da exista. Singura problema e distanta. Sunt mult prea departe ca sa putem ajunge la ei iar cei ce au ajuns la noi au supertehnogii. Sint in sistemul solar, sub nasul nostru. Nu vin si nu pleaca, precum noi la servici. Fac naveta scurta. 1-2 miliarde km,
Domnu' nastase . chiar 2 miliarde km ? pai cata viata sa aiba ei, tinand cont ca la viteza luminii , orice obiect viu sau fara viata, se descompune pana la nivelul electronului si a celulei ! sau poate matale crezi si in aiureala cu "telepurtarea " !!! Sint vreo 9 miliarde pina la margine. Acolo stationeaza. Ajung pina la noi in citeva ore. Au viteze f mari. Hubble a fotografiat niste obiecte de mii de km, dar in infrarosu.
... Mihăițăăăă... ia și-ntreabă-l tu pe nenea Tycu, el când are preconizat o evaluare corectă de situație ?...explicî-i ce-s alea fotonoexoabsorbante, sau ce-s alea gravitaționalexoabsormante, sau celelalte, exonointeligentonanosemultiplicative,sau cele exotic reconfiguratoare !....
 cu gravitația artificială nu mai spun nimic, are să-i spună lui nenea C.V.Tudor și cine știe ce s-ar mai putea întâmpla, are să-i scimbe cine știe ce parametri și-o să ne trezim toți înscriși pe orbita circumterestră instant !...
|
|
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 10:52
De la: florinpreda999, la data 2009-12-22 11:30:24De la: Tycu, la data 2009-12-22 11:27:32De la: nastasemihail, la data 2009-12-21 16:37:54Deci Tycule pica teoria, ca nu pot ajunge la noi din cauza distantei. S-ar putea sa fie tot oameni, din trecut, care locuiesc definitiv in spatiul cosmic.
9 miliarde Km pana la margine ,.. marginea cui bre ? domnu" nastasemihail cand universul nostru are diametrul de 93 miliarde km, si galaxia noastra are diametrul de 30 000 de ani lumina si suntem cam la mijlocul universului . !! Chiar 9 miliarde km sa-i faci in cateva ore , e de domeniul absurdului , trebuie viteze enorm de mari depasind cu mult viteza luminii , viteze care nu sunt in univers ,si se stie ca la viteza luminii orice corp se descompune in particule elementare si tot la viteza luminii, numai infranarea se face in peste 800 mii km . Nu stiu ce au fotografiat aia dar hai sa nu intram in domeniul SF -ului !!! Ca locuiesc oameni din trecut acolo ? pai ce facem cu teoria mortii., poate spiritele lor sa fie pe acolo , dar asta tine de religie , in care si eu personal cred !!! TICUSOR,CEEA CE NU STIM SAU NU E SCRIS NICAIERI,NU INSEAMNA CA NU SE POATE
 Asa este,si eu sunt de acord cu asta !!!!!!!!
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 10:54
De la: mytcor, la data 2009-12-22 14:31:44De la: nastasemihail, la data 2009-12-21 16:36:34De la: Tycu, la data 2009-12-20 11:33:59De la: nastasemihail, la data 2009-12-20 06:32:55De la: adicva65, la data 2009-12-20 06:17:30Da exista. Singura problema e distanta. Sunt mult prea departe ca sa putem ajunge la ei iar cei ce au ajuns la noi au supertehnogii. Sint in sistemul solar, sub nasul nostru. Nu vin si nu pleaca, precum noi la servici. Fac naveta scurta. 1-2 miliarde km,
Domnu' nastase . chiar 2 miliarde km ? pai cata viata sa aiba ei, tinand cont ca la viteza luminii , orice obiect viu sau fara viata, se descompune pana la nivelul electronului si a celulei ! sau poate matale crezi si in aiureala cu "telepurtarea " !!! Sint vreo 9 miliarde pina la margine. Acolo stationeaza. Ajung pina la noi in citeva ore. Au viteze f mari. Hubble a fotografiat niste obiecte de mii de km, dar in infrarosu.
... Mihăițăăăă... ia și-ntreabă-l tu pe nenea Tycu, el când are preconizat o evaluare corectă de situație ?...explicî-i ce-s alea fotonoexoabsorbante, sau ce-s alea gravitaționalexoabsormante, sau celelalte, exonointeligentonanosemultiplicative,sau cele exotic reconfiguratoare !....
cu gravitația artificială nu mai spun nimic, are să-i spună lui nenea C.V.Tudor și cine știe ce s-ar mai putea întâmpla, are să-i scimbe cine știe ce parametri și-o să ne trezim toți înscriși pe orbita circumterestră instant !...
Ticu
|
John_Doe
36 mesaje
|
Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 21:35
Ticu
Desigur ca exista etraterestri. Ca tu nu ai vazut, asta nu inseamna ca esti Buricul Pamintului!
Dar acum vad ca vrei sa devi si Buricul Universului.
Cu siguranta ca se pot strabate distante enorme prin intermediul Gaurilor Calde, care creaza "punti"
intre spatii si timp.
Ca tu nu sti astea nu inseamna ca altii nu au citit!
Vrei sa studiezi serios sau vrei sa fi domnul "CONTRA"?
|
|
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 01:30
De la: Tycu, la data 2009-12-22 11:27:32De la: nastasemihail, la data 2009-12-21 16:37:54Deci Tycule pica teoria, ca nu pot ajunge la noi din cauza distantei. S-ar putea sa fie tot oameni, din trecut, care locuiesc definitiv in spatiul cosmic.
9 miliarde Km pana la margine ,.. marginea cui bre ? domnu" nastasemihail cand universul nostru are diametrul de 93 miliarde km, si galaxia noastra are diametrul de 30 000 de ani lumina si suntem cam la mijlocul universului . !! Chiar 9 miliarde km sa-i faci in cateva ore , e de domeniul absurdului , trebuie viteze enorm de mari depasind cu mult viteza luminii , viteze care nu sunt in univers ,si se stie ca la viteza luminii orice corp se descompune in particule elementare si tot la viteza luminii, numai infranarea se face in peste 800 mii km . Nu stiu ce au fotografiat aia dar hai sa nu intram in domeniul SF -ului !!! Ca locuiesc oameni din trecut acolo ? pai ce facem cu teoria mortii., poate spiritele lor sa fie pe acolo , dar asta tine de religie , in care si eu personal cred !!! Pin ala pLuto sint 9 mld km. Pina la marginea sist solar, la a doua centura, o lula...lumina. Pin la cea ami apropiata stea 4 ani lumina. Calea lactee are 10000x30000x100000 ani-lumina. E eliptica. Universul vizibil cu telescopul Hubble e pina la 2-3 miliarde ani lumina. Cel cu alte lungimi de unda, pina la 14 miliarde ani-lumina. Eu sint adeptul ca universul are vreo citeva zeci de miliarde ani-lumina.
De unde ai scos cu 93 mld km.
Foto cu obiecte f mari, posibil artificiale sint de la hubble si cassini. Nu dau link, ca oricum contrazici orice misca.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 01:34
De la: John_Doe, la data 2009-12-25 21:35:23Ticu
Desigur ca exista etraterestri. Ca tu nu ai vazut, asta nu inseamna ca esti Buricul Pamintului!
Cu siguranta ca se pot strabate distante enorme prin intermediul Gaurilor Calde, care creaza "punti"
intre spatii si timp.
Vrei sa studiezi serios sau vrei sa fi domnul "CONTRA"? Tu nu stii ca el contrazice, se incarca cu informatii si apoi le aduce el. Oricum sint informatii publice. Oricine vrea le poate accesa, numai sa vrea.
Doar ca eu le studiez de 30-35 ani. Tin minte ca mi-a insuflat asta un coleg de banca in clasa a 9-a. Pina atunci habar nu aveam de astea. la 15 ani. Si la 12 ani vazusem ceva ca un balon ce statea la punct fix pe vint.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
John_Doe
36 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 01:38
Dragii mei,
Am o veste noua pentru voi:
Universul este Infinit, adica, o sfera colosala!
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 01:43
De la: John_Doe, la data 2009-12-26 01:38:41Dragii mei,
Universul este Infinit, adica, o sfera colosala! Esti sigur? pai daca e infinit, de unde stii ca e o sfera. deci e finit.
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 01:54
De la: John_Doe, la data 2009-12-26 01:38:41Dragii mei,
Universul este Infinit, adica, o sfera colosala!
 Hmmm, nu știu...eu altceva am învățat...
Din câte se știe...Universul cunoscut seamănă mai mult cu un con...
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 01:58
|
Anonimus
4 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 12:01
Foarte posibil!
Exact cum noi oamenii suntem in galaxia Lactee, e posibil si existenta altor lumi mult mai evoluate si in alte galaxii. Posibil sa fim chiar un experiment al altor civilizatii.
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 12:04
De la: John_Doe, la data 2009-12-25 21:35:23Ticu
intre spatii si timp.
 Eu nu am cotestat niciodata ca in univers sunt extraterestrii ! Cu toate ca pana in secunda asta , nu s-a descoprit niciun semn de asa ceva, dar fiind corpuri cu miliardele , posibil sa fie, dar nu au fost niciodata pe pamant sau pamantenii la ei, sunt imposibile aceste vizite, datorita distantei , a vitezei si legilor lor !! De unde tot luati aiurelile astea cu " Gauri calde, Gauri de vierme , Curbari de spatii, si alte bazaconii luate de prin filme SF ", gaurile negre [ singurele existente ] nu au cum ,sa permita asa ceva!!
Ticu
|
tilsor
1415 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 12:52
De la: Tycu, la data 2009-12-26 12:04:32De la: John_Doe, la data 2009-12-25 21:35:23Ticu
intre spatii si timp.
Eu nu am cotestat niciodata ca in univers sunt extraterestrii ! Cu toate ca pana in secunda asta , nu s-a descoprit niciun semn de asa ceva, dar fiind corpuri cu miliardele , posibil sa fie, dar nu au fost niciodata pe pamant sau pamantenii la ei, sunt imposibile aceste vizite, datorita distantei , a vitezei si legilor lor !! De unde tot luati aiurelile astea cu " Gauri calde, Gauri de vierme , Curbari de spatii, si alte bazaconii luate de prin filme SF ", gaurile negre [ singurele existente ] nu au cum ,sa permita asa ceva!!
Draga Tycu, nu te lasa influientat de gindirea fantastica a unora....traieste in lumea noastra reala...si fi convins ca extraterestrii nu exista.....ele sint manifestari Satanice..si atit.
Ca sint alte lumi locuite....e corect...chiar Biblia spune asta...dar acestia nu intra in atmosfera infecta de pacate urite faptuite de noi.
Sint multe carti care demonstreaza lucrul acesta
Maranatha
|
pavel77
5 mesaje
Oras: Alba-Iulia
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 13:04
SIGUR CA EXISTA !!! COPILUL MEU A FOST RAPIT SI OPERAT DE HEMATOM CRANIAN DE 2 LIENI BUNI CARE L-AU RAPIT INTR-O NAVA DE MICI DIMENSIUNI...DACA VRETI INFO MA GASITI LA EMAIL ileapavel@yahoo.com sau tel.0743315866
nasty
|
NELU_BALAS
9 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 18:44
In primul rand "La multi ani".Apai dragii mosului citind pana aici , indraznesc sa va supun atantiei cateva elemante pe care desigur le stiti ,dar in graba nimeni nu le da atentie!
-Exista pe IE diferite materiale despre OZN-uri pe care se pare ca le-a onstruit Hitler la Polul Nord !! .
-Indiferent carei civilizatii apartin,vorbim despre 0 noua forma de energie(superioara celei atomice),vorbim despre legi ale fizicii necunoscute noua pamantenilor de rand,vorbim de materiale necunoscute noua care rezista la frecarile impuse de viteze inimaginabil de mari.Ne putem noi explica azi cum reusesc aceste OZN-uri sa schimbe brusc directia cu 90 de grade?Noi stim ca lumina se propaga in linie dreapta,dar ei reusesc performanta sa schimbe propagarea luminii la 90 de grade spre exemplu!Cu siguranta ca stiu mai multe decat noi si atunci va rog sa luati in calcul si posibilitatea ca ei sa navigheze cu 500.000 km /secunda!Este o ipoteza desigur,dar asta taie cheful unor "Gigi contra" de a mai sustine sus si tare ca 1 miliard de km este o distanta imensa etc ,etc.
Indraznesc sa va mai retin atentia cu evenimentele din 1947 cand in SUA a fost gasit un OZN cazut!Recititi-
Area 51;"Amintiri despre viitor "-E.von Daniken si tot ce a scris Andrei Bacalu despre OZN-uri si despre Civilizatia subacvatica !Cu siguranta ca anii care vor veni vor face din OZN-uri niste lucruri banale de care se vor minuna doar tancii de-o schioapa!
|
tilsor
1415 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 19:04
De la: pavel77, la data 2009-12-26 13:04:19SIGUR CA EXISTA !!! COPILUL MEU A FOST RAPIT SI OPERAT DE HEMATOM CRANIAN DE 2 LIENI BUNI CARE L-AU RAPIT INTR-O NAVA DE MICI DIMENSIUNI...DACA VRETI INFO MA GASITI LA EMAIL ileapavel@yahoo.com sau tel.0743315866
Mai nene, chiar ii crezi pe toti prosti?.....Vrei sa-ti reincarci telefonul facind minute cu cei ce cred in iluzii satanice?
Maranatha
|
tilsor
1415 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 19:06
De la: NELU_BALAS, la data 2009-12-26 18:44:59In primul rand "La multi ani".Apai dragii mosului citind pana aici , indraznesc sa va supun atantiei cateva elemante pe care desigur le stiti ,dar in graba nimeni nu le da atentie!
-Exista pe IE diferite materiale despre OZN-uri pe care se pare ca le-a onstruit Hitler la Polul Nord !! .
-Indiferent carei civilizatii apartin,vorbim despre 0 noua forma de energie(superioara celei atomice),vorbim despre legi ale fizicii necunoscute noua pamantenilor de rand,vorbim de materiale necunoscute noua care rezista la frecarile impuse de viteze inimaginabil de mari.Ne putem noi explica azi cum reusesc aceste OZN-uri sa schimbe brusc directia cu 90 de grade?Noi stim ca lumina se propaga in linie dreapta,dar ei reusesc performanta sa schimbe propagarea luminii la 90 de grade spre exemplu!Cu siguranta ca stiu mai multe decat noi si atunci va rog sa luati in calcul si posibilitatea ca ei sa navigheze cu 500.000 km /secunda!Este o ipoteza desigur,dar asta taie cheful unor "Gigi contra" de a mai sustine sus si tare ca 1 miliard de km este o distanta imensa etc ,etc.
Indraznesc sa va mai retin atentia cu evenimentele din 1947 cand in SUA a fost gasit un OZN cazut!Recititi-
Area 51;"Amintiri despre viitor "-E.von Daniken si tot ce a scris Andrei Bacalu despre OZN-uri si despre Civilizatia subacvatica !Cu siguranta ca anii care vor veni vor face din OZN-uri niste lucruri banale de care se vor minuna doar tancii de-o schioapa!
Draga Nelu, ti se trage de la cheful de craciun...sau sint inca vise electorale
Maranatha
|
9am024610
5 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 20:45
Suntem oameni si nu stim decat sa deosebim binele de rau. Atat. Mai mult nu ni s-a permis. Si ni se spune clar; mintea voastra nu e facuta sa inteleaga lumea din afara. E ca si cum creatia noastra, un automobi sau un calculator si-ar dorii sa faca mai multe decat am proiectat-o noi sa faca. Calculatorul sa faca copii, iar automobilul sa invete matematica.... Nu se poate... Asa si noi. Am mancat numai din fructul cunoasterii binelui si raului. In rest sa nu ne facem griji. E important cum murim, nu de ce!
|
JD
20 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 21:00
De la: pavel77, la data 2009-12-26 13:04:19SIGUR CA EXISTA !!! COPILUL MEU A FOST RAPIT SI OPERAT DE HEMATOM CRANIAN DE 2 LIENI BUNI CARE L-AU RAPIT INTR-O NAVA DE MICI DIMENSIUNI...DACA VRETI INFO MA GASITI LA EMAIL ileapavel@yahoo.com sau tel.0743315866
Asteptam informatii!!
Mai amanuntite.
Putem intelege.
|
JD
20 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 21:06
Tilsor
Domnul Refractar
Treci in banca si asculta!
Democratie, inseamna ca fiecare are dreptul sa vorbeasca!
Vrem sa mai auzim si pe altii!
Daca vrei sa sti, eu am fost acasa la un inspector medical, care a fost dus in nava acestora.
Am dat mina cu el si l-am ascultat.
Este un om cu universitate si recunoscut in cercurile stiintifice.
Da lecturate la universitati si interviuri la radio.
Nu sint chiar toti prosti.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 06:26
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 06:28
Are deptate Tisor, de cite ori ies afara in pantofi ma murdaresc pe ei. Deci e murdar pamintul. Cred ca o sa-i tin in mina sa nu se mai murdareasca.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 06:31
De la: mytcor, la data 2009-12-22 14:31:44De la: nastasemihail, la data 2009-12-21 16:36:34De la: Tycu, la data 2009-12-20 11:33:59De la: nastasemihail, la data 2009-12-20 06:32:55De la: adicva65, la data 2009-12-20 06:17:30Da exista. Singura problema e distanta. Sunt mult prea departe ca sa putem ajunge la ei iar cei ce au ajuns la noi au supertehnogii. Sint in sistemul solar, sub nasul nostru. Nu vin si nu pleaca, precum noi la servici. Fac naveta scurta. 1-2 miliarde km,
cu gravitația artificială nu mai spun nimic, are să-i spună lui nenea C.V.Tudor și cine știe ce s-ar mai putea întâmpla, are să-i scimbe cine știe ce parametri și-o să ne trezim toți înscriși pe orbita circumterestră instant !... Iar faci misto de toti. Nu dai nici un termen corect.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 06:32
De la: tilsor, la data 2009-12-26 19:04:57De la: pavel77, la data 2009-12-26 13:04:19SIGUR CA EXISTA !!! COPILUL MEU A FOST RAPIT SI OPERAT DE HEMATOM CRANIAN DE 2 LIENI BUNI CARE L-AU RAPIT INTR-O NAVA DE MICI DIMENSIUNI...DACA VRETI INFO MA GASITI LA EMAIL ileapavel@yahoo.com sau tel.0743315866
Mai nene, chiar ii crezi pe toti prosti?.....Vrei sa-ti reincarci telefonul facind minute cu cei ce cred in iluzii satanice? Deci satana exista...interesant. Si alte fiinte, nu. Probabil ca nici noi nu existam......
|
JD
20 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 06:47
Mihai
Baga un e-mail la
emrreno@hotmail.com
Am tinut computerul pornit toata ziua ca sa te prind la colt.
Spune-i si la Mytcor sa-mi trimita un e-mail.
Cind inchid, m-am pierdut in spatiul cibernetic.
noul gmx e-mail are o problema
|
JD
20 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 06:59
Mihai
Daca nu raspunzi imi iau jucariile si plec.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 07:17
De la: JD, la data 2009-12-27 06:59:44Mihai
Daca nu raspunzi imi iau jucariile si plec. La ce sa raspund? Vezi ca nu am prea mincat azi ca sa ma detoxic si sint nervos.
|
|
|