back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Noua harta geopolitica a lumii in urmatorea suta de ani??ce schimbari se vor petrece pe plan mondial??

Pagini: << 1 2 3 4 5 Sari la pagina:

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 10:50

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

Raporteaza abuz de limbaj
adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 10:50

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

9am176831

67 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 11:16

Romania va fi cea mai mare intindere din europa va asimila statele catolice si muslimane, va ajunge la adriatica cu granitele dupa testamentul lui Stefan cel Mare.

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 15:36

Ioan 8 ,32. ªi veþi cunoaºte adevãrul, iar adevãrul vã va face liberi.
nuskin

67 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Martie 2010, ora 14:32

pana una alta va aduc aminte ca pe data de 27 martie la ora 20.30 se vor stinge luminile pentru o ora. te astept si pe tine sa faci acest gest, si timp de o ora, fiind deconectat de la radio, tv, internet, sa stai si sa meditezi.

mai multe detalii pe siteul www.earth-hour.ro/

mesajul vostru pentru ora pamantului care e?

Dupa multe incercari cred si sper ca am ramas tot EU
Brezoi

1 mesaj
Postat pe: 24 Noiembrie 2011, ora 15:15

Nu stiu ce se va intampla cu lumea asta dar in 2012 va fi o schimbare majora in societate cred eu deoarece am observat ca pe zi ce trece devenim tot mai violenti nepasatori de ceea ce se intampla in jururul nostru cel putin in Romania nu mai vorbesc deoarece perioada lui Ceausescu a trecut , dupa parerea mea eu zic ca a fost singurul om cu functia de presedinte care a tinut intradevar cu tara pe langa faptul ca avea masuri exagerate dar cu siguranta nu le.a aplicat degeaba romanii au fost prea orbiti de americani care bineinteles au vrut alungarea lui ca stiiau ca astfel va creste ca putere cat de cat de ce credeti ca esti vorbita limba engleza peste tot?
dc credeti ca au ajuns calculatoarele in Romania ? ca sa invatam limba engleza netul iar tot la fel fie ca vrem fie ca nu vrem in ziua de azi tot trebuie sa invatam ca sa putem sa ne gasim un loc de munca suntem obligati si nu numai la noi si in alte state , nush daca are importanta cine sunt dar am numai 18 ani si caut niste raspunsuri daca mai e cineva interesat va rog sa ma ajutati :D

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2011, ora 16:02

De la: Brezoi, la data 2011-11-24 15:15:51Nu stiu ce se va intampla cu lumea asta dar in 2012 va fi o schimbare majora in societate cred eu deoarece am observat ca pe zi ce trece devenim tot mai violenti nepasatori de ceea ce se intampla in jururul nostru cel putin in Romania nu mai vorbesc deoarece perioada lui Ceausescu a trecut , dupa parerea mea eu zic ca a fost singurul om cu functia de presedinte care a tinut intradevar cu tara pe langa faptul ca avea masuri exagerate dar cu siguranta nu le.a aplicat degeaba romanii au fost prea orbiti de americani care bineinteles au vrut alungarea lui ca stiiau ca astfel va creste ca putere cat de cat de ce credeti ca esti vorbita limba engleza peste tot?
dc credeti ca au ajuns calculatoarele in Romania ? ca sa invatam limba engleza netul iar tot la fel fie ca vrem fie ca nu vrem in ziua de azi tot trebuie sa invatam ca sa putem sa ne gasim un loc de munca suntem obligati si nu numai la noi si in alte state , nush daca are importanta cine sunt dar am numai 18 ani si caut niste raspunsuri daca mai e cineva interesat va rog sa ma ajutati :D

ma doare inima sa-ti spun ca daca si-n engleza, scrii la fel ca-n romaneste si nu-ti poti organiza ideile expuse in asa fel incit sa fii inteles, n-ai nici-o sansa niciunde ! asadar, INVATA copile, ca nu-ti strica si s-o gasi si ptr. tine un loc sub soare ! te rog sa nu te superi

Pagini: << 1 2 3 4 5 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului NOUA HARTA GEOPOLITICA A LUMII IN URMATOREA SUTA DE ANI??CE SCHIMBARI SE VOR PETRECE PE PLAN MONDIAL??
Mergi la: