Info
x
Noua harta geopolitica a lumii in urmatorea suta de ani??ce schimbari se vor petrece pe plan mondial??
|
Fosta membra 9am.ro 77 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 16:58
US Patent 5,159,703
US Patent 5,448,501 US Patent 5,507,291 US Patent 5,629,678 US Patent 7,350,522 aceste brevete de inventzie ne conduc,ei stiu ce o sa facem miine sau peste 10 ani!!!!!!! daca mai avetzi intrebari? IRONIC!!!!!!!!!!!!!!???????? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 77 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 16:59
MAI AM SI ALLTE BREVETE PT. "CURIOSI"
|
|
sirius_zegetina 808 mesaje Membru din: 28/01/2009 Oras: Resita |
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 20:19
Mai, oameni buni, ca-s unii de se cred mari destepti si "controlori" a tot ce misca-n lumea asta, o stie si taica Stan Parlitu` din Cocosatii de Jos; ca s-au rearanjat si redistribuit sferele de influenta, mai in vazul lumii sau mai pe din dos, iar e stiut. Dar de la "maruntisurile" astea si pana la trasarea unei noi harti geo-politice mondiale e-o cale cam lunga! Si-s cam multi "ranzosi" in lumea noastra, nedispusi sa stea ca vita la abator, urmarind impasibili si blegosi cum altii le ciuntesc granitele si iau in posesie teritorii pe care nu le-au mostenit de la strabunicu`, fiindca ala nici nu stia ca exista pe-undeva meleagurile alea! N-ati putut sa devansati termenu` la care voiati sa stiti cum va arata harta asta cu niscaiva ani, ca pana atunci cand v-ati propus voi sa stiti cum o fi... s-ar putea sa nu mai putem polemiza c-om fi oale si ulcele!!!
|
|
yonex84eu 90 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 20:44
Daca va mai exista acea harta?Cine stie?
mai traiti cit mai aveti timp ca viata este SCURTA
|
|
petreditulescu 16 mesaje Membru din: 5/12/2008 |
Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 16:46
Ce-miplace! Iar esti pe dinafara da' iti dai si tu cu parerea. Nu ca ai fi vreun telepat sau ai sti ce e aia telepatie, tu ne spui ce " presupune"... Si nici nu mai stii ca telepatia e depasita moral de limbajul PSI. Adica e caduca! |
|
yonex84eu 90 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 19:25
Stii ce bai fratilor
care nu aveti ce face?nu mai scrieti daca va credeti atit de inteligenti sa judecati pe altii.Mai vedetiva de ale voastre daca nu aveti nimic de scris.Hai sa fim seriosi,lasati oamenii sa-si spuna ideile.Ca cu oameni ca voi se petrece cea ce se petrece in lume.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 06:07
De la: petreditulescu, la data 2009-04-07 16:46:21 Ce aia caduca. Caduca e ceva fara valoare, dupa cum stiu eu. E ca si cum ai spune ca s-a demodat vorbitul. Telepatia e una din cele mai importante caracteristici parapsihologice. Spune-i de caduca mamei cu copilul ei sau unor indragostiti care isi dau intilnire cu ochii inchisi. Cine are capacitati telepatice te citeste ca-n palma si nu are nevoie de aprobarea nu stiu cui...
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 14:40
DOMNILOR NU STI CE VA FI MIINE,DAR PESTE 100ani.NU VEDETI CA SITUATIA PE PLANETA ESTE IMPREVIZIBILA DE LA O ZI LA ALTA.POATE SA DISPARA CONTINENTE,CEVA MAI REPEDE.DVS.CE CREDETI?
|
|
|
|
|
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 09:11
Nu va dispare nici un continent. Astea au aproximativ aceasta configuratie de 1-2 miliarde ani. Dupa unele teorii Terra se mareste continuu. Arata ca un cartof care plesneste.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 17:26
si daca plezneste 'cartoful",nu se schimba configuratia ?....se rupe coaja,sare miezul....
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 21:13
In urmatoarea perioada si nu in o suta de ani lumea va fi guvernata de ... UN GUVERN MONDIAL. Notiunea de stat va disparea cam in 20-25 de ani.
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 10:16
De la: gabigabi, la data 2009-04-26 17:26:28 Normal ca se modifica continuu, si tarmurile se modifica. Eu am spus aproximativ. Se vede si cu ochiul liber ca tarmurile sint ca un joc desfacut. Iar in oceanul Pacific se pare ca a cazut un planetoid mare care a format practic partea de nord a oceanului. Continentele nu se misca, practic. Au fundamentul la vreo citeva sute de Km. Dupa o teorie recenta, ele stau aproape pe loc si se mareste planeta, prin acele crapaturi marine lungi de zeci de mii de km. Teoria practic nici nu mai poate fi combatuta. Toate datele duc la ea. Terra in trecut era cam cit Luna sau Marte. Adica acum vreo 3 miliarde ani.
|
|
Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 10:20
De la: New_Age, la data 2009-04-26 21:13:53In urmatoarea perioada si nu in o suta de ani lumea va fi guvernata de ... UN GUVERN MONDIAL. Notiunea de stat va disparea cam in 20-25 de ani. Iar noi vom trai intr-un sat mondial. Nu vedeti ca mentalitatea globalist-dictatoriala nu adisparut. Ci din contra s-a amplificat, de cind nu mai sint dictatori persoane. Imi spunea cineva ca cei impotenti vor sa-i conduca pe toti.....Astia nici pe ei nu se pot conduce.
|
|
Fosta membra 9am.ro 118 mesaje Membru din: 21/02/2009 |
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 08:36
Cui ii pasa si pentru ce i-ar pasa?
|
|
horia_coman2002 33 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 11:12
Eu zica sa nu uitam teritoriile pe care tarile Europene le detin si care din pacate pentru ceilalti daca se activeaza ca si state componente ale Europei atunci harta va arata putin diferit .Poate gresesc dar nu cumva Australia este a Angliei si Canada este a Francezilor???
Multumesc, Horia |
|
Fosta membra 9am.ro 964 mesaje Membru din: 7/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 11:15
De la: horia_coman2002, la data 2009-05-16 11:12:53Eu zica sa nu uitam teritoriile pe care tarile Europene le detin si care din pacate pentru ceilalti daca se activeaza ca si state componente ale Europei atunci harta va arata putin diferit .Poate gresesc dar nu cumva Australia este a Angliei si Canada este a Francezilor??? Nu
Religia este o rămășiță a copilăriei inteligenței noastre, ea se va stinge pe măsură ce adoptăm rațiunea și știința ca principii directoare.
Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
|
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 11:48
De la: horia_coman2002, la data 2009-05-16 11:12:53Eu zica sa nu uitam teritoriile pe care tarile Europene le detin si care din pacate pentru ceilalti daca se activeaza ca si state componente ale Europei atunci harta va arata putin diferit .Poate gresesc dar nu cumva Australia este a Angliei si Canada este a Francezilor??? Australia este a ... Australiei si Canada este a ... Canadei. De unde ai scos vorbele acestea? Ambele teritorii doar au fost "populate" cu cetateni ai acestor state mentionate, si nu numai. in Australia si Canada sunt un conglomerat de natii care ... pot sa convietuiasca impreuna ... foarte bine. Dar ... Australia, Canada, Anglia si Franta, in viitor, nu peste mai mult de 25 de ani, vor fi parte din ... STAUL FEDERAL MONDIAL. Asa ca de ce sa ne scotem ochii cand putem sa traim toate natiile impreuna, sa ne guvernam dupa aceleasi legi, sa nu ne mai diferentiem ca statul ala este mai dezvoltat decat celalalt, etc. Ok, ce spun eu nu se poate intampla in 25 de ani, dar in doua generatii, cu siguranta. Vointa sa fie si sa depasim odata neintelegerile ce ne-au marcat istoria inutil.
Religia este o rămășiță a copilăriei inteligenței noastre, ea se va stinge pe măsură ce adoptăm rațiunea și știința ca principii directoare.
Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
|
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 16:49
ups ! eu nu stiam ca Australia sau Canada ar avea Presedinte !
|
|
IoanDanila 81 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 17:19
DOMNILOR,
AICI SA DESCHIS UN SUBIECT CE NU ARE NIMIC COMUN CU MODALITATI DE A FACE BANI. OARE LUMEA ASTA CHIAR SA TAMPIT SI I-A RAMAS GANDUL NUMAI LA BANI? |
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 17:20
De la: gabigabi, la data 2009-05-16 16:49:51ups ! eu nu stiam ca Australia sau Canada ar avea Presedinte ! Ma faci sa rad. Si ce daca Canada si Australia sunt monarhii constitutionale si "sef" al statului este monarhia britanica reprezentata de regina Elisabeta a II-a, ele sunt STATE INDEPENDENTE, care functioneaza ca si democratii parlamentare..
|
|
umblataprinlume 72 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 20:35
Divide si Domina!
favorita nr.1
|
|
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 03:47
Nu va mai speriati de noile configuratii geopolitice. Omenirea se va restructura pe comunitati foarte mari. Probabil ca statele vor exista mai departe. Dar se va centra puterea, sau asa-zisa putere in comunitatile care se nasc deja. Comunitati bazate probabil pe regiuni mai intinse decit statele.
Dar si comunitati cu diverse interese, economice, financiare sau culturale. De exemplu la noi, chiar daca ne place sau nu in acest moment, e clar ca balcanii au un numitor comun. Englezii cu cultura lor sint cam departe, ptr noi. Deja, cam peste tot se configureaza comunitati bazate pe afinitati, nu pe statutul fortei. S-a cam terminat cu astfel de procedee.
|
|
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 03:52
In privinta comunitatii europene, ca asta ne doare acum, are un anume viitor. Dar daca va mai aduce la un numitor comun, in forta, si in pas alergator statele, va culege un mare fiasco si o refacere a uniunii de pe alte baze, mai democratice. Asta e parerea mea. Totusi oamenii vor sa traiasca mai bine, nu in cazarma.
|
|
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 15:40
Ilie -te faci ca nu pricepi raspunsul pe care ti l-am dat ? Australia si Canada fac parte deja dintr-o comunitate in care le merge foarte bine! de ce sa doreasca o alta,cu alte legi,cu alte cutume ?!
|
|
Postat pe: 18 Mai 2009, ora 12:15
De la: gabigabi, la data 2009-05-17 15:40:23Ilie -te faci ca nu pricepi raspunsul pe care ti l-am dat ? Australia si Canada fac parte deja dintr-o comunitate in care le merge foarte bine! de ce sa doreasca o alta,cu alte legi,cu alte cutume ?! Care comunitate Gabi? Canada si Australia desi fac "parte" din monarhia britanica, simbolistic, sunt state independente, cu constitutii diferite, cu economii diferite, cu societati diferite, etc. Ce nu intelegi?
|
|
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 11:55
conform amintirilor mele,ele fac parte din Comwels - daca am scris gresit,scuza te rog - comunitate ce se simte si tine bine inca,impreuna !
|
|
ili_stoica 39 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 17:04
UN AL 3-LEA RAZBOI MONDIAL,ASA SUNT PREVESTIRILE CUNOSCUTE..
|
|
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 14:24
Prevestirile-s trancaneala de batuti in cap, iar platitorii "prevestitorilor" is "mondialistii"; cui i-ar pica bine un nou WW, al 3-lea? Celor care-si doresc un tarc mondial pt. "oile" planetei!
|
|
Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 23:53
De la: ili_stoica, la data 2009-06-07 17:04:22UN AL 3-LEA RAZBOI MONDIAL,ASA SUNT PREVESTIRILE CUNOSCUTE.. Unde scrie asta? In planul divin al lui Dumnezeu? |
|
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 20:50
Cica-n terfeloaga aia cernita pe care tembelii o cred scrisa de "degetul de foc al lui Dumnezeu"!
|
|
|
|

Mai, oameni buni, ca-s unii de se cred mari destepti si "controlori" a tot ce misca-n lumea asta, o stie si taica Stan Parlitu` din Cocosatii de Jos; ca s-au rearanjat si redistribuit sferele de influenta, mai in vazul lumii sau mai pe din dos, iar e stiut. Dar de la "maruntisurile" astea si pana la trasarea unei noi harti geo-politice mondiale e-o cale cam lunga! Si-s cam multi "ranzosi" in lumea noastra, nedispusi sa stea ca vita la abator, urmarind impasibili si blegosi cum altii le ciuntesc granitele si iau in posesie teritorii pe care nu le-au mostenit de la strabunicu`, fiindca ala nici nu stia ca exista pe-undeva meleagurile alea! N-ati putut sa devansati termenu` la care voiati sa stiti cum va arata harta asta cu niscaiva ani, ca pana atunci cand v-ati propus voi sa stiti cum o fi... s-ar putea sa nu mai putem polemiza c-om fi oale si ulcele!!!
mai traiti cit mai aveti timp ca viata este SCURTA
care nu aveti ce face?nu mai scrieti daca va credeti atit de inteligenti sa judecati pe altii.Mai vedetiva de ale voastre daca nu aveti nimic de scris.Hai sa fim seriosi,lasati oamenii sa-si spuna ideile.Ca cu oameni ca voi se petrece cea ce se petrece in lume.
si daca plezneste 'cartoful",nu se schimba configuratia ?....se rupe coaja,sare miezul....