back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Care e ordinea fireasca a lucrurilor pe care ni le dorim sa le relizam in viata????

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

malessuada

1 mesaj
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 11:35

Lipseste comunicarea, predomina rautatea -iar tu draga gaio nu-i mai corecta pe altii.Daca e sa fim corecti nici raspunsul tau nu este corect gramatical. ,,pe astea le sacrific,, ...nu ,,astea le sacrific,, , iar dupa,, fericita,, trebuia sa pui virgula...asa ca dragelor...intai ar trebui sa scoateti paiul din ochiul vostru ca sa nu vedeti barna din ochiul celuilalt.Toate cele bune.

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Martie 2009, ora 04:20

Sex, sex, sex, sex...iar am probleme cu dintii.
Am vrut sa spun ca sint vreo sase. Casa , familie, copil, cariera, sanatate, si pritenii, sex parca.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

69 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 14:01

Prioritatile sunt si in context cu varsta si situatia prezenta a fiecaruia.
Un tanar vrea sa se insoare un pensionar vrea sa traiasca, un copil trebuie sa invete pentru o meserie.
Prioritati: sanatatea, casa+familia, invatatura/profesie.
Sanatatea este pe primul loc indiscutabil.

unguru

3 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 15:48

la 20 de ani -prieteni,bani,prestigiu,
la30-cariera,bani,familie
la40-familie,bani
la 50-LINISTE

clageenacd

4 mesaje
Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 14:36

eu cred ca toti a,m trecut prin momente cand dragostea ne-a facut sa zicem ca mai bine alaturi de un om care te iubeste si te respecta, dar saraci...decat sa ai tot aurul din lume si sa nu fii iubit/-a...
dar trecand de prima faza cand cade"val;ul" si dragostea nu mai este oarba...incepem sa spunem"dragostea trece prin stomac"....daca apar si probleme in familie...incepem sa ne dorim mai mult ...adica un pic de dragoste si un pic de bani, un job platit bine, sau un partener bogat pt ca banii si confortul mai compenseaza din dragoste...
apoi, incepi sa-ti dai seama ca dragostea nu e atat de eterna pe cat se spune...si incepi sa te increzi mai mult in lucrurile materiale....
apoi...dupa ce ai de toate, .incepi sa-ti dai seama din nou ca toate acele lucruri nu-ti aduc fericirea...si incepi sa cauti din nou dragostea....
problema e ca acum nu mai esti singur...ci poate ai cativa copii, cate o operatie pe ici pe colo..scartzaiecate un genunchi...te dor shalele...incepi sa ai pretentii..nu mai crezi asa usor in oameni,nu te mai indragostesti asa usor....si apoi...cand realizam ca nu suntem usor de "suportat" ne multumim si cu mai putin...adica o persoana mai saraca...care poate nici nu te iubeste...dar in adancul sufletului speri totusi sa te respecte...ca sa ai cu cine la batranete sa schimbi vreo 2 vorbe....sa ai cui sa-i ceri un pahar de apa cand nu te simti bine...sau sa trimiti dupa paine...
si mereu renuntam la cate o particica din ceva pentru a avea altceva...bineinteles ca aproape intotdeauna renuntam la noi in favoarea copiilor nostri...
...waw...ce topic!!!!!!! cat s-ar putea scrie!!!!!!!!!!

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 21:46

Sanatate, afectiune si apreciere. Sunt vitale pentru orice fiinta.

All Things Grow With Love
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 07:12

De la: unguru, la data 2009-06-23 15:48:20 la 20 de ani -prieteni,bani,prestigiu,
la30-cariera,bani,familie
la40-familie,bani
la 50-LINISTE
Dupa care o luam de la capat, dar invers.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

15 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 14:06

Bani si Cariera.... de dragoste si chestiilea astea sentimentale o sa am timp, dupa ce o sa am o cariera si destui bani sa le intretin..

ps:am 20 de ani

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 15:56

De la: moisoiuandrei, la data 2010-01-18 14:06:53Bani si Cariera.... de dragoste si chestiilea astea sentimentale o sa am timp, dupa ce o sa am o cariera si destui bani sa le intretin..

ps:am 20 de ani
Am spus ca ordinea prioritatilor in viata e in functie de varsta ce-o ai . Cand esti tanar , iti dai sanatatea uneorisi reputatia facand compromisuri, pentru BANI. Cand inaintezi in varsta , iti cheltuesti banii pentru sanatate! Ce paradox!

eumi

27 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 17:41

Cultura,cariera,dragoste,casnicie,stabilitate,incredere,bucurie,obisnuinta,solidaritate,recunostinta,mila,"."

Eumi
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 18:04

PACE!!!!!!!!!!!!
.....DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
dicumrs

20 mesaje
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 22:06

totul dar numai sanatate sa avem. fiecare are un tel dar nu toti il pot realiza. sanatate ,scoala ,casnicie fericita, mostenitori, strictul necesar(casa, masina, ce sa pui pe masa) restul dupa placeri.

Fosta membra 9am.ro

1254 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 09:38

De la: , la data 2008-11-23 01:53:14FAMILIE,DRAGOSTE,SANATATE,BANII,CARIERA,PRESTUGIU,ETC....PE CARE DINTRE ACESTEA SUNTEM MAI PREDISPUSI SA LE SACRIFICAM IN DAUNA ALTORA???

Cind m-am nascut pe acest Pamint,
Am tras un chiot si din pumni am strins,
Vestind intregii lumi ca am venit,
Cu chef de viata si cu dor aprins.

Si daca ma gindesc ce repede au trecut anii,i-mi fuge mereu gindul catre copilarie,la primii ani din viata mea cind am inceput sa inteleg rostul omului pe Pamint.Si ce repede trec toate !
Ramas la bunici la tara in Ghergheasa pe la 6 ani ,dupa ce parintii au plecat care incotro,despartinduse,am cunoscut fericirea copilariei pina pe la 13 ani ,cind am plecat cu trenul spre Bucuresti si nu m-am mai intors niciodata.Am continuat scoala la Tocilescu,la D Bolintineanu,mai apoi la o scoala de meserii Electromagnetica,liceul la Eminescu,armata la Otopeni.A venit vremea sa ma separ de oamenii rai sa-mi selectez atent prioritatile,sa-mi completez studiile ,sa ocup un loc in erarhia profesionala,sa-mi asigur un cistig suficient pentru a-mi forma o familie.In cei 27 de ani lucrati la STAT, am schimbat citeva locuri de munca ;Electromagnetica,Ministerul Industriei Metalurgice,Institutul de Cercetari Metalurgice ,Ministerul Apararii Nationale,Ministerul Industriei Alimentare,dupa 1991 am trecut pe cont propriu,munca la STAT si recompensa salariala ,nu mai corespoundeau pretentiilor mele.Am constituit propria-mi firma ,am facut si la altii circa 1200 de SRLuri,am exportat fructe,am exportat piele de vca de la COMPILURILE care erau pline,am pecat in strainatate ,am muncit si am depasit starea de saracie dobindita in cei 27 de ani lucrati la STAT. Am ajutat multi oameni care au inteles sa-mi urmeze exemplul,multi nu au inteles ca daca ramin la lucru pentru STAT,va veni vremea cind vor ramine pe drumuri.Acum sint multumit ,am ce-mi trebuie ,sint pensionar si sper ca intodeauna optimist,ca primii 200 de ani nu trebuie sa-mi mai fac probleme.

http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 10:58

Sa fii sanatos Ioanide. Ma bucur ca esti multumit cu ce-ai realizat Putini sunt si ganditi-va ca:,,Cea mai mare bogatie e multumirea.''

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 11:03

De la: rodik_mi, la data 2010-02-18 10:58:16Sa fii sanatos Ioanide. Ma bucur ca esti multumit cu ce-ai realizat Putini sunt si ganditi-va ca:,,Cea mai mare bogatie e multumirea.''
CEA MAI MARE MULTUMIRE ESTE SA AI TOT CE-TI TREBUE PENTRU UN TRAI DECENT IN FAMILIE SI SA-TI VEZI COPII REALIZATI SI SANATOSI

Prototypa

197 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 19:13

Nu cred ca exista o ordine fireasca insa daca ar fii sa fac un"top" ar fii cam asa:sanatate,dragoste,familie,cariera si etc..O seara placuta!

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 19:19

nu exista nici o ordine fireasca...Hm..exista acea...litera de ordine crestineasca,lasata din mosi stramosi:te nasti,cresti,te casatoresti,faci copii...si apoi testamentul
dar intre timp...s-au amestecat toate.A ramas doar prima:stii sigur ca in primul rind ca sa le faci pe toate indiferent de ordine trebuie sa te nasti.Apoi....toate se amesteca.unii cresc in timpul casatoriei...altii fac copii...in timpul copilariei..altii,nu mai stiu.V-am spus: in timpul asa zisei evolutii a omenirii toate s-au ordonat intr-un perfect haos.

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 19:39

Din pacate Crio, realitatea e asa cum o descrii

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 10:02

De la: crio, la data 2010-02-20 19:19:15nu exista nici o ordine fireasca...Hm..exista acea...litera de ordine crestineasca,lasata din mosi stramosi:te nasti,cresti,te casatoresti,faci copii...si apoi testamentul
dar intre timp...s-au amestecat toate.A ramas doar prima:stii sigur ca in primul rind ca sa le faci pe toate indiferent de ordine trebuie sa te nasti.Apoi....toate se amesteca.unii cresc in timpul casatoriei...altii fac copii...in timpul copilariei..altii,nu mai stiu.V-am spus: in timpul asa zisei evolutii a omenirii toate s-au ordonat intr-un perfect haos.
HAOS INTR-O ORDINE DESAVARSITA

stejerean_vasile

672 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 02:35

De la: crio, la data 2010-02-20 19:19:15nu exista nici o ordine fireasca...Hm..exista acea...litera de ordine crestineasca,lasata din mosi stramosi:te nasti,cresti,te casatoresti,faci copii...si apoi testamentul

cred ca testeaza pe noi martienii diferite stari...

Omerta Vision
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 10:03

De la: Prototypa, la data 2010-02-20 19:13:21Nu cred ca exista o ordine fireasca insa daca ar fii sa fac un"top" ar fii cam asa:sanatate,dragoste,familie,cariera si etc..O seara placuta!
primul sex,urmatorul sex,sex,............

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 11:16

De la: 9am045616, la data 2010-02-23 10:03:17
De la: Prototypa, la data 2010-02-20 19:13:21Nu cred ca exista o ordine fireasca insa daca ar fii sa fac un"top" ar fii cam asa:sanatate,dragoste,familie,cariera si etc..O seara placuta!

In 24 ore, exista vreo secunda cand nu te gandesti la sex???

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 12:50

De la: xzy, la data 2010-02-23 11:16:49
De la: 9am045616, la data 2010-02-23 10:03:17

In 24 ore, exista vreo secunda cand nu te gandesti la sex???

Da ,atunci cand face sex ! In acele momente se gandeste la orgasm -sexul coboara pe planul 2 !

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 19:17

Deocamdata ne dorim doar sa supravietuim. Restul...mofturi omenesti.

All Things Grow With Love
adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 10:51

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 10:51

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CARE E ORDINEA FIREASCA A LUCRURILOR PE CARE NI LE DORIM SA LE RELIZAM IN VIATA????
Mergi la: