Info
x
Monolitii din groenlanda
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 18:21
De la: mytcor, la data 2009-03-19 11:42:28De la: nastasemihail, la data 2009-03-16 23:00:03De la: mari_uka, la data 2009-03-16 15:48:04De la: nastasemihail, la data 2009-03-15 15:08:57De la: dora_visinescu, la data 2009-03-14 21:48:00De la: mari_uka, la data 2009-03-14 21:42:49De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-03-13 23:32:59pe Luna , exista si un pod , dar si statui ciclopice . pe Marte , exista piramide , un sfinx , dar si fundatiile unui oras , care seamana cu ruinele din America de Sud . A fost botezat chiar " orasul incas " . |
|
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 19:07
Nastasicaaaaaaa !....am pentru tine ceva .....
sper ca te-ai insanatosit.... www.sysdesign.ro/ras/antistres.html succes !... |
|
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 19:30
E , ai reusit ?
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 04:05
Mi-am pus maimuta sa faca asta. S-a descurcat foarte bine. Eu am indrumat-o.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 04:06
De la: mytcor, la data 2009-03-19 19:07:06Nastasicaaaaaaa !....am pentru tine ceva ..... Ce ai, ti s-a imbolnavit nevasta. Ma pui pe ginduri.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 04:07
Eu ma simt bine. Iar pot sa maninc fructe, brinza, apa, iaurt, cafea, dulciuri, toate in acelasi timp. Deci bine.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 10:54
De la: nastasemihail, la data 2009-03-20 04:07:50Eu ma simt bine. Iar pot sa maninc fructe, brinza, apa, iaurt, cafea, dulciuri, toate in acelasi timp. Deci bine. bine bine..dar cum ramane cu podul nostru din luna! ma lasi flamanda rau de tot! |
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 13:14
De la: nastasemihail, la data 2009-03-20 04:07:50Eu ma simt bine. Iar pot sa maninc fructe, brinza, apa, iaurt, cafea, dulciuri, toate in acelasi timp. Deci bine. Cum adic'lea "toate in acelasi timp" ? Aoo'leoooo!..phai bine mai Nastasica, la asa combinatie alimentara nu "trece trenul" repede, repede ?.... Adica dac' ma-telegi,...nu-s doua "randuri" ca apa si trei mai subtiri ?.... Mariuko, lasa-l naibi de pod selenar !...nu-l mai pune pe Nastasica sa-l caute, se-mblnaveste baietelul !...nu-ti e mila ?... |
|
|
|
|
iunie1975 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Focsani |
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 17:13
Stimabile, ai dreptate. Sigur este ceva artificial iar eu cred ca-i doar imaginea. Astia au scanat fiecare metru de pamant,descopereau ei inaintea ta ,stai linistit, caci nu te aflii in fata unei mari descoperiri. Chestia se numeste obsesie, paranoia sau cum vrei tu s-o numesti.
|
|
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 02:13
De la: mytcor, la data 2009-03-20 13:14:43De la: nastasemihail, la data 2009-03-20 04:07:50Eu ma simt bine. Iar pot sa maninc fructe, brinza, apa, iaurt, cafea, dulciuri, toate in acelasi timp. Deci bine. Nici o problema, eu asa functionez. Nu se intelege nimeni cu mine. Isi fac cruce cum pot bea apa dupa orice fel de fructa. Probabil ori de la faptul ca maninc cantitati f mari de legume cind le gasesc ieftine sau de la tratamentul reiki si qiqong care-l fac sau de la ambele. Dar am deviat de la monolitii din Groenlanda. O pozaaaaa.
|
|
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 02:16
De la: iunie1975, la data 2009-03-20 17:13:53Stimabile, ai dreptate. Sigur este ceva artificial iar eu cred ca-i doar imaginea. Astia au scanat fiecare metru de pamant,descopereau ei inaintea ta ,stai linistit, caci nu te aflii in fata unei mari descoperiri. Chestia se numeste obsesie, paranoia sau cum vrei tu s-o numesti. E pe naiba obsesie. Podul e acolo pe Luna. A aparut in deceniul 7, prin comparatie intre 2 vizualizari. Este bine mersi acolo si apare pe un film, dar nu il mai gasesc. Ai impresia ca ma obsedeaza pe mine un pod facut de nu stiu ce fiinte. Treaba lor. Noi aici traim oricum mai bine decit pe Luna.
|
|
totharpika_74 4 mesaje Membru din: 20/01/2009 |
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 11:50
pot fi zone de pe cre sa topit zapada dar fiti atenti la altitudine!!!!
se ridica incet pe lungimi mari deci e ceva aproape orizontal rportat la aceea lungime si acolo nu prea se unbla nici vara e prea central situat departe de ochii lumii curios ..urmaresc chestii asemanatoare si nu este nicaeri de ar fi eroare dea nsamblare ar fi si in alte locuri |
|
Fosta membra 9am.ro 182 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 14:10
pt. week end-ul dvoastra:
krishna.org/nasa-images-discover-ancient-bridge-between-india-an... Podul se vede clar din satelit. A fost construit aprox.174500.Constructia luI dovedeste ca Ramayana nu a fost o inventia a unui intelept! Pt.cine nu a citit Ramayana(merita si este tradusa in romana) acolo exista si un alt capitol interesant privitor ..OZN-uri.Daca nu ma insel...se numeau ,,vitmacuri".Dar nu sunt sigur! Asfel, se spune ca RAMA s-a casatorit cu SITA in aceisi zi in care l-a invins pe demonul Ravana....dar la o distanta de cam 1000 km de acel loc folosind pt. deplasare vehicolul ,,prada de razboi"luat de la Ravana. De unde il avea Ravana? Povestea sustine ca acest Ravana devenise asa puternica incat ii inspaimanta si pe zei. Acestia au fost obligati sa-i consrtuiasca un vehicol(comparabil cu al lor). |
|
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 15:32
De la: mari_uka, la data 2009-03-20 10:54:05De la: nastasemihail, la data 2009-03-20 04:07:50Eu ma simt bine. Iar pot sa maninc fructe, brinza, apa, iaurt, cafea, dulciuri, toate in acelasi timp. Deci bine. Ai si tu rabdare sa ajunga oamenii pe Luna, sa vedem lucruri vii.
|
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 21:00
Geograful rus Obrucev , scria despre unele specii de pasari din Siberia , care toamna migrau spre .... nord . Migrau spre nord , dar nu ajungeau in Canada ! Probabil se opreau undeva in largul Oceanului Inghetat . Obrucev credea ca aceste pasari ajung in Tara lui Sanikov . Tarmurile ei , au fost zarite de mai multe ori in sec . XIX . Totusi expeditiile trimise dupa primul razboi mondial , nu au reusit sa o gaseasca . Nici cele aviatice . In 1932 , a fost stearsa de pe harti !
|
|
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 01:50
De la: totharpika_74, la data 2009-03-21 11:50:45pot fi zone de pe cre sa topit zapada dar fiti atenti la altitudine!!!! Vorbesti de monolitul galben din mijlocul Groenlandei? De acela e vorba. Are practic 3 linii perfect netede, paralele si fara comparatie in alte parti. Si ce e ciudat e ca nu are zapada pe el. In Groenlanda nu exista decit aceasta formatiune fara zapada.
|
|
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 03:12
Hai mai Nastasica sa-ti mai trimit o poza.....
|
|
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 16:05
De la: mytcor, la data 2009-03-22 03:12:06Hai mai Nastasica sa-ti mai trimit o poza..... Ce pot sa mai spun. Asta e viitorul. Dar Daca nu stim nimic de trecut riscam sa fim ingimfati.
|
|
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 18:36
De la: nastasemihail, la data 2009-03-21 15:32:52De la: mari_uka, la data 2009-03-20 10:54:05De la: nastasemihail, la data 2009-03-20 04:07:50Eu ma simt bine. Iar pot sa maninc fructe, brinza, apa, iaurt, cafea, dulciuri, toate in acelasi timp. Deci bine. in cazul acesta..cred ca TIMPUL nu are rabdare cu MINE, caci imbatranesc ...si MOR
|
|
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 18:37
De la: mytcor, la data 2009-03-22 03:12:06Hai mai Nastasica sa-ti mai trimit o poza..... Bine bine..dar unde e podul? |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 01:27
De la: mari_uka, la data 2009-03-22 18:37:26De la: mytcor, la data 2009-03-22 03:12:06Hai mai Nastasica sa-ti mai trimit o poza..... ...Ce rea ești ...Păi nu ți-a spus că l-a pierdut și nu-l mai găsește?!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
sirius_zegetina 808 mesaje Membru din: 28/01/2009 Oras: Resita |
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 01:44
Tell, "pasarile de foc" despre care se vorbeste in Ramayanna erau numite "vimana", iar descrierea a ceea ce erau capabile sa provoace , precum si tehnologia de care dispuneau acestea produc fiori de placere "baietilor mari" carora le mai place si-azi sa se "joace de-a razboiul"; erau descrise ca avand forme si tehnologii diferite; unele zburau in atmosfera, pana aproape de nivelul solului, altele doar in spatiul extra-atmosferic, iar pt. nimicirea inamicului aveau o arma a carei lumina depasea pe cea a "10000 de sori". Si mai exista si-alte descrieri destul de detaliate si inteligibile. Pt. cei dornici s-o citeasca, forma ei cea mai accesibila este cea rescrisa de Rabindranath Tagore, in engleza - fara a denatura scrierea originala in sanscrita -aceasta fiind tradusa in lb. romana.
|
|
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 02:00
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-23 01:44:37 Iar RAMA era din Carpati. Este deja dovedit de cei care au cercetat aceste legende. Rama=ramani=români, ciudat...
|
|
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 13:44
Este o legatura: ramaiasii - copiii focului - erau un trib dacic, asta ne confirma istoria. Ca sumerienii sunt , de fapt, triburi dacice migrate in tinutul dintre Tigru si Eufrat - mai tarziu numit Mesopotamia - iarasi ne-o confirma istoria - a se vedea similitudinea dintre tablitele sumeriene si cele de la Tartaria, acestea din urma fiind mai vechi cu aprox. 2000 de ani. Probabil pe aceeasi filiera au ajuns unii ramaiasi, sau doar elemente din cultura si credintele lor, pana-n India - vezi Krishna si asemanarea cu numele sau toponimele romanesti Crisana, Crisan, etc. In plus, in rugaciunea budhista mai exista si azi mantra folosita pt. transa meditativa "om", cuvant al carui sens lor nu le spune nimic; a fost transmis din strabuni ca fiind incantatia de transa si rugaciune, deci trebuie rostit. Pt. noi, insa, cuvantul are sens. Toate acestea le poti gasi mentionate si detaliate in volumul "Pietrele dacilor vorbesc" de Paul Kandrick; de-asemenea si-n tratatele de dacologie ale Mariei Gjimbutas.
|
|
Fosta membra 9am.ro 182 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 21:30
"Pt. cei dornici s-o citeasca, forma ei cea mai accesibila este cea rescrisa de Rabindranath Tagore, in engleza - fara a denatura scrierea originala in sanscrita -aceasta fiind tradusa in lb. romana. "
sirius_zegetina nu am inteles despre ce carte e vorba.Ai un link unde poate fii gasita chiar si in engleza? Rama a trait cam cu 15mii de ani I.C. in Asia ...probabil in zona europena atunci era doar ...gheata! Viata omului si in prezent depinde in mare masura de natura...in acea epoca ,depindea in totalitate. Mantra OM ....sirius_zegetina...cred trebuie sa mai studiezi putin! Toate religile au aceiasi sursa si in fapt spun cam acelasi lucru,diferenta fiind creata de timpul, locul si zona cosmica in care pamntul evolua in momentul venirii lor. Dar diferentele religioase nu au asa mare importanta doar pt. fanatici ! Geneza este comuna pt. toate religile. In Biblie se spune ca,,la inceput a fost cuvantul Acum ,,cuvantul »s-a tradus in final,( a fost mai usor)ca ,,cuvantul lui Dumnezeu traducere ce nu explica ci incurca! Nu s-a intamplat acelasi lucru la hindusi ! Hindusii ,au avut sanscrita,limba zeiilor »iar in cartile lor de geneza se vorbeste despre ,,sunetul primordial »vibratia primordiala care s-a manifesta la inceputul creatiei, materializata in silaba AUM (se aude si pronunta OM in prezent) Acesta silaba ,(vibratie) a evoluat(uni spun vibratie mai inalta) pana la nivelul lui Isus Christor devenind AMIN . In Coran,fiecare capitol incepe cu o mantra dar musulmani o pronunta fara a cunoste semnificatia. Vreau sa spun ,ca aceste ,,mantre » sun comune tuturor religiilor. Definitia simplista a mantrei este,,sonorizarea unor vibratii cu scopul de a produce un efect energetic precis » ;cea mai simpla mantra fiind numele cuiva ! Iar un animal de casa va reactiona spontan la numele lui deoarece nu are asa numitul ego ! In fapt nu e chiar asa de simplu deoarece mantrele fundamentale nu pot fi activate decat de persone autorizate sau daca scapi de un inamic numit EGO(in zona europeana aprope ca nu se cunoaste semnificatia acestui cuvant).Toate vechile metode de initiere erau axate pe limitarea pana la anulare a EGO-ului! Deci,chiar daca cunosti mantra nu insemna ca poti obtine si energia ei! Poti rosti mantra OM..sau AMIN HALELUIA de nenumarate ori si in nenumarate variante, fara un efect clar. Sunetul primordial OM A ..U..M reprezinta uniunea a trei energi manifeste de la inceputul creatiuni. A-dorinra U-actiunea M-evolutia Cred ca aceste informatii ajung pt. a va face curiosi si le veti gasi singuri pe net. Se spune ca daca poti obtine puterea mantrelor OZN-urile devin niste jucarii. Binenteles cel care e considerat mantra insusi este Isus Christos ,El fiind complet indentic cu SINELE Sau ! Adica partea sipirituala,energetica si fizica erau in perfecta armonie.,,Eu si cuTatal meu suntem Una..."Desemenea era in perfecta armonie si cu Mama Lui.....Maria! Am avut sansa sa asist, la Sala Polivalenta prin ,84 cred,la cineva care detine puterea mantrei. In introducere el afirma ca tot ceia ce face este facut cu puterea lui Isus. A specificat ca nu este adeptul nici unei religii ; este doar cel care-l urmeaza pe Isus. Prin rostirea mantrei HALELUIA de catre un cor si a unor cantece dedicate lui Isus era pregatita mantra finala. Se promitea vindecarea instantanee a unor bolnavi gravi chiar si a celor orbi ! Mantra finala uimitor de simpla ! Trebuia sa spui cu inima,de mai multe ori ,,Isus este in inima mea sau il primesc pe Isus in inima mea »nu mai stiu exact ! Uimitor este ca totul a functionat si oameni care venisera acolo cu o anumita problema au plecat vindecati. Eu am intrat intre-un fel de vis pe care n-o sa-l uit niciodata si care nu poate fii subiectul nici unei discutii. |
|
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 01:09
Tell, cartea de care scriam e "Ramayanna", nu am cautat-o pe internet, nu stiu dac-o gasesti in vreo librarie virtuala, eu am avut cartea, am imprumutat-o unei bune cunostinte... si ma opintesc de vreo trei ani s-o recapat... deh, ca intre bune cunostinte! Cat priveste restul... hhhmmm, sa stii ca exista controverse; stiu ca hindusii pretind ca Ramma ar fi trait cam prin perioada ultimei glaciatiuni - la nivel european vorbind - dar vezi, nici in privinta asta nu exista "consens", adica nici in ceea ce priveste perioada in care-a trait Ramma si nici in ceea ce priveste perioada glaciatiunii. Presupun ca stii cat se cearta si-acum cercetatorii in privinta asta si fiecare tine cu dintii de ipoteza proprie; iar ceea ce-am scris referitor la Ramma, ramaiasi si migratia triburilor dacice, ca si influenta lor asupra altor populatii cu care au intrat in contact nemijlocit, nu-i o parere proprie ci concluzia unor cercetatori care studiaza de-o viata "leaganul civilizatiilor" - zona europeana, indeosebi zona noastra, a romanilor de azi; dintre strainii care-au cercetat trecutul nostru iti amintesc, pt. inceput, pe M. Gimbutas si P. Kandrick, iar dintre romani ti-as sugera sa cauti scrierile prof. de istorie conf. T. Ursu. Iar despre intrunirea aceea de la Sala Polivalenta, nu ma pronunt in niciun fel, depinde cum priveste fiecare anumite aspecte si cum sau cat le-ntelege; nu sunt si nici nu voi fi vreodata, nici adepta vreunei religii si nici practicanta a vreuneia - sunt credincioasa intrucat cred in existenta unei Entitati de ordin superior, il numesc, ca oricare alt om, Dumnezeu - pt. mine e singurul Sfant existent si-atat. Si mai stiu ceva: cum se induce si se mentine timp indelungat, uneori, sugestia colectiva, in masa, aceasta depinzand de puterea de sugestie a celui care-o exercita, fie asupra unui alt individ, fie asupra unei multimi; vindecarea "miraculoasa" a multora este consecinta activarii prin sugestie a subconstientului uman - parte a creierului prea putin folosita, dar capabila de "minuni" - cel mai performant medic care cunoaste cel mai bine afectiunile de care sufera trupul. Astea nu ti le spun din citite, ci fiindca le-am experimentat pe propria piele, am fost propriul meu cobai si nu regret nici azi, dupa cativa ani de la auto-vindecare, fara medic si fara tratament medicamentos, cu analizele confirmand vindecarea.
|
|
fasada890 24 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 08:48
dc nu se mai organizeaza expeditii pe luna de catre americani?au fost amenintati,au gasit ceva care i-a speriat sau nu au gasit mare lucru si au considerat ca nu se meria?
|
|
felicia_ionescu 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 09:41
si pe googleearth este cenzura...e o conventi
daca va uitati cu atentie, o sa vedeti in unele pete editate |
|
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 09:43
scuze:), cam multe greseli...spuneam ca realizatorii au o conventie si sunt obligati sa cenzureze unele zone
|
|
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 10:16
Bridge on the moon - pe youtube
|
|
|
|

fa si tu o astfel de catare...dupa podul din luna