Info
x
Monolitii din groenlanda
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 11:59
IN GROENLANA EXISTA 2 MONOLITI, UNUL DE 80X20 KM SI UNUL MAI MIC. SI NU NUMAI ATIT, STRUCTURA DIN CARE ESTE FACUT PRIMUL SE PARE CA SE CONTINUA SI LA O DISTANTA DE CITEVA SUTE DE KM, SPRE NV. CULOAREA ESTE GALBEN RUGINIE SI ARE O LINIE PERFECT DREAPTA PE TOATA LUNGIMEA LUI. ESTE EVIDENT CA ESTE ARTIFICIALA STRUCTURA. AL DOILEA ESTE NEGRU. EU LE-AM VAZUT PE GOOGLEEARTH. CEEA CE M-A INTRIGAT ESTE CA NU AM GASIT NICI UN COMENTARIU PE INTERNET, NU EXISTA NICI O COMUNICARE STIINTIFICA, SI CEEA CE ESTE SI MAI CIUDAT E CA SI UN COPIL ISI DA SEAMA CA E ARTIFICIALA STRUCTURA. PRIMUL MONOLIT ESTE DE DEPARTE CEA MAI MARE STRUCTURA ARTIFICIALA DE PE PAMINT. STIE CINEVA VREUN ARTICOL MAI PERTINENT CARE SA EXPLICE DESPRE CE ESTE VORBA.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 10:57
Nu ca iau de bune tot ce se scrie pe net . Dar despre acesti monoliti , nu am intalnit referinte in nici o publicatie si in nici o carte ( evident cele citite de mine ) Subiectul este interesant . Nu sunt comentarii , pentru ca imensa majoritate a romanilor , se intereseaza doar de fotbal , viata curvelor , pe care le - au inaltat la rang de vip , de jocuri video , de manele si telenovele .
|
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 15:54
De la: nastasemihail, la data 2008-11-12 11:59:28IN GROENLANA EXISTA 2 MONOLITI, UNUL DE 80X20 KM SI UNUL MAI MIC. SI NU NUMAI ATIT, STRUCTURA DIN CARE ESTE FACUT PRIMUL SE PARE CA SE CONTINUA SI LA O DISTANTA DE CITEVA SUTE DE KM, SPRE NV. CULOAREA ESTE GALBEN RUGINIE SI ARE O LINIE PERFECT DREAPTA PE TOATA LUNGIMEA LUI. ESTE EVIDENT CA ESTE ARTIFICIALA STRUCTURA. AL DOILEA ESTE NEGRU. EU LE-AM VAZUT PE GOOGLEEARTH. CEEA CE M-A INTRIGAT ESTE CA NU AM GASIT NICI UN COMENTARIU PE INTERNET, NU EXISTA NICI O COMUNICARE STIINTIFICA, SI CEEA CE ESTE SI MAI CIUDAT E CA SI UN COPIL ISI DA SEAMA CA E ARTIFICIALA STRUCTURA. PRIMUL MONOLIT ESTE DE DEPARTE CEA MAI MARE STRUCTURA ARTIFICIALA DE PE PAMINT. STIE CINEVA VREUN ARTICOL MAI PERTINENT CARE SA EXPLICE DESPRE CE ESTE VORBA. Par erori fotografice (cand au "asamblat" poza a ramas o zona neacoperita): monolitul negru. Ala portocaliu: la fel, daca e marit: partea portocalie este o imagine a unor nori. (Dar pentru cei interesati s-a construit teoria ca Atlantida ar fi in Groenlanda). Despre Google: multe cladiri nu apar pe google.maps (fotografia din spatiu) desi au fost construite cu ani in urma. Nu-si prea bat capul cu detalii de-astea, de ce nu ar avea si alte erori in poze?? |
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 21:29
MONOLITUL MARE GALBEN RUGINIU ESTE CLAR ARTIFICIAL SI NU ARE INTERVENTIA OMULUI LA MODIFICAREA REZOLUTIEI IMAGINII CUM AU CLADIRILE. REZOLUTIA ESTE MINIMA, SI CHIAR FAPTUL CA NU ARE ZAPADA PE EL ESTE CIUDAT. SE OBSERVA CA ESTE SINGURA SUPRAFATA DIN MIJLOCUL GROENLANDEI FARA ZAPADA. REPET, CEEA CE II CONFERA STATUTUL DE OBIECT ARTIFICIAL ESTE MARGINEA PERFECT DREAPTA SI O COAMA DE VREO 200 METRII INALTIME, PE TOATA LUNGIMEA, TOT DREAPTA. MONOLITULUI NEGRU SE PARE CA ARE INTERVENTIA OMULUI IN PRIVINTA REZOLUTIEI SI ESTE PRACTIC MASCAT. CIRCULA O LEGENDA CIUDATA DESPRE ACEST MONOLIT DAR NU AM CITIT DECIT CA EXISTA NU SI CONTINUTUL EI. MIE NU MI SE PARE A FI NICI UN NOR ACOLO. DE FAPT NORII SE INTRODUC SI SCOT LA COMANDA PRIN PROGRAM. NORI PORTOCALII NU EXISTA NICI MACAR PE MARTE. AM VAZUT SI ACOLO NORI. EU AM INTRODUS ACEST SUBIECT DE DISCUTII PTR A ARATA CA EXISTA ENIGME CARE APARENT SINT DIN TRECUT, CU MULT MAI INTERESANTE CHIAR DECIT PIRAMIDELE SAU ORICE VESTIGIU ALE VREUNEI CIVILIZATII. STITI CINE A ARATAT TOT PE INTERNET SUBIECTUL? NISTE TINERI CU CIUDATENII DE PE TOT GLOBUL VIZUALIZATE CU GOOGLEEARTH. IMAGINILE DE PE GOOGLEEARTH SINT ATIT DE MULTE INCIT NIMENI NU MAI POATE SAU SA AIBA VREUN INTERES SA LE FALSIFICE. SI ORICUM MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE SI NU ADEVARUL.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
mircea_ardelean 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 15:01
e clar o conspiratie .....findca alte hartzi din satelit nu arata asa ceva .
eu cred ca au editat pozele in paint sa ascunda monolitu ! maps.yahoo.com maps.live.com io zic ca sigur acolo e atlantida .....si ca acolo s`a rasturant carutza cu prosti. |
|
elaxxx 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 14:49
nu inteleg cum de pot fi uniii asa de prosti sunt marginile de asamlare a pozelor clar , iar la cel portocaliu poae fi vorba de o formatiune deluroasa filmata vara, pe cand continuarea a fost filmata iarna ...asa apre o linie dreapta datorita delimitarii zonelor fotografiate.
|
|
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 10:37
De la: elaxxx, la data 2008-12-09 14:49:50nu inteleg cum de pot fi uniii asa de prosti sunt marginile de asamlare a pozelor clar , iar la cel portocaliu poae fi vorba de o formatiune deluroasa filmata vara, pe cand continuarea a fost filmata iarna ...asa apre o linie dreapta datorita delimitarii zonelor fotografiate. NU INCERC SA TE TREZESC, DAR DACA MA MAI FACI PROST, TE TREZESC LA REALITATE URGENT. FII RESPECTUOASA CA EU NU AM JIGNIT PE NIMENI PE AICI. RESPECTA PARERILE ALTORA SI MAI STUDIAZA VREO 30 DE ANI SI DUPA ACEEA MAI JIGNESTE PE CINE VREI TU DAR NU PE MINE, CA NU SINTEM DE ACEEASI VIRSTA SI NICI NU AI STUDIAT CIT AM STUDIAT EU ACESTE FENOMENE. DACA TE UITI ATENT ESTE VORBA DE CULOAREA PIETREI CARE CONTINUA IN PARTEA DE NORD-VEST CU ACEEASI TEXTURA, (DACA AI ORIENTARE PE HARTA SAU IN NATURA). DACA ERA NU STIU CE ASAMBLARE FACUTA, ARATA LA FEL PE LUNGIMI FOARTE MARI, NU PE 80 KM SI SA SE OPREASCA IN ZAPADA PE 3 LATURI. MAI STUDIAZA DESENUL TEHNIC SI ALTE DISCIPLINE PRAGMATICE SI DUPA ACEEA POTI SA JIGNESTI DACA MAI AI TIMP. DACA VEZI NUMAI PROSTI DE LA ASTFEL DE LUCRURI PREZENTATE, NU LE CITI, DAR NU MAI JIGNI PE FORUM. EU SINT CONVINS CA ESTE O FORMATIUNE ARTIFICIALA, IAR ARGUMENTE CONTRA SINT PERMISE PE UN FORUM NUMAI CU ARGUMENTE CIVILIZATE, NU DE TIP INJURATURI.
|
|
fulgerul1989 133 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 14:37
GOOGLE are multe erori
|
|
|
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 20:57
De la: fulgerul1989, la data 2009-01-13 14:37:37GOOGLE are multe erori Asta e o eroare tare "capoasa". A aparut si dupa upgradarea din octombrie 2008. Exista articole prin limba daneza. Nu exista nicaieri pe google o linie dreapta care sa nu aiba ca scop marirea rezolutiei sau imbinarea hartii pe distante de sute de km.
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 15:31
De la: fulgerul1989, la data 2009-01-13 14:37:37GOOGLE are multe erori |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 15:31
SI GOGU E IN EROARE
|
|
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 18:28
Am urmarit sa vad ce se intimpla de nu se acorda atentie unor subiecte interesante. Sint persoane care nu au nimic de spus si strica si postarile altora numai ca sa faca punctaj.
|
|
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 18:30
"GOGU" nu este in eroare.
Cine studiaza acest monolit isi da seama ca este artficial. Stie cineva un articol mai pertinent despre subiect?
|
|
Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 03:08
Din moment ce nu exista practic oameni din lumea normala care sa se duca acolo, niste articole, please.
|
|
blueali208 110 mesaje Membru din: 23/01/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 19:51
"Am urmarit sa vad ce se intimpla de nu se acorda atentie unor subiecte interesante. Sint persoane care nu au nimic de spus si strica si postarile altora numai ca sa faca punctaj."
Da,aveti dreptate... sint o gramada de relicve ciudate si in america de sud,despre care nu se stie cine si CUM le-a construit...oare si alea or fi erori fotografice?... |
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 15:14
De la: blueali28, la data 2009-02-26 19:51:30"Am urmarit sa vad ce se intimpla de nu se acorda atentie unor subiecte interesante. Sint persoane care nu au nimic de spus si strica si postarile altora numai ca sa faca punctaj." Ati vazut monolitul mare pe google cum arata? Are 80 km in linie perfect dreapta pe 20 km. Nu exista nicaieri in lume o astfel de linie dreapta atit de lunga. Nu are zapada pe el pe suprafata asta. Este singura suprafata fara zapada din Groenlanda. Eroare de google eu consider ca e practic nula. Sa fie un perete de roca vulcanica, iar e putin probabil. Ar fi trebuit sa mai fie prin lume. Acesti pereti se modifica in timp si nu sint pe distante atit de mari perfect drepte. Exista articole in daneza.
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 15:16
De la: nastasemihail, la data 2009-02-27 15:14:06De la: blueali28, la data 2009-02-26 19:51:30"Am urmarit sa vad ce se intimpla de nu se acorda atentie unor subiecte interesante. Sint persoane care nu au nimic de spus si strica si postarile altora numai ca sa faca punctaj."
|
|
OprisVasile 570 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 15:29
Nu va bazati pe google earth,e plin de erori chiar ei au spus-o.Cat despre monoliti ,reamintesc ca in Europa a fost descoperita o piramida a Soarelui ce ar parea sa fie cu mult mai veche decat cele egiptene.De asemenea reamintesc ca sumerienii apar in istorie "de nicaieri " avand o limba ,un scris ,si un sistem juridic www.bosnianpyramid.com/.De asemenea va reamintesc de harta lui Piri Reis ,amiralull turc care avea o harta ce era prea exacta pentru timpul ei mai ales ca releva si unele tarmuri care si azi sunt acoperite de gheturi.
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 15:34
k
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 15:35
De la: Opris_Vasile123, la data 2009-02-27 15:29:55Nu va bazati pe google earth,e plin de erori chiar ei au spus-o.Cat despre monoliti ,reamintesc ca in Europa a fost descoperita o piramida a Soarelui ce ar parea sa fie cu mult mai veche decat cele egiptene.De asemenea reamintesc ca sumerienii apar in istorie "de nicaieri " avand o limba ,un scris ,si un sistem juridic www.bosnianpyramid.com/.De asemenea va reamintesc de harta lui Piri Reis ,amiralull turc care avea o harta ce era prea exacta pentru timpul ei mai ales ca releva si unele tarmuri care si azi sunt acoperite de gheturi. Pe chestiile alea prezentate ca ciudatenii pe googleearth apare acest monolit. El este comentat si prin daneza. Sint de fapt 2. Cel mare si galben apare in mijlocul Groenlandei. Daca cineva imi aduce un argument, o filmare sau poze de la citiva km, si se dovedeste a fi natural (apare neregulat pe muchia dreapta), incetez. Dar vin cu altele.....
|
|
OprisVasile 570 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 15:39
Mihai in general ceea ce vezi tu acolo se numeste tactica agresiva de PR, de fapt Public Relations e o denumire mai pompoasa pentru propaganda .Ori cum sti lumea a fost curioasa din timpuri imemoriale si se exploateaza aceasta slabiciune a omuli.Astfel cei care nu au google earth si-l instaleaza sa vada ...
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 15:45
De la: Opris_Vasile123, la data 2009-02-27 15:39:28Mihai in general ceea ce vezi tu acolo se numeste tactica agresiva de PR, de fapt Public Relations e o denumire mai pompoasa pentru propaganda .Ori cum sti lumea a fost curioasa din timpuri imemoriale si se exploateaza aceasta slabiciune a omuli.Astfel cei care nu au google earth si-l instaleaza sa vada ... Nu stiu ce PR, ca vad si gradina din fata blocului, si tufele. Erorile pe Googleearth pot fi demontate cu o analiza scurta vizuala. Acele filmulete de pe google sint facute de copii, tineri. Cind e vorba de descoperiri eu am mai multa incredere in ei. De fapt monolitii sint vazuti pe orice vizualizare din satelit, chiar si cele care nu sint gratuite, deci mai exacte, la fel. Cele meteo. Nu e nici o eroare. As vrea eu, ca sa trec la altele.
|
|
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 23:47
In lume sunt multe ciudatenii . Nu toate sunt insa studiate , nu despre toate se scrie ceva , desi cei care " trebuie " sa aiba cunostinta de ele , au !O persoana demna de toata increderea , imi povestea in urma cu multi ani , ca in satul sau natal din judetul Botosani , dupa o ploaie torentiala , a avut loc o surpare de teren . A aparut un zid de piatra , de tip " ciclopic ". Tot acolo exista si doua formatiuni de pamant , numite de localnici " tatal" si " copilul ", lungi de ordinul zecilor de metri . Reprezinta contururile unui adult si ale unui copil , perfect vizibile de pe inaltimea dealului din zona .
|
|
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 14:16
In perioda 1935 - 1936 , un etnograf francez ( din pacate nu - i mai retin numele ) , trimis de catre Muzeul Omului din Paris , a trait intr - o comunitate de eschimosi din Groenlanda de Est . A scris o foarte interesanta carte " Bucurie in noapte " , publicata cu multi ani in urma si in Romania .Acolo scrie despre legendele eschimosilor , care afirma ca in interiorul teritoriului acoperit permanent de gheata , ar trai un popor de pigmei si ar exista oaze . Mai mult eschimosii afirma ( fapt citit in alte carti ) , ca STRAMOSII LOR INDEPARTATI , AU FOST ADUSI IN GROENLANDA CU " PASARI DE FIER " !
|
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 02:33
De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-03-07 14:16:36In perioda 1935 - 1936 , un etnograf francez ( din pacate nu - i mai retin numele ) , trimis de catre Muzeul Omului din Paris , a trait intr - o comunitate de eschimosi din Groenlanda de Est . A scris o foarte interesanta carte " Bucurie in noapte " , publicata cu multi ani in urma si in Romania .Acolo scrie despre legendele eschimosilor , care afirma ca in interiorul teritoriului acoperit permanent de gheata , ar trai un popor de pigmei si ar exista oaze . Mai mult eschimosii afirma ( fapt citit in alte carti ) , ca STRAMOSII LOR INDEPARTATI , AU FOST ADUSI IN GROENLANDA CU " PASARI DE FIER " ! Interesant, dar e o legenda. Cu toate ca multe legende s-au dovedit reale, si au scos la iveala niste adevaruri.
|
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 22:25
Groenlanda de Est este o regiune populata de doar cateva triburi de eschimosi . Autorul cartii " Bucurie in noapte " , spune ca atunci cand mergea la vanatoare cu gazdele sale , a intalnit uneori , urmele unor sanii straine . " Sunt ale eschimosilor din interior " , spuneau acestea . Existenta eschimosilor pigmei este pomenita si de etnograful canadian Marlowe , in una din cartile sale - " Oameni si Reni " . Marlowe , a petrecut vara anului 1947 , in Barensland , in mijlocul ihalmiutilor ( o ramura a eschimosilor ) . Pigmei din Barensland , produceau unelte din arama . Le schimbau la troc cu celelalte triburi . Trocul se facea pe ascuns . Partile nu se intalneau . Au pierit se pare in anii " 20 , odata cu alte numeroase popoare din zona , in urma unei epidemii de tuberculoza . La fel de circumspecti , erau si pigmeii din Hawaii , amintiti de Neagu Udroiu , in cartea sa , cu acelasi titlu . Acesti pigmei , erau mesteri in realizarea constructiilor de piatra . Se vad si astazi . Fotografii ale acestora , sunt redate in cartea " Hawaii " . Lucrau pe ascuns si nu se intalneau cu comanditarii . Din intamplare au fost vazuti de un functionar american , la sfarsitul sec . XIX . Pigmei , deci metalurgi sau constructori in piatra , nu erau niste nevolnici . Se ascundeau se pare , din alte motive decat cele legate de fizic . Aveau si o veche civilizatie . Pigmeii din Groenlanda , se luptau cu potarnichile de zapada , pigmeii din Africa se luptau cu .... cocorii , asa cum scrie Pliniu , in Istoria Naturala . Potarnichile sau cocorii , sunt pasari . Popoarele primitive , numeau pasari , inclusiv aparatele de zbor . Deci pigmeii , nu VANAU pasari ! Se LUPTAU cu ele ! Probabil ca pigmeii , sunt urmasii unor rase vechi , primordiale . Au avut la un moment dat inamici , VENITI DE SUS . Niste inamici suficient de periculosi . Ca orice luptatori , pigmei , au fost permanent cu arma la picior si .....circumspecti .
|
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 11:08
Problema monolitilor din Groenlanda , trebuie inclusa in una mai vasta . Cea a constructilor ciclopice arhaice . Constructiile din Groenlanda par a avea acelasi scop cu pistele de la Nazca sau cu monoliti de la Baalbeck , din Celasiria . Despre aceste relizari antice prima data a scris Eric von Daniken , apoi numerosi alti autori . Astfel de constructi , erau poate piste de aterizare pentru nave venite din alte lumi . Legendele par a confirma ipoteza .
|
|
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 01:50
De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-03-09 11:08:26Problema monolitilor din Groenlanda , trebuie inclusa in una mai vasta . Cea a constructilor ciclopice arhaice . Constructiile din Groenlanda par a avea acelasi scop cu pistele de la Nazca sau cu monoliti de la Baalbeck , din Celasiria . Despre aceste relizari antice prima data a scris Eric von Daniken , apoi numerosi alti autori . Astfel de constructi , erau poate piste de aterizare pentru nave venite din alte lumi . Legendele par a confirma ipoteza . Daca spun ce stiu despre acesti monoliti din Groenlanda, din alte siteuri rominesti, s-ar putea sa fiu luat drep nebun. Asa ca ma abtin. E un site cam aerian.
|
|
Tiberius_ciucinciu 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 07:02
omule daca aia sunt monolit ca in Space odyssey eu ma impusc, se vede clar ca este o eroare de la satelit, pozele alea nu sunt perfect imbinate. si chiar daca ar fi fost niste monoliti sau ceva de genu, s-ar vedea umbra, asa cum s-ar vedea umbra unui bloc. chestiile alea nici nu arata a ceva 3d. mai degraba galbeneala aia zici ca e un hangar care intra in pamant, dar nu e....
|
|
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 02:32
De la: Tiberius_ciucinciu, la data 2009-03-12 07:02:27omule daca aia sunt monolit ca in Space odyssey eu ma impusc, se vede clar ca este o eroare de la satelit, pozele alea nu sunt perfect imbinate. si chiar daca ar fi fost niste monoliti sau ceva de genu, s-ar vedea umbra, asa cum s-ar vedea umbra unui bloc. chestiile alea nici nu arata a ceva 3d. mai degraba galbeneala aia zici ca e un hangar care intra in pamant, dar nu e.... Daca pe Luna exista 2 monoliti (de fapt mai multi) de 2-4 km inaltime, nu vad de ce nu ar fi si aici. Noi sintem mai prosti decit nimeni de pe Luna. Monolitii de pe Luna se vad in filmare, deci practic imposibil de trucat. De fapt chestia cu trucatul inteleg ca este un mos ene pe la gene modern. Altfel incepem sa gindim si s-ar putea sa nu mai dormim bine.
|
|
|
|