back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Votati-ma la vara

POPESCU_Z_IOAN

22 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 13:39

promit sa nu impart ciolanul cu nici un partid

Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 20:39

DE ESTI TU ACELA,DUTE INAPOI SI ADU UN PURCOI[DE BANI,FIRESTE]SA-L IMPARTIM AMANDOI

POPESCU_Z_IOAN

22 mesaje

Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 09:12

chiar eu sunt copiii daca considerati ca va pot fi de folos nu ezitati sa-mi telefonati,ma voi deranja sa va raspund 0728513448 cine stie poate va fac lacheii mei la cotroceni :

POPESCU_Z_IOAN

22 mesaje

Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 13:23

gresit din nou copilul meu este chiar numarul meu si promit sa-mi formez turma de lachei inca de pe acum

LYLYKAE

309 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 15:46

am sunat la numarul indicat ,raspunde din intimplare un POPESCU probabil titularul agentiei care sa dizolvat din cauza recesiunii economice si imobiliare ASA CA FRAIERE COMENTEZI SI SPUI NUMAI ABERATII,PARCA AI FI DE LA PDL

http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
POPESCU_Z_IOAN

22 mesaje

Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 18:57

gresit copile sunt chiar eu, si nu m-ai minti ca nu ai sunat la numar, suna fara frica si-ti voi raspunde cu caldura, votati-ma la vara imi vreau si eu portia de ciolan

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 20:45

PROSTU'FAMILIEI POATE CIOLAN CU VARZA SAU CU FASOLE ALTFEL DE CIOLAN NU MAI GASESTI IN TARA ROMANEASCA,BAI TARANE VEZI CA S-A FACUT ZAIBARUL PUNE MANA SI BEA PANA CAZI IN SANT SI TE PISI PE TINE,CA NU TE VAD IN STARE SA FACI ALTCEVA,SAPA-TI GROAPA ACUM CA S-AR PUTEA LA VARA CAND VREI TU SA AJUNGI [TU STI CE E IN CAPUL TAU PLIN DE MATREATA]SA AI BANI S-AR PUTEA SA NU MAI GASESTI PAMANT NICI DE INGROPACIUNE

va_ciuruim

225 mesaje
Oras: Turnu Magurele

Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 01:19

Situatia prezentata in cadrul emisiunii OTV este reala ,Bucurestiul este alimentat cu apa plina de fecale si toxine periculoase,BASESCU ,cu buna stiinta si in intelegere cu APA NOVA ,care a plust multi bani,a ascuns acest pericol ,ca de altfel multe altele,eu am preluat si transmis mai departe ramine sa vedem cum se descurca doctorul

conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 11:49

se vehiculeaza un nume pe sait POPESCU Z IOAN ,nu-l cunosc ,dar pare sa fie un om important daca a iscat aceasta tema chiar ar fi binevenit la PDL un om cu asemenea rezonanta ,sa mai schimbe atmosfera de cloaca de la PDL POATE ARE ORIENTARE POLITICA BENEFICA PENTRU ROMANIA,nu ca adunaturile astea de prin toate partidele care au navalit la PDL,CARE SE SAPA INTRE EI PENTRU CIOLAN

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:03

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:12

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

| Varianta pentru tiparire a topicului VOTATI-MA LA VARA
Mergi la: