back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Rugam insistent parlamentul sa faca legea obligativitatii controlului pshic lunar pentru demnitarii romaniei

Pagini: << 1 2 3 4 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

76 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 17:57

Bravo domnule. Adauga in capul listei pe c.v. tudor care cred ca este nebun dea binelea.Iar din cei nominalizati de dumneata, cativa nu au nevoie de control psihiatric pentru ca nu sunt nebuni ci mai degraba prosti si nesimtiti. Mai mare stima am pentru vecinul meu de la tara, om batran si fara carte , dar cu onoare si demnitate, decat pentru acesti oribili idiabolici, mincinosi si sarlatani.Nu cred ca am avut in viata mea mai multa sila fata de cineva, cum am fata de orban, antonescu, vanghelie, hrebenciuc, etc... Urate caractere domnule. Scupaiar matele.

Raporteaza abuz de limbaj
CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 18:23

De la: petruzapodeanu, la data 2010-02-06 17:57:16Bravo domnule. Adauga in capul listei pe c.v. tudor care cred ca este nebun dea binelea.Iar din cei nominalizati de dumneata, cativa nu au nevoie de control psihiatric pentru ca nu sunt nebuni ci mai degraba prosti si nesimtiti. Mai mare stima am pentru vecinul meu de la tara, om batran si fara carte , dar cu onoare si demnitate, decat pentru acesti oribili idiabolici, mincinosi si sarlatani.Nu cred ca am avut in viata mea mai multa sila fata de cineva, cum am fata de orban, antonescu, vanghelie, hrebenciuc, etc... Urate caractere domnule. Scupaiar matele.
ZAP-odene? Ce a furat Vadim? ia ziiiiiiii, a fost vreo secunda la putere? el este unicul din parlementul ROMANIEI ,care a demascat absolut toate furturile,devalizarile,hotiile facute de distrugatorii de dupa 1989, numai tu si DEMOLATORII VA FACETI CA PLOUA. CATI ANI AI DE HABAR NU AI DE CINE A INMORMANTAT INDUSTRIA ROMANIEI ,AI FOST PE LUNA ,SAU ESTI PARTAS?.TE-AI INTREBAT VREODATA CUM SI IN CE FEL TOTI GUVERNANTII,PARLAMENTARII,SECURISTII,MILITARII,MILITIENII,PROCORORII,JUDECATORIII,DIRECTORII DE INTREPRINDERI,DE STAT,AGENTII,MILIARDARII DE MUCAVA, DE CE AU ,ATATEA AVERI COLOSALE ? DE CE SI CUM AU VILE IN TOATE STATIUNILE,LA MUNTE ,LA MARE ,LA DEAL ,LA VALE ,NUMAI LA EL IN LOCALITATE NU PREA ARE ,SA NU VADA VECINII ,SA-SI PUNA INTREBARI.TOATA SLEAHTA ABSOLUT TOATA CU MICI SCAPARI ,AU DOBANDIT AVERE ABBSOLUT LEGAL ,DA LEGAL ,PENTRU CA SI-AU TRAS LEGI CARE SA-I APERE, SA NU POATA FI TRASI LA RASPUNDERE,,OARE CUM SA RUGAM NOI SA-SI DEA LEGI PENTRU A SE VERIFICA EI PE EI ,ASTA ESTE O ABERATIE.

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 18:50

De la: costelcornea, la data 2010-02-05 22:35:43Legea lui Cojocaru ii poate vindeca!
Sustineti Varianta Cojocaru !
Romania se poate redresa!
Urmariti filmuletul cu esenta Legii Cojocaru:

www.youtube.com/watch?v=sMIRFfgdW_M
LEGEA COJOCARU CE ZICE? SA DEA LA FIECARE ROMAN CHIAR SI CELOR CARE AU FURAT DE AU DISTRUS TOT.,MAI BINE SA CEREM SA SE REPUNA IN FUNCTIE LEGEA LUI CEAUSESCU Nr 18, si sa se si aplice ,Sa dovedeasca fiecare cum au facut asemenea averi colosale ,iar 80 % din populatie moare de foame.
.SE STIE CA INDUSTRIA,FABRICILE,COMBINATELE,VAPOARELE,CFR .METROU,UZINE INSTITUTE DE CERCETARI ,SCOLI,,ETC. AU FOST CONSTRUITE DE PENSIONARII DE RAND ,CARE ACUM MOR DE FOAME ,IAR UNII CU 2 PERECHI DE OUA PRIMESC PENSII CAT 100 DE AMARATI CARE AU MUNCIT SI AU CONSTRUIT ,CE AU FURAT ACESTE HIENE.NOI SUNTEM PRIMII VINOVATI PENTRU CA II LASAM SA -SI FACA DE CAP SI SA-SI FACA SALARII SI PENSII ,ATAT DE MARI ,FARA SA AIBA DREPTUL LA ASA CEVA. ABSOLUT TOATE ACESTE PENSII SI SALARII DE MII DE EURO SUNT ILEGALE. HAI SA NU MAI PLATIM NIMIC ,NICI IMPOZITE SA VEDEM DE UNDE -SI TRAG ASEMENEA SALARII SI PENSII NEJUSTIFICATE.

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 13:45

De la: petruzapodeanu, la data 2010-02-06 17:57:16Bravo domnule. Adauga in capul listei pe c.v. tudor care cred ca este nebun dea binelea.Iar din cei nominalizati de dumneata, cativa nu au nevoie de control psihiatric pentru ca nu sunt nebuni ci mai degraba prosti si nesimtiti. Mai mare stima am pentru vecinul meu de la tara, om batran si fara carte , dar cu onoare si demnitate, decat pentru acesti oribili idiabolici, mincinosi si sarlatani.Nu cred ca am avut in viata mea mai multa sila fata de cineva, cum am fata de orban, antonescu, vanghelie, hrebenciuc, etc... Urate caractere domnule. Scupaiar matele.
Toti sunt o apa si un pamant si pusi doar pe capatuiala....Din pacate avem ce meritam ca popor... Nu pot intelege de ce toti oamenii care intra in politica devin peste noapte nesimtiti. Acest popor din care cu mandrie facem parte cred ca este blestemat. In aceasta tara ai doar trei variante de existenta. 1. Sa intrii in randurile nesimtitilor( hotilor,politicienilor )si sa traiesti bine...2.Sa fii harnic si cinstit..dar sarac lipit pamantului.3. Varianta castigatoare......sa pleci din tara si sa uiti ca esti roman. Pacat ca nu mai am macar 30 de ani, pentru a alege varianta 3.

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
MANELISTUL

271 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 13:54

De la: acumvotez2009, la data 2010-02-08 13:45:51
Toti sunt o apa si un pamant si pusi doar pe capatuiala....Din pacate avem ce meritam ca popor... Nu pot intelege de ce toti oamenii care intra in politica devin peste noapte nesimtiti. Acest popor din care cu mandrie facem parte cred ca este blestemat. In aceasta tara ai doar trei variante de existenta. 1. Sa intrii in randurile nesimtitilor( hotilor,politicienilor )si sa traiesti bine...2.Sa fii harnic si cinstit..dar sarac lipit pamantului.3. Varianta castigatoare......sa pleci din tara si sa uiti ca esti roman. Pacat ca nu mai am macar 30 de ani, pentru a alege varianta 3.

Mai gaozarule,ce popor este asta care se preocupa de cizmulitele mindrei mele de costumul ei de sckii in loc sa-si puna creerul la contributie sa realizeze mai mult decit vede la altii.Pe mine in afara de presedentie ,nimic nu ma intereseaza ,am vazut ca poporul este plin de prosti,am gasit teren liber si am actionat,am eu vreo vina?

MANELISTUL

271 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 13:56

De la: GISSELLA, la data 2009-12-15 06:55:10
Dar ce te faci draga popor ,daca esti victima unui individ cu sindromul "Asperger",cu veleitati de profilare,preocupat de faurirea opiniei publice,producind,socurile viitorului ???? vWhat happens when a people is the victim of a leader who suffer from Syndrome "Asperger" with ambitions of forming, producing future shocks to the crowd???

Daca descoperi tu antidotul ,merg la tratament

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 19:02

Ar fi binevenita o astfel de lege dar controlul medical sa fie anual ,nu lunar. Bolnavii psihici trebuiesc controlati lunar ,dar acestia nu au voie sa intre in Parlament.Aceasta lege nu cred ca va fi aplicata ca tot parlamentarii trebuie sa o voteze si nu este in avantajul lor .

GINA
anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 11:23

La cat de bine este inteleasa democratia astazi cred ca toti ar trebui verificati psihic de cand se nasc si pana la adanci batraneti

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 20:00

Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 16:37 Modifica
Citeaza Raspunde

De la: CAMELYA_, la data 2010-02-19 14:35:41Guvernul asta a lui Boc ..parca ar fi de extrema stanga..auziti boi stire ::Copiii care au parinti cu venituri mari nu mai primesc alocatii "

Adica pentru ca eu castig mult, sa il penalizeze pe fi-miu. Eu zic sa ii faca si o steluta sa o poarte in piept si sa isi ia omor la scoala, al dracu burghez din familie nesanatoasa. Sau cum mai spuneau altii mai jos, sa nu mi se mai dea pensie pentru ca oricum am castigat destul de-a lungul vietii. Sau sa platesc franzela 50 de roni, ca imi permit da-ma dracu. Sau sa platesc inca 2-3 intretineri la bloc, si pentru aia care nu isi permit sa si le plateasca singuri, ca la valoarea mea ce mai e o intretinere. Bravo domle, tare logica aveti!
Astia din PDL au facut un studiu si au vazut ca asistatii si coloratii se inmultesc mai mult asa ca s-au gandit sa-i stimuleze suplimentar ca sa-si asigure electorat in viitor.

VOI SCRIE CU MAJUSCULE PENTRU CA PROPUN MASURI IMPORTANTE DE LUAT DE PARINTII CU COPII MINORI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DOAMNELOR SI DOMNILOR,
ASA CUM STIM, LEGISLATIA EUROPEANA PREVALEAZA IN FATA DREPTULUI INTERN ROMANESC!!!!!!!!!!!
PRIN URMARE, VA ROG PE DVS. ASA CUM VOI PROCEDA SI EU LA TIMPUL POTRIVIT SA STUDIEM IN DETALIU DREPTUL EUROPEAN COMUNITAR CARE PROTEJEAZA COPILUL MINOR, SI SA ACTIONAM IN JUDECATA IN PROPORTII DE MASA, MINISTERUL MUNCII PENTRU CA INCALCA DREPTUL COPILULUI MINOR LA ALOCATIA SA, SI PRIN ACTIUNILE NOASTRE IN INSTANTA SA CEREM RASPUNDEREA PERSONALA A MINISTRULUI MUNCII, DL. SEITAN!!!!!!!!
VA ROG SA AVETI IN VEDERE CA ACEST PARTID PD-L, INCEPE SA SE COMPORTE CA UN PARTID DE EXTREMA DREAPTA CARE INCEARCA EXTERMINAREA POPULATIEI PE ORICE CALE (FARA EXAGERARE).
HAIDETI SA NU E MAI LAMENTAM, SI SA INCEPEM SA DESCHIDEM SUTE DE MII DE PROCESE, SI TRECAND PRIN TOT SISTEMUL DE INSTANTE DIN ROMANIA, SA AJUNGEM LA CURTEA EUROPEANA PENTRU DREPTURILE OMULUI LA STRASSBURG, PENTRU CA AVEM TOATE SANSELE SA DOVEDIM CA DREPTURILE OMULUI, ALE MINORULUI SUNT INCALCATE, ODATA PRIN DESFIINTAREA INSTITUTIILOR DE OCROTIRE A COPIILOR CU DIZABILITATI, APOI PRIN DISPONIBILIZAREA A 3000 DE ASISTENTI SOCIALI, SI ACUM PRIN TAIEREA ALOCATIILOR PENTRU COPII.
MINISTERUL MUNCII, SI PERSONAL DL. SEITAN TREBUIE SA PLATEASCA DIN BUZUNARUL PROPRIU PARINTILOR CU COPII MINORI, RETROACTIV SUMELE TAIATE, DAUNE SI PENALIZARI PENTRU FIECARE ZI DE INTARZIERE A PLATII ALOCATIEI COPILULUI MINOR.
LA FEL, RECOMAND PENSIONARILOR CU PENSIE DE INVALIDITATE, SPORTIVILOR DE PERFORMANTA, DACA SIMT CA LI S-AU INCALCAT DREPTURILE PREVAZUTE IN LEGISLATIA EUROPEANA, CARE INCA O DATA O REPET, SE APLICA CU PRECADERE INAINTEA DREPTULUI INTERN, SA SE ADRESEZE CU TOTII INSTANTELOR DE JUDECATA INTERNE SI INTERNATIONALE, PENTRU CA DACA NU REACTIONAM, ACEST GUVERN NE VA UCIDE, VEDETI CA DEJA DESFIINTEAZA ORICE MASURI DE PROTECTIE SOCIALA.
LUATI ATITUDINE DACA VRETI SA SUPRAVIETUITI, PENTRU CA ACEST GUVERN NU DORESTE ACEST LUCRU, DVS. TREBUIE SA VRETI SA TRAITI.

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:02

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:13

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

ANGEL_M

19 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 16:06

sunt de acord !!!

dark_bomby

11 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 13:10

OFERIM:

* Realizare corecturi/tehnoredactare (gramatica, fonetica, vocabular) documente, referate, lucrari diploma,etc.
* Traduceri documente/texte/lucrari din engleza/fraceza/spaniola in romana.
* Tehnoredactare/transcriere lucrari la calculator.
* Copywrite, texte, realizare afise, postere, flyere.
* Lucrari licenta incepand de la 40-50 ron --> www proiectlicenta wordpress com

dark_bomby@yahoo.com

bunicul

12 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 12:08

De la: mielusica, la data 2008-11-06 11:46:22 INGROZITI DE POLITICA NEBUNILOR ROMANII VOR O LEGE CARE SA OBLIGE PRESEDINTELE SI PARLAMENTUL LA CONTROL PSIHIC LUNAR,SI LEGEA DESFIINTARII IMUNITATII CARE A INMULTIT CORUPTIA Nu poti face un examen psihic unor oameni fara creier.

9am096416

278 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 22:59

Toate buletinele de sanatate ar fi false,cunosc sistemul.Cu bani se poate obtine orice in ro. ,de la eductoare la vanzatoare in alimentatia publica,la profesori etc.....Stiti probabil ca si cei din invatamant trebuie ca la fiecare inceput de an scolar sa prezinte niste analize care la un telefon cu o plata rezonabila se rezolva .e bau...bauuuuu.....

M
BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 23:23

De la: mielusica, la data 2008-11-06 11:46:22 INGROZITI DE POLITICA NEBUNILOR ROMANII VOR O LEGE CARE SA OBLIGE PRESEDINTELE SI PARLAMENTUL LA CONTROL PSIHIC LUNAR,SI LEGEA DESFIINTARII IMUNITATII CARE A INMULTIT CORUPTIA

Dar care este ala sanatos sa o faca ?

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
9am111033

4 mesaje
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 14:04

Buna initiativa. La cati indivizi prezumati sanatosi la mansarda si cu oarece fumuri de intelectuali am vazut extaziindu-se la cate o cuvantare politica inepta ar cam trebui sa fie cautati la cap lunar toti locuitorii acestei tari.
In felul acesta cand e rost de candidatura selectia e deja facuta.
Mai mult ar trebui controlati si cei care voteaza in functie de mila si pomana de partid, in functie de zambete si balacareli la tv, cei care se iau dupa altii, din snobism si spirit de turma...Sunt curioasa ce ar mai ramane intreg.
Despre asa zisele hotii, va rog sa analizati corect situatia.
Demnitarii nu fura niciodata.Ei doar primesc.Si nu-i frumos sa refuzi.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 17:47

Sunt de acord!!!!!!!!!!!!!
Adica marlanul de basescu fura telefonul unei ziariste si o talhareste, piticania de boc smulge microfonul unei ziariste, frumos taticu, pe demnitarii romani ii lase nervii!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ASTIA TREBUIE SUPUSI NU CONTROLULUI PSIHOLOGIC CA AU DEPASIT FAZA RESPECTIVA, CI CONTROLULUI PSIHIATRIC, CA SUNT DUSI RAU!!!!!!!!!!!!!
Ticalosii astia ar trebui bagati la arest preventiv ca astia REPREZINTA PERICOL PUBLIC, POT OMORI PE CINEVA, CE SA ZIC, AGRESIVITATE PD-L-ISTA!!!!!!!!!!!!!
Dar al naibii mai ca numai cu femeile si copiii se lupta, cu barbatii nu si nu, ca pot sa le rupa capul!!!!!!!!!!!!!!!
Bravo dom`le, base pocneste copii, talhareste ziariste, iar boc cel caruia ii sparge taica-sau oua rosii in cap, smulge microfonul ziaristelor!!!!!!!!!!!
ASTA DE VITEJIE PD-L-ISTA, EROISM CURAT!!!!!!!!!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 17:48

De la: 9am178165, la data 2010-04-07 17:47:19Sunt de acord!!!!!!!!!!!!!
Adica marlanul de basescu fura telefonul unei ziariste si o talhareste, piticania de boc smulge microfonul unei ziariste, frumos taticu, pe demnitarii romani ii lase nervii!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ASTIA TREBUIE SUPUSI NU CONTROLULUI PSIHOLOGIC CA AU DEPASIT FAZA RESPECTIVA, CI CONTROLULUI PSIHIATRIC, CA SUNT DUSI RAU!!!!!!!!!!!!!
Ticalosii astia ar trebui bagati la arest preventiv ca astia REPREZINTA PERICOL PUBLIC, POT OMORI PE CINEVA, CE SA ZIC, AGRESIVITATE PD-L-ISTA!!!!!!!!!!!!!
Dar al naibii mai ca numai cu femeile si copiii se lupta, cu barbatii nu si nu, ca pot sa le rupa capul!!!!!!!!!!!!!!!
Bravo dom`le, base pocneste copii, talhareste ziariste, iar boc cel caruia ii sparge taica-sau oua rosii in cap, smulge microfonul ziaristelor!!!!!!!!!!!
ASTA DE VITEJIE PD-L-ISTA, EROISM CURAT!!!!!!!!!!

Astia sunt barbati adevarati, tari in tot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 18:33

Controlul psihiatric..... trebuie facut pt. parlamentari........ anual ........Cei bolnavi nu ar avea voie sa candideze,........ acestia sant cei care necesita control lunar psihic .

GINA
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 08:05

De la: 9am076753, la data 2010-04-07 18:33:29Controlul psihiatric..... trebuie facut pt. parlamentari........ anual ........Cei bolnavi nu ar avea voie sa candideze,........ acestia sant cei care necesita control lunar psihic .

De ce pentru parlamentari? Ca oricum le-au furat prerogativele guvernul, organul legislativ al tarii a devenit guvernul, in fapt!!!
Si oricum n-am vazut parlamentar talharind ziariste, pocnind copii si smulgand microfoane, peste toate, parlamentarii par calmi si linistiti, pe cand boc e complet isteric!!!!!
In concluzie, de ce sa face controlul psihiatric parlamentarii? Ca sunt oameni rationali si calculati!!

danny80

6 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 01:51

Nici eu nu cred ca au nevoie de control psihic. Si iata motivele:

1. Tot noi o sa le platim examinarea
2. Ca sa ajungi sa dormi linistit in Parlament ai nevoie de voturi, nu de sanatate mentala
3. Tot baliverne o sa indruge si o sa ne faca in continuare de ras (cu ce m-ar linisti ca sunt sanatosi la cap, nu-mi explic )
4. Ca sa intinda o mana sa voteze nu le trebuie prea multa ratiune din cate am inteles. Ca la ce legi avem, cu siguranta nu inteligenta a fost folosita la aprobarea lor (si asta cu toata generozitatea de care pot da dovada)

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 02:00

De la: mielusica, la data 2008-11-06 11:46:22 INGROZITI DE POLITICA NEBUNILOR ROMANII VOR O LEGE CARE SA OBLIGE PRESEDINTELE SI PARLAMENTUL LA CONTROL PSIHIC LUNAR,SI LEGEA DESFIINTARII IMUNITATII CARE A INMULTIT CORUPTIA

S-ar putea sa treaca testul cei mai modesti si saraci oameni. Restul cam nu.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Pagini: << 1 2 3 4 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului RUGAM INSISTENT PARLAMENTUL SA FACA LEGEA OBLIGATIVITATII CONTROLULUI PSHIC LUNAR PENTRU DEMNITARII ROMANIEI
Mergi la: